σωστή παρατήρηση περι Α1, για να υπερθεματίσω σε ένα 2 πράγματα.
Επιβεβαιώνω κι εγώ πως ο Λύκος είπε στο διατητή να τα "ριξει το φταίξιμο όλο πάνω του" ( και η επιβεβαίωση είναι από την πλευρά των διαιτητών)
από κει και πέρα , δείτε για παράδειγμα την "τιμωρία" του Αχιλλέα στη Β ΕΣΚΑ που ο πρόεδρος του χτύπησε και άσχημα το διαιτητή και εκρεμμούν μυνήσεις κλπ. Η ΕΣΚΑ τι έκανε ? 2 αγωνιστικές άνευ κόσμου (λες και κόβονται εισητήρια) και 6 μήνες "τιμωρία" στον πρόεδρο να μην εισέρχεται σε αγωνιστικό χώρο.
το "μύνημα" είναι ένα : "αν έχετε λεφτά να φέρετε διαιτητές από επαρχία, δεν υπάρχει θέμα".
και όταν λέμε ΕΣΚΑ , εννούμε και ΕΟΚ (έχουν τον ίδιο πρόεδρο αν θυμάστε) και φυσικά και Α1 με τις αποφάσεις ανέκδοτα κάθε φορά που γίνονται σοβαρά πράγματα εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων.
Που είναι οι εποχές του Γκάλη και του Πρέλεβιτς που είχαν φάει και 3 αγωνιστικές ??? (αν θυμάστε)
Πάμε στα προγνωστικά
ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 1
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 2
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 2
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1~2 (δίνω 6 σημεία)
θα είμαι στα Μελίσσια για όποιον θέλει να έρθει
Επιβεβαιώνω κι εγώ πως ο Λύκος είπε στο διατητή να τα "ριξει το φταίξιμο όλο πάνω του" ( και η επιβεβαίωση είναι από την πλευρά των διαιτητών)
από κει και πέρα , δείτε για παράδειγμα την "τιμωρία" του Αχιλλέα στη Β ΕΣΚΑ που ο πρόεδρος του χτύπησε και άσχημα το διαιτητή και εκρεμμούν μυνήσεις κλπ. Η ΕΣΚΑ τι έκανε ? 2 αγωνιστικές άνευ κόσμου (λες και κόβονται εισητήρια) και 6 μήνες "τιμωρία" στον πρόεδρο να μην εισέρχεται σε αγωνιστικό χώρο.
το "μύνημα" είναι ένα : "αν έχετε λεφτά να φέρετε διαιτητές από επαρχία, δεν υπάρχει θέμα".
και όταν λέμε ΕΣΚΑ , εννούμε και ΕΟΚ (έχουν τον ίδιο πρόεδρο αν θυμάστε) και φυσικά και Α1 με τις αποφάσεις ανέκδοτα κάθε φορά που γίνονται σοβαρά πράγματα εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων.
Που είναι οι εποχές του Γκάλη και του Πρέλεβιτς που είχαν φάει και 3 αγωνιστικές ??? (αν θυμάστε)
Πάμε στα προγνωστικά
ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 1
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 2
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 2
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1~2 (δίνω 6 σημεία)
θα είμαι στα Μελίσσια για όποιον θέλει να έρθει
Και που έφαγε 6 μήνες τιμωρία αμφιβάλλω αν όντως δεν έχει μπεί στο γήπεδο. Εδώ σε ενα παιχνίδι που παίζαμε στο Αχιλλέα έγινε μια φασαρία με την διοικήση της ομάδας του Αχιλλέα και τους διαιτητές κλείστηκαν σε ενα δωματικάκη που έχουν στο γήπεδο για 55 λεπτά μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν...και τελικά τι έκαναν...συνέχισαν το παιχνίδι.
Και για να μην πάμε μακρία είχαμε και εμείς στην ομάδα μας τετοια περιστατικά...πριν 2-3 χρόνια παίζαμε μπαράζ ανόδου με την Εστια Φιλίας στο Γουδί, τελειώνει το παιχνίδι και γίνεται ο χάμος. Απο την ομάδα μου κρατάνε το δικό μου και αλλό ενα δελτίο, φάγαμε μια αγωνιστική, αλλα εγώ ήμουν αρχηγός, που απο οτι ξέρω διπλασιάζεται...ε έμεινε μία... εμας μας οφέλεισε στην συγκεκριμένη φάση αλλα δεν παύει να είναι λάθος