Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας. Ζητώ συγνώμη που άργησα να απαντήσωσε όσα κατηγορούν την ομάδα μου άλλα έγινα και εγώ MILF Hunter όλο το ΠΣΚ όπωςοι συναθλητές μας οι Σουρμενιώτες
JΑς ξεκινήσω λοιπόν να σας απαντώ σε ένα προς ένα όπως σαν σωστός ΑΡΧΗΓΟΣ οφείλω.
QUOTE(tsirlider @ Nov21 2009, 01:55 )

Το θεμα ειναι οτι γινεται να σφυριζεται και για τις 2πλευρες..οχι για τον εναν να σφυριζεται η επαφη και για τον αλλον να πρεπει ναματωσει για να παρει φαουλ..ή θα σου πω μια αλλη φαση-παραδειγμα:γινεται φαουλστον παιχτη ενω αυτος δινει πασα σε συμπαικτη του.Δοθηκαν βολες. no comment.Καπως ετσι πηγε ολο το παιχνιδι:φαουλ που δεν δοθηκαν,φαουλ που δοθηκαν μονοστην μια πλευρα κ οχι στην αλλη εως και ανυπαρκτα φαουλ σε καθαρα κλεψιματα.Στοτεταρτο δεκαλεπτο βεβαια δωσανε 4-5 τελειως ακυρα σφυριγματα για ναεξισορροπηθουν λιγο οι αριθμοι των φαουλ που και παλι τελειωσαν 35-20 πανωκατω.
Τελικα κατεληξε να γελαει ο κοσμος απο ενα σημειο και μετα..
Θες να μας πεις φίλε μου ότι δεν έγινα φουλ στον Μαγγωνάκη.Θες να μου πεις ότι δεν έφαγε το ξύλο της αρκούδας όπως σε κάθε παιχνίδι φυσικά. Θες να μου πεις πόσα φουλ πάνω του
δεν δόθηκαν. Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει παίκτης στην ομάδα σας η γενικά στην κατηγορία που να μπορεί να τον μαρκάρει. Ο μόνος που μπορεί είναι ευτυχώς συμπαίκτης του και ομιλών
JΜιλάς για το φουλ που έδωσε βολές αντί να δώσει την μπάλα απέξω. Δέχεσαι ότι έγινε φάουλ αλλά δεν έπρεπε να παμε για βολές. Είναι αν θυμάμαι καλά΄που ο προπονητής σας ζήταγε να κάνει ένσταση και να ωρύεται σαν τον Ιωαννίδη. Αυτά τα κόλπα ποια φίλε με το να πηγαίνει στην γραμματεία ο προπονητής και να ζητάει ένσταση έχουνε περάσει και σαν παλιά καραβάνα τα έχωζήσει. Βρείτε κάτι άλλο συμβουλή σας δίνω.
Τώρα πια ανύπαρκτα φαουλ σας δώσανε σε καθαρά κλεψίματα δεν θυμάμαι καθώς στο 3ο δεκάλεπτο μόνο δικά μας κλεψίματα και αιφνιδιασμούς μεκαρφώματα θυμάμαι και τον κόσμο να βλέπει ωραίο μπάσκετ και όχι να γελάει με τα καμώματα σας.
Θεωρώ λοιπόν για να τελειώνω με εσένα ότι τα πραγματικά φαουλ που εσύ επικαλείσαι ήτανε πολύ περισσότερα από πλευράς σας γεγονός που θασήμαινε ότι θα τελειώνατε το παιχνίδι και με 4 παίκτες αν οι άσχετοι κατά τηνγνώμη σου διαιτητές τα σφύριζαν όλα.
QUOTE(sadman @ Nov21 2009, 07:53 )

Ναι καποιοι παικτες εγιναν αντιαθλητικοι στο 3ο δεκαλεπτο γιατι καποιοι τουςοδηγησαν να γινουν. Προς Θεου δεν νομιζω να ειχε κανενας προβλημα με καποιο αποτα παιδια της βουλιαγμενης απλα απο ενα σημειο και μετα ηταν κοροιδια ηκατασταση. Λαθος αντιδραση θα μου πεις, δεκτο και εχεις δικιο. Οταν εχειςβαρεσει ομως 200 σφυγμους και ο αλλος σε προκαλει ασυυστολα επι 25 λεπτα ευκολοειναι να ξεφυγεις. Γελουσε ο κοσμος στις εξεδρες. Οσο για το τι ειναι ασχημοκαι τι οχι...ασχημο κατα τη γνωμη μου ειναι να σφυριζουν διαιτητες εσκανα,ομαδα με παικτες-διαιτητες εσκανα.
5-15 τα φαουλ ηταν στα μεσα του 2ου δεκαλεπτου. Οταν η αμυνα μας ηταν"μονο" πιεστικη. Και μην γενικευεις και δημιουργεις εντυπωσεις οτανγια μια φαση που υπηρξε αντιαθλητικο φαουλ δοθηκε και δεν ειπε και κανειςτιποτα. Τωρα που ειδες εσυ οτι περα απο αυτη τη φαση υπηρξε αντιαθλητικοπαιχνιδι δεν ξερω. Ναι η αληθεια ενοχλει αλλα οπως και το ελληνικο περσι ειχεπαικτη - διαιτητη εσκανα και σφυριζε με τους 'φιλους' του πεμπτη και τον σφυριζανε παρασκευη αυτοι καιτο ηξεραν και το φωναζαν ολοι, ετσι το ιδιο ισχυει και φετος. Μην ανησυχεις τογηπεδο ειχε πολυ κοσμο και "ουδετερους'οποτε ειδαν ολοι τι εγινε. Δεν ειμαστε ξαφνικα ολοι τρελλοι να λεμε οτι εγινεχειρουργειο. Ουτε νομιζω οτι εχουμε παραπονεθει στις ηττες μας μεχρι τωρα γιακαμμια διαιτησια. Τελος παντων οτι εγινε εγινε, αλλα ελεος. Ας διατηρησουντουλαχιστον οι υπευθυνοι τα προσχηματα. Ας ορισουν διατητες απο εσκα !
Εδώ φίλε δεν θα συμφωνήσω μαζί σου ότι σας οδήγησαν κάποιοι να παίξετε αντιαθλητικά. Πιστεύω ότι ο τρόπος παιχνιδιού σας είναι να παίζεται δυνατά όπως πολλές ομάδες, με το σκεπτικό πόσα φαουλ θα δώσει ο διαιτητής δεν μπορεί να τα δώσει όλα. Δεν το κατακρίνω αυτό είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που και ακόμα ομάδες και μεγαλύτερης κατηγορίας χρησιμοποιούνε. Στο τρίτο όμως δεκάλεπτο που ήμασταν ανώτεροι και μπαίνανε τα καλάθια σωρηδόν ποιος έφταιγε ο διαιτητής που εσείς δεν ήσασταν στο γήπεδο. Που ήτανε ο προπονητής σας τότε να σας ηρεμήσει. Μήπως και αυτός παρασχολήθηκε με την διαιτησία ώστε να δικαιολογήσει τα λάθη του.
Και επειδή τον έπιασε η κουβέντα ας μου απαντήσει κάποιος από εσάς. Πόσα συστήματα έχετε ώστε να επωφεληθείτε τους δυο καλούς ψηλούς σας που έχετε. Πόσα συστήματα να πω καλύτερα γίνανε για να φορτώσετε με φαουλ τον ένα ψηλό που έχουμε. Μην πει κάποιος δεν έδωσε φαουλ γιατί η μπάλα στην ρακέτα μπήκε λίγες φορές και η μπήκε καλάθι η έγινε φαουλ. Πόσες φορές στο πρώτο δεκάλεπτο κάνατε άσχημα και βεβιασμένα σουτ και πόσα ήτανε ελευθέρα. Τα μόναελευθέρα σας σουτ ήτανε στο 4
ο δεκάλεπτο όταν ήσασταν πίσω με 22 πόντους και οι συμπαίκτες μου κουρασμένοι και ο δικός μας προπονητής λανθασμένα δεν τους ξεκούρασε αφού υπάρχουν ισάξιοι τους στον πάγκο. Ποια ήτανε με λίγαλόγια η τακτική σας για να αντιμετωπίσετε την αήττητη ομάδα της κατηγορίας η μήπως δεν είχατε τακτική. Εμείς απλά θα σε ενημερώσω όπως σε κάθε αγώνα έτσι και με τον δικό σας είχαμε πλάνο ακόμα και για την πρώτη μας επίθεση και την πρώτη μας άμυνα. Εμείς κάθε σύστημα μας γίνεταιγια συγκεκριμένο παίκτη (Μαγγωνάκη Κάρδαρη Παγωνη ......) και κάθε άμυνα μας για συγκεκριμένο σκοπό
Δεν δέχομαι όμως ναμου λες παπαριές για φίλους και διαιτητές χειρουργεία όταν για αυτά εμείς σαν Βουλιαγμένη ουδέποτε (όπως αναφέρθηκα και σε ένα άλλο από τον ΟΚΕ) ασχοληθήκαμε με την διαιτησία καιπίστεψε με είχαμε πάντα πολλούς λόγους να το κάνουμε. Το θέμα δε με τους διαιτητές από την ΕΣΚΑ δεν είναι καθαρά δικό μας καθώς δεν δέχονται ανγνωρίζεις να έρθουνε να μας σφυρίξουνε μετά από μια παρεξήγηση που έγινε μετους συνδέσμους τους. Εμείς θα το θέλαμε πολύ αυτό αλλά τότε τα παιχνίδια θατελειώνανε με 30αρες και όχι με 20αρες όπως τώρα.
QUOTE(sadman @ Nov 21 2009, 08:12 )

ΥΓ. Τα Σουρμεναειχαν προηγηθει στο 2ο δεκαλεπτο μεχρι και 6 ποντους, δηλαδη το παιχνιδιπηγαινε ποντο ποντο σχεδον.
Ναι προηγήθηκε γιατί ο καλός σας παίκτης ο Ευστρατίου ( να σας το γράψω σωστά μην με διορθώσετε πάλι ) βρήκε κουρασμένο τον Παγωνη και έβαλε κάποια πολύ ωραία καλάθια. Εκεί αντί να ασχοληθεί ο κόουτς με την ομάδα του ασχολήθηκε πάλι με του διαιτητές(χωρίς λόγο κατά την άποψη μου) ενώ ο δικός μας έκανε σωστή αλλαγή και έβαλε τον Αρχηγό και ο Βαγγέλης σιώπησε. Η διάφορα πήγε στο +6 και έτσι έληξε το ημίχρονο. Στο 3
ο μία ομάδαήτανε στο γήπεδο και το είδες πιστεύω.
QUOTE(milf_hunter#6 @ Nov21 2009, 16:03 )

Δυστυχως ηττα για την ομαδα μου (σουρμενα),που μας φερνει σε δυσκολη θεσηπλεον.....Το ξεσπασμα της βουλιαγμενης στο 3ο δεκαλεπτο της εδωσε τηνδιαφορα,την ωρα που εμεις ασχολιομασταν περισσοτερο απο οσο επρεπε με ταπροκλητικα σφυριγματα των διαιτητων που ειχαν ξεκινησει απο την αρχη τουπαιχνιδιου....
Σωστός Milf Hunter6 εκτός από παικταρά που είσαι κατάλαβες ότι το να ασχολείσαι μαζί τους μόνο κακό κανείς. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο εύκολα θα ευχαριστιέστε αυτό που κάνετε και θα έχετε πιθανότητες γιατην άνοδο. Έχετε καλή ομάδα αλλά πρέπει να κατευθύνεται εσείς το παιχνίδι με τιοδηγίες από τον πάγκο αν υπάρχει κάποιος εκεί να μπορεί να το κάνει και να μην ασχολείται με την διαιτησία πριν καν μπει στο γήπεδο.
QUOTE(milf_hunter#7 @ Nov21 2009, 16:10 )

Εκει χαθηκε στο 3ο δεκαλεπτο,αλλα οταν προσπαθησαμε να το γυρισουμε και πηγεστους 8 εκαναν επιθετικο φαουλ και δεν εδωσε τιποτα η διαιτηταρα δεν θυμαμαιονομα,αλλα ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ δεν πηρε σφυριγμα πανω του ηταν απαραδεκτος....
τελος παντων ετσι θα μας πανε φετος οποτε συνεχιζουμε μεχρι εκει που θα μαςαφησουν......Η Βουλιαγμενη εχει 3 κομπαρσους και 2 προταγωνιστες μπραβο τουςομως που κερδιζουν τους παντες 2 παικτες.....
Φίλε μου 7 δυστυχώς δεν έμοιασες ούτε πιστεύω θα τακαταφέρεις να μοιάσεις του φίλου σου του 6. Είσαι και εσύ από αυτούς που όσαδεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Σε έσβησε ο κομπάρσος Μπέττας στο 1
οδεκάλεπτο και από τότε μόνο με τους διαιτητές ασχολιόσουνα και εσύ. Να σεενημερώσω δεν ότι δεν παίζουνε μόνο 5 στην ομάδα μας και δεν ξέρω λοιπόν πως χαρακτήρισες εμένα που ήμουνα στον πάγκο στην αρχή του αγώνα. Όσο αφορά το πωςκερδίζουμε απλά θα σου αναλύσω λίγα πράγματα καθώς μπορεί με τα πολλά να πάθειςover load (εύχομαινα καταλάβεις και αυτά).
Η Βουλιαγμένη φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΣΚΑΝΑαγωνίζεται στην Γ κατηγορία. Αποφασίσαμε με τον πρόεδρο και τον υπαρχηγό (τονκομπάρσο ξέρεις εσύ, είχε γίνει βδέλλα πάνω σου ) να κάνουμε μια νέα ομάδα καινα φέρουμε στην ομάδα καλά παιδιά καταρχάς. Επιλέξαμε λοιπόν 10 αθλητές μεπρώτο κριτήριο το ήθος και την παιδεία τους (η μόνη παρέμβαση της διοίκησης)και κατά δεύτερον ρόλο της αθλητικές τους ικανότητες. Οι προτάσεις έγινα από τοκόουτς καθώς και οι ρόλοι που δόθηκαν στον καθένα πολύ σημαντικό κομμάτι μίας ομάδας. Ομολογώ ότι με εκπλήσσει τογεγονός ότι δεν ξέρεις ότι σε μία ομάδα που θέλει να σέβεται τον εαυτό της δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές και κομπάρσοι. Πολλές φορές οι ‘κομπάρσοι’ που λεςκάνουνε τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια ομάδα. Μάλλον εσείς δεν έχετε τέτοιαάτομα γιατί και αυτός ο ρόλος σε μια ομάδα δεν είναι εύκολος και θέλετε όλοι ναείστε πρωταγωνιστές στον ΘΙΑΣΟ σας.
Και επειδή προσβάλεις και εμένα και το άθλημα με την άποψησου θα σε ενημερώσω και δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί το θεωρώ ανούσιο.
Στην ομάδα μου πρωταγωνιστής δεν είναι μόνο ο
Μαγγωνάκης που βάζει 30αρες και 40αρες(βαλε τις βολές άσχετε να πας 50), ο
Καρδαρηςπου δεν παίζεται σαν 4
στην κατηγορία και αναγκαστικά μας βοηθάεισαν 5 η ο
Παγωνης ( τον ξέχασες ρε αυτόν, φαίνεται στα τρίποντατου, κοίταγες στην εξέδρα να δεις την milf που είχε έρθει για εμένα
J.
Πρωταγωνιστές είναι ο
Μπέττας(τον θυμάσαι ποια μην στα ξανάλεω ) ο
Τσιλιβάκοςπου παίζει 4 και αυτός καθώς οι ψηλοί μας είναι τραυματίες, ο
Τσιαμαλος που στα 33 του θέλει να μεφτάσει ηλικιακά και εύχομαι να τα καταφέρει
, οι μικροί μας και θαυματουργοί
Βουρβούλιας (άντε πιαστον άμα φύγει μπροστά),
Ραμμος(μην τον αφήσει μόνο να σουτάρει θα στο βάλει) και ο τραυματίας
Παπαθανασόπουλοςπου ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα.
Πιο πρωταγωνιστές είναι όμως οι τραυματίες μας που έρχονταιστην προπόνηση να την παρακολουθήσουνε και έτσι δεν μας λυπούνε. Ο αποκλειστικός ποια γιατρός μου
Φραγγος (όταν επιστρέψει σας λυπάμαιόλους) ο γίγαντας
Πανταζόπουλος και οάτυχος για φέτος
Μωυσιδης (όλα θαπάνε καλά παικταρά μου και τον Ιανουάριο θα είσαι εδώ ).
Πιο πρωταγωνιστές είναι και ο
Αποστόλης και ο
Άγγελοςπου δεν χάνουνε προπόνηση για να μπορεί η ομάδα να παίζει διπλό με τόσουςτραυματίες που έχει ενώ ξέρουνε ότι δύσκολα θα τους δοθεί η εύκαιρα νααγωνιστούνε.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ KAI EINAI 15 KAI OXI 2 Αν δε σου βγαίνει το μέτρημα μην μπερδευτείς δεν έχω βάλειτο όνομα μου μέσα.
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ QUOTE(milf_hunter#7 @ Nov22 2009, 17:25 )

Φιλε μου οταν θα χασω αντρικεια θα πω μπραβο οπως εκανα στο κυπελο που εχασαδικαια και το ευχαριστηθικα.....
κακια για πιο λες?
εχω φιλους στην Βουλιαγμενη οποτε δεν νομιζω να εχω καποια κακια....
Αντρίκεια ? Δ ενκατάλαβα πως έχασες δλδ. Αν θες ανέλυσεμου σε παρακαλώ τα πλεονεκτήματα της ομάδας σου απέναντι στην δικιά μας. Ανμπορείς φυσικά μην σε κουράσω.
Μην ρωτήσεις τον κόουτς σας μάλλον δεν θα ξέρει, θα σου πει γιαδιαιτητές και τέτοια.
Ρώτα τον φίλου το 6 για βοήθεια από το κοινό
QUOTE(milf_hunter#7 @ Nov23 2009, 10:47 )

Μονο ενα πραγμα με κρατουσε και δεν τον χτυπησα η δεν τον εβρισα στο παιχνιδιτο δελτιο μου τιποτα αλλο....τον ειδα εχθες τον κυριο αυτον και ουτε πουτολμησε να με κοιταξει διπλα μου ηταν οποτε καταλαβαινεις τι γινετε....
Και λογικο ειναι να σας υποστιριζουν εστω και λιγο παραπανω οι διαιτητες ταξερουν τα 2 παιδια...αλλα οχι τοσο εντονα και τοσο φανερα...
Συνεχίζεις το τροπάριο της Άγιας Κασσιανής εσύ τελικά. Μια διαιτησίαδεν είναι ποτέ 50-50 σταματήστε αυτήν την πιπίλα και ψάξτε στον επόμενο αγώναμας να βρείτε τρόπο να σιγάσετε το πιστόλι του Μαγγωνάκη να κόψτε τον Καρδαρη ότανκαρφώνει να είστε στον Παγωνη μπροστά όταν σουτάρει τριποντά να βάλετε λάσοστον Βουρβουλια μήπως και τον πιάσετε να ξεφύγεις εσύ από την βδέλλα που λέγεται Μπέττας.......
Ε φτάνει μην στα πω όλα μπορεί να κερδίσετε.
Αυτά όλα για απαντήσεις σε όσα μας καταλογίσατε. Την άποψη μου για τον αγώνα θα σας την αναφέρω κάτωθι.
Καταρχάς όλη την εβδομάδα ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμεμια πολύ καλή και ικανή ομάδα. Με καλούς σουτέρ και καλούς ψηλούς. Ξέραμε επίσηςότι παίζει δυνατά καθώς και μερικά Plays της. Έτσι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοιστους στόχους μας πριν καν αρχίσει το παιχνίδι.
Στην αρχή ήμασταν άστοχοι στα ελεύθερα τρίποντα και χάσαμε και3-4 lay up με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το σκορ. Παίζαμε όμως καλή άμυνα στουςπαίκτες που ξέραμε (Μπέττας λεει σε κάποιον κάτι) με αποτέλεσμα να είναι το σκορισόπαλο. Έτσι πήγε το 1
ο και2 ο δεκάλεπτο με τα Σούρμενα βέβαια από την αρχή και ειδικά ο προπονητής τουςνα φωνάζει σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή. Απορώ αν αλλάζανε ρόλους τι θα έκανετότε κόουτς σας σαν διαιτητής καθώς θα είχε ένα προπονητή να του τα σπάει από το πρώτολεπτό. Λίγο πριν το τέλος του 2
ου δεκαλέπτου πήρε μπρος ηκαλαθομηχανη Ευστρατίου και βρήκε κουρασμένο τον δικό μας Παγωνη και η διαφοράπήγε στους -6 αν θυμάμαι καλά. Κάναμε αργά αλλαγή και ο Ευστρατίου δεν έβαλε πόντομέχρι το τέλος του ημιχρόνου και εμείς βάλαμε τα ελευθέρα σουτ και η διάφορα πήγεστο +6 στο ημίχρονο. Σε εκείνο το σημείοκαι δικαιολογημένα ο κόουτς των Σουρμένων έφαγε Τ καθώς ποια είχε σεληνιαστεί.
Στο 3
ο μόνο μια ομάδα ήτανε στο γήπεδο και εκεί ηδιαφορά πήγε μέχρι και το +23. Τότε επήλθε η κούραση καθώς 3 παίκτες μας παίξανε40 λεπτά. Εκεί φταιμε εμείς που ο κόουτς μας δεν έκανε αλλαγές έστω και για λίγοκαι φάγαμε τα τρίποντα ελεύθερα. Όμως το παιχνίδι δεν μπορούσε να γυρίσει καθώςοταν πήραμε ξανα μπρος η διαφορά ξαναπήγε στους 11.
Αυτά και όποιος καταφέρει να διαβάσει όλα όσα έγραψα τον κερνάωκαφεδάκι όπου θέλει.
Με απεριόριστη εκτίμηση Ο ΑΡΧΗΓΟΣ