QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 7 2013, 16:00 )

“What’s the deal, Jessica Biel?”

Here's the deal: Ήταν πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα.
Νιώθω τεράστιος που συνέβη αυτό:
QUOTE(SG3ptshooter @ Dec 14 2011, 15:04 )

Θέλω επεισόδιο με laugh track σε κάθε ηλιθιότητα που θα ακουστεί και με επίτηδες κακογραμμένα σημεία σε βαθμό αηδίας
Άλλωστε όπως είπε κι ο πυγολαμπιδίτσος, "the fountain works". Ίσως η καλύτερη στιγμή. Άλλες, στα γρήγορα:
-O Jeff κλάδεψε Leonard και Fat Neil, αλλά έπρεπε να μπουκετώσει και την Annie Kim. Η Annie είναι μία.
-ΠΡΕΠΕΙ να γυριστούν 10 σεζόν Greendale Babies, σε κάποιο συνδρομητικό.
-"I was trying to hang on to this moment because I was so afraid of the future, but then I realized all of this was once the future. And it was completely different from what I'd known before. And it was happening so fast, but in the end, or in the now, I guess, it turned out great." Ή πως ο Abed, παράλληλα με όποιους αναφέρω πιο κάτω και το avatar μου, είναι μπετωμένοι σε ένα προσωπικό all-time top 10.
-Ο Leonard είναι επικός παράπλευρος χαρακτήρας.
-Θεωρούσα δεδομένο πως θα ακουστεί το Katniss EverDean.
QUOTE(Tobias Funke @ Feb 8 2013, 14:32 )

Συμπαθητική αρχή αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Προσπάθησαν πολύ να το κάνουν ala Harmon αλλά φάνηκε λίγο επιτηδευμένο. Ίσως να είμαι και προκατειλημμένος αλλά δεν είναι ότι έχω και τις τρελές προσδοκίες για φέτος. Απλά να σταθεί σε αξιοπρεπές επίπεδο και να τελειώσει. Εδω το άντεξα με το Arrested, οπότε αυτό θα μου είναι πιο εύκολο
Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα ή πως είχα τρελές προσδοκίες, σίγουρα νιώθω ότι μου άρεσε ΠΟΛΥ. Όσο για το Arrested που λες, τα είδα τόσο στενά μεταξύ τους τότε που δεν έχω καταλάβει διαφορές. Και στην τρίτη σεζόν ζήτω η Lucille φώναζα, άσε που είχα γουστάρει με το storyline της Theron.
To σημαντικότερο video στο tube. ΟΚ, μαζί με τις μαζεμένες απαντήσεις του Al Bundy στις μεγαλόσωμες κυρίες και τη γειτόνισσα.
QUOTE(j-kidd13 @ Feb 8 2013, 15:33 )

Μεχρι να αρχισει το game of thrones λεω να συνεχισω το walking dead που το χω παρατησει...
Για πειτε καμια αλλη σειρα που να σπερνει

να την εχω στα υποψιν...
Η πιο γνωστή σειρά του HBO και η πιο pop του AMC, οπότε δες το Homeland ή το Sons of Anarchy. Η μόνη δραματική σειρά της λίστας μου που παίζει αυτό το διάστημα είναι το Justified, αλλά δε στην προτείνω γιατί το έκανα πριν 1-2 σελίδες και φάγαμε πόρτα.
@Funke έσκασε και George Hearst στο Justified το τελευταίο. Ήταν ηδονικό να τον βασανίζει ο Olyphant.