Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
anti-stress
Μήπως να ιδρυθεί ένα 'κίνημα για τη δίαιτα του Sofo'; biggrin.gif

Κάτι πρέπει να γίνει, δεν ξέρω αν κινδυνεύει να καταστρέψει το παιχνίδι του, αλλά σίγουρα κινδυνεύει να καταστρέψει την υγεία του... 33.gif
mikri prasini ollandeza
Να του προτεινουμε τη διαίατα του αλόγου ή τη διαίτα του ανανά!τις ξέρετε?Αποτελεσματικότατες...

Όσα κιλά ιδρώτα χάνει ο Πίνι τόσα παίρνει ο Σόφο...
Alexmei
ξαναπάχηνε; πότε και δν το κατάλαβα; Εγώ ήξερα ότι έχασε πολλά κιλά και φάνηκε στο Μούντο αφτό.... πότε τα ξανάβαλε; blink.gif
qspock
Το Σεπτεμβρη, ισως και νωριτερα...

Κι εγω δε χαιρομαι με αυτο που βλεπω. Απο τα λεγομενα του, μετα το τελος του Παγκοσμιου φαινοταν οτι ειχε ηδη αρχισει να παιρνει. Του λεγανε να χασει κιλα συγκριτικα με περσυ κι αυτος ελεγε οτι παιζει χρησιμοποιοντας τα κιλα του και οτι δεν ειναι κακο να τα εχει.

Τωρα η διαφορα συγκριτικα με περσυ ειναι εμφανης, τουλαχιστον στην εμφανιση. Επισης αν περσυ εβγαζε μισο αγωνα, φετος δε ξερω ποσο θα παιζει...

Ασχημη τροπη ειχε το θεμα. Ισως οσα ακουγονταν για NBA και τετοια μετα τη νικη επι της USA του εκαναν περισσοτερο κακο παρα καλο, γιατι πλεον δεν εχει να αποδειξει τιποτα και χαλαρωσε.
Ο καιρος θα δειξει. Μακαρι να εφαρμοζει τη νεα διαιτα του Ολυμπιακου, για το καλο το δικο του και του Ελληνικου μπασκετ.
rchos
QUOTE
Κι εγω δε χαιρομαι με αυτο που βλεπω. Απο τα λεγομενα του, μετα το τελος του Παγκοσμιου φαινοταν οτι ειχε ηδη αρχισει να παιρνει. Του λεγανε να χασει κιλα συγκριτικα με περσυ κι αυτος ελεγε οτι παιζει χρησιμοποιοντας τα κιλα του και οτι δεν ειναι κακο να τα εχει.


ελεγε σιγουρα τετοια πραγματα?αν ναι εχουμε χωντρο προβλημα!
vaselaras
Την αποψη μου σαν την εχω κσαναπει ... και την επαναλαμβανω για νιοστη φορα ...

Σχορτσιανιτης = Υ Π Ε Ρ Τ Η Μ Η Μ Ε Ν Ο Σ ....
Αργος και προβλεψιμος ...
Καλος για basket της δεκαετιας του 80 ...
Για μοντερνο και γρηγορο basket, λυπαμαι, δεν κανει ...

Δεν ειναι στη τυχη που ο Pini και ο Obradovic δεν τον πανε καθολου ...
Λετε να μη ξερουν ??? ...

========================================================



QUOTE(lexx @ Dec 28 2005, 06:03 PM) *
ΑΠό τότε που έμαθα πριν λίγα χρόνια ότι υπάρχει αυτός ο παίκτης και τον είδα, ταυτίστικα. Είναι παικταράς. Έχει την ανατομή ενός nba superstar και βασίζω πολλά πράγματα πάνω του. Χαρηκα πολύ που τον πηρε ο Ολυμπιακός, όχι μόνο επειδη είναι η ομαδα μου αλλα πιο πολυ επειδη θα μπορεσει να το εξελιξει αρκετα μεχρι να κανει το επομενο βημα του.

Πιστευετε οτι πρεπει να ειναι στην Εθνική???
apkat
Μα ποιός σου είπε ότι ο Πίνι δεν τον πάει? Απλά λόγω κιλών δε μπορεί να παίξει πολλή ώρα..
Ο Γκερσον αλλώστε δήλωσε ότι είναι σέντερ μεγάλης κλάσης και θα κάνει θραύση πριν ένα μήνα
vaselaras
QUOTE(liolias @ Oct 11 2006, 12:04 AM) *
Στον Αρη ηταν 180 και εχασε 30.Τωρα ειναι 150.



Μιλατε για καλαθια η για κιλα ?
Γιατι απο καλαθια, μαλλον ειναι στην διαιτα ...

Αντι για basket, καλυτερα θα εκανε το παιδι να αγωνιζοταν σε κανα πρωταθλημα φαγητου ...

Ενταξει, δεν θελω να ισοπεδώσω τα παντα ... και να τον βγαλω τελειως αχρηστο ...
Απλα, το επαναλαμβανω ... ειναι υπερτιμημενος ...

Αφου σας αρεσει τοσο πολυ η αξια που λεγεται Σχορτσιανιτης, κρατήστε τον ...
Εμεις αυτο που χαιρομαστε περισσοτερο ειναι οτι δεν καταλαβατε εγκαιρα τις αξιες που λεγονται Διαμαντιδης και Παπαλουκας ... και τις χασατε ...
apkat
Τα ισοπεδώνεις όλα όμως..Ο Σοφοκλής με τον Βασιλόπουλο(και τον Σειμπούτις ίσως) είναι τα μεγαλύτερα κεφάλαια για το μέλλον του Ολυμπιακού..
Ο Παπαλουκάς με τον Διαμαντίδη ήταν όντως λάθη μας αλλά δεν νομίζω να επαναληφθεί αυτό και τώρα με αυτούς τους παίκτες γιατί ξανά ο Οσφπ έχει πάρει στα σοβαρά το μπάσκετ
rchos
QUOTE
Αντι για basket, καλυτερα θα εκανε το παιδι να αγωνιζοταν σε κανα πρωταθλημα φαγητου ...

Ενταξει, δεν θελω να ισοπεδώσω τα παντα ... και να τον βγαλω τελειως αχρηστο ...


ειναι νομιζω προφανες οτι δεν ισοπεδωνεις!! tongue.gif

QUOTE
Αφου σας αρεσει τοσο πολυ η αξια που λεγεται Σχορτσιανιτης, κρατήστε τον ...


ευχαριστουμε για την αδεια! tongue.gif
FANISTELROOY
rchos7++
Θα δεις φιλαρακο μου σε κανα δυο χρονακια ποσα θα του δινουν οι Γιαννακοπουλοι για να μας τον παρουν απο το ν ΟΣΦΠ.. Εισαι ο μονος πιστευω που δεν βλεπει οσα μπορει να κανει αυτο το παιδι!! Δηλαδη ο Σακιλ εχει καλυτερο σουτ ε;; Αυτοι οι παιχτες δεν ειναι 2αρια και 3αρια..5αρια ειναι..
dizzy_fingers
vaselara αν κάποτε βρω hate club για τον Σχορτσιανίτη, θα ψάξω να σε βρώ στη θέση του προέδρου... tongue.gif
FANISTELROOY
vaselara μπορει να μην ειδα σημερα τον αγωνα αλλα απ οσα διαβασα ο Σοφο πηρε το ματς μαζι με τον Ντομερκατ.. Ο ογκος αλλα και η κλαση του Σοφο εκαναν τη διαφορα!
We Love Sofo!!
nash
QUOTE
Αργος και προβλεψιμος ...


Ναι vaselara πολύ αργός και πολύ προβλέψιμος!

Εβαλε 17 σε 15 λεπτά! Σκέψου να μην ήταν δηλαδή τι θα έκανε...
basketman
Λοιπον , Ο Σοφο ειναι πολυ καλος νεαρος παικτης
Κανεις δεν συγκρινεται μαζι του στη Δυναμη και το παθος
Δυστηχως ομως αυτο το παθος του τον οδηγει σε λαθη στην αμυνα
Επιπλεον χρειαζεται να δουλεψει ακομα παρα πολυ στη δυναμη στα ποδια
Δεν επιτρεπεται να μην μπορει να καρφωσει 2-3 φοες συνεχομενες οπως και πρεπει να βελτιωσει το αλμα του
Τελος πρεπει να χασει τουλαχιστον αλλα 15 κιλα
Ολα αυτα δεν σημαινουν οτι ειναι κακος παικτης ειναι πολυ καλος ,αυτην τη στιγμη μεσα στους 2 -3 καλυτερους στην Ελλαδα και στους 5-6 στην Ευρωπη.Για να γινει ομως SuperStar παγκοσμιου επιπεδου πρεπει να δουλεψει αυτα τα μειονεκτηματα του
Εχει μελλον ακομα
dizzy_fingers
QUOTE
Δεν επιτρεπεται να μην μπορει να καρφωσει 2-3 φοες συνεχομενες οπως και πρεπει να βελτιωσει το αλμα του

Μπα, δε νομίζω πως στο θέμα του άλματος και των καρφωμάτων έχει πρόβλημα.
Πρώτον είναι πολύ κοντός για τη θέση του και...χοντρός, αλλά μια χαρά καρφώνει. Δε χρειάζεται να το κάνει σε κάθε φάση (αν και μας το ΕΧΕΙ δείξει αυτό). Άλλωστε ποιός παίχτης καρφώνει 2-3 συνεχόμενες φορές?

Το επόμενο που λες (για τα κιλά) πρέπει να κοιτάξει.
Το βάρος, το οutside game (αν και απορεί κανείς με τόσο δυναμική παρουσία στη ρακέτα γιατί να του χρειάζονται τα 3-4μετρα σουτ...πάντα πρέπει ένας σέντερ να μπορεί να απειλήσει κι από μακριά) και η συγκέντρωση στην άμυνα είναι τα βασικά στοιχεία που χρήζουν βελτίωσης.

Τα δύο πρώτα είναι στο χέρι του, ενώ το τρίτο θα (τα πολλά φάουλ) θα φτιάξει εν καιρώ, όσο θα αποκτά περισσότερη εμπειρία.
liolias
Λοιπον ο Σχορτσιανιτης και κιλα πρεπει να χασει και τα ποδια να δυναμωσει.Και στο θεμα των καρφωματων συμφωνω με τον basketman.Που θελει να παει και nba και να μην καρφωνει στο χαλαρο στην Ελλαδα με αυτο το υψος??Θα φαει κατι ταπες..
dizzy_fingers
Χμ, το κοιτάτε τελείως από την λάθος γωνία το πράγμα.
Επαναλαμβάνω, κανείς δεν παίρνει τη μπάλα και καρφώνει όποτε θέλει.
Αν θέλει, μπορεί να μην καρφώνει ποτέ. Αν μπορεί να βρίσκει τρόπους προς το καλάθι, μετά δεν έχει καμία σημασία αν θα το κάνει με ένα φαντεζί κάρφωμα, ή με ένα απλό λέι απ.

Ήμαρτον πια με τα καρφώματα...αμερικανάκια είμαστε?
liolias
Ειναι κακο που γουσταρουμε θεαμα??Να παιρνει ο αλλος την μπαλα και να κατεβαζει την μπασκετα??Σαν τον Μπατιστ πχ.
dizzy_fingers
Δεν είναι κακό.
Αλλά το τί θέλεις να κάνει, με το τί πρέπει να κάνει για να παίξει ΝΒΑ (στη συγκεκριμένη περίπτωση που λες για τα καρφώματα), απέχουν όσο η πλάτη..με τον οφαλό του Σχορτσιανίτη...μεγάλη απόσταση δηλαδή biggrin.gif.
Vas
Έχω μια απορία.
Αν χάσει 15-20 κιλά όπως όλοι λένε, δεν θα χάσει και από τον όγκο αλλά και την δύναμη που έχει μέσα στα καλάθια?

Αν χάσει 20 κιλά υποπτεύομαι θα γίνει κάτι σαν τον Eibrams του Αμαρουσίου. 1 καλό 4αρι δηλαδή και τίποτα παραπάνω….

Μήπως απλώς πρέπει να «σφίξει» και όχι να γίνει αδύνατος?
dizzy_fingers
Να μιλήσουμε απλά και με γεγονότα.

Το καλοκαίρι και πέρσι στα τελειώματα της σεζόν που ήταν πιο αδύνατος από τώρα, έπαιζε μια χαρά.
Αυτό λέμε να κάνει.
rchos
συμφωνω με τον dizzy!αλοιμονο αν ο μονος τροπος που θα εχει για να βαλει την μπαλα στο καλαθι θα ειναι μονο το καρφωμα!πρεπει να εχεις γκαμα διαφορων κινησεων και τροπων να βαζεις την μπαλλα στο καλαθι αν θες να γινεις μεγαλος παιχτης!να καρφωνει ξερει μας το χει αποδειξει!πολλες φορες!και συνεχομενα κιολας!περσι νομιζω με την μπαρτσα(οχι 100% σιγουρος) εντος στον πρωτο γυρο καρφωσε μεσα σε ενα δεκαλεπτο 3-4 φορες!ποσα καρφωματα θελετε να κανει δηλαδη?εμενα παντως η κινηση που με εξεπληξε περισσοτερο και με εφτιαξε πολυ ηταν ενα καλαθι που εβαλε το καλοκαιρι στον γιαο!δεν μιλαω για το καρφωμα.πρωτο ημιχρονο παιρνει μπαλα πλατη στον γιαο και κανοντας μια γρηγορη κινηση γυρο απο το σωμα του γιαο αφησε την μπαλλα στο καλαθι!

κιλα πρεπει να χασει για αλλους λογους!δεν πιστευω οτι αν αδυνατισει θα αλλαξει πολυ η θα βελτιωθει πολυ σαν παιχτης!αυτα θα γινουν με την προπονηση!
κιλα πρεπει να χασει:
1ον) για να μπορει να παιζει πανω απο 25 λεπτα μεσο ορο σε καθε παιχνιδι(η και 30) και 2ον) για να μην σταματησει το μπασκετ στα 29-30.αν συνεχισει ετσι οπως ειναι τωρα το πολυ μεχρι τα 30 να αντεξει να παιζει!θα διαλυθουν τα γονατα του!
Anaz
Συμφωνω με τους προηγουμενους κ να προσθεσω κ κατι ακομα..οσων αφορα το αλμα του,ειναι πολυ αθλητικος για τα κιλα του!Οταν αδυνατισει θα βελτιωθει κ αυτο!
Ο Αbrams ειναι πολυ διαφορετικος!Σε καμμια περιπτωση δεν εχει την δυναμη του Σοφο, κ τις κινησεις του μη σου πω κατω απ'την ρακετα!Ο Abrams ειναι καλος περιφερειακα κ εχει καλο σουτ,γι'αυτο κ οταν παιρνει χαμηλα την μπαλα παει περισσοτερο στο fadeaway. Δεν λεμε να γινει στυλακι!Μπορει να χασει κιλα χωρις να μειωθει σημαντικα ο μυικος ογκος του κ η δυναμη!Κ αυτο θελει!Αν εχεις δει συνεντευξη λεει οτι θελει να χασει κιλα κ να προσθεσει κι αλλα μυικα!Αφου εχει αναπτυξη το παιδι κ τα παιρνει...Απλα πρεπει να χασει μια 15αρα τουλαχιστον κυριως για να αντεχει σε κουραση κ καταπονηση κ να μπορει να κοντρολαρει καλυτερα το σωμα του..Μη νομιζεις οτι θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στον ογκο!Παντως κ χτες που τον ειδα παιδια ειναι φανερα πιο παχυς απο περσι!Μου θυμιζει λιγο τον πρωτο καιρο..
Οσων αφορα το παιχνιδι του υπαρχουν παρα πολλα ακομη να βελτιωσει,πιο σημαντικα απ'το σουτ..Ακομα χρησιμοποιει ελαχιστα το αριστερο του..!Αν τα βελτιωσει κ παρει κ την εμπειρια μπορει να γινει αυτο που ολοι θελουμε!!
QUOTE
Απο τα λεγομενα του, μετα το τελος του Παγκοσμιου φαινοταν οτι ειχε ηδη αρχισει να παιρνει. Του λεγανε να χασει κιλα συγκριτικα με περσυ κι αυτος ελεγε οτι παιζει χρησιμοποιοντας τα κιλα του και οτι δεν ειναι κακο να τα εχει.
οχι,οχι ποτε δεν ειπε κατι τετοιο!Αυτο που ελεγε ειναι οτι αυτην τη στιγμη παιζει περισσοτερο εκμετταλευομενος τον ογκο του γι'αυτο εχει πολλα πραγματα να μαθει ακομα.κ του αρεσουν περισσοτερο οι παιχτες με τεχνικη κατω απ'την ρακετα κ ειδωλο του ειναι ο Χακιμ κ όχι ο Σακ!Οτι προτιμα το καλαθι που εβαλε στον Μινγκ παρα ενα καρφωμα!
QUOTE
Ισως οσα ακουγονταν για NBA και τετοια μετα τη νικη επι της USA του εκαναν περισσοτερο κακο παρα καλο, γιατι πλεον δεν εχει να αποδειξει τιποτα και χαλαρωσε.
Αυτο φοβαμαι κι εγω ειδικα με αυτα που ειδα στο ματς με Ταου,κ πρεπει να'χει μια βαση απλα (θελω να) πιστευω οτι θα προσγειωθει παλι συντομα..
noumero6
να προσγειωθεί σύντομα γιατί αν συνεχίσει έτσι θα προσγειωθεί απότομα και μετα άντε γεια!
vaselaras
Ela tora, pirate tharros gavrakia ...

Ti sxesi exoun ta skata me tin kolonia ...



quote name='thrylos7' date='Sep 7 2006, 08:10 PM' post='34194']
Εν Ελλάδι, μετά το Μουντομπάσκετ, ο Σοφοκλής δήλωσε πως έχει 3ιετή συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα την τηρήσει... δικαιολογώντας ως ένα μέρος αυτή του την απόφαση...

Μετά τον Διαμαντίδη... ο Σχορτσιανίτης;
[/quote]
thrylos7
Ένα σχόλιο που χρήζει αρκετής σκέψης... και προβληματισμού...

Για να δούμε...
dimitrisp
QUOTE(thrylos7 @ Nov 20 2006, 05:13 PM) *
Ένα σχόλιο που χρήζει αρκετής σκέψης... και προβληματισμού...

Για να δούμε...


Αστο καλυτερα ανευ σχολιασμου καθως δεν αξιζει να μπεις σε αυτη την διαδικασια. Το ποιος ειναι ο Σοφοκλης νομιζω το ξερουμε πανω-κατω.

Παντου θα υπαρχουν τετοια δυστυχως.... icon_wave.gif icon_wave.gif

Εδω αλλοι καψανε για μια ακομη χρονια οτι πιο ιερο εχουμε την Παρασκευη - την ελληνικη σημαια..... 68.gif 68.gif Ντρεπομουν να το δω στην τηλεοραση και μονο. (off-topic ειναι απλα για να σου δειξω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα)
thrylos7
QUOTE
Αστο καλυτερα ανευ σχολιασμου καθως δεν αξιζει να μπεις σε αυτη την διαδικασια

Μα δε μίλησα για σχολιασμό... Αλλού θα υπάρξει συζήτηση-προβληματισμός...

QUOTE
Εδω αλλοι καψανε για μια ακομη χρονια οτι πιο ιερο εχουμε την Παρασκευη - την ελληνικη σημαια..... Ντρεπομουν να το δω στην τηλεοραση και μονο. (off-topic ειναι απλα για να σου δειξω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα)

Όντως off topic... λέω ν' αλλάξω ελαφρώς το avatar...
Warrior
QUOTE(vaselaras @ Nov 20 2006, 12:36 PM) *
Ela tora, pirate tharros gavrakia ...

Ti sxesi exoun ta skata me tin kolonia ...


Φιλε να εισαι πιο προσεκτικος στο υφος σου στην συνεχεια.Υπαρχουν καποιοι κανονες που ολα τα μελη
πρεπει να σεβονται για την ομαλη διεξαγωγη των συζητησεων:

Κανονισμοί basketforum

Σου επισημαινεται για 2η φορα και δεν θα υπαρξει 3η.Δεν ειναι τοσο δυσκολο να σεβομαστε τις αποψεις
του αλλου και να ακολουθουμε καποιους στοιχειωδεις κανονες...
Warrior
Παιδια εδω κανουμε μπασκετικες συζητησεις...

Υπαρχει Off-Topic ενοτητα.Αν και νομιζω οτι τετοια συζητηση θα παρεκτραπει με μαθηματικη ακριβεια...

Τα off-topic ποστ(οσα ηταν δυνατον)μεταφερθηκαν στο off-topic σκεψεις...
apkat
οποτα θα απαντησω στην οφ τοπικ ενοτητα
Alexmei
παιδιά δείτε τι βρήκα στο sportime.gr


QUOTE
Διαψεύδει τα περί προτάσεων στον Big Sofo

28/11/2006 17:14

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη οποιασδήποτε πρότασης είτε από τους Κλίπερς, είτε από άλλη ομάδα που να αφορούσε στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη εξέδωσε την Τρίτη (28/11) η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο, το Λος Άντζελες κατέθεσε το καλοκαίρι πρόταση ύψους 1.250.000 δολαρίων στους ερυθρολεύκους, αλλά ο Big Sofo δεν ενημερώθηκε ποτέ για αυτή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ (αρ. Φύλλου 7590 - 28 Νοεμβρίου 2006) του ειδικού ενθέτου «ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Τρίτης» με τίτλο «Το ΝΒΑ βάρυνε τον Σόφο», το οποίο υπογράφει ο συντάκτης Ανδρέας Παπαλουκάς (επιμελείται της στήλης ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΛ), αναγράφεται κείμενο συκοφαντικό και ψευδές το οποίο στηλιτεύουμε και ως κακόβουλο.

Ειδικότερα στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται :

«Κυκλοφορεί, λοιπόν, η έρπουσα φημολογία ότι το περασμένο καλοκαίρι οι Κλίπερς κατέθεσαν πρόταση στην Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την απόκτηση του Έλληνα σέντερ, προσφέροντας μάλιστα το ποσόν του 1.250.000 δολαρίων. Και τούτο συνέβη πριν από την υπογραφή του νέου, τετραετούς συμβολαίου. Τι σημασία έχει; Κατά την κρίση του αθλητή έχει και παραέχει. Και τούτο γιατί ο παίχτης δεν ήταν ενήμερος για την πρόταση. Αν τη γνώριζε, ασχέτως αν δεν επιθυμούσε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να παίξει στο ΝΒΑ, θεωρεί ότι θα διαπραγματευόταν με καλύτερους οικονομικούς όρους το συμβόλαιό του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Και πως δεν έλαβε γνώση της πρότασης;

Ε, ένα χαρτί ήταν, μπορεί και να... παράπεσε. Κι αυτό του κόστισε πολύ. Ίσα με 100.000 ευρώ.»

Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε κι από κανένα σωματείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού έφτασε έγγραφη πρόταση που να αναφέρεται στο αγωνιστικό μέλλον του αθλητή μας Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο Ολυμπιακός, για την ανωτέρω αχαρακτήριστη δημοσίευση δηλώνει ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός του».



blink.gif blink.gif blink.gif ε;
rchos
αρχισανε!ειναι η δημοσιογραφια που θεωρειτε και λειτουργημα αυτη!
thrylos7
...

Οι κακοί οι Διαβολόπουλοι... tongue.gif

Σε λίγες γραμμές οι φήμες μετατρέπονται σε δεδομένα και τα δεδομένα σε συμπεράσματα...
thrylos7
Στο τελευταίο τεύχος του SLAM υπάρχει μια σελίδα και για τον Σοφοκλή, στη στήλη "In your face"! Θα παραθέσω το κείμενο με την πρώτη ευκαιρία.
apkat
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=36027

Σοφο διαιτα με τον Γκερσον και γρηγορα!!!!!!!!!
Dromeas7
Στο τελευταίο Allstar Basket έχει ένα ενδιαφέρον άρθρο για τον Σοφο.

Συγκεκριμένα λέει πως υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ Πίνι και Σόφο κυρίως λόγω των κιλών του. Ο Σόφο φέρεται να είναι πολύ νευριασμένος και μάλλον έιναι έτοιμος να φύγει για άλλες πολιτείες (ΝΒΑ?).

Όσο για το θέμα των Κλίππερς μάλλον είναι μανατζεροκόλπα.

Πάντως το γεγονός ότι διώξαμε τον Μακναμαρα και στη θέση του ψαχνουμε 4-5άρι ίσως σημαίνει πολλά.
Όσο για τον Σόφο λέγεται πως αναπολεί τις μέρες του Καζλάουσκας...
enypnio
O Shortsianitis mono na xasei exei eidika twra pou o Loukas paizei euroligue apokta ki aytos empiries arhizei na strwnei kai na prosarmozetai stin omada tou

o Sofo den exei katholou sigouri thesi stin dwdekada tis ethnikis exei akoma polla na apodeixei kai den mporei me tipota na ta apodeixei ston pagko tou olymbiakou

hdh o giannakis paei ameriki na vrei ta paidia sta kolegia na dei glyniadaki... o Sofo prepei na strwthei sti douleia kai na to rapsei elafrws

giati paradeigmata xamenwn talentwn exoume dei!!!!!!!!!!!!!!!

kai ftaiei kai o Olympiakos pou evgale ton oro ton kilwn apo to symvolaio ama emene aplirotos tha fovotan pio poly opws ginota persi ton ekapse apo fovo min ton hasei

episis kathe sigrisi Sofo Mitsou einai apla gia gelia
sihainas
Και βέβαια είναι γελία... αφού παίζουν σε εντελώς διαφορετικές θέσεις...
thrylos7
QUOTE
episis kathe sigrisi Sofo Mitsou einai apla gia gelia

Ως προς τα κιλά, πράγματι... Γιατί μόνο αυτό είναι σχετικό...
sihainas
Ναι μόνο που τον κύριο Πίνι τα κιλά του δεν τον επιρρεάζουν στην δουλειά του...
Air Kef
Ναι ρε Αρκάδιες τι λες,τώρα..

Σιγά μην δν καθοδηγει καλα την ομάδα επειδή έχει παραπάνω κιλά.

Επίσης έκανε γνωστο ο Πινι πως ο Σοφο δν παιζει λογω κιλών..
enypnio
episis me to na ton xeftilizei dimosiws gia ena paidi stin hlikia tou den einai oti kalytero apo thema pshihologias kai eidika otan tin exeis pswnisei kai elafrws xeirotera antidraei kai tha trwei apo anthidrasi isa isa me to kalo eprepe na to parei storgi agapi kai proderm oxi na ton xefonizei stou dimosiografous
Anaz
Σ'αυτο το τελευταιο ψιλοσυμφωνω!Ο Σοφο εχει δειξει οτι ειναι ολιγον ευαισθητος με αυτο το θεμα κ αν λαβεις υποψη κ τον "περιεργο" χαρακτηρα του,φοβαμαι μήπως δεν το χειριζεται καλα ο Πινι,κ δεν επρεπε κ να κανει αυτες τις δηλωσεις..Δεν ειναι καλο για τον παίχτη να γινεται συνεχεια θεμα στα ΜΜΕ.Αυτη ειναι η αποψη μου!Ο Σοφο θελει ειδικη μεταχειριση.Αν το χειριστει σωστα μπορει να παρει παρα πολλα,αν οχι θα βγουν κ οι δυο χαμενοι,κ κυριως η ομαδα..
sihainas
Ναι ρε σεις...αλλά αν με το παραμικρό ότι χάνει το ξαναπαίρνει δεν γίνεται δουλειά... δεν μπορεί δλδ σε 3 μήνες μέσα που τέλείωσε το πρωτάθλημα να πήρε περισσότερα απ'όσα είχε χάσει σε ένα χρόνο... πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος ότι ναι μεν έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να πάει ψηλά...αλλά θέλει δουλειά και δεν θα έρθει από μόνη της η καταξίωση...
thrylos7
QUOTE
episis me to na ton xeftilizei dimosiws gia ena paidi stin hlikia tou den einai oti kalytero apo thema pshihologias kai eidika otan tin exeis pswnisei kai elafrws xeirotera antidraei kai tha trwei apo anthidrasi isa isa me to kalo eprepe na to parei storgi agapi kai proderm oxi na ton xefonizei stou dimosiografous


QUOTE
Σ'αυτο το τελευταιο ψιλοσυμφωνω!Ο Σοφο εχει δειξει οτι ειναι ολιγον ευαισθητος με αυτο το θεμα κ αν λαβεις υποψη κ τον "περιεργο" χαρακτηρα του,φοβαμαι μήπως δεν το χειριζεται καλα ο Πινι,κ δεν επρεπε κ να κανει αυτες τις δηλωσεις..Δεν ειναι καλο για τον παίχτη να γινεται συνεχεια θεμα στα ΜΜΕ.Αυτη ειναι η αποψη μου!Ο Σοφο θελει ειδικη μεταχειριση.Αν το χειριστει σωστα μπορει να παρει παρα πολλα,αν οχι θα βγουν κ οι δυο χαμενοι,κ κυριως η ομαδα..


Γιατί ρε παιδιά, τί έκανε ο Πίνι; Ίσα ίσα που μόνο τώρα αναφέρθηκε στον πραγματικό λόγο που δεν παίζει... Καθαρά δηλαδή, θέλει να χάσει 20 κιλά.
Προφανώς δεν το πάει αυτός το θέμα στα ΜΜΕ, αλλά τα ΜΜΕ (και καλά κάνουν) το ψάχνουν.
thrylos7
SOFOKLIS SCHORTSANITIS
*Laugh Now, Laugh Later*

What's in a name? This is the question posed by Juliet in Shakespeare's Romeo and Juliet, one of the most famous tragedies ever written. But you knew that. You also might' ve known the tragedy genre was pioneered in large part by Sophocles, the ancient Greek playwright who did his thing back when they counted the years in reverse.
Which, in a strange way, brings us to the present day. At this summer's FIBA World Championships, Team USA found itself a major player in a tragedy penned by another Sophocles. Only this Sophocles is a Sofoklis who goes 6-10, 315 pounds and is known for banging in the post.
Sofoklis Scortsanitis, the son of a Cameroonian mother and Macedonian father, was dubbed Baby Shaq, but a more apt comparison is Baby Tractor Traylor, or maybe even Grown-Ass Elton Brand. Back in '03, Schortsanitis was all the buzz in the NBA. He declared for the Draft and stormed his way through team workouts. His name was mentioned in Lottery circles, but his workouts exposed him as a kid (he was 18 at the time) who needed developing.
Sofoklis has spent his time since then bouncing around Europe, playing in Greece and Italy before alighting back in Greece last season with Olympiacos Piraeus. His big-time international debut came this summer in the Worlds, playing for the same Hellas squad that won the Eurobasket 2005 gold metal. In the WBC, the Greeks made the knockout rounds with an undefeated record, then sent China and France home, setting up a semifinals meeting with a surging US team.
Team USA controlled the beginning, but Greece took the lead at the end of the first half with a 13-2 run, keyed by eight straight unanswered points by Sofoklis. The Greeks took a four-point lead into halftime and never looked back, winning 101-95. Sofoklis finished with 14 points (on 6 of 7 shooting) in 17 minutes, showing a nice inside game and leaving scouts wondering when he'd come to the NBA.
In fact, Schortsanitis was drafted in the second round back in '03 by a team that figured it could take a chance. While he's built a name for himself in Europe, his NBA rights are still with the team that selected him. That team? The Clippers. And with a contract buyout reported at an affordable $500,000, Schortsanitis coud be in the League sooner than later. Maybe every tragedy doesn't have to have an unhappy ending.-LANG WHITAKER
enypnio
oi dimosiografoi theloun themata na asholountai

afou analythike i kourasi tou diamantiidi kathoti anakalypsan oti paizei kata meso oro mono 2 lepta parapano apo persi tin vdomada

piasame to palio gnosto souxe me ta kila tou sofo pou exei epityxia

to o gerson na dinei kai trofi ston diethni typo ta kanei akoma xeirotera ta pragmata
rchos
πολυ ωραιο αρθρο σημερα του παπαδογιαννη στη sportday.συμφωνω απολυτα με αυτα που λεει!

H διελκυστίνδα των δεινοσαύρων

η αληθεια ειναι καπου στη μεση.δεν ειναι δυνατον να ριχνονται ευθυνες μονο προς μια κατευθυνση!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.