QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 6 2018, 13:22 )

To αντικειμενικό πρόβλημα είναι αυτό το "χωρίς ουσία" που λέει ο Zephyr στο τέλος, καλό είναι εκεί να μη χωράει προτίμηση, ή έχει ή δεν έχει. Και βλέποντάς την αντίδραση αυτή σε αντιπαραβολή με τον ενθουσιασμό του για την πρώτη σεζόν δύσκολα να διαφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία πως η δεύτερη σεζόν δεν ήταν τόσο στροφή προς τη λάθος κατεύθυνση όσο σβούρες γύρω απ' τον άξονά τους.
Άντε Zephyr κάνε μια best of λίστα τι να δούμε ρε φίλε είμαι μόνο 500 σειρές πίσω απ' όσα θέλω να δω, υπήρξε συζήτηση πρόσφατα να ανοίξει thread να πει ο καθένας τη σούμα του σαν poll με ανανέωση λίστας επιλογών στα threads του ΝΒΑ.

'Εχω μείνει ΠΟΛΥ πίσω σε σειρές/ ταινίες για διάφορους λόγους (δουλειά, οικογένεια, γούστα συζύγου - κοροϊδέψτε αλλά κ εσείς στα ίδια θα έρθετε όσοι είστε ανύπαντροι

) οπότε τώρα που έγινα πατέρας για 2η φορά, είμαι σε φάση "δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι, ας δω τι έχω αφήσει ανεκμετάλλευτο στον σκληρό δίσκο"
Πρόσφατα ολοκλήρωσα το
Black Sails που είναι έπος και πρέπει να το δουν όσοι ψήνονται για πειρατεία, ντου σε ξένα πλοία, ρούμια, γυναίκες κλπ κλπ
Είμαι στα μισά του
Ripper Street που όπως είπα είναι καλό αλλά μέχρι εκεί.
Έχω στοκ ότι έχει βγει από
The Americans που είχα δει 1η σεζόν αλλά το άφησα εκεί και σκοπεύω να το ξαναπιάσω γιατί αξίζει. Το ίδιο και για το
Better Call Saul - τις θεωρώ τοπ σειρές της τελευταίας 3ετιας.
Περισσότερο από υποχρέωση θα υποστώ την 4η σεζόν του
The Strain απλά για να δω πως θα το κλείσουν.
Και επειδή πρέπει και λίγο scifi έχω στοκάρει και το
The Expanse για το οποίο έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια.
Και όλα αυτά μέχρι να αρχίσει το Game of thrones (να δούμε πως θα κλείσει, μάλλον βρισίδι προβλέπω, δεν έχω καλό προαίσθημα).
ΥΓ. Ευτυχώς που έκανα την γυναίκα μου σαν τα μούτρα μου και βλέπουμε παρέα ότι μαρβελοσειρά βγαίνει, από Agents of Shield μέχρι Punisher, τα πάντα όλα

.
ΥΥΓ. Ξέχασα το
La casa del Papel, μόδα ξεμόδα η σειρά σπέρνει. Έχω δει 1η σεζόν αλλά δεν ξεκινάω την 2η μέχρι να αρχίσει να βγαίνει η 3η από το Netflix.