Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
apkat
Ναι οπως την αλλη φορα στα goodies και την αλλη στα mcdonald's και στα σουβλακια και ο μακρυς καταλαγος με τα ρεκορ του Σχορτσιανιτη συνεχιζεται..

Ο φιλος σου τις μετρουσε τις πατατες η μετα πηγε και ειδε την αποδειξη;;

68.gif
theov
QUOTE(apkat @ Dec 21 2007, 02:50 ) *
Ναι οπως την αλλη φορα στα goodies και την αλλη στα mcdonald's και στα σουβλακια και ο μακρυς καταλαγος με τα ρεκορ του Σχορτσιανιτη συνεχιζεται..

Ο φιλος σου τις μετρουσε τις πατατες η μετα πηγε και ειδε την αποδειξη;;

68.gif


+1...
VARDINOLATSIS
οχι... 69.gif απο οτι μου είπε καθόταν πισω του όταν παραγγελνε... rolleyes.gif shot.gif shot.gif
NBAer
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Dec 21 2007, 01:12 ) *
Παντως ενας φιλος μου τον ειδε προχθες σε μια ψησταρια και εφαγε 3 κοτόπουλα και 7!!!!! πατατες.... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif w00t.gif

Και εμενα ενας φιλος μου τον ειδε προ-προχθες σε μια ψησταρια και εφαγε μια μεριδα κοτοπουλο και μιση μεριδα πατατες! Αυτοσυγκρατηση. 41.gif 41.gif 41.gif
apkat
Εγω παλι χθες τον ειδα να πινει καφε και να μην τρωει το συνοδευτικο κρουασανακι..Αυτοσυγκρατηση^2.. biggrin.gif biggrin.gif
spysta
τελος λοιπον ο Σοφο ...αδοξο τελος ..αλλος ενας παικταρας που τον ''εφαγαν'' οι κακες συνηθειες ..πια δεν πιστευω οτι μπορει να επανελθει και η διακοπη συμβολαιου ηταν σωστη κινηση ... 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
ΚΡΙΜΑ
enypnio
Το ποτήρι ξεχείλισε...
Βασίλης Τσίγκας | 21/12/2007 8:10:43 μμ

Στη διακοπή του συμβολαίου του Σοφοκλή Σχορτσανίτη αποφάσισε να προχωρήσει, αιφνιδιαστικά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός! Αιτία φέρεται να είναι η άρνηση του έλληνα σέντερ να μεταβεί στην Ελβετία, ώστε να εισαχθεί σε ειδική κλινική αδυνατίσματος.
Σοφοκλής Σχορτσανίτης

* Ολυμπιακός index

Για την ακρίβεια, ο "Σόφο" φέρεται να έθεσε ως όρο την ελευθερία του το καλοκαίρι, ώστε να δώσει την συγκατάθεσή του και να πάει στην κλινική, κάτι που εξόργισε τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, που αποφάσισαν να προβούν στη διακοπή του συμβολαίου του θηριώδη σέντερ.

Οπως είναι γνωστό, ο Σχορτσανίτης δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση φέτος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, καθώς από την αρχή του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, με σκοπό να χάσει τα πολλά περιττά κιλά που κουβαλά πάνω του και που θέτουν -ουσιαστικά- σε κίνδυνο την υγεία του. Γι` αυτό το λόγο, άλλωστε, και δεν ακολούθησε ο έλληνας σέντερ την αποστολή της Εθνικής στην Ισπανία για το "Ευρωμπάσκετ".

Αντί, όμως, ο Σχορτσανίτης να χάνει κιλά, σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει κι άλλα σε σύγκριση με την εποχή που τον είχε "κόψει" από την ομάδα ο Πίνι Γκέρσον, στέλνοντάς τον σε ατομικές προπονήσεις.

Στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ επικρατούσε απογοήτευση για την συμπεριφορά του "Big Sofo", καθώς ο τελευταίος δεν έλεγε να ...βάλει μυαλό και να χάσει κιλά, ενώ αίσθηση είχαν προκαλέσει κάποια σχόλια του παίκτη κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της ομάδας, όταν και έλεγε πως είναι έτοιμος να παίξει όποτε του ζητηθεί. Τότε, βέβαια, είχε αναιρέσει τις ίδιες τις δηλώσεις του λίγες ώρες μετά, μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Οταν, μάλιστα, ο Σχορτσανίτης απέτυχε να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις, τότε ήταν που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν πως έπρεπε να πάρουν δραστικά μέτρα και έτσι αποφάσισαν να τον στείλουν σε ειδική κλινική αδυνατίσματος στην Ελβετία, καθώς έβλεπαν πως οι ατομικές προπονήσεις, μάλλον του έκαναν κακό, παρά καλό.

Η άρνηση, όμως, του παίκτη να μεταβεί και κυρίως η απαίτησή του να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι (σε περίπτωση που πήγαινε) εξόργισαν τους ερυθρόλευκους που αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διακοπή του συμβολαίου του.
Anaz
Με το ζορι δεν γινεται τιποτα..Απλα πραγματα..
Η προταση του να μεινει ελευθερος για να παει Ελβετια εκτος απο αχαριστια δειχνει και παντελή ελλειψη λογικης.. Δηλαδη γιατι να τον στειλει ο Ολυμπιακος στην Ελβετια κ μετα να τον αφησει ελευθερο?? blink.gif
Πλεον δεν ανεχομαι κανεναν να μιλα για "ειδικη μεταχειριση" και λοιπα, μετα απο αυτο..Απαξιω να ασχοληθω με τον πρωην μπασκετμπολιστα Σοφοκλη.. Ας παει να γίνει ραπερ διπλα στον Βουρλιωτη,οπως θελει..Θα κανει ωραιο διδυμο με το "θηριο", τον γνωστο χοντρο ραπερ..ο ενας μαυρος ο αλλος ασπρος.. icon_wave.gif
panos75
To ζήτημα είναι πλέον ότι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό σε λίγα χρόνια θα λέμε τέλος και ο Σχορτσιανίτης ως άνθρωπος. sad.gif
NBAer
QUOTE(Anaz @ Dec 21 2007, 21:08 ) *
Με το ζορι δεν γινεται τιποτα..Απλα πραγματα..
Η προταση του να μεινει ελευθερος για να παει Ελβετια εκτος απο αχαριστια δειχνει και παντελή ελλειψη λογικης.. Δηλαδη γιατι να τον στειλει ο Ολυμπιακος στην Ελβετια κ μετα να τον αφησει ελευθερο?? blink.gif
Πλεον δεν ανεχομαι κανεναν να μιλα για "ειδικη μεταχειριση" και λοιπα, μετα απο αυτο..Απαξιω να ασχοληθω με τον πρωην μπασκετμπολιστα Σοφοκλη.. Ας παει να γίνει ραπερ διπλα στον Βουρλιωτη,οπως θελει..Θα κανει ωραιο διδυμο με το "θηριο", τον γνωστο χοντρο ραπερ..ο ενας μαυρος ο αλλος ασπρος.. icon_wave.gif


Αν ειναι αληθεια ολες αυτες οι πληροφοριες, τοτε πραγματι ο Σχορτσιανιτης ειχε απαραδεκτη συμπεριφορα.
Απαραδεκτος ως προς τον Ολυμπιακο δηλαδη.
Απαραδεκτος ως προς τον εαυτο του ειναι επισης, καθως ειναι ο μοναδικος φταιχτης για την υπερβαρη κατασταση του με βαση τα γεγονοτα συμφωνα με τα οποια φερεται να θελει να αδυνατισει και να επιστρεψει. Αφου θελει γιατι δεν το κανει?

Δεν ξερω, αλλα ολα αυτα ειναι μια τραγωδια.

Ισως να βαριεται λοιπον να παιζει μπασκετ και να προτιμαει το φαγητο, να ακουει τραγουδια κλπ. Δεν μπορουμε να τον κατηγορησουμε για αυτο! Για αυτο που μπορουμε ειναι το γεγονος οτι συμφωνα με τα λεγομενα και τις πραξεις του εδειξε οτι ηθελε να επιστρεψει στο μπασκετ.....
Εγω παραπανω αισιοδοξος παντως.... ohmy.gif sad.gif ohmy.gif

Ισως αυτη η αλλαγη που θα προκαλεσει η κινηση αυτη του Ολυμπιακου τον ταρακουνησει και του αλλαξει μυαλα.
Consultant
Δεν ειναι οτι ειμαι μαγκας,ουτε το παιζω ανωτερου επιπεδου.Ειστε ολοι λαθος.Αυτες οι πληροφοριες δεν ξερει κανεις απο ποιον προεκυψαν και απο ποια συμφεροντα κατευθυνθηκαν.Οι βαρυγδουπες προβλεψεις σας ειναι προωρες.Η αληθεια ενδεχομενως να ειναι διαστρεβλομενη.Ας περιμενουμε ανατροφοδοτηση απο τον ιδιο πρωτα.

Αν δεν βγει εντος των επομενων ωρων ο ιδιος ο παιχτης να διαψευσει αυτες τις πληροφοριες μεσα απο το προσωπικο του site,παει να πει οτι δεχεται την δηλωση ''Παω Ελβετια μονο αν με αποδεσμευσετε το καλοκαιρι''.

Αν αυτη η δηλωση ισχυει,τοτε μιλαμε για πληρη απομυθοποιηση του.Μας προδιδει ολους και μας φτυνει.Ειναι η δηλωση σταθμος στην καριερα του.Δεν ειμαι αισιοδοξος αλλα ειμαι λιγακι επιφυλακτικος.
jimol34
Τι να πει κανείς; Ο άνθρωπος στην ουσία έκανε μια καλή χρονιά και μετά τα παράτησε όλα. Μου κάνει πάντως εντύπωση που θέλει να μείνει ελεύθερος. Αυτό δείχνει ότι θέλει να παίξει μπάσκετ(μάλλον χωρίς να χάσει κιλά) αλλά όχι σε Ολυμπιακό-Γκέρσον. Πάντως καιρός ήταν. Η δίοικηση τον χάιδευε τόσο καιρό αλλά άμα ο άλλος δεν θέλει να παίξει, ότι και να έκανε θα ήταν μάταιο.
lakersdynasty
ohmy.gif Τι γινεται βρε παιδια??

Τι συμπεριφοραειναι αυτη παλι? Το μονο πραγμα που φενεται να εχει αδυνατησει στον Σοφοκλη ειναι η ωρημοτητα του,αν την ειχε ποτε. Αν ισχυουν αυτα που γραφονται θα τον χαρακτιριζα ως τον πλεον αχαριστο παικτη που θα μπορουσα να σκεφτω...

Προσπαθει να σε βοηθησει ο αλλος και εσυ τι του λες? "Ασε με ησιχο?" blink.gif

Δεν παει καθολου καλα ο Σοφο...γενικα οχι μονο με το βαρος το του. Αν ισχυουν ολα αυτα ειναι πολυ αχαριστος ομως...

Αυτο ειναι πραγματικα φτυσιμο ομως. Ακριβως οπως το ειπε ο Consultant...
rankin
Εγώ έχω αναφέρει και στο παρελθόν ότι ο Σόφο είναι βουλιμικός και αυτό αυτομάτως τον κάνει "άρρωστο". Από εκεί και πέρα θα έπρεπε οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένεια του, να τον ωθήσει προς το σωστό.. Αν ο περίγυρος του πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι που ο Γκέρσον δεν τον παρακαλάει κάθε μέρα γονατιστός έξω από το σπίτι του, τότε δεν υπάρχει σωτηρία.. έφτασε η ώρα ο ίδιος ο Σόφο να αποδείξει ποιος είναι. Ένα αδύναμο παιδί ή ένα θηρίο;
lakersdynasty
http://www.supersport.gr/basketball/a1/def....asp?aid=139775

"......Οι Πειραιώτες κατέθεσαν αίτηση διακοπής συμβολαίου του «Σόφο», χωρίς όμως, αυτό να σημαίνει ότι ο Σχορτσιανίτης τελείωσε από το λιμάνι!....."

Υπαρχει και αυτη η αποψη παντως...
morfi
QUOTE(rankin @ Dec 14 2007, 15:36 ) *
Χρειάζεται σοβαρή και επιστημονική αντιμετώπιση και στήριξη από όλους, κυρίως δε από τα ΜΜΕ, που ένα πρόβλημα υγείας το έχουν μετατρέψει σε όπλο στον πόλεμο κατά του Γκέρσον..

Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι συνεπής και αυτό είναι γνωστό αλλά ο Γκέρσον έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για να μη πω το μεγαλύτερο.
Τον βλέπεις ότι δεν μπορεί μόνος του και τον αφήνεις. Ναι, ο προπονητής πρέπει να κάνει ΚΑΙ την νταντά. Είσαι κάτι σαν πατέρας μέσα στο γήπεδο. Όταν βλέπεις ότι έχει πρόβλημα, ψυχολογικό-σωματικό-οικογενειακό δεν έχει σημασία, τον έχεις από κοντά και τον εμψυχώνεις. Δεν τον αφήνεις στη μοίρα του.
Και όταν τελικά αρχίζει να πηγαίνει καλά εσύ τον κοριδεύεις αντί να του συμπαρασταθείς (για τη γνωστή δήλωση πέρσι μιλάω). "Αστείο" είπε ότι ήταν ο Γκέρσον αλλά δεν φάνηκε και μάλλον ούτε ο Σχορτσιανίτης το πήρε έτσι.
Έχουμε τη τύχη να έχουμε ένα παίκτη που οι Αμερικανοί τον ζηλεύουν και τον έχουν μέσα στους επόμενους αστέρες της επόμενης δεκαετίας. Δυστυχώς όμως έχουμε την ατυχία να έχουμε ένα προπονητή που δεν μπαίνει στον κόπο να γυμνάσει τους παίκτες του.
Bonzo
Στο άρθρο από το superbasket τι ακριβώς εννοείται. Ότι για το υπόλοιπο του συμβολαίου του ο Σόφο δε θα πληρώνεται αλλά δε θα χει και δικαίωμα να πάει σε άλλη ομάδα??? Δεν είναι εντελώς παράλογο αυτό?
xoxli44
QUOTE(morfi @ Dec 21 2007, 20:42 ) *
Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι συνεπής και αυτό είναι γνωστό αλλά ο Γκέρσον έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για να μη πω το μεγαλύτερο.
Τον βλέπεις ότι δεν μπορεί μόνος του και τον αφήνεις. Ναι, ο προπονητής πρέπει να κάνει ΚΑΙ την νταντά. Είσαι κάτι σαν πατέρας μέσα στο γήπεδο. Όταν βλέπεις ότι έχει πρόβλημα, ψυχολογικό-σωματικό-οικογενειακό δεν έχει σημασία, τον έχεις από κοντά και τον εμψυχώνεις. Δεν τον αφήνεις στη μοίρα του.
Και όταν τελικά αρχίζει να πηγαίνει καλά εσύ τον κοριδεύεις αντί να του συμπαρασταθείς (για τη γνωστή δήλωση πέρσι μιλάω). "Αστείο" είπε ότι ήταν ο Γκέρσον αλλά δεν φάνηκε και μάλλον ούτε ο Σχορτσιανίτης το πήρε έτσι.
Έχουμε τη τύχη να έχουμε ένα παίκτη που οι Αμερικανοί τον ζηλεύουν και τον έχουν μέσα στους επόμενους αστέρες της επόμενης δεκαετίας. Δυστυχώς όμως έχουμε την ατυχία να έχουμε ένα προπονητή που δεν μπαίνει στον κόπο να γυμνάσει τους παίκτες του.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.
rankin
Όχι, όχι.. Δε μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος πρωτοκλασάτος προπονητής θα έπεφτε ποτέ στα γόνατα να παρακαλέσει έναν παίχτη του.. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που θα έκανε κάτι τέτοιο (ούτε θα ήθελα έναν τόσο δουλοπρεπή κόουτς στην ομάδα μου). Ο Ομπράντοβιτς πιθανόν να τον είχε στείλει σπίτι του από καιρό (σκεφτείτε πόσο εύκολα "ξαπόστειλε" τον Φώτση όταν άρχισε τα παλαβά του). Ενδεχομένως το ίδιο να είχε πράξει και ο Γκέρσον αν δεν υπήρχαν οι Αγγελόπουλοι να στηρίζουν τον παίχτη.
Απο εκεί και πέρα, δέχομαι ότι η κατάσταση πέρασε αρκετά κύματα ώσπου να φτάσουμε στις σημερινές εξελίξεις. Ίσως ο Γκέρσον να έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στους αρχικούς χειρισμούς του.. Όμως, κανείς μας δεν γνωρίζει την πραγματική ροή της ιστορίας. Πως ξεκίνησε η φαγωμάρα. Ποιος έφταιγε. Ποιος τράβηξε το σκοινί. Μόνο υποθέσεις κάνουμε. Και να υπενθυμίσω εδώ ότι κανείς, μα κανείς, δεν είναι πάνω από την ομάδα, ιδίως όταν δείχνει ότι η ομάδα δεν τον ενδιαφέρει καθόλου...

Οι όποιες ευθύνες του Γκέρσον συνοψίζονται στους πιθανούς λανθασμένους αρχικούς χειρισμούς του. Σήμερα η ευθύνη είναι ολοκληρωτικά του παίχτη που δεν σέβεται την ομάδα και το συμβόλαιο του. Που φέρεται σαν κακομαθημένη πριμαντόνα. Που κάνει του κεφαλιού του. Και όλα αυτά στα 22 του χρόνια, που άλλοι συνομήλικοι συναθλητές του, χύνουν τόνους ιδρώτα στο παρκέ για να βελτιωθούν και να κερδίσουν 5 λεπτά συμμετοχής.. Ε όχι ρε Σόφο! Όχι!
morfi
QUOTE(rankin @ Dec 21 2007, 23:01 ) *
Όχι, όχι.. Δε μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος πρωτοκλασάτος προπονητής θα έπεφτε ποτέ στα γόνατα να παρακαλέσει έναν παίχτη του..

Δεν είπα να πέσει στα πόδια του γιατί πιθανό ούτε αυτό θα βοηθούσε. Εγώ είπα απλά να του συμπαρασταθεί και να τον βοηθήσει όπως πρέπει να κάνει ένας προπονητής.

QUOTE(rankin @ Dec 21 2007, 23:01 ) *
Όμως, κανείς μας δεν γνωρίζει την πραγματική ροή της ιστορίας.

Θα συμφωνήσω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μερικά πράγματα δε φαίνονται (ή τουλάχιστον σε μένα φαίνονται έτσι).

QUOTE(rankin @ Dec 21 2007, 23:01 ) *
Και να υπενθυμίσω εδώ ότι κανείς, μα κανείς, δεν είναι πάνω από την ομάδα, ιδίως όταν δείχνει ότι η ομάδα δεν τον ενδιαφέρει καθόλου...

Εμένα ο Σχορτσιανίτης μου έχει δείξει άλλα. Επί εποχή Καζλάουσκας και αφού το θέμα το χειρίστηκαν όλοι σωστά, έδειξε ότι τον ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ. Εδώ θα μπορούσε να φύγει αμέσως μετά το παγκόσμιο για την Αμερική και αυτός είπε πως θα τηρήσει το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Δεν τίθεται θέμα αδιαφορίας. Το παλικάρι κάπου έχασε το δρόμο του και κάποιοι που έπρεπε να τον βοηθήσουν δεν το έκαναν.

QUOTE(rankin @ Dec 21 2007, 23:01 ) *
που άλλοι συνομήλικοι συναθλητές του, χύνουν τόνους ιδρώτα στο παρκέ για να βελτιωθούν και να κερδίσουν 5 λεπτά συμμετοχής..

Καλά, ας είχαν και αυτοί τον Γκέρσον προπονητή και όσο και να δουλεύανε θα βλέπανε συνέχεια τη πλάτη του Πεν και των λοιπών ιδιαίτερων προτιμήσεων του Πίνι.
beiman123
Έλεος ρε παιδιά που πάλι φταίει ο Γκέρσον...Ήμαρτον...Αυτά παθαίνεις όταν πολύ μικρός γνωρίζεις τη δόξα...ελλοχεύει ο κίνδυνος να τα φορτώσεις στον κόκορα...
apkat
Παιδια διακοπη συμβολαιου δεν σημαινει οτι ο παικτης ειναι ελευθερος.Ανηκει ακομα στον Ολυμπιακο.Δεν τα ξερω τα νομικα και γω καλα αλλα γενικα θυμαμαι οτι η διακοπη συμβολαιου χρησιμοποιειται σαν τιμωρια σε παικτη συνηθως αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση το ιδιο με την αποδεσμευση.Ο Σοφοκλης συμπεριφερεται αστεια και την συμπεριφορα του αν ειναι ετσι οπως βγαινει την θεωρω απαραδεκτη.Παντως δεν τον ξεγραφω απο τον ολυμπιακο.Πιστευω οτι οταν θα χρειαστει να τον ξεγραψουμε απο τον Ολυμπιακο οριστικα θα πρεπει να τον ξεγραψουμε και απο το μπασκετ γενικοτερα.Εννοω οτι ο Ολυμπιακος μου φαινεται οτι θα κανει τα παντα για να μην πρωταγωνιστησει καπου αλλου.Φαινεται η διαθεση της διοικησης να μην τον κανει δωρο πουθενα.Μου δινει την αισθηση οτι θα τον αφησει ελευθερο μονο οταν σταματησει το μπασκετ.Η εστω το 2010..

Υ.Γ:Μορφη συγνωμη αλλα αυτα που γραφεις τα θεωρω αστεια..
rankin
QUOTE(morfi @ Dec 21 2007, 23:15 ) *
Καλά, ας είχαν και αυτοί τον Γκέρσον προπονητή και όσο και να δουλεύανε θα βλέπανε συνέχεια τη πλάτη του Πεν και των λοιπών ιδιαίτερων προτιμήσεων του Πίνι.


Θες να πεις ότι ο Γκέρσον δεν έχει δώσει ευκαιρίες στους Βασιλόπουλο, Πρίντεζη, Βασιλειάδη, Μπουρούση, Τεοντοσιτς; Σχεδόν συνομήλικοι όλοι του Σόφο, αλλά μάλλον με διαφορετική φιλοσοφία. Όχι αυτή του αστέρα, αλλά αυτήν του εργάτη που θα διακριθεί μέσα από την ομάδα. Και αν κάποιοι από αυτούς είχαν διαφορετική φιλοσοφία στο παρελθόν (πχ Βασιλειάδης), έφαγαν την κρυάδα τους (στην Μάλαγα), και κατάλαβαν πολλά. Έσκυψαν το κεφάλι και δούλεψαν και η βελτίωση αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο.. Ο Σόφο από την άλλη δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα. Αν "ξεκαβάλαγε" και έσκυβε το κεφάλι θα κέρδιζε πάρα πολλά...
NBAer
QUOTE(apkat @ Dec 21 2007, 23:24 ) *
Παιδια διακοπη συμβολαιου δεν σημαινει οτι ο παικτης ειναι ελευθερος.Ανηκει ακομα στον Ολυμπιακο.Δεν τα ξερω τα νομικα και γω καλα αλλα γενικα θυμαμαι οτι η διακοπη συμβολαιου χρησιμοποιειται σαν τιμωρια σε παικτη συνηθως αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση το ιδιο με την αποδεσμευση.

Φυσικα και ανηκει ακομα στον Ολυμπιακο και οι υποχρεωσεις του παραμενουν αυτες που λεει το συμβολαιο.
Απλα δεν εχει δικαιωμα να κανει τιποτα, εννοω να μετεγγραφει σε αλλη ομαδα ουτε καν να συζητησει κατι τετοιο.
Και αν συντομα δεν ειναι σε κατασταση να αγωνιστει, τοτε πιθανοτατα ο Ολυμπιακος μπορει να προχωρησει σε πιο προχωρημενα μετρα ζητωντας αποζημοιωσεις και τετοια....


QUOTE
Υ.Γ:Μορφη συγνωμη αλλα αυτα που γραφεις τα θεωρω αστεια..

Εγω συμφωνω σε ολα οσα λεει εκτος απο το οτι ο Γκερσον εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Ο παικτης το εχει το μεγαλυτερο μεριδιο.
Αλλα δεν παυει και ο Γκερσον να εχει γιατι απο την αρχη δεν τον αντιμετωπισε σωστα. Δεν χρειαζεται να τον προσκυνουσε, δεν μιλαμε για τα ακρα, μιλαμε για τα λογικα πραγματα που οφειλει να κανει ενας προπονητης.
Ο προπονητης ειναι και μεντορας και πρεπει να εμπνεει τους παικτες. Η ολη συμπεριφορα και αντιμετωπιση ενος προπονητη προς τους παικτες, πρεπει να κανει τους παικτες να τον σεβονται και να τον εμπιστευονται αλλα πως? Με αυθορμητο τροπο! Να το νιωθουν αυθορμητα αυτο! Χωρις να σκεφτονται οτι πρεπει να σεβονται και να εμπιστευονται τον προπονητη λογω διαφορων ποινων που θα υπαρξουν αν δεν το κανουν ή προσωπικων συμφεροντων για να τους βαλει να παιζουν κλπ.
Πρεπει να υπαρχει ενας αμοιβαιος και αυθορμητος αλληλοσεβασμος και εμπιστοσυνη και συνεργασια, σχεδον πατερα-υιου.
Ο Γκερσον δεν βλεπω σε καμια περιπτωση να εχει αυτη τη σχεση με τον Σχορτσιανιτη για να μην μιλησω γενικοτερα.....

Επισης ειναι σαφες οτι αυτο που λεει ο morfi ειναι φανερα σωστο: Ο Γκερσον εχει καποιες ιδιαιτερες προτιμησεις παικτων που τους βαζει να παιζουν ακομα και αν δεν ειναι σε καλη κατασταση ή φορμα....
koufos7
Ο Σοφο εβγαλε ανακοινωση και υποστηριζει οτι η ΚΑΕ τον κρεμασε και οτι δεν ειχε ουτε εχει κανενα προβλημα να φυγει ακομα και τωρα για την Ελβετια.Πιθανως να τον συμβουλεψανε οι δικηγοροι να παιξει το καλο παιδι.
NBAer
QUOTE(koufos7 @ Dec 22 2007, 19:02 ) *
Ο Σοφο εβγαλε ανακοινωση και υποστηριζει οτι η ΚΑΕ τον κρεμασε και οτι δεν ειχε ουτε εχει κανενα προβλημα να φυγει ακομα και τωρα για την Ελβετια.Πιθανως να τον συμβουλεψανε οι δικηγοροι να παιξει το καλο παιδι.

Εγω δεν καταλαβαινω κατι.
Θεωρουμε οτι η ΚΑΕ του ζητησε να παει Ελβετια κλπ και αυτος εθεσε ορο να μεινει ελευθερος το καλοκαιρι κλπ. Αυτος το διαψευδει.
Πως ομως ξερουμε αν πραγματι η ΚΑΕ του εκανε τετοια προταση και αυτος εθεσε αυτον τον ορο?

Εγω ρωταω λοιπον εχει κανεις εις γνωσιν του καμια επισημη ανακοινωση της ΚΑΕ Ολυμπιακος που να λεει ακριβως αυτο? Δηλαδη οτι του ζητησαν να παει Ελβετια κλπ και αυτος εθεσε ορο να μεινει ελευθερος το καλοκαιρι?

Ή μηπως αυτο ηταν ενα απο τα γνωστα παραμυθια των γνωστων παραμυθαδων-δημοσιογραφων?
Consultant
Λοιπον,καλα τα ελεγα οτι επρεπε να ακουσουμε πρωτα την απαντηση του Σχορτσανιτη και μετα να μιλησουμε.Συνοψιζω τα συμπερασματα.

1)Το προβλημα του ειναι μη αντιμετωπισιμο με την εννοια οτι παροτι εχει την θεληση δεν μπορει να αδυνατισει απο μονος του.Αντιθετα,το 2005 τα καταφερε μονος του.

2)Οι πληροφοριες των σαιτ ηταν διαστρεβλωμενες γιατι υπεπεσαν σε σοβαρες παραλειψεις+παραποιησεις γεγονοτων.

3)Το main problem ειναι οτι ο Σχορτσανιτης δεν δεχτηκε να υπογραψει το καινουριο τροποποιημενο συμβολαιο που ειχε ως ρητρα τα >150 κιλα αλλιως να μην λαμβανει αμοιβη.Τα >150 κιλα προκυπτουν απο το γεγονος οτι στις δηλωσεις του λεει οτι του ειπαν να φτασει σε κιλα που δεν ηταν ποτε στον Ολυμπιακο,και τα λιγοτερα κιλα που ηταν ποτε στον Ολυμπιακο ηταν τα 150.Εδω λοιπον ειναι ολο το θεμα,οι δυο πλευρες πρεπει να τα βρουν,ο παιχτης να παει στην Ελβετια και ολα τα αλλα να τελειωνουν..

4)Ουτε αρνηθηκε να παει στην Ελβετια ουτε ειπε οτι θελει να φυγει απο τον Ολυμπιακο.
theov
Με όλα αυτά που έχουν γίνει σχετικά με τον Σόφο, τον Γκέρσονα και τον Ολυμπιακό θεωρώ ότι ο Σοφοκλής δεν πρόκειτε να παίξει Basket στον Ολυμπιακό!

Το γυαλί έχει ραγίσει και είναι καλύτερα ο παίχτης να αποδευσμευτεί το καλοκαίρι για να πάει σε άλλη ομάδα στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα!

Έτσι θα είναι καλύτερα και για το Σοφόκλαρο μπας και σωθεί τελικά και παίξει λίγο Basket...

Είναι πλέον εμφανές ότι Gershon και Σόφο δεν χωράνε στην ίδια ομάδα ανεξάρτητα τους ποιός φταίει λιγότερο ή περισσότερο........... wink.gif
NBAer
Παντως ειναι απιστευτα τα προσοντα αυτου του ανθρωπου! Καθε φορα που τον βλεπω παντα εντυπωσιαζομαι με το ποσο φοβερος και παντοδυναμος μπορει να γινει και να διαπρεψει στο μπασκετ.....

Πχ βλεποντας τον Μπουρουση, βλεπουμε εναν πολυ ψηλο και δυναμικο ψηλο με αρκετη δυναμη που μπορει να σπρωξει και δυσκολα εκτοπιζεται.
Βλεποντας τον Τζακσον βλεπουμε επισης ενα θηριο, τουλαχιστον στα ματια μου, εναν πολυ δυνατο ψηλο και ασχετα αν αυτος για τον εναν ή το αλλο λογο δεν μοιαζει δυναμικος στο παιχνιδι του, τουλαχιστον μοιαζει με θηριο αν τον δεις σε αγωνα πχ σημερα, οι μυς του και η ολη του σωματοδομη φαινεται πολυ ισχυρη.

ΟΜΩΣ: Αν συγκρινουμε αυτους τους 2 με τον Σχορτσιανιτη, τοτε μοιαζουν μυρμηγκακια μπροστα του!




(Η φωτο δεν ειναι πειραγμενη. Επισης ναι θα πρεπει να αδυνατισει καθως και να μετατρεψει το λιπος σε μυικη μαζα, οποτε θα φαινονται λιγοτερο μικροι σε σχεση με αυτον αλλα η διαφορα ογκου και δυναμης θα ειναι η ιδια, συντριπτικα υπερ του.)

Φανταστειτε λοιπον τον Σχορτσιανιτη να εχει φουλ φορμα και να ειναι αδυνατισμενος και σε καλη φυσικη κατασταση ποσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιρροη μπορει να εχει σε εναν αγωνα. Πραγματικα καθοριζει το ματς!
Φυσικα εχουμε δει δειγματα απο αυτα που λεω και οχι μονο δειγματα αλλα εχουμε παρει και μεγαλες δοσεις, ενθυμουμενοι τις προηγουμενες χρονιες που ο Σχορτσιανιτης ηταν σε σχετικα καλη κατασταση.

Αλλα ΑΝ επιστεψει και αποκτησει τελικα την σουπερ κατασταση που ολοι επιθυμουμε τοτε ο Ολυμπιακος αυτοματως (και εφοσον βεβαια χρησιμοποιηθει σωστα) γινεται το μεγαλυτερο φαβορι σε καθε θεσμο που θα συμμετασχει. Και η εθνικη επισης ανεβαινει 2 σκαλια και γινεται φαβορι σε καθε αγωνα.
Εκτος με ΗΠΑ of course.... rolleyes.gif
theov
Ο φίλος ο ΝΒΑer έχει δίκαιο σε αυτά που γράφει κατά την γνώμη μου τουλάχιστον!

Άλλωστε η φωτογραφία μιλάει από μόνη της... Ποιός Μπουρούσης τώρα και ποιός Jackson;

Πάντως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Σοφόκλαρο και γίνεται αυτό κατανοητό από το άρθρο,

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEnt...3&lngDtrID=1201
PARISINOS
Παιδια το προβλημα ειναι εκει ακριβως που το εστιαζει ο κονσαλταντ.

Ο ΟΣΦΠ εχει αποφασισει να σκληρηνει λιγο τη σταση του και προσπαθει να προστατεψει και τα συμφεροντα του, βαζοντας ορο στο συμβολαιο του σοφο, που θα τον υποχρεωνει να ειναι κατω απο καποια κιλα.

Δεν ξερω τι θα γινει τελικα με αυτη την ιστορια , παντως το προβλημα εδω και μηνες εστιαζεται στο οτι ο σοφο δεν ΜΠΟΡΕΙ να χασει κιλα. Και δεν δειχνει ουτε ο ιδιος να το πιστευει οτι μπορει.

Γιατι αν πιστευε πραγματικα οτι μπορει να αδυνατισει, δεν θα ειχε προβλημα να υπογραψει νεο συμβολαιο με τον εν λογω ορο.

Βασικα μου εχει δημιουργηθει η υποψια οτι ο σοφο εχει την εντυπωση οτι μεχρι και με τα τωρινα 180+ κιλα μπορει να παιξει σε πολυ υψηλο επιπεδο.
Consultant
To παιδι δεν μπορει να αδυνατισει,εχει μεγαλο προβλημα.Ο ιδιος μου ειχε πει σε email τελη Οκτωβριου οτι παλιοτερα δεν ηθελε να πιστεψει οτι εχει προβλημα αλλα φαινεται οτι υποτιμησε την κατασταση..

Απο τελη Οκτωβριου μεχρι τωρα ειχε απιστευτη θεληση να αδυνατισει και δεν εχασε ουτε ενα κιλο.Αυτο σημαινει οτι ειναι καθαρα ''αρρωστος''.Ας παει στην Ελβετια και καλυτερα να μην την τρεναρουμε αυτη την εξελιξη.

Οσο για τον Ολυμπιακο,δεν ειναι σωστη αντιμετωπιση αυτες οι ακραιες συμπεριφορες.Απ'τη μια τον αφηνουν εντελως λασκα,ουτε καν στη προπονηση δεν παταει και απ΄την αλλη κανουν διακοπη συμβολαιου γιατι θελουν να βαλουν ρητρα για 120 κιλα.Μια μεση λυση και μια λογικη αντιμετωπιση θα πρεπει να ειναι το επομενο βημα.
pivot
Να πω και εγώ κάποιες σκόρπιες σκέψεις πάνω στο θέμα με βάση όσα ποστ διάβασα πιο πάνω.
Ο προπονητής είναι "και νταντά" στο εφηβικό, στις μικρές κατηγορίες, σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο ο παίκτης πρέπει να είναι νταντά του εαυτού του.
Η ομάδα όμως αν θεωρεί τον παίκτη της επένδυση πρέπει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους να βρεί το κουμπί του παίκτη για να κάνει αυτά που πρέπει.
Ο Σχορτσιανίτης από το εβηφικό και από τις μικρές εθνικές ομάδες είχε πολλές φορές ανάρμοστη συμπεριφορά, την οποία ανέχονταν όλοι λόγω της αγωνιστικής του αξίας. Αυτό όμως πιστεύω αντί να τον βοηθήσει τον έκανε ακόμα χειρότερα, συν τις υπερβολές και τα λιβανιστήρια των δημοσιογράφων, δεν θέλει και πολύ ένας επιρρεπής 20χρόνος να καβαλήσει το καλάμι και να νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Τώρα νομίζω ότι χάθηκε και το μέτρο και το τραίνο. Πάντως αν θέλουμε να ιεραρχήσουμε τις ευθύνες ο πρώτος υπεύθυνος είναι ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι και μετά όλοι οι άλλοι.
qspock
Το προβλημα που εχει ο Σοφο (ναι αυτος το εχει, δεν ειπε κανεις το αντιθετο) ειναι μεγαλο, αλλα ο Ολυμπιακος με τον σημερινο του προπονητη δεν μπορει, ουτε προκειτε ποτε να του σταθει οπως χρειαζεται. Οπως δηλαδη του ειχε σταθει το προπονητικο τιμ Κασλαουσκας.

Συμπερασμα? Αδιεξοδο. Η κινηση του Ολυμπιακου ειναι ανευ λογου και αιτιας, και η ρητρα των 120 κιλων ειναι πανω απο ολα παρανομη (αφου οταν υπεγραψε ο Σοφο δεν υπηρχε τετοιος ορος καθως ποτε το παιδι δεν ηταν τοσο αδυνατο) αλλα και παραλογη αφου προπερσυ ο Σοφο ηταν στα 150 περιπου και ισοπεδωνε τις αντιπαλες ομαδες. Αρα ουτε αυτον τον Σοφο (τον προπερσυνο) θελει ο Ολυμπιακος? Ποιον θελει τοτε?

Νομιζω οτι εκανε λαθος ο Σχορτισιανιτης, αλλα οχι αυτο που ολοι τον κατηγορουνε: Το λαθος του ηταν που δεν εφυγε οταν μπορουσε για τους Κλιπερς... Ο Ολυμπιακος κοιταει τα δικα του συμφεροντα (χρημα), και το παιδι πρεπει να διαφυγει απο αυτη την κατασταση. Ειτε να φερει καλη προσφορα απο αλλη ομαδα, ειτε να κινηθει δικαστικα.

Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που ο Ολυμπιακος δεν μπορει να διακρινει το τεραστιο ελληνικο ταλεντο. Τι να θυμηθουμε? Την αποπομπη του Τεο? Δε ξερω ποιος κανει κουμαντο σε αυτη την ομαδα, αλλα απο μπασκετ δεν σκαμπαζει μια!

Κριμα...
PanosIlio
Εγώ από τις δηλώσεις απλά κρατάω αυτό:

QUOTE
Δεν θέλω να ανοίξω -τώρα- αυτή την πολύ μεγάλη συζήτηση, όμως δεν είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για το σωματικό μου βάρος και όσο και αν η υποστήριξη των ιδιοκτητών ήταν μεγάλη (μέχρι τώρα), ήμουν και είμαι και μέλος μιας ομάδας. Της ίδιας που ήμουν και το 05-06 και το βάρος μου ήταν πολύ χαμηλότερο...


Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που παίρνει αποστάσεις ξεκάθαρες από τα αδέλφια Αγγελόπουλου, στο πρώτο bold κομμάτι και στο δεύτερο, έτσι όπως είναι γραμμένο, ρίχνει ευθέως ευθύνες στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού για το βάρος του.

Δεν θέλω να πω μεγάλες λέξεις, αχαριστία, ντροπή κτλ κτλ απλά αυτό, πως ένας παίχτης με την αίσθηση ευθύνης και υποχρέωσης που έχει ο Σόφο φέρνει ως παράδειγμα τη μη φυγή του στο ΝΒΑ όταν μπορούσε. Για μένα, και δεν θέλω να τον υποτιμήσω ως ταλέντο, δεν θα έπιανε ΠΟΤΕ στο ΝΒΑ. Σε ένα περιβάλλον δηλαδή που ο μόνος υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση ενός παίχτη είναι ο ίδιος ο παίχτης. Καμία ομάδα δεν ασχολείται με την φυσική κατάσταση ενός παίχτη, ειδικά σε περιόδους που δεν υπάρχουν αγώνες. Πως λοιπόν έρχεται αυτός και μας λέει σας αγαπάω και γι'αυτό δεν έφυγα τότε. Είμαι πεπεισμένος πως αυτός ο παίχτης όσο και αν έδειξε πόσο καλά μπορεί να σταθεί απέναντι σε ψηλούς του ΝΒΑ απλά δεν πήγε τότε διότι ξέρει πως εκεί δεν θα ασχολιόταν κανένας μαζί του και μόνος του θα έπρεπε να συντηρεί τον εαυτό του.

Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο, ειδικά σε αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τώρα. Ούτε και ξέρω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουμε ένα 22χρονο παιδί με μηδενική αίσθηση ευθύνης απέναντι στον εαυτό του και από την άλλη έχουμε 2 ανθρώπους που ευτυχώς ή δυστυχώς αποφάσισαν να σταματήσουν τα χαϊδέματα.

Χαμένες βγαίνουν και οι 2 πλευρές και ως συνέπεια και η Εθνική ομάδα.
theov
QUOTE(qspock @ Dec 23 2007, 11:04 ) *
Το προβλημα που εχει ο Σοφο (ναι αυτος το εχει, δεν ειπε κανεις το αντιθετο) ειναι μεγαλο, αλλα ο Ολυμπιακος με τον σημερινο του προπονητη δεν μπορει, ουτε προκειτε ποτε να του σταθει οπως χρειαζεται. Οπως δηλαδη του ειχε σταθει το προπονητικο τιμ Κασλαουσκας.

Συμπερασμα? Αδιεξοδο. Η κινηση του Ολυμπιακου ειναι ανευ λογου και αιτιας, και η ρητρα των 120 κιλων ειναι πανω απο ολα παρανομη (αφου οταν υπεγραψε ο Σοφο δεν υπηρχε τετοιος ορος καθως ποτε το παιδι δεν ηταν τοσο αδυνατο) αλλα και παραλογη αφου προπερσυ ο Σοφο ηταν στα 150 περιπου και ισοπεδωνε τις αντιπαλες ομαδες. Αρα ουτε αυτον τον Σοφο (τον προπερσυνο) θελει ο Ολυμπιακος? Ποιον θελει τοτε?

Νομιζω οτι εκανε λαθος ο Σχορτισιανιτης, αλλα οχι αυτο που ολοι τον κατηγορουνε: Το λαθος του ηταν που δεν εφυγε οταν μπορουσε για τους Κλιπερς... Ο Ολυμπιακος κοιταει τα δικα του συμφεροντα (χρημα), και το παιδι πρεπει να διαφυγει απο αυτη την κατασταση. Ειτε να φερει καλη προσφορα απο αλλη ομαδα, ειτε να κινηθει δικαστικα.

Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που ο Ολυμπιακος δεν μπορει να διακρινει το τεραστιο ελληνικο ταλεντο. Τι να θυμηθουμε? Την αποπομπη του Τεο? Δε ξερω ποιος κανει κουμαντο σε αυτη την ομαδα, αλλα απο μπασκετ δεν σκαμπαζει μια!

Κριμα...


+ 1!!!
NBAer
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Dec 23 2007, 13:21 ) *
Για μένα, και δεν θέλω να τον υποτιμήσω ως ταλέντο, δεν θα έπιανε ΠΟΤΕ στο ΝΒΑ. Σε ένα περιβάλλον δηλαδή που ο μόνος υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση ενός παίχτη είναι ο ίδιος ο παίχτης. Καμία ομάδα δεν ασχολείται με την φυσική κατάσταση ενός παίχτη, ειδικά σε περιόδους που δεν υπάρχουν αγώνες.


Δεν εχω ξεκαραρη αποψη και γνωμη για τις συνθηκες και καταστασεις εκγυμνασης που επικρατουν στις ομαδες του ΝΒΑ, αλλα λογικα σκεπτομενος νομιζω κανεις μεγαλο λαθος(οχι για το τελευταιο, οταν δηλαδη δεν υπαρχουν αγωνιστικες υποχρεωσεις, οπου ετσι και αλλιως και σε ευρωπη και παντου γινεται αυτο καθως οι παικτες βρισκονται σε διακοπες οποτε δεν επιβλεπονται απο τις ομαδες τους και μπορουν να γυρισουν βουβαλια ή σε κακη φυσικη κατασταση)!
Εκτος και αν ξερεις κατι παραπανω.....

Λες δηλαδη ξεκαθαρα οτι:
•Οι ομαδες του ΝΒΑ, μεσα στην αγωνιστικη περιοδο, αφηνουν τον παικτη στην μοιρα του οσον αφορα την προσωπικη του εκγυμναση?
•Οι ομαδες του ΝΒΑ, μεσα στην αγωνιστικη περιοδο, εχουν ελαχιστη αναμειξη στην σωματικη κατασταση του αθλητη και στην φυσικη κατασταση του?

Εγω νομιζω οτι γινεται το ακριβως αντιθετο και εκει υπαρχουν σε καθε ομαδα "εκατομμυρια" εξειδικευμενοι επι του θεματος της εκγυμνασης και αποκτησης καλης φυσικης καταστασης. Και αν πηγαινε εκει θα τον ειχαν στρωσει για τα καλα σε μικρο χρονικο διαστημα.
VARDINOLATSIS
Συμφωνώ απόλυτα και μην ξεχνας πόσοι παικτες πήγανε αγυμναστοι και αδύνατοι και γινανε αθλητικοι και αλτικοί. Π.χ. Κούκοτς,Γκασόλ,Νοβίνσκι κλπ. 69.gif
Anaz
QUOTE
Εγω νομιζω οτι γινεται το ακριβως αντιθετο και εκει υπαρχουν σε καθε ομαδα "εκατομμυρια" εξειδικευμενοι επι του θεματος της εκγυμνασης και αποκτησης καλης φυσικης καταστασης. Και αν πηγαινε εκει θα τον ειχαν στρωσει για τα καλα σε μικρο χρονικο διαστημα.
Eκει ομως δεν σε πιανουν απο το χερακι κ σου χαιδευουν τα αυτακια.. Χρησιμοποιουν με ακομα πιο σκληρο, απολυτο κ ψυχρα επαγγελματικο τροπο αυτο που προσπαθησε τωρα να κανει ο Ολυμπιακος κ ο Σοφο τσινησε.. Εισαι στα επιθυμητα κιλα κυριε?Εχει καλως. Δεν εισαι?Δεν παιζεις κ δεν πληρωνεσαι. Απλα πραγματα! Μεθοδος που εδω στον Σοφο δεν φαινεται να πιανει. Αν πηγαινε εκει κ επιανε..παει να πει οτι του εχουν παραφουσκωσει τα μυαλα κ τον εχουν παραχαιδεψει εδω..
QUOTE
Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που ο Ολυμπιακος δεν μπορει να διακρινει το τεραστιο ελληνικο ταλεντο. Τι να θυμηθουμε? Την αποπομπη του Τεο? Δε ξερω ποιος κανει κουμαντο σε αυτη την ομαδα, αλλα απο μπασκετ δεν σκαμπαζει μια!
Υπενθυμιζω οτι ο Σοφο εφυγε απ'τον Αρη κ πηγε στον Ολυμπιακο ως καμμενο χαρτι,κ σε αυτον, και χαρη σε αυτον, αναγεννηθηκε και επαιξε για λιγους μηνες το καλυτερο μπασκετ της καριερας του!
QUOTE
αλλα ο Ολυμπιακος με τον σημερινο του προπονητη δεν μπορει, ουτε προκειτε ποτε να του σταθει οπως χρειαζεται. Οπως δηλαδη του ειχε σταθει το προπονητικο τιμ Κασλαουσκας.
Συμπληρωνω: ΜΟΝΟ το προπονητικο τιμ Καζλαουσκας!Και με τον ιδιο τον Γιονας να εχει παρα πολλα παραπονα απο τον παιχτη,κ να ομολογει οτι ειναι ο πιο δυσκολος χαρακτηρας που εχει δουλεψει κ τον ιδιο τον παιχτη να συνεχιζει να λειπει απο πολλες προπονησεις.. και ας μην ξεχναμε οτι σε εναν βαθμο υποχρεωθηκε ο Καζλαουσκας απο τις πολλες απουσιες στους ψηλους, και την εντονη στηριξη και εμπιστοσυνη της διοικησης (και των φιλαθλων) στο προσωπο του Σοφο..
Και πριν μου πει κανεις για τον Γιαννακη,θυμιζω οτι προκειται για μια διοργανωση πολυ μικρης διαρκειας στην οποια ο Σοφο αγωνιστηκε ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεπτα, και απ'την οποια μαλιστα γυρισε πιο παχυς απ'όσο πηγε..

QUOTE
Οσο για τον Ολυμπιακο,δεν ειναι σωστη αντιμετωπιση αυτες οι ακραιες συμπεριφορες.Απ'τη μια τον αφηνουν εντελως λασκα,ουτε καν στη προπονηση δεν παταει και απ΄την αλλη κανουν διακοπη συμβολαιου γιατι θελουν να βαλουν ρητρα για 120 κιλα.Μια μεση λυση και μια λογικη αντιμετωπιση θα πρεπει να ειναι το επομενο βημα.
Συμφωνω! Αντε στειλ΄τε τον τωρα Ελβετια κ βλεπουμε μετα..
Consultant
QUOTE(Anaz @ Dec 23 2007, 18:15 ) *
Συμπληρωνω: ΜΟΝΟ το προπονητικο τιμ Καζλαουσκας!Και με τον ιδιο τον Γιονας να εχει παρα πολλα παραπονα απο τον παιχτη,κ να ομολογει οτι ειναι ο πιο δυσκολος χαρακτηρας που εχει δουλεψει κ τον ιδιο τον παιχτη να συνεχιζει να λειπει απο πολλες προπονησεις.. και ας μην ξεχναμε οτι σε εναν βαθμο υποχρεωθηκε ο Καζλαουσκας απο τις πολλες απουσιες στους ψηλους, και την εντονη στηριξη και εμπιστοσυνη της διοικησης (και των φιλαθλων) στο προσωπο του Σοφο..
Και πριν μου πει κανεις για τον Γιαννακη,θυμιζω οτι προκειται για μια διοργανωση πολυ μικρης διαρκειας στην οποια ο Σοφο αγωνιστηκε ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεπτα, και απ'την οποια μαλιστα γυρισε πιο παχυς απ'όσο πηγε..



Eκπληκτικο post απο τον Anaz.

Σοφο,το post αυτο απο τον Anaz στο αφιερωνω,σε 6-7 γραμμες το παιδι συνοψιζει με ποση λιγη προσπαθεια+διαρκεια καταφερες να γινεις το μεγαλυτερο ταλεντο του ελληνικου μπασκετ+παραλληλα ποσο ανωριμη συμπεριφορα εχεις επιδειξει κατα περιοδους.Λεει μεγαλες αληθειες..Αν δουλεψεις σοβαρα και σταματησεις τις λαλακιες κανεις δεν μπορει να ξερει ποσο ψηλα μπορεις να φτασεις.
PanosIlio
Δεν εννοώ φυσικά πως οι ομάδες του ΝΒΑ αφήνουν τους παίχτες ανεξέλεγκτους να κάνουν ότι θέλουν tongue.gif

Ίσως να διατύπωσα λάθος αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Σπανούλη, πως πήγε και πως γύρισε από την Αμερική. Γρηγορότερος, δυνατότερος.

Μιλάμε για ένα παίχτη που είχε ελάχιστη συμμετοχή αλλά ήταν σε ένα περιβάλλον που του πρόσφερε τα πάντα από επιστημονικής και τεχνολογικής πλευράς έτσι ώστε μέσα στα πλαίσια της ομάδας, παρόλο που δεν ήταν βασικό κομμάτι αυτής, να αναπτυχθεί και να δουλέψει. Αλλά δεν νομίζω κανένας να τον πήρε από το χεράκι και να του είπε, "Βασιλάκη τώωωωρα θα κάνουμε αυτό και μετά....αν μπορείς φυσικά θα κάνουμε και το άλλο, ναι???"

Έλεος, αυτή την αντιμετώπιση είχε ο Σόφο την εποχή Καζλάουσκας και για αυτό το λόγο έπαιξε και για αυτό το λόγο δεν θα έπιανε ποτέ στο ΝΒΑ. Επειδή το παιδί, γιατί παιδί είναι, δεν έχει την αίσθηση ευθύνης που ένας επαγγελματίας, σε οποιοδήποτε επάγγελμα πόσο μάλλον επαγγελματίας αθλητής που η φυσική κατάσταση είναι βασικό κομμάτι της δουλειάς του, πρέπει να έχει και ως εκ τούτου θέλει ντάντεμα που από τον Γκέρσον φυσικά δεν το έχει διότι ο Γκέρσον, και το ξέρουμε πολύ καλά αυτό, δεν είναι ούτε δάσκαλος ούτε παιδαγωγός.

Τώρα ξαναλέω το ποιος έχει δίκιο ποιος άδικο είναι πολύ δύσκολο να το πούμε, δηλαδή να πούμε η μία πλευρά έχει δίκιο η άλλη άδικο. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως όλοι έχουν δίκιο και όλοι έχουν άδικο. Όλοι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης, το μεγαλύτερο το έχει ο Σόφο που απλά και λυπάμαι που το λέω δεν σέβεται το μεγαλύτερο αγαθό που του έχει δώσει ο Θεός, το ταλέντο του. Άλλα παιδιά με το 1/100 του ταλέντου του αλλά με τόνους δουλειάς κάνουν καλές καριέρα στην Α1 ενώ αυτός, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης βρίσκεται στα αζήτητα των goodys sad.gif
Consultant
Παντως καλυτερα να προσπαθησουμε να παει στην Ελβετια οσο πιο γρηγορα γινεται.Ακομα και Απριλιο να αρχισει να παιζει σε κανονικα κιλα,το κερδος θα ειναι τεραστιο τοσο για τον Ολυμπιακο αλλα και για την Εθνικη ομαδα.

Με Κουφο-Φωτση-Σοφο η Εθνικη Ελλαδος γινεται το πρωτο φαβορι για τελικο με την dream team,τοσο σε θεωρητικο οσο και σε πρακτικο επιπεδο.Κρατηστε και το impact που μπορει να εχει η εν δυναμει συμμετοχη του Βασιλειαδη στη θεση του Χατζηβρεττα στην Εθνικη.Αν βρει η ομαδα το (σιγουρο) τριποντο που της λειπει τοσο μα τοσο πολυ θα ανεβει ενα επιπεδο τουλαχιστον.
panos75
Σοφοκλέους κωμωδία. To τέλος.
Τάσος Μαγουλάς
Δημοσίευση : 23/12/2007 16:15 - Τελ. ανανέωση : 23/12/2007 16:20



Σχορτσανίτης: "Προς αποκατάσταση της αλήθειας"

Το χειρότερο στην υπόθεση του Σχορτσιανίτη είναι πως δεν έχουμε γεγονότα. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να το θέσουμε προς συζήτηση. Κρατάμε ένα δεδομένο. Ο νεαρός θα ζήσει και θα τελειώσει(αθλητικά πάντα) ως παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτό σήμαινε η κίνηση των ερυθρολεύκων για την διακοπή του συμβολαίου. Κρατάνε στα χέρια τους το καρπούζι και θα το κόψουν όταν εκείνοι το επιθυμούν. Δεν θα το προσφέρουν σε κανέναν.
Να πάρουμε όμως το θέμα από την πλευρά του παίκτη αποκλειστικά. Να συμφωνήσουμε ότι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έχει δίκιο. Να δεχθούμε ότι μετά την πολύ καλή του χρονιά, ο νέος προπονητής, ο Πίνι Γκέρσον του φέρθηκε άδικα. Έως και άσπλαχνα. Να πούμε ότι η δήλωση του Ισραηλινού, στον γράφοντα, κατά το ολ σταρ γκέιμ της Λαμίας «βλέπω τους χοντρούς που χορεύουν αλλά πουθενά το Σοφοκλή..Πλάκα κάνω, ας διασκεδάσουμε λίγο», ώθησε τον Έλληνα σέντερ στην αυτοαπομόνωση από την ομάδα. Να συνυπογράψουμε το ανάθεμα στη διοίκηση που δεν τον προσέγγισε όπως θα ήθελε ο ίδιος.

Όλα αυτά τα δίνουμε υπέρ του. Πιθανώς και να είναι. Ο παρανομαστής όμως βγαίνει ένας: ο ίδιος ο Σοφοκλής. Έχει να κάνει με την χειρότερη διοίκηση και τον πιο άσχετο προπονητή του πλανήτη; Ο ίδιος που βρίσκεται; Ποιος τον έχει δει εκτός από μία εκδήλωση αθλητικής εταιρίεας τον Οκτώβριο; Δύο, τρεις συμπαίκτες του, όταν ρωτήθηκαν εκτός φώτων δημοσιότητας ανταπάντησαν «μα εμείς περιμένουμε από εσάς να μας πείτε που βρίσκεται δεν τον έχουμε δει το τελευταίο καιρό». Και ένας τύπος 2,04 150+++ κιλά δεν χάνεται από προσώπου γης τόσο εύκολα.

Που είναι; Μία ανακοίνωση σε ιστοσελίδα, που πιθανότατα δεν την έγραψε ο ίδιος, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν αποτελεί σήμα παρουσίας. Ο Σχορτσιανίτης είναι απελπιστικά απών από τα πάντα και δυστυχώς για τον ίδιο δεν γίνεται πια να φταίει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Γκέρσον. Πρόκειται για ένα πανέξυπνο παιδί και αυτό είναι που τον καταδικάζει. Δεν γίνεται να μην μπορεί να εμφανιστεί σε μία προπόνηση να ξεκινήσει να δουλεύει.

Ακούστηκαν πολλά είναι η αλήθεια. Για ιατρικές εξετάσεις που δείχνουν τέρατα και σημεία, για άρνηση συνεργασίας με κλινική για να αδυνατίσει, πολλά. Βεβαίως και οι διοικήσεις διατηρούν τους μηχανισμούς τους. Μόνο που κανείς δεν αρνήθηκε στον παίκτη να μιλήσει. Στην ιστορία έχει κι ένα συν. Ο Σχορτσιανίτης είναι ακόμα ...ενεργός στο ελληνικό μπάσκετ, επειδή ανήκει στον Ολυμπιακό. Έχουμε δει στο παρελθόν πόσο εύκολα «καθάριζαν» οι γνωστοί άγνωστοι του αθλήματος οποιονδήποτε είχε μία ιδιαιτερότητα. Διαμαντόπουλος, Λιαδέλης, Χαρίσης, Βασιλειάδης (τη γλύτωσε επιστρέφοντας στην Ελλάδα). Οι ερυθρόλευκοι τον προστάτευσαν κι επειδή συχνά πυκνά βρίσκονται οι ίδιοι στο στόχαστρο, πήραν πολλά από τα βέλη που κανονικά θα στόχευαν στον αθλητή.

Η κατάσταση θυμίζει κακοπαιγμένη κωμωδία με επίφαση τραγωδίας αν αυτό το παλλικάρι δεν πετύχει να σταθεί στα πόδια του πρώτα ως ένας νέος άνθρωπος και μετά ως αθλητής. Ο Σοφοκλής θα είναι για λίγο καιρό ακόμα η τελευταία ελπίδα του ελληνικού μπάσκετ να αποκτήσει έναν σταρ που τόσο του λείπει. Εμείς δεν θα ξανασχοληθούμε με το θέμα. Από την στιγμή που δεν το πράττει ο ίδιος, η υπόθεση κλείνει. Στο τέλος της ημέρας το μόνο που ελπίζουμε με όλη μας τη καρδιά είναι να ανοίξει πάλι την υπόθεση της ζωής του.
VARDINOLATSIS
QUOTE(panos75 @ Dec 23 2007, 21:49 ) *
Σοφοκλέους κωμωδία. To τέλος.
Τάσος Μαγουλάς
Δημοσίευση : 23/12/2007 16:15 - Τελ. ανανέωση : 23/12/2007 16:20
Σχορτσανίτης: "Προς αποκατάσταση της αλήθειας"

........Η κατάσταση θυμίζει κακοπαιγμένη κωμωδία με επίφαση τραγωδίας αν αυτό το παλλικάρι δεν πετύχει να σταθεί στα πόδια του πρώτα ως ένας νέος άνθρωπος και μετά ως αθλητής. Ο Σοφοκλής θα είναι για λίγο καιρό ακόμα η τελευταία ελπίδα του ελληνικού μπάσκετ να αποκτήσει έναν σταρ που τόσο του λείπει. Εμείς δεν θα ξανασχοληθούμε με το θέμα. Από την στιγμή που δεν το πράττει ο ίδιος, η υπόθεση κλείνει. Στο τέλος της ημέρας το μόνο που ελπίζουμε με όλη μας τη καρδιά είναι να ανοίξει πάλι την υπόθεση της ζωής του.

ΠΡΩΤΑ απο όλα το ελληνικό μπάσκετ έχει τουλάχιστον 5 σταρ τουλάχιστον αν όχι 8-9 και δεν έχει ανάγκη απο κανέναν Σχορσιανίτη. Αυτές οι διθυραμβικές χαζομάρες του φουσκώσαν τα μυαλα και τον έκαναν να νομίζει οτι είναι θεός και δεν χρειάζεται ουτε διατροφικό προγραμμα ούτε καν προπόνηση.Σε όλα ανεξαιρέτως τα πράγματα στην ζώη θέλει εργατικότητα, ταλέντο και επανάληψη-δηλ. προπόνηση. Δυστηχως ο Σοφο θα καταλάβει πολύ αργα οως τα χρόνια περνανε και οι αθλητες έχουν μόνο γυρω στα 10 χρονια ευημερίας.Οταν περάσουν αυτά κλαίς για όσα δεν πρόλαβες να κάνεις. Διακοπές και φαγοπότια μπορούν να περιμένουν για μετα τα 35.
Αν σύντομα δεν καταλάβει ο ίδιος τι θέλει απο την ζωή του συγνωμη αλλα θεωρώ ανούσιο και αφελές να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ατομό του. Αλλωστε δέν είναι τυχαίο οτι ΟΛΟΙ οι μεγαλοι αθλητες λειώνανε και λειώνουνε παπούτσια και μπλουζάκια στην προπόνηση ΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ και αν έχουν. Παραδείγματα ¨ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ,ΜΑΤΣΕ,ΓΚΑΛΗΣ ,ΠΕΤΡΟΒΟΤΣ ΝΟΒΙΝΣΚΙ και το πραγματικό μεγαλυτερο ταλέντο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ μπάσκετ 77.gif 77.gif 77.gif ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΦΟΣ. Αν διαβάσετε ξένα σάιτ λένε οτι του απαγορέψανε να γυμναζετε τοσες ώρες γιατι ελειωνε με τις ώρες στην προπόνηση.... w00t.gif Τωρα για τον Σοφο δεν ξέρω πόσο καιρο ακόμα θα ασχολούμαστε αλλα σιγουρα θα μείνει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο ταλέντο που χάθηκε ποτε. Και για αυτο είμαι σχεδόν σίγουρος. 77.gif 77.gif
IlyaZ
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Dec 23 2007, 21:08 ) *
ΠΡΩΤΑ απο όλα το ελληνικό μπάσκετ έχει τουλάχιστον 5 σταρ τουλάχιστον αν όχι 8-9 και δεν έχει ανάγκη απο κανέναν Σχορσιανίτη. Αυτές οι διθυραμβικές χαζομάρες του φουσκώσαν τα μυαλα και τον έκαναν να νομίζει οτι είναι θεός και δεν χρειάζεται ουτε διατροφικό προγραμμα ούτε καν προπόνηση.Σε όλα ανεξαιρέτως τα πράγματα στην ζώη θέλει εργατικότητα, ταλέντο και επανάληψη-δηλ. προπόνηση.

και το πραγματικό μεγαλυτερο ταλέντο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ μπάσκετ 77.gif 77.gif 77.gif ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΦΟΣ. Αν διαβάσετε ξένα σάιτ λένε οτι του απαγορέψανε να γυμναζετε τοσες ώρες γιατι ελειωνε με τις ώρες στην προπόνηση.... w00t.gif


Ελπίζω, αν ο Κουφός παίξει το καλοκαίρι στο προολυμπιακό, να μην ακούει κι αυτός τέτοιες υπερβολές. Είναι μικρός επίσης, και όσο και αν είναι προσγειωμένος, εμάς δε μας κολακεύει να μιλάμε με τέτοιο τρόπο. Τι παέι να πει "το πραγματικό μεγαλυτερο ταλέντο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ μπάσκετ"; Τι άλλο θα ακούσω πια; shot.gif
nikefalin
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Dec 23 2007, 23:08 ) *
αργα οως τα χρόνια περνανε και οι αθλητες έχουν μόνο γυρω στα 10 χρονια ευημερίας.Οταν περάσουν αυτά κλαίς για όσα δεν πρόλαβες να κάνεις. Διακοπές και φαγοπότια μπορούν να περιμένουν για μετα τα 35.
Αν σύντομα δεν καταλάβει ο ίδιος τι θέλει απο την ζωή του συγνωμη αλλα θεωρώ ανούσιο και αφελές να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ατομό του. Αλλωστε δέν είναι τυχαίο οτι ΟΛΟΙ οι μεγαλοι αθλητες λειώνανε και λειώνουνε παπούτσια και μπλουζάκια στην προπόνηση ΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ και αν έχουν. Παραδείγματα ¨ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ,ΜΑΤΣΕ,ΓΚΑΛΗΣ ,ΠΕΤΡΟΒΟΤΣ ΝΟΒΙΝΣΚΙ και το πραγματικό μεγαλυτερο ταλέντο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ μπάσκετ 77.gif 77.gif 77.gif ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΦΟΣ. Αν διαβάσετε ξένα σάιτ λένε οτι του απαγορέψανε να γυμναζετε τοσες ώρες γιατι ελειωνε με τις ώρες στην προπόνηση.... w00t.gif Τωρα για τον Σοφο δεν ξέρω πόσο καιρο ακόμα θα ασχολούμαστε αλλα σιγουρα θα μείνει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο ταλέντο που χάθηκε ποτε. Και για αυτο είμαι σχεδόν σίγουρος. 77.gif 77.gif

Συμφωνώ στα περισσότερα, το παιδί έχει γίνει σαν τον Χριστοδούλου όπως είναι τώρα ο Φάνης. Και νομίζω πως αν κάποιος πρέπει να του πει 5 κουβέντες είναι ο Φάνης. Δεν ξέρω πως αυτό μπορεί να γίνει, αλλά ο Φάνης έκανε υπομονή, έγινε θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, χαλιναγώγησε τις επιθυμίες του κατά κάποιον τρόπο και έπαιξε εως τα 33. Μετά έκανε ότι ήθελε.
Ο Σοφοκλής κάνει ότι θέλει από τα 17 του και έχει δει όλη την μπασκετική του παρέα , μεγαλύτερους, μικρότερους, συνομίληκους να κάνουν καριέρα και ο ίδιος να ασχολείται ακόμα με τα κιλά του, με τα συμβόλαια του κλπ κλπ.
Πέρα από το φαγητό η ζωή που κάνει δεν είναι κατά διάνοια αθλητική.
Ας του μιλήσουν λοιπόν κάποιοι κανονικοί θρύλοι του αθλήματος που είχαν αδυναμίες αλλά τις πολέμησαν ( ο Φασούλας π.χ. κάπνιζε).
Κατά τα λοιπά συμφωνώ
Consultant
QUOTE(IlyaZ @ Dec 23 2007, 23:16 ) *
Τι παέι να πει "το πραγματικό μεγαλυτερο ταλέντο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ μπάσκετ"; Τι άλλο θα ακούσω πια; shot.gif


Ηρεμησε λιγακι με τις ειρωνειες.Υπαρχει και το πληκτρο ''report'' αν σε ενοχλει κατι.Οχι τιποτα αλλο,να μην πεταγεσαι μονο εσυ απο το πουθενα. 68.gif
VARDINOLATSIS
QUOTE(IlyaZ @ Dec 23 2007, 23:16 ) *
Ελπίζω, αν ο Κουφός παίξει το καλοκαίρι στο προολυμπιακό, να μην ακούει κι αυτός τέτοιες υπερβολές. Είναι μικρός επίσης, και όσο και αν είναι προσγειωμένος, εμάς δε μας κολακεύει να μιλάμε με τέτοιο τρόπο. Τι παέι να πει "το πραγματικό μεγαλυτερο ταλέντο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ μπάσκετ"; Τι άλλο θα ακούσω πια; shot.gif

Το ήθος και ο χαρακτήρας του Κουφού είναι αδιαμφισβήτητα και αν μη τι αλλο τουσ χαρακτηρισμους αυτούς τους δίνουν τα ξένα αθλητικά σαιτ και ο τίτλος του καλύτερου παίκτη στο Πανευρωπαικό το καλοκαίρι. Οσο για το τι αλλο θα ακούσεις πια θα σε συμβουλέψω να ενημερώνεσαι για το τι γίνεται γύρω σου και πιο έξω από την ελλαδίτσα μας πρίν ειρωνέυεσαι τους συνομιλητές σου 69.gif 19.gif Αν θέλεις να σέ σεβονται ,πρέπει να μαθεις η ίδια πρώτα να σεβεσαι τον εαυτό σου shot.gif shot.gif
VARDINOLATSIS
QUOTE(nikefalin @ Dec 23 2007, 23:19 ) *
Συμφωνώ στα περισσότερα, το παιδί έχει γίνει σαν τον Χριστοδούλου όπως είναι τώρα ο Φάνης. Και νομίζω πως αν κάποιος πρέπει να του πει 5 κουβέντες είναι ο Φάνης. Δεν ξέρω πως αυτό μπορεί να γίνει, αλλά ο Φάνης έκανε υπομονή, έγινε θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, χαλιναγώγησε τις επιθυμίες του κατά κάποιον τρόπο και έπαιξε εως τα 33. Μετά έκανε ότι ήθελε.
Ο Σοφοκλής κάνει ότι θέλει από τα 17 του και έχει δει όλη την μπασκετική του παρέα , μεγαλύτερους, μικρότερους, συνομίληκους να κάνουν καριέρα και ο ίδιος να ασχολείται ακόμα με τα κιλά του, με τα συμβόλαια του κλπ κλπ.
Πέρα από το φαγητό η ζωή που κάνει δεν είναι κατά διάνοια αθλητική.
Ας του μιλήσουν λοιπόν κάποιοι κανονικοί θρύλοι του αθλήματος που είχαν αδυναμίες αλλά τις πολέμησαν ( ο Φασούλας π.χ. κάπνιζε).
Κατά τα λοιπά συμφωνώ

+1 41.gif
nikefalin
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Dec 23 2007, 23:41 ) *
Το ήθος και ο χαρακτήρας του Κουφού είναι αδιαμφισβήτητα και αν μη τι αλλο τουσ χαρακτηρισμους αυτούς τους δίνουν τα ξένα αθλητικά σαιτ και ο τίτλος του καλύτερου παίκτη στο Πανευρωπαικό το καλοκαίρι. Οσο για το τι αλλο θα ακούσεις πια θα σε συμβουλέψω να ενημερώνεσαι για το τι γίνεται γύρω σου και πιο έξω από την ελλαδίτσα μας πρίν ειρωνέυεσαι τους συνομιλητές σου 69.gif 19.gif Αν θέλεις να σέ σεβονται ,πρέπει να μαθεις η ίδια πρώτα να σεβεσαι τον εαυτό σου shot.gif shot.gif

Ήρεμα ρε παλικάρια τέτοιες μέρες και τέτοια ώρα θα σφαχτούμε για τη μπάκα του Σόφο ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.