Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
sihainas
QUOTE(http://sport24.gr/html/ent/831/ent.161831.asp)
Επιστρέφει ο Big Sofo

Στις ομαδικές προπονήσεις του Ολυμπιακού, ενσωματώνεται την Τρίτη, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Μετά τη γνωστή ιστορία με τα νυχτοπερπατήματα και το πρόστιμο από την ΚΑΕ, ο Πίνι Γκέρσον με τους συνεργάτες του, θα υποδεχθούν και πάλι τον 22χρονο στις προπονήσεις, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Εκτός με Κολωνία
Παρά το γεγονός ότι ο σέντερ της Εθνικής, θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα, δεν αναμένεται να το "βγάλει" ολόκληρο.

Συνεπώς είναι εκτός πλάνων για το κρίσιμο ματς με την Κολωνία, στο ΣΕΦ, την Πέμπτη, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου, το οποίο θα κρίνει αν οι Πειραιώτες, θα καταφέρουν (σε συνδυασμό με νίκη της Έφες επί της Ντιναμό), να πάρουν την καλύτερη δεύτερη θέση της πρώτης φάσης.



Άντε να δούμε...τελειώνει επιτέλους αυτή η ιστορία; μακάρι...
Anaz
QUOTE
το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα απώλειας βάρους.
κανα κιλο εχασε..? rolleyes.gif
enypnio
QUOTE(thrylos7 @ Jan 23 2007, 09:06 PM) *
To post σου μεταφέρθηκε εδώ που ταιριάζει πιο πολύ.

Τί δεν καταλαβαίνεις; Γιατί του κάνει κακό; Αν είναι όντως αυτό, επειδή, πολύ απλά, όσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός τόσο το καλύτερο.


από ποιά άποψη το να κάθετε 40 λεπτά σε ένα πάγκο σε τι μπορεί να τον κάνει καλύτερο?

Ανέτοιμος ο Σχορτσιανίτης

Ανέτοιμος κρίθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και παρά την προγραμματισμένη ενσωμάτωσή του στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα.

Ο 22άχρονος σέντερ είχε μείνει εκτός προπονήσεων τις τελευταίες τέσσερις ημέρες και είχε χάσει πολύτιμο έδαφος. Έτσι, η επιστροφή του μετατίθεται για τις επόμενες ημέρες. Εξάλλου, θεραπευτική αγωγή ακολούθησε ο τραυματίας Βρίμπισα Στεφάνοφ.

Και οι δύο δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Κολωνία στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ ομίλου στην Ευρωλίγκα.
thrylos7
Mα δεν αναφερόμουν στον Σοφοκλή, αλλά στον Μπουρούση και ειδικότερα σ' αυτό το σχόλιο:

QUOTE
- Παίζεται στην ίδια θέση με τον Σόφο και είστε σχεδόν συνομήλικοι. Θες να τον συμβουλεύσεις κάτι;

«Η απουσία του Σοφοκλή μου κάνει καλό, αλλά περισσότερο κακό. Ναι μεν παίζω περισσότερο, αλλά δεν γίνομαι καλύτερος. Ούτε εγώ, ούτε αυτός κι έτσι δεν έχει όφελος ο Ολυμπιακός. Το καλό είναι πως κατάλαβε το λάθος του και δουλεύει σκληρά. Πρέπει να γυρίσει για να βοηθήσει την ομάδα που τον στηρίζει κι εμάς που ξέρει ότι τον περιμένουμε πίσω».

ti ennoei o poihths? egw den katalavenei....
apkat
Επανερχεται επιτελους το θηριο!!!!!!
Ισως να επαιξε ρολο και το αστοχο αστειακι του Πινι αλλα δεν εχει σημασια
Αντε ρε Σοφο!!!


http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=41102
enypnio
patise podi more o aggelo kai tou pe den me endiaferei tha paizei afou xanoume pou xanoume as hanoume me ton sofokli na min paraponietai kai o kosmos oti hanoume giati den paizei o sofo
Air Kef
Ήρθε και ο Σοφο,ήρθε και ο Χοσκιν..


Free Ryan ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! biggrin.gif

Εκτος 12αδας για την Ευρωλιγκα τον κοβω τον Στακ αν ενσωματωθει ουσιαστικα ο Σοφο.
Anaz
sport24.gr:
QUOTE
Ο Πίνι Γκέρσον σκόρπισε πανικό με την ειρωνική του δήλωση για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στο περιθώριο του All Star Game της Λαμίας, αλλά όπως δήλωσε ο Ισραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού, ο "Σόφο" κατάλαβε ότι έκανε... χιούμορ.

Ο Γκέρσον συνομίλησε στην προπόνηση της Δευτέρας με τον Σχορτσιανίτη και του εξήγησε, ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον προσβάλει και ο παίκτης φάνηκε να το αποδέχεται, ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι ο σέντερ του Ολυμπιακού επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο Πίνχας τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα: "Πριν από το παιχνίδι ένας δημοσιογράφος ήρθε και μου είπε ότι είμαι πολύ σοβαρός, ότι δεν είμαι ο Γκέρσον που όλοι ήξεραν, που αστειευόταν μ' όλους και στη συνέχεια μου ζήτησε να σχολιάσω το αστείο γκρουπ που ήταν στο γήπεδο. Είπα ένα αστείο και τίποτα παραπάνω. Αν κάποιος έλεγε για μένα αυτό το αστείο δεν θα είχα πρόβλημα, ακόμα και ο ίδιος μπορεί να πω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου.

Νόμιζα ότι στο All Star Game τα πράγματα είναι πιο χαλαρά όπως γίνεται στην πατρίδα μου. Καταλαβαίνω αν αυτό πείραξε τον Σόφο αλλά μιλήσαμε και κατάλαβε ότι ήταν ένα αστείο. Ο Big Sofo επέστρεψε μαζί μας σήμερα, δούλεψε σκληρά δυο εβδομάδες πάνω στη φυσική κατάσταση και τώρα χρειάζεται έξι, εφτά μέρες ακόμα για να επιστρέψει και μπασκετικά σε καλή φόρμα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ, όπως και ο Στεφάνοφ που επιστρέφει στις προπονήσεις, αλλά και ο Χόσκιν που είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα. Με την επιστροφή και του Ματσιγιάουσκας θα αποκτήσουμε πολύ μεγάλο βάθος".

Aντε βρειτε ρε παιδια να ησυχάσουμε κι εμεις..!Βγειτε και για κανα ουζακι,να τα πειτε κι όλα μελι γαλα.. biggrin.gif

παντως να πω την αμαρτια μου πολυ βαρυς και χωρις πολυ ορεξη για μπασκετ μου φανηκε ο Σοφο στο all star game! Η ιδεα μου ήταν..?
rchos
ο σοφο γυριζει επιτελους!
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=41356


μπειτε να δειτε την φωτο!
ο τζενται σοφο! laugh.gif smiley.gif
apkat
Εχω την αισθηση οτι γιαυτο το παιδι περασαν τα δυσκολα..
Μου αρεσε πολυ η εμφανιση του αλλα κυριως μου αρεσε η ωρα που επαιξε,η διαθεση του και τελος η πλακιτσα με τον Πινι στο τελος..Σημαινει οτι τα βρηκαν..ερχονται και τα μεγαλα παιχνιδια αυτο τον καιρο οποτε ο Σοφο θα πρεπει να ειναι σε θεση να κανει μεγαλα παιχνιδια..

Και οι δηλωσεις του Πινι στο τελος οτι εκανε για πρωτη φορα απο την αρχη της χρονιας σερι προπονησεις μονο θετικες μπορει να ειναι..
enypnio
κοίτα κατάλαβε επιτέλους ο Γκέρσον ότι υπάρχει η κατάρα Σόφο είναι σαν στοιχειωμένο σπίτι ένα πράγμα

οπότε σου λέει θα κάτσω να σκάσω εγώ για το γόνατα του Σοφοκλή ας τα καταστρέψει δεν με νοιαζει χοντρός θες να σαι μια χαρά
thrylos7
QUOTE
και τελος η πλακιτσα με τον Πινι στο τελος..Σημαινει οτι τα βρηκαν..

Τί έγινε ακριβώς;

Πήδηξαν ο ένας προς τον άλλον χτυπώντας τις κοιλιές τους(το γνωστό είδος πανηγυρισμού), μετά από κάποιο κάρφωμα;

laugh.gif

Σοβαρά, τί έγινε; Τέτοια ν' ακούμε!
apkat
Οταν τρια λεπτα απο το τελος ο Γκερσον εβγαλε για τελευταια φορα εξω τον Σοφο και ο κοσμος τον αποθεωσε ο Πινι του επαιξε μια φαπιτσα κατι γυρισε και του ειπε ο Σοφο γελασαν παρατεταμενα και οι δυο(κυριως ο Πινι) και πηγε ο Σοφο και εκατσε..

Οποτε σαν να ναι πλεον καλες οι σχεσεις τους..
sofo4
Επεσε... βαρύ το αρνί
Της Λένας Καραλή
11/04/2007 (20:19)

Ο Ολυμπιακός δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές της φετινής σεζόν, καθώς μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα ήρθαν και τα προβλήματα απουσιών.
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης διακομίσθηκε χθες ξαφνικά στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιακή χώρα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εκφράζουν (ύστερα από τις συζητήσεις με τους γιατρούς) φόβους για οξεία σκωληκοειδίτιδα. Αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν δεν αποκλείεται ο θηριώδης σέντερ να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει ένα πολύτιμο "όπλο" κάτω από τη ρακέτα του.

Εκτός από τον Σχορτσιανίτη όμως, απόν από την προπόνηση ήταν και ο Άλεξ Άκερ. Ο Αμερικανός παίκτης ταλαιπωρείται από ίωση (με έντονες στομαχικές διαταραχές), αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

basketblog
Anaz
Ε δεν χρειαζεται και ενα σωρο εξετασεις για να δεις αν εχει σκωληκοειδιτη! Και μια απλη εξεταση αιματος συνηθως αρκει,αν ειναι ψηλα τα λευκα. Δεν μπορει να μην το'χουν μαθει τωρα..Και για να μην ανακοινωνεται τιποτα,φοβαμαι μην ειναι δυσαρεστα τα νεα..

edit:

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας του. Τα σενάρια περί οξείας σκωληκοειδίτιδας δεν επιβεβαιώθηκαν και έτσι οι γιατροί που τον εξέτασαν την Πέμπτη (12/04) έκριναν ότι δεν είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο διεθνής σέντερ έχει μια φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα, γι’ αυτό και θα παραμείνει για μία ακόμη μέρα στο «Ιατρικό Κέντρο».

Όταν πάρει εξιτήριο, θα χρειαστεί να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, ενώ είναι δεδομένη η απουσία του από την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα, πάντως, με τις εκτιμήσεις των γιατρών, από την Δευτέρα (16/04) ο Big Sofo θα μπορέσει να επιστρέψει στον ρυθμό των προπονήσεων.

απο sportime.gr

Ευτυχως! smile.gif
sofo4
ευτυχώς smile.gif σήμερα παίρνει εξιτήριο -περαστικά του !
ε, συνονόματοι ειμαστε - να μην του ευχηθώ? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
enypnio
ena dikio to xeis
Pierce
QUOTE(Anaz @ Apr 12 2007, 05:22 PM) *
Ε δεν χρειαζεται και ενα σωρο εξετασεις για να δεις αν εχει σκωληκοειδιτη! Και μια απλη εξεταση αιματος συνηθως αρκει,αν ειναι ψηλα τα λευκα. Δεν μπορει να μην το'χουν μαθει τωρα..


αμα ειναι μαγκας ο χειρουργος ουτε εξεταση δεν χρειαζεται να κανει! με ενα δυο απαλα χτυηπηματακια στο σημειο μπορει ευκολα να το καταλαβει
PanosIlio
Νομίζω πως πρέπει να το ξανά-ανοίξουμε αυτό το θέμα.

Τι γίνεται με αυτό το παιδί? Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τη συμπεριφορά του?

Όλο λέμε είναι μικρός, θέλει ιδιαίτερη προσοχή κτλ κτλ. Όμως τι άλλο πέρα από τα περσινά μπορούμε να κάνουμε? Στην περσινή περίοδο, Σφαιρόπουλος, Καζλάουσκας, Γιαννάκης κτλ κτλ πέσανε πάνω του και πραγματικά το παιδί έκανε μια καταπληκτική χρονιά. Και το κερασάκι της τούρτας μετά από τέτοια χρονιά, ήρθε και ένα πολύ καλό συμβόλαιο από μεριάς Ολυμπιακού, που ξεκάθαρα του έδειξε πως όλοι τον θέλουν, τον αγαπούν και επιθυμούν να είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού.

Και αυτός τι έκανε? Τίποτα, μα τίποτα όμως. Με το φιλότιμο να το πάρεις έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστεί όλους αυτούς που πίστεψαν σε αυτόν και να τους δικαιώσει με εμφανίσεις τουλάχιστον ισάξιες με τις περσινές. Αλλά όχι. Απλά κακομαθημένος.

Θα μου πείτε ο Γκέρσον τον αδίκησε. Ωραία το δέχομαι, έκανε τίποτα όμως ο Σοφοκλής για να του απαντήσει μέσα στο γήπεδο? Αυτός αντί να αδυνατίσει και άλλο έχει γίνει πιο χοντρός, φτάνει στα επίπεδα όπως ήταν στον Άρη.

Πραγματικά είμαι σε δίλημμα, όσο το συμπαθώ αυτό το παιδί άλλο τόσο το μισώ blink.gif

Δεν του δίνετε κανένα λινκ να διαβάσει εδώ μέσα μπας και στρώσει? smiley.gif
spysta
Ολο και τεινω στο συμπερασμα οτι ο Σοφο ειναι ακομα ενας αθλητης με πλουσια φυσικα χαρισματα...που δεν εχει μυαλο ομως!!Ελπιζω να βγω λαθος αλλα ολη την ωρα με δικαιωνει..χθες για παραδειγμα (δεν ειναι βεβαια και τιποτα σοβαρο αλλα...) δεν επαιξε παλι επειδη νομιζε οτι το ραντεβου για παρακολουθηση βιντεο του ΠΑΟΚ ηταν στις 12 ενω κανονικα ηταν στις 11!Και αποκλειστικε απο την αποστολη....δηλαδη ΕΛΕΟΣ
msg
πάντως ο πίνι καλά έκανε και δεν τον πίστεψε τον σόφο όταν του είπε τι νόμιζε.
δεν είναι δυνατόν να μπερδέψεις τις ώρες...ήμαρτον...
όσο άσχημη σχέση και αν έχουν, δεν παύουν να είναι επαγγελματίες και πρέπει να έχουν μια καλή επαγγελματική συνεργασία .
όσο και αν φταίει ο γκέρσον πάντως, ο σόφο θα έπρεπε να προσπαθήσει έστω για τους αγγελοπουλους...
είναι άδικο πλέον και για τα άλλα παιδια αυτή η κατάσταση
hagi
Συμφωνώ και γω..Ο Γκέρσον μπορεί να φταίει αλλά σίγουρα αν έκανε κάτι και αυτός στις προπονήσεις θα ανάγκαζε τον Γκέρσον να τον χρησιμοποιήσει..

Βέβαια όλοι εμείς είμαστε απ’έξω και δεν ξέρουμε τί πραγματικά συμβαίνει..Μπορεί να έκανε τα πάντα ο Σοφοκλής αλλά ο Γκέρσον να ήταν αδιάφορος,οπότε να μην είχε άλλο τρόπο να αντιδράση και να έκανε αυτά που έκανε..λανθασμένα βέβαια γιατί κάνει κακό στον εαυτό του..

Αν διατηρούσε το σώμα του και το έφτιαχνε και άλλο τότε δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος..Θα του έλεγαν του Γκέρσον και οι άλλοι να τον βάλει να παιξει..Δηλαδή δεν θα ήταν στο χέρι του να μην τον χρησιμοποιεί αν έβγαζε μάτια ο Σοφοκλής στις προπονήσεις..

Και του χρόνου πια αν δεν γινόταν τίποτα θα μπορούσε να έσπαγε το συμβόλαιό του και να πήγαινε αλλού αφού θα τον ζήταγαν όλοι..

Τώρα όμως ότι και να λέμε είναι υποθέσεις..Πάντως εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι καλύτερος ο Σοφοκλής,είτε μείνει ο Γκέρσον είτε φύγει..Αν φύγει δε το πιστεύω περισσότερο..
msg
QUOTE(hagi @ May 18 2007, 09:38 AM) *
Και του χρόνου πια αν δεν γινόταν τίποτα θα μπορούσε να έσπαγε το συμβόλαιό του και να πήγαινε αλλού αφού θα τον ζήταγαν όλοι..


ακριβώς αυτό! αν αξίζεις και δε σε θέλουν στα τέτοια σου. σηκώνεσαι και φεύγεις. σίγουρα εκεί που θα πας θα σε αναγνωρίσουν. δεν φέρθηκε επαγγελματικά ο σόφο. πάντως έχεις δίκιο. απλά υποθέτουμε. δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει παιχτεί...
man10
Ποσα κιλα ειναι τωρα αραγε?Αν γερει καποιος ας τα ποσταρει.
enypnio
www.bigsofo.gr
soz
είχε φτάσει σίγουρα 180 επίσημα.
error
19.gif κρύβει κ κάποια δλδ??? 19.gif
rankin
φοράει φαρδιά ρούχα...
Igor
Aφου ειναι ραπερ ο Σοφο !! smiley.gif
mikri prasini ollandeza
Είδατε μαλλάκι???
spysta
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ May 20 2007, 03:15 PM) *
Είδατε μαλλάκι???

τρελο μαλλακι οντως........την μπακα του ομως την ειδατε?????
PanosIlio
Οβελίξ έτσι όχι λαλακίες tongue.gif
msg
εγώ δεν κατάλαβα γιατί ήταν εκεί χθες ο σόφο...
εκδρομή πήγε;;;
δεν κάνει καμιά προπόνηση να χάσει κανα κιλό λέω εγώ... tongue.gif
πάντως μου φαίνεται απαράδεκτο που είναι αθλητής και έγινε έτσι...
enypnio
smiley.gif proto to mali ... paides xehasteto o Sofo etoimazete gia Neos Starovas

exo plirofories oti tha parousiazoun mazi to nystiko arkoudi apo tin nea tileoptiki saizon
Alex Acker
Πρωτο μαλακι .να τον εβαζε ο πινι να παιζει λιγο καλυτερα θα ηταν
msg
QUOTE(Alex Acker @ May 25 2007, 07:57 AM) *
Πρωτο μαλακι .να τον εβαζε ο πινι να παιζει λιγο καλυτερα θα ηταν

πώς να παίξει;;; είναι πραγματικά ένα από τα λίγα θέματα που ο γκέρσον έχει δίκιο. αν παρ'όλες τις λαλακίες του σόφο ο πίνι τον έβαζε μέσα, τότε δε θα είχε όρια ο σόφο στη λαλακία. έτσι κι αλλιώς δεν είναι μόνο ευθύνη του γκέρσον η κατάσταση του σόφο. για περισσότερα διάβασε τα προηγούμενα ποστ.
losers can win
Συμφωνω και εγώ οτι πλέον το μεγαλύτερο μεριδιο ευθυνης πάει στο σοφο και όχι στον γκερσον
Παντως το καλοκαιρι τον θέλω εθνική
kop-13
Ο "Σόφο" έστησε Eurobank και διεθνείς

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πρόσθεσε ακόμη μια παρατυπία στο βιογραφικό του, καθώς "έστησε" την Eurobank και την... Εθνική ομάδα και δεν εμφανίστηκε σε γύρισμα που αφορούσε τη βασική χορηγό των πρωταθλητών Ευρώπης και δευτεραθλητών κόσμου.

Η ώρα συνάντησης ήταν για τις οκτώ το πρωί, αλλά ο παίκτης του Ολυμπιακού ουδέποτε εμφανίστηκε, παρότι όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς έδωσαν κανονικά το παρών. Άλλωστε, οι παίκτες της Εθνικής ομάδας έχουν πάρει πολλά και μεγάλα δώρα από τη Eurobank μετά τις επιτυχίες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Χρήματα, πιστωτικές κάρτες, μέχρι και δάνεια στο όνομά τους, άτοκα και για μεγάλα ποσά. Λογικό λοιπόν, να αισθάνονται και μια "υποχρέωση" προς την τράπεζα που στηρίζει την Εθνική ομάδα από τότε, που ο πατήρ Λάτσης είχε εισχωρήσει στο ξενοδοχείο John's μετά την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 1987 και είχε δώσει στον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φασούλα και τα... άλλα παιδιά επιταγές με μεγάλο ποσό.

Μόνο ο Σχορτσιανίτης δεν πήγε στο γύρισμα. Σημαίνει κάτι; Ουδείς γνωρίζει. Ούτε καν ο ίδιος ο Θεός...


sport24.gr
man10
Ελεος ρε παιδια. Παντως βλεποντας τον στον παγκο του ΟΛΥ δεν τον βλεπω να στεναχωριεται και ιδιαιτερα,οχι οτι αν στεναχωριοταν θα το εδειχνε, Ισως το καλοκαιρι να πρεπει να μην παει στην Εθνικη(αν τον καλεσουν) και να κατσει να δουλεχει,να χασει κιλα και να βελτιωθει γενικα.
Gravedigger
QUOTE(man10 @ May 25 2007, 09:23 PM) *
Ελεος ρε παιδια. Παντως βλεποντας τον στον παγκο του ΟΛΥ δεν τον βλεπω να στεναχωριεται και ιδιαιτερα,οχι οτι αν στεναχωριοταν θα το εδειχνε, Ισως το καλοκαιρι να πρεπει να μην παει στην Εθνικη(αν τον καλεσουν) και να κατσει να δουλεχει,να χασει κιλα και να βελτιωθει γενικα.

Θα κάτσει όμως να δουλέψει η θα γυρίζει τα κλαμπάκια ραπάροντας???
msg
QUOTE(Gravedigger @ May 26 2007, 07:59 AM) *
Θα κάτσει όμως να δουλέψει η θα γυρίζει τα κλαμπάκια ραπάροντας???

γιατί το λες αυτό;;;; δεν μπορώ να καταλάβω...αφού ο σόφο είναι μέγας δουλευταράς tongue.gif tongue.gif tongue.gif
πάντως πάει δεν πάει στην εθνική μόνο διαφημίσεις τον βλέπω να κάνει του χρόνου..."μόνο στο ποτήρι με την κοκκινομάλλα" tongue.gif
PanosIlio
Στην εθνική το καλοκαίρι? Ο Γιαννάκης δεν είναι Ρεχάγκελ παιδιά. Δεν πρόκειται να τον καλέσει ούτε στην προετοιμασία, αν γίνει αυτό τότε θα πέσει πολύ στην εκτίμηση μου ο Γιαννάκης.

Το παιδί είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει να δουλέψει. Δυστυχώς εγώ προβλέπω σε λίγο καιρό να γράφουμε για αυτόν στα χαμένα ταλέντα.
sihainas
Εχουμε ήδη αρχίσει να γράφουμε γι'αυτόν στα χαμένα ταλέντα. Δυστυχώς φάνηκε ότι η περσυνή χρονιά ήταν απλά μια φούσκα η οποία με την εθνική παραφούσκωσε και στο τέλος έσκασε...
Igor
smile.gif Εναν προπονητη-δασκαλο θελει για να στρωσει. Και ο Γιαννακης ειναι τετοιος.

Ασχετα αν φετος θα προτιμησει Μπουρουση...
msg
QUOTE(Igor @ May 26 2007, 10:53 AM) *
smile.gif Εναν προπονητη-δασκαλο θελει για να στρωσει. Και ο Γιαννακης ειναι τετοιος.

Ασχετα αν φετος θα προτιμησει Μπουρουση...

έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά ο σόφο δεν έχει δείξει πως θέλει να δουλέψει. δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια. είναι πολύ δύσκολο να στρώσει με τα μυαλά που κουβαλά...ελπίζω να με διαψεύσει κάποια μέρα... όσο για μπουρούση του αξίζει και θα'ναι άδικο να μπει ο σόφο, γιατί το παιδί δούλεψε παρα πολύ φέτος. μιλάμε για απίστευτη βελτίωση.
thrylos7
Ο Σοφοκλής πράγματι δεν κάνει την καλύτερη χρονιά του (στην ουσία κάνει τη χειρότερή του), αλλά δε νομίζω ότι από αυτό μπορούμε να θεωρούμε κατεστραμένη ολόκληρη την καριέρα του από αυτό...
msg
QUOTE(thrylos7 @ May 26 2007, 12:03 PM) *
Ο Σοφοκλής πράγματι δεν κάνει την καλύτερη χρονιά του (στην ουσία κάνει τη χειρότερή του), αλλά δε νομίζω ότι από αυτό μπορούμε να θεωρούμε κατεστραμένη ολόκληρη την καριέρα του από αυτό...

σίγουρα όχι , αλλά ο ίδιος φαίνεται πως περιμένει την καλή νεράιδα με το ραβδάκι , η οποία θα τον κάνει 135 κιλά και έτοιμο να αποδώσει και πάλι σε υψηλό επίπεδο...
panos75
Δεν ξέρω πόσοι διάβασαν τη στήλη του Συρίγου στην ''Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία'', εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση η αναφορά του για τον Σχορτσιανίτη. Λέει ξεκάθαρα ότι η ιδιόρρυθμη συμπεριφορά και ο περίερργος χαρακτήρας οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην συμπεριφορά την οποία αντιμετώπισε ως παιδί στην Καβάλα.

Δε γνωρίζω αν υπονοέι τίποτε περί ρατσισμού, αναφέρει όμως ότι ο ''Σόφο'' δυσκολευόταν να γίνει αποδεκτός από τους συνομηλικούς του λόγω της εμφάνισης του και του όγκου του. Δεν είμαι ψυχολόγος αλλά πιθανότατα αυτό εξηγεί γιατί όποτε συνδυάστηκε μια πατρική φιγούρα (Καζλάουσκας, Γιαννάκης) με μια ατμόσφαιρα παρέας στην ομάδα ο ''Σόφο'' έκανε θαύματα.
Όπως επίσης εξηγεί και γιατί αντιθέτως, όποτε βρέθηκε σ' ένα ψυχρό επαγγελματικό περιβάλλον, με έναν κόουτς που τον αντιμετώπιζε σαν ένα ακόμη γρανάζι της μηχανής παρουσιάζε την εικόνα που όλοι βλέπουμε φέτος στον Ολυμπιακό.
losers can win
Εντάξει αν ο εκαστοτε προπονητης του ολυμπιακου πρέπει να λύνει υα ψυχολογικα του σοφο ας τον διώξετε απο τώρα. δεν μπορώ να φανταστώ έναν προπονητη να προβλέπει ειδική μεταχείριση για να μην αποξενωνεται ο παικτης απο το ''ψυχρο εργασιακο περιβάλον''. Σορρυ αλλά μου φαίνεται πολύ φτηνη δικαιολογια
msg
για δικαιολογία όντως ακούγεται φτηνη, όμως ο κάθε προπονητής πρέπει να ψυχολογεί τον κάθε παίκτη και να του φέρεται ανάλογα. ο κόουτς δεν είναι μόνο συστήματα. είναι και αυτός που δημιουργεί το κλιμα στην ομάδα. επαναλαμβάνω δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στην περίπτωση σόφο αλλά όπως και να έχει ο προπονητής πρέπει να βρίσκει τρόπους να επικοινωνεί με όλους τους παίκτες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.