Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
thrylos7
Εμένα αυτό μου ακούγεται πολύ αληθινό...

Συμφωνώ γενικά με msg.
enypnio
pantos ama eixate diavasei ena arthro tou sirigou mallon ypologizete o sofo gia tin ethniki
Igor
Tι λεμε ρε παιδια. Στο εξωτερικο ο καθε παιχτης εχει δικο του ανθρωπο απο την ομαδα που φροντιζει για τα παντα που απασχολουν καθε παιχτη..

Ειναι απολυτα λογικο να υπαρχει στηριξη στο παιχτη. Ψυχολογικη στηριξη στη προκειμενη περιπτωση.
Η ομαδα πρεπει να κανει εναν παιχτη να νοιωσει σιγουρια για να μπορει να βγαλει το 100% των δυνατωτητων του,..
kop-13
Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για εναν παίχτη που δεν μπορεί να αγωνιστεί περισσότερα απο 15 λεπτά ανα παιχνίδι απο αυτή την ηλικία...
msg
από sport24

QUOTE
Την τελευταία του προπόνηση πριν από τον πρώτο τελικό, την Τετάρτη, στο ΟΑΚΑ (18:45), θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Τρίτης ο Ολυμπιακός, που εκτός του Άντρια Ζίζιτς, έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους για το μεγάλο ματς.

Ο Κροάτης, ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού και η συμμετοχή του, είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί.

Αντίθετα, ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, παρά το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι του Αλεξανδρείου, με τον Άρη, θα αγωνιστεί, έστω κι αν οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς. Ο Λιθουανός, δεν μπόρεσε να κρύψει την ανυπομονησία του, σε δηλώσεις του, στο TV Magic: "Φοβήθηκα για τον τραυματισμό μου. Δεν είναι ευτυχώς κάτι σοβαρό. Σίγουρα θα παίξω. Περίμενα έναν χρόνο αυτή τη στιγμή. Επτά μήνες βλέπω τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Δεν πρόκειται να λείψω".

Στο ίδιο κανάλι, μίλησε και ο Πίνι Γκέρσον, που δεν ασχολείται με την πρόκριση επί του Άρη, αλλά με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: "Δεν κάναμε τίποτα με την πρόκριση επί του Άρη. Ο στόχος είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα κι αυτό κάναμε".

Για το "ευχαριστώ" του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη προς τον ίδιο για τον χρόνο συμμετοχής του στους δύο τελευταίους αγώνες με τον Άρη, είπε: "Πρώτα απ' όλα ο Ολυμπιακός κι εγώ έχουμε κάνει πολλά με τον Σόφο και ό,τι έχουμε κάνει το κάναμε γι’ αυτόν. Πιστεύω ότι ο Σόφο έχει καταλάβει ότι αν έκανε αυτά που του είχαμε ζητήσει, τώρα θα ήταν καλύτερα. Είναι πολύ απλό. Ο Σόφο πρέπει να χάσει βάρος όχι για να παίξει καλύτερα αλλά για ν΄ αποφύγει τους τραυματισμούς. Κάνουμε ό,τι πρέπει για να τον προστατέψουμε. Για να χτίσεις γύρω από έναν παίκτη πρέπει να είναι έτοιμος. Αυτό το έχει καταλάβει ενόψει των τελικών".

Τέλος, για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Στα τρία φετινά παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού, το παιχνίδι ήταν κλειστό. Επίσης και στα τρία είχαμε το προβάδισμα σε κάποια στιγμή του αγώνα. Το ένα παιχνίδι ήταν στην αρχή της σεζόν για το Κύπελλο και δεν ήμασταν έτοιμοι. Στο δεύτερο εμείς χάσαμε από μόνοι μας και θυμάστε το πως χάσαμε (λάθος στην επαναφορά από τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς και αμέσως δικό του λάθος στον Μάικ Μπατίστ). Και στο τρίτο παιχνίδι κερδίσαμε μία θαυμάσια εμφάνιση (Ο Ολυμπιακός επικράτησε μέσα στο ΟΑΚΑ)".

"Από τότε, βέβαια ο Παναθηναϊκός έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης κι αυτό λέει πολλά. Εμείς παίξαμε 5 παιχνίδια με τον Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός μόνο 3 με τον Πανιώνιο στην ημιτελική σειρά. Μόνο τα 2 από τα 3 παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο ήταν δύσκολα. Στους τελικούς, λοιπόν πιστεύω πως θα παίξει ρόλο σε τι φάση θα είναι οι δύο ομάδες. Εμείς αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά τόσο εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουμε διακαώς το πρωτάθλημα".




ο γκέρσον επιβεβαίωσε ότι δεν γίνεται να ξέρουμε περισσότερα από αυτόν. πάντως και ο σόφο τον ευχαρίστησε και όλα γενικά φαινεται ότι καλώς βαίνουν. επίσης αυτό που είπε για την υγεία του μετράει πολύ. έχει 100% δίκιο. μέχρι και καρδιακό μπορει να πάθει.
Igor
http://www.bigsofo.gr

http://www.bigsofo.gr/site/index.php?&file..._texts&catid=13

Η φωτο ειναι καταπληκτικη !! Ο Σοφο μικρος !!
rchos
το φοβερο ειναι οι φωτο του απο την εποχη ηρακλη!πετσι και κοκκαλο θα λεγαμε (σε σχεση με τωρα)!
man10
QUOTE(rchos7 @ Jun 23 2007, 02:27 PM) *
το φοβερο ειναι οι φωτο του απο την εποχη ηρακλη!πετσι και κοκκαλο θα λεγαμε (σε σχεση με τωρα)!

Δες αυτην απο τπτε που επαιζε στην Καβαλα,ριχνει τους υπολοιπους ενα κεφαλι τουλαχιστον.
PanosIlio
QUOTE("http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/163304.html")
Έχασε πολλά σε ένα καλοκαίρι και τελικά χάνει περισσότερα. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης προσπαθεί να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν 365 ημέρες νωρίτερα. Μικρό χρονικό διάστημα πέρασε αλλά ικανό για να αλλάξει πολλά στο μέλλον του νεαρού. Έμεινε εκτός Ολυμπιακού, αρνήθηκε να προετοιμαστεί με την εθνική και τελικά χάνει και το ΝΒΑ.

Η συγκυρία ήταν μοναδική. Ο Έλτον Μπραντ, ο ηγέτης των Κλίπερς, ένας πάουερ φόργουορντ, που μοιάζει αμυδρά, στον Έλληνα ψηλό, τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο και θα χάσει όλη την χρονιά. Οι Κλιπς αναζήτησαν τον νεαρό παίκτη που πέρυσι προσπάθησαν να πείσουν να περάσει τον Ατλαντικό. Πίστεψαν ότι είχαν, καταρχάς, μία έτοιμη λύση. Ατυχώς ο σκάουτέρ τους στην Ευρώπη, τους ειδοποίησε να κρατήσουν την βιντεοκασσέτα του ημιτελικού Ελλάδα-ΗΠΑ διότι αυτό αποτελεί και το τελευταίο καλό παιχνίδι του Σόφο για έναν χρόνο.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας πήρε πλήρη αναφορά για τα προβλήματα του παίκτη με το βάρος του, για την περιθωριοποίησή του από τον Ολυμπιακό και την μίνι κόντρα με την εθνική. Δυστυχώς για τον 23χρονο παίκτη οι Αμερικανοί δεν εξέτασαν την καλή του διάθεση και την πρόθεση να βελτιωθεί. Πληροφορήθηκαν μεν πως καταβάλει σοβαρή προσπάθεια να ανακτήσει την καλή του κατάσταση αλλά ως εκεί. Στο ΝΒΑ τα πράγματα είναι πολύ πιο ψυχρά και ουσιαστικά έκλεισαν την πόρτα για την επόμενη διετία στον Έλληνα σέντερ.

Να κάνουμε κι ένα σχόλιο. Για τον Σχορτσιανίτη ισχύει κάτι ακόμα πιο βαρύ από ότι με τον Σπανούλη. Δεν έχει δικαίωμα να καταστρέψει το ταλέντο του. Πήρε πολλά μαθήματα και μακάρι να αντιληφθεί πως εξίσου σκληρό ήταν και από το ΝΒΑ το γεγονός ότι η ομάδα που, γενικώς είναι και εύπιστη, τον διέγραψε για μία διετία. Όπως τον διέγραψε μπορεί να τον εγγράψει και πάλι.


Τελικά μάλλον δεν ήταν ράδιο αρβύλα ότι θα τον ήθελαν φέτος αλλά να τα αποτελέσματα. Ωραίο το σχόλιο στο τέλος του Μαγουλά. Συμφωνώ απόλυτα.
kemp
παιδια υπαρχει κανα νεο πως παει η διαιτα του σοφο?
liolias
Κατσε να παρω στο bodyline tongue.gif tongue.gif
noumero6
QUOTE(liolias @ Aug 17 2007, 21:54 ) *
Κατσε να παρω στο bodyline tongue.gif tongue.gif

χαχα...κρυαδούλες.....(τελικα πήρεςwink.gif
General
Ένας φίλος μου είπε χτες ότι είναι -25 κιλά περίπου. Μου φαίνονται πάρα πολλά σε τόσο μικρό διάστημα αλλά δεν είναι απίθανο.
Bugger12
QUOTE(General @ Aug 18 2007, 03:49 ) *
Ένας φίλος μου είπε χτες ότι είναι -25 κιλά περίπου. Μου φαίνονται πάρα πολλά σε τόσο μικρό διάστημα αλλά δεν είναι απίθανο.

Ο φίλος πως το γνωρίζει?Γίνε λίγο πιο σαφής...
Anaz
Δεν υπαρχει περιπτωση να'χει χασει ηδη 25 κιλα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.
reignman
με στομαχικο δακτυλιο ολα ειναι πιθανα wink.gif

ενας ανθρωπος με πανω απο 160 κιλα (γνωστος μου) εχασε στους πρωτους 2 μηνες 32 κιλα. μετα το ξελασκαρε και εχανε σταθερα πολλα κιλα το μηνα χωρις ομως να του δημιουργηθει οποιοδηποτε οργανικο προβλημα
Anaz
αυτες οι διαιτες δεν ενδεικνυνται ειδικα για επαγγελματιες αθλητες.. wink.gif
Δεν ειναι απιθανο να χασεις αυτα τα κιλα.Απιθανο ειναι να εκανε τετοια εξαντλητικη κ επιβλαβη για τον οργανισμο διαιτα,ο Σοφοκλης.. Ενας πιθανος κ λογικος στοχος στο προγραμμα που ακολουθει θα ηταν να χασει μια 20αρια κιλα συνολικα ολο το καλοκαιρι μεχρι τον Οκτωβρη. Αν μεχρι την εναρξη των αγωνιστικων υποχρεωσεων εμφανιστει 20 κιλα λιγοτερο σε συγκριση με την λήξη του περασμενου πρωταθληματος,θα'ναι σημαντικη επιτυχια!!
NBAer
QUOTE(General @ Aug 18 2007, 06:49 ) *
Ένας φίλος μου είπε χτες ότι είναι -25 κιλά περίπου. Μου φαίνονται πάρα πολλά σε τόσο μικρό διάστημα αλλά δεν είναι απίθανο.


Προπροχθες που τον εδειξε η TV εδειξε αδυνατισμενος, αλλα λιγο και σε καμια περιπτωση 25 κιλα....
osfp
ο βαγγελης ιωαννου ειπε χθες-προχθες στην ερασπορ οτι εχει ηδη χασει 25.
ηταν 182 οταν τελειωσε η σεζον, αρα καντε τα μαθηματικα.
δε ξερω αν εχει γραφτει αλλα ο τωρινος του γυμναστης θα παραμεινει και τη νεα σεζον διπλα του, περα απο τους γυμναστες του Ολυμπιακου
reignman
Anaz.... αυτο που ειπα δεν ειναι διαιτα. απλα ο οργανισμος απο μονος του δε ζηταει το φαι. εκει που θα ετρωγε ο σοφοκλης και ο καθε σοφοκλης 150 γουρουνοπουλα στη καθησια του.. μετα απο αυτο θα θελει να φαει 2 μπουκιες και θα εχει φουσκωσει smile.gif
δεν επιβαρυνεται ο οργανισμος
Bugger12
QUOTE(reignman @ Aug 18 2007, 18:14 ) *
Anaz.... αυτο που ειπα δεν ειναι διαιτα. απλα ο οργανισμος απο μονος του δε ζηταει το φαι. εκει που θα ετρωγε ο σοφοκλης και ο καθε σοφοκλης 150 γουρουνοπουλα στη καθησια του.. μετα απο αυτο θα θελει να φαει 2 μπουκιες και θα εχει φουσκωσει smile.gif
δεν επιβαρυνεται ο οργανισμος


wink.gif
Anaz
Οταν χανεις 32 κιλα σε δυο μηνες σιγουρα δεν ειναι καλο για τον οργανισμο. Για τον δακτυλιο που ανεφερες δεν το συζητω καν..Το οτι δεν ζηταει ο οργανισμος δεν σημαινει παντα οτι δεν χρειαζεται..

Επισης τετοιες διαιτες ξανατονιζω κατηγορηματικα οτι ΔΕΝ κανουν ΕΙΔΙΚΑ για αθλητες. Ενας επαγγελματιας αθλητης που θελει να χασει κιλα δεν νοειται να χανει πανω απο 5 το μηνα.

Αν ο Σοφο εχασε παλι βιαστικα τοσα κιλα (που προσωπικα το αποκλειω να'χει χασει κιολας 25, αφου λεγεται οτι ακολουθει σοβαρο προγραμμα.Τα μισα μαλλον..),δεν θα'ναι καλο για τον ιδιο. Αυτες οι αποτομες αλλαγες στο βαρος του, μια πανω μια κατω, εχουν ηδη κανει την εμφανιση τους στο σωμα του,αφου φαινεται φανερα οτι εχει χασει σε μυικοτητα κ εχει πλαδαρεψει. Κ το κυριοτερο θα ηταν εξαντλητικο για τον οργανισμο του να ακολουθει βαρυ προγραμμα προετοιμασιας σε φυσικη κατασταση χωρις επαρκη διατροφη.
Στοχος για τον Σοφο πρεπει να ειναι ενα γερο δυνατο κ μυωδες σωμα στα 150 κιλα,κ οχι απλα να χασει με μια πολυ γρηγορη διαιτα. Για αρχη καλο θα'ταν να εχανε συνολικα μια 20αρια κιλα μεσα στο καλοκαιρι,κ να δουλεψει συστηματικα ωστε απ'τον επομενο χρονο να ειναι στο επιθυμητο επιπεδο. Σε αυτον τον δρομο (θελω να) πιστευω οτι δουλευει κιολας..
man10
QUOTE(Anaz @ Aug 19 2007, 01:42 ) *
Οταν χανεις 32 κιλα σε δυο μηνες σιγουρα δεν ειναι καλο για τον οργανισμο. Για τον δακτυλιο που ανεφερες δεν το συζητω καν..Το οτι δεν ζηταει ο οργανισμος δεν σημαινει παντα οτι δεν χρειαζεται..

Επισης τετοιες διαιτες ξανατονιζω κατηγορηματικα οτι ΔΕΝ κανουν ΕΙΔΙΚΑ για αθλητες. Ενας επαγγελματιας αθλητης που θελει να χασει κιλα δεν νοειται να χανει πανω απο 5 το μηνα.

Αν ο Σοφο εχασε παλι βιαστικα τοσα κιλα (που προσωπικα το αποκλειω να'χει χασει κιολας 25, αφου λεγεται οτι ακολουθει σοβαρο προγραμμα.Τα μισα μαλλον..),δεν θα'ναι καλο για τον ιδιο. Αυτες οι αποτομες αλλαγες στο βαρος του, μια πανω μια κατω, εχουν ηδη κανει την εμφανιση τους στο σωμα του,αφου φαινεται φανερα οτι εχει χασει σε μυικοτητα κ εχει πλαδαρεψει. Κ το κυριοτερο θα ηταν εξαντλητικο για τον οργανισμο του να ακολουθει βαρυ προγραμμα προετοιμασιας σε φυσικη κατασταση χωρις επαρκη διατροφη.
Στοχος για τον Σοφο πρεπει να ειναι ενα γερο δυνατο κ μυωδες σωμα στα 150 κιλα,κ οχι απλα να χασει με μια πολυ γρηγορη διαιτα. Για αρχη καλο θα'ταν να εχανε συνολικα μια 20αρια κιλα μεσα στο καλοκαιρι,κ να δουλεψει συστηματικα ωστε απ'τον επομενο χρονο να ειναι στο επιθυμητο επιπεδο. Σε αυτον τον δρομο (θελω να) πιστευω οτι δουλευει κιολας..

Ισως αυτη η περιπτωση να ειναι η πλεον σωστη και καταλληλη για τον οργανισμο του Σοφο,αλλα απο την αλλη,ο Σοφο πρεπει να χασει κιλα επιγοντως... Δηλαδη πρεπει οταν ξεκινησουν τα παιχνιδια να ειναι γυρω στα 155 κιλα αν γινεται...Οσο για το ιδανικο του βαρος,μαλλον γυρω στα 147,5 πρεπει να ειναι,ετσι ωστε να μην χασει την δυναμη και γενικα ολα τα πλεονεκτηματα που του προσφερουν τα κιλα του...
enypnio
παίδες επείδη ξέρω ότι το θέμα σόφο διατροφολογικά το έχει αναλάβει ο Μουλίνος που είναι από τους πιο σοβαρούς γιατρούς - διατροφολόγους που υπάρχουν, σίγουρα δεν κάνουν μαλακίες

απλά πρέπει να θέλει και ο Σόφο να ακολουθήσει αυτά που του λένε οι γιατροί
Anaz
QUOTE
Ισως αυτη η περιπτωση να ειναι η πλεον σωστη και καταλληλη για τον οργανισμο του Σοφο,αλλα απο την αλλη,ο Σοφο πρεπει να χασει κιλα επιγοντως...
Δεν υπαρχει λογος τοσης βιασυνης.Υπομονη κ συστηματικοτητα θελει. Ο Ολυμπιακος κανει πρωταθλητισμο,κ εχει επενδυσει πολλα κ μακροπροθεσμα στο μεγαλο οπλο που λεγεται Σοφο.Εχει μαλιστα φροντισει να περιφρουρηθει φετος αποκτωντας κ τον Βουγιουκα. Δεν μπορει κ δεν χρειαζεται να ρισκαρει.Εξαλλου μετα τον Φλεβαρη θα τον χρειαστει περισσοτερο..
γιατι εκτος αυτου που ανεφερα στο πανω ποστ,το κυριοτερο ειναι οτι ο Σοφο εχει μπροστα του μια ολοκληρη χρονια,κ αν εκανε ολο το καλοκαιρι ενα προγραμμα ταχειας απωλειας βαρους ενω ταυτοχρονα ακολουθει κ βαρυ προγραμμα φυσικης καταστασης με πολυ τρεξιμο,θα'ταν πολυ κουραστικο για τον οργανισμο του κ θα ειχε αρνητικες συνεπειες για την χρονια που ερχεται.
QUOTE
Δηλαδη πρεπει οταν ξεκινησουν τα παιχνιδια να ειναι γυρω στα 155 κιλα αν γινεται...
Αυτο ξεχαστε το τοσο νωρις.Απο του χρονου κ σιγα σιγα με υπομονη.Δεν γινονται θαυματα μεσα σ'ενα καλοκαιρι.Κ περσι που ειχε ακολουθησει παρομοιο προγραμμα,εχασε καποια κιλα,αλλα σε αυτα τα επιπεδα εφτασε στο τελος της χρονιας,με την Μακαμπι κ τους τελικους με τον Παο..
QUOTE
Οσο για το ιδανικο του βαρος,μαλλον γυρω στα 147,5 πρεπει να ειναι
laugh.gif Εγω νομιζω 146 κ 350γρ.. tongue.gif
matse7
Η σημερινή εικόνα του σόφο είναι η εξής:



Τα σχόλια δικά σας! Ο γκέρσον πάντως είπε σε 6-8 βδομάδες θα είναι μοντελάκι! smiley.gif
enypnio
eprepe na valeis kai to prin san ta bodyline


prin kai meta
apkat
Σιγουρα ειναι η σημερινη εικονα αυτη;;Μου κανει φοβερη εβτυπωση αφου μου φαινεται χειροτερος απο ποτε..βεβαια πιστευω οτι τον αδικει η φωτο αλλα αν ειναι ετσι δεν πρεπει να χει χασει καθολου κιλα και δεν μου φαινεται να χει παρει και μυικη μαζα.Πιο πολυ πιστευω οτι εχει πλαδαρεψει.. blink.gif sad.gif
osfp
ισως να πλαδαρεψαν τα μπρατσα του.
παντως κρινοντας απο τα μαγουλα του (που ηταν κυριολεκτικα πρησμενα στο τελος της περσινης χρονιας), σιγουρα εχει αδυνατισει.
περσι ειχε παρει αποτομα βαρος και ειχε αλλαξει εντελως το προσωπο του αν θυμαστε, τωρα φαινεται πιο νορμαλ.
apkat
Εγω δεν θα ελεγα οτι ειχε αλλαξει το προσωπο του περσυ.Βλεποντας τον σχεδον καθε εβδομαδα περσυ νομιζω οτι αυτο που τον αδικησε στο φιναλε(στην εικονα του εννοω) ηταν το ξυρισμα του.Με το να ξυριζεται τελειως φαινεται το προσωπο του καθαρα ενω με τα μουσια κρυβει το παχος ολιγον.Η εικονα του δεν ειναι ενθαρυντικη αλλα πιστευω οτι θα βελτιωθει.Απο τη στιγμη που γκερσον και σοβαροι δημοσιογραφοι λενε οτι παει καλα δεν εχω λογο να τους αμφισβητησω.Του χρονου θελουμε Σοφο ισχυρο ωστε να φτιαξουμε την μαφικη τριπλετα(ξερετε ποιους εννοω ε;; biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
kostasss28
Στο επίκεντρο και ο... νέος «Σόφο», ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά ενώπιον των δημοσιογράφων έπειτα από το εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολούθησε όλο το καλοκαίρι.
Ο Ελληνας σέντερ δεν ήταν εντυπωσιακά αδυνατισμένος, είχε όμως εμφανώς βάλει όγκο στους ώμους και τα χέρια.
«Είναι απολύτως δικαιολογημένο να μην έχει χάσει πολλά κιλά, αφού έπρεπε να δυναμώσει», ήταν η σχετική τοποθέτηση του γυμναστή του Ολυμπιακού.


ο γυμναστης που εχει ο σοφο ειναι ο γυμναστης του ζαμπιδη.ρε μηπως μπερδευτηκε ο αλλος κ τον ετοιμαζει για αγωνες μποξ?ουτε ενα κιλο δεν εχασε.τι επρεπε να δυναμωσει κ λαλακιες λεει ο γυμναστης,ποσο ακομα να δυναμωσει?το μονο που χρειαζοταν ο σοφο ηταν να πει το ψωμι ψωμακι κ τιποτα αλλο.την πρωτα χρονια με τον γυμναστη που ειχε επι καζλαουσκας μεσα σε δυο μηνες εγινε στιλακι.τωρα δεν ειδα καμια βελτιωση.
το μονο που μπορει να κανει ο σοφο τωρα ειναι καλη καριερα στο μποξ η καλη καριερα σαν πορτιερης σε κανα κλαμπακι
apkat
E καλα δε θα βγαλουμε σκαρτο και το γυμναστη του Σοφοκλη..Σιγουρα ξερει καλυτερα απο μας και αυτος και ο πινι με τις δηλωσεις που εκανε.Οποτε υπομονη.Αλλωστε υπαρχει πολυς καιρος ακομα μεχρι να αρχισουν τα παιχνιδια και τοτε φαινεται πως θα ειναι σε ενα ικανοποιητικο βαθμο ετοιμοτητας.
Air Kef
QUOTE
το μονο που μπορει να κανει ο σοφο τωρα ειναι καλη καριερα στο μποξ η καλη καριερα σαν πορτιερης σε κανα κλαμπακι


Το δευτερο το εχει 100%.

Παντως ειναι αστειο να μιλαμε εμεις για το προγραμμα του Σοφο και το τι επρεπε να ειχε κανει μεχρι σημερα. smile.gif
Anaz
Σας τα ελεγα οτι μην περιμενετε να χασει πολλα κιλα σε αυτο το διαστημα. Ο Σοφο ειναι εμφανεστατα πολυ πιο μυωδης στις φωτο που ειδα,αν κ τον περιμενα κ εγω λιγο πιο αδυνατισμενο.. Ειδικα στην παραπανω φωτο φαινεται σαν να μην εχει χασει καθολου,αλλα δειχνει ΣΑΦΩΣ πιο μυωδης κ "σκληρος" απο την πλαδαρη εικονα του στο τελος της περασμενης σεζον.
QUOTE
ισως να πλαδαρεψαν τα μπρατσα του.
ohmy.gif Πλακα κανεις? Ειδικα τα χερια του φαινονται πολυ πιο μυωδη σε σχεση με τον Ιουνιο..
QUOTE
ουτε ενα κιλο δεν εχασε.τι επρεπε να δυναμωσει κ λαλακιες λεει ο γυμναστης,ποσο ακομα να δυναμωσει?το μονο που χρειαζοταν ο σοφο ηταν να πει το ψωμι ψωμακι κ τιποτα αλλο.την πρωτα χρονια με τον γυμναστη που ειχε επι καζλαουσκας μεσα σε δυο μηνες εγινε στιλακι.
Εχω ξαναεξηγησει οτι αυτο το σκεπτικο ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ λαθος.
Επισης την πρωτη χρονια δεν θυμασαι καλα..Ο Σοφο δεν ηταν ιδιαιτερα αδυνατισμενος στην αρχη της χρονιας.Τα κιλα χαθηκαν κατα τη διαρκεια της σεζον κ μετα τον Γεναρη ηταν σε καλα επιπεδα.
Το ξανατονιζω..ΜΗΝ περιμενετε τον Σοφο απολυτα ετοιμο κ αδυνατισμενο πριν τον νεο χρονο..

Το να κανεις μια ατομικη προετοιμασια ενα μηνα το καλοκαιρι ειναι (σχετικα) ευκολο..Τωρα αρχιζουν τα πιο δυσκολα για τον Σοφοκλη αφου τωρα χρειαζεται μακροπροθεσμη πειθαρχια κ προγραμμα,που αποτελει το αδυνατο σημειο του.. Για να δουμε..

Υ.Γ:Στην φωτο μου θυμιζει τον Σοφο μετα το Μουντο με την Εθνικη.Κ τοτε ειχε παχυνει ΑΙΣΘΗΤΑ σε σχεση με το τελος της χρονιας με τον Ολυμπιακο,αλλα ηταν πολυ μυωδης κ δυνατος. Στη διαρκεια της χρονιας μετα δυστηχως αντι να χασει,εβαλε κι αλλα κ επιπλεον πλαδαρεψε κ αρκετα..
apkat
Anaz εκτος απο αυτην την φωτο που υπαρχει εδω εχεις δει κι αλλη;;Και αν ναι μπορεις να μου πεις που;;

Γιατι αν μονο απο αυτην την φωτο εβγαλες το συμπερασμα οτι δειχνει πιο μυωδης να μου επιτρεψεις να διαφωνησω αφου εγω σε καμια περιπτωση δεν βλεπω κατι τετοιο.Ειδικα τα χερια του που φαινονται καλα εμενα δεν μου φαινονται σε καλυτερη κατασταση σε καμια περιπτωση απο τον Ιουνιο.Τεσπα μακαρι να εχω αδικο αλλα δεν ξερω ποσο αισιοδοξος πρεπει να ειμαι με αυτο το παιδι.
Anaz
Αυτη μονο που φαινεται το χερι του:


Α,κι αυτη:


Aσε το ματι του "ειδικου" να ξερει καλυτερα..Τι κανουμε 7 χρονια στα γυμναστηρια?? wink.gif tongue.gif
Αδικο εχεις που δεν σου φαινεται πιο μυωδης,αλλα για το ποσο αισιοδοξος πρεπει να'σαι δεν ξερω..Ουτε εγω ειμαι πολυ,αφου οπως ειπα τωρα ερχεται το πιο δυσκολο κομματι.. Απλα μην βιαζεστε..Σε δυο μηνες το νωριτερο θα μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συπερασματα για το πως παει αφου τοτε θα ερθουν τα πολυ ορατα αποτελεσματα..

Υ.Γ:Ουτε εγω ενθουσιαστηκα απο αυτο που βλεπω στη φωτο,αλλα σιγουρα ουτε κ απογοητευτηκα..
apkat
QUOTE
Aσε το ματι του "ειδικου" να ξερει καλυτερα..Τι κανουμε 7 χρονια στα γυμναστηρια??


blink.gif blink.gif Αληθεια πας γυμναστηριο;;Δεν φαινεται καθολου.. tongue.gif tongue.gif

Περα απο την πλακα η προηγουμενη φωτογραφια οπως περιμενα τον αδικει.Εδω οντως το χερι του φαινεται πιο γραμμωμενο.Σε αντιθεση με την αλλη φωτο που φαινεται πλαδαρο.Τεσπα η ελπιδα ειναι να ναι ο Σοφο του χρονου σε καλη κατασταση ωστε να προσφερει τουλαχιστον αυτα που εδωσε την πρωτη του χρονια στο λιμανι.Θα ναι μια καλη αρχη..
Anaz
Στη δευτερη αν παρατηρησεις δειχνει ακομα περισσοτερο.Πισω δελτοειδης,τραπεζοειδεις κ τρικεφαλα εμφανως πιο μυωδη..
QUOTE
Αληθεια πας γυμναστηριο;;Δεν φαινεται καθολου.. tongue.gif
Ειμαι περισσοτερο της θεωριας κ λιγοτερο της πραξης.. tongue.gif
osfp


hagi
Ακόμα έχει δρόμο μπροστά του..Αν είναι έτσι όπως τα λένε για την διατροφή τότε ελπίζω ότι θα δούμε ξανά τον Σόφο στα καλά του..Μακάρι.
man10
Φαινεται οτι ειναι αρκετα κιλα λιγοτερα.

Επισης φαινεται απο τις φωτο,οτι μεταξυ των παικτων του Ολυμπιακου υπαρχει θαυμασιο κλιμα...Ειδικα μεταξυ των Ελληνων...Συνεχεια γελανε...
thrylos7
Προπόνηση του Γκέρσον είναι... είναι και μικρά παιδιά... rolleyes.gif

Ίσως ο Πίνι τους είπε ότι θα πάρουμε κάποιο τίτλο φέτος... Λέει κάτι πετυχημένα ώρες ώρες...


Χμ.. τί ομάδα είμαι τελικά; biggrin.gif (ασφαλώς τα παραπάνω τα λέω για πλάκα..)


Όσο για το Σόφο, μακάρι να έχει μπει στο σωστό δρόμο κι ας του πάρει όσο χρόνο θέλει για να επανέρθει πλήρως.. Το πιο σημαντικό είναι να το καταλάβει ο ίδιος και φαίνεται πως πάμε καλά.
rchos
κανεις δεν προσεξε οτι ο σοφο εσκασε μυτη στην προπονηση με μια διαφορα απο τους υπολοιπους?

ολοι φορουν την εμφανιση προπονησης της nike ενω αυτος φοραει την περσινη εμφανιση αγωνα χωρις το σημα της πουμα πανω βεβαια!μαλλον η νικε δεν εστειλε ακομη στο μεγεθος του ρουχισμο! tongue.gif
NBAer
QUOTE(rchos7 @ Aug 29 2007, 15:29 ) *
κανεις δεν προσεξε οτι ο σοφο εσκασε μυτη στην προπονηση με μια διαφορα απο τους υπολοιπους?

ολοι φορουν την εμφανιση προπονησης της nike ενω αυτος φοραει την περσινη εμφανιση αγωνα χωρις το σημα της πουμα πανω βεβαια!μαλλον η νικε δεν εστειλε ακομη στο μεγεθος του ρουχισμο! tongue.gif


Εγω τον βλέπω να εχει χασει καπου 18-22 κιλα και να ειναι λιγο εως αρκετα πιο δυνατος.
Τωρα το θεμα ειναι τα ποδια. Να δυναμωσαν τα ποδια του! Να δυναμωσουν τα χερια του δεν εχει νοημα καθως ηταν ηδη ανικητος. Αλλα το να γινει πιο γρηγορος και να αντεχει να παιζει σε μεγαλα χρονικα διαστηματα ειναι το πιο σημαντικο. Λογικα αυτα θα δουλευτηκαν πιο πολυ.....

Στα χερια του φανερα εχει παρει μυικη μαζα. Για τα ποδια δεν ξερω αλλα μακαρι.....
man10
QUOTE(rchos7 @ Aug 29 2007, 12:29 ) *
κανεις δεν προσεξε οτι ο σοφο εσκασε μυτη στην προπονηση με μια διαφορα απο τους υπολοιπους?

ολοι φορουν την εμφανιση προπονησης της nike ενω αυτος φοραει την περσινη εμφανιση αγωνα χωρις το σημα της πουμα πανω βεβαια!μαλλον η νικε δεν εστειλε ακομη στο μεγεθος του ρουχισμο! tongue.gif

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Απιστευτη παρατηρηση...Σοφοτατη...
the_legend
φέτος νομίζω πως θα είναι η χρονια του, γιατί προσπαθεί το παιδί και μπορεί... αν ως το τέλος τις σεζόν θα κρατηθεί στα κιλά του η χάσει ακόμα μερικά, θα περάσει καλά ο παναθηναϊκός biggrin.gif
Gravedigger
Σοφοκλή πάρε 1 τηλεφωνάκι τον Shaq.O Shaq που λέτε παρόλα τα προβλήματα που είχε αυτό το καλοκαίρι δούλεψε σκληρά,έκανε ποδήλατο,γιόγκα,πολεμικές τέχνες,μποξ κτλ και όλα αυτά για να φτάσει στην φυσική κατάσταση που ο ίδιος επιθυμούσε,χωρίς να έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.Οι συμπαίκτες του τον βλέπουν και τρίβουν τα μάτια τους και ο ίδιος ξέρει ότι πρέπει να κουβαλήσει τους Heat όσο θα λείπει ο D-Wade.Αυτά να τα ακούει ο Σοφοκλής που έχουν πέσει όλοι πάνω του και ακόμα να βάλει μυαλό...
msg
σήμερα ή χθες σε μια εφημερίδα έλεγε ότι ο σόφο απλά περιόρισε τις καταχρήσεις χωρίς να τις κόψει και έχει χασει 15 κιλά. τώρα από πού αφαιρεί δεν ξέρω.....από το 180 ελπίζω!!!! smile.gif rolleyes.gif
HOULIGAN76
Αν δεν αλλάξει μυαλά ο Σόφο το πολύ μέχρι τα 30 του θα ζήσει! sad.gif

Τόσες μεγάλες αυξομειώσεις του βάρους του και σε συνδυασμό με τον ...πρωταθλητισμό που κάνει η καρδιά του πολύ δύσκολα θα αντέξει.Αν συνεχίζει να τρώει τόσο πολύ καλύτερα να ΚΟΨΕΙ το άθλημα.
drakonikolis
Όπως διάβασα στο allstar basket ο Σοφοκλής θεωρείται τελειωμένος.Η ζυγαριά δεν πέφτει κάτωαπό 189. 68.gif 68.gif 68.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.