Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
rchos
προφανως σαν ολυμπιακος με εχει πιασει και εμενα μια σχορτσιανιτομανια!δεν ημουν και εγω τοσο σιγουρος για το τι μπορει να κανει στο nba αλλα τωρα νομιζω σιγουρευτικα!
ακριβως επειδη οπως ειπε και ο αναζ βγηκε στην επιφανεια απο καποιους αμερικανους δημοσιογραφους οτι το μπαι αουτ του ειναι 500 χιλιαρικα εκατσα σημερα και εψαξα σε μερικα φορουμ οπαδων των κλιπερς να δω τι γραφουν για τον σοφο!
μπορω να πω οτι τους εχει πιασει μια μανια και αυτους!ασχολουνται πολυ εως υπερβολικα πολυ και το περιεργο ειναι οτι το 90% δεν τον ειχε δει ποτε να παιζει μεχρι το παιχνιδι της ελλαδας με την αμερικη στο μουντο!ουσιαστικα οι περισσοτεροι των εχουν δει μονο σε αυτο το παιχνιδι και το οτι καταφερε να νικησει τον ελτον μπραντ τους εχει κανει να ενθουσιαστουν πολυ μαζι του!οταν δε βγηκε η πληροφορια για το μπαι αουτ του τοτε αρχισαν να τον εχουν σιγουρο για του χρονου και να ονειρευονται μεγαλα πραγματα!διαβασα μεχρι και σχολια οτι μονο ο σακιλ θα μπορει να τον αντιμετωπισει και αφου αυτος τελειωνει σιγα σιγα την καριερα του ο σοφο θα ειναι ασταματητος!βεβαια υπαρχουν και πολλα σχολια στο οτι ειναι φουσκα και οτι δεν θα πιασει αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι πρωτο θεμα συζητησης για τους οπαδους των κλιπερςχωρις ουσιαστικα να εχουν ιδια αποψη για τον παιχτη!

μετα απο ολα αυτα ελπιζω τα οσα λεει ο αναζ για μη υπαρξη μπαι αουτ να ισχυουν!μπορει να βγαλει πολλα λεφτα ο ολυμπιακος αν ο σοφο κανει μεγαλη χρονια φετος στην ευρωλιγκα!προφανως να τον κρατησουμε πανω απο 1-2 χρονια αποκλειεται οποτε ας κερδισουμε πολλα λεφτα απο αυτον!πανω απο ολα βεβαια ελπιζω για το ιδιο το παιδι να τα καταφερει και να γινει σταρ και στο nba!
thrylos7
Εν Ελλάδι, μετά το Μουντομπάσκετ, ο Σοφοκλής δήλωσε πως έχει 3ιετή συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα την τηρήσει... δικαιολογώντας ως ένα μέρος αυτή του την απόφαση...

Μετά τον Διαμαντίδη... ο Σχορτσιανίτης;
dizzy_fingers
Μπα.
Ο Διαμαντίδης έχει δηλώσει ότι ΔΕ θέλει να πάει.

Ο Σόφο είπε πως θέλει να πάει, απλά αν είναι να πάει θέλει να είναι προετοιμασμένος.

Αυτά δήλωσαν...το τί επιφυλάσσει το μέλλον στον καθένα, είναι ασφαλώς άλλη ιστορία.


Άσχετο σχετικό: Σχορτσιανίτης ή Σχορτσανίτης?
panos75
Ο Σχορτσιανίτης είναι μία από τις συμπάθειες μου από τότε που τον πρωτοείδα με τη φανέλα του Ηρακλή σε ηλικία 16 χρόνων. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως αν συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια ευσυνειδησία που επέδειξε πέρσι θα γίνει σύντομα ο κορυφαίος Ευρωπαίος στη θέση του και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Παρεπιμπτόντως, η μεταμόρφωση του ''Σόφο'' από χαμένο ταλέντο σε βασικό στέλεχος της δευτεραθλήτριας κόσμου είναι το μεγαλύτερο ''ξεβράκωμα'' των Ελλήνων προπονητών-ειδικών. Χρειάζεται να θυμίσω τι έλεγαν πέρσι τέτοια εποχή; Τι για χοντρό, τελειωμένο παίκτη με κακό χαρακτήρα, τι ότι ο Αγγελόπουλος πιάστηκε κορόιδο, τι ότι ο Καζλάουσκας είναι άσχετος που ενέκρινε την απόκτηση.

Ιδού όμως πως ο Λιθουανός ασχολήθηκε σοβαρά μαζί του, ως παίκτη ΚΑΙ ως άνθρωπο, και δικαιώθηκε. Οποία αντίθεση όσον αφορά τη νοοτροπία με τον Μανουσέλη(Ελπίδων) ή τον Ζούρο(Άρη) που τον έδιωξαν κακήν-κακώς από τις ομάδες τους, ελαφρά τη καρδία, χωρίς να κάνουν την παραμικρή προσπάθεια να τον κερδίσουν.

Σκεφτείτε μόνο πόσο καλύτερο θα ήταν το Ελληνικό μπάσκετ αν ο Διαμαντόπουλος, ο Κόμματος και ο Λιαδέλλης, παιδιά που έχουν δαιμονοποιηθεί από τους ''ειδικούς'' τους μπάσκετ, έπεφταν στα χέρια του Καζλάουσκας αντί των διαφόρων Ελλήνων προπονητών.
liolias
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 8 2006, 01:39 AM) *
Άσχετο σχετικό: Σχορτσιανίτης ή Σχορτσανίτης?

Σχορτσιανίτης
dizzy_fingers
Άρα ο Γαλάνης (ολόκληρη εταιρία στατιστικών) τον κάνει λάθος?
liolias
Λαθος κανει.Ακου εμενα tongue.gif
sihainas
χμ... στο site του ολυμπιακού μάλλον ανανεώνουν το ρόστερ και δεν το έχουν... αλλά στο euroleague.net τον έχουνε SCHORTSANITIS, SOFOKLIS Λογικά έτσι έχει δηλωθεί...άρα έτσι λέγεται...
dizzy_fingers
Αχα! Κι άλλος ένοχος!

Ναι, αλλά Σχορτσιανίτη δεν τον ξέρουμε κι ακούμε παντού?
Και η φανέλα του αυτό το όνομα λέει:


Η υπόθεση αρχίζει και εξελίσσεται σε μεγάλο μυστήριο 39.gif...
mikri prasini ollandeza
Μυστήριο και ευθύνη...Αστυνόμος Σαΐνης...!!(άπαιχτος, ε?)
Σχορτσιανίτης πρέπει να είναι...στο πώς έχει δηλωθει...γίνονται αρκετά λάθη!!Οπότε...χαιρέτα μέσα..!!!
liolias
Μην το ψαχνετε Σχορτσιανίτης ειναι.
Anaz
QUOTE
Σκεφτείτε μόνο πόσο καλύτερο θα ήταν το Ελληνικό μπάσκετ αν ο Διαμαντόπουλος, ο Κόμματος και ο Λιαδέλλης, παιδιά που έχουν δαιμονοποιηθεί από τους ''ειδικούς'' τους μπάσκετ, έπεφταν στα χέρια του Καζλάουσκας αντί των διαφόρων Ελλήνων προπονητών
Η "αναγεννηση" Σχορτσ(ι)ανιτη ειναι σαφως πολυ περισσοτερο εργο Σφαιροπουλου παρα Καζλαουσκας με τον οποίο, δεν υπηρχε βεβαια κανα προβλημα μεταξυ τους, αλλα δεν ειχαν κ τις καλυτερες σχεσεις..
Air Kef
Σχορτσανιτης είναι.

Τον έλεγαν με "ι" στην αρχή της καριέρας του(το 2000 στα 15 του) αλλά καπου το 2003 έγραψε ο Σκουντής στο "Τ" πως λεγετε Σχορτσανιτης,αλλά επειδή ήταν ήδη γνωστός έχει επικρατήσει το...λάθος.


QUOTE
Η "αναγεννηση" Σχορτσ(ι)ανιτη ειναι σαφως πολυ περισσοτερο εργο Σφαιροπουλου παρα Καζλαουσκας με τον οποίο, δεν υπηρχε βεβαια κανα προβλημα μεταξυ τους, αλλα δεν ειχαν κ τις καλυτερες σχεσεις..


Ο Σόφο κέρδισε το στοίχημα που είχε βάλει με...όλους.

Από καμένος πέρσι το καλοκαίρι,τον έχασε ο Άρης επειδή του πρότεινε συμβόλαιο με όρο να χάσει κιλα.

Τον πήρε ο Ολυμπιακος ως τεράστιο ρίσκο και ώντας καλυμένος στους ψηλούς αφού είχε και Ζούκι-Ράντσικ,αλλά με σκληρή δουλεία και δίαιτα όλο το χρόνο,βελτιώνοντας συνεχώς και συνολικά το παιχνίδι του έφτασε στο υψηλότερο σημείο της ως τώρα καριερας του κλείνοντας στόματα,δημιουργώντας προσδοκιες.Από καμενος,είναι σίγουρος για ΝΒΑ.Πολύ σωστά κάποιος(νομίζω ο χόλικ) τον χαρακτήρησε ως τον μονο Ελληνα κυρίαρχο,ευστοχα δίχως αμφιβολια!

Ήταν η μονη αλλαγή της (απόλυτα επιτυχημένης) 12άδας του Ευρωμπάσκετ στην θέση του Μπουρούση που όλο τον χρόνο καθόταν στην ΑΕΚ,χωρίς να βελτιωθεί στο ελάχιστο,απλά κερδίζοντας εμπειριες σε Ευρωλιγκα και Α1,περιμένοντας την λήξη του συμβολαίου του.Ελπίζω το πάθημα να του έγινε μάθημα.
panos75
QUOTE
Η "αναγεννηση" Σχορτσ(ι)ανιτη ειναι σαφως πολυ περισσοτερο εργο Σφαιροπουλου παρα Καζλαουσκας με τον οποίο, δεν υπηρχε βεβαια κανα προβλημα μεταξυ τους, αλλα δεν ειχαν κ τις καλυτερες σχεσεις..


Προφανώς ο Σφαιρόπουλος δεν ξύπνησε κάποιο πρωί και είπε ''ας ασχοληθώ με τον Σχορτσιανίτη''. Η απόκτηση του (τη στιγμή που θεωρούνταν ανεπιθύμητος από όλες τις ομάδες), το πρόγραμμα που ακολούθησε ο ''Σόφο'' και η εμπιστοσύνη που του έδειξε στη συνέχεια είναι επιλογές Καζλάουσκας (και Αγγελόπουλου).

Έστω κι έτσι όμως παραμένει η απορία: γιατί και οι άλλες μας ομάδες δεν έβαλαν κάποιο Σφαιρόπουλο να ασχοληθεί με παίκτες-κεφάλαια για το ελληνικό μπάσκετ αλλά τους άφησαν να χαθούν;
Air Kef
Ίσως για τον λόγο που η Ελλαδα είναι Πρωταθλητρια χαμένων ταλέντων..

Δεν του δίνουν και τον Ταπούτο του Σφαιρόπουλου;; biggrin.gif
asxetos
Διαβάζω τώρα στο contra ότι ο Σχορτσανίτης (χωρίς ι όπως λανθασμένα γράφεται) είπε στους Αγγελόπουλους ότι θα μείνει σίγουρα φέτος και μάλλον και του χρόνου. Οι Αγγελόπουλοι επειδή ξέρουν από μπάσκετ και δεν είναι σαν τους Γιαννακόπουλους ή τον Σώκρατες που ασχολήθηκαν με το μπάσκετ επειδή είχαν βλέψεις για το ποδόσφαιρο δεν θα τον πιέσουν και θα τον αφήσουν να πάρει όποια απόφαση θέλει του χρόνου αφού καταλαβαίνουν ότι το ΝΒΑ είναι όνειρο για το κάθε παίκτη. Για αυτό άλλωστε αποκτήθηκε και ο Μπουρούσης.
dizzy_fingers
QUOTE
σαν τους Γιαννακόπουλους....
......που ασχολήθηκαν με το μπάσκετ επειδή είχαν βλέψεις για το ποδόσφαιρο

blink.gif
Αυτό βλέπεις εσύ την τελευταία 20ετία?
asxetos
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 8 2006, 09:52 PM) *
blink.gif
Αυτό βλέπεις εσύ την τελευταία 20ετία?


Γιατί, πιστεύεις ότι έχω άδικο; Απλώς οι ανθρώποι θέλανε να πάρουν το ποδόσφαιρο και γιαυτό πήραν την Ερασιτεχνική και μέσω αυτής έριξαν λεφτά στο μπάσκετ αφού εκεί είδαν ότι υπήρχε προβολή.
thrylos7
Δεν ξέρω αν οι αρχικές τους προθέσεις ήταν αυτές, αλλά σίγουρα η ενασχόλησή τους με το μπάσκετ τόσα χρόνια είναι "αυθεντική" και αδιαμφισβήτητη.

Και κάπου εδώ ξεπερνάμε τα όρια του off topic...
asxetos
QUOTE(thrylos7 @ Sep 9 2006, 07:55 PM) *
Δεν ξέρω αν οι αρχικές τους προθέσεις ήταν αυτές, αλλά σίγουρα η ενασχόλησή τους με το μπάσκετ τόσα χρόνια είναι "αυθεντική" και αδιαμφισβήτητη.

Και κάπου εδώ ξεπερνάμε τα όρια του off topic...


Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό. Σίγουρα κάτι θα έχουν μάθει από μπάσκετ τόσα χρόνια που παρακολουθούν αλλά για τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται πρώτα από όλα. Αν τους ενδιέφερε τόσο το μπάσκετ δεν θα χαλούσαν το κόσμο όταν ο Ορφανός δήλωσε ότι η ΑΕΚ θέλει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ φέτος (ανεξαρτήτως από το ποιά είναι η γνώμη του καθενός για το κατά πόσο η ΑΕΚ θα πρέπει να παίζει εκεί η σε μικρότερο γήπεδο).
milan 7
77.gif SOFO or BABY SHAK FOREVER 77.gif
Από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες στην Εθνική 41.gif
thrylos7
QUOTE
Σίγουρα κάτι θα έχουν μάθει από μπάσκετ τόσα χρόνια

Ε τώρα δεν ξέρω και την επιστημονική τους κατάρτιση... όχι ότι έχει αρκετή σημασία.

QUOTE
αλλά για τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται πρώτα από όλα

Λογικό δεν είναι; Αλλά αυτό δεν αποκλείει το ενδιαφέρον τους για το μπάσκετ..

QUOTE
Αν τους ενδιέφερε τόσο το μπάσκετ δεν θα χαλούσαν το κόσμο όταν ο Ορφανός δήλωσε ότι η ΑΕΚ θέλει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ φέτος (ανεξαρτήτως από το ποιά είναι η γνώμη του καθενός για το κατά πόσο η ΑΕΚ θα πρέπει να παίζει εκεί η σε μικρότερο γήπεδο).

Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει μ' αυτό.
Αλλά όπως και να' χει είναι πολύ μικρό το γεγονός για να τους κρίνουμε για τόσα χρόνια...
Όχι ότι τους θεωρώ άγιους.. όπως και κανέναν βέβαια..

(Καλά δε ντρέπεστε! Τόσοι παναθηναϊκοί εδώ μέσα εγώ θα υπερασπίζομαι τους προέδρους σας;
Εγώ πάντως συμφωνώ(ως οπαδός, όχι ως φίλαθλος).. "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ.. και άσε την ΚΑΕ" )
thrylos7
Για να επανέρθουμε στο topic... από sportime.gr:

QUOTE
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έπειτα από το Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας ανέβηκε κατά πολύ στην εκτίμηση των Αμερικανών και αυτό το κατάλαβαν άπαντες ειδικά μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα. Το όνομα του όμως, πέραν της ζημιάς που έκανε στην ομάδα του Σιζέφσκι, βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που το 2010 θα… μεσουρανούν στο ΝΒΑ! Δεν το λέμε εμείς αλλά ο Μαρκ Σπίαρς, γνωστός αναλυτής του ΝΒΑ και δημοσιογράφος της Ντένβερ Ποστ, που σε σχετική έρευνα του ESPN για το «ποιος θα είναι ο νέος Νοβίτσκι του ΝΒΑ» απάντησε… Sofoklis Schortsanitis!


Την τελευταία βδομάδα το αμερικανικό δίκτυο ESPN θέτει διάφορα ερωτήματα σε γνωστούς δημοσιογράφους που ασχολούνται με το μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προσπαθώντας από τις απαντήσεις να σχηματίσει την εικόνα που θα έχει το ΝΒΑ το 2010. Το εν λόγω ερώτημα λοιπόν, ήταν το εξής: «Ποιος θα είναι ο νέος διεθνής σταρ που θα αντικαταστήσει τον Νοβίτσκι στο ΝΒΑ». Οι αποδέκτες της ερώτησης ήταν έξι δημοσιογράφοι, εκ των οποίων ο ένας ψήφισε… λευκό, λέγοντας πως είναι δύσκολο να υπάρξει νέος Νοβίτσκι τόσο σύντομα.

Από τις υπόλοιπες πέντε απαντήσεις, οι τέσσερις ψήφοι πήγαν στον Γιάο Μινγκ και τον Ντάρκο Μίλισιτς (συγκέντρωσαν από δύο ο καθένας), ενώ ο πέμπτος πήγε στον δικό μας, Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο άνθρωπος που έκανε τη… διαφορά και επέλεξε τον Σοφοκλή είναι ο Μαρκ Σπίαρς, ο οποίος έκανε μία μελετημένη ανάλυση του άσου του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι το επόμενο καλοκαίρο ίσως παρουσιαστεί πιο έτοιμος για το ΝΒΑ...
Marc J. Spears, The Denver Post: «Να θυμάστε αυτό το όνομα και μη προσπαθήσετε να το προφέρετε: Sofoklis Schortsanitis. Μάλλον, να θυμάστε απλά το ψευδώνυμο του: Baby Shaq.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς επέλεξαν τον ύψους 2.06 μ. και 120 κιλών στο Νο 34 του δεύτερου γύρου των ντραφτ το 2003. Στα 21 του χρόνια, ο Baby Shaq έδειξε δυνατότητες σούπερ-σταρ παίζοντας καλά με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ήταν η κυρίαρχη δύναμη της Ελλάδας στο post και σκόραρε 14 πόντους με 6/7 σουτ στον νικηφόρο ημιτελικό από των ΗΠΑ στην Ιαπωνία.

Ο Baby Shaq πέτυχε ένα από τα καλύτερα χάιλαϊτ καρφώνοντας πάνω από τον Γιάο Μινγκ, επίσης στην Ιαπωνία. Οι Κλίπερς έκαναν το λάθος να μην προσθέσουν τον Baby Shaq στο ρόστερ τους από φέτος. Μετά όμως από ακόμη ένα χρόνο στο εξωτερικό και μείωση του βάρους του, να περιμένετε ότι ο Baby Shaq θα είναι πιθανότατα από τους καλύτερους “ρούκις” της σεζόν 2007-2008 και τελικά θα εξελιχθεί σε διεθνή σταρ».

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο...
Alexmei
QUOTE
«ποιος θα είναι ο νέος Νοβίτσκι του ΝΒΑ» απάντησε… Sofoklis Schortsanitis!



Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μεγάλος σταρ στο ΝΒΑ αλλά επόμενος Νοβίτσκις...; Δεν νομίζω.... Ο "Σόφος" είναι αυθεντικός!!!!!!! 41.gif 41.gif 41.gif wav.gif wav.gif
leonkalf
Βλέπω το Σόφο να βγαίνει στους πρώτους σκόρερ με τις ασίστ του Μούλα στα pick 'n roll τους!!
thrylos7
38.gif

Όντως, από αυτή την προσθήκη αυτός που ωφελείται περισσότερο από τους ψηλούς είναι ο Σοφοκλής...
Anaz
10 κιλα λεει εχει παρει παλι ο Σοφο,ο οποιος μαλιστα δειχνει να δυσκολευεται να ανταπεξελθει στις προπονησεις!
Η αληθεια ειναι οτι εβλεπα τις προαλλες καποια βιντεακια απ'τα μεσα της χρονιας κ συνειδητοποιησα οτι πραγματι ηταν σαφως πιο αδυνατος απο το παιχνιδι με τον Παο,αλλα κ την Εθνικη! Πρεπει να προσεξει ιδιαιτερα γιατι περσι ειχε την ανεση να δουλεψει ολο το καλοκαιρι την φυσικη του κατασταση κ το σωμα του,ενω φετος με τις υποχρεωσεις με την Εθνικη ουτε να ξεκουραστει δεν προλαβε! Στον Ολυμπιακο λεγεται οτι εχουν ψιλοχαλαστει απο αυτην την εξελιξη του σοφο το καλοκαιρι κ τον εβαλαν παλι σε διαιτα!

Ελα Σοφο,για να συμμαζευομαστε αγορι μου.... biggrin.gif
qspock
Ειναι αληθεια οτι κι εγω οταν τον ειδα στην εθνικη μου φανηκε πιο βαρυς απο το Χειμωνα με Ολυμπιακο. Κακο αυτο, η αληθεια ειναι οτι ακομη και το χειμωνα επρεπε να συνεχισει την διαιτα γιατι δεν εφτασε ποτε το επιθυμητο, αντιθετως ανεβηκε παλι...
Τωρα αντε παλι διατροφη.

Ισως του κανει κακο να λεγονται τοσα καλα λογια για αυτον.

Καλα εκει στην Αθηνα μια σταλια ειναι τα "σουβλακια", ποσα τρωει? blech.gif
reignman
ε δε θα τρωει καμια 50ρια?
FANISTELROOY
Παιδια ξερετε ποσα κιλα εχει φτασει ο Σοφοκλης; Πανω απο 150 ακουσα!!
rchos
ποσα ακριβως δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να πηρε 10 κιλα που λενε!υπερβολικο το βρισκω!λιγοτερα πρεπει να πηρε!
απο την στιγμη που λενε οτι σε 1 μηνα θε ειναι πανετοιμος σε αυτο το επιπεδο 5-6 κιλα το σκεφτομαι εγω!
FANISTELROOY
Καποιος μου ειπε 168!!! Γι αυτο ρωταω να δω αν γνωριζετε κατι και σεις.. Το ατομο αυτο κατι ξερει..
dizzy_fingers
Θα ξέρει τα νούμερα που είχε στον Άρη τότε, γιατί τότε είχε τόσα κιλά.

Και τότε ήταν φανερά πιο χοντρός απ'ότι είναι τώρα.

Οπότε, δεν παίζει να έχει τόσα.
Anaz
168 αποκλειεται ρε!!Τοσα ηταν οταν εφυγε απ'τον Αρη! 33.gif
Τεσπα μην κοιτατε τα νουμερα ρε παιδια!Δεν παιζουν ρόλο,ειδικα σε αυτο το επιπεδο!Ασε που δεν βγαινουν προς τα εξω τα πραγματικα νουμερα! Σημασια εχει πως δειχνει,κ ποσο του επιτρεπει το σωμα του να κινηθει κ να ανταπεξελθει στις προπονησεις!Ο Σοφο αυτην τη στιγμη δειχνει πιο βαρυς απ'ότι στα μεσα της χρονιας ειναι η αληθεια!Δεν ξερω ποσα πηρε,αλλα ειναι βλακεια στη φαση που ειναι που επρεπε να χασει κι αλλα να ξαναβαζει επιπλεον! O Σοφο πρεπει να πεσει στα 130-140 κιλα..
FANISTELROOY
Συγκεκριμενα ρωτησα ενα δημοσιογραφο και μου εστειλε το εξης μαιλ:
O sofoklis einai tora 168!!!! dystixos den ton prosexoun katholou alla auto einia alli istoria.
Anaz
Ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος τοτε μαλλον ειναι ασχετος!
ή καποιος του'κανε την ιδια ερωτηση οταν ηταν στον Αρη κ είχε την απάντηση saved κ την έκανε προωθηση κ σε σενα.. 19.gif
Κατι που μ'εκνευριζει παντως στους δημοσιογραφους ειναι οτι ακομα κ ασχετοι να'ναι κ να μην εχουν την παραμικρη σοβαρη πληροφορηση με το θεμα,σώνει κ καλα πρεπει κατι να πουν να'χουν αποψη για ολα κ τα πάντα κ επιπλεον με το υφος του "γνωστη"!! 68.gif
Ο Σοφο οπως ελεγαν τα ρεπορταζ εφυγε απ'τον Αρη κοντα στα 170 κ εχασε 20 κιλα στον Ολυμπιακο.
Τωρα να'ναι καμμια 155αρα..?Μονο αυτος κ διαιτολογος του ξερουν νομιζω! Μη στεκεστε στα νουμερα. Ουτως η αλλως ο Σοφο οπως εχει κ ο ιδιος πει θελει να βαλει κι αλλα ΜΥΙΚΑ κιλά!
FANISTELROOY
O συγκεκριμενος δημοσιογραφος δεν ειναι καθολου ασχετος!! Μπορεις να ακουσεις αυτα που λεει καθε βραδυ 12-3 στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ..
Θα λειπει σημερα ομως,ειναι Πατρα για ρεπορταζ..
ΑΥΤΑ!

Οσον αφορα τα μυηκα κιλα που θελει να βαλει,ποσα ποια;; Δεν θα μπορει να ανοιξει τα χερια του μετα..Πιστευω πως πρεπει να φτασει οσα ηταν στο τελος της περιοδου και θα ειναι κομπλε.. Αν βαλει και αλλα μυηκα κιλα θα ειναι πολυ πολυ αργος..
liolias
Στον Αρη ηταν 180 και εχασε 30.Τωρα ειναι 150.
rchos
ρε παιδια αποκλειεται να πηρε 20 κιλα σε ενα καλοκαιρι μεσα!θα φαινοταν κιολας οτι εχει παρει τοσα!επισης αποκλειεται να τα χασει σε ενα μηνα τοσα πολλα!ο προγραμματισμος ειναι σε 1 μηνα να ξαναγιρισει στο κανονικο προγραμμα με ολη την ομαδα μαζι!(και τωρα κανονικο κανει απλα μενει στο ρεντη και κανει και εκει ειδικο προγραμμα)!
sarounas
η ουσία πάντως είναι άλλη
ο σοφοκλής δυστυχώς έχει και πάλι πρόβλημα με τα κιλά και ο Γκέρσαν τον βάζει πολύ λίγο
από την ιστορία αυτή όλοι βγαίνουν ζημιωμένοι,
αλλά μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Σοφοκλής
μεγάλο παιδί είναι, ας προσέξει λίγο επιτέλους
αν δεν προσπαθήσει πραγματικά ο ίδιος, δεν γίνεται τίποτα
noumero6
μεγαλο παιδι είναι όμως χρειάζεται κάποιον να τον προσεχει και να του θυμίζει πως μπορεί να φτασει ψηλα...Πιστευω θα ανακάμψει αλλά αν δν ασχοληθουν μαζί του όπως περσυ ο γυμναστης δν θα παει μπροστα και είναι άδικο για το ελληνικό μπάσκετ! Μπορεί να κάνει πολλά!
noumero6
ξερεις κανείς κάτι? είπανε πως ΣOφοκλης την έχει ψωνίσει άγρια? ισχύει κάτι τέτοιο? shot.gif
rchos
ποιοι ακριβως το ειπαν αυτο?
thrylos7
O Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Σάκης ο Γκοτζίλας, ο Νίκος ο Πεταλούδας... tongue.gif

Προφανώς αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τους χθεσινούς πανηγυρισμούς; Ή μήπως κάτι άλλο;

Ας ασχοληθούμε με το ντέρμπι που είναι το ουσιώδες...
mikri prasini ollandeza
α ρε καθάρματα... tongue.gif

Μα γιατί να έχει ψωνιστεί?ίσα-ίσα....
noumero6
ας είναι όλα όπως τα λετε! θα δούμε αύριο!
qspock
QUOTE(thrylos7 @ Oct 27 2006, 02:49 AM) *
O Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Σάκης ο Γκοτζίλας, ο Νίκος ο Πεταλούδας... tongue.gif


Κι ο Πέτρος ο Πέτρας! laugh.gif
liolias
Παιδια ο Σοφο ηταν ολα τα λεφτα.Μολις τον ειδα μου θυμησε κατι απο Σακ.
Warrior
Η ζημια απο τα κιλα που εχει παρει ειναι εμφανης νομιζω εγω...
diama13
Συμφωνω....αμα αδυνατισει,θα μπορεσει να προσφερει πολλα περισσοτερα....πρεπει,πρεπει.....και στο χθεσινο παιχνιδι δεν εκανε και πολλα.... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.