QUOTE (HLR CENATION @ Jul 7 2012, 23:55 )
Ανυρπακτος ειναι.Εμενα μονο στο The Tourist μ αρεσε και εκει τον εκανε μαγκα η θεα Αντζελινα.
ρε φιλε,ειλικρινα σου μιλαω αυτην την ταινια προσπαθησα να την δω σιγα σιγα εδω και 2 χρονια μεχρι που την παρατησα.δεν παλευοταν αλλο.ποιο βαρετη ταινια μαζι με το 21 τζαμπστριτι δεν εχω δει.τις παρατησα και τις 2.
οσο για τζονι σε ορισμενα ειναι καλος.οπως τους πειρατες,το σοκολατ και ενα θριλερ με ενα τιτλο...με παραθυρο σχεση,δεν θυμαμαι...απλα διαλεγει ταινιες που δεν ειναι ο πρωταγωνιστης και πολυ εμπορικος,θελει παραξενους ρολους ,οχι εμπορικους γιαυτο παρεξηγειται.
QUOTE (HLR CENATION @ Jul 8 2012, 00:08 )
Και ο Τζορτζ Κλουνει εχει θεση...Και ο Μελ Γκιμσον.
για τον δευτερο οκ,αν και δεν εχει δειξει και καμμια φοβερη υποκριτικη,ο δευτερος ομως ..τι του βρηκες? εμενα μονο στο συμορια των 12-13 ων μου αρεσε.ολες οι αλλες ταινιες βαρετες για μενα.
QUOTE (HLR CENATION @ Jul 9 2012, 00:52 )
Εχεις ΠΜ.ΧΑΧΑ.Και η Μεγκ ειναι σεξυ παντως εκτος απο γλυκια.Αν δεν εχεις δει την ταινια η κυρια και ο μποξερ δες την για να δεις και αυτη την πλευρα της.
Για ρομαντικες κομεντι επισης η Μονικα Μπελουτσι ειναι φανταστικη οπως και η Καθριν Ζετα Τζοουνς.
την εχω δει ρε συ.ειναι κουκλα.οταν λεω δεν ειναι σεξυ οπως οι αλλες εννοω οτι ειναι πιο γηινη,πιο φυσικη,προσιτη.ενω οι αλλες οπως η μπελουτσι ειναι θηλυκα για φαντασιωσεις.
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Jul 9 2012, 01:34 )
ειχε την πλακα του το τελευταιο αμερικαν παϊ,καλυτερο απο ο,τι περιμενα
μετριο για μενα.περνας ευχαριστα αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο.δεν θα πληρωνα να το δω σινεμα,αν και παραλιγο.καμμια σχεση με τα πρωτα.