Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Καλύτερη Σειρά EVER
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
mixalisgate7
QUOTE(Zephyr @ Sep 4 2017, 16:20 ) *
To ξεκίνησα με μεγάλες προσδοκίες αλλά απογοητεύτηκα. Όταν ο πρωταγωνιστής σου είναι υπερήρωας-μαστερ πολεμικών τεχνών και αφενός οι σκηνές μάχης είναι επιπέδου Ζήνας/Ηρακλή σε σχέση με αυτές που είδαμε στην 2η σεζόν του Daredevil αφετέρου δεν δείχνει παρά ελάχιστα πράγματα για το παρελθόν του και την εκπαίδευση του (που σε τέτοια σενάρια εκεί είναι το ζουμί), ε κάτι δεν κάνανε σωστά. Παρόλο που Daredevil και Jessica Jones τα θεωρώ από τις καλύτερες σειρές του είδους και ο Luke Cage με τις όποιες ατέλειες (π.χ. έλλειψη σοβαρού villain) ήταν συνολικά καλή σειρά, το Iron Fist το είδα από κάποια φάση και μετά μόνο και μόνο για να δω το Defenders στη συνέχεια.

ΥΓ. Εννοείται ότι περιμένουμε Punisher να δώσει πόνο στο κοντινό μέλλον shot.gif


Διαφωνώ για τις σκηνές μάχη ήταν πολύ καλές, εννοείται θα μπορούσαν να ήταν ακόμη καλύτερες. Για το άλλο κομμάτι δεν θα σχολιάσω κάτι για να μην μου φύγει κανά σπόιλερ. Το Punisher πιστεύω θα κοντράρει στα ίσια το Daredevil.

Η κατάταξη μου για τις σειρές είναι η εξής:

1. Daredevil
2. The Defenders
3. Luke Cage-Iron Fist
4. Jessica Jones
Zephyr
QUOTE(mixalisgate7 @ Sep 4 2017, 18:58 ) *
Διαφωνώ για τις σκηνές μάχη ήταν πολύ καλές, εννοείται θα μπορούσαν να ήταν ακόμη καλύτερες.


Είναι θέμα γούστου οπότε πάω πάσο.
Πάντως μετά την ωμή βία που είδαμε από δυο σεζόν Daredevil (ειδικά στην δεύτερη που o Punisher προσφέρει μια ασύλληπτη σκηνή φυλακόβιου βρωμόξυλου) περίμενα κάτι εξίσου καλό στον Iron Fist από τους χορογράφους. Αυτό που είδα στα δικά μου μάτια ήταν μπαλέτο όχι ξύλο. Ακόμα και η γιαπωνέζα φιλενάδα του από το dojo πιο badass έβγαινε στο γυαλί από τον Σερ Λόρας. Anyway, έχοντας έντονες επιρροές από Tony Jaa και Scott Adkins έχω συγκεκριμένη άποψη για το πως βγάζεις ποιοτικό ξύλο στο γυαλί και ασφαλώς δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να συμφωνούν biggrin.gif !
Nemesakos
Βγήκε κάπου ένα κείμενο που λέει πως το Breaking Bad ήταν prequel του Walking Dead. Οι fan-theories είχαν φέρει κάποια «αποδεικτικά» στην επιφάνεια, όπως ένα σακουλάκι με μπλε μεθ που είχαν βρει στο walkind dead, ή το αμάξι του Κινέζου ήταν το ίδιο με το αμάξι του Χάιζενμπεργκ κλπ κλπ. Λένε μάλιστα πως η μεθ που έφτιαχνε τότε ο Χάιζενμπεργκ ήταν και η αιτία που ξεκίνησαν οι άνθρωποι να γίνονται ζόμπι.

Πάντως από πλευράς ποιότητας οι δύο σειρές απέχουν έτη.. Ακόμα και αν έχουν μια κάποια σχέση οι 2 σειρές,η σύνδεσή τους στο μυαλό μου δεν μπορεί να γίνει.. τέσπα.. κουβέντα να γίνεται..

BB prequel of WD
SG3ptshooter
Το trailer για s4 Peaky Blinders ήταν μεγάλη ελπίδα για επιστροφή στις ρίζες, κάτι που είπαν και επί λέξη οι συντελεστές. Σπάνιο να είμαι τόσο excited.
shtarkws
Εχει δει κανεις το the man of the high castle? Ειδα το πρωτο επεισοδιο και μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος
SG3ptshooter
Οποιαδήποτε προτροπή για το Godless προφανώς καλοδεχούμενη.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(shtarkws @ Oct 2 2017, 14:32 ) *
Εχει δει κανεις το the man of the high castle? Ειδα το πρωτο επεισοδιο και μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος


Πολύ καλό. Τουλάχιστον οι δύο πρώτες σεζόν που είδα.
Zephyr
Stranger Things S02 και/ή Punisher είδε κανείς?
mixalisgate7
QUOTE(Zephyr @ Nov 28 2017, 20:37 ) *
Stranger Things S02 και/ή Punisher είδε κανείς?


Το Punisher το έχω δει εγώ. Αν σου άρεσε η παρουσία του στην δεύτερη σεζόν του Daredevil θα ξετρελαθείς με το The Punisher. Για εμένα είναι καλύτερη σειρά της Marvel (που έχει σύνδεση με το Marvel Cinematic Universe). Πολλοί έχουν παραπονεθεί πως στα πρώτα επεισόδια κουράζει η σειρά αλλά σ'εμένα κάτι τέτοιο δεν συνέβει. Δεν ξέρω αυτοί που το λένε αν το είδαν binge-watch.
Quincy
Το punisher το είδα κι εγώ. Πολύ καλή σειρά. Μου άρεσε περισσότερο από το Defenders που το περίμενα καλύτερο. Ταιριάζει πολύ και ο "shane" στον ρόλο.
BasketZilla



Τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ θα τον πλερώσω χωρίς πολύ γκρίνια.
Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ συνεχίζουν να παίζουν εξαιρετικά σίριαλ στα 2 κρατικά κανάλια.
Για όποιον - άραγε υπάρχει κάποιος - δεν το έχει δει κάθε Τετάρτη στις 23.50 στην ΕΡΤ2


Η καλύτερη τηλεοπτική σειρά σε όλο το ΓΑΜ@@@@@ΝΟ Σύμπαν από την στιγμή του Big Bang μέχρι το Big Crunch.

G-arenas
QUOTE (BasketZilla @ Dec 13 2017, 21:16 ) *


Τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ θα τον πλερώσω χωρίς πολύ γκρίνια.
Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ συνεχίζουν να παίζουν εξαιρετικά σίριαλ στα 2 κρατικά κανάλια.
Για όποιον - άραγε υπάρχει κάποιος - δεν το έχει δει κάθε Τετάρτη στις 23.50 στην ΕΡΤ2


Η καλύτερη τηλεοπτική σειρά σε όλο το ΓΑΜ@@@@@ΝΟ Σύμπαν από την στιγμή του Big Bang μέχρι το Big Crunch.


Τελειο φιλε!! το ανακαλυψα πολυ προσφατα οχι απο την ερτ. εχω δει μονο 3 επεισοδια αλλα ειναι καταπληκτικη και το καταλαβαινεις απο την πρωτη στιγμη με το πως χτιζει τους χαρακτηρες και την πλοκη.

να το δειτε ολοι!
Tobias Funke
Για τους hardcore, ειλικρινά πιστεύω ότι από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μετά τη θέαση κάθε επεισοδίου, δεν είναι να βάλετε στα καπάκια το επόμενο, αλλά να διαβάσετε τα recaps του Sepinwall , που είναι χωρισμένα σε newbie version για όσους βλέπουν τη σειρά πρώτη φορά και veteran για όσους τη βλέπουν 2η-3η.
yorgos
4 estaciones

Τρομερή παραγωγή Netflix στην Αβάνα, με (σχεδόν) αυτοτελή επεισόδια γυρισμένα πάνω στα βιβλία του Λεονάρντο Παδούρα με τον Περουγορία να κάνει τον αστυνόμο Μάριο Κόντε. Αβάνα στα καλύτερά της στην ισπανοκουβανική παραγωγή με σεξ, βία, ναρκωτικά, μαύρη αγορά, δηλητηριώδη σχόλια για την κυβέρνηση, γυναικάρες και την πιο όμορφη πρωτεύουσα του πλανήτη για ντεκόρ.

Πέτυχα τον ΠΕρουγορία σε ένα αεροδρόμιο (αποκλειστήκαμε σε τυφώνα...) και μου έλεγε ότι του πρότειναν ρόλο στο NArcos, προσπαθούσε να αποκτήσει μεξικάνικη προφορά. Επίσης ενδιαφέρθηκαν αμερικανοί για τα δικαιώματα της σειράς και η κυβέρνηση τους έριξε μαύρο γιατί "ήδη παραείναι αντεπαναστατικά τα σενάρια του Παδούρα, άμα τα πάρουν οι γιάνκηδες θα τα ξεχειλώσουν" οπότε με βέτο του κόμματος απερρίφθη. Επειδή το βέτο δε θα ισχύει για πάντα, δείτε το στη rough μορφή του πριν γίνει αμερικανιά. Τιμή και δόξα στους παραγωγούς γιατί ξέρω ότι τράβηξαν πολλά. Και ναι, έχει και με αγγλικούς υπότιτλους.
Dwyane ''the flash'' Wade
Ψάχνομαι για νέα σειρά και είμαι ανάμεσα στα εξής:

Daredevil
Punisher
Westworld
Vikings
Mindhunter

Για πέιτε γνώμες.
nikolas12
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Dec 30 2017, 11:01 ) *
Ψάχνομαι για νέα σειρά και είμαι ανάμεσα στα εξής:

Daredevil
Punisher
Westworld
Vikings
Mindhunter

Για πέιτε γνώμες.


Τα 3 πρώτα τα έχω δει και τα θεωρώ εξαιρετικά. Γνώμη μου να δεις πρώτα Daredevil και μετά Punisher όπου συστήνεται ο χαρακτήρας. Επίσης σου προτείνω να δεις το Westworld λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν, από τότε που είδα το τελευταίο επεισόδιο, με έχει φάει η ανυπομονησία για τη δεύτερη, θα είναι ωραίο να τις δεις σερί.
Μεγάλη αρρώστια το Black Mirror. Είδα τις πρώτες 3 σεζόν μονοκοπανιά με αφορμή την 4η σεζόν που βγήκε χθες και θα δω αύριο και παρά τα σκαμπανεβάσματα του (λογικό για anthology series) το προτείνω ανεπιφύλακτα!
sacarame
QUOTE(nikolas12 @ Dec 31 2017, 02:25 ) *
Μεγάλη αρρώστια το Black Mirror. Είδα τις πρώτες 3 σεζόν μονοκοπανιά με αφορμή την 4η σεζόν που βγήκε χθες και θα δω αύριο και παρά τα σκαμπανεβάσματα του (λογικό για anthology series) το προτείνω ανεπιφύλακτα!



Βγήκε 4η σεζόν Black Mirror??? Hell yeah.... smiley.gif
yorgos
Μόνο το Vikings έχω δει. Θυμίζει λίγο Black Sails. Kάνει μπαμπ ότι είναι σχετικά φτηνή παραγωγή, αλλά το βρήκα ενδιαφέρον από ιστορικής πλευράς. Η πλοκή ΟΚ, χωρίς να έπαθα και την καραπλάκα μου, αποφεύγει τις φωσκολικές υπερβολές άλλων. Αν σου αρέσουν τα ιστορικά και οι άλλες εποχές θα σου αρέσει. Αν και εξακολουθώ να νοσταλγώ The Americans.
SG3ptshooter
Detectorists







To Samsung Music μας ενημερώνει πως το theme της σειράς σε μια βδομάδα έφτασε most played song οn my walkman phone
I'm with the ghosts of the men who can never sing again
There's a place follow me
Where a love lost at sea
Is waiting for you, ιs waiting for you


Tα πλάνα της Αγγλικής εξοχής είναι τρομερά, πλέον κάνω πέντε φορές rewind τους τίτλους αρχής. Ε, αυτά.
Έχω ήδη κατακλύσει το skype με προτροπές που βρίσκουν στον τοίχο της πλήρους αδιαφορίας, έχω και χειρότερες προτάσεις άμα θέλετε. laugh.gif
G-arenas
τρελα με το the wire. παιζει να ναι και η καλυτερη εβερ σειρα. απειροι χαρακτηρες, ολοι τελεια αναπτυγμενοι και τους συμπαθεις και ολους! καλους και κακους! και πλοκη υπεροχη. δειτε το και θα ξεχασετε ολα τα αλλα!

τωρα η τελευταιες σεζον vikings και black mirror τις περιμενα καιρο. φοβερες σειρες και αυτες!

το black mirror ειδικα σε καθηλωνει.
Nemesakos
Άποψη για το The Dark???
j-kidd13
Kαι εμενα με ενδιαφερει,εχω ψηθει ασχημα με το dark...Να μην ειχε και γερμανικη γλωσσα... laugh.gif
Runt
Μολις το ξεκινησα (τρια επεισοδια). Σαν υποθεση θυμιζει κατι μεταξυ σε Jordskott (Σουηδικη και προτεινεται) και του Stranger things.
Ε, οσο υπερβολικα λαιτ , σε σχεση με τα οσα συμβαινουν εκει (προσωπικα και παροτι γνωριζα ότι προκειται για homage κτλ στα 80ς
-αρα όλα επιτρεπονται και πιο πολυ η αλαφραδα- αυτή την ελαφροτητα την βρηκα λιγο αβασταχτατη), είναι το ST, τοσο καταχνο και βαρυ είναι αυτό από την πρωτη κιολας στιγμη.
Κατά τα αλλα μια χαρα η σειρα, μικροι μεγαλοι παιζουν καλα, φτηνιαρικη δεν τη λες με τιποτα,
Kidd, υπαρχει και σε English audio το προιον. Εγω παντως το ξαναγυρισα στα ντοιτς. wink.gif

Συγχρονως βλεπω και Τιμωρο, αλλα και το πολύ ενδιαφερον και ιδιαιτερο Mindhunter, (που ρωταει o Dwyane) τα οποια
είναι πολύ δυνατα και τα προτεινω χωρις δευτερη σκεψη.

ΥΓ. Ωραια ξεκινησε και το Χ Files με Μωλντερ και Σκαλι στους πρωταγωνιστικούς ρολους και όχι σε φαση γκεστ όπως ακουγοταν περσι.
j-kidd13
Εγκαινιασα το netflix με το 1ο επεισοδιο του dark.Τιμησα την αυθεντικη version τελικα οσον αφορα τη γλωσσα.
Μου αρεσε αρκετα,θυμιζει αρκετα το stranger things,περισσοτερα οταν προχωρησω και στα επομενα επεισοδια...
Zephyr
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Dec 30 2017, 11:01 ) *
Ψάχνομαι για νέα σειρά και είμαι ανάμεσα στα εξής:

Daredevil
Punisher
Westworld
Vikings
Mindhunter

Για πέιτε γνώμες.


Nα τα δεις όλα!

QUOTE(j-kidd13 @ Jan 16 2018, 12:21 ) *
Εγκαινιασα το netflix με το 1ο επεισοδιο του dark.Τιμησα την αυθεντικη version τελικα οσον αφορα τη γλωσσα.
Μου αρεσε αρκετα,θυμιζει αρκετα το stranger things,περισσοτερα οταν προχωρησω και στα επομενα επεισοδια...


Στην γερμανική γλώσσα κολλάω που δεν υποφέρεται ρε γμτ. Και έλεγα δεν θα είναι τόσο χάλια, εδώ στα νιάτα μου κόντεψα να μάθω γιαπωνέζικα από το πολύ άνιμε αλλά πραγματικά οι γλώσσες γερμανών & σκανδιναβών δεν παλεύονται. Θα του την δώσω πάντως την ευκαιρία του.
j-kidd13
QUOTE(Zephyr @ Jan 18 2018, 18:34 ) *
Στην γερμανική γλώσσα κολλάω που δεν υποφέρεται ρε γμτ. Και έλεγα δεν θα είναι τόσο χάλια, εδώ στα νιάτα μου κόντεψα να μάθω γιαπωνέζικα από το πολύ άνιμε αλλά πραγματικά οι γλώσσες γερμανών & σκανδιναβών δεν παλεύονται. Θα του την δώσω πάντως την ευκαιρία του.


Να τη δωσεις ξεκαθαρα!Λιγο μπερδεμενη φαση αλλα παρολα αυτα με εχει ενθουσιασει!Τα γερμανικα ειναι λιγο εκνευριστικα ειναι αληθεια,αλλα εχει τετοια ατμοσφαιρα και στορυ η σειρα,που προσωπικα ειναι το τελευταιο που με απασχολει...
Zephyr
Ασχολήθηκε κανείς με Altered Carbon και Counterpart?
yorgos
Είμαι λίγο άσχετος και ρωτάω εδώ:
Είχα ξεκινήσει να βλέπω μια σειρά που λεγόταν Hung και ως θέμα είχε έναν... προικισμένο απότυχο ποπονητή μπάσκετ που γίνεται ζιγκολό για να τα βγάλει πέρα. Είδα μερικά επεισόδια που μου έγραψε ένας τσάκαλος Κουβανός που όμως αυτομόλησε (τι πρωτότυπο!) και οι άλλοι τσάκαλοι μαυργορίτες δεν ασχολουνται γιατί δεν έχει ζήτηση η σειρά. Από πού μπορώ να την κατεβάσω ή να την αγοράσω, τώρα που έχω λίγες μέρες με σύνδεση πρώτου κόσμου. Αν είναι παράνομη η λύση, δεχόμεθα και πμ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω κι ένα λογικό ποσό .

Τη συστήνω τη σειρά ταυτίστηκα με τον πρωταγωνιστή (όχι στο απότυχος, στο "προικισμένος" χαχα).
Dwyane ''the flash'' Wade
Έχει κανείς άποψη για τα καινούργια επεισόδια με τα ζόμπια?? Αξίζει να τα δω ή πάλι μία από τα ίδια?
shtarkws
QUOTE(yorgos @ Mar 1 2018, 15:34 ) *
Είμαι λίγο άσχετος και ρωτάω εδώ:
Είχα ξεκινήσει να βλέπω μια σειρά που λεγόταν Hung και ως θέμα είχε έναν... προικισμένο απότυχο ποπονητή μπάσκετ που γίνεται ζιγκολό για να τα βγάλει πέρα. Είδα μερικά επεισόδια που μου έγραψε ένας τσάκαλος Κουβανός που όμως αυτομόλησε (τι πρωτότυπο!) και οι άλλοι τσάκαλοι μαυργορίτες δεν ασχολουνται γιατί δεν έχει ζήτηση η σειρά. Από πού μπορώ να την κατεβάσω ή να την αγοράσω, τώρα που έχω λίγες μέρες με σύνδεση πρώτου κόσμου. Αν είναι παράνομη η λύση, δεχόμεθα και πμ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω κι ένα λογικό ποσό .

Τη συστήνω τη σειρά ταυτίστηκα με τον πρωταγωνιστή (όχι στο απότυχος, στο "προικισμένος" χαχα).


Απ οτι ειδα φαινεται ενδιαφερον, θα προσπαθησω να το δω
Nemesakos
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Mar 19 2018, 10:05 ) *
Έχει κανείς άποψη για τα καινούργια επεισόδια με τα ζόμπια?? Αξίζει να τα δω ή πάλι μία από τα ίδια?


Μιλάς για όλη την τελευταία σεζόν ή για το δεύτερο μισό..??

το πρώτο μισό είναι πολύ δυνατό..

Το δεύτερο μισό έχει ξεκίνησει light με μια ελαφριά κλιμάκωση και σίγουρα θα γίνει μπαμ προς το τέλος..

Μαρέσει αρκετά η φετινή σεζόν. Έχει και filler σίγουρα αλλά με κρατάει συγκριτικά με άλλες σεζόν...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Nemesakos @ Mar 19 2018, 17:33 ) *
Μιλάς για όλη την τελευταία σεζόν ή για το δεύτερο μισό..??

το πρώτο μισό είναι πολύ δυνατό..

Το δεύτερο μισό έχει ξεκίνησει light με μια ελαφριά κλιμάκωση και σίγουρα θα γίνει μπαμ προς το τέλος..

Μαρέσει αρκετά η φετινή σεζόν. Έχει και filler σίγουρα αλλά με κρατάει συγκριτικά με άλλες σεζόν...


Ναι για το δεύετρο μισό. Το πρώτο ήταν δυνατό όντως.
Pierce
Nemesakos
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Mar 19 2018, 17:35 ) *
Ναι για το δεύετρο μισό. Το πρώτο ήταν δυνατό όντως.


Εφόσον έχεις δει το πρώτο μισό, μπορείς να φανταστείς πως ξεκινάει και για πόσα επεισόδια μπορεί να τραβήξει το story που έκλεισε η mid season. Full frontal όλα τα ψυχολογικά, τις σκέψεις και μπλά μπλά μπλά.. αλλά από το προηγούμενο (το χθεσινό δεν το χω δει) που ήταν μεν ανούσιο επεισόδιο αλλά παρόλα αυτά έδωσε μια ώθηση για το μέλλον, γίνονται πραγματάκια...
Zephyr
Δεν ξέρω, εγώ μετά το περσινό το παράτησα το Walking Dead. Τόσα filler δεν είχε ούτε το Naruto laugh.gif
j-kidd13
Κι εγω δεν εχω δει καν τα μετα την διακοπη επεισοδια.Ενω περιμενα πολλα φετος,το πρωτο μισο της σειρας με κουρασε.
rankin
QUOTE(yorgos @ Dec 31 2017, 07:03 ) *
Μόνο το Vikings έχω δει. Θυμίζει λίγο Black Sails. Kάνει μπαμπ ότι είναι σχετικά φτηνή παραγωγή, αλλά το βρήκα ενδιαφέρον από ιστορικής πλευράς. Η πλοκή ΟΚ, χωρίς να έπαθα και την καραπλάκα μου, αποφεύγει τις φωσκολικές υπερβολές άλλων. Αν σου αρέσουν τα ιστορικά και οι άλλες εποχές θα σου αρέσει. Αν και εξακολουθώ να νοσταλγώ The Americans.

Δεν έχω δει Black Sails (αξίζει?) αλλά τώρα τελειώνω τον πρώτο κύκλο των Βικινγκς.
Δεν ειν κακό... Ενταξ να ουμε...
Οπως το λες, έχει το ενδιαφέρον του λόγω του οτι εξετάζει μια συγκεκριμένη εποχή της δυτικής ευρώπης την οποία, ειδικά εμείς εδώ στην ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία, δεν έχουμε μελετήσει ποτέ.

Εξακολουθώ βεβαια να αμφιβάλω για το κατα πόσον πλησιάζει οντως τα πραγματικά ήθη και έθιμα των λαών της εποχής, αλλά εχει ωραία μιλφόνια και μάχες με σπαθιά, οπότε με καλύπτει.

Αναμένω να δω σειρά στο Netflix με θέμα το Βυζάντιο. Θα πρέπει κάποια στιγμή να το μελετήσουν το θέμα. Που θα βρουν περισσότερη βιαιότητα, ιντριγκα, όργια με background ψαλμωδίες;;;

Κατα τ'αλλα, βλέπω και λίγο bojack horseman, αλλά με πιάνει κατάθλιψη με τον αποτυχημένο...
Zephyr
QUOTE(rankin @ Apr 2 2018, 12:05 ) *
Δεν έχω δει Black Sails (αξίζει?) αλλά τώρα τελειώνω τον πρώτο κύκλο των Βικινγκς.
Δεν ειν κακό... Ενταξ να ουμε...
Οπως το λες, έχει το ενδιαφέρον του λόγω του οτι εξετάζει μια συγκεκριμένη εποχή της δυτικής ευρώπης την οποία, ειδικά εμείς εδώ στην ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία, δεν έχουμε μελετήσει ποτέ.

Εξακολουθώ βεβαια να αμφιβάλω για το κατα πόσον πλησιάζει οντως τα πραγματικά ήθη και έθιμα των λαών της εποχής, αλλά εχει ωραία μιλφόνια και μάχες με σπαθιά, οπότε με καλύπτει.

Αναμένω να δω σειρά στο Netflix με θέμα το Βυζάντιο. Θα πρέπει κάποια στιγμή να το μελετήσουν το θέμα. Που θα βρουν περισσότερη βιαιότητα, ιντριγκα, όργια με background ψαλμωδίες;;;

Κατα τ'αλλα, βλέπω και λίγο bojack horseman, αλλά με πιάνει κατάθλιψη με τον αποτυχημένο...


Black Sails αξίζει, σειράρα.

Vikings επίσης σειράρα, κάπου στην μέση ρίχνει τρελή κοιλιά αλλά οι 2 τελευταίες σεζόν είναι πολύ δυνατές. Πιστεύω ότι είναι αρκετά κοντά στα ιστορικά και πολιτισμικά δεδομένα της εποχής. Βέβαια ειδικά για στους λαούς της Βόρειας Ευρώπης που ήταν ας πούμε ...ψιλοαπολίτιστοι, οι ιστορικές καταγραφές μπλέκουν έντονα με τον μύθο και οι πρωταγωνιστές (Ράγκναρ Λόθμπροκ και Λάγκερθα) δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι όντως υπήρξαν.

ΥΓ. Από νέες σειρές δείτε "Happy!", θα με θυμηθείτε!
RipCity
Σε όσους σας άρεσαν τα karate kid δείτε Cobra Kai. Σε όδους δεν άρεσαν τα karate kid δείτε Cobra Kai. Κατά τη γνώμη μου τεράστια ευχάριστη έκπληξη και μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών.
Zephyr
QUOTE(RipCity @ May 12 2018, 02:33 ) *
Σε όσους σας άρεσαν τα karate kid δείτε Cobra Kai. Σε όδους δεν άρεσαν τα karate kid δείτε Cobra Kai. Κατά τη γνώμη μου τεράστια ευχάριστη έκπληξη και μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών.


Πραγματικά πολύ καλό!!! Όχι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί αλλά μια σειρά με πολύ χιούμορ, αυτοσαρκασμό, την απαραίτητη καφρίλα που δεν είχαν οι ταινίες και όπως και να το κάνουμε για όσους μεγάλωσαν στα 80ς-90ς βλέποντας τις ταινίες σίγουρα μετράει αλλιώς.
Oss Johnny sensei!
geo82
παρακολουθώ εδώ και τρία χρόνια το Chicago PD. Είναι αξιόλογη αστυνομική σειρά για όποιον αρέσκεται σε τέτοια.

QUOTE (RipCity @ May 12 2018, 02:33 ) *
Σε όσους σας άρεσαν τα karate kid δείτε Cobra Kai. Σε όδους δεν άρεσαν τα karate kid δείτε Cobra Kai. Κατά τη γνώμη μου τεράστια ευχάριστη έκπληξη και μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών.


Θα το ψάξω σίγουρα!
Zephyr
Ολοκλήρωσα το Altered Carbon. Δυνατή σειρά, όχι τόσο καλή όσο έλεγαν αλλά σίγουρα αξίζει την προσοχή των φίλων της sci fi θεματολογίας. Σκηνικά τύπου blade runner, προχωρημένο concept περί ψηφιακής συνείδησης, λίγη σπλατεριά και καλό cast!
pain of salvation
Σημειώνετε:
Mindhunter,The Sinner,Dark,Waco,Counterpart,Borderliner,The Terror
geo82
Λόγω της προτίμησης στις αστυνομικές σειρές κατέβασα το SWAT. Είναι φετινή σειρά και διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες. Δεν ήταν κακή, αλλά το Chicago PD, που ανέφερα πριν, το θεωρώ καλύτερο.
Zephyr
QUOTE(pain of salvation @ May 25 2018, 15:26 ) *
Σημειώνετε:
Mindhunter,The Sinner,Dark,Waco,Counterpart,Borderliner,The Terror


Ωραίο το Mindhunter!

Το Counterpart το περίμενα καλύτερο, αλλά οκ. Το The Terror το παράτησα στα μισά, με κούρασε αφάνταστα.

Dark και Waco θέλω να βρω χρόνο να δω.
jhantzop
Δώστε λίγο χρόνο και για Money Heist.
yorgos
QUOTE(pain of salvation @ May 25 2018, 14:26 ) *
Σημειώνετε:
Mindhunter,The Sinner,Dark,Waco,Counterpart,Borderliner,The Terror

Ρε σεις λέτε και καμιά κουβέντα παραπάνω, μη βαριέστε, βοηθάτε το φιλοθεάμον κοινό.
Zephyr
QUOTE(jhantzop @ Jun 11 2018, 12:22 ) *
Δώστε λίγο χρόνο και για Money Heist.


Έχω ακούσει εξαιρετικές κριτικές. Το έχουν υποτιτλίσει?

QUOTE(yorgos @ Jun 11 2018, 18:08 ) *
Ρε σεις λέτε και καμιά κουβέντα παραπάνω, μη βαριέστε, βοηθάτε το φιλοθεάμον κοινό.


Τι σειρές σε ενδιαφέρουν? Ιστορικές? Μεταφυσικές? Κοινωνικές? Κωμικές? Super Hero? Θρίλερ? Ζόμπια?
mixalisgate7
QUOTE(Zephyr @ Jun 11 2018, 19:36 ) *
Έχω ακούσει εξαιρετικές κριτικές. Το έχουν υποτιτλίσει?


Γνωστό σάιτ έχει υποτιτλήσει την σειρά της οποία ο αρχικός τίτλος είναι La casa de papel ενώ υπάχει και στο Netflix με ελληνικούς υπότιτλους. Του Netflix τα επεισόδια είναι μονταρισμένα ώστε να είναι προσαρμοσμένα στην διάρκεια με βάση τις αμερικανικές σειρές ενώ τα κανονικά έχουν διάρκεια πάνω από μία ώρα. Το 2019 θα προβληθεί η τρίτη σεζόν η οποία θα είναι αποκλειστικά παραγωγή του Netflix.
yorgos
QUOTE(Zephyr @ Jun 11 2018, 18:36 ) *
Έχω ακούσει εξαιρετικές κριτικές. Το έχουν υποτιτλίσει?



Τι σειρές σε ενδιαφέρουν? Ιστορικές? Μεταφυσικές? Κοινωνικές? Κωμικές? Super Hero? Θρίλερ? Ζόμπια?

ΙΣτορικές κυρίως.

Μεταφυσικές καθόλου, μου φτάνει που αναλύω την κυβέρνηση Τσίπρα σε καθημερινή βάση... Ήρωες θρίλερ ζόμπια τέρατα κλπ δε με αφορούν, αλλιώς γραφόμουν και στη Χρυσή Αυγή να τα ζήσω από κοντά.

Κοινωνικές ναι αμέ!

Πιο πολύ έκανα το σχόλιο ούτως ώστε όσοι απλά γράφουν το όνομα μιας σειράς να λένε και πέντε κουβέντες για το τι πραγματεύεται...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.