Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
NBAer
QUOTE(apkat @ Mar 10 2008, 18:21 ) *
Απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω ο Σοφο εχει χασει 25 κιλα..Το ερωτημα βεβαια ειναι με ποσα κιλα πηγε στην Ελβετια..Γιατι εχουν ακουστει διαφορες τιμες..Αν ειναι παντως κατω απο 170 εγω θα μαι ευχαριστημενος..Θεωρω οπως εχω ξαναπει αλλωστε οτι και στα 160 κιλα ο Σοφο ειναι ασταματητος και μπορει να προσφερει πανω απο 15'..

Δημοσιογραφος, απο τους αρκετα σοβαρους- αυτο σημαινει οτι δεν λεει βλακειες συχνα(οπως κανουνε οι περισσοτεροι tongue.gif )- ειπε στο ραδιοφωνο προχθες οτι ο Σχορτσιανιτης ειναι γυρω στα 175-180 κιλα και οτι δεν παει τοσο καλα οσο περιμενανε αλλα σχετικα καλα.
Βεβαια και αυτο ποιος το πιστευει τελικα? Θα μαθουμε στο τελος οταν ερθει ποσο ειναι.....
Και βασικα δεν θα μαθουμε ουτε τοτε, απλα μονο εκτιμησεις απο τις φωτογραφιες ή και τις live εμφανισεις του θα μπορουμε να κανουμε.....

QUOTE
Αν τωρα ισχυει η υποθεση του κονς και ο Σοφο ειναι τωρα στα 160 στα πλει οφ θα μπορει να χει φτασει ανετα στα 150 και τοτε για μενα αλλαζουν ολα τα δεδομενα σε οποιες διοργανωσεις συμμετεχουμε..

Μακαρι να γυρισει γυρω στα 160 κιλα ή και λιγοτερο φυσικα..... Ακομα και με 155 λογικα θα μπορει να προσφερει παρα πολλα. Αλλα μακαρι να γινει 150. Και να μην "ξανακυλησει" το κυριοτερο!

Αληθεια οταν ερθει θα πει "I'm back!" ? biggrin.gif
subwoofer
ΝΒΑer και ο δημοσιογραφος που λες ,οτι ειναι σοβαρος ,ειναι της πλακας. Ο Σοφο ειναι στην Ελβετια με ανθρωπο του Ολυμπιακου και ειναι ελαχιστοι αυτοι που ειναι σε επαφη μαζι του(λογικα οι γονεις του και ο αδερφος του μονο). Ακομα και αν ο δημοσιογραφος εμαθε πληροφοριες απο τον αδερφο του τοτε γιατι δεν ξερει ποσα κιλα ειναι ακριβως? Δεν εχουν ζυγαρια στην Ελβετια? Εγω ειμαι σιγουρος οτι αυτοι που ειναι σε επαφη μαζι του ξερουν ακριβως ποσα κιλα ειναι.

Ο ΜΟΝΟΣ που μπορει να μας πει δημοσια ποσα κιλα ειναι ,ειναι ο Τομιτς που πηγε και τον ειδε. Αν καποιος ξερει τον Τομιτς ας τον ρωτησει και ας μας πει.
leelo15
Λες και μπηκε σε κανα Big-brother κανουμε.. laugh.gif
Το βασικοτερο ειναι αυτο που ειπε ο NBAer οσα εχει χασει (γιατι κανα 15 κιλα πρεπει να εχουν φυγει) να μην τα ξαναβαλει και μετα εχει ενα καλοκαιρι να "ξαναθυμηθει" το μπασκετ και να φτασει στο καλυτερο βαρος που μπορει.
Οσο για φετος σχεδον το αποκλειω να παιξει με τον Ολυμπιακο ακομα και με την Εθνικη.. sad.gif
subwoofer
QUOTE(leelo15 @ Mar 10 2008, 20:59 ) *
Λες και μπηκε σε κανα Big-brother κανουμε.. laugh.gif
Το βασικοτερο ειναι αυτο που ειπε ο NBAer οσα εχει χασει (γιατι κανα 15 κιλα πρεπει να εχουν φυγει) να μην τα ξαναβαλει και μετα εχει ενα καλοκαιρι να "ξαναθυμηθει" το μπασκετ και να φτασει στο καλυτερο βαρος που μπορει.
Οσο για φετος σχεδον το αποκλειω να παιξει με τον Ολυμπιακο ακομα και με την Εθνικη.. sad.gif



Σε αυτο διαφωνω. Εδω επαιξε περυσυ που ηταν 200 κιλα . Ακομα και σε αθλια κατασταση(ουτε καν ζεσταμα δεν εκανε για να μην κουραστει) βοηθησε οσο μπορουσε. Απο φυσικης καταστασης πιστευω οτι θα μπορει να προσφερει 10 λεπτα ,αλλα το θεμα ειναι οτι 3 μηνες δεν εχει πιασει μπαλα μπασκετ και θα θελει καποια περιοδο να βρει την φορμα του
kostakis19
Ο Σοφο ειναι ειναι ενα παιδι που παντα ηθελε ιδιαιτερη μεταχειριση.Αυτο το ειχε χασει την περιοδο Γκερσον και γι' αυτο εφτασε στην κατασταση που εφτασε.Ενιωθε σαν να μην τον πιστευουν οσο επρεπε.Τωρα αυτο εχει διορθωθει με την προσληψη του coach Γιαννακη και Ο σοφο θελει σαν τρελος να γυρισει.Το θετικο ειναι πως παρα τον ενθουσιασμο του που θα συνεργαστει με εναν ανθρωπου που υπαρχει αμοιβαια εκτιμηση θα συνεχισει κανονικα το προγραμμα και το χρονοδιαγραμμα που ειχε τεθει εξαρχης και δεν θα βιαστει να επιστρεψει. Νομιζω πως στην αρχη των πλευ-οφ θα ειναι απο σωματικης αποψεως ετοιμος να προσφερει και θα εχει περιπου 6-7 ματς για να φορμαριστει και να βρει το ρυθμο του πριν τους τελικους.Ο Σοφο φετος θα παιξει στην καλυτερη περιπτωση γυρω στο 70% των δυνατοτητων του.Ακομα και ετσι ομως μην ξεχναμε πως ειναι ενα πυρινικο οπλο ιδιαιτερα στην επιθεση που πραγματικα μετα την επιτυχη αποκατασαση (που ολοι ευχομαστε να εχει) του ιδιου αλλα και του Ματσε πιστευω οτι μπορουν να αλλαξουν τις ισορροπιες.
basketball artist
Παιδες οτι και να γινει στην Ελβετια,οσα κιλα και να χασει,αλλο ειναι το δυσκολο...
Απο τη στιγμη που θα ερθει εδω με καποια κιλα το δυσκολο ειναι να τα διατηρησει!!!
Αν το καταφερει αυτο τοτε θα κανει μεγαλα πραγματα το παλικαρι.Απο φετος λιγο δυσκολο αλλα απο τη νεα σεζον θα ειναι πολυ κομπλε....
lakersdynasty
Μια χαρα θαναι οταν γυρισει. Και αν αλλαξουν και οι κανονισμοι αλα ΝΒΑ και μπει ο κυκλος για τα επιθετικα κατω απτο καλαθι τοτε θα κλαψουνε μανουλες . (και αντιπαλοι Σεντερ tongue.gif )

Πιστευω οτι η θεραπεια θα περιλαμβανει και ψυχολογικη στιριξη. Δεν γινεται μονο για την απωλεια αλλα και για την μη επανακτηση.
lakersdynasty
Μια χαρα θαναι οταν γυρισει. Και αν αλλαξουν και οι κανονισμοι αλα ΝΒΑ και μπει ο κυκλος για τα επιθετικα κατω απτο καλαθι τοτε θα κλαψουνε μανουλες . (και αντιπαλοι Σεντερ tongue.gif )

Πιστευω οτι η θεραπεια θα περιλαμβανει και ψυχολογικη στιριξη. Δεν γινεται μονο για την απωλεια αλλα και για την μη επανακτηση.
sherman
QUOTE(lakersdynasty @ Mar 10 2008, 22:58 ) *
Μια χαρα θαναι οταν γυρισει. Και αν αλλαξουν και οι κανονισμοι αλα ΝΒΑ και μπει ο κυκλος για τα επιθετικα κατω απτο καλαθι τοτε θα κλαψουνε μανουλες .


Εξηγεις λιγο στον ασχετο ομοιδεατη σου?
B for Basketball
Συμφωνω με τον παραπανω...
Σημαντικο μεριδιο ευθυνης εχει ο Γκερσον..Δεν τον εκμεταλευτηκε σωστα....Και οταν ειδε οτι πηρε τον λαθος δρομο δεν τον βοηθησε οσο επρεπε...Απλα τον τιμωρησε με αποκλεισμους και μη χρησιμοποιηση και αυτο τον εριξε περισσοτερο ψυχολογικα....Ε και ολοι ξερουμε οτι οταν ειμαστε χαλια ψυχολογικα τρωμε συνεχεια tongue.gif
Αποψη μου ειναι πως αφου φτασει στο καταλληλο επιπεδο βαρους , με προπονητη τον Γιαννακη θα διατηρηθει σωστα...Γιατι ο Γιαννακης ειναι μετρ στην ψυχολογια και γνωριζοντας ποσο σημαντικος ειναι ο Σοφο για την ομαδα θα κανει το παν για την ομαδα αλλα και για αυτον σαν ανθρωπο!
lakersdynasty
QUOTE(sherman @ Mar 11 2008, 01:08 ) *
Εξηγεις λιγο στον ασχετο ομοιδεατη σου?


Πολλες φορες σφυριζονται επιθετικα κατω απτο καλαθι οπου ο αμυντικος σπρωχνεται ενω ειναι στην σωστη θεση. Στο ΝΒΑ υπαρχει ενα ημικυκλιο σε καποια αποσταση κατω απτο καλαθι μεσα απο το οποια οπως κι αν στηθει ο αμυντικος δεν περνει επιθετικο ουτε τις Αγιας Αφροξιλανθης. Αρα καθε φορα που θα περνει την μπαλα ο Σοφο κατω απτο καλαθι θα εχει εναν λογο λιγοτερο για να μην βγει κερδισμενος απο τη φαση αφου θα μπορει να σπρωξει (φυσιολογικα παντα) καπως να παρει θεση και να κερδισει και ακομη περισσοτερα φαουλ.

Με λιγα λογια θα αρχισει να παρακολουθει αφιεροματα στον Shaq για εκπεδευτικους σκοπους. 19.gif
morfi
QUOTE(lakersdynasty @ Mar 11 2008, 01:37 ) *
Πολλες φορες σφυριζονται επιθετικα κατω απτο καλαθι οπου ο αμυντικος σπρωχνεται ενω ειναι στην σωστη θεση. Στο ΝΒΑ υπαρχει ενα ημικυκλιο σε καποια αποσταση κατω απτο καλαθι μεσα απο το οποια οπως κι αν στηθει ο αμυντικος δεν περνει επιθετικο ουτε τις Αγιας Αφροξιλανθης.

Wrong. Το μόνο επιθετικό φάουλ που δεν δίνεται είναι το κλασσικό, αυτό του "κάθομαι ακίνητος και περιμένω να πέσει πάνω μου". Άντε και κανένα σπρωξιματάκι. Οποιοδήποτε άλλο δίνεται κανονικά.
NBAer
QUOTE(morfi @ Mar 11 2008, 14:08 ) *
Wrong. Το μόνο επιθετικό φάουλ που δεν δίνεται είναι το κλασσικό, αυτό του "κάθομαι ακίνητος και περιμένω να πέσει πάνω μου". Άντε και κανένα σπρωξιματάκι. Οποιοδήποτε άλλο δίνεται κανονικά.

Ακριβως! Και επειδη εδω στην ευρωπη υπαρχει ο θεατρινισμος στις βουτιες σε ολο του το μεγαλειο, θα ηταν ωραιος ενας ακομη δανεισμος τετοιου κανονισμου απο το ΝΒΑ.....

Τόμιτς: "Στο σωστό δρόμο ο Σόφο"

Οι αλλαγές που έγιναν στον Ολυμπιακό και η αγωνιστική επικαιρότητα που τρέχει, τον άφησαν κάπως στην... ησυχία του, αλλά το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη δεν έφυγε ποτέ από το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου της ομάδας.

Όλοι ρωτάνε, πώς πάει, πόσα κιλά έχει χάσει, πότε θα επιστρέψει. Ψυχραιμία, υπομονή. Ο "Σόφο" βαδίζει καλά, υπάρχει αισιοδοξία, έχει αδυνατίσει περίπου 15-20 κιλά και συνεχίζει την προσπάθεια στην Ελβετία. Εκεί που βρέθηκε ο Μίλαν Τόμιτς για να συναντήσει τον θηριώδη σέντερ του Ολυμπιακού και να συνομιλήσει μαζί του.

"Ο Σοφοκλής προσπαθεί πολύ και βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αλλά ακόμα πρέπει να δουλέψει πολύ για να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί και θέλουμε όλοι", είπε ο Τόμιτς, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας. Ωστόσο, δεν θα έρθει ακόμη στην Ελλάδα και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη, για να υπάρξουν ακόμη καλύτερα αποτέλεσματα, αν και ήδη βρίσκεται δύο μήνες στην Ελβετία.
Consultant
Αν γυρισει 10 Απριλιου μεχρι τις 25 θα ειναι στη δωδεκαδα του Ολυμπιακου.Δηλαδη θα βρισκομαστε στα τελευταια παιχνιδια της Α1.

Αν προπονειται τοσο καιρο θα γυρισει πραγματικο θηριο.Ξεκουραστος και με μη πεπερασμενη θεληση!!Αλλωστε μην ξεχναμε οτι δεν ειναι ο παιχτης που θα ειναι χειροτερος αν δεν κανει πολλα σουτακια στη προπονηση,η δυναμικη του εξαρταται ακρεφνως απο την κατασταση του σωματος του..

Και αν γυρισει 150-155 κιλα ξερουμε ολοι πολυ καλα τι μπορει να κανει.Sheer dominance και ετσι,να γουσταρουμε και εμεις λιγακι..
Anaz
H δικη μου εκτιμηση παραμενει ιδια.. Θα χασει ενα 25αρι στο τριμηνο που θα μεινει εκει, και ΑΝ όλα πάνε καλά και συνεχισει να δουλευει, ενα μηνα μετα θα ειναι ετοιμος να παιξει λίγα λεπτα στα πλευοφ.. Τα επιθυμητα-ιδανικα κιλά θα τα φτασει αν συνεχισει να δουλευει το καλοκαιρι.
Επεμενα απο τοτε οτι μην περιμενετε να γυρισει στυλάκι απο την Ελβετια. Αυτα τα πραγματα θελουν χρόνο και υπομονη για να γινουν σωστα. Στα 160+ θα γυρισει.
Xaroumenos loukoumas
QUOTE
Επεμενα απο τοτε οτι μην περιμενετε να γυρισει στυλάκι απο την Ελβετια


Γεια σου Anaz ξενύχτη με τις εμμονές σου!! tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif icon_drunk.gif
theov
QUOTE(Anaz @ Mar 12 2008, 03:46 ) *
...
Επεμενα απο τοτε οτι μην περιμενετε να γυρισει στυλάκι απο την Ελβετια. Αυτα τα πραγματα θελουν χρόνο και υπομονη για να γινουν σωστα. Στα 160+ θα γυρισει.


Από τα 200+ που ήταν όταν πήγε Ελβετία στα -170kg να γυρίσει θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία! Το θέμα είναι να κρατηθεί στην συνέχεια σε κάποια λογικά κιλά και αυτό είναι και το πλεόν δύσκολο!

Άντε να γυρίσει ο Σοφόκλαρος να δούμε λίγο physical game... Και είναι και το προ-ολυμπιακό ενόψει καθώς και η Ολυμπιάδα! Η Εθνική χρειάζεται τον Σόφο στα καλά του...

41.gif 41.gif 41.gif
pivot
Για μένα ο Τόμιτς λέει με άλλα λόγια, ότι για φέτος ο Σοφοκλής δεν μπορεί να παίξει!
NBAer
QUOTE(Anaz @ Mar 12 2008, 03:46 ) *
H δικη μου εκτιμηση παραμενει ιδια.. Θα χασει ενα 25αρι στο τριμηνο που θα μεινει εκει, και ΑΝ όλα πάνε καλά και συνεχισει να δουλευει, ενα μηνα μετα θα ειναι ετοιμος να παιξει λίγα λεπτα στα πλευοφ.. Τα επιθυμητα-ιδανικα κιλά θα τα φτασει αν συνεχισει να δουλευει το καλοκαιρι.
Επεμενα απο τοτε οτι μην περιμενετε να γυρισει στυλάκι απο την Ελβετια. Αυτα τα πραγματα θελουν χρόνο και υπομονη για να γινουν σωστα. Στα 160+ θα γυρισει.

Κατι τετοια πιστευω και εγω.
Και θελω να ρωτησω καποιον αν ξερει(που μαλλον δεν θα ξερει biggrin.gif ), εκει περα εις τας Ελβετιας, χανει μονο κιλα ή προπονει και του μυες του κιολας? Δηλαδη γυμναζεται κιολας?
Γιατι αν χανει μονο κιλα και δεν κανει αρκετη γυμναστικη ταυτοχρονα τοτε θα γυρισει αδυνατισμενος κιμας και θα θελει καποιον αρκετο χρονο για να ενισχυθουν οι μυες του παλι....
rankin
QUOTE(pivot @ Mar 12 2008, 10:35 ) *
Για μένα ο Τόμιτς λέει με άλλα λόγια, ότι για φέτος ο Σοφοκλής δεν μπορεί να παίξει!


Αυτό νομίζω είναι ήδη γνωστό! Δε ξέρω αν οριακά προλαβαίνει τα πλέι-οφ, έστω και σαν φυσική παρουσία στην άκρη του πάγκου! Όπως και να χει όμως, η κίνηση Τόμιτς είναι σημαντική γιατί ο παίχτης θα πρέπει να αρχίσει πάλι, σιγά σιγά, να νοιώθει μέλος της ομάδας. Ούτε άσωτος, ούτε αποπαίδι, ούτε αποδιοπομπαίος τράγος, αλλά ισότιμο μέλος της νέας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει με τον Γιαννάκη στο πάγκο.
Η υπόθεση του απαιτεί υπομονή. Πριν 2 μήνες τον είχαμε για τελειωμένο. Τώρα ξέρουμε ότι θα επιστρέψει. Το πότε δεν έχει τόση σημασία αυτή τη στιγμή..
Consultant
Aπο που το βγαλατε ρε παιδια το συμπερασμα αυτο με τον Τομιτς;Καλα εκανε και λεει θελει πολυ δουλεια,αυτο δεν ειναι ενδεικτικο..Σιγα μην ελεγε:-Μια χαρα ειναι,μπορει ανετα να παει να αδειασει τα Mcdonalds,αλλωστε τοσο καιρο δεν εφαγε τιποτα το παιδι!!!Η ενδειξη η σιγουρη ειναι οτι θα γυρισει οπως ειχε προγραμματιστει,μετα απο 3 μηνες.Τιποτε αλλο.Και βεβαια θα παιξει φετος αν γυρισει 10 Απριλιου στην Ελλαδα
rankin
QUOTE(Consultant @ Mar 12 2008, 13:04 ) *
Και βεβαια θα παιξει φετος αν γυρισει 10 Απριλιου στην Ελλαδα


Το πιο σημαντικό είναι να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα και από ότι φαίνεται ο δρόμος για την επιστροφή του έχει πλέον ανοίξει. Μετά έχει χρόνια μπροστά του να παίξει και να προσφέρει αυτά που μπορεί..
sherman
E ε ερχεται...

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...0098&Itemid=116
rankin
QUOTE(sherman @ Mar 14 2008, 02:23 ) *


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Κόγκας είδε στον ύπνο του μια αρκούδα να του επιτίθεται μέσα σε ένα γήπεδο του μπάσκετ.. Εκεί που κάθε ελπίδα είχε χαθεί, εμφανίστηκε ο Σόφο ντυμένος σούπερμαν, ξάπλωσε με μια λαβή κουνγκ-φου την αρκούδα στο παρκέ, και στην συνέχεια έπαιξε πικ+ρολ με τον Κόγκα ο οποίος κάρφωσε με μανία στη μπασκέτα...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μαθαίνετε τις πηγές του Κόγκα!
PanosIlio
QUOTE("Κογκαλίδης")
Υπάρχει και κάτι άλλο που μάθαμε, αλλά θα το κρατήσουμε για μας, και θα το δημοσιοποιήσουμε σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν να μας διαψεύσουν. Κι αυτό θετικό για την πορεία του Σοφοκλή, ο οποίος περιμένει πώς και πώς την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.


Ορίστε άπιστε Θωμά rankin, ο άνθρωπος είναι προετοιμασμένος για όλα tongue.gif tongue.gif
rankin
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Mar 14 2008, 10:00 ) *
Ορίστε άπιστε Θωμά rankin, ο άνθρωπος είναι προετοιμασμένος για όλα tongue.gif tongue.gif


Για αυτό λέω αυτά που λέω, για να τον τσιτώσω και να αναγκαστεί να τα αποκαλύψει όλα!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
PanosIlio
Έεεεεεεεετσι, είμαι σίγουρος ότι εννοούσε εσένα smiley.gif smiley.gif
apkat
Η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη είναι σίγουρα τεράστιο γεγονός. Έγινε με απόλυτη μυστικότητα όπως ακριβώς είχε γίνει και δυο μήνες πριν όταν έφυγε για την Ελβετία. Ο λόγος για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα, 25 κιλά πιο αδύνατος κι έχοντας καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα. Την είδηση αποκάλυψε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με το Αιγάλεω...



«Ο Σοφοκλής έφτασε στην Ελλάδα σήμερα και θα συνεχίσει στην Ελλάδα το πρόγραμμά του. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να έχει ηρεμία. Στο πρώτο δίμηνο έκανε μεγάλη προσπάθεια και ήταν επιτυχές. Αν έχει ησυχία, μπορεί να βελτιώνεται κάθε μέρα περισσότερο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την καλή στάση που θα κρατήσετε για να μη χαθεί αυτό το ταλέντο», τόνισε ο «Δράκος», φροντίζοντας όμως να κρατήσει παράλληλα χαμηλούς τόνους, αφού η επιστροφή του Big Sofo σε αγωνιστική δράση, αργεί ακόμα.



Ο Σχορτσανίτης θα συνεχίσει την προσπάθεια στην Ελλάδα χωρίς να δοθούν πληροφορίες για το τι ακριβώς θα κάνει και δύσκολα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Βάσει του αρχικού προγράμματος, ο Σόφο πρέπει να χάσει ακόμα αρκετά κιλά και τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα αποκλείεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του.



Όσο για το ματς; Ο Γιαννάκης δεν είχε να πει πολλά, κι αφού χαρακτήρισε το Αιγάλεω παράδειγμα για τις άλλες ομάδες, τόνισε: «Η ομάδα μετά από τόσα δυνατά παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες, είχε δύο στόχους. Πρώτα να είναι συγκεντρωμένη και στο πρώτο ημίχρονο τα κατάφερε. Δεύτερον να μείνει συγκεντρωμένη αφού πάρει μια μεγάλη διαφορά και σε αυτό το κομμάτι δεν τα καταφέραμε».



Ο «Δράκος» ζήτησε από τους φίλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν την Πέμπτη το ΣΕΦ: «Ελπίζω την Πέμπτη ο κόσμος να είναι στο γήπεδο και να χαρεί ένα καλό παιχνίδι κόντρα σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται ότι μπορεί να επηρεαστούν οι παίκτες του αρνητικά επισήμανε: «Ο πρώτος στόχος είναι να γινόμαστε καλύτερο κάθε μέρα και ο δεύτερος να μάθουμε να παίζουμε κάτω από πίεση».



Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αφού ευχήθηκε πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί της Ρεάλ, μίλησε για το παιχνίδι: «Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που πρέπει για να αντιμετωπίσουμε ένα ανώτερο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο, μας έφυγε το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο προσπαθήσαμε. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά γιατί προσπαθούν και παλεύουν, αλλά χρειαζόμαστε ψηλό αν θέλουμε να φτάσουμε πιο ψηλά», τόνισε ο τεχνικός του Αιγάλεω και στη συνέχεια έκανε σύγκριση στον Ολυμπιακό του πρώτου γύρου και στο χθεσινό αντίπαλο της ομάδας του: «Η τωρινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση. Σαφώς πιο δύσκολος αντίπαλος».



Ο Γιώργος Πρίντεζης αφού έδωσε συγχαρητήρια στο Αιγάλεω για την πορεία του, όπως έκανε άλλωστε και ο Γιαννάκης επισήμανε: «Το σημαντικό για μας ήταν ότι μετά από μεγάλες εκτός έδρας νίκες ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μέρα με τη μέρα είμαστε καλύτεροι, κι αυτό είναι το σημαντικό».



Τέλος, ο Σπύρος Μαγγουνής τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα δουλέψαμε στην προπόνηση. Όταν με τέτοιες ομάδες δεν έχεις συγκέντρωση, το πληρώνεις. Στο δεύτερο βελτιώσαμε άμυνα, τρέξαμε και μειώσαμε τη διαφορά».

superbasket.gr
Alexmei
O Γιαννάκης, σύμφωνα με το superbasket.gr, είπε στην συνέντευξη τύπου ότι ο Σόφο είναι πίσω στην Ελλάδα και θα συνεχίσει από εδώ το προγραμμά του.

αναλυτικά:

http://www.superbasket.gr/?c=136&a=101950

η φώτο είναι όλα τα λεφτά 21.gif

με πρόλαβες απκατ... no worries αν διαγραφθεί το ποστ μου
Consultant
Περιεργο που γυρισε τοσο αποτομα..Σιγουρα δεν εχει φτασει ακομα στα επιθυμητα κιλα,αρα το πιο λογικο ειναι οτι δεν αντεχει αλλο στην Ελβετια και ζητησε ο ιδιος να συνεχισει τη προσπαθεια του στην Ελλαδα.Ειναι ουτοπικο να σκεφτει καποιος οτι γυρισε επειδη εχει φτασει ηδη στα 150 κιλα.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Οπως πληροφορηθηκα απο γνωστους μου,
τα Mc Donalds και η Pitsa Hut,
απο αποψε το βραδυ ζητουν εκτακτα ενισχυση του προσωπικου τους,
για να αντεπεξελθουν στον ξαφνικο ερχομο του Σοφο.

Τυχερος ο Ελληνιαδης που τον εδιωξαν.
Δεν θα χρειαζεται να τρεχει στις 4 το πρωι,
στα κλαμπ και στα κωλομπαρα για να τον μαζευει.

Βαλε ρε Σοφο λιγο μυαλο και σοβαρεψου για 5 χρονακια μονο.
Να παιξεις το μπασκετακι που πρεπει και μπορεις και μετα φαε τα παντα.
rankin
Ο Σόφο επέστρεψε, αλλά όταν ο μέγας Κόγκας, ΠΡΩΤΟΣ το ανέφερε, κάποιοι άπιστοι - πρώτος από όλους εγώ- βιαστήκαμε να μιλήσουμε!!
Μέγα Κόγκα, ζητώ άφεση αμαρτιών και δεσμεύομαι να δημιουργήσω την πρώτη λέσχη φίλων σου στην χώρα (θα υπάρξουν και άλλες).
Όσο για τον Σόφο, υπομονή... Η ώρα που θα σκορπίζει και πάλι τους αντιπάλους σαν "μυγάκια", πλησιάζει! Αμήν!
hagi
Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά ο Σόφο να έχει βάλει μυαλό και να τον δούμε όπως πραγματικά μπορεί να είναι..Είμαι αισιόδοξος λόγο Γιαννάκη ότι αυτό θα γίνει..Δεν ξέρω σίγουρα βέβαια αλλά και πόσο μπορεί να κρατήσει αν γίνει αλλά το να έχουμε ένα Σχορτσιανίτη στο Ελληνικό μπάσκετ και κυρίως στην Εθνική σίγουρα είναι ότι καλύτερο..

Άντε να δούμε..
Anaz
QUOTE
Ειναι ουτοπικο να σκεφτει καποιος οτι γυρισε επειδη εχει φτασει ηδη στα 150 κιλα.
Πόσο εκατσε συνολικά?

Εγω εκτιμω οτι έχει χασει μια 20αρα και πρέπει να είναι γυρω στα 170 με 165 min, και θα κανουμε πανω απο μηνα να τον δουμε στο παρκε. (αν τον δουμε..)

Δεν ειμαι απαισιοδοξος.
rankin
Αυτό που λένε οι φήμες είναι ότι έχασε περίπου 25 κιλά.. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι στα πόσα ήταν όταν έφυγε.. Προσωπικά υπολογίζω ότι βρίσκεται στα 160-165.
Το θέμα όμως είναι ότι προφανώς το παιδί ένοιωθε εξόριστο 2 μήνες τώρα, και ζήτησε να επιστρέψει στην ελλάδα. Απολύτως λογική η επιθυμία του, όπως απόλυτα λογικό και το γεγονός ότι η ομάδα τον έφερε πίσω. Ενδεικτικά όλα αυτά του καλού κλίματος που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται με την αποχώρηση Πίνι και την ανάληψη της ηγεσίας από τον Γιαννάκη. Είναι προφανές ότι πλέον και ο παίχτης θέλει να επιστρέψει και η ομάδα τον περιμένει πως και πως.. Ομοίως και εμείς οι φίλοι της ομάδας...
sherman
Γιατι αν ηταν ο Γκερσον στον ολυμπιακο υπαρχει περιπτωση να γυριζε τοσο νωρις??
VARDINOLATSIS
Το θετικό είναι οτι αν μπει σε κλιμα από τώρα τον βλέπω το καλοκαίρι με πολύ διάθεση να σκορπάει ανιπάλους στο προολυμπιακό 41.gif
Consultant
QUOTE(Anaz @ Mar 17 2008, 13:39 ) *
Πόσο εκατσε συνολικά?

Εγω εκτιμω οτι έχει χασει μια 20αρα και πρέπει να είναι γυρω στα 170 με 165 min, και θα κανουμε πανω απο μηνα να τον δουμε στο παρκε. (αν τον δουμε..)

Δεν ειμαι απαισιοδοξος.

Eνταξει,εκτιμησεις δεν μπορουν να γινουν.Λογικα δεν πρεπει να ειμαστε απαισιοδοξοι αλλα για πες μου εσυ ποτε λειτουργησε η λογικη σαν κριτηριο στην περιπτωση του Σοφο..ΠΟΤΕ!Μας εχει απογοητευσει πολυ ο Σοφοκλης,πρεπει να κανει πραγματα και θαυματα για να πεισει οτι αξιζει να τον θεωρει κανεις Σουπερσταρ και παλι!!Αλλωστε η ορμη που του εδινε η ιδιοτητα του ταλεντου επαψε να υπαρχει..Δυστυχως!!Τωρα θα κριθει σαν αντρας,τελειωσαν τα περι ταλεντου και τα ονειρα θερινης νυκτος sad.gif

Υ.Γ. Οσο ονειρευτηκαμε ονειρευτηκαμε,τωρα ξυπνησαμε πλεον..
Turamarth
QUOTE
Από το προπονητικό κέντρο στην Ελβετία επέστρεψε λίγο κάτω από τα 180 κιλά και στόχος είναι να «πέσει» κάτω από τα 170.

απο goalday.gr


Αν αληθεύει το παραπάνω καθώς και οι φήμες που αναφέρει ο rankin έχουμε και μια εικόνα για τα αρχικά κιλά του...
koufos7
κοιταχτε εαν φτυσει την τσιχλα η ζυγαρια δειχνει 168 ακριβως. laugh.gif
Consultant
Aμα ειναι λιγο κατω απο τα 180 κιλα,τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλα.Απορω προς τι ο ενθουσιασμος,μαλλον απαγοητευση θα επρεπε να επικρατει.Σορρυ που το λεω αλλα ετσι ειναι..

Υ.Γ. Οσο για το οτι ηταν 200 κιλα και πηγε 180 επιτρεψτε μου να μην το υπολογιζω.Τι με νοιαζει εμενα ποσο ηταν πριν ;Σημασια εχει ποσο ειναι τωρα..Και γιατι να μην ηταν 185 και να ηταν 200,τον ζυγισε κανεις στο αεροδρομιο για Ελβετια;
sherman
Ε σημασια ειναι οτι εχει κανει μια γερη προσπαθεια για πρωτη ισως φορα στη ζωη του, 25 κιλα δεν ειναι και λιγα.
Ειδικα τωρα με τον Γιαννακη το παιδι αυτο ισως καταλαβει οτι ειναι μια τεραστια επενδυση για τον ολυμπιακο και για την Εθνικη μας.

welcome back!
NBAer
QUOTE(Consultant @ Mar 17 2008, 22:34 ) *
Aμα ειναι λιγο κατω απο τα 180 κιλα,τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλα.Απορω προς τι ο ενθουσιασμος,μαλλον απαγοητευση θα επρεπε να επικρατει.Σορρυ που το λεω αλλα ετσι ειναι..

Ναι και εγω αυτο σκεφτηκα αμεσως μολις το διαβασα.
180 κιλα ειναι παρα πολλα!

Μακαρι να ειναι λαθος αυτο το 180.....

Γενικα ολες οι δηλωσεις Τομιτς, Γιαννακη κλπ εδειξαν οτι υπηρξε μια βελτιωση αλλα δεν εδειξαν ενθουσιασμο και οτι υπηρξε καποια μεγαλη αλλαγη. sad.gif
Μακαρι να κανουμε λαθος.....
kostakis19
Νομιζω οτι εχουμε αναλωθει σε μια ''αριθμολαγνια'' και εχουμε χασει το πραγματικο νοημα το οποιο ειναι οτι θα πρεπει ο Σοφοκλης να εχει μια συνεχη εξελιξη και φυσικα να μην ξανακυλισει στην ιδια κατασταση.Δηλαδη μπορει καλλιστα να ειναι 170 κιλα αλλα να ειναι σε θεση να βοηθησει (σιγουρα οχι στο 100% πραγμα που θα ηταν αδυνατο για φετος) γεγονος που μπορει να απορρεει απο τη βελτιωση της φυσικης του καταστασης.Δηλαδη θα μπορουσε να ειναι λιγοτερα κιλα και να μην ειναι σε θεση να προσφερει.Εγω πιστευω -ανεξαρτητα απο τα κιλα του- πως φετος θα προσφερει καποια πραγματα γυρω στο 70% των δυνατοτητων.Και ολο αυτο θα ειναι μονο η αρχη για την ολικη επαναφορα που ελπιζουμε να γινει του χρονου και μετα απο σκληρη προετοιμασια το καλοκαιρι.Και παλι ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ να μην γυρισει στην κακη του κατασταση.
captain charisma
τη περιοδο 2002-2003 ο σακιλ εφτασε να παιζει με 180 κιλα παρακαλω και ειχε 27.5 π μ.ο
ο σοφοκλαρος δλδ δεν μπορει να κανει κατι τετοιο?
Consultant
QUOTE(NBAer @ Mar 17 2008, 22:37 ) *
Ναι και εγω αυτο σκεφτηκα αμεσως μολις το διαβασα.
180 κιλα ειναι παρα πολλα!

Μακαρι να ειναι λαθος αυτο το 180.....

Γενικα ολες οι δηλωσεις Τομιτς, Γιαννακη κλπ εδειξαν οτι υπηρξε μια βελτιωση αλλα δεν εδειξαν ενθουσιασμο και οτι υπηρξε καποια μεγαλη αλλαγη. sad.gif
Μακαρι να κανουμε λαθος.....

Ετσι πρεπει να ειναι!Λιγο κατω απο τα 180 κιλα..Αλλιως δεν θα τον επαιρναν εσπευσμενα απο την Ελβετια με καμμια δυναμη σε ολο το συμπαν!

Υ.Γ. Της υπομονης ειναι η υποθεση,καλυτερα να μην εχουμε καμμια ελπιδα.
NBAer
QUOTE(big dirk @ Mar 17 2008, 22:46 ) *
τη περιοδο 2002-2003 ο σακιλ εφτασε να παιζει με 180 κιλα παρακαλω και ειχε 27.5 π μ.ο
ο σοφοκλαρος δλδ δεν μπορει να κανει κατι τετοιο?

Ο Σακ ειναι 2.16 m (ή 2.18 m anyway, ποσο ειναι βασικα?) και ο Σοφοκλης 2.06 m.
Εχει διαφορα!
NBAer
Συμφωνα με ΑΥΤΟ το αρθρο ο Σχορτσιανιτης εχασε περιπου 30 κιλα, λεει.

Καλα λεω εγω οτι αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι ειναι για τα πανηγυρια..... icon_drunk.gif
Βασικη αρχη: Μην ακουτε τους δημοσιογραφους! Το 95% αυτων που λενε ειναι απλα ψεματα ή ανυποστατες φημες.... Αυτο εχω αποκομισει τα τελευταια Χ χρονια που διαβαζω εφημεριδες και ειμαι στο ιντερνετ.

Λεει λοιπον το αρθρο:

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πήγε στο ΣΕΦ, ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας έκανε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και μπορούμε να πούμε, ότι έστω και... νοερά, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί σύσσωμος κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στον πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό "τελικό" της φετινής χρονιάς!

Με μείον περίπου 30 (!) κιλά, σε πολύ καλή κατάσταση και ευδιάθετος, ο "Σόφο" πήγε στην προπόνηση του Ολυμπιακού, είδε τους συμπαίκτες του ύστερα από δύο μήνες απουσίας στην Ελβετία και έδειξε ότι εκτός από αδυνατισμένος επέστρεψε και αποφασισμένος να επιστρέψει στα γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα στο παρκέ του ΣΕΦ, ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας έβγαζε ύστερα από ένα δίμηνο, μέρος της ομαδικής προπόνησης χωρίς πόνους και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τον Λιθουανό να φορέσει τα ερυθρόλευκα στο ματς με την Ολυμπιάδα Πατρών. Αν ήθελαν να... τραβήξουν λίγο τα πράγματα, θα μπορούσαν να τον βάλουν και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, αλλά είναι πιο σωστό να πάρει μερικές μέρες ακόμη... άδειας, ώστε να είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.


matse-7-
σε ενα αρθρο διαβασα οτι η ζυγαρια μετα την επιστροφη σοφο εδειξε λιγο κατω απο τα 170 κιλα και οι ανθρωποι του ολυμπιακου εμειναν απολυτα ευχαριστιμενοι.καπου εκει στα 170 κιλα πρεπει να ειναι.καλο νουμερο και σιγα σιγα μεσα απο τις ατομικες προπονησεις που θα κανει αν χασει καμια 15 κιλα ακομη θα μπορει να παιξει μερικα λεπτα για φετος.ελπιζω μονο μην παρασυρθει απο τις παρεες του εδω και αρχισει παλι τα ξενυχτια και τις καταχρησεις.θελει ιδιαιτερη προσοχη και αυστηρο ελενχο στην εξωγηπεδικη ζωη του σοφο γιατι πλεον δεν ειναι στην απομονοση της ελβετιας.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Ξερω οτι πολλοι θα στεναχωρηθειτε με αυτο που θα γραψω,
αλλα ο Σοφο δεν πηγε Ελβετια για να κανει μονο διαιτα απο το φαι,
αλλα κυριως για αποτοξινωση απο τις ''μυτιες''.

Οσο για τα κιλα του μονο η ζυγαρια για τα κρεατα,
στο νοσοκομειο Μετροπολιταν ξερει την αληθεια.
Αν καποιος εχει καποιο γνωστο εκει, θα μαθει το ακριβες νουμερο.

Παντως ενας φιλος μου που δουλευει στο αεροδρομιο και τον ειδε οταν ηρθε,
μου ειπε οτι ειναι ακομα αρκετα χοντρος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.