Help - Search - Members - Calendar
Full Version: The movie thread
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Flash
Ναι, έτσι νομίζω (όχι ως βασικός τραγουδιστής αλλα σε κάποια σημεία του κουπλέ). Είναι γενικά γνωστό ότι γραφει τα τραγούδια που συνοδεύουν τις ταινίες του αλλα δε θυμάμαι να έχει ξανατραγουδήσει παλιότερα...
spysta
QUOTE(Flash @ Mar 16 2009, 14:52 ) *
Εγώ να πάω και λίγο κόντρα στο ρεύμα. Θεωρώ το slumdog millionaire πολύ καλή ταινία αλλά για μένα το χαρακτηρισμό εξαιρετική δεν τον αξίζει σε καμία περίπτωση.

Η θεματολογία του είναι πολύ δυνατή, το σενάριο αρκετά έξυπνο με περιστατικά που χωρίς να είναι ακραία είναι πολύ ενδιαφέροντα, η κλιμακωτή αφηγηματική ροή του δίνει έξτρα πόντους, η φωτογραφία είναι όντως υπέροχη και η μουσική ταιριαστή (αν και η ινδική μουσική με τα δυτικά μπιτάκια ποτέ δε μου άρεσε).

Αλλά...

- Οι ερμηνείες (με εξαίρεση κάποιος δευτερεύοντες ρόλους - ιδίως πιτσιρικάδες- που είναι φοβεροί) είναι απλά ικανοποιητικές, ο δε πρωταγωνιστής έχει το ίδιο πρόσωπο για κάθε έκφραση.
- Με εξαίρεση τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα οι υπόλοιποι είναι σχεδόν χάρτινοι (λογικό ως ένα σημείο αφού δικιά του ιστορία είναι αλλά αυτό κάνει την απεικόνιση της λιγότερο ρεαλιστική)
- To κυριότερο: το τέλος είναι υπερβολικό απότομο και κλισεδιάρικα παραμυθένιο , δοσμένο μέσα από ένα άνοστο συνταίριασμα Hollywood και Bollywood (όλα καλά -πλην του αδερφού-, λεφτά, αγάπη και ας το ρίξουμε στο χορό homies)

Ίσως είμαι αυστηρός αλλά είδα πριν καμιά βδομάδα το Gran Torino του εκπληκτικού Κλιντ Ιστγουντ το οποίο έχει όλες τις δυνάμεις του Slumdog (πλην φωτογραφίας αλλά η τοποθεσία της ιστορίας της ταινίας δεν πρόσφερεται και για κάτι τέτοιο) χωρίς καμία από τις αδυναμίες του και η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη...

Σε όσους αρέσουν οι ιστορίες του Κλιντ δεν νοείται να τη χάσουν. Φοβερή ερμηνεία, εξαιρετική σκηνοθεσία, ιντρικαδόρικη θεματολογία χωρίς πατερναλιστικά φωνακλάδικα τσιτάτα (στυλ Σπαικ Λι) και έγραψε και μελαγχολική τραγουδάρα πάλι για OST. Μακάρι να μείνει υγιής και εναργής για πολλά χρόνια ο γίγας.

συμφωνω σε ολα οσα λες ..

για μενα παντως.. αυτο που με κερδισε .. εινα οτι ειχα καιρο να δω μια ταινια που να μου αφησει μαι ευχαριστη γλυκια γευση μετα το τελος της.

Θελω να πω ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το Gran Torino,το Reader,το Milk,το Million Dollar Baby,το Νο country for old men κτλ κτλ αλλα ρε παιδι μου καιρο ειχα να δω μια καλογυρισμενη ταινια δομημενη μεσα σε ενα πλαισιο πονου,αδικιας και ωμοτητας που θιγει τοσα πολλα θεματα που μαστιζουν την συγχρονη κοινωνια μας .. αλλα τελικα λυτρωνεσαι απο το παραμυθενιο τελος που ερχεται και σου δινει την αυρα της ελπιδας,του ρομαντισμου και της ευτυχιας.

Με λιγα λογια εγω προσωπικα την ευχαριστηθηκα τοσο πολυ γιατι δεν ηταν μια ακομα ''βαρια'' ταινιαρα που να με βαλει σε προβληματισμους,να λυπηθω,να κουρασθω απο τα νοηματα της κτλ .. αλλα μια ταινια που με γεμισε με την απλοτητα της
sihainas
QUOTE(spysta @ Mar 17 2009, 20:12 ) *
Δειτε το ''Βαλς με τον Μπασιρ'' (Waltz With Bashir) !!ειναι απλα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ !!!!!! 41.gif 41.gif


Το έχω κατεβάσει εδώ και κανά μήνα αλλά διστάζω λίγο να το δω...δεν ξέρω γιατί...έχω διαβάσει πάντως πολύ καλά λόγια.
Pierce
QUOTE (j-kidd13 @ Mar 16 2009, 23:45 ) *
Δεν ξερω τη γνωμη σου ,αλλα με τρελανε η πρωταγωνιστρια,που ηταν στην ομαδα..... rolleyes.gif

τρωγεται 69.gif
αν σου δειξω μια φωτογραφια της που βρηκα με την liv tyler, wub.gif
j-kidd13
QUOTE(pierce21 @ Mar 18 2009, 11:39 ) *
τρωγεται 69.gif
αν σου δειξω μια φωτογραφια της που βρηκα με την liv tyler, wub.gif

Τυπωσε την και φερ την αυριο στο μπασκετακι...! smiley.gif (Εμενα παλι γιατι δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα η Λιβ Ταιλερ???)
j-kidd13
Xθες το βραδυ ειδα και το seven pounds με τον Γουιλ Σμιθ...Αρκετα καλη ταινια.Μου κρατησε το ενδιαφερον σε ολη την ταινια,αν και σε μερικα σημεια επαναλαμβανε διαρκως τα ιδια πραγματα.Ο Σμιθ προκαλει ενα αυτοκινιστικο δυστυχημα με 7 νεκρους,και απο τις τυψεις του,αποφασιζει να βοηθησει 7 αγνωστους που εχουν αναγκη.Και με να τελος που ξεπερναει την ανθρωπινη πραγματικοτητα......!!!
pain of salvation
Ένα θα πω...
Ρορσακ 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
dizzy_fingers
Ποιός είναι αυτός ρε γείτονα?
pain of salvation
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 26 2009, 15:30 ) *
Ποιός είναι αυτός ρε γείτονα?

Από το Watchmen ,γειτονοπουλο
dizzy_fingers
Α...δεν το έχω δει ακόμα.

Στέκει ότι έχει γ#μάτο soundtrack η ταινία (ως μουσική επένδυση στις σκηνές εννοώ, κι όχι ως ost ξεχωριστό)?
pain of salvation
Στεκει και παραστέκει...
και μη ξεχνας, ειναι 160+ λεπτα η ταινια

Δες το για αυτο και για τον Ρορσακ...τελος(και φυσικα για το μυαλο του εφευρέτη τους(και του V for Vendetta),Alan Moore...ο οποιος ειναι αντιθετος στο να γινονται ταινιες τα κομικς του)
Gravedigger
QUOTE (pain of salvation @ Mar 26 2009, 13:13 ) *
Ένα θα πω...
Ρορσακ 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

I'm not locked up with you,you're locked up with me! tongue.gif
Ο Ρορσακ ήταν όλα τα λεφτά.Η ταινία πάντως δεν είναι τίποτα σπουδαίο.Απλά καλή.
panos75
Τι έγινε ρε παίδες; Το κόψατε μαχαίρι το σινεμά λόγω κρίσης; icon_drunk.gif

Τουλάχιστον για το Σταρ Τρεκ περίμενα κάνα-δυό σχόλια.
Εγώ πάντως ένα έχω να δηλώσω για την εν λόγω ταινία.

Zoe Saldana (Uhura) και τα μυαλά στο μίξερ!!!



77.gif
HLR CENATION
εγω φετος το καλοκαιρι λεω να παω να δω μονο το τερμινειτορ κ τα καινουρια τρανσφομερς...
gallistis
πηγα και ειδα το νεο εξολοθρευτη.πολυ καλο(οχι βεβαια σαν τα 1 και 2)αλλα αξιοπρεπεστατο ως προς τη συνεχεια του μυθου.αν και σεναριακα ειχε καποια κενα ο mcg τα πηγε πολυ καλα στη σκηνοθεσια.τη συστηνω ανεπιφυλακτα.παντως την αλλη εβδομαδα επανακυκλοφορει το vertigo του μεγαλου χιτσκοκ.ενα απο τα must του φετινου καλοκαιριου.και προλαβετε να δειτε την υποθεση τομας κραουν(την πρωτοτυπη οχι το ριμεικ με ρενε ρουσσο και πιρς μπροσναν)με φει νταναγουει και τον μεγαλο στιβ μακκουιν.απιστευτη χημεια και μια μονομαχια πανω απο μια παρτιδα σκακι μνημειο στην ιστορια του σινεμα

Bikerboy
Για μενα 2 ειναι οι απολυτες ταινιες... fight club και Revolver smiley.gif smiley.gif
dizzy_fingers
Είδα το 50 dead men walking χθες.

Μου άρεσε. Περισσότερα για το πώς μου φάνηκε εδώ (δεν είναι εκνευριστικό να κάνω ένα ποστ για να διαφημίσω το blog μου? 19.gifτώρα έχω κι εγώ τη δύναμη να το κάνω cool.gif )
HLR CENATION
Το σαββατο θα αναιβω αθηνα ξερει κανεις μηπως αν το σαββατο παιζει πουθενα μεσημερι το τερμινειτορ?καπου κεντρικα η στο στερ η στο μολ ποιο συγκεκριμενα.
j-kidd13
QUOTE(laclipers @ Jun 16 2009, 02:54 ) *
Το σαββατο θα αναιβω αθηνα ξερει κανεις μηπως αν το σαββατο παιζει πουθενα μεσημερι το τερμινειτορ?καπου κεντρικα η στο στερ η στο μολ ποιο συγκεκριμενα.

Σιγουρα θα παιζει...Μια ματια στο σαιτ του στερ θα σε βοηθησει.
Alexmei
QUOTE (laclipers @ Jun 16 2009, 02:54 ) *
Το σαββατο θα αναιβω αθηνα ξερει κανεις μηπως αν το σαββατο παιζει πουθενα μεσημερι το τερμινειτορ?καπου κεντρικα η στο στερ η στο μολ ποιο συγκεκριμενα.


αν και δεν το ειδα, άκουσα ότι ήταν πολυ μάπα. Wait for The Revenge Of The Fallen!
gallistis
οπως ειχα γραψει και παραπανω,πηγα και ειδα τον δεσμωτη του ιλιγγου(vertigo) του μεγαλου χιτσκοκ.απιστευτη τανια.πως μπορει καποιος να δημιοργησει αριστουργηματα χωρις cgi,φασαρια,εκρηξεις,κυνηγητα.τη σινιστω ανεπιφυλακτα στους σινεφιλ.την ειδα στο θησειον,τον θερινο στην αποστολου παυλου.εχει και απιστευτη τυροπιτα.ολο το καλοκαιρι θα παιζει κλασσικες ταινιες.και για οσους εινα αληθινοι σινεφιλ την 1/7 στην ΚΙΝ. ΛΕΣΧΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ παιζει στη σκια των τεσσαρων γιγαντων,(North by Northwest)παλι του χιτσκοκ.το θεμα της?

Ο Ρότζερ Θόρνχιλ, διευθυντής διαφημιστικής εταιρίας, βρίσκεται κατά λάθος κυνηγημένος από την αστυνομία αλλά και από μία σπείρα παρανόμων. Οι μεν νομίζουν ότι ευθύνεται για κάποιο φόνο, οι δε είναι σίγουροι ότι πρόκειται για διπλό πράκτορα της CIA...

Η τέταρτη (και τελευταία) συνεργασία του Κάρι Γκραντ με τον αρχηγό Άλφρεντ Χίτσκοκ είναι ο ορισμός της ψυχαγωγικής ταινίας: ενδυματολογικό στιλ, αιχμηρό χιούμορ, περιπλάνηση, σκηνές που έγραψαν ιστορία (π.χ. η καταδίωξη με το ψεκαστικό αεροσκάφος) και φυσικά μία ντελιριακή ξανθιά που δηλώνει χύμα ότι «ποτέ δεν κάνει έρωτα με άδειο στομάχι». Το 1959 ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Σεναρίου, Μοντάζ και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, αλλά προσέκρουσε πάνω στο θωρηκτό «Μπεν Χουρ». Αγέραστο, κλασικό, υπενθυμίζει ποια είναι τα απλά συστατικά για ένα αριστούργημα (άλλωστε, «ανάγκασε» το μετέπειτα κινηματογραφικό ίνδαλμα Τζέιμς Μποντ να «ξεχάσει» τις επιρροές του). Απλώς, απαραίτητο θέαμα.

το imdb τη κατατασει 30η καλυτερη ταινια στην ιστορια του σινεμα με 8.6.
http://www.imdb.com/title/tt0053125/
ενα must see του καλοκαιριου

panos75
Ευτυχώς που υπάρχουν οι επανεκδόσεις παλιών αριστουργημάτων, ειδάλως θα τη βγάζαμε με σκουπίδια τύπου ''Transformers 2'' τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε νήπια και εγκεφαλικά νεκρούς θεατές.

Είναι κατάντια για το Χόλιγουντ όταν η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση του καλοκαιριού φαίνεται να είναι η νέα ταινία του Χάρι Πότερ.
dizzy_fingers
+1 και στους δυό σας.

Το vertigo θέλω να πάω εδώ και 1 βδομάδα να το ξαναδώ αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα. Ελπίζω να μην το βγάλουν....η αίσθηση του θερινού με παλιές ταινίες, είναι ασύγκριτη.
Διαχρονικά αγαπημένη μου, πάντως, είναι ο Σιωπηλός Μάρτυρας. smile.gif

Γκαλιστή σε ευχαριστώ για την πληροφορία, αν προλάβω θα πάω να την δω. smile.gif
Alexmei
QUOTE (panos75 @ Jun 27 2009, 00:50 ) *
Ευτυχώς που υπάρχουν οι επανεκδόσεις παλιών αριστουργημάτων, ειδάλως θα τη βγάζαμε με σκουπίδια τύπου ''Transformers 2'' τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε νήπια και εγκεφαλικά νεκρούς θεατές.

Είναι κατάντια για το Χόλιγουντ όταν η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση του καλοκαιριού φαίνεται να είναι η νέα ταινία του Χάρι Πότερ.


Συγγνώμη αλλά εδώ θα διαφωνίσω. Εντάξει εσένα μπορεί για 1000+2 λόγους να αναφέρεις ως σκουπίδια το Transformers 2 αλλά γιατί να κατακρίνεις εγκεφαλικά νεκρούς θεατές ή νήπια αυτούς που θα την δουν; Μήπως είσαι ανώτερος ή κάτι τέτοιο; Σε ενημερώνω ότι εγώ θα την δώ, γιατί μαρέσουν τα μπαμ μπουμ και ειδικά τα Transformers από μικρός. Αλλά έχω δει αρκετές ποιοτικές και αριστουργήματα και τα εκτιμάω πολύ.

Προσβάλλεις κάποιους με αυτά τα λόγια σου.
dizzy_fingers
Αν σου έλεγα πως αύριο πάω να δω τη Τζούλια Αλεξανδράτου να τραγουδάει, πώς θα με έκρινες (πέρα από horny straight tongue.gif)?

Καταλαβαίνω τί λες κι εσύ, αλλά υποθέτω πως ο πάνος αναφέρεται σε άτομα που προσδίδουν καλλιτεχνική αξία σε τέτοιες ταινίες που είναι μοναχά περιτύλιγμα και τίποτα άλλο, όχι σε κάποιον που θα πάει να το δει για πλάκα, χαβαλέ ή από παιδικά απωθημένα.
panos75
Όπως ακριβώς τα λέει α αντμίν. Κι'εγώ έχω πάει πολλές φορές να δω τέτοιες ταινίες: όταν θέλω να ξεσκάσω, όταν είμαστε παρέα και γουστάρουμε χαβαλέ, κλπ.

Από κει και πέρα όμως αναγνωρίζω ότι οι συγκεκριμένες ταινίες δεν έχουν την παραμικρή καλιτεχνική αξία. Υπόθεση μηδέν, ερμηνείες επιπέδου Δελφινάριου, και προβλεψιμότητα στα ύψη. Σα να γυρίζονται με τον αυτόματο πιλότο, χωρίς να γίνεται η παραμικρή προσπάθεια να ξεφύγουν από την (κουρασμένη) φόρμουλα.

Που είναι πλέον ταινίες σαν τους "Εξολοθρευτές 1 & 2", "Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει" και οι "Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού"; Ποιός έχει επιβάλει την ιδέα ότι μια καλή περιπέτεια απαγορεύεται να έχει πλοκή, διάλογους και ερμηνείες πρώτης ποιότητας;
Gravedigger
QUOTE (panos75 @ Jun 29 2009, 22:42 ) *
Όπως ακριβώς τα λέει α αντμίν. Κι'εγώ έχω πάει πολλές φορές να δω τέτοιες ταινίες: όταν θέλω να ξεσκάσω, όταν είμαστε παρέα και γουστάρουμε χαβαλέ, κλπ.

Από κει και πέρα όμως αναγνωρίζω ότι οι συγκεκριμένες ταινίες δεν έχουν την παραμικρή καλιτεχνική αξία. Υπόθεση μηδέν, ερμηνείες επιπέδου Δελφινάριου, και προβλεψιμότητα στα ύψη. Σα να γυρίζονται με τον αυτόματο πιλότο, χωρίς να γίνεται η παραμικρή προσπάθεια να ξεφύγουν από την (κουρασμένη) φόρμουλα.

Που είναι πλέον ταινίες σαν τους "Εξολοθρευτές 1 & 2", "Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει" και οι "Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού"; Ποιός έχει επιβάλει την ιδέα ότι μια καλή περιπέτεια απαγορεύεται να έχει πλοκή, διάλογους και ερμηνείες πρώτης ποιότητας;

Τι την θες την ερμηνεία όταν βλέπεις την Megan Fox??? tongue.gif
panos75
QUOTE(Gravedigger @ Jun 29 2009, 23:56 ) *
Τι την θες την ερμηνεία όταν βλέπεις την Megan Fox??? tongue.gif


Και δεν παίρνω μια αφίσα της που κοστίζει και φτηνότερα;

Άσε που εγώ προτιμώ γυναίκες, όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον, και όχι πλαστικές κούκλες.
Flash
QUOTE(panos75 @ Jun 29 2009, 22:32 ) *
Και δεν παίρνω μια αφίσα της που κοστίζει και φτηνότερα;

Άσε που εγώ προτιμώ γυναίκες, όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον, και όχι πλαστικές κούκλες.


Ναι έχεις δίκαιο, να μια πραγματική γυναίκα με τα ελαττώματα της βρε αδερφέ όχι σαν την προκλητικά αψεγάδιαστη Megan icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
:lol laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif:


Λοιπόν μιας και έγινε μια νύξη για καλλιτεχνική δημιουργία vs εφέ και άγιος ο Θεός να σας προτείνω μια ταινία που με ένα παράδοξο τρόπο παίρνει άριστα και στα δύο.

Coraline.

Ναι, ξέρω. Τι του ήρθε τώρα του Flash και μες στο κατακαλόκαιρο προτείνει ένα στοπ καρέ 3D κινούμενο σχέδιο. Ε, λοιπόν είναι εξαιρετική! Εννοείται πως και εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και πράγματι, δεδομένου ότι είμαι σε διάθεση τον τελευταίο καιρό να δω ταινίες που έχουν την δύναμη να νεκρώσουν κάθε εγκεφαλικό μου κύτταρο, σκεφτόμουν να πάω να δω τον Τ3. Ένεκα ο γυναικείος δάκτυλος όμως συμφώνησα να αναβάλλω της αιώνια πάλη που στιγμάτισε την καμπάνια του Air (Man or Machine) και να πάω να δω την Coraline.

Δεν το μετάνιωσα στιγμή. Η εικονοπλασία της ταινίας είναι απίστευτη, με μια υπέροχη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, και με το μεράκι 450 ανθρώπων -πολλοί από τους οποίους δούλεψαν 540 μέρες- να εκρύγνειται σε ένα πολύχρωμο καρναβάλι χρωμάτων και σχεδίων. Το σενάριο είναι βασισμένο με νουβέλα άγγλου συγγραφέα και το θεωρητικά παιδικό μοτίβο της ταινίας γρήγορα αποδεικνύεται ότι κρύβει πολύ περισσότερα από όσα αρχικά υποθέτει κανείς. Οι διάλογοι λιτοί αλλα προσεγμένοι και οι ερμηνείες των ηθοποιών επαρκέστατες. Η ταινία έχει διαρκώς ένα μαγευτικό αλλά συγχρόνως ελαφρά ανατριχιαστικό ύφος (εδώ είναι που οι ενήλικες προεκτάσεις μπλέκονται όμορφα με την παιδική θεματολογία) που αφήνει μια γλυκειά γεύση στο στόμα σαν την αιφνίδια επίσκεψη αναμνήσεων μιας ξέγνοιαστης εποχής για τον καθέ ένα μας.

Αν νιώθετε ανασφαλείς κλείστε συγχρόνως εισητήρια για τον Τ3 και εφόσον σας πάρουν χαμπάρι γνωστοί πείτε ότι μπήκατε σε λάθος αίθουσα και μετά ντρεπόσασταν να αποχωρήσετε. Έτσι θα διατηρήσετε το macho προφίλ σας icon_drunk.gif
panos75
Αν και βγαίνουμε ολίγον off topic...

Ας πούμε ότι η Σκάρλετ συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Την άλλη κυρία δεν την γνωρίζω καλά πέραν κάποιων φωτογραφιών που έχω δει. Όταν όμως οι κριτικοί γράφουν ότι τα ρομπότ στο Τρανσφόρμερς δίνουν καλύτερες ερμηνείες απ'αυτήν, τότε...

Δυστυχώς ανάμεσα στα εκατοντάδες μοντέλα που περνάνε στην υποκριτική, μόνο μια στο τόσο θα πετύχεις μια Σαρλίζ Θέρον. Οι περισσότερες δεν κάνουν ούτε για τα "Μυστικά της Εδέμ". Θα εξαφανιστεί σύντομα και η εν λόγω κορασίδα μόλις εμφανιστεί το νέο, φρέσκο μοντέλο/παιχνιδάκι που θα πλασάρει το Χόλιγουντ στους ξελιγωμένους έφηβους που κατακλύζουν τα multiplex.

Όσο για το Κόραλιν, δεν με εκπλήσει η επιτυχία του. Ο Χένρυ Σέλικ έχει άλλωστε να επιδείξει στο βιογραφικό τον αριστουργηματικό "Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη".
gallistis
QUOTE(Flash @ Jun 30 2009, 01:07 ) *
Ναι έχεις δίκαιο, να μια πραγματική γυναίκα με τα ελαττώματα της βρε αδερφέ όχι σαν την προκλητικά αψεγάδιαστη Megan icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
:lol laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif :


μετα απο μεγαλη αναζητηση το βρηκα.η μεγκαν φοξ ΔΕΝ ειναι αψεγαδιαστη

http://www.yupi.gr/index.php?option=conten...iew&id=7354
red pyramid88
Μόλις είδα το υπέροχο-απίστευτο-λατρεμένο-μοναδικό ''Of mice and men'', βασισμένο στο αγαπημένο μου βιβλίο του Τζων Στάινμπεκ. Πραγματικά όποιος δε το έχει δεί, ας πάει να αγοράσει το βιβλίο, να το διαβάσει και μετά να δεί τη ταινία (ώστε να καταλάβει και να εκτιμήσει όλη την ιστορία στο μέγιστο). Ακόμη και να μην έχετε όρεξη για το βιβλίο, η ταινία και μόνη της δε μπορεί να μην σας αγγίξει, ειδικά στους καιρούς που ζούμε είναι επίκαιρη όσο λίγες.
apkat
Νομιζω εχω γραψει καπου εδω για το of mice and men.Και γω πρωτα ειχα διαβασει το βιβλιο πριν αρκετα χρονια και ειδα την ταινια πριν 1-2 χρονια.Φοβερη ιστορια πολυ ωραια περασμενη στην ταινια..!!
gallistis
QUOTE(red pyramid88 @ Jun 30 2009, 03:29 ) *
Μόλις είδα το υπέροχο-απίστευτο-λατρεμένο-μοναδικό ''Of mice and men'', βασισμένο στο αγαπημένο μου βιβλίο του Τζων Στάινμπεκ. Πραγματικά όποιος δε το έχει δεί, ας πάει να αγοράσει το βιβλίο, να το διαβάσει και μετά να δεί τη ταινία (ώστε να καταλάβει και να εκτιμήσει όλη την ιστορία στο μέγιστο). Ακόμη και να μην έχετε όρεξη για το βιβλίο, η ταινία και μόνη της δε μπορεί να μην σας αγγίξει, ειδικά στους καιρούς που ζούμε είναι επίκαιρη όσο λίγες.



με ψησατε.θα παω να αγορασω και το βιβλιο και τη τανια.διαβασα τη κριτικη.πολυ καλο
χθες κουρασμενος απο την εβδομαδα πηγα να χαλαρωσω βλεποντας τη προταση με μπουλοκ και ραιαν ρεινολντς.αρκετα καλη,εβγαζε αβιαστο γελιο αν και φυσικο ειναι τα κλισε να πανε και να ερχονται(καποιοι που αλληλομισιουνται αναγκαζονται να συμβιωσουν,παντρευτουν κτλ,κτλ).στο ευχαριστο κλιμα της ταινιας επαιξε μεγαλο ρολο το αναλαφρο παιξιμο του ρεινολντς(μεγαλος φαν απο τη σειρα two guys a girl and a pizza place που εβαζε πριν μερικα χρονια το μακεδονια tv)
dizzy_fingers
Καλά, θυμάσαι πώς ήταν τότε και πώς άλλαξε μετά το Blade3?

Ζωντανή διαφήμιση των Joe Wider gyms laugh.gif!
gallistis
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 4 2009, 13:11 ) *
Καλά, θυμάσαι πώς ήταν τότε και πώς άλλαξε μετά το Blade3?

Ζωντανή διαφήμιση των Joe Wider gyms laugh.gif !


κορμαρα εγινε.αφου εκοψε τις πιτσες.αν και στο trinity προσεχα περισσοτερο τη τζεσικα μπιελ που ηταν ολα τα λεφτα
Omar Little
Μετά από 3 μήνες που το απέφευγα, φοβούμενος ότι θα μου χαλάσει κάτι από τη μαγεία που μου χάρισε το comic, έκατσα και είδα το Watchmen. Και ως εκ θαύματος κατάφερε να με ξενερώσει με το μοναδικό τρόπο που δεν περίμενα. Παραμένοντας σε μεγάλο βαθμό πιστό στο comic!!! blink.gif

Αλλά βέβαια όταν μια ωραία ιδέα είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένη σε ένα comic book δεν σημαίνει ότι αν τη μεταφέρεις σχεδόν αυτούσια, θα λειτουργήσει το ίδιο καλά σε ένα άλλο μέσο. Έτσι η πυκνότητα ιδεών, η μελαγχολία των ηρώων και το ψυχολογικό τους υπόβαθρο που εξερευνήθηκαν τόσο όμορφα στο comic, στην ταινία δεν υπήρχαν πουθενά και το μόνο που απέμεινε ήταν κάτι χωρίς συνοχή, με τραγικά προβλήματα "ρυθμού".

Προφανώς υπήρχε κάποια προκατάληψη από τη μεριά μου, από τη στιγμή κιόλας που ανακοινώθηκε το όλο project, αλλά προσπάθησα να το κρίνω με κινηματογραφικά κριτήρια έχοντας όμως πάντα στην άκρη του μυαλού μου το original υλικό στο οποίο βασίστηκε και το τι ήθελε να "δηλώσει" ο δημιουργός του.

Όσοι λοιπόν δεν το έχετε δει ακόμα, θα σας πρότεινα να καταφύγετε στο comic, ακόμα κι αν δεν είστε από τους φανατικούς του είδους. Ούτε εγώ ήμουν εξάλλου όταν το πρωτοδιάβασα.
gallistis
QUOTE(Omar Little @ Jul 9 2009, 00:39 ) *
Μετά από 3 μήνες που το απέφευγα, φοβούμενος ότι θα μου χαλάσει κάτι από τη μαγεία που μου χάρισε το comic, έκατσα και είδα το Watchmen. Και ως εκ θαύματος κατάφερε να με ξενερώσει με το μοναδικό τρόπο που δεν περίμενα. Παραμένοντας σε μεγάλο βαθμό πιστό στο comic!!! blink.gif

Αλλά βέβαια όταν μια ωραία ιδέα είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένη σε ένα comic book δεν σημαίνει ότι αν τη μεταφέρεις σχεδόν αυτούσια, θα λειτουργήσει το ίδιο καλά σε ένα άλλο μέσο. Έτσι η πυκνότητα ιδεών, η μελαγχολία των ηρώων και το ψυχολογικό τους υπόβαθρο που εξερευνήθηκαν τόσο όμορφα στο comic, στην ταινία δεν υπήρχαν πουθενά και το μόνο που απέμεινε ήταν κάτι χωρίς συνοχή, με τραγικά προβλήματα "ρυθμού".

Προφανώς υπήρχε κάποια προκατάληψη από τη μεριά μου, από τη στιγμή κιόλας που ανακοινώθηκε το όλο project, αλλά προσπάθησα να το κρίνω με κινηματογραφικά κριτήρια έχοντας όμως πάντα στην άκρη του μυαλού μου το original υλικό στο οποίο βασίστηκε και το τι ήθελε να "δηλώσει" ο δημιουργός του.

Όσοι λοιπόν δεν το έχετε δει ακόμα, θα σας πρότεινα να καταφύγετε στο comic, ακόμα κι αν δεν είστε από τους φανατικούς του είδους. Ούτε εγώ ήμουν εξάλλου όταν το πρωτοδιάβασα.


προσωπικα μου αρεσε η ταινια.ομολογω οτι εγω τα εκανα αναποδα,πρωτα ειδα τη ταινια και μετα αρχισα να διαβαζω το κομικ.το οτι ο ζακ σναιντερ καταφερε να αποδωσει αρκετα πιστα το υφος του κομικ σε ταινια ειναι απο μονο του αξιεπαινο.δεν ειναι μια ευκολη ταινια και τα νοηματα της ειναι για ψαγμενο κοινο(οπως και το κομικ).
χθες πηγα και ειδα την εποχη των παγετωνων.οπως και οι αλλες δυο ηταν απολαυστικοτατη,με απιστευτες ατακες,δραση και χιουμορ.με μονο μια ενσταση.ο βραδυπους σιντ ηθελε να γινει μητερα!subliminal message
rchos
λοιπον χτες ειχα υπηρεσια και για να την βγαλω ειπα να κατσω να δω καμια ταινια.απο οσες ειχα να επιλεξω πιο πολυ ηθελα να δω το seven pounds.οποτε διαλεξα αυτο.πολυ πολυ πολυ ωραια ταινια με πολυ δυνατο συναισθημα.
τι φοβερος ηθοποιος που ειναι τελικα αυτος ο σμιθ.πλεον μαρεσει σε οποια ταινια και να παιξει.βεβαια διαλεγει και πολυ δυνατες ταινιες.ειναι βεβαια καπως ψυχοπλακοτικη οποτε αν δεν ειστε καλά αποφυγετε την.η κλιμακωση της ταινιας ειναι σεμιναριακη.
για μενα μετα το pursuit of happines ενα ακομα διαμαντι απο τον will.


δωστε του επιτελους ενα οσκαρ να τελειωνουμε.
Gravedigger
QUOTE (rchos @ Jul 21 2009, 19:05 ) *
λοιπον χτες ειχα υπηρεσια και για να την βγαλω ειπα να κατσω να δω καμια ταινια.απο οσες ειχα να επιλεξω πιο πολυ ηθελα να δω το seven pounds.οποτε διαλεξα αυτο.πολυ πολυ πολυ ωραια ταινια με πολυ δυνατο συναισθημα.
τι φοβερος ηθοποιος που ειναι τελικα αυτος ο σμιθ.πλεον μαρεσει σε οποια ταινια και να παιξει.βεβαια διαλεγει και πολυ δυνατες ταινιες.ειναι βεβαια καπως ψυχοπλακοτικη οποτε αν δεν ειστε καλά αποφυγετε την.η κλιμακωση της ταινιας ειναι σεμιναριακη.
για μενα μετα το pursuit of happines ενα ακομα διαμαντι απο τον will.


δωστε του επιτελους ενα οσκαρ να τελειωνουμε.

Το είδα πριν 2 ώρες tongue.gif Δεν ξεκίνησα με την καλύτερη διάθεση,αν και ο Will Smith μ'αρέσει πάρα πολύ,αλλά όσο πέρναγε η ώρα η ταινία γινόταν όλο και πιο ενδιαφέρουσα.Συμφωνώ στις επισημάνσεις σου και το συστήνω με την σειρά μου.

ΥΓ. Ωραία υπηρεσία έκανες ρε!
Pantel
Kαλα ο Smith είναι the real shit!! Αν και παλαιότερα έπαιζε όλο σε κάτι χαζοταινίες τύπου Bad Boys (που καλές μεν, αλλά όπως και να το κάνεις δε τις λες και ποιοτικο σινεμα) , τον τελευταίο καιρό έπαιξε σε δυνατές ταινίες που σου κάνουν κόμπο το στομάχι! Φοβερός
gallistis
τολμησε κανεις να δει το μπρουνο?πηγα χθες.χοντροκομμενα αστεια,σκατολογικο χιουμορ,προκλητικες σκηνες που αγγιζαν τα ορια.αλλα ειχε απιστευτο γελιο.με επιασε το στομαχι μου απο τα γελια.δε μπορουσα να συνελθω.ο σασα μπαρον κοεν τα διελυσε ολα.καθε στερεοτυπο,καθε οριο σοβαροτητας.βεβαια δεν ηταν τοσο καλη οσο το μπορατ(που πιστευω οτι το χιουμορ του ηταν πολυ πιο εγκεφαλικο-οσο γινεται δηλαδη).αλλα αξιζει να το παρακολουθησει κανεις,και οι ανηλικοι μακρια
gallistis
προφανως μονο εγω βλεπω ταινιες εδω μεσα smiley.gif

ειδα προσφατα την επιθεση στο συρμο(the taking of pelham 123).εχωντας δει την πρωτοτυπη ταινια με γουωλτερ ματαου,πριν καμια 15αρια χρονια μια κυριακη βραδυ στον αντ1,ειχα τη περιεργεια να δω πως θα ηταν το ριμεικ ενος μικρου αριστουργηματος οπως θυμομουν τη ταινια.και δεν απογοητευτηκα.το σεναριο πιστο στη πρωτοτυπη ταινια,πολυ δραση,ανατροπες,εκπληξεις και οι δυο πρωταγωνιστες εξαιρετικοι.ο τζον τραβολτα(παλιοτερα τον ελεγα τζον αηδιαβολτα απο το βιβλιο κριστιν του στιβεν κινγκ)φοβερος στο ρολο του μισοτελου απαγωγεα.και ο ντενζελ ουασιγκτων μοναδικος εχωντας φερει εις περας πολυ απαιτητικοτερους ρολους στη καριερα του.αν και φαινεται οτι τα χρονια εχουν περασει(φαινετα να απλωνει σιγα σιγα) το ταλεντο του στην υποκριτικη ειναι αναλλειωτο


την επομενη μερα ειδα το hangover.οντας λιγο επιφυλακτικος καθως οι δημιουργοι ηταν αυτοι του old school-το οποιο δε με ειχε τρελανει-πηγα και το ειδα.απιστευτη ταινια.4 φιλοι πηγαινουν στο λας βεγκας για το μπατσελορ ενος απο αυτους.μετα απο μια οργιωδη νυχτα,(spoiler)με ποτα,γυναικες,τζογο,το γαμο ενος απο τους φιλους με μια στριπτιτζου και τη κλοπη της τιγρης του μαικ ταισον!!!!!!!,το πρωι ανακαλυπτουν οτι εχουν χασει τον γαμπρο.μην εχωντας καμια αναμνηση απο το προηγουμενο βραδυ,προσπαθουν να ανασυνθεσουν τα κομματια της προηγουμενης νυχτας.ντελιριακη ταινια με τον δικο μας ζακ γαλυφιανακη να δινει ρεστα.μακαρι να περασουμε ολοι τη νυχτα του μπατσελορ μας ετσι...
HLR CENATION
QUOTE(gallistis @ Aug 16 2009, 02:30 ) *
προφανως μονο εγω βλεπω ταινιες εδω μεσα smiley.gif

ειδα προσφατα την επιθεση στο συρμο(the taking of pelham 123).εχωντας δει την πρωτοτυπη ταινια με γουωλτερ ματαου,πριν καμια 15αρια χρονια μια κυριακη βραδυ στον αντ1,ειχα τη περιεργεια να δω πως θα ηταν το ριμεικ ενος μικρου αριστουργηματος οπως θυμομουν τη ταινια.και δεν απογοητευτηκα.το σεναριο πιστο στη πρωτοτυπη ταινια,πολυ δραση,ανατροπες,εκπληξεις και οι δυο πρωταγωνιστες εξαιρετικοι.ο τζον τραβολτα(παλιοτερα τον ελεγα τζον αηδιαβολτα απο το βιβλιο κριστιν του στιβεν κινγκ)φοβερος στο ρολο του μισοτελου απαγωγεα.και ο ντενζελ ουασιγκτων μοναδικος εχωντας φερει εις περας πολυ απαιτητικοτερους ρολους στη καριερα του.αν και φαινεται οτι τα χρονια εχουν περασει(φαινετα να απλωνει σιγα σιγα) το ταλεντο του στην υποκριτικη ειναι αναλλειωτο


την επομενη μερα ειδα το hangover.οντας λιγο επιφυλακτικος καθως οι δημιουργοι ηταν αυτοι του old school-το οποιο δε με ειχε τρελανει-πηγα και το ειδα.απιστευτη ταινια.4 φιλοι πηγαινουν στο λας βεγκας για το μπατσελορ ενος απο αυτους.μετα απο μια οργιωδη νυχτα,(spoiler)με ποτα,γυναικες,τζογο,το γαμο ενος απο τους φιλους με μια στριπτιτζου και τη κλοπη της τιγρης του μαικ ταισον!!!!!!!,το πρωι ανακαλυπτουν οτι εχουν χασει τον γαμπρο.μην εχωντας καμια αναμνηση απο το προηγουμενο βραδυ,προσπαθουν να ανασυνθεσουν τα κομματια της προηγουμενης νυχτας.ντελιριακη ταινια με τον δικο μας ζακ γαλυφιανακη να δινει ρεστα.μακαρι να περασουμε ολοι τη νυχτα του μπατσελορ μας ετσι...

Βλεπω αλλα μονο απο tv γι αυτο δεν μπορω να σου προσφατες.σημερα στο nova ειδα το megasnake πολυ μουφα ομως μου φανηκε ενω προχθες ειδα την αποπλανηση ενος ξενου κ ηταν πολυ δυνατη.
a bullet for your head
QUOTE(gallistis @ Aug 16 2009, 02:30 ) *
προφανως μονο εγω βλεπω ταινιες εδω μεσα smiley.gif

ειδα προσφατα την επιθεση στο συρμο(the taking of pelham 123).εχωντας δει την πρωτοτυπη ταινια με γουωλτερ ματαου,πριν καμια 15αρια χρονια μια κυριακη βραδυ στον αντ1,ειχα τη περιεργεια να δω πως θα ηταν το ριμεικ ενος μικρου αριστουργηματος οπως θυμομουν τη ταινια.και δεν απογοητευτηκα.το σεναριο πιστο στη πρωτοτυπη ταινια,πολυ δραση,ανατροπες,εκπληξεις και οι δυο πρωταγωνιστες εξαιρετικοι.ο τζον τραβολτα(παλιοτερα τον ελεγα τζον αηδιαβολτα απο το βιβλιο κριστιν του στιβεν κινγκ)φοβερος στο ρολο του μισοτελου απαγωγεα.και ο ντενζελ ουασιγκτων μοναδικος εχωντας φερει εις περας πολυ απαιτητικοτερους ρολους στη καριερα του.αν και φαινεται οτι τα χρονια εχουν περασει(φαινετα να απλωνει σιγα σιγα) το ταλεντο του στην υποκριτικη ειναι αναλλειωτο

Εγω απ την αλλη,δεν ενθουσιαστηκα και τοσο,,ειχα περισσοτερες προσδοκιες..
Το Τρανσπορτερ 3,μ'αρεσε περισσοτερο..
Περιμενω το καινουργιο Χαρρι Ποτερ.. smiley.gif
gallistis
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 16 2009, 03:35 ) *
Εγω απ την αλλη,δεν ενθουσιαστηκα και τοσο,,ειχα περισσοτερες προσδοκιες..
Το Τρανσπορτερ 3,μ'αρεσε περισσοτερο..
Περιμενω το καινουργιο Χαρρι Ποτερ.. smiley.gif


το τρανσπορτερ 3,το ειχα δει πριν 6 μηνες οταν πρωτοβγηκε εξω.πολυ χειροτερη ταινια απο τις προηγουμενες 2,και κυριως χαλασε το στυλ του τρανσπορτερ οπως το ειχαμε μαθει
a bullet for your head
QUOTE(gallistis @ Aug 16 2009, 03:38 ) *
το τρανσπορτερ 3,το ειχα δει πριν 6 μηνες οταν πρωτοβγηκε εξω.πολυ χειροτερη ταινια απο τις προηγουμενες 2,και κυριως χαλασε το στυλ του τρανσπορτερ οπως το ειχαμε μαθει

Σιγουρα δεν ηταν σαν τα 2 προηγουμενα,ομως σε σχεση με το ''Επιθεση στο συρμο'',μ'αρεσε περισσοτερο..
Χαλασε ε?Λογω των ''αισθησιακων σκηνων''? smiley.gif
Σκετος ''διαολος'' παντως, αυτη η ''Ουκρανεζα''..
gallistis
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 16 2009, 03:44 ) *
Χαλασε ε?Λογω των ''αισθησιακων σκηνων''? smiley.gif
Σκετος ''διαολος'' παντως, αυτη η ''Ουκρανεζα''..


διαολος σωστος,αλλα η κινεζουλα στο 1,ηταν ανωτερη κατα τη γνωμη μου.και ο τρανσπορτερ κανει τη δουλεια του κανονικα και αυτο ειναι.δε τις κουβαλαει μετα για ψαρεμα μαζι με τους φιλους του.μενει πιστος στις αρχες του
a bullet for your head
QUOTE(gallistis @ Aug 16 2009, 03:51 ) *
διαολος σωστος,αλλα η κινεζουλα στο 1,ηταν ανωτερη κατα τη γνωμη μου.και ο τρανσπορτερ κανει τη δουλεια του κανονικα και αυτο ειναι.δε τις κουβαλαει μετα για ψαρεμα μαζι με τους φιλους του.μενει πιστος στις αρχες του

''Ερως ανικατε μαχαν''.. smiley.gif
SG3ptshooter
Eγώ σκέφτομαι να πάω να δω αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=5sQhTVz5IjQ

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.