Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
jimol34
Λύκε, μην κάνουμε σταρ και το Σόφο. Μια καλή σεζόν έχει κάνει στην καριέρα του. Για το ότι έφτασε κοντά στα 200 κιλά φταίμε και εμείς γιατί τον αποθεώναμε σαν να είναι ο Έντι και ο Ρϊβερς. Ας καταφέρει να κρατήσει τη φυσική του κατάσταση σε ένα Α επίπεδο και μετά βλέπουμε αν θα γίνει σταρ.

Γενικότερα συμφωνώ και εγώ ότι ο Γιαννάκης σε αρκετούς αγώνες θα πρεπε να τον χρησιμοποιεί περισσότερο αλλά από την άλλη μου τη σπάει το ότι και εκείνος με το που βγαίνει στραβώνει. Ενήλικας είναι, επαγγελματίας αθλητής, ας αποδείξει μέσω της δουλειάς του στον προπονητή του ότι πρέπει να παίζει περισσότερο. Δεν χρειάζεται να απαιτεί ειδική αντιμετώπιση. Η σημερινή του εμφάνιση ήταν μια καλή απάντηση.
Mamuwalde
σταρ υπήρχαν , υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν . το σταριλίκι όμως έβγαινε και μέσα στο γήπεδο . με απόδοση κι όχι με λόγια . ο σόφο έχει δέιξει και τα δυο .

συνέπεια και μπασκετ θέλουμε να δούμε λοιπόν . δε θα μάθουμε τώρα αν ο σόφο έχει το ταλέντο να τους βάζει στα καλάθια , ούτε αν μπορεί να φάει 20 χάμπουργκερ στην καθισιά του .

απλά εγώ ακόμα δεν πολυπιστεύω ότι αντέχει τετάρτη-κυριακή για πάνω από 15 λεπτά . σίγουρα ο γιαννάκης τον χρησιμοποιεί λίγο αλλά σκεφτείτε τι έχει περάσει ο χοντρός , πνευματικά αλλά και σωματικά .δεν ήταν τραυματίας που επανέρχεται και ψάχνει τα πατήματά του . προσπαθεί να ξαναγίνει αθλητής μετά από 2 και βάλε χρόνια . δε γίνεται μέσα σε 2-3 μήνες αυτό .

πιστεύω ότι θα έπρεπε σε εύκολα ματς να χρησιμοποιείται περισσότερ ογια να βρει το ρυθμό του και να μπορεί και στα δύσκολα αργότερα . η κίνηση του γιαννάκη κάτι τέτοιο έδειξε . θα μπορούσε να δώσει τα λεπτά στο βούισιτς . και μην ξεχνάμε ότι έλειπε και ο πρίντεζης , άρα υπήρχε χρόνος να δωθεί και σε άλλους .

ίδωμεν στα επόμενα ματς αν αυτό ισχύει .
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(captain_88 @ Feb 2 2009, 04:26 ) *
Μιλάς συνέχεια για σταρ κλπ.. Είναι μπάσκετ φίλε μου οχι σινεμά,καλώς η κακώς έχει πεθάνει αυτό στο μπάσκετ.. Ξεχωρίζουν όσοι είναι επαγγελματίες και δουλεύουν και όχι οι σταρ. Επίσης αν έρχεσαι γήπεδο θα έχεις παρατηρήσει οτι οι επιδοκιμασίες στον Σόφο έχουν μειωθεί πολύ σε σχέση με το παρελθόν..

Εγω ξερω οτι σημερα μολις τον εβγαλε ολο το γηπεδο τον αποθεωσε.
Τον Τσιλιμπεργκερ δεν θυμαμαι να τον αποθεωνει κανεις.

Καλως ή κακως το ποσο δουλευει καποιος παιχτης δεν εχει καμια σχεση με το ποσο σταρ ειναι.
Σταρ γινεσαι οχι μονο απο το μπασκετ που παιζεις, αλλα και απο την ζωη και τον χαρακτηρα σου.
Ο ΔΔ δεν θα γινει ποτε σταρ σαν τον Σαρας π.χ.

QUOTE(giopride @ Feb 2 2009, 04:38 ) *
σταρ υπήρχαν , υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν . το σταριλίκι όμως έβγαινε και μέσα στο γήπεδο . με απόδοση κι όχι με λόγια . ο σόφο έχει δέιξει και τα δυο .

συνέπεια και μπασκετ θέλουμε να δούμε λοιπόν . δε θα μάθουμε τώρα αν ο σόφο έχει το ταλέντο να τους βάζει στα καλάθια , ούτε αν μπορεί να φάει 20 χάμπουργκερ στην καθισιά του .

Καντα 40 και εισαι μεσα.
Του 1 ευρω απο τα μακντοναλτς.
captain_88
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 2 2009, 02:51 ) *
αλλα και απο την ζωη και τον χαρακτηρα σου.


Τα οποία εσύ κρίνεις σωστά σαν οπαδός του Ολυμπιακού ??
Mamuwalde
QUOTE
Καντα 40 και εισαι μεσα.
Του 1 ευρω απο τα μακντοναλτς.


υπήρχε μια φήμη για ένα σχετικό στοίχημα με 20 μπέργκερ . τώρα αυτό είναι και λίγο αστικός μύθος . μην ήτανε 10 , μην ήτανε 20 , μην ήτανε 30 !? 24.gif

QUOTE
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 2 2009, 02:51 )
αλλα και απο την ζωη και τον χαρακτηρα σου.


Τα οποία εσύ κρίνεις σωστά σαν οπαδός του Ολυμπιακού ??


το σταριλίκι δε σημαίνει ότι είσαι και καλό παιδί , καλός χαρακτήρας , πηγαινεις στην εκκλησία και τέτοια , μην το μπερδεύεις με την ουσιαστική αξία, ποιότητα ή προσφορά ενός αθλητή wink.gif

ο γκασκόιν ήτανε σταρ χωρίς να αποδώσει τα αναμενομενα σχεδόν σε καμία ομάδα του . αντίθετα ο ντιέγκο τα κατάφερνε όλα μαζί , μια χαρά
captain_88
QUOTE(giopride @ Feb 2 2009, 03:08 ) *
το σταριλίκι δε σημαίνει ότι είσαι και καλό παιδί , καλός χαρακτήρας , πηγαινεις στην εκκλησία και τέτοια , μην το μπερδεύεις με την ουσιαστική αξία, ποιότητα ή προσφορά ενός αθλητή wink.gif

ο γκασκόιν ήτανε σταρ χωρίς να αποδώσει τα αναμενομενα σχεδόν σε καμία ομάδα του . αντίθετα ο ντιέγκο τα κατάφερνε όλα μαζί , μια χαρά



Μα δεν μας αφορά αυτο.. Αν πρόσφερε αυτά που πρέπει στην ομάδα ας είχε όποιον τρόπο ζωής γούσταρε. Το θέμα είναι οτι ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής τον εμποδίζει στο μπάσκετ.. Είναι λοιπόν σταρ μόνο και μόνο επειδή είναι χοντρός και ξενυχτάει ?? Τοτε δεν θα πρέπει να ασχολείται το basketforum μαζί του αλλά η Λαμπίρη κλπ..
Mamuwalde
σταρ είσαι με πολλούς τρόπους . δε θα ήθελα όλων των ειδών τους σταρ στην ομάδα μου happy.gif

και επί της ουσίας συμφωνούμε . θέλω να παίξει περισσότερο μπάσκετ και να ασχολούμαστε περισσότερο με τα εντός του παρκέ κι όχι το τι κάνει τα βράδυα .
captain_88
Ακριβώς.


Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα είτε έχει σταρ είτε όχι ,με όποια έννοια του όρου.
Mamuwalde
εκεί που διαφωνούμε , είναι μάλλον ότι εγώ πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες χρειάζονται ειδική μεταχείριση .[και μιλάω κυρίως για τους σταρ-βεντέτες ή όπως αλλιώς τους πεις] . καλώς ή κακώς δεν είναι όλοι ίσοι στα ομαδικά αθλήματα .

ο σόφο στην καριέρα του έχει διαχειριστεί ποικιλοτρόπως . πλέον κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να δώσει κι αυτός κάποια "χρωστούμενα" στην ομάδα του . αλλά ακόμα και τώρα νομίζω ότι χρήζει ειδικής μεταχείρισης . καταλαβαίνω τη λογική του "κανείς πάνω από την ομάδα " που είναι άλλωστε και μοτό του προπονητήγιαννάκη [τονίζω το προπονητής γιατί στην καριέρα του ως παίκτης μόνο ίσο δε θεωρούσε τον εαυτό του απέναντι στους άλλους] ...

και ο νοών νοείτω ...
captain_88
Συμφωνώ απόλυτα ότι χρειάζεται ειδική μεταχείρηση.. Εκει που διαφωνώ είναι οτι χρειάζεται ειδική μεταχείρηση ως σταρ. Την χρειάζεται ως ένα παιδί που δεν έμαθε ποτέ να διαχειρίζεται το απίστευτο ταλέντο του και την δημοσιότητα που έχει ως τέτοιο. Κατα τη γνώμη μου οι πραγματικοί σταρ στον αθλητισμό έχουν απόλυτη αίσθηση στο τι κάνουν καθε στιγμή εντος και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Σοφοκλής δυστυχώς δεν την είχε τα τελευταία χρόνια.
Mamuwalde
να σου πω:

δεν στέλνουμε τη σελίδα του τόπικ πακετάκι στο προπονητικό τιμ !?

μόνο κερδισμένοι θα βγούμε biggrin.gif
captain_88
Όλα γίνονται εύκολα πίσω απο ένα πληκτρολόγιο φίλε!! Αν επαιρνα κ εγώ στα 21 μου 500 χιλιάρικα το χρόνο δεν ξέρω αν θα τα έβρισκα λογικά αυτά που γράφω τώρα εκ του ασφαλούς! Εκεί που καταλήγουμε όλοι είναι οτι το παλικάρι μπορεί να αφήσει εποχή αν το πάρει αποφάση. Χρειάζεται δουλεια κ οχι χαιδεμα αυτιών.
Mamuwalde
QUOTE
Όλα γίνονται εύκολα πίσω απο ένα πληκτρολόγιο φίλε!! Αν επαιρνα κ εγώ στα 21 μου 500 χιλιάρικα το χρόνο δεν ξέρω αν θα τα έβρισκα λογικά αυτά που γράφω τώρα εκ του ασφαλούς!

100%

QUOTE
Εκεί που καταλήγουμε όλοι είναι οτι το παλικάρι μπορεί να αφήσει εποχή αν το πάρει αποφάση. Χρειάζεται δουλεια κ οχι χαιδεμα αυτιών.


έχει φέτος άντε και του χρόνου ευκαιρία για να το κάνει αυτό . στο τέλος της επόμενης σεζόν θα είναι 25 και πλέον ως αθλητής τα περιθώρια βελτίωσης θα έχουνε στερέψει απαγορευτικά . προσωπικά του δίνω μόνο αυτόν τον ενάμισυ χρόνο πλέον . μετά από αυτό [και εφόσον δεν έχει σταθεροποιειθεί σε απόδοση και επαγγελματισμό] στα μάτια μου θα είναι μια ατραξιόν και ένα μεγάλο "what if"
NikRag15
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 2 2009, 02:18 ) *
Αν θα ερθει ενας σοβαρος προπονητης στην ομαδα και τον βαζει να παιζει πανω απο 5 λεπτα
σε καθε ματς, τοτε θα δουμε ποιος ειναι πιο χρησιμος παιχτης.
Το κριτηριο του κοσμου ειναι παντα αλαθητο.
Και ο κοσμος αποθεωνει τον Σοφο, οχι τον ''δεν ξερω να σουταρω''.
Δεν γινεται 5.000 κοσμος να ειναι ολοι ασχετοι κι εσυ να εισαι ο σχετικος.

Και το μουρμουρητο και οι φωνες ειναι μεσα στον ορο σταριλικι.
Αν δεν φωναξει ο σταρ της ομαδας ποιος θα φωναξει??
Ερτσεγκ και ο Σακοτα????


Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου... το οτι τον κράζω δε σημαίνει ότι δεν τον γουστάρω και δεν τον θέλω στον Ολυμπιακό..!! Ίσα ίσα.. το αντίθετο...!! Απλα θέλω να δω να προσφέρει πρώτα..!!!
Συμφωνώ απόλυτα με το θέμα του προπονητή και ότι πρεπει να πάρει παραπάνω χρόνο!!
Το ότι φωνάζουν 5000 άτομα για το Σοφο, παίξει δεν παίξει καλά δε σημαίνει ότι ειναι και οι σοφοι του basket και εγώ ο αχρηστος..!! Εγώ επειδή εχω διαρκείας και γενικά δεν χάνω παιχνίδι βλέπω αλλους τόσους που δυσανασχετουν με το Σοφο..!! Οι οποιοι δεν είναι ανάγκη να γιουχαρουν για να δείξουν οτι δεν ειναι ευχαριστημένοι... απλά δεν χειροκροτούν..!!
Όσο για το μουρμουρητό έαν όποιος μουρμουράει σημαίνει σταριλικι τότε ο Βασιλόπουλος ειναι ο απόλυτος ΣΤΑΡ!!

Και το οτι εγω έχω μια αποψη δε σημαίνει ότι θεωρώ ότι είμαι πιο σχετικός από εσενα και από τους αλλους 5000!! Όπως και το να είστε όλοι οι υπόλοιποι σχετικοι και εγώ ασχετος..!!

Και για να συνεχίσω την γκρίνια...
Μόλις μου πάρει παγκόσμιο κ μόλις γίνει κοινα αποδεκτός σαν ο καλύτερος του κόσμου τότε να τον συγκρίνουμε και με τον Diego..!!!
Consultant
Απο goalday.gr :

Ο «big Sofo» επιστρέφει...

ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΔΑΡΔΑΛΗ

Σαφώς ακόμα δεν βρίσκεται στο ιδανικό σημείο. Ομως δουλεύει σκληρά και δεν έχει σημειώσει «πισωγυρίσματα». Ο «δράκος» θέλει να τον χρησιμοποιήσει περισσότερο, αλλά πολλές φορές τα λάθη και τα πολλά φάουλ τα οποία χρεώνεται ο Σοφοκλής τον αναγκάζουν να τον καθηλώσει στον πάγκο.

Συνάμα ανησυχεί και για την υγεία του, καθώς βάσει των μετρήσεων που έχουν γίνει θα φτάσει στα όριά του, αν παίζει σταθερά πάνω από 15 λεπτά.

Απάντηση:

Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη είναι κλασική περίπτωση δημοσιογραφικής χειραγώγησης και προπαγάνδας!!

- Ο δράκος δεν θέλει να τον χρησιμοποιήσει περισσότερο.Αν ο Βούισιτς ήταν επιεικώς σε καλή φόρμα ο Σοφοκλής δεν θα έπαιζε ούτε τα 7 λεπτά που παίζει.

- Όλοι ξέρουμε ότι δεν βρίσκεται στο ιδανικό σημείο αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί με 7λεπτα συμμετοχής.Απλά αποκτά με το πέρασμα του χρόνου τη στόφα του ''αναπληρωματικού'' αναλώσιμου.

-Τα φάουλ ποιυ χρεώνεται είναι το άλλοθι του Γιαννάκη.Δεν βγαίνει ένας παίχτης εκτος παιχνιδιού με 2 η με 3 φαουλ.

-Και τώρα φτάνουμε στο κορυφαίο ψέμμα Κύριε Δάρδαλη.Ποιος εκανε τις μετρήσεις που απέδειξαν ότι δεν μπορεί να παίξει πάνω απο 15 λεπτά;Γιατι στο τελευταιο παιχνιδι επαιξε 15 λεπτα συνεχομενα και εδειξε να μην εχει κανενα προβλημα..Αρα οι εξετασεις ηταν μαλλον παλιες η....λαθος!Στις προπονησεις τρεχει για 15 λεπτα και μετα κανει σαουνα;;;

P.S. Δεν ειναι κακο να μας απαντησετε Κυριε Δαρδαλη.Ισως γνωριζετε καποια πραγματα που δεν τα ξερουμε εμεις..Οχι τιποτα αλλο, αδικειται η ομαδα με τα 25λεπτα του τουλαχιστον ''μετριου'' Βουισιτς. Εμενα η αποψη μου ειναι οτι ο Σοφοκλης δεν παιζει λογω του ιδεολογικου καπριτσιου του Γιαννακη.+ δεν με πειθουν ανυποστατα αρθρα σαν το δικο σας.
Anaz
Βλεπω οτι ο Γιαννακης, καταλαβαινει οτι τον εχει μεγαλη αναγκη ιδιαιτερα για τα ματς με τον Παο, και προσπαθει να τον ενταξει στην ομαδα χρησιμοποιώντας τον περισσοτερο. Ο ιδιος ο Σοφο παντως φαινεται να εχει βελτιωθει πολυ αγωνιστικα σε σχεση με τις αρχες. Εχει βαλει στο ρεπερτοριο του κι ενα χουκ, εχει βελτιωσει πολυ και το αριστερο του χερι που ηταν ανυπαρκτο παλιοτερα. Απ'την αλλη..σωματικα εχει μεινει εντελως στασιμος καιρο τωρα..ανεπιτρεπτο!!
tzagasdog
QUOTE(Anaz @ Feb 12 2009, 00:52 ) *
Βλεπω οτι ο Γιαννακης, καταλαβαινει οτι τον εχει μεγαλη αναγκη ιδιαιτερα για τα ματς με τον Παο, και προσπαθει να τον ενταξει στην ομαδα χρησιμοποιώντας τον περισσοτερο. Ο ιδιος ο Σοφο παντως φαινεται να εχει βελτιωθει πολυ αγωνιστικα σε σχεση με τις αρχες. Εχει βαλει στο ρεπερτοριο του κι ενα χουκ, εχει βελτιωσει πολυ και το αριστερο του χερι που ηταν ανυπαρκτο παλιοτερα. Απ'την αλλη..σωματικα εχει μεινει εντελως στασιμος καιρο τωρα..ανεπιτρεπτο!!


το σωμα μεσα στην αγωνιστικη περιοδο ειναι δυσκολο να αλλαξει δραματικα.
Ισως στην επομενη προετοιμασια να δουμε μεγαλυτερες αλλαγες στο σωμα του Σοφοκλη προς το αθλητικοτερο.
Anaz
QUOTE
το σωμα μεσα στην αγωνιστικη περιοδο ειναι δυσκολο να αλλαξει δραματικα.
Ποιος μιλησε για δραματικη αλλαγη?? Ο Σοφο ειναι ολοιδιος εδω και μηνες. Γεματος λιπος!! Τη χρονια του Καζλαουσκας πως ειχε βελτιωθει δηλαδη σχεδον θεαματικα μεσα στη χρονια?? Εκανε δουλεια μεν το καλοκαιρι, αλλα ο Σοφο του Οκτωβρη με τον Σοφο του Φλεβαρη ειχαν τεραστια διαφορα τοτε. Τωρα ειναι ίδιος και απαραλλαχτος! Τι κανει τόσο καιρο?? Απαραδεκτος κατ'εμε. Και ειναι κριμα γιατι πλεον και ο προπονητης του δειχνει να θελει να τον εμπιστευθει περισσοτερο, και ο ιδιος εχει βελτιωθει αισθητα αγωνιστικα αλλα και σε επιπεδα φυσικης καταστασης, δειχνοντας οτι δουλευει στις προπονησεις. Το σωμα του ομως το εχει αφησει και απεχει ακομα ΠΑΡΑ πολυ απο το ιδανικο για να μη το θεωρει μειζον θεμα.. Εκτος κι αν δεν ενδιαφερεται πλεον να πλησιασει εστω ποτε την καριερα που θα μπορουσε να κανει, κι εχει συμβιβαστει..
VARDINOLATSIS
Πολύ κρίμα...Ο ΣΟΦΟ σήμερα έδειχνε να βαριέται και ειδικά στο Β Ημιχρονο ήταν υπερβολικά αδιάφορος η σπασμένος... sad.gif Και το κακό είναι οτι το παιδί μάλλον το καλοκαίρι μας χαιρετά γιά τα ξένα.... 71.gif
lakersdynasty
Σε ποια "ξενα" αναφερεσαι? huh.gif
a bullet for your head
QUOTE(lakersdynasty @ Feb 15 2009, 02:26 ) *
Σε ποια "ξενα" αναφερεσαι? huh.gif

Και εγω ηθελα να τον ρωτησω αυτο..
Παντως,δεν νομιζω οτι ο Σοφο θα δυσκολευοταν να βρει ενα πολυ καλο συμβολαιο..
VARDINOLATSIS
Αν μείνει ο Γιαννάκης ο Σόφο φεύγει.Και προφανώς θα φύγει μονο για το εξωτερικό μιάς και οι Αγγελό δεν ειναι χαζοι να τον βρούνε μπροστά τους. Πιό πιθανός προορισμός Ιταλία η Ισπανία. Και γιά την συνύπαρξη ΠΑΩ και ΣΤΟΙΧΗΜΑ 71.gif
tzagasdog
QUOTE(Anaz @ Feb 12 2009, 01:06 ) *
Ποιος μιλησε για δραματικη αλλαγη?? Ο Σοφο ειναι ολοιδιος εδω και μηνες. Γεματος λιπος!! Τη χρονια του Καζλαουσκας πως ειχε βελτιωθει δηλαδη σχεδον θεαματικα μεσα στη χρονια?? Εκανε δουλεια μεν το καλοκαιρι, αλλα ο Σοφο του Οκτωβρη με τον Σοφο του Φλεβαρη ειχαν τεραστια διαφορα τοτε. Τωρα ειναι ίδιος και απαραλλαχτος! Τι κανει τόσο καιρο?? Απαραδεκτος κατ'εμε. Και ειναι κριμα γιατι πλεον και ο προπονητης του δειχνει να θελει να τον εμπιστευθει περισσοτερο, και ο ιδιος εχει βελτιωθει αισθητα αγωνιστικα αλλα και σε επιπεδα φυσικης καταστασης, δειχνοντας οτι δουλευει στις προπονησεις. Το σωμα του ομως το εχει αφησει και απεχει ακομα ΠΑΡΑ πολυ απο το ιδανικο για να μη το θεωρει μειζον θεμα.. Εκτος κι αν δεν ενδιαφερεται πλεον να πλησιασει εστω ποτε την καριερα που θα μπορουσε να κανει, κι εχει συμβιβαστει..


μην ξεχνας ομως οτι και η ηλικια του ειναι διαφορετικη...
ποιο ευκολες οι αλλαγες στα 21 απο τα 23
apkat
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Feb 15 2009, 02:41 ) *
Αν μείνει ο Γιαννάκης ο Σόφο φεύγει.Και προφανώς θα φύγει μονο για το εξωτερικό μιάς και οι Αγγελό δεν ειναι χαζοι να τον βρούνε μπροστά τους. Πιό πιθανός προορισμός Ιταλία η Ισπανία. Και γιά την συνύπαρξη ΠΑΩ και ΣΤΟΙΧΗΜΑ 71.gif


Tα αποκλειστικα του Βαρδινολατση ειναι πιο εγκυρα και απο του Κογκαλιδη οποτε δωστε πολυ βαση... icon_drunk.gif icon_drunk.gif
VARDINOLATSIS
Στηρίζεται στην λογική και στο πόσο μπάσκετ έχεις παίξει. Αν τέσσερα χρόνια δεν αποδίδεις ούτε το 1/10 που περιμένει ο κόσμος και οι προπονητές σου καί ήδη ο κοουτς σου έχει δώσει 30 ευκαιρίες και τις έχεις πετάξει στα σκουπίδια μάλλον είναι καιρός να αλλαξει η συνταγή. Και ο Ολυμπιακός θα του δώσει ελευθέρας μόνο γιά εξωτερικό η στηνκαλύτερη σε κανένα Μαρούσι. Και το ξαναλέω.Αν μείνει ο Γιαννάκης και η χρονιά είναι στείρα ο ΣΟΦΟ ΦΕΥΓΕΙ wink.gif

QUOTE(apkat @ Feb 15 2009, 18:47 ) *
Tα αποκλειστικα του Βαρδινολατση ειναι πιο εγκυρα και απο του Κογκαλιδη οποτε δωστε πολυ βαση... icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Απορώ πως με 2500 δημοσιευσεις ακόμα δεν έχεις μάθει να ακούς τι γνώμη έχουν οι άλλοι και αμα δεν συμφωνείς να ειρωνεύεσαι smiley.gif
Οσο γιά τον Κόγκα...αυτός γράφει επώνυμα και πληρώνεται και όλας ενω εσυ κρυβεσαι πίσω από ψευδόνυμα icon_wave.gif
Bonzo
QUOTE
Οσο γιά τον Κόγκα...αυτός γράφει επώνυμα και πληρώνεται και όλας ενω εσυ κρυβεσαι πίσω από ψευδόνυμα icon_wave.gif


Γιατί εσύ γράφεις επώνυμα? huh.gif huh.gif

Σε αυτό το φόρουμ έχουμε "πείξει" στην "έγκυρη" πληροφορία. Άλλο να λες μια άποψη κι άλλο να το παρουσιάζεεις σαν να έχεις πληροφόρηση απο μέσα. Το ποστ σου έχει μια βεβαιότητα που υπονοεί οτι "κάτι" ξέρεις. Και διέψευσέ με αλλά προφανώς δεν ξέρεις τίποτα.
Εσύ είσαι αυτός που γράφει αστήριχτα πράγματα ανώνυμα κρυβώμενος πίσω από ένα ψευδωνυμο.
Air and King
Πηστευω οτι ειτε μεινει ειτε φυγει το καλοκαιρι ο Παναγιωτης Γιαννακης δεν θα παιξει ρολο στην πορεια του Σοφοκλη.
Αλλωστε δεν ξερω απο που πηγαζει και νομιζουν πολλοι οτι εχει κακη σχεση με τον προπονητη.Το οτι δεν παιζει πολλες φορες πολλα λεπτα δεν σημαινει οτι ειναι "στα μαχαιρια" με τον Γιαννακη.Ο Γιαννακης το εχω ξαναπει ειχε διαχειριστει πολυ καλα την ψυχολογια του Σοφοκλη οταν αυτος ειχε προβλημα με την υγεια του και τα παμπολλα παραπανησια του κιλα.
Επισης οσο αφορα τις δημοσιευσεις καποιων δημοσιογραφων,δεν γινεται να συμφωνουμε με οτι λενε.Πολλες φορες εχω βγει απο τα ρουχα μου με δημοσιογραφους αλλα τουλαχηστον οταν στηριζουν την αποψη τους με επιχειρηματα και με γεγονοτα την σεβομαι ασχετα αν τις πιο πολλες φορες διαφωνω.
apkat
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Feb 16 2009, 22:46 ) *
Στηρίζεται στην λογική και στο πόσο μπάσκετ έχεις παίξει. Αν τέσσερα χρόνια δεν αποδίδεις ούτε το 1/10 που περιμένει ο κόσμος και οι προπονητές σου καί ήδη ο κοουτς σου έχει δώσει 30 ευκαιρίες και τις έχεις πετάξει στα σκουπίδια μάλλον είναι καιρός να αλλαξει η συνταγή. Και ο Ολυμπιακός θα του δώσει ελευθέρας μόνο γιά εξωτερικό η στηνκαλύτερη σε κανένα Μαρούσι. Και το ξαναλέω.Αν μείνει ο Γιαννάκης και η χρονιά είναι στείρα ο ΣΟΦΟ ΦΕΥΓΕΙ wink.gif


Απορώ πως με 2500 δημοσιευσεις ακόμα δεν έχεις μάθει να ακούς τι γνώμη έχουν οι άλλοι και αμα δεν συμφωνείς να ειρωνεύεσαι smiley.gif
Οσο γιά τον Κόγκα...αυτός γράφει επώνυμα και πληρώνεται και όλας ενω εσυ κρυβεσαι πίσω από ψευδόνυμα icon_wave.gif


Aγαπητε να σου θυμισω την δεδομενη συμφωνια του παο με τον Βουισιτς που ειχες φερει ως αποκλειστικο λιγο πριν ο Νικολα κλεισει στον Ολυμπιακο η μηπως την δεδομενη μεταγραφη σταρ με 13 γραμματα 3αριου απο το ΝΒΑ που ειχες για αποκλειστικο λιγο πριν ο παο καταληξει με Κετσμαν Περπε στο 3;;;Μην με βαλεις να ψαξω και σε αλλα σου ποστ θα εκτεθεις ανεπανορθωτα...

Αλλο συμφωνω και διαφωνω και αλλο το παιζω αυθεντια σε καποια θεματα χωρις να γνωριζω λεξη.

Το σχολιο για τον Κογκα ηταν χιουμοριστικο οπως και το υφος του ποστ η ουσια του ομως οχι..Αν το αποκλειστικο σου μπορεις να το επιβεβαιωσεις τοτε καλως το μεταφερεις.Αν δεν μπορεις τοτε μην ταραζεσαι αν σε αμφισβητει καποιος.

Δεν πιστευω λεξη για την εσωτερικη σου πληροφορηση για τον Σοφο και προσωπικα επειδη προσεχω τι γραφει ο καθενας εχω και την αποψη μου γιατι τα γραφεις ολα αυτα.Αλλωστε οταν το 1/10 των ποστ σου αναφερεται σε αυτον κατι δεν παει καλα
SlobodaN
Ναι όντως πολύ άγχος έχει πιάσει τους φίλους παναθηναϊκούς για Σόφο και δεν το καταλαβαίνω.. Τι δουλειά έχουν να ασχολούνται αυτό δεν το καταλαβαίνω. Και μην μου πεί κανένας για ελεύθερο forum και χαζομαρούλες. Ο καθένας με την ομάδα του και ας αφήσουν τα περιπαιχτικά σχόλια μην τα βρουν μπροστά τους αργότερα.
VARDINOLATSIS
Εχεις δίκιο γιά τον Σοφο και το τεράστιο φόβο που νιώθουν όλοι γιά την παρουσία του τα τελευταία 2 χρόνια. Οσο για εσωτερική πληροφόρηση αν είδες να γράφω κάτι τετοιο κανε το add???? Τωρα την άποψη οτι αν δεν παίξει και φέτος ο Σοφο θα φύγει....εκτος από εμένα την έχουν και πολλοι φίλοι του Ολυμπιακού. Απλώς ο Σόφο δυστηχώς για όλους μας έπιασε το ταβάνι του σαν παίκτης το 2006. Αντίθετα με τον Μπουρούση (γιά να δεις οτι δεν το βλέπω οπαδικά) που πιστεύω πως θα βελτιώνεται μέχρι τα 30 του tongue.gif

QUOTE(SlobodaN @ Feb 16 2009, 23:51 ) *
Ναι όντως πολύ άγχος έχει πιάσει τους φίλους παναθηναϊκούς για Σόφο και δεν το καταλαβαίνω.. Τι δουλειά έχουν να ασχολούνται αυτό δεν το καταλαβαίνω. Και μην μου πεί κανένας για ελεύθερο forum και χαζομαρούλες. Ο καθένας με την ομάδα του και ας αφήσουν τα περιπαιχτικά σχόλια μην τα βρουν μπροστά τους αργότερα.

Πως μπορείς να βρεις ενα σχόλιο μπροστα σου (????????????) torture.gif
apkat
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Feb 17 2009, 01:09 ) *
Εχεις δίκιο γιά τον Σοφο και το τεράστιο φόβο που νιώθουν όλοι γιά την παρουσία του τα τελευταία 2 χρόνια. Οσο για εσωτερική πληροφόρηση αν είδες να γράφω κάτι τετοιο κανε το add???? Τωρα την άποψη οτι αν δεν παίξει και φέτος ο Σοφο θα φύγει....εκτος από εμένα την έχουν και πολλοι φίλοι του Ολυμπιακού. Απλώς ο Σόφο δυστηχώς για όλους μας έπιασε το ταβάνι του σαν παίκτης το 2006. Αντίθετα με τον Μπουρούση (γιά να δεις οτι δεν το βλέπω οπαδικά) που πιστεύω πως θα βελτιώνεται μέχρι τα 30 του tongue.gif


Δεν ειπα ουτε οτι εσυ προσωπικα φοβασαι τον Σοφο ουτε οτι ο Παο φοβαται τον Σοφο ουτε οτι ο Σοφο θα γινει Σακιλ Ονιλ..

Εγω το μονο που εκανα ηταν να σχολιασω το υφος των γραφομενων σου.Οταν λες ο Σοφο με τον Γιαννακη φευγει σημαινει οτι ξερεις κατι..Αν δεν ξερεις κατι γραψε οτι εγω πιστευω οτι σωστοτερο θα ηταν να φυγει.Η πρωτη διατυπωση δειχνει οτι υπαρχει στην ΚΑΕ ηδη μια ειλλημενη αποφαση και εσυ την γνωριζεις.Η δευτερη δειχνει οτι λες την αποψη σου..Εχει μεγαλη διαφορα.

Παντως αυτην την στιγμη τα αντικειμενικα δεδομενα που ξερουμε οσοι δεν εχουμε εσωτερικες πληροφοριες λενε οτι ο Σοφο δεν θα φυγει.
Marciulionis
QUOTE(apkat @ Feb 17 2009, 01:51 ) *
Δεν ειπα ουτε οτι εσυ προσωπικα φοβασαι τον Σοφο ουτε οτι ο Παο φοβαται τον Σοφο ουτε οτι ο Σοφο θα γινει Σακιλ Ονιλ..

Εγω το μονο που εκανα ηταν να σχολιασω το υφος των γραφομενων σου.Οταν λες ο Σοφο με τον Γιαννακη φευγει σημαινει οτι ξερεις κατι..Αν δεν ξερεις κατι γραψε οτι εγω πιστευω οτι σωστοτερο θα ηταν να φυγει.Η πρωτη διατυπωση δειχνει οτι υπαρχει στην ΚΑΕ ηδη μια ειλλημενη αποφαση και εσυ την γνωριζεις.Η δευτερη δειχνει οτι λες την αποψη σου..Εχει μεγαλη διαφορα.

Παντως αυτην την στιγμη τα αντικειμενικα δεδομενα που ξερουμε οσοι δεν εχουμε εσωτερικες πληροφοριες λενε οτι ο Σοφο δεν θα φυγει.


Άσε τις μετριοφροσύνες Απκατ! Όλοι ξέρουμε πως έχεις εσωτερική πληροφόρηση! Μη μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια! Σε καταλάβαμε! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Κι εγώ πάντως θα το θεωρούσα πολύ πιθανό να φύγει ο Σόφο του χρόνου μείνει δε μείνει ο Γιαννάκης... Κάποια στιγμή θα πουν κι οι Αγγελόπουλοι "βρε άι σιχτιρ"
apkat
QUOTE(Marciulionis @ Feb 17 2009, 03:11 ) *
Άσε τις μετριοφροσύνες Απκατ! Όλοι ξέρουμε πως έχεις εσωτερική πληροφόρηση! Μη μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια! Σε καταλάβαμε! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Κι εγώ πάντως θα το θεωρούσα πολύ πιθανό να φύγει ο Σόφο του χρόνου μείνει δε μείνει ο Γιαννάκης... Κάποια στιγμή θα πουν κι οι Αγγελόπουλοι "βρε άι σιχτιρ"



Οτι εχω εσωτερικη πληροφορηση τωρα εσυ πρεπει να το αποκαλυψεις σε ολο το φορουμ;;

Ρε συ το καταλαβαινω αυτο που λες..Αλλα γιατι να το πουν φετος οι Αγγελοπουλοι που μετα απο 3 χρονια οντως κατι φαινεται να γινεται στο θεμα Σοφο;;Και εχει αδυνατισει και εχει αρχισει να παιζει..Λιγο ακομα ειναι γεγονος αλλα σιγα σιγα μπαινει σε ρυθμους κανονικου παικτη.Του χρονου με τον Γιαννακη θεωρητικα αν δεν υπαρξει πισογυρισμα θα πρεπει ολη η χρονια να ειναι δικια του.Αν και του χρονου δεν τα καταφερει τοτε ναι θα το θεωρουσα και γω φυσιολογικο..Αλλα οχι στην πρωτη του χρονια μετα απο 2 χρονια απραξιας.>Αν τον στηριζαν οταν ειχε φτασει 190 κιλα και δεν πηγαινε στην Ελβετια δεν θα τον στξριξουν τωρα που τα δεδομενα ειναι υπερ του;; rolleyes.gif
tzagasdog
ελα ντε...
ασε που αρκετοι υποστηριζαν οτι δεν θα επαιζε και καθολου φετος...
και πρακτικα να το δει καποιος στην αρχη της χρονια εμπαινε για 5 λεπτα και λαχανιαζε.. (απο το προλυμπιακο)
πως να τον διωξεις οταν ουσιαστικα ξερεις οτι φετος δεν πρεπει να περιμενεις πραγματα απο αυτον... αντε ισως καποιο extra bonus...
Air and King
Ηρθε η ωρα να λυθουν οι αποριες πολλων οσο αφορα τον Σοφοκλη και τις καλες η οχι σχεσεις του με τον προπονητη του Ολυμπιακου.
Ο τελικος ειναι ενα παιχνιδι γοητρου και ο Σοφοκλης σιγουρα θα θελει να αγωνιστει τουλαχιστον ενα 20λεπτο.Συν της αλλοις νομιζω οτι ο Σοφο ειναι τα αντιποινα του Ολυμπιακου στον Παναθηναικο απεναντι στον Πεκοβιτς.Ο καλος Σοφοκλης δεν εχει αντιπαλο αλλα και ο ιδιος απο την αλλη δεν ειναι και ο πλεον σταθερος.
Για να δουμε.....................σιγουρα μπορει να ειναι το οπλο του Ολυμπιακου.
Consultant
QUOTE(Air and King @ Feb 20 2009, 16:24 ) *
Ηρθε η ωρα να λυθουν οι αποριες πολλων οσο αφορα τον Σοφοκλη και τις καλες η οχι σχεσεις του με τον προπονητη του Ολυμπιακου.
Ο τελικος ειναι ενα παιχνιδι γοητρου και ο Σοφοκλης σιγουρα θα θελει να αγωνιστει τουλαχιστον ενα 20λεπτο.Συν της αλλοις νομιζω οτι ο Σοφο ειναι τα αντιποινα του Ολυμπιακου στον Παναθηναικο απεναντι στον Πεκοβιτς.Ο καλος Σοφοκλης δεν εχει αντιπαλο αλλα και ο ιδιος απο την αλλη δεν ειναι και ο πλεον σταθερος.
Για να δουμε.....................σιγουρα μπορει να ειναι το οπλο του Ολυμπιακου.

Να παιξει ενα 20λεπτο;;;;Πολυ βαρυγδουπος χρονος συμμετοχης για εναν παιχτη που δεν υπολογιζεται καν απο τον προπονητη του...

Αν θα παιξει λιγο, ειναι επειδη μονο αυτος μπορει να υπερκερασει τον Πεκοβιτς,κατα τα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει..Ας μην κοροιδευομαστε αλλο.
tzagasdog
Click to view attachment
κοιταχτε πως ηταν ο Σοφο...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι σε ενα ματς με τον ΠΑΟ επαιξε και στα 2 ημιχρονα φετος
και σε αυτο κερδισαμε.
Mamuwalde
εννοείς φόρεσε αθλητική περιβολή και εμφανίστηκε στο γήπεδο ? stypid.gif

τα φυλάει τα καλύτερα στους τελικούς ρε .
reignman
Ο Γιαννακης λενε τον εδιωξε απο την προπονηση...
Consultant
QUOTE(reignman @ Mar 3 2009, 19:32 ) *
Ο Γιαννακης λενε τον εδιωξε απο την προπονηση...


Φυσικο επακολουθο..

Μονο καποιος αφελης μπορει να πιστευει οτι ο Σοφοκλης δεν εχει παραπονα απο τη χρησιμοποιηση του αλα χρονομετρε..Με 8 λεπτα μαξιμουμ.Αστεια πραγματα

Δεν υπολογογιζοτανε απο την αρχη της χρονιας..Απορω τοσο καιρο πως δεν ειχε εκφρασει παραπονα!

Ασε που πλεον δεν θυμιζει ουτε τον Σοφοκλη των 180 κιλων..Ειναι πολυ χειροτερος παροτι ειναι 20 κιλα πιο λεπτος τουλαχιστον..Χουκ,ραβερσες,σουτακια,αριστε
ο χερι και φινετσιες...Που ειναι ο Σοφοκλης που ολοι γνωριζαμε;Που ειναι ο οδοστρωτηρας;;Που ειναι ο αγαπημενος παιχτης του κοινου

Κριμα..

Παντα ολοι τον βοηθουσαν και εκανε λαθη..Τωρα που προσπαθει δεν τον βοηθαει κανενας!

NikRag15
QUOTE(Consultant @ Mar 3 2009, 20:20 ) *
Φυσικο επακολουθο..

Μονο καποιος αφελης μπορει να πιστευει οτι ο Σοφοκλης δεν εχει παραπονα απο τη χρησιμοποιηση του αλα χρονομετρε..Με 8 λεπτα μαξιμουμ.Αστεια πραγματα

Δεν υπολογογιζοτανε απο την αρχη της χρονιας..Απορω τοσο καιρο πως δεν ειχε εκφρασει παραπονα!

Ασε που πλεον δεν θυμιζει ουτε τον Σοφοκλη των 180 κιλων..Ειναι πολυ χειροτερος παροτι ειναι 20 κιλα πιο λεπτος τουλαχιστον..Χουκ,ραβερσες,σουτακια,αριστε

�ο χερι και φινετσιες...Που ειναι ο Σοφοκλης που ολοι γνωριζαμε;Που ειναι ο οδοστρωτηρας;;Που ειναι ο αγαπημενος παιχτης του κοινου

Κριμα..

Παντα ολοι τον βοηθουσαν και εκανε λαθη..Τωρα που προσπαθει δεν τον βοηθαει κανενας!


Φίλε μου όχι κ δεν τον βοηθάει κανείς...!!!
Είσαι σίγουρος ότι ο Σοφο προσπαθει όσο πρεπει??? Μήπως δεν φταίνε πάντα οι άλλοι??
Για να κάνεις τα 8-10 λεπτα 20 θα πρέπει να δείξεις πράγματα στο γήπεδο κ εγω προσωπικα δεν έχω δει τίποτα..!!
Και εαν ήσουν γήπεδο και έβλεπες τον Σοφο μόλις τελείωσε το ματς θα ξενέρωνες..!! Ούτε να πάει να δώσει τα χέρια στο κέντρο με τους συμπαίχτες του δεν ηθελε κ τον κρατησε ο Γιαννακης για να μη φύγει...!!
Όλα αυτά εμένα μου χτυπάνε ασχημα..!!
Και εννοειτε πως τον θέλω στον Ολυμπιακό... αλλα ειναι αλήθεια ότι πάντα δημιουργούσε προβλήματα!! Απο την καντου μεχρι σημερα..!!! Δεν είναι τυχαιο..!!




Consultant
QUOTE(NikRag15 @ Mar 3 2009, 20:41 ) *
Φίλε μου όχι κ δεν τον βοηθάει κανείς...!!!
Είσαι σίγουρος ότι ο Σοφο προσπαθει όσο πρεπει??? Μήπως δεν φταίνε πάντα οι άλλοι??
Για να κάνεις τα 8-10 λεπτα 20 θα πρέπει να δείξεις πράγματα στο γήπεδο κ εγω προσωπικα δεν έχω δει τίποτα..!!
Και εαν ήσουν γήπεδο και έβλεπες τον Σοφο μόλις τελείωσε το ματς θα ξενέρωνες..!! Ούτε να πάει να δώσει τα χέρια στο κέντρο με τους συμπαίχτες του δεν ηθελε κ τον κρατησε ο Γιαννακης για να μη φύγει...!!
Όλα αυτά εμένα μου χτυπάνε ασχημα..!!
Και εννοειτε πως τον θέλω στον Ολυμπιακό... αλλα ειναι αλήθεια ότι πάντα δημιουργούσε προβλήματα!! Απο την καντου μεχρι σημερα..!!! Δεν είναι τυχαιο..!!


Δεν ξερω ποιος φταιει,ουτε μας ενδιαφερει.

Το αποτελεσμα ειναι ενας παιχτης πολυ χειροτερος απο τον περσινο Σοφοκλη.Η ομαδα ειναι μειον...Και σε αυτο φταιει και αυτος και ο Γιαννακης.

Χειροτερη εξελιξη δεν θα μπορουσε να εχει φετος..
banou7
Η συμπεριφορά του Σοφοκλή είναι δυστυχώς επαναλαμβανόμενη και δεν περιορίζεται στο κυριακάτικο περιστατικό. Όσοι έρχονται γήπεδο θα έχουν παρατηρήσει ότι σχεδόν μετά από κάθε αλλαγή πετάει μια πετσέτα στο κεφάλι και κάθεται στην άκρη του πάγκου ή ότι απομακρύνεται μόνος από το παρκέ μετά τη λήξη των αναμετρήσεων χωρίς να συγχαίρει συμπαίκτες με το καθιερωμένο ζντο...
Ο Σόφο έχει καταφέρει να έρθει σε ρήξη και με τον μοναδικό προπονητή που έχει κάνει την (εκνευριστική) λέξη "υπομονή" στάση ζωής... Λυπάμαι αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο κάθε προπονητής, αλλά η μόνη διαχρονική σταθερά σε αυτήν την σχέση: ο Σοφοκλής. Πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις για το καλό της ομάδας...
vastravoud
Δεν είναι δυνατόν να είσαι 23 χρονών και μια ζωή να φταίνε άλλοι.

Έχει σωματικά προσόντα που θα τα ζήλευαν όλοι, έχει ένα σκασμό λεφτά, ο κόσμος τον αγαπάει, ε τι άλλο θέλει πια κι αυτός;
kseplenhs
γκόμενα ίσως...
banou7
QUOTE(kseplenhs @ Mar 3 2009, 21:22 ) *
γκόμενα ίσως...


Χα πάντα υπάρχει και μια ροζ εκδοχή! Ωραίος ο kseplenhs
Red or dead
Μήπως φταίμε και μεις οι οπαδοί λίγο; Με το που σηκώνεται για αλλαγή όλο το γήπεδο πανηγυρίζει λες και πήραμε ξανά το triple crown.... rolleyes.gif
Αδικαιολόγητος σε ότι κι αν έκανε ο Σοφοκλής.Η αχαριστία είναι μεγάλο πράμα και τιμωρείται..
NikRag15
QUOTE(Red or dead @ Mar 4 2009, 00:01 ) *
Μήπως φταίμε και μεις οι οπαδοί λίγο; Με το που σηκώνεται για αλλαγή όλο το γήπεδο πανηγυρίζει λες και πήραμε ξανά το triple crown.... rolleyes.gif
Αδικαιολόγητος σε ότι κι αν έκανε ο Σοφοκλής.Η αχαριστία είναι μεγάλο πράμα και τιμωρείται..


Σωστός...!!!
giannis_
Εγω πιστευω οτι ο ιδιος ο σοφο αδικησε τον εαυτο του,και πως αν ειχε προσπαθησει θα γινοταν πολυ μεγαλος παιχτης!
Ο γιαννακης και κυριως νομιζω η διοικηση του ολυμπιακου εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν με το να τον στηριζουν και να κανουν υπομονη!Δεν μπορω να ξερω αν ειναι αργα πλεον για να συνελθει γιατι το σωμα του και ειδικοτερα τα γονατα του δεν βρισκονται στην ιδια κατασταση οπως παλια!
Συμπερασματικα εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οι μεγαλοι παιχτες γινονται με πολυ δουλεια,προσπαθεια και ιδρωτα!Υπαρχουν πολλα παραδειγματα παιχτων που δεν ειχαν τα φυσικα προσοντα και αν θελετε ουτε το ταλεντο του σοφο και ομως καταφεραν παρα πολλα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.