Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Η Γωνιά του Υπολογιστή
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τεχνολογία και www
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Air Kef
QUOTE
Για το μέγεθος συμφωνώ κι εγώ. 13-15(μάξιμουμ) είναι το ιδανικό για μένα. Λύσεις των 17" δε με απασχολούν γιατί θα το πηγαινοφέρνω δουλειά-σχολή-διπλωματική.



Μιας και γνωρίζω τι δουλειά κανεις, θα σου προτεινα να προτιμησεις καποιο λαπτοπ με 17''+,μιας και νομιζω πως χρειαζεσαι οθονη για τον σχεδιασμό( tongue.gif ),εκτός αν αυτόν τον κανεις μόνο στην δουλεια. smile.gif


Οσοι φιλοι/φιλες εχουν hp δν εχουν αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα και γενικως ειναι αρκετα ευχαριστημένοι και απο οσο ξερω εχουν και τρομερη αντοχη στο χρονο.

Για Τοσιμπα δν ξερω αρκετά, αλλα δν εχω ακουσει κανεναν δυσαρεστημενο. biggrin.gif
dizzy_fingers
Όντως, κι εμένα δύο μέλη της οικογένειάς μου χρησιμοποιούν hp+toshiba και δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ασφαλώς, έχουν διαφορετικά μηχανήματα από αυτά που θέλω.

Όσο για τη δουλειά, όχι δε θα κάνω σχεδίαση γραφικών, έχουμε γραφίστριες για αυτά biggrin.gif.
Η μόνη μου επαφή με εικόνες είναι όταν κάνω resize/crop "μερικές" (καμιά φορά φορτώνω κάπου 40 εικόνες ανάλυσης 8000Χ6000 στο photoshop blink.gif ). Κυρίως προγραμματισμό κάνω, εξ'ού και η αγωνία μου για το περιβάλλον που θα μου παρέχει ο υπολογιστής wink.gif.

Κάποια από τα επόμενα σαββατοκύριακα, θα πάω μία βόλτα στο mall να κάνω ένα test drive στις οθόνες σε fnac-multirama-πλαίσιο....





Και πού ξέρετε, στην τελική μπορεί να καταλήξω να πάρω αυτόν:


biggrin.gif
captain charisma
εγω αυριο θα παω να παραγειλω το παρακατω λαπτοπ

CODE
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.907883

πως σας φαινετε?
dizzy_fingers
Χα! Μόλις τώρα έβλεπα review στο youtube για αυτό και ο τύπος το έθαβε για το design του, το οποίο έγινε από σχεδιαστές της bmw. Ε, τί θα περίμενες να πει ένας άγγλος? tongue.gif
Εμένα, πάντως, μου αρέσει και σχεδιαστικά αλλά και σε θέμα επιδόσεων ασφαλώς.
Εξαρτάται βέβαια και για τί χρήση το θέλεις wink.gif.

Αν ήθελα να πάω σε κάτι πιο φθηνό απ'ότι στοχεύω τώρα, θα το χτυπούσα.
captain charisma
σε μενα παει αυτο??αν ναι το θελω για την σχολη μου και πιστευω να σηκωνει βαρια προγραματα οπως autocad 3max7 και αλλα τετοια προγραμματα...
dizzy_fingers
Ναι, σε εσένα απευθυνόταν biggrin.gif.

Αν θες για autocad και 3ds max, γενικά σε κόβω ψιλοστριμωγμένο στις επιλογές. Αυτό το μηχάνημα, πάντως, περιέργως για την τιμή του, δε μου δείχνει να του λείπει κάτι. Κάποιος πιο σχετικός με τις κάρτες γραφικών (NBAer? biggrin.gif) θα μπορούσε να πει περισσότερα.
captain charisma
ΟΚ γιατι πηγα στα μουλτιραμα και εκει ειχε ακριβως το ιδιο λαπτοπ αλλα 1200 ευρω ελεος δλδ οτι τιμες να ναι βαζουν? blink.gif blink.gif
dizzy_fingers
Κάτι θα διέφερε, δε νομίζω να ήταν ακριβώς το ίδιο μηχάνημα και να απείχε διόμισυ κατοστάρικα η τιμή.
Υποψιάζομαι πως θα είχε δυνατότερο επεξεργαστή και ίσως γρηγορότερο-μεγαλύτερο σκληρό.
jois21
Μπικ-Ντιρκ: Toτε ψαξε για quadro/Fire GL και καλουτσικο σιπιγιου. Στο λεω παο χερι, εμενα με την ΑΤΙ σε 1920χ1200 δε μασαει στα 3d.

Σιχαινας δεν εχω μακμπουκ αλλα οσα εχω δει δε μου εκανε καθολου καλη εντυπωση η οθονη. Υπερβολικα γυαλιστερη για τα γουστα μου. Εγω θελω μονο ματ (οπως εχουν οι προ).

Ντιζι αμα θες το κεφαλι σου ισυχο ΙΒΜ, αντε ΗΡ.- Αυτος που σου δειξα εχει εξαιρετικη οθονη και με ενα 20ευρω βαζεις αλλο 1γιγα ραμ. Απο κατασκευη, τερας αντοχης. Τωρα ψαξε και συ για τιποτα καλυτερο, γιατι εχω καιρο να ασχοληθω και γω.
dizzy_fingers
IBM ε?
Να μία λύση που δεν την είχα σκεφτεί...έχουμε και μέλος στο φόρουμ που μπορεί να βοηθήσει biggrin.gif.
Air Kef
@big dirk: στο ιδιο μηκος κυματος με τζοις21: Ψαξε για οσο το δυνατον καλύτερο επεξεργαστή,ραμ τουλαχιστον 1 γιγα (αν ειναι να εχεις βιστα,τοτε 2 γιγα) (και αν θα μπλεκεις με 3D γραφικα, καλυτερα ο σκληρος να ειναι με γρηγορη ταχυτητα αναγνωσης,κατι λιγοτερο απο 10000 σελιδες/λεπτό θα σου εκανε).

Επισης,μιας και θες Autocad, καλο θα ηταν να εχεις μια μεγαλύτερη οθόνη. (σε αντιθεση με τον Σπυρο που δν την χρειαζεται τελικα tongue.gif ).

Κοινώς,ο υπολογιστης που εδειξες μιας χαρα φαινεται,εκτος απο το μεγεθος της οθονης και πως δν μας λεει ταχυητα του σκληρου.


Σπυρο, τρελο λολ το βιντεο tongue.gif .
captain charisma
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και το ενδιαφερον σας παιδια biggrin.gif
PanosIlio
Εγώ απλά να πω πως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το service των Acer, αχρείαστο να είναι και μακριά από εμάς biggrin.gif αλλά είναι σημαντικό όπως και να το κάνουμε.
apkat
Λοιπον τι λεγαμε για την Ον;;;Η συνδεση μου ηταν να γινει στις 28/11 15 μερες ακριβως μετα απο την αιτηση.λοιπον οντως εγινε τοτε η συνδεση μου στο δικτυο.και απο εκεινη τη μερα λειτουργουσε το τηλεφωνο.βασικα υπολειτουργουσε αλλα αυτα μεχρι την επομενη μερα διορθωθηκαν.Το θεμα ειναι οτι δεν μου εχουν στειλει ακομα τον εξιπλισμο και ετσι δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ.Μου την Πεμπτη οτι ο εξοπλισμος θα παραδοθει την ερχομενη τεταρτη.μετα απο απειλες δεσμευτηκαν οτι θα μου τον στειλουν το σαββατο.Σημερα ομως με πηραν τηλ οτι νεο ραντεβου την τριτη.και ετσι θα μεινω σχεδον μια εβδομαδα συνολικα χωρις νετ.Απαραδεκτο.
jois21
Mεχρι την Ανασταση εχουμε καιρο... tongue.gif
xsot
@Dizzy Finger

http://www.multirama.gr/Multirama/product....ks&cp_id=131790

Εγω αυτο θα επερνα,εκτως αν δεν θες non branded notebook...
KobeBryant
Μια ερωτηση ακομη γιατι τα εχω μπλεξει με το router. Για να μην μου κοβει ταχυτητα απο το utorrent πρεπει να δημιουργησω μια static ip και να κανω και portforwarding η φτανει μονο ενα απο τα δυο?? help.gif
dizzy_fingers
QUOTE(xsot @ Dec 1 2007, 15:33 ) *
@Dizzy Finger

http://www.multirama.gr/Multirama/product....ks&cp_id=131790

Εγω αυτο θα επερνα,εκτως αν δεν θες non branded notebook...

Σε ευχαριστώ smile.gif.
Δε με νοιάζει να είναι μάρκας ή όχι, αλλά στο συγκεκριμένο μοντέλο να ξέρω πόσο καλή είναι η οθόνη και αν ο σκληρός είναι 7200 στροφών.
Το δεύτερο το διορθώνουμε βέβαια (αρκεί να το ζητήσω), αλλά για το πρώτο δε διορθώνεται εύκολα.


KobeBryant, χρειάζονται και τα δύο. Δηλαδή για να κάνεις port forwarding πρέπει να έχεις στατική IP, δε μπορείς να το κάνεις με δυναμική.
Και αν θέλεις να πάρεις το 100% του utorrent πρέπει να κάνεις port forwarding.

Για να μην μπλέκεις άδικα, όμως, έχε υπ'όψιν ότι ακόμα και να το καταφέρεις αυτό, η ταχύτητα κατεβάσματος ενός τόρεντ εξαρτάται στο μεγαλύτερο βαθμό από το πόσοι seeders/leechers υπάρχουν (δηλαδή ο λόγος πόσων "δίνουν" και πόσων "παίρνουν"...όσο μεγαλύτερος, τόσο το καλύτερο προφανώς) και άλλους αρκετούς παράγοντες που μπορώ να σου παραθέσω αν θέλεις (για να μην το κάνω τώρα, καταλαβαίνεις ότι βαριέμαι :Ρ).
KobeBryant
Ναι αυτο με τους seeders και leechers το ξερω απλα τοσο καιρο δεν ειχα ρουτερ και δεν αντιμετωπιζα προβλημα... Static ip απο αυτα που διαβασα καταλαβα πως να το κανω απλα για το portforwarding εχω ψιλομπερδευτει λιγο.. Αν το κανω μεσα απο ενα link που ειχε δωσει πιο πανω ενας φιλος, επειδη δεν εχει το δικο μου ρουτερ στην λιστα, και επιλεξω ενα αλλο τις ιδιας εταιριας θα υπαρξει προβλημα?
dizzy_fingers
Αν είναι παρόμοιο, όχι δε θα έχεις πρόβλημα.
KobeBryant
Thanks Dizzy για την βοηθεια... Τα ειχα ψιλοπαιξει biggrin.gif
Gravedigger
Και εγώ επέλεξα router παρόμοιο με το δικό μου,επέλεξα και το πρόγραμμα που θέλω (Utorrent) αλλά μετά δεν μπορώ να κάνω update στο modem.Δεν γίνεται να το επιλέξω...
Das Kapital
Γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο λειτουργικα και τετοια θελω να κανω μια ερωτηση,γινεται αυτη τη στιγμη να αγορασω ενα mac os leopard και να το εγκαταστησω στο pc μου ή χρειαζεται κατι αλλο που θα ειναι συμβατο στο εν λογω λειτουργικο;
dizzy_fingers
Τυπικά και νομικά δε μπορείς.

Τα Mac Os τρέχουν μόνο σε υπολογιστές που συνθέτει η apple(η εταιρία που φτιάχνει και το λειτουργικό mac os δηλαδή), οπότε στο pc σου δε μπορείς να το βάλεις.

Εμμέσως, τώρα, υπάρχουν άλλοι τρόποι αλλά δεν είναι του παρόντος να τους αναφέρουμε.
sihainas
Για να το βάλεις στο pc σου δεν σου κάνει η έκδοση που πωλείται επίσημα από την apple πρέπει να κατεβάσεις σπασμένη έκδοση... που σημαίνει ότι πιθανότατα θα έχεις προβληματα ασυμβατότητας καθώς επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις και update πράγμα πολύ σημαντικό καθώς το leopard είναι νέο λειτουργικό και οπωσδίποτε τα updates διορθώνουν αρκετά πράγματα που πιθανώς θα συναντήσεις... οπότε αν θες να βάλεις στο pc σου MacOS X εγώ θα σου πρότεινα... MacOS X 10.4.9 που είναι και η τελευταία έκδοση του Tiger... και είναι απολύτως σταθερή...
apkat
Ημουν και λιγο ατυχος χθες αφου ηρθε η κουριερ να μου στειλει τον εξοπλισμο και εγω κοιμομουν..Η πλακα ειναι οτι μου τον εφεραν ασχετο χρονο απο αυτον που συμφωνησαμε. Θα παρω αυριο τηλ με την ελπιδα να μου τον φερουν αυριο και να σας μιλαω απο το σπιτι μου και οχι απο ιντερνετ καφε.. sad.gif
Gravedigger
Guyz help!Εξαφανίστηκε 1 φάκελος μου!Είμαι σίγουρος ότι δεν τον έσβησα αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά....Στην επιφάνεια εργασίας στο σημείο που βρισκόταν υπάρχει 1 κενό...Είχα σημαντικά αρχεία μέσα αν ξέρει κάποιος τι μπορεί να έγινε και πως μπορώ να τον ξαναβρώ ας πει... sad.gif
Air Kef
Υπαρχει πιθανοτητα κατά λαθος να τον εκανες drug'n'drop σε εναν διπλανο φάκελο.

Αφου δν τον εσβησες οπως λες,δν γινεται απλα να εξαφανιστηκε.

Χτύπα και ενα search με το ονομα του φακέλου αλλα και με ονομα καποιου αρχείου που περιείχε..
Gravedigger
QUOTE(Air Kef @ Dec 3 2007, 01:38 ) *
Υπαρχει πιθανοτητα κατά λαθος να τον εκανες drug'n'drop σε εναν διπλανο φάκελο.

Αφου δν τον εσβησες οπως λες,δν γινεται απλα να εξαφανιστηκε.

Χτύπα και ενα search με το ονομα του φακέλου αλλα και με ονομα καποιου αρχείου που περιείχε..

Το δοκίμασα ρε γαμώτο,έψαξα παντού,έβαλα και στο search ότι σχετικό υπήρχε με τον φάκελο και τίποτα....Και άλλες φορές μου τύχαινε τα εικονίδια να είναι λιγότερα από ότι έπρεπε αλλά δεν είχα δώσει σημασία γιατί δεν μου έλειπε κάτι (η τουλάχιστον δεν ήταν σημαντικό για να μην το καταλάβω).Αλλά τώρα ο φάκελος που χάθηκε έχει αρχεία που χρειάζομαι....
Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω ανάκτηση δεδομένων αν αυτά δεν είναι στον κάδο?Ίσως λέω βλακεία αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... sad-smiley-009.gif
Air Kef
Υπάρχει με ειδικά προγράμματα.

Θα σου πρότεινα το easy recovery.
Μέχρι να κανεις την ανάκτηση,μην γράψεις τπτ αλλο στον σκληρό σου.


Μια φορά μου είχαν φέρει εναν υπολογιστή με ακριβώς το ιδιο πραγμα που μου λες εσύ, δλδ "ξαφνικά χάθηκε αυτό και αυτό,βρες τα" αλλα δν κατάφερα τπτ με κανεναν τροπο.

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει η επαναφορά συστήματος που έχουν τα ουίντος,στα βοηθήματα. Σίγουρα εγκαθηστουν και απεγκαθηστουν προγράμματα,αλλα δν ξερω αν σβηνουν και διαγράφουν αρχεία.
Δεν χάνεις τπτ,αφου ειναι τοσο σημαντικο αυτο που ψαχνεις.
sihainas
time machine is your friend...oh εννοείς σε windows ε; too bad 19.gif
Gravedigger
Κατέβασα το πρόγραμμα αλλά τα αρχεία που μου βρίσκει δεν τα έχω ξαναδεί...Δεν μου βρήκε κάτι που να το θυμάμαι ότι το έσβησα,αφού αυτά που έκανα delete χθες δεν τα είδα πουθενά...Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια!
NBAer
QUOTE(Gravedigger @ Dec 3 2007, 13:24 ) *
Κατέβασα το πρόγραμμα αλλά τα αρχεία που μου βρίσκει δεν τα έχω ξαναδεί...Δεν μου βρήκε κάτι που να το θυμάμαι ότι το έσβησα,αφού αυτά που έκανα delete χθες δεν τα είδα πουθενά...Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια!

Μηπως τον εκανες κρυφο?
Επισης αυτο για το drug'n'drop σε διπλανο φάκελο γινεται συχνα. Ψαξε τους διπλανους φακελους αν τον εβαλες μεσα.
Γιατι με το search καμια φορα δεν γινεται δουλεια καθως πρεπει να γραψεις ακριβως το ιδιο με αυτο που ψαχνεις και ενα απλο typo σε καταστρεφει.....
Gravedigger
QUOTE(NBAer @ Dec 3 2007, 13:53 ) *
Μηπως τον εκανες κρυφο?

Τώρα μόλις μου ήρθε στο μυαλό αυτή η περίπτωση.Πήγα να φτιάξω καινούριο φάκελο με το ίδιο όνομα και μου λέει ότι αυτός ο φάκελος ήδη υπάρχει...Άρα κάπου είναι χωμένος.Με το search δεν τον βρίσκει πάντως...
dizzy_fingers
Μπες σε έναν φάκελλο και πήγαινε πάνω:
Tools -> Folder Options -> View(tab)
και κλίκαρε το Show hidden files and folders

Για δες τώρα αν στο εμφανίζει.
Gravedigger
Βγήκε!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν ξέρω πως σκατά είχε γίνει κρυφός αλλά τώρα μου τον εμφάνισε!Ευχαριστώ,ευχαριστώ,ευχαριστώ,ευχαριστώ! smiley.gif
Air Kef
Ρε ντιγκερ μας δουλεύεις;;;;
Εκανες σημαντικο φάκελο, κρυφο;;;; blink.gif

Γινεται πατώντας δεξι κλικ πανω του>ιδιοτητες και τικ στο "Κρυφό". tongue.gif

Για να τα βλεπεις πατας αυτα που σου ειπες ο Σπύρος.



Ρε Σιχαινάς ελεος με τα Μακ!!! Το συγκεκριμενο το εχουν και τα ουιντος!! biggrin.gif biggrin.gif
Και τι ειναι αυτα που διαβάζω για το firewall των Λεοπαρντ;;

Τι οτι ειναι αθλιο,τι οτι αφήνει ανοικτές πόρτες (!),τι οτι το παραβιάζει οποιος ναναι!!
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΔΩ;;;; tongue.gif
sihainas
QUOTE(Air Kef @ Dec 3 2007, 18:05 ) *
Ρε Σιχαινάς ελεος με τα Μακ!!! Το συγκεκριμενο το εχουν και τα ουιντος!! biggrin.gif biggrin.gif
Και τι ειναι αυτα που διαβάζω για το firewall των Λεοπαρντ;;

Τι οτι ειναι αθλιο,τι οτι αφήνει ανοικτές πόρτες (!),τι οτι το παραβιάζει οποιος ναναι!!
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΔΩ;;;; tongue.gif


Ναι αλλά δεν το έχουν κατευθείαν από τη μαμά τους w00t.gif Και για να πάρεις μια ιδέα τι εστί time machine... κοίτα αυτό το video:



Btw όσον αφορά αυτά που λες για το firewall δεν έχω ιδέα πάντως προσωπικά μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα οπότε δεν με ενδοιαφέρει το τι ακούγεται... 19.gif
apkat
Επιτελους ειμαι on-line.Εντυπωσεις θα σας πω αργοτερα αφου τωρα χαζευω τις δυνατοτητες του.. biggrin.gif
Gravedigger
QUOTE(Air Kef @ Dec 3 2007, 18:05 ) *
Ρε ντιγκερ μας δουλεύεις;;;;
Εκανες σημαντικο φάκελο, κρυφο;;;; blink.gif

Ειλικρινά δεν ξέρω πως έγινε!Αν το είχα κάνει εγώ θα το ήξερα!Δεν ήξερα καν ότι είναι κρυφός,το κατάλαβα όταν πήγα να φτιάξω φάκελο με το ίδιο όνομα και μου είπε ότι υπάρχει ήδη!
apkat
Θα καω παρα πολυ με την Ον που εβαλα..Αυτη η υπηρεσια της τηλεορασης τα σπαει απιστευτα..Εχει αυτο το on-rec οπου μπορεις να δεις οτι θες απο Ελληνικα καναλια σε βαθος 3 μερων..Ετσι απο το βραδυ που παιζει κανονικα εχω δει την μπασκετουπολη της Κυριακης το τελευταιο δεκαλεπτο του Αιγαλεω-Ολυμπιακος τα φιλαρακια της κυριακης και τωρα θα βαλω το Σ΄αγαπω-Μ'αγαπας της Δευτερας..Μιλαμε για πολυ καψιμο.. tongue.gif tongue.gif
jois21
Ποιες 3 μερες;

Οσο υπαρχει αυτο... http://www.greek-movies.com/series.html

biggrin.gif
dizzy_fingers
QUOTE(apkat @ Dec 4 2007, 05:02 ) *
Μιλαμε για πολυ καψιμο.. tongue.gif tongue.gif

Πως γίνεται και έχουμε όλοι την ίδια αντίδραση όταν βάζουμε (πραγματικό) broadband 71.gif.

Welcome to da club, συγκαμένε biggrin.gif.
Gravedigger
Αμάν...Από το 1 πρόβλημα στο άλλο...Αλλά αυτή την φορά είναι σοβαρό...Χάλασε το PC μου....Ξύπνησα και πήγα να το ανοίξω αλλά τίποτα...Δηλαδή ανοίγει (κάνει τον θόρυβο που έκανε πάντα) αλλά η οθόνη μου δεν δείχνει τίποτα...Το δοκίμασα με άλλη κεντρική και δούλευε μια χαρά άρα δεν φταίει η οθόνη...Ξέρει κανένας που μπορώ να το φτιάξω???Όσο γίνεται πιο γρήγορα... sad.gif
captain charisma
καλησπερα παιδια ψαχνω τους drivers στο acer 5920g και εχω windows xp.oποιος τους εχει ας μου τους στειλει με πμ θα του ειμαι υποχρεος.ευχαριστω και καλο απογευμα
sihainas
QUOTE(Gravedigger @ Dec 8 2007, 19:11 ) *
Αμάν...Από το 1 πρόβλημα στο άλλο...Αλλά αυτή την φορά είναι σοβαρό...Χάλασε το PC μου....Ξύπνησα και πήγα να το ανοίξω αλλά τίποτα...Δηλαδή ανοίγει (κάνει τον θόρυβο που έκανε πάντα) αλλά η οθόνη μου δεν δείχνει τίποτα...Το δοκίμασα με άλλη κεντρική και δούλευε μια χαρά άρα δεν φταίει η οθόνη...Ξέρει κανένας που μπορώ να το φτιάξω???Όσο γίνεται πιο γρήγορα... sad.gif


Λογικά αν βγάλεις την κάρτα γραφικών σου και την καθαρίσεις από τις σκόνες όπως και την θύρα που μπαίνει θα είσαι ok...
Gravedigger
QUOTE(sihainas @ Dec 8 2007, 20:57 ) *
Λογικά αν βγάλεις την κάρτα γραφικών σου και την καθαρίσεις από τις σκόνες όπως και την θύρα που μπαίνει θα είσαι ok...

Thnx!Θα το δοκιμάσω!Αν και δεν βρίσκομαι και πολύ από PC η κάρτα ξέρω που είναι! biggrin.gif
PanosIlio
QUOTE(Gravedigger @ Dec 8 2007, 19:11 ) *
Το δοκίμασα με άλλη κεντρική και δούλευε μια χαρά άρα δεν φταίει η οθόνη...Ξέρει κανένας που μπορώ να το φτιάξω???Όσο γίνεται πιο γρήγορα... sad.gif


Απλά μια ερώτηση, με το κεντρική τι ακριβώς εννοείς? tongue.gif
Gravedigger
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Dec 10 2007, 19:59 ) *
Απλά μια ερώτηση, με το κεντρική τι ακριβώς εννοείς? tongue.gif

Μονάδα! icon_drunk.gif Πήρα την κεντρική μονάδα από άλλο PC και την δοκίμασα για να δω αν φταίει η οθόνη!Καλά,βασικά κατάλαβες τι εννοούσα αλλά τέλος πάντων...! biggrin.gif
PanosIlio
Κεντρική μονάδα λέγεται η CPU, ο επεξεργαστής δηλαδή.

Μου λες ότι πήρες άλλο επεξεργαστή και δοκίμασες????????

Γιατί πιο πάνω λες:

QUOTE
Thnx!Θα το δοκιμάσω!Αν και δεν βρίσκομαι και πολύ από PC η κάρτα ξέρω που είναι!


Ξαναρωτάω, από περιέργεια πιο πολύ, τι εννοείς με το κεντρική?? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.