QUOTE(Olorin @ Mar 22 2007, 01:05 PM)

Θεωρώ πως ήταν ίσως η πιο οργανωμένη από όσες έχω πάει, εντός και... εκτός γηπέδων!
Βοηθούσε βέβαια και η τοποθεσία της Χερσονήσου που είναι κατεξοχήν τουριστικό μέρος...
Τώρα, αν εννοείς αγωνιστικά (που δεν το νομίζω...

) στον τελικό είχαμε παίξει με το Αριστοτέλειο και από ό,τι θυμάμαι είχαμε χάσει με ένα καλάθι, κυρίως γιατί δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Παπαϊωακείμ (τότε ήταν στα πολύ καλά του), αλλά ευτυχώς είχε κάποια οικονομικά προβλήματα το ΑΠΘ και πήγαμε εμείς στο Πανευρωπαϊκό ως δεύτεροι το οποίο και τελικά κατακτήσαμε...
Εσύ να υποθέσω πως ήσουν σε κάποιο Πανεπιστήμιο και έλαβες μέρος στην Πανεπιστημιάδα της Κρήτης???
Εκεί ήμουν ναι. Έπρεπε να είμαστε και σε άλλες, αλλά ως όψονται κάτι ωράιες διαιτησίες. Το 2005, που το έιχαμε σίγουρο μας την έκαναν και δεν έγινε.
Εμείς είμστε μικρό Πανεπιστήμιο και όπως καταλαβαίνεις άντε να βρεις άτομα που πάιζουν μπάσκετ, που να πάιζουν καλά, να τα μαζέψεις κ να είναι και πάνω από 5-6.
Κρήτη ομολογουμένως σούπερ, εκτός γηπέδων, αν και εντός δεν πήγαμε άσχημα, το τσεπώσαμε το μεταλιάκι κ΄ήμασταν κ η μόνη ομάδα που κόντραρε φαβορί.
Φέτος δε ξέρω αν θα κατέβω, κοντεύω να πάρω σύνταξη