Πολλα Mπραβο στην Ομαδα μου. Παιζουμε 10 αγωνιστικές με το 'πιστολι στον κροταφο', ψυχολογικα ειναι δυσκολο, ιδιως μετα την 'κοιλια' που καναμε. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ- ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ -
ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ
Εγω σας το λεω: Υγιης με 2/3 προσθηκο-αλλαγες, αυτη η Ομαδα, αν σωθει, θα παει για ανοδο του χρονου..

Μαγκες του Ψυχικου (κοντεψαν να μας ριξουν απο χθες - ), μαγκες της Κηφισιας, μαγκες οσοι παιζουν για το κεφι τους.
Θελω την Λειβαδια να παιξει δυνατα - και τον Ιωνικο μου να παιξει καλυτερα και να τους παρει. Με ψυχη και παθος. Θα μου πεις "σε ευνοει μεγαλε να το λες γιατι ξερεις οτι η Ομαδα σου εχει την ποιοτητα και μπορει αν παιξει σοβαρα να κερδισει".
Ε, να σας πω και κατι, εστω και αν με στεναχωρει: Αν οι Νεοφιλαδελφιωτες (και προοδευτικανοι) ειναι στις 4 γραμμες πιο μαγκες ναι, αλλα οχι 'αβαβα' ιστοριες (γιατι το τελευταιο καιρο γινομαι δεκτης...)
AN ΠΕΦΤΑΜΕ ΘΑ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ και ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ (καθως και η ΑΤΥΧΙΑ μας).Τελεια και παυλα. Τα λιγα λογια ζαχαρη.

Επειδη εδω ειναι πολλοι μπασκετικοι, που μαζευαν απο μικροι Τριποντα και Νεα του Μπασκετ (για την τιμη των οπλων: εκδοτης του πρωτου ηταν ο παπους μου και του δευτερου η γιαγια μου..), που ξερουν οτι ο Δασκαλος ηταν κοουτς της Προ το 81 και πηγε στα μπαραζ για ανοδο στην Β (στον Πανελληνιο) με Περτεση (Ι & ΙΙ), Πεκτεση και Ρεμουνδο, να ξερουν οτι
- στην γειτονια ολα θα ηταν καλυτερα αν η προοδευτικη ηταν τιμια και φετος (κεκλεισμενων των θυρων με 300 ατομα και να πεταμε σπασμενια τζαμια στους παικτες του Ιωνικου, δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο..
-επισης θα ηταν καλυτερα αν δεν ειχαν αρχισει να κανουν πραγματα. Εχετε δει ποτε να βγαζει ο αντιπαλος 'ονομαστική ανακοινωση για τριτη ομαδα (τα '΄προοδευτικά χειρουργια") και να μην υπαρχει ουτε μια λεξη που να αμφισβητει την ανακοινωση;;

Επειδη εδω ειναι πολλοι μπασκετικοι, που ξερουν να κρινουν και διαιτησιες. Εγω μεγαλωσα με την σχολη "τοσο ξερουν, τοσο παιζουν". Ισως γιατι εμεις στην Νικαια δεν ειχαμε ποτε σχεσεις με τους γκρι. Και το εχω γραψει τοσο καιρο. Δεν ειναι δα και το πρωτο postarisma του 'φλυαρου' basketikou
Αλλα παιδια, επειδη ειδα τo dvd με τον Φιλαθλητικο, σας καλω να το δουμε παρεα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕ ΕΤΣΙ. Γι' αυτο ειναι η πρωτη φορα που μιλησα για διαιτησια. Και γι' αυτο ο συγκεκριμενος ΔΕΝ επρεπε να ξαναορισθει φετος..
Τελος 3 προσωπικα:

Τι τα θελες ρε χαμενο ταλεντο τα σεναρια.. κοιτα που εμπλεξες.. Ευτυχως που ξερουμε την ιστορια των ανθρωπων της ομαδας σου, γιατι αλλιως θα ησουν ο μοναδικος εδω που θα ετρεχες να πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...

Ρε συ Υφαντη, τωρα που μεγαλωνεις σιγα-σιγα, να στο πουμε στα ισα: επρεπε να ειχες μεγαλωσει στη Νικαια, και οχι στους Παπαγους και τα Ψυχικα, και να δινεις την ψυχη σου για την Ομαδα μας και οχι για να μας κερδισεις... γι' αυτο τα βαζαμε μαζι σου (αν και τους το λεγα εγω: μην τον πορωνεται γιατι ετσι παιζει καλυτερα).

Επειδη βλεπω καποιο 'αγχος' και απο τα παιδια της Ελευσινας:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΙΑ, το τι ειπε ενας οπαδος, το τι εγραψε ενας στο φορουμ, δεν το παιρνουμε στην πλατη μας ολοι. Η συλλογική ευθυνη εκανε την εμφανιση της πριν 60 χρονια, ευτυχως ο Γκεμπελς απετυχε...
Εχουμε ευθυνη μονο για τις πραξεις μας και τα γραπτα μας. Το λεω γιατι και εγω ετσι βρεθηκα υπολογος πριν λιγο καιρο εδω μεσα.
Και μια ευχή:

Ας σωθει ο Καλυτερος μεσα στις 4 γραμμες - δηλαδη Εμεις..