QUOTE(bbplayer @ Apr 30 2013, 14:24 )

είδα χθες τα 4 πρώτα μεζεμένα. very happy γενικότερα. Μόνο όταν δείχνει τους night's watchmen & τον Mance Rayder ξενερώνω λίγο . Ο δουλέμπορος που πούλησε τους "Ασπιλους" στη Δράκαινα, φτυστός ο Αντιτς

ρε παιδί μου, μόνο πιο μελαμψός.
Καλά το πάει, μένει πιστά στο βιβλίο και αυτό είναι καλό. Bryden Tully (the blackfish) όλα τα λεφτά. Πολύ τυπάς!
Eπίσης του φουκαρά του Davos Seaworth κάποιος πρέπει να του πει ότι "εάν δεις καράβι στο βουνό, νινί θα το' χει σύρει", τώρα στα μπουντρούμια θα το μάθει για τα καλά.
Jaimie πήρε λιγότερα από αυτυά που του άξιζαν , ενώ Theon θα του φύγει η μαγκιά στα επόμενα επεισόδια.
Μissandei το πιο hot μωρό so far και δε σηκώνω κουβέντα
Αυτή η γριά η Stark , η Catelyn ...πωωωω δεν την αντέχω.
Σε πολλούς μπορεί να φαίνεται αργό αλλά έτσι πάνε και τα βιβλία. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ
περιμένω σχόλια για τους χαρακτήρες, ειδικά τους καινούριους

Σειρά μεγατόνων η συγκεκριμένη, τι να λέμε!!Επίσης έκανα το καμένο τεστάκι και βγήκα ο Khal Drogo

.
Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι θα πεθάνουν (δεν έχω διαβάσει τα βιβλία) αλλά αν γίνει η μακακία και πεθάνει η Daenerys θα γκρεμιστούν όλα τα όνειρα που έχω για τη συγκεκριμένη σειρά και την έκβασή της. Δεν υπάρχει αυτός ο χαρακτήρας..Κ νομίζω ( ας με διορθώσουν όσοι διαβάζουν τα βιβλία) ότι είναι πολύ μικρή σε ηλικία και ειναι τόσο badass.Πιο πολύ με εξιτάρει που έχει πλάνο για όλα και κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.Οι σκηνές με τους Άσπιλους- Άντιτς- Ντραγκαρις όλα τα λεφτά.
Δεν έχω καταλάβει που το πάει με τον Bran και τον άλλο πιτσιρίκο.Θέλω η Arya να εξελιχθεί κάτι σε Brienne (που αγαπάμε!!).. O Rob κάνει χαζομάρες όλη την ώρα και νομίζει δείχνει ξεκάθαρα πως για να είσαι ηγετής με στόχους δεν μπορείς να είσαι μαλακός, ευαίσθητος..Δεν κάνει, δεν το έχει το παιδί..Τον Theon τον λυπάμαι, δεν είναι κακός, αλλά μπερδεμένος.Ο γερο-Lannister προκαλεί δέος. Η Μάρτζορι δεν θα έχει πολυ καλό τέλος φοβάμαι, αν και το παίζει καλά..Σερ Λόρας ο πιο ευτυχισμένος θα πάρει τη σκύλα τώρα και θα στρώσει!!Jon snow μου φαίνεται θα την πληρώσει άσχημα, θα χάσει και το κοκκινομάλλικο.Sansa ο άσσος στο μανίκι όλων τελικά και από πολύ αδιάφορη θα μας εκπλήξει πιστεύω.
Αν σε εκνευρίζει η Catelyn, η Μελισσάντρε τι κάνει?Μου τη δίνει, αν και αυτός είναι ο ρόλος της.
Αναμένουμε τη συνέχεια!!