Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
frenchman7
http://www.superbasket.gr/?c=363&a=137293

Δείτε πόσο γρήγορα ρίχνει τα δεξιά ο Σόφο!! Πολυβόλο και μετά την κάνει! 24.gif
Manu7
QUOTE(frenchman7 @ Feb 11 2011, 15:05 ) *
http://www.superbasket.gr/?c=363&a=137293

Δείτε πόσο γρήγορα ρίχνει τα δεξιά ο Σόφο!! Πολυβόλο και μετά την κάνει! 24.gif

Χαχα...Ωραίος ο Σόφο...Έριξε 3 γρήγορες και μην το είδατε...tongue.gif

Πέρασε καιρός από τη φάση με τη Σερβία και ήθελε να ξεσπάσει πάλι...biggrin.gif

Ε μα καλά και αυτοί χαζοί είναι?Αρχίζουν καβγα με ομάδα που παίζει ο Σόφο???
LFO
QUOTE(Manu7 @ Feb 11 2011, 15:26 ) *
Ε μα καλά και αυτοί χαζοί είναι?Αρχίζουν καβγα με ομάδα που παίζει ο Σόφο???

Δεν τον ξερουν ακομα καλα....rookie ειναι εκει. Τωρα που τον νιωθουν στο πετσι τους, κυριολεκτικα ομως, δεν βλεπω να ξαναδοκιμαζουν....
rchos
το βιντεο του sport24 για το θεμα εχει και ηχο.

οποτε στο replay οταν συζητανε τη φαση και μπαινει σε αυτην ο σοφο αρχιζουν να λενε το ονομα του και να γελανε ενω μεχρι εκει ειναι πολυ σοβαροι.

αν ξερει καποιος εβραικα να μας πρι και τι λενε καλο θα ηταν! smiley.gif
dimitris 5
QUOTE(rchos @ Feb 11 2011, 18:05 ) *
το βιντεο του sport24 για το θεμα εχει και ηχο.

οποτε στο replay οταν συζητανε τη φαση και μπαινει σε αυτην ο σοφο αρχιζουν να λενε το ονομα του και να γελανε ενω μεχρι εκει ειναι πολυ σοβαροι.

αν ξερει καποιος εβραικα να μας πρι και τι λενε καλο θα ηταν! smiley.gif

ουτε του σπορτ24 εχει ηχο...
rchos
αλλαξανε προφανως το βιντεο γιατι εγω το πρωι που το ειδα απο εκει πρωτα ηταν με ηχο.

τωρα βλεπω οτι το βιντεο που εχουν εχειτα διακρητικα του superbasket πανω.

πρεπει να ειχαν αυτο το πρωι.
rchos
νομιζω οτι το βιντεο εχει διαφορα που χριζουν σχολιασμο.

το κορυφαιο ειναι η συμπεριφορα των 2 διαιτητων που ειναι εκει κοντα.

ο ενας γυρναει συνεχεια προς τα πισω και λεει στους υπολοιπους στους παγκους να μην εμπλακουν στη φαση ωστε να τα λυσουν τα παιδια μονα τους τα προβληματα τους.

ο δευτερος με την καραφλιτσα μου θυμιζει διαιτητη σε american football ο οποιος προσπαθει να δει μεσα στο χαμο ποιος κραταει την μπαλα να δει που θα δωσει την κατοχη.

φυσικα και οι δυο καταλαβαινουν οτι εκει δεν σε παιρνει να εμπλακεις.

επισης φοβερο ειναι οτι τελικα οι παγκοι οντως δεν εμπλεκονται.απλα κοιτανε και αυτοι την καταληξη της φασης.στο ισραηλ ακομη και στο ξυλο δικαιωμα εχουν μονο οι 10 που παιζουν.ειναι κοντινες οι μνημες του ελλαδα-σερβια φυσικα που στο δευτερολεπτο ολοι πλακωνονταν με ολους.τετοια πραγματα εδω δεν ειχαμε.αθανατα βαλκανια!

τελος αξιζει πιστευω να σημειωσουμε οτι αυτος ο romeo travis ο παιχτης με το 11 που ουσιαστικα ξεκιναει το ολο θεμα οταν κεφαλοκλειδωνει τον david blue της maccabi και τον πεταει κατω στο παρκε δειχνει αξιος αντιπαλος του σοφοκλη.ο τυπος ειναι ντουλαπα.ειναι και κολλητος του lebron απο οτι καταλαβαινω(ασχετο).
Anaz
QUOTE(il postino @ Mar 31 2011, 19:02 ) *
η μονη περιπτωση επαγγελματικης ομαδας που ηταν τοσα κοντα σε ενα αθλητη της επι σειρα ετων ειναι ο ολυμπιακος με το σοφο!! αλλη περιπτωση που θυμαμαι ειναι η ποδοσφαιρικη ιντερ με το ροναλντο, αλλα μαλλον δεν πιανεται γιατι πρωτον , ειχαν δοκιμασει να τον στειλουν στη βαλενθια (με ανταλλαγματα κανιθαρες, λοπεζ, μεντιετα, δηλαδη τη μιση ομαδα) και δευετρον, μιλαμε για τον καλυτερο παικτη στον κοσμο εκεινη την εποχη, αρα λογικο ηταν να εκαναν τα αδυνατα δυνατα οι ιταλοι!!

η διοικηση του οσφπ, απο ανθρωπιστικης πλευρας, αξιζει ενα μεγαλο μπραβο απο ολους μας!! απο αγωνιστικης πλευρας, ειναι απο τα μεγαλυτερα μπασκετικα εγκληματα που εχουν διαπραξει! νταντευεις καποιον οταν σου εχει αποδειξει εμπρακτα οτι αξιζει και ο σοφο, παρα το οτι ειναι συμπαθης σε ολους μας και ολοι μας αναγνωριζουμε τις τεραστιες δυνατοτητες του, δεν αξιζε , μπασκετικα , τετοιας μεταχειρισης!!

αγια επραξαν το καλοκαιρι που δεν τον ανανεωσαν! δεν εχει καμια σχεση αυτο με το οτι ο σοφο τα παει καλα στη μακαμπι!! με το οτι δεν τα παω καλα εγω με μια γκομενα δε σημαινει οτι η γκομενα αυτη δε μπορει να βρει αλλου την ευτυχια της!!

καλη επιτυχια σημερα!
Αυτο με το νταντεμα ειναι τελειως λαθος κατα τη γνωμη μου. Κατ'αρχην γιατι δεν ισχυει ΑΠΟΛΥΤΑ, αφου η Διοικηση ειχε δοκιμασει απο καποια στιγμη και μετα που κουραστηκε με τα τερτιπια του ΚΑΙ τον αλλο δρομο, με διακοπη συμβολαιου.Και κατα δευτερον γιατι ο Σοφο σε αυστηρα επαγγελματικα προτυπα εχει αποδειξει οτι ΔΕΝ μπορει να λειτουργησει. Μαλιστα ΚΑΙ στην Μακαμπι, προσωπικη εκτιμηση αν θες με βαση ΚΑΙ διαφορα αρθρα και δηλωσεις που εχω διαβασει, νταντεμα του κανουν..
Ο Σοφο λειτουργει καλα οταν μια ολοκληρη ομαδα δουλευει γυρω απο αυτον. Αυτο ομως εμπεριεχει ενα πολυ μεγαλο ρισκο για πολλους λογους, το οποιο ο εκαστοτε προπονητης προφανως δεν ειναι παντα διατεθειμενος να το αναλαβει. Ιδιαιτερα αν κανει πρωταθλητισμο σε περιβαλλον υψηλης πιεσης. Δεν ειναι τυχαιο που ουτε ο Ζοτς τον ηθελε. Ο Μπλατ το ανελαβε και ως τωρα μπορει να πει κανεις οτι του βγαινει. Οπως βγηκε κ του Γιονας την πρωτη χρονια στον Ολυμπιακο. Το μεγαλο στοιχημα τωρα ειναι η σταθεροτητα και η βελτιωση..
berry
παντως στα τελευταια ματσακια που τον ειδα σαν να μου φανηκε οτι αρχιζει να παιρνει τα κιλακια του παλι σιγα σιγα
il postino
QUOTE(Anaz @ Mar 31 2011, 19:21 ) *
Αυτο με το νταντεμα ειναι τελειως λαθος κατα τη γνωμη μου. Κατ'αρχην γιατι δεν ισχυει ΑΠΟΛΥΤΑ, αφου η Διοικηση ειχε δοκιμασει απο καποια στιγμη και μετα που κουραστηκε με τα τερτιπια του ΚΑΙ τον αλλο δρομο, με διακοπη συμβολαιου.Και κατα δευτερον γιατι ο Σοφο σε αυστηρα επαγγελματικα προτυπα εχει αποδειξει οτι ΔΕΝ μπορει να λειτουργησει. Μαλιστα ΚΑΙ στην Μακαμπι, προσωπικη εκτιμηση αν θες με βαση ΚΑΙ διαφορα αρθρα και δηλωσεις που εχω διαβασει, νταντεμα του κανουν..
Ο Σοφο λειτουργει καλα οταν μια ολοκληρη ομαδα δουλευει γυρω απο αυτον. Αυτο ομως εμπεριεχει ενα πολυ μεγαλο ρισκο για πολλους λογους, το οποιο ο εκαστοτε προπονητης προφανως δεν ειναι παντα διατεθειμενος να το αναλαβει. Ιδιαιτερα αν κανει πρωταθλητισμο σε περιβαλλον υψηλης πιεσης. Δεν ειναι τυχαιο που ουτε ο Ζοτς τον ηθελε. Ο Μπλατ το ανελαβε και ως τωρα μπορει να πει κανεις οτι του βγαινει. Οπως βγηκε κ του Γιονας την πρωτη χρονια στον Ολυμπιακο. Το μεγαλο στοιχημα τωρα ειναι η σταθεροτητα και η βελτιωση..

μην κολλας με τις λεξεις! βαλε οπου νταντεμα το οτι η ομαδα τον ειχε μια πενταετια χωρις να προσφερει!!
Anaz
Γι'αυτο παιζουν διαφοροι παραγοντες ρολο. Το βεβαιο ειναι οτι ο Ολυμπιακος προσπάθησε.
Ισως παραπανω κι απ'οσο επρεπε. ΠΙΘΑΝΟΝ και με λαθος τροπο.
Οπως κ να'χει παντως δεν μιλαμε φυσικα για μια "απλη" περιπτωση κακης αξιοποιησης-διαχειρισης. Μιλαμε για εναν παιχτη με αυτοκαταστροφικες τασεις που ειχε φτασει 200 κιλα, ξενυχτουσε, δεν πατουσε στις προπονησεις.. ΑΥΤΟΣ ειναι ΜΑΚΡΑΝ ο κυριοτερος λογος που εμεινε στασιμος και γι'αυτο δεν φταιει προφανως κανενας αλλος παρα ο ιδιος του ο εαυτος.

παντως στα τελευταια ματσακια που τον ειδα σαν να μου φανηκε οτι αρχιζει να παιρνει τα κιλακια του παλι σιγα σιγα
Εμενα μου δινει την εντυπωση οτι ενα χρονο τωρα εχει μεινει στασιμος. Και σωματικα και αγωνιστικα. Τα στατιστικα του δεν μου λενε πολλα. Παρομοια ειχε και τα 2 καλοκαιρια με την Εθνικη.
sir-elric
σταθερος ειναι σε κιλα! αλλα εχει χασει σε εκρηξη. απο την αλλη δινει ΑΣΙΣΤ τα ποντακια του τα βαζει ειναι σημειο αναφορας στην επιθεση οποτε παιζει και παιρνει και τα ριμπαουντ του
Weekendman
QUOTE(sir-elric @ Apr 1 2011, 17:37 ) *
σταθερος ειναι σε κιλα! αλλα εχει χασει σε εκρηξη. απο την αλλη δινει ΑΣΙΣΤ τα ποντακια του τα βαζει ειναι σημειο αναφορας στην επιθεση οποτε παιζει και παιρνει και τα ριμπαουντ του

Σε ασσίστ δεν νομίζω να έχει άλλαξει τόσο η κατάσταση λόγω ότι έδωσε 5 πάσες στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με την Κάχα είναι αυτό που λέμε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα....

Και γενικά απο το 2006 και μετά δεν έχει προσθέσει τρομερά πολλά στον τρόπο παιχνίδιου του(άλλο αν μπορεί να είναι αποτελεσματικός η όχι ο τρόπος αυτός) και δεν αποτελεί εξαίρεση η Μακάμπι σε αυτό ,αν και φυσικά η χρονιά που κάνει με αυτήν χαρακτηρίζεται δικαίως ως καλή...
sir-elric
QUOTE(Weekendman @ Apr 1 2011, 18:05 ) *
Σε ασσίστ δεν νομίζω να έχει άλλαξει τόσο η κατάσταση λόγω ότι έδωσε 5 πάσες στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με την Κάχα είναι αυτό που λέμε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα....

Και γενικά απο το 2006 και μετά δεν έχει προσθέσει τρομερά πολλά στον τρόπο παιχνίδιου του(άλλο αν μπορεί να είναι αποτελεσματικός η όχι ο τρόπος αυτός) και δεν αποτελεί εξαίρεση η Μακάμπι σε αυτό ,αν και φυσικά η χρονιά που κάνει με αυτήν χαρακτηρίζεται δικαίως ως καλή...

εδω τον ειδα να κανει ρολαρισμα και χουκ. κοιταξα και εγω τα στατστικα οντως δεν βγαζει καθε μερα τοσες αλλα δεν ξερω πως τον επαιζαν. παντως στην φαση που ειδα την εψαχνε την πασα
RedSpy
Τραυματίστηκε ο Σχορτσιανίτης φόβοι για απουσία του από το φάιναλ φορ

http://www.contra.gr/Basketball/Israel/317972.html
sir-elric
παντως χθες την μπαλα την εσπαγε και εαν ο μπλατ τον εκρυβε καλητερα-γιατι ηταν εκνευριστικο να βλεπεις συνεχεια πικ ν ρολ με τον παικτη που φυλουσε θα πηγαινε καλητερα (και η μακαμπι) εχει βελτιωσει το στυλ του στις βολες εχει χασει καποια κιλα αλλα εχει χασει σε πατημα. επεισης καποιος πρεπει να του εξηγησει οτι ετσι που κανει τα εν ειδη λευ απ θα τρωει την ταπα της αρκουδας εαν δεν πηγαινει για καρφωμα-θα ηταν ποιο εξυπνο να δημιουργει χωρο με την πλατη παρα με τον κωλο
kseplenhs
Πάντως ότι και να άκουγα όλη την χρονιά περι αναγέννησης,απο άποψη ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,τον ίδιο σοφοκλή είδα.

Πάλι όταν ένιωσε κλεισμένος άρχισε να δειλιάζει,να καθυστερεί τις αντιδράσεις και τις κινήσεις του τόσο όσο να φλερτάρει επικίνδυνα με το λάθος και όταν ο προπονητής του δεν τον έβγαλε,άρχισε τα φάουλ για να αποβληθεί και να τον απαλάξουν απο το μαρτύριό του.

Αυτός ήταν και είναι ο σοφοκλής και το πρόβλημά του ποτέ δεν ήταν μπασκετικής φύσης.Ηταν πάντα στον χαρακτήρα.Ακόμα και κάποια "ελαττώματα" που μπορεί να δεί κάποιος στο παιχνίδι του όπως το οτι δεν πασάρει έγκαιρα ή οτι είναι επιρρεπής στην τάπα και κακός στο ριμπάουντ,έχουν να κάνουν με το οτι εκείνη την ώρα λόγω δειλίας η αυτοσυγκέντρωσή του έχει πάει περίπατο κάτι χλμ μακριά απο το παρκέ που παίζει.Σαν να ζεί μαρτύριο στην κυριολεξία.
Αν ο σοφοκλής δεν φοβόταν στις δυσκολίες (γιατί ότι παίχτης και αν είσαι,σε επίπεδο πρωταθλητισμού είναι μαθηματικά βέβαιο πως κάποτε θα τις συναντήσεις),τότε όλα τα παραπάνω θα τα έκανε ικανοποιητικά έως και άριστα.

Manu7
QUOTE(kseplenhs @ May 9 2011, 11:11 ) *
Πάντως ότι και να άκουγα όλη την χρονιά περι αναγέννησης,απο άποψη ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,τον ίδιο σοφοκλή είδα.

Πάλι όταν ένιωσε κλεισμένος άρχισε να δειλιάζει,να καθυστερεί τις αντιδράσεις και τις κινήσεις του τόσο όσο να φλερτάρει επικίνδυνα με το λάθος και όταν ο προπονητής του δεν τον έβγαλε,άρχισε τα φάουλ για να αποβληθεί και να τον απαλάξουν απο το μαρτύριό του.

Αυτός ήταν και είναι ο σοφοκλής και το πρόβλημά του ποτέ δεν ήταν μπασκετικής φύσης.Ηταν πάντα στον χαρακτήρα.Ακόμα και κάποια "ελαττώματα" που μπορεί να δεί κάποιος στο παιχνίδι του όπως το οτι δεν πασάρει έγκαιρα ή οτι είναι επιρρεπής στην τάπα και κακός στο ριμπάουντ,έχουν να κάνουν με το οτι εκείνη την ώρα λόγω δειλίας η αυτοσυγκέντρωσή του έχει πάει περίπατο κάτι χλμ μακριά απο το παρκέ που παίζει.Σαν να ζεί μαρτύριο στην κυριολεξία.
Αν ο σοφοκλής δεν φοβόταν στις δυσκολίες (γιατί ότι παίχτης και αν είσαι,σε επίπεδο πρωταθλητισμού είναι μαθηματικά βέβαιο πως κάποτε θα τις συναντήσεις),τότε όλα τα παραπάνω θα τα έκανε ικανοποιητικά έως και άριστα.

Ό,τι Σοφοκλή βλέπαμε εμείς πέρυσι στα κρίσιμα, τέτοιον είδα και χτες...

Τα ίδια μειονεκτήματα όπως τα λες.Χόρτασε τάπα,ριμπάουντ δεν,λάθη και φάουλ για πλάκα.
Απλά στην Μακάμπι είχε καλή χρονιά γιατί υπάρχει λιγότερο άγχος σε σχέση με τον ΟΣΦΠ μιας και στο Ισραήλ παίζει μόνη της.
Όταν χρειάστηκε να είναι σοβαρός τα ίδια παντελή μου τα ίδια παντελάκη μου.
Όσον αφορά τις δηλώσεις του προχτές, ασχολίαστες...
Όπως και να'χει είτε το σήκωνε είτε όχι, ούτε κρύο ούτε ζέστη.Εγώ θέλω να βλέπω στην ομάδα μου μπασκετικούς ψηλούς
τύπου Ράσο ώστε να μην έχω σε κάθε ματς την έγνοια να μην κάνει κάνα λάθος ο Σόφο,να μην χάσει 10 βολές ο Σόφο, να μην νευριάσει και βαρέσει καμιά καρέκλα στον πάγκο ο Σόφο...
jovan
Τραγικός χθές!!
Rebound---0
Ακόμα ένα που είδα είναι οτι στις διεκδικούμενες μπάλες δεν έκανε καν την προσπάθεια να τις πιάσει!!
vastravoud
Θα συμφωνησω κι εγώ ότι ο Σοφοκλής ήταν ίδιος με παλιά. Βασικά αυτό που του έκανε μάλλον καλό και φάνηκε τόσο πολύ ήταν η γενική χαλαρότητα και η αλλαγή περιβάλλοντος, έτσι ώστε να μπορέσει να διακριθεί.

Όταν όμως ανέβηκε τόσο πολύ το διακύβευμα, επέστρεψε δυστυχώς στα γνωστά sad.gif
KingCrimson
Παντως κανοντας μια παρομοια εμφανιση με αυτη που εκανε χτες, παιζοντας με τη φανελα του Ολυμπιακου ή του Παναθηναϊκου, δε ξερω τι θα ειχε ακουσει στο παγκο απο Ιβκοβιτς ή Ομπραντοβιτς ..το παλικαρι γενικα δε κανει ...και καλυτερα για αυτον, που εφυγε για Μακαμπι.
Και στον ημιτελικο και στον τελικο, με τον ιδιο τροπο αχρειαστα φαουλ, που τον βγαλαν εκτος παιχνιδιου ουσιαστικα, τη στιγμη που η ομαδα βασιζονταν σε αυτον
Zoys
Καλά τώρα θα τον μάθουμε τον Σόφο; Έκανε μια super χρονιά και μετά ήρθε η μεγάλη πτώση. Από το 2007 μέχρι και το 2009 ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Από πέρυσι έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του και να πλησιάζει τα παλιά του στάνταρ, αλλά για μένα ο Ολυμπιακός γλύτωσε - και πολύ άργησε - από τα προβλήματα του Σχορτσιανίτη. Τώρα δεν πιστεύω ότι ο Ομπράντοβιτς θα τον επιλέξει τελικά για τον Παναθηναϊκό όχι τόσο για την κακή εμφάνιση του τελικού, αλλά λόγω χαρακτήρα και των τόσω μεταπτώσεων στην απόδοση του.

Καλύτερα με τον άπειρο Βουγιούκα...
duncan21
Nαι παιδες,τα ''γνωστα'' τα κανει και με την εθνικη στα κρισιμα(2 ματς μεταλλιου αν δε κανω λαθος) ο Σοφοκλης.Και μην ακουσω γραφικοτητες του στυλ τουρνουα 15 ημερων.Για το Σοφοκλη μιλαμε...

Η μια ταπα που δεχτηκε χθες ηταν φαουλ καθως οταν ο Φωτσης(?) κανει τη ταπα ο Βουγιουκας τον χτυπησε(ηταν εμφανες νομιζω) με το χερι στη πλατη.Του σφυριχτηκαν 2 φορες 3 δευτερολεπτα(!!!) που αναθεμα αν εχουν σφυριχτει 2 φορες σε ολα τα παιχνιδια της Ευρωλιγκα φετος.Και τη δευτερη φορα μαλιστα ο Μαριτς του κανει 10^12345 φαουλ και δε δινεται κανενα.Γενικα χτες νομιζω οτι ηταν αδυνατο να βρει ρυθμο κι ας ξεκινησε καλα βγαζοντας τη μπαλα εξω στα νταμπλ τιμ του Παο.Πρεπει να τελειωσει φασεις για να βρει ρυθμο ο Σοφοκλης,δεν ειναι ο Ντανκαν(τυχαιο ονομα) που αν δεν του βγαινουν οι φασεις απλα θα σπαει τη μπαλα εξω συνεχως.

Αυτο που εγραψε ο kseplenhs παντως δεν απεχει πολυ απο τη πραγματικοτητα αλλα μερικοι ισοπεδωνετε τα παντα...
A.CAB
QUOTE(duncan21 @ May 9 2011, 18:35 ) *
Nαι παιδες,τα ''γνωστα'' τα κανει και με την εθνικη στα κρισιμα(2 ματς μεταλλιου αν δε κανω λαθος) ο Σοφοκλης.Και μην ακουσω γραφικοτητες του στυλ τουρνουα 15 ημερων.Για το Σοφοκλη μιλαμε...

Η μια ταπα που δεχτηκε χθες ηταν φαουλ καθως οταν ο Φωτσης(?) κανει τη ταπα ο Βουγιουκας τον χτυπησε(ηταν εμφανες νομιζω) με το χερι στη πλατη.Του σφυριχτηκαν 2 φορες 3 δευτερολεπτα(!!!) που αναθεμα αν εχουν σφυριχτει 2 φορες σε ολα τα παιχνιδια της Ευρωλιγκα φετος.Και τη δευτερη φορα μαλιστα ο Μαριτς του κανει 10^12345 φαουλ και δε δινεται κανενα.Γενικα χτες νομιζω οτι ηταν αδυνατο να βρει ρυθμο κι ας ξεκινησε καλα βγαζοντας τη μπαλα εξω στα νταμπλ τιμ του Παο.Πρεπει να τελειωσει φασεις για να βρει ρυθμο ο Σοφοκλης,δεν ειναι ο Ντανκαν(τυχαιο ονομα) που αν δεν του βγαινουν οι φασεις απλα θα σπαει τη μπαλα εξω συνεχως.

Αυτο που εγραψε ο kseplenhs παντως δεν απεχει πολυ απο τη πραγματικοτητα αλλα μερικοι ισοπεδωνετε τα παντα...

1ον γιατί το τόπικ αυτό βρίσκεται ακόμη στα τόπικ του Ολυμπιακού; smiley.gif

2ον η αλήθεια πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση. Δηλαδή η πλήρης ισοπέδωση του Σχορσιανίτη είναι σίγουρα λάθος αλλά από την άλλη λάθος είναι και το ηθελημένο κλείσιμο των ματιών σε περιπτώσεις που... βγάζουν μάτι

3ον ένα τουρνουά 15 ημερών είναι εντελώς διαφορετικό από μια ολόκληρη σεζόν. Γραφικό ξεγραφικό είναι η πραγματικότητα. Και για κάθε κρίσιμο ματς της Εθνικής υπάρχουν τουλάχιστον 3 κρίσιμα ματς κατά την υπόλοιπη χρονιά με την εκάστοτε ομάδα του

4ον όταν στις δηλώσεις σου ενώ έχεις πάει χάλια σε έναν τελικο που η ομάδα σου περίμενε πάρα πολλά από εσένα, το πρώτο πράγμα που λες είναι μου σφυρίξανε και 2 φάουλ στην αρχή, τότε τι να πεις;

5ον η τάπα από τον Φώτση ήταν γεμάτη. Όσο φάουλ του κάνει ο Βουγιούκας κάπου τόσα βήματα κάνει ο Σόφο μέχρι να σουτάρει. Τα 3 δευτερόλεπτα είναι τρία δευτερόλεπτα είτε τα σφυρίζουν είτε όχι. Αν όχι κακώς αλλά δεν παύει να είναι παράβαση. Επίσης όσο φάουλ του κάνει ο Μάριτς άλλο τόσο κάνει ο Σοφο όταν του παίρνει το επιθετικό σε μια άστοχη βολή και ο Σχορσιανίτης τον σπρώχνει στη μέση ενω είναι στον αέρα. Συν και το τσουρούπικο σουτ του Μάριτς με το αριστερό και η μπάλα εννοείτε ότι δεν μπήκε.
Reggie Miller #31
QUOTE(duncan21 @ May 9 2011, 18:35 ) *

Θα συμφωνήσω αρκετά.Ο Σόφο είναι μια περίπτωση Οβελίξ,που έπεσε μέσα στη χύτρα με τον μαγικό ζωμό όταν ήταν μικρός.Το ότι είναι μεγαλόσωμος δεν σημαίνει ότι του δίνουμε τα φάουλ που είναι πολύ σκληρά!
Κατά τα άλλα δε νομίζω πως πίστευε κανείς ότι ο Σόφο είναι σέντερ που μπορεί να κρατήσει την ρακέτα μόνος του,όντας πρωταγωνιστής!Άλλωστε το θέμα του ριμπάουντ πάντα υπήρχε και θα υπάρχει.
Ο Σόφο δε γίνεται να αποκτήσει το άλμα του Φώτση,απλά δε γίνεται!Αυτό όμως που μπορεί να κάνει είναι ένα υποτυπώδες μπλοκ άουτ και απλά να μάθει να πασάρει όταν πέφτουν πάνω του 6 παίκτες!

Τώρα αν κάτσουμε να αναλύσουμε κάθε φάση ξεχωριστά,τότε να πω κι εγώ αυτά που φωνάζω εδώ και χρόνια για τα σκριν του Μπατίστ,του Πέκοβιτς συν κάτι καρφώματα του Μπατίστ,αφού πρώτα έχουν προηγηθεί κατι περπατήματα πάνω στο παρκέ...Αλλά δε νομίζω πως έχει νόημα! rolleyes.gif
Anaz
Το θεμα για μενα ειναι οτι εγω δεν ειδα ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ βελτιωση ΟΥΤΕ αγωνιστικη, ΟΥΤΕ σωματικη απο περσυ! Τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ελαττωματα κουβαλαει στον ΙΔΙΟ βαθμο.. Αντε να δεχτω οτι εχει βελτιωθει ΕΛΑΧΙΣΤΑ στο να βλεπει και να πασαρει λιγο καλυτερα στην περιφερεια.that's all. Τα φετινα ανεβασμενα στατιστικα του ειναι απλα απορροια του χρονου συμμετοχης και του ρολου του. Κατα τ'αλλα αφου παραμενει στασιμος οχι μονο δεν θα γινει ΠΟΤΕ ο dominant ψηλος που φανταζομασταν, αλλα θα ειναι παντα ενας παιχτης που ΔΕΝ μπορεις να στηριχτεις απολυτα πανω του, οχι μονο λογω χαρακτηρα αλλα εν τελει ΚΥΡΙΩΣ λογω αγωνιστικων αδυναμιων..
duncan21
QUOTE(Anaz @ May 10 2011, 15:22 ) *
Τα φετινα ανεβασμενα στατιστικα του ειναι απλα απορροια του χρονου συμμετοχης και του ρολου του.

12 pts-4,2 rebs-1ast σε 18,6 λεπτα συμμετοχης.Moνο ο Πεκοβιτς πιστευω εχει υπαρξει τοσο αποτελεσματικος σε τοσο λιγο χρονο συμμετοχης.Και στην αμυνα ο Πεκο δεν υπηρχε...
natouralistis
Ο Σόφο παντρεύεται, καθώς -όπως έμαθε ο sportdog- ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η ξανθιά αγαπημένη του, μόνιμη συνοδός του τον τελευταίο καιρό, ήδη έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου, ο οποίος αναμένεται να γίνει μέσα στο 2011.

Την είδηση την ξεφούρνισε ο ίδιος ο Σοφοκλής, στο περιθώριο του φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης. "Ετοιμαστείτε να έρθετε στο γάμο μου", είπε σε καλό του φίλο και συμπαίκτη του στην Εθνική, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για το ευχάριστο νέο, αλλά και δεν κρατήθηκε αποκαλύπτοντας ουσιαστικά το "μυστικό" του Σόφο.

Σοφοκλή, καλά στέφανα!
Zephyr
Δεν ξέρω αν του φταίει ο Ομπράντοβιτς με τα αμυντικά του συστήματα, η αρραβωνιάρα που τον τρέχει με τις ετοιμασίες του γάμου ή ο ανάδρομος Ερμής, πάντως ο Σόφο σε άλλο ένα τελικό ήταν "απών". Θα σταθώ σε αυτό που είπε κάποιος φίλος νωρίτερα, ότι δηλαδή μόλις αγχώθηκε έδινε να υποφέρει στο παρκέ και έκανε τα πάντα (βλ. γρήγορα φάουλ) για να βρει καταφύγιο στον πάγκο...

Απλά αποδεικνύει ότι δεν κάνει για βασικός σέντερ μεγάλης ομάδας. Για δεύτερο "5"αρι σίγουρα αλλά όχι βασικός. Απλά δεν έχει την ψυχολογία για να στηρίξει την ομάδα, να σε κάνεις να νιώσεις μια σιγουριά (όπως π.χ. έκανε ο Ράσο στον Ολυμπιακό όλη την χρονιά). Και σε αυτό δεν του φταίει κανένας. Αυτό το παλικάρι μια ζωή με αναλαμπές θα παίζει.
Anaz
12 pts-4,2 rebs-1ast σε 18,6 λεπτα συμμετοχης.Moνο ο Πεκοβιτς πιστευω εχει υπαρξει τοσο αποτελεσματικος σε τοσο λιγο χρονο συμμετοχης.Και στην αμυνα ο Πεκο δεν υπηρχε...
Κι ο Μπουρουσης... rolleyes.gif
Μην ξεχναμε και το σημαντικα πεσμενο επιπεδο ψηλων φετος στην Ευρωλίγκα. Ξεπεταχτηκαν κι εκαναν εξαιρετικη χρονιά και παιχτες που μεχρι περσυ-προπερσυ ηταν στην αφανεια. Αμα ο κορυφαιος ψηλος της Ευρωλιγκας ειναι.. ΒΡΕΤΑΝΟΣ.. σιγουρα κατι δεν παει καλα!!
enypnio
πάντως εντάξει προέρχοντανς και από τραυματισμό ο ΣΟΦΟ στο Φάιναλ Φορ ... μην μηδενίζουμε τα πάντα
LFO
Mπορει παρακαλω καποιος μοντ να μεταφερει το τοπικ στους απέναντι? 19.gif 19.gif 19.gif
sacarame
QUOTE(LFO @ Jul 4 2012, 15:08 ) *
Mπορει παρακαλω καποιος μοντ να μεταφερει το τοπικ στους απέναντι? 19.gif 19.gif 19.gif

Done... icon_wave.gif
Gravedigger
Με Zeljko στον πάγκο θα περίμενα πολλά από τον Σόφο.Τώρα ελπίζω απλά να μην τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Ίαν.
zarko78
QUOTE(Gravedigger @ Jul 4 2012, 14:46 ) *
Με Zeljko στον πάγκο θα περίμενα πολλά από τον Σόφο.Τώρα ελπίζω απλά να μην τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Ίαν.

Με Ζέλικο ,ο Σόφο δεν θα ερχόταν ποτέ στον Παναθηναικό. Δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία του, τόσο μπασκετικά, όσο και εξωαγωνιστικά.
damian

Θά'θελα να πω κάποιες κακίες αλλά θα το αποφύγω, απλώς θα ήθελα να ρωτήσω τους συναγωνιστές ολυμπιακούς ποια θα είναι η αντίδρασή σας όταν ο Σόφο θα γυρίσει στο ΣΕΦ...
zarko78
QUOTE(damian @ Jul 4 2012, 14:52 ) *

Θά'θελα να πω κάποιες κακίες αλλά θα το αποφύγω, απλώς θα ήθελα να ρωτήσω τους συναγωνιστές ολυμπιακούς ποια θα είναι η αντίδρασή σας όταν ο Σόφο θα γυρίσει στο ΣΕΦ...

Θα του δώσουμε ένα θερμό χειροκρότημα , ευχαριστώντας τον μ'αυτόν τον τρόπο για όλους τους μεγάλους τίτλους που μας χάρισε. Πραγματικά μεγάλη μεταγραφή αυτή, για τον Ολυμπιακό. Ας ελπίσουμε στις επόμενες μέρες να δούμε και Μπουρούσαρο πράσινο! Α ρε Ζότς... τι αφήνεις πίσω σου!
Knickerbocker
QUOTE (damian @ Jul 4 2012, 15:52 ) *

Προσωπικά δε με πείραξε αυτή η μεταγγραφή γιατί :

α)Δεν τον ήθελα σε μας
β)Είναι ρίσκο για τον Πάο σε πολλά επίπεδα (ακόμα δεν ακούσαμε νούμερο συμβολαίου αλλά δε νομίζω να είναι λίγα για τα φετινά δεδομένα).

ps:Προχτές που ήμουν στη μπουτίκ είδα ακόμα φανέλες με το τύπωμα του ονόματος του στην πλάτη. Όποιος είναι πολύ open minded και παίζει μπάσκετ σε αλάνες του εξωτερικού (ώστε να μην τον κυνηγάνε παναθηναικοί και ολυμπιακοί ταυτόχρονα smiley.gif ) νομίζω την παίρνει με ένα ευρώ.
A.CAB
Παρεπιπτόντως το συμβόλαιό του είναι 500 χιλιάρικα το χρόνο. Λογικότατο. Κάτι είναι κι αυτό γιατί φοβόμουνα τα χειρότερα.
Knickerbocker
QUOTE (A.CAB @ Jul 4 2012, 16:11 ) *
Παρεπιπτόντως το συμβόλαιό του είναι 500 χιλιάρικα το χρόνο. Λογικότατο. Κάτι είναι κι αυτό γιατί φοβόμουνα τα χειρότερα.

'Οταν έγραφα το post πληκτρολόγησα "500 χιλ" αλλά το έσβησα...Αν ισχύει για κάθε χρόνο δεν είναι και λίγα. Όπως και να το δεις είναι δέσμευση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!
Gravedigger
QUOTE (zarko78 @ Jul 4 2012, 15:50 ) *
Με Ζέλικο ,ο Σόφο δεν θα ερχόταν ποτέ στον Παναθηναικό. Δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία του, τόσο μπασκετικά, όσο και εξωαγωνιστικά.

Τώρα όχι.Απλά ο Ζέλικο είναι από τους προπονητές που μπορεί να τον στρώσει.

QUOTE (Knickerbocker @ Jul 4 2012, 16:14 ) *
'Οταν έγραφα το post πληκτρολόγησα "500 χιλ" αλλά το έσβησα...Αν ισχύει για κάθε χρόνο δεν είναι και λίγα. Όπως και να το δεις είναι δέσμευση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!

Κάπου βρωμάει το πράγμα ότι ο Σόφο δεν προορίζεται για 3ος ψηλός πίσω από Ίαν-Mike.Δεν δίνεις 500 χιλιάρικα στον 3ο ψηλό όταν θες να μειώσεις το μπάτζετ...
T.W.Is.M.
QUOTE(damian @ Jul 4 2012, 15:52 ) *

Η ιδια με οποιονδηποτε παιχτη ερχεται στον Παναθηναικο. Ειναι ενας απο τους παιχτες της αντιπαλης ομαδας και αυτο ειναι ολο. Ειναι ενας παιχτης που κατα τ αλλα μου ηταν πολυ συμπαθης, πλεον ειναι αντιπαλος, αλλα μεχρι εκει οσο δεν προκαλεσει. Δε νομιζω οτι θα το εκανε, αλλα επειδη πιστευω οτι θα αντιμετωπισει ασχημη αντιδραση στο ΣΕΦ, δεν ξερω πως θα αντιδρασει.
Απο τον Ολυμπιακο εφυγε γιατι δεν τον ηθελαν. Δε συζητησε κανεις μαζι του για να επιστρεψει, δεν τον διεκδικησε φετος ο Ολυμπιακος, δε θυμαμαι να ειχε κανει μεγαλοστομες δηλωσεις ποτε. Δε βλεπω το λογο γιατι καποιος φιλαθλος του Ολυμπιακου να εχει καποια ιδιαιτερη αντιδραση, περα απο την αποδοκιμασια του αντιπαλου.
damian
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jul 4 2012, 16:21 ) *
Η ιδια με οποιονδηποτε παιχτη ερχεται στον Παναθηναικο. Ειναι ενας απο τους παιχτες της αντιπαλης ομαδας και αυτο ειναι ολο. Ειναι ενας παιχτης που κατα τ αλλα μου ηταν πολυ συμπαθης, πλεον ειναι αντιπαλος, αλλα μεχρι εκει οσο δεν προκαλεσει. Δε νομιζω οτι θα το εκανε, αλλα επειδη πιστευω οτι θα αντιμετωπισει ασχημη αντιδραση στο ΣΕΦ, δεν ξερω πως θα αντιδρασει.
Απο τον Ολυμπιακο εφυγε γιατι δεν τον ηθελαν. Δε συζητησε κανεις μαζι του για να επιστρεψει, δεν τον διεκδικησε φετος ο Ολυμπιακος, δε θυμαμαι να ειχε κανει μεγαλοστομες δηλωσεις ποτε. Δε βλεπω το λογο γιατι καποιος φιλαθλος του Ολυμπιακου να εχει καποια ιδιαιτερη αντιδραση, περα απο την αποδοκιμασια του αντιπαλου.

Κοίτα συμφωνώ μαζί σου για το ότι δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη αντίδραση αλλά μου έχουν αφήσει άσχημη εντύπωση τα "παρακάλια" του Σόφο στον ΠΑΟ ήδη από το '10 + η πολύ κακή στάση που έδειξε στον Ολυμπιακό τα περισσότερα από τα χρόνια που πέρασε στο λιμάνι
athlos7
QUOTE (damian @ Jul 4 2012, 16:37 ) *
Κοίτα συμφωνώ μαζί σου για το ότι δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη αντίδραση αλλά μου έχουν αφήσει άσχημη εντύπωση τα "παρακάλια" του Σόφο στον ΠΑΟ ήδη από το '10 + η πολύ κακή στάση που έδειξε στον Ολυμπιακό τα περισσότερα από τα χρόνια που πέρασε στο λιμάνι

Μιλαμε για το σοφο λες κι ειναι η παικτούρα. OK καλός ειναι αλλα μεχρι εκει.Για να σε βοηθησει πραγματικα πρεπει να ειναι σε πολυ καλη μερα και οι φορες που ειναι σε καλη μερα ειναι λιγες.Εξαλλου και με τη μακάμπι δεν εκανε και πολυ καλες χρονιες. evilmonkey.gif
plo koon
QUOTE (damian @ Jul 4 2012, 16:37 ) *

Σιγά να μην κρατήσουμε και κακία στο σόφο τώρα. Στο φινάλε το μόνο κακό που έκανε ήταν ότι δεν είχε αυτοσυγκράτηση στο φαί. Αν είναι να κρατήσουμε κακία σε αυτόν, ο Μπουρού στο Σεφ δεν πρέπει να περνάει ούτε απ'έξω.

Για τον ΠΑΟ θεωρώ ότι είναι καλή μεταγραφή. Ο σόφο θα παίξει για να αποδείξει ότι τον έχουν αδικήσει, οπότε θα είναι συγκεντρωμένος. Αν ήταν και τα λεφτά 400-450 θα ήταν σουπερ.
Ginobili
QUOTE(Gravedigger @ Jul 4 2012, 14:20 ) *
Κάπου βρωμάει το πράγμα ότι ο Σόφο δεν προορίζεται για 3ος ψηλός πίσω από Ίαν-Mike.Δεν δίνεις 500 χιλιάρικα στον 3ο ψηλό όταν θες να μειώσεις το μπάτζετ...

Ναι αλλά μέχρι και η μάνα μου ξέρει ότι δεν μπορείς να έχεις για 1ο ψηλό κάποιον που παίζει μέχρι 15'.Λογικά θα μείνει ένας εκ των Μπατίστ-Βουγιούκα...οπότε με ένα φθηνό αμερικανάκι που θα ψάξει ο Πεδουλάκης είσαι κομπλε.
Ίσως να θέλει να θυσιάσει λίγα περισσότερα χρήματα στην frontline o Άρτζι από τα διαθέσιμα του μπάτζετ σε σχέση με τις υπόλοιπες θέσεις.
ViC
Να λάβουμε υπ' όψην και την προχωρημένη ηλικία του Μπατίστ και το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σοφο είναι τριετές. Δεν αποκλείεται φέτος να μείνουν όλοι (Ιαν, Μπατίστ, Σοφο) και από του χρόνου βλέπουμε.
Αν και δεν μπορώ να θεωρήσω σοβαρή προοπτική και σοβαρό πλάνο να στηρίζεις ομάδα στο Σόφο. Μιλάμε για ένα γυρολόγο της Ευρώπης σε τελική ανάλυση, που στα 27 του έχει παίξει ήδη σε 5 διαφορετικές ομάδες και τώρα στην έκτη και σε τρεις διαφορετικές χώρες και που μόνο στον Ολυμπιακό κάθησε πολλά χρόνια.
tzagasdog
καλα τώρα που γύρισε ελλάδα και θα ξεκινήσει τις μπαρότσαρκες θα καταλάβετε όλοι τι εστί σόφο
nikolas12
Μουδιασμένες αντιδράσεις βλέπω γενικά πάντως από φίλους ή φίλους φίλων. Κλασσικά χωρίζονται σε αυτούς που έχουν ξεχάσει όλα τα συνθήματα περί πάχους και Σκλαβενίτη και στους κάφρους που τα επαναλαμβάνουν συνεχώς. Πάντως μια άποψη που είδα από πολλούς ήταν ότι αν είχε μείνει ο Ομπράντοβιτς θα τον έκανε φοβερό παίκτη. Δεν ξέρω πάντως. Δε νομίζω ότι πρόκειται για τεράστιο παίκτη. Συμφωνώ με τον athlos7 ότι στην καλή του μέρα παίζει καλά, αλλά δεν είναι συχνά σε καλή μέρα tongue.gif όμως πιστεύω ότι για τον Παναθηναικό ίσως αποτελέσει μια καλή λύση για τον πάγκο. Σε βάθος χρόνου θα δούμε (περιμένω να δω αντιδράσεις στο ΣΕΦ. Κακός χαμός θα γίνει πάλι. Και μετά θα κράζουμε τους ΑΕκτζήδες επειδή βρίζουν τον Μανωλά tongue.gif)
argeitis
Εγώ θα ήθελα να δώ στα πρώτα φαλτσοσφυρίγματα εναντίον του πως θα αντιδράσει.

Κακία εεεεεεεε???????? smiley.gif smiley.gif

Τελοσπάντων, δεν περίμενα πάντως να γύριζε Ελλάδα και να αποφάσιζε για ΠΑΟ.

Anyway σεβαστή η απόφασή του, πλέον είναι ένας από τους απέναντι
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.