Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
Air Kef
Το ειπε ο Νικος Ζερβας,το λεω και γω!

Ολο λεμε οτι ο Σοφο ειναι κεφάλαιο για Ολυμπιακο ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ!

Μήπως λοιπον ο Γιαννακης ειναι ο πλέον κατάλληλος,απλα με μια και μονο συναντηση τους,να του βαλει μυαλο μια και καλη;;;;;;;
thrylos7
QUOTE
Πάντως την Πέμπτη στο Galea μαζί με τον Σόφο ήταν και οι Άκερ,Πενν,Bασιλόπουλος και νομίζω και Ντόμερκαντ.
Όμως μόνο για τον Σοφοκλή γίνεται θέμα! Βέβαια έχει δώσει και δικαώματα, γι'αυτό.

Οι άλλοι όμως παρουσιάστηκαν κανονικά στην προπόνηση (εφόσον δεν έχουμε πληροφόρηση για το αντίθετο...)

Έχουμε κλίμα παρέας πάντως... smile.gif

QUOTE
Ο Σοφοκλής έχει δώσει πολλά δικαιώματα στο παρελθόν, όμως μην ξεχνάμε πως και ο Γκέρσον με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα έχει δώσει κι αυτός δικαιώματα (βλέπε Μουλα, Στακ, Παπαμακάριο).


Το μόνο που θα μπορούσε να θεωρηθεί μεμπτό για τον Γκέρσον είναι η περίπτωση Μούλα. Το πως χρησιμοποιεί αυτός το ρόστερ είναι καθαρά δική του υπόθεση, όπως και οποιουδήποτε προπονητή για την ομάδα του.

2 είναι οι λύσεις... Μόνο αυτή με τον Γιαννάκη μου αρέσει.. rolleyes.gif
qspock
Ετσι ακριβως οπως τα λετε dizzy και panos75.

Το "ειδικη μεταχειριση" σημαινει πως περσυ ειχαμε μια συνολικη προσπαθεια, να γινει ο Σοφο αυτο που ειναι, δηλαδη πρωταγωνιστης. Παροτι τραυματιστηκε ο Ζουκαουσκας, αντι να τρεξει ο Κασλαουσκας να παρει ο,τι κυκλοφορει στην αγορα (παιζει δεν παιζει αυτο οπως κανει φετος ο Γκερσον), πονταρε πληρως στον Σοφο, και το αποτελεσμα ηταν ακρως ελπιδοφορο και ευτυχες για τον Ολυμπιακο, τον ιδιο τον παιχτη, για το ελληνικο μπασκετ και την εθνικη.

Φετος ερχεται ο Μιδας, κανει αδικαιολογητα του κεφαλιου του, γκρεμιζει την περσυνη ομαδα, διωχνει τα περσυνα νεοτερα ταλεντα της ομαδας (Σειμπουτις-Πριντεζης), καθως και τα 2 μεγαλυτερα περσυνα αστερια αλλα και -επι της ουσιας- οπλα του Ολυμπιακου: Τον Εντνι αρχικα, και τον Σοφο στην συνεχεια. Και συνεχιζει να νομιζει οτι οι ομαδες φτιαχνονται με το να αγοραζεις οσο περισσοτερους παιχτες μπορεις, κυριολεκτικα με 0 προγραμματισμο και στην τελικη χωρις αυτοι να χρησιμοποιηθουν ως και καθολου! (Μακναμαρα).
Τωρα παει για τον δευτερο Μακναμαρα, ή τον δευτερο Μπουρουση (Γλυνιαδακης). Οπως θελετε δειτε το.

Δηλαδη ποιος θα αντικαταστησει τον Σοφο? Ο Γλυνιαδακης?

Για συνελθετε εκει στον Ολυμπιακο κι ανοιχτε τα ματια σας...

Ετσι ανοιγουν οικονομικες τρυπες δυσβασταχτες, ετσι αποχωρουν στελεχη απο τις ομαδες, ετσι πανε στραφι οι πιο ωραιες προσπαθειες που μπορει να κανει ενας συλλογος: Να χτισει μια μεγαλη ομαδα, να εχει υπομονη, επιμονη στις βασεις της, ελπιδα για το μελλον.

Ο Ολυμπιακος περσυ ειχε κανει τα ποιο σωστα βηματα προς την κατευθυνση αυτη. Ηταν παραδειγμα προς μιμηση.
Πολυ φοβαμαι ομως οτι και φετος θα ειναι παραδειγμα: Παραδειγμα προς αποφυγη!
thrylos7
Δε διαφωνώ ουσιαστικά, μας χωρίζουν απλά λίγες μοίρες ( tongue.gif ), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γκέρσον πρέπει να φέρει ευθύνη για τις πράξεις του Σοφοκλή. Φαίνεται αν τον διώχνει ο Γκέρσον ή όχι...

Κι αν όλη αυτή η συμπεριφορά του Σόφο οφείλεται στην ειδική μεταχείριση που δεν είχε... Κι αυτό, κατά την άποψή μου, δεν είναι ευθύνη του Γκέρσον(ή του Αγγελόπουλου, γιατί εδώ μπαίνει κι αυτός στο θέμα).

Αν δε μπορεί να είναι υπεύθυνος και να φροντίζει ο ίδιος για τον εαυτό του, τότε ουσιαστική πρόοδος πέρυσι δεν υπήρξε! Δηλαδή σε ολόκληρη την καριέρα του θα πρέπει να έχει κάποιον από πάνω του να τον νταντεύει;

Μιλάω βάσει αυτών που γνωρίζουμε (έχουν βγει στη δημοσιότητα).. Αν έχουμε δηλώσεις του Σοφοκλή όπως αυτές του Μουλαομέροβιτς, τότε μπορεί ν' αλλάξουν τα πράγματα.
rchos
μισο λεπτο βρε παιδια γιατι δεν καταλαβαινω καποια πραγματα!λετε οτι φταιει ο γκερσον για την φετινη κατασταση γιατι δεν ξερει να συμπεριφερθει και νιωθει βεντετα!χθεσινος ειναι ο γκερσον?λιγες βεντετες εχει προπονησει?ο γιασικεβιτσιους δηλαδη η ο βουισιστς του ειχαν δημιουργησει προβληματα?ο γκερσον με τον σολομον ειχε μονο σοβαρα προβληματα.ο οποιος ειναι γνωστη προβληματικη περιπτωση!
στην αρχη της χρονιας δεν λεγαμε οτι απο την πρωτη φετινη προπονηση του ολυμπιακου ο σοφο εμφανιστηκε με πολλα κιλα?δηλαδη ηθελε απο τις διακοπες ακομη να διωξει τον γκερσον γι'αυτο πηρε τα κιλα?
εμενα βασικα το σημαντικοτερο πρεαγμα απο οσα ακουγονται ειναι αυτα που ειπε ο αγγελοπουλος!αυτος τον πιστεψε αυτος τον εφερε αυτος τον στηριξε αυτος τον ειχε στα οπα οπα!απο την στιγμη που ακομη και αυτος εχασε την εμπιστοσυνη πλεον προς τον σοφο μαλλον εχει κανει χοντρες βλακειες φετος το παλικαρι!ειναι και ι προιστορια του τετοια παντως που σε κανει δυστηχως να το πιστευεις αυτο!

παντως οπως ειπε και thrylos δυο λυσεις βλεπω και μαρεσει μονο αυτη με τον γιαννακη!

QUOTE
Αλλη δουλεια δεν ειχε ο Γιαννακης να νταραβεριζεται με τον Εβραιο...


με τον εβραιο δεν χρειαζετε πολυ νταραβερι!με τον σοφο ομως ναι!δεν πιστευω πλεον οτι υπαρχει αλλος που να μπορει να βοηθησει τον σοφο!μονο ο εθνικος κοουτς!για τον σοφο αν πρεπει να γινει ακομη μια προσπαθεια ειναι για να μην χαθει απο το ελληνικο μπασκετ και οχι απο τον ολυμπιακο!
Billubs
QUOTE
Αλλη δουλεια δεν ειχε ο Γιαννακης να νταραβεριζεται με τον Εβραιο



Ωχ ωχ ωχ! Ο Αρκαδιος θα μας βγει και εβραιοφαγος! Τρεμε Χιμλερ!
Billubs
Aν ειναι να φαει το κεφαλι του προπονητης του διαμετρηματος του Γκερσον για το παιδοβουβαλο Σοφοκλη - παιζω το πολυ κανα δεκαλεπτο γιατι με ενοχλουν οι πατσες - Σχορτσιανιτη τοτε μαζι σου.
Anaz
Aπ'τις δηλώσεις του Πίνι συγκράτησα αυτο:
QUOTE
Τι να πω στους άλλους παίκτες που κάνουν κάθε μέρα προπόνηση πέντε ώρες ,βάρη και όλα αυτά;
Η αλήθεια ειναι ότι καποια στιγμη έχασαν την υπομονη τους κ οι συμπαίχτες του και άρχισαν και αυτοί να στραβώνουν! Εκει ήταν το χειρότερο για τον Σοφο!
QUOTE
Καλώς ή κακώς δεν είναι όλοι οι αθλητές του κόσμου σαν τον Παπαμακάριο και τον Βασιλόπουλο, να κατεβάζουν το κεφάλι όταν αδικούνται, να μη λένε τίποτε και να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά.
Συμφωνω εν μέρει αλλα υπάρχει και η άλλη οψη του νομίσματος,που λέει οτι δεν μπορεις να αδικησεις τον Στακ και τον Μπουρούση που έκαναν αυτο ακριβως, για εναν παίχτη που κάνει του κεφαλιού του! ΠΑΡΑ την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ που εδειξαν προς το προσωπο του οι Αγγελόπουλοι που τον πήραν ίσως στο χειρότερο σημείο της καριερας του,του έδειξαν εμπιστοσύνη,κ του έδωσαν μια νέα ευκαιρια στην καριερα του, παιρνοντας τον ουσιαστικα απ'το χερακι μαζι με τον Σφαιρόπουλο κ ολόκληρο team να τον παρακολουθει στενα κ να του υποδεικνύει τι να κανει, οδηγώντας τον στην περσινη αναγέννηση του!
Δεν λέω,σίγουρα θα έχει καποιο μερίδιο ευθύνης και ο Γκερσον αλλα και η υπομονη εχει τα όρια της..Ο Ολυμπιακος ειναι πολυ μεγαλος σύλλογος για να κάνει ο αχάριστος Σοφο το ψώνιο του! Αν δεν γουστάρει ας πάει ΝΒΑ... Κι εγω λυπάμαι-όχι για τον ίδιο γιατι το κεφάλι του τα φταίει-για την ομαδα μου κ για την Εθνική, αλλα μόνο και μόνο για την περσινη αντιμετωπιση που είχε θα έπρεπε να μην χρειαζεται καν "ειδικη μεταχείριση" που λέτε..και γι'αυτο δεν τον δικαιολογω ούτε στο ελάχιστο!! Σε όλη του την καριερα δηλαδη θα πρεπει να εχει καποιον απο διπλα του να τον προσέχει..??Ε όχι δα..
Anaz
Φυσικα και θα γίνει ανταλλαγη,αφού τα'χουμε πεί.. tongue.gif
Σοβαρα,αν φύγει και πάει στην Μπενετον τι θα αποδειχτει..?? rolleyes.gif
apkat
Λατρευω τον Σοφοκλη σαν παικτη αλλα εδω νομιζω οτι ακουγονται πολυ παραξενα πραγματα..

Υπαρχουν γεγονοτα και αυτα ειναι οτι ο Σοφοκλης αλλαξε το λοου προφιλ που ειχε περσυ και εμφανιστηκε φετος σαν τον πραγματικο Σακιλ..Δυστυχως για ολους μας δεν ειναι ομως..Ο Γκερσον φυσικα και δεν θα δεχτει βεντετιλικια στην ομαδα του 100% δικαιολογημενα..Δεν μπορει ενα παιδι 21 χρονων να χανει πανω απο τις μισες προπονησεις, να εχει συνεχεις τραυματισμους(για τους οποιους πλεον πολυ αμφιβαλω) και ολοι μας να εχουμε την απαιτηση παρα και τα δεδομενα προβληματα υγειας που εχει(λογω κιλων) να παιζει 20λεπτα..Για μενα η σταση του Πινι ειναι αψογη(εγω θα τον ειχα ηδη διωξει) γιατι σεβεται ολους εμας και την διοιοκηση και δεν τον εχει απομακρυνει..

Ομως αν μου ζητηθει να διαλεξω φυσικα προτιμαω Γκερσον γιατι δε μιλαω για ενα χαρτι που μπορει να μου βγει και αν βγει σε 2 χρονια πηγε ΝΒΑ αλλα μιλαω για κατι πολυ σιγουρο.Ενα μεγαλο προπονητη που αν οχι φετος σε 2-3 χρονια θα κανει τον Ολυμπιακο ξανα υπερδυναμη..

Ειναι οντως πολυ ρομαντικη η περσινη προσπαθεια αλλα εκ τοτε μπηκε πλου νερο στο αυλακι και αλλαξαν παρα πολλα..Ο Ολυμπιακοες δεν ειναι ομαδα που θα προσπαθει για να βγει 2η και δεν εχει αναγκη κανενα(ουτε προπονητη ουτε παικτη)..Αυτο μαλλον πρεπει να συνειδητοποιησει ο Σοφοκλης για να ξαναβρει δρομο στην ομαδα..

Οσο για την καριερα του και το μελλον του μη φοβαστε..Ειναι πλεον ονομα,ευκολα η δυσκολα θα φτασει στο ΝΒΑ και εκει δε χωρανε βεντετισμοι κια κλαμπ..Θα αρχησει τις εξαωρες προπονησεις και θα γινει αυτο που πλεον δεν ξερω αν του αξιζει.. wink.gif wink.gif
enypnio
QUOTE(Billubs @ Jan 15 2007, 04:46 AM) *
Ωχ ωχ ωχ! Ο Αρκαδιος θα μας βγει και εβραιοφαγος! Τρεμε Χιμλερ!


Αρκάδιε μαζί σου καλά είναι δυνατόν να μας κουβαλήσει τον Οβριό

Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα με τον Σόφο είναι εκεί που πατάει ο Γκέρσον για να κρυψει το πραγματικό πρόβλημα που είναι ότι όταν ήρθε στην Ελλάδα νόμισε ότι η Ελλάδα είναι κάτι σαν Ουγκάντα που ήρθε να μας δώσει τα πολίτιμα φώτα του και να μας εκπολιτίσει.
Γι’αυτό στην αρχή δεν εμπιστεύονταν τους έλληνες παίχτες και Μπουρούσης, Παπαμακάριος, Χαρίσης έβλεπαν παρκέ μόνο με θάυμα
Για τον ίδιο λόγο υποτίμησε και την Α1 που την πέρασε κάτι σαν τον ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ πρωτάθλημα που η Μακάμπι κέρδίζει περπατώντας, και νόμιζε ότι παλεύει μόνο με τον Παναθηναϊκό, όταν όμως του ήρθε κατρακύλα ο Αρης και ο Πανιώνιος κατάλαβε τι εστί βερίκοκο και κοντεύει να κάνει τον Μπουρούση εικόνισμα.
Επίσης το πρόβλημα του Ολυμπιάκου δεν είναι τα ντερέκια είχει πολλά. Έναν άσσο της προκοπής δεν έχει αυτός ο Πενν καλός είναι αλλά άμα τον μαρκάρουν στριμόκολα τα φτύνει. Θα τον πιάσει στο κυνηγητό ο ξανθός άγγέλος της Μπαρτσελόνας και μισιτός του Παναθηναϊκού και θα του βγεί η γλώσσα.Θα σκάσει ο Πενν από το τρέξιμο
34 και 36 λεπτά παίζει μόνο ο Ζήσης στην Μπενεττόν που είναι και 23 χρονών αρά αντέχει δεύτερον είναι ξεκούραστος γιατί είχε μεγάλα διαστήματα αποχής λόγω τραυματισμών και τα λοιπα.
Air Kef
Κάπως οφ τοπικη άποψη σου για τον Πεν.Ζητιέται σε αλλα τοπικκ και καλύτερα να το ποστάρεις εκει το κομμάτι..

Τώρα σε αυτά που λες για τον Γκέρσον εχεις ενα δικιο..Κυριως οτι νομιζε οτι το Ελληνικο Πρωτάθλημα ειναι επιπέδου Ισραήλ..Βέβαια τα μπάτζετ αλλα και ο......Παναθηναικος του δίνουν αυτο το δικαίωμα αλλα οι ήττες απο Αρη και Πανιώνιο μαλλον τον ξύπνησαν..

Τώρα σε αυτά που λες,απκατ,εγώ θα προτιμουσα τον Σοφο.Με τοσα λεφτά που εχει στην διάθεση του ο Πινι,δν νομιζω οτι θα ειναι και τοσο μεγάλο επιτευγμα να κανει τον Ολυμπιακο σουπερ ομάδα.Ασε που πιστεύω οτι θα έπρεπε να την εχει κανει ηδη,μετά απο 5 μηνες δουλειας,οχι σουπερ ομαδα,αλλα να παιζει ωραιο μπάσκετ και να εμπνεει μια εμπιστοσύνη τέλος παντων..

Και σιγα μην κατσει 3 χρονια. smile.gif
thrylos7
QUOTE
Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα με τον Σόφο είναι εκεί που πατάει ο Γκέρσον για να κρυψει το πραγματικό πρόβλημα που είναι ότι όταν ήρθε στην Ελλάδα νόμισε ότι η Ελλάδα είναι κάτι σαν Ουγκάντα που ήρθε να μας δώσει τα πολίτιμα φώτα του και να μας εκπολιτίσει.


Αν μπορούσες και να επιχειρηματολογήσεις, ακόμη καλύτερα... Μα ναι, όλοι πλέον το ξέρουν, άλλο ένα κόλπο του Εβραίου είναι αυτό...

QUOTE
ο Πενν καλός είναι αλλά άμα τον μαρκάρουν στριμόκολα τα φτύνει. Θα τον πιάσει στο κυνηγητό ο ξανθός άγγέλος της Μπαρτσελόνας και μισιτός του Παναθηναϊκού και θα του βγεί η γλώσσα.Θα σκάσει ο Πενν από το τρέξιμο

Πού είναι ο... propiosalic; smile.gif

Το μόνο πρόβλημα που δεν έχει ο Πεν πρέπει να είναι αυτό! tongue.gif

Εγώ πάλι προτιμώ Γκέρσον. Το είπε και ο sihainas νομίζω... Αν γίνει καλός, θα πάει στο ΝΒΑ... αν όχι, δε θα πάει, αλλά τί να τον κάνουμε; Απλό!

Δε ξέρω βέβαια γιατί πρέπει να επιλέξουμε έναν και να μη συνεχίσουν και οι δύο στην ομάδα. Αρκεί να κυλήσουν από εδώ και πέρα τα πράγματα ήσυχα και ο Σόφο να μην έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του... wink.gif
jjc
Κριμα ρε γμ το...

...και περιμενα να τον δω μαζι με τον ματσε!
Igor
Tελικα τι θα γινει θα φυγει τωρα ? Ποτε τελειωνει το συμβολαιο ?
enypnio
se 4 xronia
apkat
Aπο οτι βλεπω το κλιμα δεν ειναι να φυγει αλλα να μπει λιγο στο ψυγειο μηπως και σοβαρευτει..Μακαρι να γινει αυτο ενω αναμενεται και ψηλος στον Ολυμπιακο μεσα στην εβδομαδα ως....αντικαταστατης του;;;;
sihainas
Μπα αφού λένε ότι θα είναι μόνο για Ευρωλίγκα...
apkat
Ουτως η αλλως ο Σοφοκλης δεν ποιανει θεση ξενου στην ομαδα οποτε αν δεν φυγει θα ειναι και για ευρωλιγκα και για Ελλαδα..Το θεμα ειναι οτι ο ψηλος ερχεται λογικα για να καλυψει το κενο του(εστω και μονη στην Ευρωπη λογω του χαζου συστηματος που εχουμε)
dizzy_fingers
Να κάνω μία άσχετη με το κλίμα της συζήτησης τελευταία, παρατήρηση?
Ο Σόφο έχει αδυνατίσει από την αρχή της χρονιάς, ε?


Enypnio, πως γίνεται σε μερικά ποστ να γράφεις με ελληνικά και σε άλλα με greklish????
sihainas
α δεν είναι δύσκολο... πρόσεξε τώρα του μιλάει ο Μηχανικός Η/Υ μέσα μου και θα σου δώσω μερικές πληροφορίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες...

ακους;

Με alt+shift αλλάζει γλώσσα... ω ναι... το μυστικό αποκαλύφθηκε tongue.gif


Αν έχει αδυνατίσει δεν ξέρω...αλλά εγώ νομίζω ότι θα του δώσουν μια ευκαιρία μέχρι το καλοκαίρι για να αποδείξει ότι αξίζει... μην ξεχνάμε ότι έχει και 4ετές συμβόλαιο οπότε ίσως να θέλει και γερή αποζημίωση για να σπάσει...
apkat
Ο Σοφοκλης εμενα τον τελευταιο μηνα(μετα τις γιορτες) μου φαινεται εμφανως αδυνατισμενος..Σε σχεση με την περσινη χρονια βεβαια απεχει ακομα παρα πολυ..
enypnio
1) copy paste
2) η διαφορά σπιτιού ίντερνετ καφέ η βιβλιοθήκης

τα κεφαλαία κατα λάθος πάρτε και το τελευταίο επεισόδιο της σοφολογίας

Τέρμα... Σοφοκλέους; Όχι ακόμα. Μπαίνει στην κατάψυξη ο "Σόφο" που ψάχνει ομάδαΤέρμα... Σοφοκλέους; Όχι ακόμα. Μπαίνει στην κατάψυξη ο "Σόφο" που ψάχνει ομάδα
Τάσος Μαγουλάς - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 15/01/2007 21:15 - Τελ. ανανέωση : 15/01/2007 21:38


Τραγωδία Σοφοκλέους ή ανοησία Σοφοκλή; Θέλει λίγο ηρεμία για να δούμε τι συμβαίνει στην περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Μετά από ημέρες θα κάνουμε μία προσπάθεια να ανιχνεύσουμε τις προθέσεις και το μέλλον διότι αυτό έχει σημασία. Ο Έλληνας σέντερ μπαίνει στο ψυγείο, αλλά δεν τελειώνει από τον Ολυμπιακό.

Αυτή είναι η απόφαση του συλλόγου σε προεδρικό επίπεδο, καθώς υπερίσχυσε η λογική του μέλλοντος. Ο Πίνι Γκέρσον, ένας αυστηρός επαγγελματίας, θέλει να τελειώνει με αυτό το κεφάλαιο και να πάει μπροστά αποκτώντας πιθανώς έναν καλό κοινοτικό ψηλό για να παίξει στην Ελλάδα.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Σωκράτη Κόκκαλη, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατέστησε σαφές ότι επί του παρόντος θα σταλεί το πιο αυστηρό μήνυμα στον νεαρό. Ο Σχορτσιανίτης τίθεται στο περιθώριο αγωνιστικά, θα περιμένει να μάθει αν θα πληρώσει βαρύτατο πρόστιμο ή θα υπάρξει διακοπή συμβολαίου. Όταν λέμε περιθώριο, από εδώ και πέρα η ομάδα θα λειτουργεί σαν να μην υπάρχει.

Όχι σε μία ακόμα χαμένη ευκαιρία

Μένει μόνο ένα παράθυρο ανοικτό. Να επιστρέψει στα φυσιολογικά κιλά και βεβαίως να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες του. Τότε θα επιστρέψει αργά αλλά σταθερά. Αυτό το ενδεχόμενο δεν καλύπτει απόλυτα τον Γκέρσον, αλλά ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά στο απώτερο μέλλον του από την παρουσία ενός υγιούς και σώφρονος Σχορτσιανίτη.

Κατά το παρελθόν, όπως τόνισε και ο Σωκράτης Κόκκαλης χάθηκαν παίκτες που ίσως να άλλαζαν το μέλλον της ομάδας (Παπαλουκάς, Έβανς, Διαμαντόπουλος, Ομπέρτο) επειδή οι προπονητές δεν δέχθηκαν να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ζημιωμένοι βγήκαν μόνο οι "ερυθρόλευκοι¨" και κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί το σενάριο.

Αν δεν υπήρχαν οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου για τον αγαπημένο της εξέδρας παίκτη, πιθανώς να μην μαθαίναμε ποτέ τις λεπτομέρειες της ιστορίας, αλλά επικοινωνιακά κρίθηκε η καλύτερη λύση για να καταλαγιάσει ο θόρυβος και να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με την εξέδρα μέχρι ο παίκτης να μπει στην λογική της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός είναι προφανές ότι θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες. Από την μία να στηρίξει έναν μεγάλο προπονητή ο οποίος έχει μάθει να είναι αυστηρός. Στην άλλη όχθη να μην αποξενώσει τον σταρ της ομάδας, ένα παιδί το οποίο ο ίδιος ο σύλλογος ανέστησε μπασκετικά και στήριξε πολλά για το μέλλον του.

Ψάχνει ομάδα ο Σόφο;

Τι θέλει ο Σχορτσιανίτης; Να μην βρεθεί με όλες τις κατηγορίες στην πλάτη του. Εικάζεται ότι θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος ρίχνοντας το μπαλάκι στον Ολυμπιακό για την αγωνιστική του κατάσταση. Ο παίκτης θα ισχυριστεί ότι μπορεί να παίξει, αλλά δεν του δίνονται ευκαιρίες. Ο εκπρόσωπός του αναζητά ομάδες στην Ευρώπης διερευνώντας τις προθέσεις τους διά παν ενδεχόμενο.

Γιατί όλα αυτά δεν συνέβαιναν πέρυσι; Ο Καζλάουσκας και ο σύλλογος γενικότερα ήταν πολύ πιο ελαστικοί ενώ ο "Σόφο", κυρίως αυτό, έδειξε σοβαρό πρόσωπο διατηρώντας λίγες παρέες στην νέα του πόλη. Επίσης πέρυσι δεν είχε την επιβάρυνση του καλοκαιριού και ως πιο ξεκούραστος δούλεψε πιο έντονα για να χάσει το βάρος του.

Από εδώ και πέρα; Η ζωή συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός περιμένει μέχρι την άλλη εβδομάδα έναν Αμερικανό ψηλό για την Ευρωλίγκα, ενώ απορρίπτει την περίπτωση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη. Θα δώσει όλο το βάρος στην επιστροφή του Ματσιγιάουσκας, λοξοκοιτώντας στον Σχορτσιανίτη
Anaz
QUOTE
Κριμα ρε γμ το...

...και περιμενα να τον δω μαζι με τον ματσε!
Πραγματι..Ολοι μας (πιστευω) το καλοκαιρι φαντασιονομασταν το double team στον-ανικητο αλλιώς-Σοφο και αυτος να πασαρει στον στημενο στην περιφερεια Ματσε και να πυροβολει.. sad.gif
Anyway..
Για να δουμε τωρα τι θα έρθει..Λετε να ειναι καποιος απο Ευρωλίγκα?Kανας Beard,μιας κ η Ζαλγκίρις επειδη αποκλείεται απ'το τοπ16 ειναι "της μόδας"..?? w00t.gif icon_drunk.gif tongue.gif
qspock
Να ερθει ο Μπερντ στη θεση του Σοφο? Τους θυμαστε περσυ στα ματσαπ?

Ε ρε που κατεντησαν τον Ολυμπιακο καποιοι...

Παραδεχομαι τον Ομπραντοβιτς και τον ΠΑΟ, για την επιμονη τους να στηριζουν την ομαδα τους σε κορυφαιους Ελληνες παιχτες. Παραδεχομαι και τον Ντουσαν Ιβκοβιτς που εκανε το ιδιο παλιοτερα και συνεχιζει να το κανει.

Δεν τιμα καθολου ολους οσους ποτε δε πιστευαν και συνεχιζουν με τη συμπεριφορα τους να μη πιστευουν και να μην επενδυουν στο ελληνικο ταλεντο. Δεν αναφερομαι μονο στον φετινο προπονητη του Ολυμπιακου αλλα και αυτους που τον στηριζουν.

Ο Σοφο ποτε δεν ειχε τις ευκαιριες που κερδισε με το σπαθι του περσυ και δικαιουνταν να εχει φετος, τουλαχιστον στην αρχη. Ποτε δεν ειχε τις ευκαιριες να δειξει οτιδηποτε. Απο την αρχη της χρονιας ο Γκερσον δεν τον υπολογιζε. Ξεχασατε οι περισσοτεροι ποσο επαιξε ο Σοφο στο εναρκτηριο ματς του κυπελλου με τον ΠΑΟ... Και σιγα σιγα, μας τον βαλανε και στην καταψυξη φορτωνοντας σε αυτον το μεγαλυτερο σφαλμα.

Προσωπικα πιστευω πως τα πραγματα δεν ειναι καθολου μα καθολου ετσι οπως παρουσιαζονται στον τυπο. Εμενα μου βρωμαει η ολη υποθεση με τις φετινες κινησεις του Ολυμπιακου. Μου βρωμανε οι επιλογες του προπονητη, καθαρα και ξαστερα. Ο δρομος που ακολουθει φετος, δεν θα εχει καθολου ευτυχη καταληξη...
Air Kef
Να σου πω οτι εχεις αδικο...Δν μπορω..

Κάποια πράγματα όντως βρωμανε..Αλλα με τι σκοπο να θελουν να τον τελειωσουν τον Σοφο;;Ο Αγγελοπουλος λες να θελει να τον διωξει ή μηπως ειναι κι αυτος θυμα-δεκτης καποιων πληροφοριων- που τον κανουν να εχει αυτη την αποψη;;
Anaz
QUOTE
Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες που μολις ελαβα ο Σοφοκλης εθεαθη (ξανα) να νυχτοπερπατα αποψε, συγκεκριμενα στις 19 και 05 ακριβως και 17 λεπτα μετα τη δυση του ηλιου, τολμησε και βγηκε για να παρει αφημεριδα απο το περιπτερο. Απαιτουνται σκληρα και δραστικα μετρα αμεσως, γιατι εκτος ολων των αλλων, το γεγονος αυτο ισως ενοχλησει και μερικους συμπαικτες του.
Ελεος ρε παιδια..Σε λίγο θα μου βγάλετε τον Σοφο το καλύτερο παιδι (χοντρο πλην τιμιο αγωνιστη) που επεσε θύμα πλεκτάνης! blink.gif Δεν λέω κι εγω γουσταρω πολυ τον Σοφο,αλλα καποια πράγματα ειναι γνωστα κι εχει βεβαρυμένο παρελθον πως να το κάνουμε..
Οπως εχω ξαναπει σίγουρα εχει ευθυνη κι ο Γκερσον,η αλήθεια είναι κάπου στη μέση..! καπου εκει εξω.. tongue.gif
Air Kef
Ακριβώς λογω αυτών που λες ο Σοφο ειναι εύκολο θυμα!

Ασφαλως και δν τον υποστηρίζω 100% αλλα ας κρατάμε και μια πισινή..

Σήμερα απολογειται..Αφου καταδικάστηκε βέβαια σε...πάγωμα,απολογειται.Ας περιμενουμε.! smile.gif
panos75
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν πάντως από τό που ανέλαβε ο Γκέρσον. Οι παίκτες του Καζλάουσκας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οδηγούνται εκτός ομάδας (Έντνεϊ, Σεϊμπούτις, Σχορτσιανίτης, Μπάρλος, ακόμη και ο Παπαμακάριος για κάποιο διάστημα) και έρχονται στη θέση τους αντικαταστάτες που δύσκολα μπορούν να χαρακτηρισθούν καλύτεροι.

Ο ''Σόφο'', που ήταν σχεδόν άψογος σε Ολυμπιακό και Εθνική πέρσυ, βρίσκεται στο περιθώριο λόγω της συμπεριφοράς του.
Και ο ''Μουλα'', που όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, βρίσκεται κατηγορούμενος ότι έβρισε προπονητή και συμπαίκτες και εκδιώκεται με απαράδεκτο τρόπο από την ομάδα (δεχόμενος μάλιστα και απειλές γιατί ετόλμησε να μιλήσει στα ΜΜΕ! 68.gif ).

Αν σκεφτούμε ότι την περασμένη σεζόν τα κρούσματα απειθαρχίας ήταν κάτι άγνωστο στον Ολυμπιακό τότε μάλλον κάτι πάει στραβά. Δεν μπορεί οι παίκτες που πέρσι δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στον Καζλάουσκας να έγιναν ξεφνικά φέτος ''κακά παιδιά''. Τι έπαθαν δηλαδή, ζήλεψαν την ομορφιά του Πίνι; tongue.gif

Όσον αφορά τη στάση του Αγγελόπουλου, μην περιμένετε να πιέσει τον Γκέρσον να βάλει νερό στο κρασί του. Η επιλογή του Ισραηλινού ήταν 100% προσωπική, αρά και η όποια αποτυχία του τελευταίου θα του χρεωθεί προσωπικά. Θα τον στηρίξει μέχρι τέλους, είτε αυτό είναι καλό, είτε πικρό.
thrylos7
QUOTE
Αν σκεφτούμε ότι την περασμένη σεζόν τα κρούσματα απειθαρχίας ήταν κάτι άγνωστο στον Ολυμπιακό τότε μάλλον κάτι πάει στραβά. Δεν μπορεί οι παίκτες που πέρσι δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στον Καζλάουσκας να έγιναν ξεφνικά φέτος ''κακά παιδιά''. Τι έπαθαν δηλαδή, ζήλεψαν την ομορφιά του Πίνι;


Μα δε ξεσηκώθηκε ολόκληρη η ομάδα κατά του Γκέρσον. 2 κρούσματα είναι όλα κι όλα (μόνο ο Σόφο ήταν πέρυσι...) και νομίζω δε χωρούν αμφισβήτηση. Πρόβλημα δεν έχουν δημιουργήσει ούτε οι νέοι παίκτες, ούτε οι παλιοί, που ήταν και πέρυσι δηλαδή. wink.gif

QUOTE
Όσον αφορά τη στάση του Αγγελόπουλου, μην περιμένετε να πιέσει τον Γκέρσον να βάλει νερό στο κρασί του.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γκέρσον εξακολουθείται να θεωρείται "εγκληματίας"... Αυτό που έχει βγει στη δημοσιότητα είναι ότι έχει βάλει αρκετό νερό στο κρασί του στην περίπτωση του Σοφοκλή. Αν δεν ήταν ο Σοφοκλής, αλλά κάποιος άλλος στη θέση αυτή, αυτός θ' αποτελούσε παρελθόν εδώ και μήνες...
liolias
Ειναι δυνατον ο Σοφοκλης να μην μπορει να αδυνατισει και να κατσει να παιξει μπασκετ?? Ειναι κριμα απο τον Θεο με τετοια σωματικα προσωντα. Και ειναι μολις 21 ετων... Και φυσικα να δουμε ποια ομαδα θα τον παρει αν φυγει..
dizzy_fingers
QUOTE(enypnio @ Jan 16 2007, 02:37 AM) *
1) copy paste
2) η διαφορά σπιτιού ίντερνετ καφέ η βιβλιοθήκης

Διάβασα και στο άλλο ποστ σου ότι σπουδάζεις στη Γαλλία...οπότε θα σταματήσω να σε πρήζω biggrin.gif.

Ο Σόφο έχει αδυνατίσει Λιόλια και μάλλον θα συνεχίσει να αδυνατίζει.
Πλέον όμως το πρόβλημα δεν είναι τα κιλά του. Έχει μπει κι ο εγωισμός αρκετών ανθρώπων στη μέση και όταν γίνεται αυτό πολλές φορές οι άνθρωποι δεν αντιδρουν λογικά.
Πολλά έχουν παιχτεί και όπως λέει ο q, δεν τα γνωρίζουμε όλα.
Στο (άμεσο) μέλλον, όταν τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους και τα νεύρα χαλαρώσουν, θα μάθουμε περισσότερα ώστε να κρίνουμε καλύτερα.

Εμένα, πάντως, κάτι άσχετο με την ιστορία που δε μου άρεσε ήταν το άδειασμα του Αγγελόπουλου (που είχε γραφτεί και δεν το βρίσκω?) για τον Σόφο και τον Μούλα. Όσο άσχημα και να συμπεριφέρθηκε ένας παίχτης (πόσο μάλλον ένας που βρίσκεται ακόμα στο δυναμικό της ομάδας) ποτέ μα ποτέ δε μπορείς να παίρνεις το μέρος της μίας πλευράς.
Οι δηλώσεις του αυτές, ασφαλώς δεν τον χαρακτηρίζουν, αλλά όπως και να'χει ανήκουν σε μικροπαράγοντες κι όχι σε ανθρώπους που μας έχουν δείξει τη σοβαρότητα που τους διακατέχει.
panos75
QUOTE
Μα δε ξεσηκώθηκε ολόκληρη η ομάδα κατά του Γκέρσον. 2 κρούσματα είναι όλα κι όλα (μόνο ο Σόφο ήταν πέρυσι...) και νομίζω δε χωρούν αμφισβήτηση. Πρόβλημα δεν έχουν δημιουργήσει ούτε οι νέοι παίκτες, ούτε οι παλιοί, που ήταν και πέρυσι δηλαδή.


Μπορεί να μην έχει ξεσηκωθεί η ομάδα, όλοι όμως οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μερταφέρουν την ίδια εικόνα: παίκτες απογοητευμένοι οι οποίοι αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με την ομάδα και αφήνουν αιχμές για τον τρόπο παιχνιδιού.

Πέρσι όλοι βρίσκονταν στο πλευρό του Καζλάουσκας και έπεφταν στη φωτιά γι' αυτόν. Φέτος αν τυχόν συμβεί κάτι και φύγει ο Γκέρσον, δε νομίζω να βάψει μάυρα κανείς τους.
Air Kef
Τώρα που ολοκλήρωσες την άποψη σου πανο,θα συμφωνησω 100% μαζι σου.

Εκτος βεβαια απο τον Πεν,ισως και τους Ντομερ,Ακερ,Ζιζιτς(αυτος επειδη τροφοδοτητε περισσοτερο απο περσι),κανεις δν θα τα έβαφε μαύρα αν έφευγε σήμερα ο Πινι.Και νομιζω ουτε ο κοσμος εχει θετικη άποψη για αυτον.

Βέβαια δουλεια του δν ειναι οι δημόσιες σχέσεις,αλλα τουλάχιστον με τους παίκτες του θα μπορουσε να εχει καλύτερες.Πέρα απο τα αγωνιστηκα,πέρσι το λέγαμε και το ξαναλέγαμε,αυτη η ομάδα ειναι μια παρεα,είναι ομάδα.Το βλέπαμε και το χαιρομασταν.
dizzy_fingers
Άσχετο: Είναι θετικό κι ενθαρρυντικό πάντως το γεγονός ότι ένα τόπικ που αφορά παίχτη έχει φτάσει τις 20 σελίδες...κι όχι ένα για το ποιός είναι αυτοκράτορας ή ποιός έχει τον καλύτερο κόσμο...
41.gif

Σήμερα πρωί λέει ότι θα απολογούταν ο Σόφο. Έχουμε νεώτερα?
NBAer
QUOTE(sihainas @ Jan 16 2007, 12:24 AM) *
Με alt+shift αλλάζει γλώσσα... ω ναι... το μυστικό αποκαλύφθηκε tongue.gif


Με (αριστερο ALT) + SHIFT αλλαζει.....

Αλλαζει εσενα με (δεξι ALT) + SHIFT? ohmy.gif
apkat
QUOTE
Ο Σοφο ποτε δεν ειχε τις ευκαιριες που κερδισε με το σπαθι του περσυ και δικαιουνταν να εχει φετος, τουλαχιστον στην αρχη. Ποτε δεν ειχε τις ευκαιριες να δειξει οτιδηποτε. Απο την αρχη της χρονιας ο Γκερσον δεν τον υπολογιζε. Ξεχασατε οι περισσοτεροι ποσο επαιξε ο Σοφο στο εναρκτηριο ματς του κυπελλου με τον ΠΑΟ... Και σιγα σιγα, μας τον βαλανε και στην καταψυξη φορτωνοντας σε αυτον το μεγαλυτερο σφαλμα.


Eγω παντως πιστευω οτι ο qspock ειναι εμπαθης με τον φετινο Ολυμπιακο και καποιες φορες το καταλαβαινω αλλες παλι οχι..Περσυ οντως κερδισε ο Σοφο με το σπαθι του μια θεση για φετος αλλα στα δεδομενα που ηταν περσυ..Οχι 20 κιλα πανω οπως ηρθε φετος..Χαρακτηριστικο ειναι πως η ομαδα το καλοκαιρι η ομαδα ειχε χτιστει πανω στον Ματσιγιαουσκας και τον Σοφοκλη..Ο ενας χτυπησε ο αλλος ηταν ανικανος λογω τραυματισμων και κιλων να αγωνιστει..Οντως στο ματς κυπελλοου με Παο ηταν πολυ καλος ο Σοφοκλης αλλα δεν αντεχε να παιξει παραπανω..Μη ξεχναμε δηλωσεις του Γκερσον για τον Σοφοκλη οπως "Σε ενα μηνα θα ειναι ο καλυτερος σεντερ στην Ευρωπη" στην αρχη της σεζον..Εν ολιγοις δεν πιστευω οτι αξιζε περισσοτερες ευκαιριες απο αυτες που πηρε

Μη τα χρεωνουμε ολα στην φετινη προσπαθεια ανεξαρτητα αν μας αρεσει η οχι..

Και μενα αλλωστε μου αρεσε πιο πολυ η ομαδα περσυ αλλα δε μπορω να μηδενισω τα παντα οπως το οτι ο Γκερσον δεν εχει κανενα λογο να ειναι εμπαθης.Λες και δεν εχει ξανασυνεργαστι με μεγαλες βεντετες χωρις προβληματα(Γιασικεβιτσκιους,Παρκερ,Βουισι
ς,Μπαστον κλπ)
dizzy_fingers
Ο q και πέρσι ήταν εμπαθής, με τον Παναθηναϊκό όμως.
Έλα όμως που στην τελική δικαιώθηκε για αυτά που μας γκρίνιαζε όλη τη χρονιά. wink.gif

Στις βεντέτες, πάντως, δε μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε μέσα τους Βούισιτς, Μπαστόν, Πάρκερ.
Από τη χρυσή ομάδα της Μακάμπι, ο μόνος παίχτης που κάθε πρωί στην προπόνηση μύριζε βότκες, ήταν ο Γιασικεβίτσιους. Αλλά παρ'όλα αυτά εμφανιζόταν στις προπονήσεις.
Οι υπόλοιποι, ήταν μεν παιχταράδες, αλλά δεν είχα ακούσει να δημιουργούν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.
Aristofanis
Του χρόνου ο Σόφο θα παίζει στον Παναθηναϊκό.
Το φετινό λάθος είναι του Γκέρσον.
McNamara
Mulaomerovic
Σχορτσιανίτης

τα 3 θύματα του Πίνι και έρχετε συνέχεια.

Κατέληξε να παίζει με μία πεντάδα ο ΟΣΦΠ.
apkat
QUOTE
Ο q και πέρσι ήταν εμπαθής, με τον Παναθηναϊκό όμως.
Έλα όμως που στην τελική δικαιώθηκε για αυτά που μας γκρίνιαζε όλη τη χρονιά.


Μα εγω ντιζυ δεν λεω αν εχει δικιο η αδικο(προσωπικα πιστευω οτι εχει δικιο).Αυτο που δεν μάρεσει ειναι οτι για οτι κι αν συμβει φετος κατηγορει την φετινη προσπαθεια της διοικησης..Δεν μπορεις να λες οτι για το θεμα Σχορτσανιτη πχ φταιει ο Γκερσον ή η διοικηση οταν εχουν υπαρξει τοσο ανεκτικοι μαζι του..Πιθανον αν ειχε μεινει ο Καζλαουσκας να μην γινονταν ολα αυτα αλλα δεν εμεινε και δεν πρεπει να σκεφτομαστε μια ζωη τι θα γινοταν αν..

Απο sport-fm.gr

QUOTE
Απολογήθηκε το μεσημέρι ενώπιον της διοίκησης του Ολυμπιακού ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο διεθνής σέντερ παραδέχθηκε πως έσφαλε και ομολόγησε για τα νυχτοπερπατήματά του, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του για την αγωνιστική του μεταχείριση από τον Πίνι Γκέρσον. Ο «Σόφο» τόνισε πως ακόμη και όταν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα, ο Ισραηλινός τεχνικός έδειχνε να μην τον υπολογίζει και τον παραμελούσε. Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την τιμωρία που θα επιβληθεί στον παίκτη, η οποία και αναμένεται να είναι βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Άλλωστε βαρύτερη τιμωρία (διακοπή συμβολαίου ή ακόμη και αποδέσμευση) δεν θα ωφελούσε κανέναν και προπαντός τον ίδιο τον παίκτη, που αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη φορά που παίκτης του Ολυμπιακού απολογείται φέτος στη διοίκηση για πειθαρχικά παραπτώματα, αφού είχαν προηγηθεί ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς και ο Άλεξ Άκερ. Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είναι αποφασισμένοι να πάρουν αυστηρά μέτρα για να εκλείψουν ανάλογα κρούσματα στο μέλλον.
dizzy_fingers
Μα το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι δε λένε?
Το θέμα είναι σε ποιά κλίμακα εξετάζεις το ζήτημα.
apkat
Δε καταλαβα τι θες να πεις
dizzy_fingers
QUOTE
Μα το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι δε λένε?

Για κάθε ομάδα όπου επικρατεί μία ιεράρχιση, αυτός που φταίει πρωτίστως είναι η κεφαλή της αφού αυτή είναι η υπεύθυνη για την ομάδα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο πρόεδρος της ομάδας για τις επιλογές του το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια της σεζόν.

QUOTE
Το θέμα είναι σε ποιά κλίμακα εξετάζεις το ζήτημα.

Για να συμπληρώσω τα παραπάνω, όμως, η κεφαλή δεν είναι πάντα η μοναδική που φταίει. Ένας πρόεδρος διαλέγει έναν προπονητή και είναι υπεύθυνος για αυτήν την κίνηση. Το τί θα κάνει από εκεί και πέρα ο προπονητής, όμως, αφορά αυτόν και μόνο.
Ο προπονητής από την άλλη κάνει ότι μπορεί ή θέλει για την ομάδα του. Αν ένας παίχτης όμως δε μπαίνει στη λογική του και αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα τότε το πρόβλημα μετατίθεται σε αυτόν.

Βλέπεις λοιπόν, ότι ανάλογα το πού επιλεντρωνόμαστε, βρίσκουμε διαφορετικό "φταίχτη" για την κατάσταση που ισχύει.
Τον πρόεδρο για τη διάλυση της περσινής ομάδας.
Τον Γκέρσον επίσης για τη διάλυση της περσινής ομάδας και της κακής αξιοποίησης των όσων έχουν μείνει.
Τον Σχορτσιανίτη για την ξεροκεφαλιά του.


EDIT: Τώρα που τα διαβάζω....βλακείες λέω. Μπορούσα να το πω πιο απλά. Σε μία ομάδα ποτέ δε φταίει ένας αλλά όλοι. wink.gif
thrylos7
QUOTE
Εμένα, πάντως, κάτι άσχετο με την ιστορία που δε μου άρεσε ήταν το άδειασμα του Αγγελόπουλου (που είχε γραφτεί και δεν το βρίσκω?) για τον Σόφο και τον Μούλα. Όσο άσχημα και να συμπεριφέρθηκε ένας παίχτης (πόσο μάλλον ένας που βρίσκεται ακόμα στο δυναμικό της ομάδας) ποτέ μα ποτέ δε μπορείς να παίρνεις το μέρος της μίας πλευράς.
Οι δηλώσεις του αυτές, ασφαλώς δεν τον χαρακτηρίζουν, αλλά όπως και να'χει ανήκουν σε μικροπαράγοντες κι όχι σε ανθρώπους που μας έχουν δείξει τη σοβαρότητα που τους διακατέχει.

Στην περίπτωση του Μουλαομέροβιτς, τη βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένη την αντίδραση.
Όσο για τον Σόφο... Αν ήταν να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, καλώς. Ούτως ή άλλως, ο κόσμος πρέπει να ξέρει (άσχετα με το αν ξέρει όλη την αλήθεια, ή όχι).

Κι εφόσον το δίκιο είναι μόνο με το μέρος της μιας πλευράς (δε λέω αν είναι έτσι, αλλά ο Αγγελόπουλος έτσι θεωρεί κι αυτό είναι που μας ενδιαφέρει), τότε δε βλέπω το λόγο να μην πει τα πράγματα με τ' όνομά τους.

QUOTE
οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μερταφέρουν την ίδια εικόνα: παίκτες απογοητευμένοι οι οποίοι αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με την ομάδα και αφήνουν αιχμές για τον τρόπο παιχνιδιού.


Πότε παίκτες του Ολυμπιακού άφησαν αιχμές για τον τρόπο παιχνιδιού φέτος; Ούτε έχω διαβάσει ότι είναι απογοητευμένοι για κάτι, πέραν των διαφόρων ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας.

QUOTE
Πέρα απο τα αγωνιστηκα,πέρσι το λέγαμε και το ξαναλέγαμε,αυτη η ομάδα ειναι μια παρεα,είναι ομάδα.Το βλέπαμε και το χαιρομασταν


Δεν καταλαβαίνω πως βγαίνουν αντίθετα συμπεράσματα για τους παίκτες μας φέτος...
Την Πέμπτη δεν ήταν οι μισοί παίκτες μαζί σε κλαμπ; tongue.gif Τους Έλληνες παίκτες τους είδες πως πανηγύριζαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ; Μετά από ένα καλάθι, μια τάπα;
Ίσως (ίσως πάλι όχι) οι ξένοι να μην είναι μέρος της παρέας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

QUOTE
Το φετινό λάθος είναι του Γκέρσον.
McNamara
Mulaomerovic
Σχορτσιανίτης

τα 3 θύματα του Πίνι και έρχετε συνέχεια.


Και για τις 3 περιπτώσεις, με αυτά που ξέρουμε (για τους γκαρντ θεωρώ πως όλα) αποδείχθηκε ότι δεν ξύπνησε στραβά ο Γκέρσον ένα πρωινό και αποφάσισε να διώξει έναν παίκτη στην τύχη.
Ο ΜακΝαμάρα έφυγε γιατί δε χρειαζόταν τότε στον Ολυμπιακό και ήταν άσχημα για τον ίδιο να μην παίζει.


Να πω την αλήθεια, χαίρομαι που θεωρείται ο Ολυμπιακός καταδικασμένος ν' αποτύχει φέτος... Έχει μεγάλο ενδιαφέρον!
panos75
QUOTE
Πότε παίκτες του Ολυμπιακού άφησαν αιχμές για τον τρόπο παιχνιδιού φέτος; Ούτε έχω διαβάσει ότι είναι απογοητευμένοι για κάτι, πέραν των διαφόρων ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας.


Μου φαίνεται πως πρέπει ν' αρχίσεις να διαβάζεις εφημερίδες thrylos7 smile.gif.

Εγώ θα αναφέρω απλώς τα όσα έγραψε στο ''Φως'' ο Παντελής Διαμαντόπουλος (που πίστεψε με, ξέρει τα του Ολυμπιακού καλύτερα κι από τον Αγγελόπουλο) μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο: ότι οι παίκτες, κυρίως οι Έλληνες, έχουν απογοητευτεί από τη μέχρι τώρα παρουσία του Γκέρσον στην ομάδα, και ειδικά από την έλλειψη συγκεκριμένης φιλοσοφίας στον τρόπο παιχνιδιού.
Το γεγονός επίσης ότι όταν άρχισαν οι ήττες άφησε με δηλώσεις του ''ξεκρέμαστους'' κάποιους εξ αυτών σίγουρα δεν τους έκανε να τον αγαπήσουν περισσότερο.

QUOTE
Στην περίπτωση του Μουλαομέροβιτς, τη βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένη την αντίδραση.


Αν ισχύουν όσα βγαίνουν από τη διοίκηση ναι. Όμως ο Μουλαομέροβιτς παρουσίασε τελείως διαφορετική εκδοχή, οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε αυτό που λένε οι Αμερικάνοι "he said, she said''.
Εγώ τουλάχιστον δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο ''Μούλα'' που σε τόσα χρόνια καριέρας δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα ξαφνικά είδε μπροστά του τον Γκέρσον και ...αφήνιασε. Αλλά έστω κι έτσι ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε ο, χθεσινός στο χώρο του μπάσκετ, Αγγελόπουλος σ' ένα βετεράνο όπως ο ''Μούλα'' είναι απαράδεκτος.
thrylos7
QUOTE
Μου φαίνεται πως πρέπει ν' αρχίσεις να διαβάζεις εφημερίδες thrylos7


Δε διαβάζω πράγματι... smile.gif Η ενημέρωσή μου είναι μόνο από τα διάφορα sites.

QUOTE
Αν ισχύουν όσα βγαίνουν από τη διοίκηση ναι. Όμως ο Μουλαομέροβιτς παρουσίασε τελείως διαφορετική εκδοχή, οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε αυτό που λένε οι Αμερικάνοι "he said, she said''.
Εγώ τουλάχιστον δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο ''Μούλα'' που σε τόσα χρόνια καριέρας δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα ξαφνικά είδε μπροστά του τον Γκέρσον και ...αφήνιασε. Αλλά έστω κι έτσι ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε ο, χθεσινός στο χώρο του μπάσκετ, Αγγελόπουλος σ' ένα βετεράνο όπως ο ''Μούλα'' είναι απαράδεκτος.


Από πέρυσι, για μένα το πιο έμπιστο άτομο στην ομάδα είναι ο Αγγελόπουλος. Γι' αυτό και πιστεύω αυτά που είπε.
qspock
QUOTE(apkat @ Jan 16 2007, 07:40 PM) *
Eγω παντως πιστευω οτι ο qspock ειναι εμπαθης με τον φετινο Ολυμπιακο

Η εκφραση που ψαχνεις ειναι ...απαθης!
Απαθη και αδιαφορο με αφηνει το παιχνιδι που παιζει ο Ολυμπιακος. Σε αντιθεση με περσυ που, αν και ξεκινησε ασυνδετος, ειχε σαφη βελτιωση κατα τη διαρκεια της χρονιας και εφτασε να παιζει σε ορισμενα ματς ολοκληρωτικο μπασκετ με λιγοτερο ταλαντουχους παιχτες. Το παθος στην αμυνα, η ορεξη απο ολους τους παιχτες να τα δωσουν ολα, το συστημα σε επιθεση και αμυνα (λεξη τελειως αγνωστη φετος), οι στοχοι παιχνιδιου, η θετικη εξελιξη παιχτων σε συνδιασμο με το δεσιμο ολης της ομαδας και την ευρεση της χημειας της, ηταν μερικα πραγματα που απολαμβανα στον περσυνο Ολυμπιακο. Φετος δε βλεπουμε τιποτα απο τα παραπανω, το αοριστο μπασκετ που παιζει ο Ολυμπιακος μονο εμπιστοσυνη δεν εμπνεει, και ακομα ζητειται ελπις. Και οσο αυτη δε βρισκεται, παραμενουν αναπαντητα τα ερωτηματα που αφορουν την διαλυση της περσυνης προσπαθειας, αλλα και οι φετινες απογοητευτικες εως εγκληματικες κινησεις προπονητη αλλα και διοικησης (αφου αυτη τον στηριζει τοσο σε ολα). Οπως βλεπετε, τα βελη δεν στοχευουν αμεσα στη διοικηση, αλλα εμμεσα. Γιατι η στηριξη στον προπονητη ειναι κατι το οποιο ως ενα βαθμο πρεπει να γινεται (ο βαθμος αυτος πλεον εχει ξεπεραστει παντως). Αμεσες ευθυνες της διοικησης θα μπορουσαν να αποδωθουν σε αλλους τομεις. Οπως
1) Στο οτι αφησαν τον περσυνο υπευθυνο της επιτυχιας και του χτισιματος του νεου Ολυμπιακου να φυγει αντι να του προσφερουν το κατι παραπανω που θα τον κρατουσε οταν αυτος αμφιταλαντευονταν.
Και
2) Οτι στη θεση του Κασλαουσκας δεν πηρανε τον καλυτερο που κυκλοφορουσε. Καλυτερο και για αμεσα αποτελεσματα, καλυτερο και για τη συνεχιση του χτισιματος μιας ομαδας που θα αντεξει χρονια. Και ο οποιος ηταν ελευθερος εκεινη την εποχη, και συνεχιζει να ειναι... Φυσικα και αναφερομαι στον Γιαννακη.

QUOTE(apkat @ Jan 16 2007, 07:40 PM) *
Περσυ οντως κερδισε ο Σοφο με το σπαθι του μια θεση για φετος αλλα στα δεδομενα που ηταν περσυ..Οχι 20 κιλα πανω οπως ηρθε φετος..

Περσυ το καλοκαιρι ποσα κιλα ηταν οταν αρχισε την προσπαθεια με τον Κασλαουσκας και τους γυμναστες? Φετος που απεκτησε και περισσοτερη εμπιστοσυνη στον εαυτο του ειδικα μετα τις εμφανισεις της εθνικης, εμαθε να χρησιμοποιει καλυτερα το κορμι του κι εδειξε πως με λιγη προσοχη θα εχει μια ακομα καλυτερη χρονια, γιατι δεν αξιζε προσοχης? Στις αρχες Σεπτεμβριου ολοι αυτο λεγανε, ολος ο κοσμος μιλουσε για τον Σοφο. Και ολα εδειχναν οτι θα εχει μια χρονια ακομα καλυτερη. Τι αλλαξε λοιπον μεσα σε 1 μηνα? Πηρε 20 κιλα μεσα μονο στον Σεπτεμβρη?

Ο Γιαννακης γιατι τον πιστεψε και παροτι ειχε προβληματα στις προπονησεις τον χρησιμοποιησε? Ειχε ηδη παρει καποια κιλα, αλλα ο κοουτς μας ηξερε οτι μπορει να παρει πολλα απο αυτον και πονταρε πανω του, κι ας ειχε εναν Μαυροκεφαλιδη μαχιμο μεχρι τελους, ας ειχε τον Τσακαλοφ να παρακαλαει. Μπραβο στον Γιαννακη που εκ των υστερων δικαιωθηκε και η συμμετοχη του Σοφο στο παγκοσμιο αποδειχτηκε χρυσαφι. Ετσι ειναι οι προπονητες-δασκαλοι. Εμπιστευονται τους παιχτες τους, και αυτοι που αξιζουν τους το ανταποδιδουν

Και θα μας ερθει τωρα ο Γκερσον να μας βαλει γυαλια ολους. Σε ποιον θα βαλει γυαλια? Στον Κασλαουσκας ή στον Γιαννακη? Μηπως στους ελληνες παιχτες? Ή στους ελληνες φιλαθλους? Και εις βαρος ποιανου?

Ειναι και θεμα ψυχολογιας το βαρος ξερετε... Αν καποιος ευαισθητος χαρακτηρας δεν αισθανεται ομορφα στο περιβαλλον οπου δουλευει, ζει, αγωνιζεται, δεν αισθανεται οτι πιστευουν σε αυτον, χανει το κουραγιο του να ανταπεξελθει. Εδω κολλαει το μπραβο σε οσους τον πιστεψαν πραγματικα τον περιμεναν και τον εμψυχωναν και ντροπη σε αυτους που τον βαζουν σε "ψυγειο" με το προσχημα οτι τον περιμεναν πολυ αλλα χωρις να τον πιστευουν πραγματικα, χωρις να τον βαζουν να παιξει ουτε λεπτο. Κανεις δεν χρηζει τετοια συμπεριφορας.

Μαλιστα το οτι μπαινει στο "ψυγειο" οπως λενε, θα ειναι ο,τι χειροτερο για τον παιχτη και κατα συνεπεια το ελληνικο μπασκετ και την εθνικη. Και αν κανουν ο,τι θελουν στο σωματειο τους, η εθνικη και οι παιχτες μας δεν ανηκουν σε κανεναν. Να τον δωσουν μεταγραφη αφου δεν τον θελουν, να παιξει το παιδι μπασκετ τωρα! Να μην χασει αλλη χρονια, θα ειναι καταστροφικο. Προκεται για μεγαλη επενδυση του ελληνικου μπασκετ, εχει αποδειχθει περιτρανα! Παχυνε κυριοι και δε σας κανει οπως λετε? Αφηστε τον να φυγει λοιπον! Γιατι τον κρατατε?

Λεγοντας τα παραπανω, ελπιζω να κατανοειτε για πιο λογο φυσικα και τασσομαι κατα του Γκερσον, και κατα οποιουδηποτε αντιτιθεται στον ικανο ελληνα παιχτη, στην ελληνικη εθνικη ομαδα και στο καλο του μπασκετ ως αθλημα και θεαμα, για οποιοδηποτε λογο. Γιατι η θυσια ενος τετοιου μεγαλου ταλεντου που παρομοιο του δεν εχει βγαλει η χωρα μας στη θεση αυτη, στον βωμο της βλακειας και των προσωπικων πεποιθησεων ξενων ανθρωπων με τη χωρα μας, θα ειναι η μεγαλυτερη μαυρη σελιδα στην ιστορια του ελληνικου μπασκετ.

Και υπολογοι στο μυαλο του ελληνα φιλαθλου και στην ιστορια, θα ειναι αυτοι που επιτρεπουν τετοιο εγκλημα να διαπραχθει απο τα ιδια τους τα χερια, οταν μπορουν να το αποτρεψουν με τον α ή β τροπο αλλα επιλεγουν να μη το κανουν.
apkat
Με τον κινδυνο να γινω κουραστικος θα προσπαθησω να σχολιασω τα παντα σε αυτο το ποστ γιατι εξακολουθω να πιστευω οτι λογω εμπαθειας διαφοροποιεις καπως τα πραγματα

QUOTE
Και οσο αυτη δε βρισκεται, παραμενουν αναπαντητα τα ερωτηματα που αφορουν την διαλυση της περσυνης προσπαθειας, αλλα και οι φετινες απογοητευτικες εως εγκληματικες κινησεις προπονητη αλλα και διοικησης (αφου αυτη τον στηριζει τοσο σε ολα). Οπως βλεπετε, τα βελη δεν στοχευουν αμεσα στη διοικηση, αλλα εμμεσα. Γιατι η στηριξη στον προπονητη ειναι κατι το οποιο ως ενα βαθμο πρεπει να γινεται (ο βαθμος αυτος πλεον εχει ξεπεραστει παντως).


Η διοικηση αφου επιλεγει ενα προπονητη ο οποιος ειναι κατα τεκμηριο ο καλυτερος της τελευταιας πενταετιας εχει υποχρεωση απεναντι στον ιδιο, την ομαδα και φυσικα τον εαυτο της να τον στηριξει μεχρι τελους της χρονιας.Αν εκει κρινει οτι εχει αποτυχει ο σχεδιασμος τον οποιο εχουν θεσει εχει νοημα η συζητηση για απομακρυνση του η οχι..Μεχρι τοτε ειναι κατι εξαιρετικο ακαιρο

QUOTE
1) Στο οτι αφησαν τον περσυνο υπευθυνο της επιτυχιας και του χτισιματος του νεου Ολυμπιακου να φυγει αντι να του προσφερουν το κατι παραπανω που θα τον κρατουσε οταν αυτος αμφιταλαντευονταν.


Δεν τον αφησαν να φυγει ετσι απλα.Του εκαναν προταση βελτιωμενη σε σχεση με τα χρηματα της προηγουμενης χρονιας αλλα σαφως λιγοτερα απο αυτα που του εδινε η Κινα και πολυ λιγοτερα απο αυτα που τελικα προσφερε στον Γκερσον..Μην ξεχναμε οτι ο Καζλαουσκας μαλλον θα εφευγε αναξαρτητα απο χρηματα μετα τα επεισοδια που εγιναν στους τελικους


QUOTE
2) Οτι στη θεση του Κασλαουσκας δεν πηρανε τον καλυτερο που κυκλοφορουσε. Καλυτερο και για αμεσα αποτελεσματα, καλυτερο και για τη συνεχιση του χτισιματος μιας ομαδας που θα αντεξει χρονια. Και ο οποιος ηταν ελευθερος εκεινη την εποχη, και συνεχιζει να ειναι... Φυσικα και αναφερομαι στον Γιαννακη.


Στη θεση λοιπον του Γιονας πηραν 100% απο οποιαδηποτε αποψη οτι καλυτερο κυκλοφορουσε..Εναν προπονητη που τα τελευταια 6 χρονια εκανε πλακιτσα την Ευρωλιγκα με 3 κουπες και αλλους δυο τελικους(δε κανω λαθος εwink.gif εναν γνωστη της Ευρωλιγκα,το αντιπαλο δεος στον Ομπραντοβιτς και γενικα ενα ονομα που απο μονο του προκαλει δεος..Ο Γιαννακης απεδειξε τα τελευταια χρονια οτι ειναι καλος προπονητης αλλα 1) δεν εχει προπονησει σε τοσο υψηλο συλλογικο επιπεδο 2) παιζει κατα κυριο λογο μπασκετ που δεν αρεσει ουτε στους Αγγελοπουλους ουτε στην πλειοψηφεια του κοσμου του Ολυμπιακου..

QUOTE
Περσυ το καλοκαιρι ποσα κιλα ηταν οταν αρχισε την προσπαθεια με τον Κασλαουσκας και τους γυμναστες?


Περσυ ηταν παραπανω κιλα αλλα υποτιθεται οτι μεσολαβησε μια χρονια απο την οποια ο Σοφοκλης μετατραπηκε απο καμμενο χαρτι σε ενας εκ των κορυφαιων σεντερ της Ευρωπης.Επρεπε νλογικα να υπαρξει μια προοδος την οποια ο ιδιος ακυρωσε με την ανωριμη(και χαζη) αυτη συμπεριφορα του

QUOTE
Στις αρχες Σεπτεμβριου ολοι αυτο λεγανε, ολος ο κοσμος μιλουσε για τον Σοφο. Και ολα εδειχναν οτι θα εχει μια χρονια ακομα καλυτερη. Τι αλλαξε λοιπον μεσα σε 1 μηνα? Πηρε 20 κιλα μεσα μονο στον Σεπτεμβρη?


Το προβλημα ειναι οτι σε ενα μηνα δεν αλλαξε απολυτως τιποτα προς το καλο για τον Σοφο..Οποτε εμπαινε δεν ειχε αντιπαλο αλλα δεν αντεχε πανω απο 10-15 λεπτα(αλλωστε και περσυ μεχρι 20 στα καλυτερα του 25 επαιζε)..Παραλληλα συνεχιζε να παχαινει και να εχει διαρκεις τραυματισμους λογω κιλων..Μπορεις λοιπον σε ενα τετοιο παικτη να στηριξεις τη ρακετα σου;

QUOTE
Ο Γιαννακης γιατι τον πιστεψε και παροτι ειχε προβληματα στις προπονησεις τον χρησιμοποιησε? Ειχε ηδη παρει καποια κιλα, αλλα ο κοουτς μας ηξερε οτι μπορει να παρει πολλα απο αυτον και πονταρε πανω του, κι ας ειχε εναν Μαυροκεφαλιδη μαχιμο μεχρι τελους, ας ειχε τον Τσακαλοφ να παρακαλαει. Μπραβο στον Γιαννακη που εκ των υστερων δικαιωθηκε και η συμμετοχη του Σοφο στο παγκοσμιο αποδειχτηκε χρυσαφι. Ετσι ειναι οι προπονητες-δασκαλοι. Εμπιστευονται τους παιχτες τους, και αυτοι που αξιζουν τους το ανταποδιδουν


Ο Γιαννακης στην πραγματικοτητα δεν ρισκαρε καθολου.Πηρα μακραν τον καλυτερο Ελληνα εκεινη την εποχη σεντερ..Εναν παικτη που ερχοταν απο εξαιρετικη χρονια με τον Ολυμπιακο με εκπληκτικους τρελικους εναντιον του Πανθηναικου..Αυτα δεν ειναι αρκετα για να τον προτιμησεις απο τον Τσακαλιδη τον Μαυροκεφαλιδη και τον Μπουρουση;Οντως ειχε παρει λιγα(5 νομιζω) κιλα πριν το μουντο αλλα αυτο δε νομιζω οτι ειναι προβλημα ανεπανορθωτο.Αυτη την εποχη μιλαμε για 20 τουλαχιστον..

QUOTE
Ειναι και θεμα ψυχολογιας το βαρος ξερετε... Αν καποιος ευαισθητος χαρακτηρας δεν αισθανεται ομορφα στο περιβαλλον οπου δουλευει, ζει, αγωνιζεται, δεν αισθανεται οτι πιστευουν σε αυτον, χανει το κουραγιο του να ανταπεξελθει.


Σωστα αλλα ως ποτε πρεπει να μιλαμε για ολους τους παικτες και ξεχωριστα για τον Σοφοκλη.Δεν μπορει να του εχουμε ενα τζινι διπλα να του κανει ολα τα χατιρια για να μην στενοχωρηθει και παχυνει..Ο Σοφοκλης ειναι ενα ςπαικτης σαν ολους και πρεπει να το καταλαβει να σταματησει να ειναι τοσο υπεροπτης να βαλει το κεφαλι κατω και να δουλεψει οπως κανουν και οι υπολοιποι συμπαικτες του..Και αυτοι που δουλεουν σκληρα ανταμειβονται ακομα και παο τον ξεροκεφαλο Γκερσον(βλ. Παπαμακαριο,Χαριση,Μπουρουση)

QUOTE
Κανεις δεν χρηζει τετοια συμπεριφορας.


Παικτης ο οποιος ξενυχταει 2 μερες πριν απο αγωνα,αφηνει για δευτερη φορα χωρις λογο την ομαδα του με δεκα παικτες ασφαλως και πρεπει να τιμωρηθει με σκοπο να συνετιστει..


QUOTE
Να τον δωσουν μεταγραφη αφου δεν τον θελουν, να παιξει το παιδι μπασκετ τωρα! Να μην χασει αλλη χρονια, θα ειναι καταστροφικο. Προκεται για μεγαλη επενδυση του ελληνικου μπασκετ, εχει αποδειχθει περιτρανα! Παχυνε κυριοι και δε σας κανει οπως λετε? Αφηστε τον να φυγει λοιπον! Γιατι τον κρατατε?


Σάυτο νομιζω οτι εχεις δικιο..Μαλλον θα του εκανε καλο η μετακινηση του σε καποια αλλη ομαδα ομως ο Ολυμπιακος τον κρατα γιατι πιστευει σε αυτον και ελπιζει στο συνετισμο του..Ας ελπισουμε οτι ο Σοφοκλης θα δουλεψει σκληρα και σε κανενα μηνα θα ξανακανει θραυση στα παρκε

QUOTE
Η εκφραση που ψαχνεις ειναι ...απαθης!


Το απθης το πιστευω ομως η λεξη που εψαχνα ειλικρινα ειναι ...εμπαθης!! tongue.gif tongue.gif

Φυσικα δεν εχω καμια διθεση να σε προσβαλω smile.gif
Dromeas7
apkαt εισαι πολύ σωστός φίλε.
Κάτω τα χέρια απο Πίνι.

Ας μιλήσουμε και εμεις οι Ολυμπιακοί που έχουμε πάει και 2-3 φορές γήπεδο.Ο Σόφο δυστυχώς είναι βαρύς πολυυυυυυ βαρύς και αγύμναστος όσο δεν πάει.

Στο παιχνίδι με τη Λεμαν μετα βίας έβγαλε 10 λεπτά.Σε αυτά τα 10 λεπτά ήταν πολύ καλός όμως εβγαζε μάτια η αγυμνασιά του.Συνέχεια έπιανε τη μέση του και ψεφυσούσε.

Είμαι σίγουρος οτι το πρόβλημα είναι το αιώνιο πρόβλημα που μαστίζει παίχτες ταλέντα. Η ξεροκεφαλιά του Σοφο σίγουρα οφείλεται σε κακούς συμβουλάτορες και "φιλαρακια" που τον περιστοιχίζουν.Δεν εξηγήτε αλλιώς.Όταν ο Πινι ήρθε στον Ολυμπιακό είπε πως ο Σοφο θα είναι το παιδί του και θα έχει θέση βασικού.Οι ευκαιρίες που πήρε στην αρχη ήταν πάρα πολλές. Τωρα αν μετά απο 2-3 κατσαδες που μπορεί να ακουσε στην προπόνηση τα βρώντηξε και θεωρεί οτι οι συμπαίκτες του και ο προπονητης του δεν τον "παιζουνε" δεν φταίει κανείς άλλος παρα ο εαυτός του. Όλοι έιχαμε και έχουμε φίλους που επειδη κατέχουν κάτι πολυ καλα νομίζουν ότι δεν πρέπει να δουλέψουν για να βελτιωθούν.Αυτά είναι παιδικές ανοησίες.

Το κακό με τον Σοφοκλή είναι οτι μετά τους διθύραμβους του καλοκαιρίου την είδε παίχτης ΝΒΑ και περιμένει να γίνονται όλα όπως τα θέλει.Αλλο ΝΒΑ άλλο Ευρώπη όμως.

του κάνουμε κακό και εμείς οι οπαδοί φωνάζοντας συνέχεια το όνομα του.Και εγώ όταν μας είχε κάνει γιογιο κάτω απο τα καλάθια η ΛΕΜΑΝ φώναζα Σχορτσιανίτης ΟΕΟΕ γιατί αυτό φωναζε η λογική.Το ζήτημα είναι οτι ο Σοφοκλης θεωρεί ότι αδικείται καθως όλο το γήπεδο φωνάζει το ονομά του και αυτός σκουπίζει τον πάγκο...Πρεπει να μάθει όμως πως η ζωη πέρα απο ΕΠΙΜΟΝΗ χρειάζεται και πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ.

peace.gif
Anaz
QUOTE
Αλλά έστω κι έτσι ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε ο, χθεσινός στο χώρο του μπάσκετ, Αγγελόπουλος σ' ένα βετεράνο όπως ο ''Μούλα'' είναι απαράδεκτος.
Συμφωνω οτι η σταση του Αγγελοπουλου ηταν πολύ λαθος στο θέμα Μουλα.Στη τελικη το να βριστηκαν δυο παιχτες στην προπονηση δεν μου λέει κ τιποτα..Ο ανταγωνισμος σε αυτο το επίπεδο ειναι πολυ ψηλός κ οι προπονησεις σκληρες,και τα νεύρα καποιες φορές οξύνονται..!Αυτα τα πράγματα δεν βγαίνουν προς τα έξω κ ο Αγγελόπουλος δεν επρεπε να τον κατηγορήσει με αυτον τον τρόπο!Επρεπε να αρκεστει σε μια πιο σοβαρη,λακωνικη και ουδετερη δήλωση ως παραγοντας! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.