καλησπερααααα......αυτη η αγωνιστικη ειναι σαφως πιο δυσκολη απο την προηγουμενη που ολοι σχισαμε...για να δουμε τους γκουρου του στοιχηματος τι θα κανουν ? παμε για τα δικα μου :
ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
πρεπει να συνεχισουμε τις καλες εμφανισεις και τις νικες...δεν εχουμε αλλο αποτελεσμα παρα την νικη
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1
ντερμπι ουραγων...βλεπω πιο κοντα την παλληνη λογω εδρας
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
μεγαλη ντερμπαρα..ο οφη δεν εχει περιθωρια για 2ηττα συνεχομενη στο γηπεδο του..απο την αλλη φαινεται οτι η Ιρις ανεβαινει ( πρεπει να επιστρεψαν και τραυματιες )...οριακα δινω Οφη...
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2
ο γς χαλανδριου πρεπει να το παρει αν θελει να ειναι στο γκρουπ των δυνατων ! ! ! εχω κρυφες ελπιδες οτι η ροδοπολη μπορει να κανει το θαυμα
ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 2
??????ημαρτον...θα επιβεβαιωσει ο περισσος το τιτλοο του φαβορι...εχω την εντυπωση οτι τα πραματα στο πορτο ραφτι δεν πηγαινουν τοσο καλα...για να δουμε...ισως και εμεις αν ειμασταν πιο ετοιμοι θα το περναμε το ματσακι την πρωτη αγωνιστικη
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1
και αυτο ψιλοντερμπακι μου φαινεται, αλλα δινω προβαδισμα στην εδρα και στο σκληρο παιχνιδι της τουφας
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
ωχ....μαλλον ο λυκος θα νομιζει παλι οτι εχουν την υπερομαδα και αυτος ηγειται....ημαρτοννν..μην αρχισεις παλι λαλακι αν κερδισετε ευκολα ! ....απο την αλλη αν χασετε κοψε τελειως το φορουμ...κρυψου για λιγο καιρο !
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
: )
αυτα παιδια ...καλη αγωνιστικη ευχομαι, παντα χωρις τραυματισμους !