QUOTE(smile87 @ Dec 2 2009, 01:33 )
βαρυτερο και απο τα hypermax?????? μας σκοτωσες τωρα! και το λατρεψα αυτο το παπουτσι
εκτος απο τα μεταφορικα θα πληρωσω και κατι αλλο δλδ? (σορρυ ειμαι ασχετη το ξερω...)
γνωριζει κανεις τιποτα για τα Nike Zoom Skyposite? αν και μου φαινοντε χαμηλα... (τουλαχιστον ετσι το γραφει στο eastbay)
traveller thx για τις πληροφοριες
hypermax έγραψα?????
λάθος!!! hyperdunk ήθελα να γράψω. από τα hyperdunk είναι λίιιιιιιιιιιιιιγο βαρύτερα.
τι να το κάνεις το skyposite????
, αυτό δε βλέπεται!!! είναι παναθλιο σε εμφάνιση!!! είναι δυνατό να πάρει κανείς αυτό το παπούτσι????
QUOTE(smile87 @ Dec 1 2009, 23:05 )
kalispera sas,
thelw na kanw merikes erotisoules gia agores mesw net kai sigkekrimena gia eastbay gt einai h 1h fora pou tha kanw.
(1) poso kairo kanoun na erthoun?
(2)poio noumero na valw? foraw 41 sta papoutsia mou grafei us 8 kai uk 7 poio apo ta 2 isxuei?
(3)an ektos apo papoutsia agorasw kai kati allo ta metaforika tha ta xrewthw mia fora e? (xazi erothsh mallon...)
(4)twra erwtish sxetika me ta papoutsia...
ti mou protinete na parw? twra exw ta hyperdunk kai emeina euxaristimenh polu. file esi pou peires tou lebron einai elafria? ksereis an einai to idio elafria me ta hyperdunk? rwtaw gt vlepw arketh ependish (den einai kako auto) kai genika exw paratirisei oti osa exoun ekswterikh aerosola einai sxetika varia opws gia paradeigma ta hypermax
eimai genika anamesa sta hyperdunk(an kai den thelw na parw pali ta idia) ,hyperize kai tou lebron (pou omws den ta exw dei apo konta alla fainonte teleia!)
(1)καλές είναι οι ερωτησούλες αλλά γυρίζουμε και καμια σελίδα πίσω να δούμε μπας και έχουν ήδη απαντηθεί αυτά που ρωτάμε εεε!!!
γύρω στο 10ήμερο
(2)και τα δύο ισχύουν, το ίδιο νούμερο είναι. απλώς στην ετικέτα γράφει us/eu/uk/jp . αλλιώς μετράμε εμείς αλλιώς οι άγγλοι , αλλιώς τα τζαπόνια με τ' αμερικανά. στο ίδιο νούμερο αναφέρεται πάντως. π.χ τα δικά μου λένε 10,5 us/44,5 eu/9,5uk. εσύ θα κοιτας το eu (europe). αυτό είναι που μας ενδιαφέρει.
(3)ε οχι ακριβώς χαζή, στο περίπου
για μ*****κες τους έχεις???
κοίτα τι κάνει το eastbay : μέχρι 100$ εμπόρευμα χρεώνει μεταφορικά 25$ . μέχρι 200$ χρεώνει μεταφορικά 40$. (τόσο με χρέωσε εμένα μόλις τώρα για παπούτσια 160$) και ανάλογα με το κόστος του εμπορεύματος ανεβαίνουν και τα μεταφορικά. πάντως , καλό θα είναι να μην περάσεις σε αξία εμπορεύματος τα 150 ευρώ γιατί μπορεί να σου έρθει καμια λυπητερή από το τελωνείο.
(4)πολύ σωστή παρατήρηση! (σε αντίθεση με την προηγούμενη ερώτηση
) τα hypermax είναι βαρύτερα από τα hyperdunk/hypersize. φαίνεται και στο μάτι άλλωστε. αφού είσαι οκ με τα hyperdunk μείνε σε αυτά. είναι μια χαρά παπούτσι και είναι και ελαφρύτερο από τα νέα Lebron. Λίγο αλλά είναι. η διαφορά είναι της πλάκας εάν πάρουμε σα μέτρο σύγκρισης ότι ένα κουτάκι σόδα ζυγίζει 13oz.
πάντως η ερώτηση "τι μου προτείνεται να πάρω" είναι λίγο κάπως. ο καθένας θα σου πει ,
και με το δίκιο του, τι θεωρεί αυτός καλό με βάση τη δική του εμπειρία ή αυτά που έχει ακούσει . αυτό δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα είναι εντάξει και για σένα. ρώτα καλύτερα...τα πόδια σου.
πάντως τα hyperdunk είναι πολύ καλά και έχουν βγει και σε κάτι χρώματα καινούρια . τα Lebron vii είναι πανέμορφα παναθεμάτα, προσωπικά εγώ γι' αυτό τα πήρα