Συμφωνώ και επαυξάνω για AND1.
Πάρε admiral
(αυτά είναι ΤΑ χειρότερα μπασκετικά παπούτσια...ούτε να το διανοηθείτε να τα αγοράσετε, όσο φθηνά και να είναι).
Για τη ΝΙΚΕ δε θα διαφωνήσω με τα παιδιά, αλλά νομίζω πως βγάζει βαριά παπούτσια (έχω κάτι uptempo και είναι τέτοια).
Και μακριά από κάτι shox κλπ...
Κι από τις άλλες μάρκες, όμως, πιστεύω πως μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις.
Η Reebok που βγάζει κατά παράδοση πιο "απλά" παπούτσια από τη ΝΙΚΕ, μπορεί να έχει αυτό που θέλεις.
A, μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και την Adidas. Δεν είναι τόσο γνωστή στον μπασκετικό χώρο όσο οι άλλες, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, νομίζω πως αυτή ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ σου (μικρά και ελαφριά παπούτσια).
Ρίξε μια ματιά
εδώ.
Που έχεις κοιτάξει για παπούτσια και δε βρίσκεις?
Στη Θεμιστοκλέους πήγες?
Όχι ότι η εγχώρια αγορά είναι και πλούσια, ειδικά σε σχέση με το παρελθόν, αλλά σε εκείνο το δρόμο έχει αρκετά μαγαζιά και ποτέ δεν ξέρεις...
Αν πας σε κανά μαγαζί κοίταξε για παπούτσια χωρίς αεροσόλες κλπ.
Κοίτα να είναι όσο απλό φαίνεται, κι αν μάλιστα αυτό έχει και ψηλή τιμή, τότε σημαίνει ότι αξίζει.
Αυτά για τα παπούτσια σου, γιατί δε νομίζω πως βρίσκεται μόνο εκεί το πρόβλημά σου με τα διαστρέμματα.
Ποτέ δεν φταίνει μόνο τα παπούτσια για τους τραυματισμούς.
Από εδώ και πέρα φόρα πάντα επιστραγαλίδες (ή διπλές κάλτσες) και πάντα μα ΠΑΝΤΑ καλό ζέσταμα.
Αν έχεις και κάποιο γυμναστή-φυσιοθεραπευτή στην ομάδα, καλό θα είναι να το συζητήσεις μαζί του για να κάνεις κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης.