Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχορτσανίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
lexx
ΑΠό τότε που έμαθα πριν λίγα χρόνια ότι υπάρχει αυτός ο παίκτης και τον είδα, ταυτίστικα. Είναι παικταράς. Έχει την ανατομή ενός nba superstar και βασίζω πολλά πράγματα πάνω του. Χαρηκα πολύ που τον πηρε ο Ολυμπιακός, όχι μόνο επειδη είναι η ομαδα μου αλλα πιο πολυ επειδη θα μπορεσει να το εξελιξει αρκετα μεχρι να κανει το επομενο βημα του.

Πιστευετε οτι πρεπει να ειναι στην Εθνική???
apollonaras
Φιλε εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτος ο παιχτης!ΔΕν μπορει να τρεξει καθολου,το παιζει νατης και ολη την ωρα μλεκεται σε τσακωμους...Ασε και το αλλο:ακουγεται οτι εχει αρθει πο την χωρα που γενηθηκε με διαβατηριο που δεν ανγραφει την σωστη ηλικια και ειναι μεαλυτερος!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!! biggrin.gif

Αυτα απο εμενα...Πιστευω πως δεν πρεπει τουλαχιστον τωρα να παιξει εθνικη! bball.gif
sihainas
Για εθνική δεν ξέρω.. σίγουρα είναι πολύ καλός... αν διορθώσει το πρόβλημα με τα φάουλ και όταν θα μπορέσει να παίξει για πάνω από 20 λεπτά (πολλά είπα ε?) σε ένα παιχνίδι τότε το συζητάμε και για εθνική...
hagi
Θα πρέπει να διορθωθεί όσον αφορά τα φάουλ και σίγουρα χρειάζεται μία γενική βελτίωση στο παιχνίδι του.
Όσο για την Εθνική πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει,αλλά θα δούμε στην πορεία..
dizzy_fingers
Στην εθνική, ίσως να ήταν καλύτερο back up του Παπαδόπουλου από τον Μπουρούση.
Εγώ πιστεύω πως φέτος έχει αλλάξει προς το καλύτερο και ίσως σιγά σιγά να πρέπει ο Γιαννάκης να τον δοκιμάζει στην Εθνική.
Και πιστεύω πως αυτό θα κάνει...έχει μάτια ο coach wink.gif.


ΥΓ: Lexx, άλλαξα τον τίτλο του τόπικ.
qspock
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι το μοναδικο αξιολογο backup δεδομενου οτι θα συνεχισει να δουλευει ετσι και να χανει κιλα, αλλα και λογω του οτι ο Μπουρουσης φετος ειναι στασιμος.

Και 20 λεπτα να παιζει ο Σοφο, σε αυτα τα λεπτα μπορει να ανεβασει επιπεδο την ομαδα, σε αντιθεση με τον Μπουρουση. Δειτε τι κανει ο Ολυμπιακος οταν τον βαζει μεσα. Απλα σαρωνει στα ριμπαουντ και στην επιθεση. Που να στεκοταν και καλα στα ποδια του αυτο το παιδι...

Παντως αν χασει αλλα τοσα που εχασε μεχρι τωρα και ωριμασει ακομα περισσοτερο, δε τον βλεπω μονο για backup του Λαζου... Βασικοτατος θα ειναι. wos_sport4.gif
lexx
Ευχαριστώ για το edit του τίτλου! tongue.gif

Δεν θα διαφωνήσω κάθετα με κανένα. Όλοι έχετε μια βάση στα λεγόμενα σας. Πιστεύω ότι όντως θέλει πολύ δουλειά ακόμα αλλά για παράδειγμα θεωρώ ότι έχει περισσότερο potential από οποιονδήποτε άλλο έλληνα παίκτη. Αν είναι κάποιος να γκρεμίζει μπασκέτες σε 5 χρόνια, αυτός θα είναι ο Σοφο. Τώρα για την ηλικία του δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι δεν παίξαμε στα σχολικά πρωταθληματα του για 1 ή 2 αγώνες και πραγματικά θα γούσταρα ακόμα και να τον έβλεπα να καρφώνει στην μπασκέτα μας! χεχε
sihainas
To σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς τότε μπορεί να πετύχει πάρα πολλά...
kop-13
ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ?
ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ(ΚΑΥΓΑΔΕΣ,ΠΑΧΟΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ) ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.
Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ CENTER ΟΛΟ Κ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ.ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ Ο MECHMET OKUR...
dizzy_fingers
Τον έχεις παρακολουθήσει από τότε όμως, κι ειδικά φέτος?
Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι κάποτε ήταν ένα παιδί που έδειχνε στοιχεία χαρακτήρα κακομαθημένου παιδιού που δεν του αρέσει να δουλεύει, αλλά από φέτος έχει δείξει (πρώτα απ'όλα, και πιο σημαντικά, στο παιχνίδι του) ότι αυτά είναι παρελθόν.

Το αν θα καταφέρει να κάνει το μεγάλο βήμα και να γίνει τελικά ο παίχτης που πολλοί προέβλεπαν, και όλοι μας ελπίζαμε, θα το δούμε στο μέλλον και θα χρειαστεί πολύ περισσότερη δουλειά απ'όση έχει ρίξει μέχρι στιγμής...αλλά δείχνει ότι τουλάχιστον είναι στο σωστό δρόμο.


ΥΓ: Μην γράφεις με κεφαλαία. Στο ίντερνετ, σημαίνουν ότι φωνάζεις wink.gif.
kop-13
Έχεις δίκιο σε όλα όμως πιστεύω πως ο ντόρος που γίνεται φέτος γύρω απ'αυτόν δεν του κάνει καλο.
Άλλωστε οι αριθμοί του δεν εντυπωσιάζουν...

Ελληνικό πρωτάθλημα-> 7,7 πόντοι/3,3 ριμπάουντ με 54% στις βολές

Euroleague-> 10 πόντοι/4,8 ριμπάουντ με 57,1 στις βολές
sihainas
1) Σε πόσο χρόνο σημετοχής? αν θυμάμαι καλά κάτι παραπάνω από 11 λεπτά...


2)Έχεις δει τους περσυνούς του αριθμούς? Αν τους βρω θα στους δείξω...
dizzy_fingers
Στην Ελλάδα παίζει 12,4 λεπτά κατά μ.ο. και στην Ευρωλίγκα περίπου 19.
Ακόμη κι έτσι, τα νούμερά του είναι αξιοπρεπέστατα για έναν παίχτη που μπαίνει ως αλλαγή και παίζει τόσο.

QUOTE
πιστεύω πως ο ντόρος που γίνεται φέτος γύρω απ'αυτόν δεν του κάνει καλο.


Δεν έχεις άδικο. Αν, όμως, θέλει να γίνει μεγάλος παίχτης, θα πρέπει να μάθει να κλείνει τα αυτιά του σε όλα αυτά (ότι, δηλαδή, δεν έκανε τον προηγούμενο καιρό).
lexx
Συμφωνμώ με αυτά που λέτε και οι δύο. Τα μεγαλύτερα ταλέντα στον αθλητισμό χάνονται λόγω ακτάλληλου χαρακτήρα. Ελπίζω αυτός όμως να προχωρήσει καλά. Παιζουν μεγάλο ρόλο και οι άνθρωποι που θα τον διδάξουν στην πορεία!
kop-13
Οι λόγοι που δεν παίζει πολύ είναι
1) δέν μπορεί να αντέξει τον ρυθμό για μεγάλα διαστήματα
2) κάνει εύκολα φάουλ
3) δεν ''χωράει'' με τον τρόπο που παίζει στα σύγχρονα συστήματα που είναι ευέλικτα κ απαιτούν απο τους ψηλούς να βγαίνουν ψηλά κ να κάνουν αλλαγές στην άμυνα
dizzy_fingers
Και τα 3 φτιάχνονται (το τρίτο πιο δύσκολα ασφαλώς), αρκεί να βρεί τη σωστή καθοδήγηση όπως είπε ο Lexx.
Στη συγκεκριμένη (δύσκολη) περίπτωση του Σόφο, χρειάζεται κάποιον που θα δίνει έμφαση στο χαρακτήρα.


Kop13 δε θυμάμαι να σε καλωσόρισα στην παρέα μας...
Welcome λοιπόν icon_wave.gif biggrin.gif.
kop-13
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
Γι αυτό το forum θα πρεπει να είμαστε υπερήφανοι...
Air Kef
Από sportime.gr όλα:

QUOTE
Ζεστοί οι Κλίπερς για Σχορτσιανίτη!

13/5/2006 16:25

«Baby-Shaq» εναντίον Σακίλ Ο’ Νίλ; Δεν αποκλείεται... Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, στον οποίο πριν από χρόνια κόλλησαν το... παρατσούκλι «baby-Shaq» λόγω του σωματότυπού του, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει την χρονιά που έρχεται το υπερατλαντικό ταξίδι, για να φορέσει την φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς!


Με δεδομένο ότι στο φετινό ντραφτ οι Κλίπερς δεν μπορούν να επιλέξουν στον πρώτο γύρο, ίσως να ζητήσουν την βοήθεια του «Big Sofo», τα δικαιώματα του οποίου απέκτησαν στο 2003. «Ελπίζουμε να φέρουμε εδώ τον Σχορτσιανίτη ή να κάνει ένα ταξίδι ο προπονητής μας για να τον δει να παίζει», δήλωσε ο Νέιλ Όλσεϊ. «Ο Ελγκιν Μπάιλορ (Vice President of Basketball Operations) έχει ήδη δει αρκετές κασέτες από αγώνες του μικρού».

Και ο διευθυντής του σχεδιασμού του ρόστερ της ομάδας συνέχισε: «Ο Σχορτσιανίτης έχει buy-out στο συμβόλαιό του, όμως, αυτό δεν θα μας εμποδίσει αν αποφασίσουμε να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας την ερχόμενη σεζόν. Αυτό που πρέπει να μελετήσουμε και να αποφασίσουμε, έχει να κάνει με το αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τον φέρουμε εδώ. Αν θα υπάρχουν λεπτά συμμετοχής για εκείνον ή θα ήταν καλύτερα να μείνει ένα ακόμη χρόνο στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα ερωτήματα που μας απασχολούν».

Τζένη Γραβιά


QUOTE
Ο σέντερ του Ολυμπιακού προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ώστε να μην αποπροσανατολιστεί από τον φετινό του στόχο.


"Αυτή την στιγμή με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός και τα πλέι οφ", δήλωσε ο Big Sofo, ο οποίος είναι δεδομένο πως επιθυμεί να κάνει κάποια στιγμή το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο



Σόφο goes to Hollywood?

Μάλλον από του χρόνου.

Προλαβαινει άραγε για μια κόντρα με τον 37 χρονο τότε Σακίλ;
thrylos7
Καλύτερα να μείνει άλλη μια χρονιά στην Ευρώπη... Λογικά θα συνεχίσει την πρόοδο που έχει δείξει σε όλη τη χρονιά.

Το 72 δεν είναι ο Σακίλος;

Εγώ θέλω να το δω να σμπαραλιάζει το καλάθι των Πίστονς...!
Dromeas7
Ο σακίλ είναι 33 και αν κρλινουμε απο τις αντοχές του και απο το γεγονός ότι δεν έχει τραυματισμούς πιστεύω οτι 3 χρονάκια ακόμα τα έχει χαλαρά.

Πιστεύω ότι θα προλάβει ο Σόφο να παίξει αντίπαλός του.

Ζω για τη στιγμή που θα δω ματσ-απ Σόφο- Μπιγκ Μπεν!!!
Tony_K
Ο Σχορτσιανίτης έχει βελτιώσει πολύ το πρόβλημα με τα φάουλ του. Διαφωνώ ότι δεν παίζει πολύ γι'αυτό το΄λογο. Στον Ολυμπιακό εκτός από τον Έντνι (και τον Λιούις στην Ευρωλίγκα) οι υπόλοιποι έχουν πολύ μοιρασμένο χρόνο συμμετοχής. Και ο Βασιλόπουλος π.χ. παίζει γύρω στα 20, αυτό τι σημαίνει; 'οτι δεν μπορεί να παίξει παραπάνω;;Δε νομίζω... Δηλαδή ο Παπαδόπουλος έχει την ίδια διάρκεια στο παιχνίδι του για 30 λεπτά;;Επίσης δε νομίζω... Άλλωστε αν κάποιος παρακολουθούσε τα ματς Α1 του Ολυμπιακού θα έβλεπε ότι ήταν σε μεγάλο βαθμό συντήρηση δυνάμεων για τα δύσκολα. Όσο για την ευελιξία του, είναι πολύ ευέλικτος για τα κιλά του γι'αυτό άλλωστε αντέχει στον Ολυμπιακό που έχει ένα γρήγορο ρυθμό μπάσκετ. Είναι ένας από τους ελάχιστους σέντερ στην Ευρώπη που μπορούν να σου δώσουν την εντύπωση ότι κάποιες βραδιές είναι αχτύπητοι. όσοι είδαν από κοντά κάποια ματς (π.χ. εντός με Ζαλγκίρις) ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ. Συμπέρασμα:Θεωρώ ότι πρέπει να είναι στην Εθνική.Χωράει άνετα στο ρόστερ και θα βοηθήσει πολύ και την ομάδα και θα βοηθηθεί και ο ίδιος.
thrylos7
QUOTE
Ο σακίλ είναι 33 και αν κρλινουμε απο τις αντοχές του και απο το γεγονός ότι δεν έχει τραυματισμούς πιστεύω οτι 3 χρονάκια ακόμα τα έχει χαλαρά.

Συνήθως μάλιστα οι ψηλοί παίκτες μπορούν να μείνουν παραπάνω από τους περιφερειακούς(αν δεν είχαν σημαντικά προβλήματα τραυματισμού στην καριέρα τους).
Με τον Σακίλο βέβαια δε μπορείς να ξέρεις.. Έχει κάνει διάφορες δηλώσεις για το πότε θα σταματήσει... Με βάση κάποιες από αυτές τώρα δε θα' πρεπε να παίζει!

Όντως ο Σχορτσιανίτης είναι αρκετά ευκίνητος-ευέλικτος. Το (φυσιολογικό) πρόβλημα του είναι περισσότερο η ταχύτητα παρά τα αντανακλαστικά του, οι αντιδράσεις του. Θυμάστε το μαρκάρισμα στον Παπανικολάου στο ΣΕΦ στο πρωτάθλημα; Έχει κάνει αρκετά τέτοια φέτος!

QUOTE
Συμπέρασμα:Θεωρώ ότι πρέπει να είναι στην Εθνική.Χωράει άνετα στο ρόστερ και θα βοηθήσει πολύ και την ομάδα και θα βοηθηθεί και ο ίδιος.

Για το ΝΒΑ δε μας είπες; tongue.gif
Ήθελα να σε ρωτήσω, ο Kukoc είσαι ε;
Tony_K
QUOTE
Ήθελα να σε ρωτήσω, ο Kukoc είσαι ε;

thumbsup.gif
Δηλαδή πουθενά πια δεν μπορώ να κρατήσω κρυφή cool.gif την ταυτότητά μου;;!! wink.gif
thrylos7
Ναι, έχουν μαζευτεί πολλοί μεγάλοι καλαθοσφαιριστές εδώ μέσα!

Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ήσουν ο Tony από τα Kellogg's(ο τίγρης στα Frosties... ) Ταιριάζει... Τony_K icon_drunk.gif
Tony_K
QUOTE
Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ήσουν ο Tony από τα Kellogg's(ο τίγρης στα Frosties... ) Ταιριάζει... Τony_K  icon_drunk.gif

Ωραίος! Ο φίλος σας Tony λέει: φάτε Frosties και γρήγορα θα καρφώνετε σαν τον Σχορτσιανίτη!
thrylos7
laugh.gif
Θα γίνετε δυνατός και μεγάλος σαν τον Σχορτσιανίτη...
Καλή ιδέα πλάκα πλάκα..
dizzy_fingers
Ένας φίλος μου δουλεύει στα goodies στον Άλιμο
Εκεί κοντά μένει ο Σοφοκλής και πότε πότε επισκέπτεται το εν λόγω fastfoodάδικο (κόουτς Καζλάουσκας μην τα διαβάζεις αυτά...για άλλον Σοφοκλή λέω laugh.gif ).

Μου είχε πει ότι έτρωγε πέντε double cheese (πως λέγονται, δε θυμάμαι....κάτι διόροφα είναι) στην καθισιά του ohmy.gif....
Anaz
Αυτο λες??5 chease τα τρωω κ εγω!! tongue.gif
Δεν εχετε ακούσει την ιστορια που ειχε κυκλοφορησει απο δημοσιογραφους οταν είχε πρωτοερθει??Λεγεται λοιπόν οτι οταν ηρθε κ μπήκε σε αυστηρη διαιτα ο Ολυμπιακός είχε βάλει άνθρωπο να τον "παρακολουθεί" για να βεβαιωθούν οτι δεν κανει τιποτα κουτσουκέλες..Λενε λοιπον οτι μια μερα ο Σοφο βγηκε κ πήγε σε σουβλατζίδικο κ παρηγγειλε...20 πιτες γυρο!!!(οι αθηναικες ειναι πιο μικρες γι'αυτο tongue.gif ) Φυσικα ο ανθρωπος πήγε απο πάνω του πλήρωσε κ τον πήρε κ φύγανε... 24.gif
Η ακριβεια της συγκεκριμενης ιστοριας ελέγχεται... tongue.gif
NBAholic
Τρομάζω στην ιδέα και μόνο να μείνει 10 χρόνια ακόμη στην Ελλάδα, περί του πόσες ιστορίες έχω να ακούσω ακόμη.

5 cheeseburgers δεν είναι πολύ μεγάλη υπόθεση (κι εγώ περίπου τόσο τρώω), αλλά οι 20 γύροι είναι όντως μεγάλο ποσό. laugh.gif
Warrior
Παιδια αλλο 5 cheese και αλλο 5 power (αυτα ειναι τα διωροφα που λεει ο dizzy)!! ohmy.gif
laugh.gif
thrylos7
Επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτά τα σάντουιτς, ποια η αναλογία τους με.. γλυκιές κρέπες ας πούμε;

Λογικό είναι να τρώει πολύ.
1ον γιατί παίζει κάθε μέρα μπάσκετ
2ον λόγω ύψους
3ον λόγω βάρους...
Το ένα επηρεάζει το άλλο κι έτσι υπάρχει αυτή η πείνα.
Λίγο τρώνε οι υπόλοιποι μπασκετμπολίστες(κι εσείς μέσα);
Dromeas7
Ρε παιδιά ο Σακίλ πριν απο κάθε αγώνα τρρώει 2 πίτσες!!

Δεν έχει να κάνει αυτό. Οι παίχτες του μπάσκετ και ειδικά οι ψυλοί τρώνε πολύ.Εμένα ο κολλητός μου στο λύκειο και το γυμνάσιο που ήταν 2.03 έτρωγε χαλαρα 5 τσίζ και 2 σαλάτες.

Και όσοι έχουμε δει τον Σόφο απο κοντά να παίζει μπορούμε να πούμε οτι η ευκινησία του είναι φοβερή.
Tony_K
Σωστό! Ας μην τρελαινόμαστε μόνοι μας...
Anaz
QUOTE
Ρε παιδιά ο Σακίλ πριν απο κάθε αγώνα τρρώει 2 πίτσες!!
Τί?????? ohmy.gif Τι λετε ρε παιδια??Ο Σακιλ όπως ολοι οι παιχτες του ΝΒΑ ακολουθoύν πολύ αυστηρο προγραμμα διατροφης!!Σιγουρα θα τρωει απιστευτες ποσοτητες αλλα όχι...πιτσα!! Εχεις δει τον Σακιλ χωρις μπλουζα??Μπορει να'ναι ντουλαπα αλλα ειναι γεματος μυς!Αν ετρωγε 2 πιτσες πριν απο καθε αγωνα θα'χε γινει μπουχέσας!

Δεν ειναι τόσο η ποσοτητα που πειραζει αλλα η ποιοτητα του φαγητού!Εξαλλου οι επαγγελματιες αθλητες εχουν μεγαλες αναγκες σε θρεπτικές ουσιες..!

Ο Σοφο πρεπει να "στεγνωσει" λίγο...!Να χασει καμμια 10αρια κιλά ακομα,να μειωσει το λίπος κ να αυξησει (κι άλλο) μυική μαζα!Ειδικά αν θελει να παίξει ΝΒΑ! Κ αυτο δεν γίνεται με πιτογυρα!! biggrin.gif
Εξαλλου τα ορια του ογκωδη απ'του χοντρου ειναι πολύ λεπτα για ατομα με τον μεταβολισμό του Σοφο!
Εχει πάντως την "τύχη" απ'όσο ξερω να εχει υψηλή κρεατινίνη στον οργανισμό του απ'τη φυση του γι'αυτο εν μέρει ειναι ετσι μυωδης κ δυνατος!
hellenic
QUOTE(Anaz @ May 26 2006, 03:05 PM)
Τί?????? ohmy.gif Τι λετε ρε παιδια??Ο Σακιλ όπως ολοι οι παιχτες του ΝΒΑ ακολουθoύν πολύ αυστηρο προγραμμα διατροφης!!Σιγουρα θα τρωει απιστευτες ποσοτητες αλλα όχι...πιτσα!! Εχεις δει τον Σακιλ χωρις μπλουζα??Μπορει να'ναι ντουλαπα αλλα ειναι γεματος μυς!Αν ετρωγε 2 πιτσες πριν απο καθε αγωνα θα'χε γινει μπουχέσας!

Δεν ειναι τόσο η ποσοτητα που πειραζει αλλα η ποιοτητα του φαγητού!Εξαλλου οι επαγγελματιες αθλητες εχουν μεγαλες αναγκες σε θρεπτικές ουσιες..!

Ο Σοφο πρεπει να "στεγνωσει" λίγο...!Να χασει καμμια 10αρια κιλά ακομα,να μειωσει το λίπος κ να αυξησει (κι άλλο) μυική μαζα!Ειδικά αν θελει να παίξει ΝΒΑ! Κ αυτο δεν γίνεται με πιτογυρα!! biggrin.gif
Εξαλλου τα ορια του ογκωδη απ'του χοντρου ειναι πολύ λεπτα για ατομα με τον μεταβολισμό του Σοφο!
Εχει πάντως την "τύχη" απ'όσο ξερω να εχει υψηλή κρεατινίνη στον οργανισμό του απ'τη φυση του γι'αυτο εν μέρει ειναι ετσι μυωδης κ δυνατος!
*


Pantos gia ton Scottie Pippen ksero pos prin kathe agona etroge ena terastio Steak me patates! tongue.gif
dizzy_fingers
Μήπως το άκουσες σε διαφήμιση για τα McDonalds? tongue.gif

Παιδιά, ακόμη κι αν τα έχετε ακούσει αυτά από "έμπιστες" πηγές, μην τα πιστεύετε.
Όχι μόνο αυτοί οι αθλητές δεν έτρωγαν σε τακτική βάση junk food, αλλά ειδικά πριν από αγώνα, δεν έτρωγαν τίποτα.
Αυτά είναι ένα από τα πρώτα και βασικά πράγματα που μαθαίνεις σαν αθλητής. Μη φας τίποτα (βαρύ) 2 ώρες πριν αθληθείς.
Αλίμονο αν έτρωγαν πίτσες πριν τα παιχνίδια... ohmy.gif
airambado
QUOTE(apollonaras @ Dec 28 2005, 07:14 PM)
Φιλε εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτος ο παιχτης!ΔΕν μπορει να τρεξει καθολου,το παιζει νατης και ολη την ωρα μλεκεται σε τσακωμους...Ασε και το αλλο:ακουγεται οτι εχει αρθει πο την χωρα που γενηθηκε με διαβατηριο που δεν ανγραφει την σωστη ηλικια και ειναι μεαλυτερος!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!! biggrin.gif

Αυτα απο εμενα...Πιστευω πως δεν πρεπει τουλαχιστον τωρα να παιξει εθνικη! bball.gif
*

ειναι γεννημενος το 1983 καλα νομιζεις....!!αυτο απο σιγουρη πηγη!
Tony_K
QUOTE
ειναι γεννημενος το 1983 καλα νομιζεις....!!αυτο απο σιγουρη πηγη!

Ρε παδιά αφήστε τις σίουρες πηγές και τις κινδυνολογίες και ας ασχοληθούμε με την ποιότητα του παίκτη. Άλλωστε δε συμφέρει έναν αθλητή να δηλώσει μικρότερος γιατί αυτό θα τον ακολουθεί μια ζωή. όταν π.χ. αργότερα θα δηλώνει 29 θα είναι το ίδιο στα κρυφά να είναι 32 και να περιμένουν όλοι περισσότερα. Ας μη μασάμε τα μουστάκια μας...
qspock
QUOTE(Anaz @ May 24 2006, 10:50 PM)
οι αθηναικες ειναι πιο μικρες γι'αυτο tongue.gif ...
Η ακριβεια της συγκεκριμενης ιστοριας ελέγχεται... tongue.gif
*


Αληθεια ειναι, πιο μικρες ειναι οι αθηναϊκες tongue.gif 24.gif 19.gif
dizzy_fingers
Τί υποννοείς, βρε γερομπουγάτσα? tongue.gif

Θα ανοίξει πάλι το μέτωπο "Θήνας"-Θεσσαλονίκης? laugh.gif
19.gif
thrylos7
QUOTE
Αληθεια ειναι, πιο μικρες ειναι οι αθηναϊκες


Όντως, εδώ είναι μεγάλες...

Είμαστε εκτός topic ή η συζήτηση ταιριάζει αρμονικά με τους συνειρμούς γύρω από το όνομα Σοφοκλής Σχορτσιανίτης;

Μετά τους τελικούς άλλα θα λέμε... cool.gif
Ας ξεκινήσει άλλη μάχη..!

Πρέπει να την κάνουμε την έκπληξη και να κάνει την εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ ο Ζούκι χωρίς να τον περιμένει κανείς(πέραν της ομάδας)...
Αλλά τέτοια "πονηρά" μόνο ο Ιωαννίδης μπορεί να κάνει..
dizzy_fingers
Πονηρά αλλά και αντιαθλητικά ενίοτε....
Καλύτερα ο Καζλάουσκας στον πάγκο της ομάδας σου, παρά ο Ξανθός.
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ May 28 2006, 06:01 AM)
Τί υποννοείς, βρε γερομπουγάτσα? tongue.gif

Θα ανοίξει πάλι το μέτωπο "Θήνας"-Θεσσαλονίκης? laugh.gif
19.gif
*


Φαε το καλαμακι σου εσυ! 24.gif tongue.gif Εγω θα χτυπησω ενα πιττογυρο (σκετο, χωρις τζατζικι) και ενα σουβλακι ψωμακι! blech.gif

Μια και ειπες για μπουγατσα, ακουστε να γελασετε: Ημουν φανταρος και παμε τωρα για αγημα στην Αλεξανδρεια... Μετα το αγημα, πεταγομαι να αγορασω μπουγατσες μιας και το καναμε αυτο καθε φορα, και παιρνω παραγγελεια απο τους υπολοιπους. Ο ενας μου λεει: Μια με τυρι. Ο αλλος: 2 με κρεμα. Ο αλλος 1 και 1. Στην παρεα ειχαμε κι εναν απο Αθηνα. Ακουστε διαλογο:

Τον ρωταω:
-Τι θα παρεις?
-Μια!
- Τι μια??? blink.gif
-Μπουγατσα!
-Τι μια ρε??
- Μια ρε μαλακα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) blink.gif
(γελια)
-Με τυρι ή με κρεμα?

-... ΟΧΙ ΟΧΙ, δε θελω να εχει τυρι μεσα, μονο κρεμα!!! ugly8.gif
- 24.gif ugly_tocktock.gif

Ο διαλογος εγινε ετσι ακριβως, you better beleive it, δεν ειναι ανεκδοτο!
Το τι γελιο ριξαμε, δε σας λεω! biggrin.gif tongue.gif

Αυτα!
fast.gif tongue.gif
dizzy_fingers
24.gif 24.gif 24.gif
41.gif

Κι εγώ πριν μερικά χρόνια, σαν αυτόν τον Αθηναίο θα σου απαντούσα αν με ρώταγες.
Πλάκα πλάκα, από το basketforum (που πολλά παιδιά είναι από θεσσαλονίκη) έμαθα τις ποικιλίες της μπουγάτσας biggrin.gif.
qspock
Τις εμαθες πραγματικα ή τις εμαθες μονο στα λογια? Για ελα μια βολτα, κερναω μια με τυρι, μια με κιμα και μια με κρεμα.
Εννοειται ολα μαζι τα υλικα, ανακατεμενα... tongue.gif 24.gif
Air Kef
Κι εγω τα ίδια πριν ανέβω Λάρισα κι αρχίσω τις ανόδους στην Θεσσαλονικη.!
Υπάρχει και με κιμα;;

Κιου ποιος φτιάχνει τις καλύτερες;Από "Θείο Βανιά¨πέρνω συνήθως..Μήπως ξέρεις κανένα "κρυφο" καλό;

Επίσης "κιου",πιτόγυρο χωρίς τζατζίκι δεν νοήται.Είναι σαν πίτσα χωρίς κοκα κολα ή μπύρα..
dizzy_fingers
QUOTE
Κιου ποιος φτιάχνει τις καλύτερες;

Δε θα τον λες q.
Quincy θα τον φωνάζεις laugh.gif!

Ανέβηκα Θεσσαλονίκη βρε! Για 2 ώρες μόνο... sad.gif
Έφαγα μπουγάτσες...στην αρχή παραξενεύτηκα που μου την κόψανε σε κομμάτια και μου δώσανε πηρουνάκι laugh.gif!
Αλλά η επίσκεψη που θα μου μείνει περισσότερο είναι αυτή στον Τερκενλή 38.gif...
Anaz
Πάντως..-για να γυρισουμε στα του topic.. tongue.gif -δεν πιστευω οτι ο Σοφο μπορει να κανει καριερα στο ΝΒΑ!
Αν συνεχισει ομως να δουλευει με τον ιδιο ζηλο οπως φετος κ βελτιωθει κυριως τεχνικα οπου εχει αρκετες αδυναμιες αλλα ΚΑΙ σωματικά,μπορει να κανει σπουδαια καριερα στην Ευρωπη και να εξελιχθει σε αυτο που λέμε dominant player,δηλαδη σε Σακιλ της Ευρωπης!

Να ρωτησω κατι..Απ'τους κλιπερς εχει γινει ντραφτ?Ο Ολυμπιακος τί μπαι αουτ εχει στο συμβολαιο του?αν φυγει για τη Δυση θα βγαλει τιποτα?
Anaz
Ψιλομπερδεμα εχει δημιουργηθει με τα δημοσιευματα των Αμερικανων για το μπαι αουτ του Σοφο που συγκεκριμενα αναφερουν οτι ειναι της ταξεως των 500χ € μόνο! Η αληθεια ειναι οτι στο προγουμενο συμβολαιο που ειχε αυτο ηταν το μπαι αουτ αλλα απ'τον Ολυμπιακο λενε οτι στο νεο 4ετες που υπεγραψε το καλοκαιρι δεν υπαρχει buy out!!Οχι,οτι θα του κοψουν το μελλον βεβαια αλλα αν δεν βγαλει τουλαχιστον 2εκ ο Ολυμπιακος απ'την πωληση του θα'ναι μεγαλο λάθος!!

Παρεπιμπτόντως,σε αντιθεση με το ακριβως απο πάνω ποστ μου,πλεον-μετα κ το Μουντο- πιστευω οτι αν συνεχισει να δουλευει κ να βελτιωνεται με τους ίδιους ρυθμους ο Σοφο μπορει να κανει καριερα ΚΑΙ στο ΝΒΑ!
mikri prasini ollandeza
Μπράβο στον Σόφο...πήρε και βραβείο στην κλήρωση...το καλό με αυτόνα είναι πως παίρνει εύκολα φάουλ...οπότε...αν παχύνει κι άλλο και παίρνει κάθε δευτερόλεπτο φάουλ σίγουρα θα γίνει ακόμα καλύτερος!!! tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.