QUOTE(Olorin @ Mar 21 2007, 01:37 PM)

οφείλω να συμφωνήσω κι εγώ πως οι βολεϊμπολίστριες, σαν σύνολο, είναι πολύ καλύτερες όχι μόνο από τις μπασκετικές, αλλά από όλα τα υπόλοιπα αθλήματα (κάποιοι μπορεί να προτιμούν τις στιβικές ή τις κολυμβήτριες, αλλά εμένα προσωπικά μου φαίνονται λίγο... ράμπο!).
Ωστόσο, οι περισσότερες βολεϊμπολίστριες έχουν τη μύτη τους... πιο ψηλά κι από τον φιλέ(!) ενώ οι μπασκετικές είναι συνήθως πολύ πιο φιλικές και πιο προσιτές ως άτομα και ό,τι πρέπει γα παρέα και χαβαλέ. Από την άλλη βέβαια, μπορεί κανείς να πει ότι αυτό ίσως συμβαίνει γιατί συνήθως για άλλους λόγους προσεγγίζουμε τις μεν και για άλλους τις δε...
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλες οι μπασκετικές είναι μπάζα, μην παρεξηγούμαστε... Απλώς ότι το ποσοστό που είναι μπάζα είναι πράγματι σχετικά υψηλό, για όλους τους λόγος που ήδη αναλύσατε...
Συμφωνώ πάνω-κάτω με τον Olorin.
Στο βόλλεϋ είναι πιο εντυπωσιακά τα κορίτσια (σε πλειοψηφία).
Στο μπάσκετ δεν κάνουν τόσο εντύπωση γενικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ωραία κορίτσια. Ίσως επειδή την ώρα του αγώνα δεν έχουν επιμεληθεί του εαυτού τους, όπως κάνουν στο βόλλεϋ (οι οποίες βγαίνουν βαμμένες κλπ). Ακόμα και σε προπόνηση τις έχω δει έτσι, κάτι που είναι κάπως υπερβολικό κατά τη γνώμη μου.
Εγώ πάντως έχω δει ωραία κορίτσια
και στο μπάσκετ
και στο βόλλεϋ, που θα μπορούσα να είμαι μαζί τους (εμφανισιακά μιλάω έτσι?). Και ίσως πρέπει να το δοκιμάσω κάποια στιγμή (δεν έχει τύχει μέχρι τώρα), γιατί νομίζω θα καταλαβαινόμαστε καλύτερα.