Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
bozidar78
QUOTE(Thunder @ Feb 14 2009, 04:59 ) *
Πολυ σωστη παρατηρηση...Περυσι που ημουν βοηθος στο Μαρκοπουλο,στο παιχνιδι με τον Αρη Πετρουπολης εντος,ειχαμε σχεδιασει να κλεισουμε την υπολοιπη ομαδα κ οχι τον Χρονοπουλο...Μερος της τακτικης.Ο Χρονοπουλος εβαλε οντως 30+ ποντους ομως ολοι οι υπολοιποι εμειναν σε μονοψηφιο κ ετσι κερδισαμε smile.gif wink.gif

Απο αυτες τις τακτικες που σχεδιαζατε με τον Κοντομηνα κοψατε και οι δυο την προπονητικη;;;
penetration
QUOTE(Jabar @ Feb 14 2009, 11:43 ) *
3η Αγωνιστική
16/02/2009 20:00:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΕΤΟΣ ΓΑΣ Ο Ταύρος συνηθίζει να κερδίζει στην έδρα του με μεγάλες διαφορές.Από την άλλη βλέποντας το δεύτερο ημίχρονο την Δευτέρα στου Στρέφη από τον ΑΕΤΟ μου άρεσε πολύ.Βέβαια φεύγει για φαντάρος ο Πετρόπουλος που προέρχεται από Ιριδα που είναι καλός αμυντικός και πολύ ανεβασμένος από πέρυσι.
16/02/2009 21:00:00 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ Τώρα τελευταία η ΕΦΟΑ κάνει καλές εμφανίσεις,ματς που χρειάζεται προσοχή από το Χολαργό.
16/02/2009 21:15:00 ΣΠΑΤΩΝ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Ο θανατός σου η ζωή μου.Σημαντικό ματς για την πτώση.Με την αίρεση βέβαια ότι δεν θα πέσουν 6 ομάδες.
16/02/2009 20:30:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ Ευκαιρία ανασύνταξης για το Γαλάτσι να γυρίσουν και να παρουν χρόνο συμμετοχής άπαντες.Τα καλύτερα εύχομαι για τον Μουχίμογλου που είναι και δικό μας παιδί.
16/02/2009 19:45:00 ΣΠ.ΛΟΥΗ ΚΛ. ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ Η ΝΙΚΗ επιβεβαίωσε το πολύ καλό υλικό και το καλό επιθετικό μπάσκετ που παίζει,κόντρα σε μία σούπερ αμυντική ομάδα τον Αρη.Βρίσκεται σε φόρμα.
16/02/2009 20:30:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Για όσους δεν ξέρουν και το Ηράκλειο συνένωση 3-4 ομάδων ήταν πριν την ένωση με τον Τυφώνα και την ΕΝΩΣΗ με την Πέρα κλούμπ.Αφού λοιπόν
το Ηράκλειο φόραγε κιτρινόμαυρα (ελέω πρώην ΑΕΚτζή προέδρου Μίαρη),η ΠΕΡΑ ,κιτρινόμαυρα και δικέφαλο στο στήθος.ΕΝΩΣΗ είναι η ομάδα τι τα ήθελε τα πρασινοκίτρινα.Εγώ λοιπόν είμαι με το φίλο μου τον Κακαλιά που είναι ΑΕΚ
και τον ΑΡΗ με τα πορφυρά του Βυζαντίου.
16/02/2009 21:00:00 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ανεβασμένο το Μαρκόπουλο αλλά ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας η Ραφήνα.
16/02/2009 21:00:00 Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ Το ντέρμπυ της αγωνιστικής.ΝΑΟ σούπερ ρόστερ μα δυσανάλογη πορεία ως τώρα.Το ΙΛΙΟ κάνει την πορεία που περίμενα.Χάνει τώρα από το βάθος που είχε σαν ομάδα με τις στρατεύσεις και δίνει ένα από τα δύσκολα ματς του β γύρου.Σημαντικό ματς για την άνοδο,ένα από αυτά που θα τη ξεκαθαρίσουν.
Υ.Γ.Με την έλευση του Παπαμάρκου έχει χαθεί ο φέρελπις Ηρακλειανός παρότι που κάνει εξτρα προπονήσεις.Ολοι εμείς οι θαυμαστές του θα διαδηλώσουμε.
ΕΝΩΣΙΣ ΑΕΚ (ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ)


Ο Ηρακλειανος δεν παιζει γιατι δε γουσταρει να παιζει με γατακια, οχι γιατι μασαει απο προπονητες....
penetration
QUOTE(soouza @ Feb 13 2009, 18:18 ) *
Καλησπέρα.

Το γεγονός που αναφέρεις με ένα στοιχείο γίνεται headging....Κι ο Κοντογιάννης σκοράρισε τόσους πόντους...ίσως η Νίκη να ήθελε με αυτόν τον τρόπο να σκοράρει ο Αντρέας....Δεν γνωρίζω πως έστησαν το ματς...

Πάντως εγώ που ήθελα νίκη του Άρη θεωρώ πως η Νίκη είχε πιο πολλές λύσεις στο συγκεκριμένο ματς. bball.gif

παιδια τα πραγματα ειναι απλα. το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που τα λαθη παιζουν καθοριστικο ρολο. στο συγκεκριμενο ματς, ο προπονητης του Αρη εκανε ενα λαθακι που στοιχισε. Ειδε το dvd της Νικης με καποιον αντιπαλο, μπερδεψε τα χρωματα και τις ομαδες και ολη την εβδομαδα δουλεψε την αμυντικη τακτικη επανω στον αντιπαλο της Νικης. Ενταξει αυτο στοιχισε, αλλα ετσι ειναι λαθη γινονται και θα γινονται, συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες.
Idontspeakthetruth
QUOTE(ilion_player @ Feb 13 2009, 22:13 ) *
Ωραίο παιδί, φοβερό όνομα ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ? Δηλαδή αν έχει και καλή δουλειά το μόνο που λείπει είναι να είχα κόρη να τον κάνω γαμπρό μου.


Ρε παιδια ελεος δηλαδη!Αν σας αρεσει τοσο το παλικαρι να το παρετε!Μεταγραφη στην Ενωση Ιλιου ,μηπως παιξει και Γ Εθνικη του χρονου πρωτα ο θεος!
Γνωμη μου ειναι οτι ποτε δεν ειναι αργα να κανετε μια κορη...
Παντως δεν μπορω να καταλαβω τελικα ποσο ωραιο ονομα ειναι το Ισιδωρος...τοσο πολυ σας αρεσε???
τωρα πειτε τιποτα για μπασκετ και αφηστε τους ερωτες και τα προξενεια για αλλα forum.

QUOTE(bozidar78 @ Feb 14 2009, 12:25 ) *
Απο αυτες τις τακτικες που σχεδιαζατε με τον Κοντομηνα κοψατε και οι δυο την προπονητικη;;;

77.gif shot.gif 69.gif
χαχαχαχαχαχα!!!

Ας δωσω τωρα κι εγω τις προβλεψεις μου για τα παιχνιδια της Δευτερας:
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΕΤΟΣ ΓΑΣ ασσος ισως και με πολλα
ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ ασσος σιγουρα με πολλα
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ διπλο ευκολα οι δυο ομαδες δεν συγκρινονται
ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ δεν ξερω τελικα αν στα παιδια του Αθηναικου θα κανει καλο η κακο η "εμπειρια" αυτης της χρονιας
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ αν η Νικη παρουσιασει το σουπερ επιθετικο προσωπο που τελευταια δειχνει θα ειναι μια πολυ ασχημη βραδια για την Κερατεα
ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ τα παιδια του Ηρακλειου εχω την εντυπωση πως μετα τις γιορτες δεν εχουν βρει ρυθμο.απο την αλλη ο Αρης παρουσιαζει ενα καλο προσωπο τωρα με ολα του τα οπλα σε καλη θεωρητικα κατασταση.Πιστευω διπλο οριακα
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ το μαρκοπουλο ειναι ανεβασμενο οπως και η Ραφηνα ομως... οποτε ενας θεος ξερει
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ πιστευω πως θα ειναι ενα κλειστο παιχνιδι και οποιος κι αν ειναι ο νικητης θα παλεψει παρα πολυ για να το παρει.δεν χωρανε προγνωστικα
ilion_player
QUOTE(Idontspeakthetruth @ Feb 14 2009, 13:18 ) *
Γνωμη μου ειναι οτι ποτε δεν ειναι αργα να κανετε μια κορη...
Παντως δεν μπορω να καταλαβω τελικα ποσο ωραιο ονομα ειναι το Ισιδωρος...τοσο πολυ σας αρεσε???
τωρα πειτε τιποτα για μπασκετ και αφηστε τους ερωτες και τα προξενεια για αλλα forum.


77.gif shot.gif 69.gif
χαχαχαχαχαχα!!!


Όλοι μου λένε να πάω για την κόρη. Κανείς όμως δεν αναλαμβάνει τα έξοδα, την φροντίδα και όλα τα παρελκόμενα του παιδιού. Όσο για το όνομα Ισίδωρος θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι κάτι ιδιαίτερο έχει για μένα. Είναι το όνομα του πατέρα μου και του μεγάλου γιου μου.

QUOTE(GREER @ Feb 14 2009, 02:59 ) *
Α, τωρα καταλαβα γιατι δεν μιλας για την διαιτησια. Εισαι ΠΑΟ!!! Συνηθησμενα τα βουνα στα χιονια!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ 65.gif 65.gif 65.gif 24.gif


Ναι ρε φίλε πολύ μαυρίλα φέτος. Να δώ που θα φτάσει.
themis7
15-02-2009 10:23
Ρεπορτάζ:
Superbasket.gr

Αγωνιστική που κρύβει παγίδες για τους πρωτοπόρους είναι η 18η. Τέσσερις ομάδες ξεχωρίζουν στη μάχη για τις δυο θέσεις που οδηγούν στην Γ εθνική. Από εκεί και περά στην ουρα πέραν του Αθηναϊκού που έχει ήδη πάρει το δρόμο για την Β ΕΣΚΑ. Πέντε ομάδες θα παλέψουν μέχρι έσχατων για την παραμονή.



ΤΑΥΡΟΣ - ΑΕΤΟΣ

Το συγκρότημα του Μιχάλη Θανου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει το απολυτό στα τελευταία 6 παιχνίδια . Ειδικά στην έδρα του όπου είναι αήττητος και συνήθως κερδίζει πολύ εύκολα ! Έχει σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές της ανόδου το ευνοϊκότερο πρόγραμμα . Ο Αετός από την άλλη ξεκίνησε με πολλά όνειρα κάτι που δικαιολογούταν από τους πολύ καλούς και έμπειρους παίχτες που είχε στο ράστερ του αλλά τελικά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχτεί τόσο ευνοϊκά! Είναι μια ομάδα ικανή για όλα.



ΧΟΛΑΡΓΟΣ - Ε.Φ.Ο.Α.

Παιχνίδι που πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από τον άσσο. Ο Χολαργός στηριζόμενος κυρίως στην πολύ καλή του άμυνα, διατηρεί απόρθητη την έδρα του και στοχεύει για 3η φορά στην ιστορία του στην άνοδο στην Γ Εθνικη. Η Ε.Φ.Ο.Α. από την άλλη έχει παιδιά που έχουν παλέψει παιχνίδια και με καλύτερους αντίπαλους και αυτό θα κάνει μες στον Χολαργό για να πλησιάσει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία!



ΣΠΑΤΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ

Ντέρμπι παραμονής στα Σπάτα ανάμεσα σε δυο ομάδες που καίγονται για τους βαθμούς. Τα Σπάτα δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση μετά από τις ήττες στην έδρα τους από Μαρκόπουλο και Κερατέα, δεν έχουν πλέον περιθώρια για στραβοπάτημα. Ο Απόλλων δείχνει καλύτερη αυτή τη στιγμή ομάδα με ποιο πλήρες ροστερ . Δύσκολα χωράνε προγνωστικά.



ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ

Ο Αθηναϊκός απ οτι φαίνεται θα τερματίσει χωρίς νίκη και το κέρδος που μπορεί να αποκομίσει από τη φετινή χρονιά είναι οι εμπειρίες στα νέα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα. Μια πολύ καλή προπόνηση για το Γαλάτσι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.



ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΚΕΡΑΤΕΑ

Σε πολυ καλη κατασταση οι γηπεδουχοι ερχονται απο την μεγαλη νικη στην Πετρουπολη. Καλη επιθετικα ομαδα αν βρει ρυθμο μπορει να κερδισει οποιοδηποτε αντιπαλο . Δυσκολη η αποστολη της Κερατεαςπου ισως εχει μεγαλυτερο βαθμολογικο κινητρο. Μια νικη εκπληξη μπορει να αποδειχθει χρυσαφi για το μελλον



ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Πανουργια δε δείχνει να έχει επηρεάσει το Ηράκλειο που κάνει αξιόλογη πορεία . Προέρχεται όμως από κακή εμφάνιση στη Ραφήνα . Η Πετρούπολη αν δεν είχε τη απώλεια του Χρονοπουλου για έξι αγωνιστικές και την καθυστερημένη ένταξη του Ρηγου σίγουρα θα είχε περισσότερες νίκες και ίσως να διεκδικούσε την άνοδο. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.



ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ

Οι δυο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Το Μαρκόπουλο δείχνει να ανεβαίνει τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά το θέμα είναι αν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας (Τζανιδακης) είναι αρκετός για να σώσει την ομάδα . Η Ραφήνα με πολύ ποιοτικό ροστερ ξεκίνησε με αποκλειστικό στόχο την άνοδο άλλα πλέον χρειάζεται πολλές και συνεχόμενες νίκες για να ξαναμπεί στο κόλπο.



ΠΕΝΤΕΛΗ - ΙΛΙΟΝ

Αν μιλούσαμε το καλοκαίρι γι αυτό το ματς θα μιλούσαμε για ντέρμπι . Η Πεντέλη με γεμάτο ροστερ ξεκίνησε ως φαβορί για άνοδο .Στην πορεία όμως δε βρήκε χημεία και αυτή τη στιγμή δείχνει βαθμολογικά αδιάφορη. Το Ίλιον ως πρωτοπόρος θα προσπαθήσει να κάνει το διπλό που θα το διατηρήσει στην κορυφή. Η απουσία δυο παιχτών ( Παξιμαδας,Καλαμαρας) λόγω στράτευσης μειώνουν τις λύσεις για τον κόουτς Καρακώστα .





basketman_13
ΤΑΥΡΟΣ - ΑΕΤΟΣ

ο ταυρος σε κλη κατασταση θα κερδισει τον αετο με κμια δεκαρια ποντους. ο αετος χωρις ανχος θα μπει παντως να χτυπησει το παιχνιδι κ οτι βγει .1

ΧΟΛΑΡΓΟΣ - Ε.Φ.Ο.Α.

επισης χολαργος θα παρει κ αυτος το παιχνιδι.η ε.φ.ο.α δεν εχει τυχη .αλλα ειναι τα παιχνιδια που πρεπει να χτυπησει .κ πιστευω κ δω πανω απο δεκα ποντους. 1

ΣΠΑΤΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ

παιχνιδι κλειδι κ για τις δυο ομαδες .τα σπατα σε τραγικη κατασταση .ο απολλων πιστευω οτι μαλλον θα φυγει με το διπλο κ αν βρεθει σε κλη κατασταση μπορει κ ανετα.δυστυχως στα σπατα αν δεν αλλαξει κτι δραματικα θα πεσουν.2

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ

ευκολο διπλο . καιρος το γαλατσι να ξεκουραστει κ να αναρωσει απο τραυματισμους κλπ
το γαλατσι αυτη την αγωνιστικη ελπιζει σε ηττες των ανταγωνιστων του.2

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΚΕΡΑΤΕΑ

αν κ η νικη δεν φημιζεται για την στα8εροτητα της .8α παρει το παιχνιδι ευκολα η δυσκολα.παντως εχω καποιες επιφυλαξεις.1

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

παιχνιδι χωρις μεγαλο βαθμολογικο ενδιαφερον.ο αρης μια απο τις αγαπημενες μ ομαδες ισως με τον ενθουσιασμο του κ κλη αμυνα ισως μπορεσει να διεκδικησει τη νικη.γατα κ ο προπονητης παρολαυτα δινω προβαδισμα στον ασσο γτ κ το ηρακλειο ειναι σκληρη ομαδα κ παιζει στην εδρα του.1

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ

το Μαρκοπυλο εχει κανει κλα παιχνιδια χανει στο ποντο κ αυτο σιγουρα επηρεαζει μια ομαδα.κ επειδη ο αργοναυτης εχει μαγαλυτερη βαρυτητα σαν ομαδα..2

ΠΕΝΤΕΛΗ - ΙΛΙΟΝ

αν επαιζαν οι φανταροι της ενωσης θα λεγα σιγουρο διπλο.η πεντελη θα μπει δυνατα να αποδειξει οτι αξιζει κατι παραπανω.
η ενωση παντως επνεει εμπιστοσυνη κ ξερει κλα οτι αν κερδισει γινετει grant φαβορι.σκληρο παιχνιδι θα κρι8ει στο τελος .εγω προβλεπω δυσκολο διπλο κ πανυγηρια στο ιλιον
neopen32
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ - ΙΛΙΟΝ 73-65
zigolo7
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΚΕΡΑΤΕΑ 69 - 55
xontros7
ταυρος αετος ξερουμε τπτ??
gorilakos
QUOTE(xontros7 @ Feb 16 2009, 23:09 ) *
ταυρος αετος ξερουμε τπτ??

κερδισε ο ταυρος με 2 ποντους στην ληξη....
streetbc
Νεοπεντελικος - Ενωση Ιλιου 73-65
Ενα απ΄τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει στην Α'εσκα(οχι τοσο απο αποψη θεαματος,οσο απο τον παραγοντα ''παθος για την νικη'' και απ' τις δυο ομαδες).Φυσικα απ' τον αγωνα δεν ελειψαν τα νευρα και καποιοες ''επικουρικες'' αναμεσα στον προκλητικο(κατα τη γνωμη μου) Παπαλουκα και τον Κορβιγκτον,ο οποιος επεσε στην παγιδα του πρωτου απ' το 2ο κιολας λεπτο του αγωνα!!!!!Πηραν και οι δυο τεχνικη ποινη,χρεωθηκαν με αρκετα φαουλ,αλλα μυαλο δεν εβαζαν... Ακομα και ο εξαιρετικος Βορεαδης τους ειπε:''δεν θα ασχολουμαι με εσας τους δυο ολο το βραδυ...'',αλλα ο Παπαλουκας συνεχιζε να προκαλει τους παντες!!!!!!!!!!
Στα καθαρα αγωνιστικα τωρα,για τον ΝΑΟ απιστευτη εμφανιση πραγματοποιησε ο Μακρης και ο Αττικος,αλλα καθοριστικα σταθηκαν τα 4τριποντα του ''φονια'' Μπαρτσου,που αν και ειχε αστοχησει σε αρκετα,δεν φοβηθηκε οταν η μπαλα ΕΚΑΙΓΕ και τιμωρησε εξω απ' τα 6,25 shot.gif shot.gif Πολυ καλος και ο Μανιατης με αθορυβη δουλεια(ριμπαουντ,πολυ καλες προσωπικες αμυνες και 6ποντους περιπου)...Γενικα πολυ καλη αποδοση και περισσιο παθος απ' ολους τους παιχτες των γηπεδουχων.Επιτελους η Πεντελη δικαιωσε το εξαιρετικο της ροστερ και κερδισε ενα μεγαλο ματς!!!Το Ιλιον ειναι δουλεμενη ομαδα και αξιζει τη μια απο τις δυο θεσεις...
Καλη συνεχεια και στις 2ομαδες.
westside
Σήμερα έπρεπε να χάσουμε και χάσαμε. . . Δ πειράζει όμως, η ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ είναι ακόμη πρώτη στη βαθμολογία και θα δώσουμε όλοι και τη ψυχή μας για μείνει εκεί και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανυγηρίσουμε. . Τέρμα όμως τα λόγια, έχουμε 12 τελικούς μέχρι το τέλος και εκεί θα επικεντρωθούμε αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ραφήνα την επόμενη δευτέρα. .
hidalgo
QUOTE(westside @ Feb 17 2009, 00:02 ) *
Σήμερα έπρεπε να χάσουμε και χάσαμε. . . Δ πειράζει όμως, η ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ είναι ακόμη πρώτη στη βαθμολογία και θα δώσουμε όλοι και τη ψυχή μας για μείνει εκεί και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανυγηρίσουμε. . Τέρμα όμως τα λόγια, έχουμε 12 τελικούς μέχρι το τέλος και εκεί θα επικεντρωθούμε αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ραφήνα την επόμενη δευτέρα. .

τι σημαινει επρεπε να χασουμε?λιγο προκλητικο μου φαινετε..
μιλας για διαιτησια?
westside
QUOTE(hidalgo @ Feb 17 2009, 00:05 ) *
τι σημαινει επρεπε να χασουμε?λιγο προκλητικο μου φαινετε..
μιλας για διαιτησια?

Δ νομίζω ότι είμαι προκλητικός και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με τη διαιτησία. . απλά πιστεύω ότι σήμερα με νίκη δικιά μας θα είχαμε καθαρίσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό με την υπόθεση άνοδος. Ήταν η ιδανική στιγμή να κάνουμε την τρίτη ήττα μας για φέτος και έτσι έγινε. Δ νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθούμε περαιτέρω. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και έχει πολύ δρόμο ακόμη, οπότε τα λόγια περισσέυουν. .
sonic
και τα σπατα επρεπε να χασουν αλλα....
...ασσος λοιπον με 5 ποντους αν θυμαμε καλα.
αααα...καλο κουβα...επιτελους...χαχαχααχα
streetbc
Πολυ καλος και ο Παναγιωτοπουλος τον οποιο ξεχασα να αναφερω στους πρωταγωνιστες....
GREER
ΑΟΜ-ΡΑΦΗΝΑ διπλο με 5 ποντους νομιζω. Στο τελευταιο λεπτο κριθηκε και αυτο το παιχνιδι . Ο Τζανιδακης πρεπει να νομιζει οτι ειναι ο JORDAN και οτι το μπασκετ ειναι ατομικο αθλημα. Εαν κοιτας την παρτυ σου και ποσους ποντους θα γραψει αυριο η εφημεριδα και δεν δεινεις πουθενα την μπαλα τοτε δεν κανεις για αυτο το αθλημα. Απλα πραγματα.
gorilakos
αλλα αποτελεματα ξερουμε??
odysseas 1998
Άκουσα ότι η Πετρούπολη έκανε διπλό στο Ηράκλειο.
ilion_player
Ήττα της Ένωσης από την Πεντέλη μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η Ένωση ξεκίνησε καλά αλλά κάποια λάθη και οι απώλειες της στοίχισαν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Πεντέλη μια και νίκησε την πρωτοπόρο ομάδα και καλή επιτυχία στη συνέχεια. Τώρα τα άσχημα που τόσο καιρό απέφευγα.
1. Μπορεί κάποιος να μου πει έναν παίκτη που έβριζε η κερκίδα στην έδρα της Ένωσης; Ακόμα και στην περίπτωση παίκτη αντίπαλης ομάδας που γύρισε και έβρισε το σπίτι και την οικογένεια ενός παιδιού στην ηλικία του γιου μου την ώρα του παιχνιδιού (υπάρχει παλαιότερο post μου για το θέμα) εγώ και άλλοι παράγοντες κάναμε παρέμβαση στην κερκίδα και ούτε κουβέντα δεν ακούστηκε. Τι φταίει η μητέρα του Παπαλουκά που ήταν στο γήπεδο να ακούει τα χίλια μύρια για το παιδί της; Τουλάχιστον ο Παπαλουκάς μπουνιά στα ίσια ατιμώρητη σαν αυτή που έφαγε από τον ψηλό σγουρομάλη παίκτη της Πεντέλης (από κάποιο post που είδα νομίζω ότι είναι ο Κόρβιγκτον αλλά δεν είμαι σίγουρος) δεν έριξε. Το παραμύθι με τον Παπαλουκά θα πρέπει να σταματήσει. Ο άνθρωπος παίζει όπως παίζουν οι ψηλοί της κατηγορίας. Τρώει ξύλο, δίνει ξύλο μόνο που το ξύλο που δίνει είναι φάουλ και ξεσηκωμός στην κερκίδα με τα γνωστά μπινελίκια ενώ το ξύλο που τρώει πολλές φορές τιμωρείται ως θέατρο. Αρκετά πια. Υπάρχουν διαιτητές στο παιχνίδι που η δουλειά τους είναι να κρίνουν και να σφυρίζουν τις φάσεις. Αν δεν το κάνουν ή το κάνουν λάθος αυτούς να βρίζει η κερκίδα και όχι τους παίκτες και συγκεκριμένα ένα παίκτη που έχει στοχοποιηθεί από την αρχή του πρωταθλήματος.
2. Κύριε Βορεάδη νόμιζα ότι η ατάκα ''δεν θα ασχολούμαι με εσάς τους δυο όλο το βράδυ...'', ήταν γέννημα της φαντασίας μου αλλά μια και την άκουσαν και άλλοι φαίνεται ότι την είπατε. Η δουλειά σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν να ασχοληθείτε με τους παίκτες και των δύο ομάδων για όσο κρατάει το παιχνίδι. Δεν κατάλαβα καλά τα λεγόμενα σας. Μήπως οι προπονητές θα έπρεπε να σας ρωτήσουν για τους παίκτες που θα χρησιμοποιούσαν στο παιχνίδι και εσείς να πείτε με ποιον θα ασχοληθείτε και με ποιον όχι; Η αξία σας σαν διαιτητής είναι γνωστή και φαίνεται από τους αγώνες που έχετε σφυρίξει. Αν σας είναι υποτιμητικό να σφυρίζετε Α΄ΕΣΚΑ, τότε δηλώστε κώλυμα και μην σφυρίζετε την κατηγορία. Από την στιγμή όμως που έρχεστε και σφυρίζετε είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ασχοληθείτε με όλες τις φάσεις και με όλους τους παίκτες και όχι να καταφεύγετε σε εκφράσεις "πάρτε από ένα φάουλ επειδη δεν θα ασχολούμαι με εσάς όλο το βράδυ". Κάποιοι άνθρωποι δίνουν χρήμα, χρόνο προσωπική εργασία και γενικά ένα μεγάλο κομάτι από την ζωή τους για τις ομάδες αυτής της κατηγορίας αλλά και των πιο μικρών ή μεγάλων κατηγοριών και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τους απαξιώνετε με τέτοιες συμπεριφορές και εκφράσεις ιδιαίτερα εσείς και άνθρωποι με το κύρος σας. Και φροντίστε σε επόμενα παιχνίδια να συνεννοήστε από πριν με τους συνεργάτες διαιτητές σας ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο ο συνάδερφός σας που είναι δίπλα στην φάση να δίνει φάουλ και εσείς στην απέναντι πλευρά με 5-6 παίκτες μπροστά σας να δίνετε τεχνική ποινή για θέατρο. Ένας από τους δυο σας ή και οι δυο σας γίνεται ρεζίλι. Και από ότι είδα υπάρχει και βίντεο του αγώνα που αποδεικνύει τα λεγόμενά μου. Και για να μην παρεξηγηθεί ο σκοπός που λέω τα παραπάνω δηλώνω ότι:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
Ζητώ συγνώμη για το μέγεθος του post αλλά πιστεύω κάθε λέξη που έγραψα.
odysseas 1998
Παρακολούθησα το παιχνίδι Αίολος-Αετός.Πολύ καλό παιχνίδι,έλειπαν τα βασικά play maker των ομάδων(Διαμαντής και Ράδης) και μπήκε πολύ η μπάλα στη ρακέτα.Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ο Αίολος ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με μονοψήφια διαφορά.Το παιχνίδι έδειχνε να καθαρίζει γύρω στο 35 που ξέφυγε με 12.Εκεί όπλισε ο Πετρόπουλος όμως καισιγά σιγά η διαφορά ροκάνιζόταν από τα τρίποντά του κυρίως.Και φτάνουμε στο τελευταίο λεπτό.Στα 48 δεύτερα ισοφαρίζει ο Αετός νομίζω με τρίποντο του Πετρόπουλου.Χανει την επίθεση ο Αίολος και ξεκινά επίθεση ο Αετός με 28 δεύτερα για τη λήξη.Το σουτ είναι άστοχο,ριμπάουντ του Αιόλου στα 4 δεύτερα από το 13,σηκώνει κεφάλι ο παίκτης βλέπει και τροφοδοτεί σωστά με μεγάλη πάσα το 8 και σηκώνετε υπό πίεση από τα 6 μέτρα και ευστοχεί με τη λήξη...Δυνατό φινάλε με ανάμικτα συναισθήματα που οδήγησαν σε μια μικρή μανούρα στο τέλος.Πάρα πολύ καλή η διαιτησία,δεν πρέπει να έχασε ούτε φάση.




Jabar
ΤΑΥΡΟΣ - ΑΕΤΟΣ 1 για 1 καλάθι
ΧΟΛΑΡΓΟΣ - Ε.Φ.Ο.Α. 1 67-49
ΣΠΑΤΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1 για 5 πόντους
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΚΕΡΑΤΕΑ 1
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 στην παράταση
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 2 για 5
ΠΕΝΤΕΛΗ - ΙΛΙΟΝ 1 73-65

gorilakos
QUOTE(ilion_player @ Feb 17 2009, 01:08 ) *
1. Μπορεί κάποιος να μου πει έναν παίκτη που έβριζε η κερκίδα στην έδρα της Ένωσης; Ακόμα και στην περίπτωση παίκτη αντίπαλης ομάδας που γύρισε και έβρισε το σπίτι και την οικογένεια ενός παιδιού στην ηλικία του γιου μου την ώρα του παιχνιδιού (υπάρχει παλαιότερο post μου για το θέμα) εγώ και άλλοι παράγοντες κάναμε παρέμβαση στην κερκίδα και ούτε κουβέντα δεν ακούστηκε. Τι φταίει η μητέρα του Παπαλουκά που ήταν στο γήπεδο να ακούει τα χίλια μύρια για το παιδί της; Τουλάχιστον ο Παπαλουκάς μπουνιά στα ίσια ατιμώρητη σαν αυτή που έφαγε από τον ψηλό σγουρομάλη παίκτη της Πεντέλης (από κάποιο post που είδα νομίζω ότι είναι ο Κόρβιγκτον αλλά δεν είμαι σίγουρος) δεν έριξε. Το παραμύθι με τον Παπαλουκά θα πρέπει να σταματήσει. Ο άνθρωπος παίζει όπως παίζουν οι ψηλοί της κατηγορίας. Τρώει ξύλο, δίνει ξύλο μόνο που το ξύλο που δίνει είναι φάουλ και ξεσηκωμός στην κερκίδα με τα γνωστά μπινελίκια ενώ το ξύλο που τρώει πολλές φορές τιμωρείται ως θέατρο. Αρκετά πια. Υπάρχουν διαιτητές στο παιχνίδι που η δουλειά τους είναι να κρίνουν και να σφυρίζουν τις φάσεις. Αν δεν το κάνουν ή το κάνουν λάθος αυτούς να βρίζει η κερκίδα και όχι τους παίκτες και συγκεκριμένα ένα παίκτη που έχει στοχοποιηθεί από την αρχή του πρωταθλήματος.

Τοσο καιρο διαβαζω τα ποστ σας και πιστευω οτι ατομα σαν και σας κοσμουν το χωρο του μπασκετ.και ειναι τιμη για πολλους να ασχολειστε μαζι τους.ομως εδω θα διαφωνησω μαζι σας...πιστευω οτι σημερα ηταν ρεσιταλ διαιτισιας απο τον βορεαδη...επιτελους καποιος διαιτητης εβαλε τον Παπαλουκα στην θεση του....ειναι απαρεδεκτη η συμπεριφορα του στα παιχνιδια..τσιμπαει ,φτυνει,χτυπαει,βριζει,πεφτει συνεχεια λες και τον χτυπησε τραινο (για θεατρο) και διαμαρτυρετε συνεχεια.....καποιος πρεπει να τον τιμωρισει !δεν παιζετε το μπασκετ ετσι.... !
bozidar78
QUOTE(GREER @ Feb 17 2009, 00:58 ) *
ΑΟΜ-ΡΑΦΗΝΑ διπλο με 5 ποντους νομιζω. Στο τελευταιο λεπτο κριθηκε και αυτο το παιχνιδι . Ο Τζανιδακης πρεπει να νομιζει οτι ειναι ο JORDAN και οτι το μπασκετ ειναι ατομικο αθλημα. Εαν κοιτας την παρτυ σου και ποσους ποντους θα γραψει αυριο η εφημεριδα και δεν δεινεις πουθενα την μπαλα τοτε δεν κανεις για αυτο το αθλημα. Απλα πραγματα.

AOM-PAΦΗΝΑ 86-90.Στα 24 δευτερα πριν τη ληξη με το σκορ 82-86 δοθηκε τεχνικη ποινη εις βαρος παικτη της Ραφηνας αλλα ο Τζανιδακης εχασε και τις 2 βολες!!!Κορυφαιος του αγωνα ο Μανωλας που εβαλε τριανταρα αλλα επαθε διαστρεμμα 10 δευτερα πριν τη ληξη και αποχωρησε απο το γηπεδο χωρις να μπορει να το πατησει.Καθοριστικα τα τριποντα του Κιουση στο 72-75 και στο 77-82
Olorin
ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΩΝΑ/ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 79-83 (κ.α. 69-69) (ημ. 30-32)


Σαφώς βελτιωμένη εμφάνισή μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως στην τελική αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και δυστυχώς η ήττα είναι ήττα όπως και όσο κι αν χάσεις...

Όπως αναμενόταν, το παιχνίδι από πλευράς Άρη το πήραν πάνω τους οι Χρονόπουλος, Γεωργαλάς. Ο πρώτος, έβαλε πολλά "σκοτωμένα" σουτ που δεν μπαίνουν, σίγουρα λόγω ικανότητας (δεν είναι η πρώτη φορά), αλλά πιθανότατα και λόγω τύχης (χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ήταν το -κατά την άποψή μου- κρισιμότερο σουτ του αγώνα, ένα τρίποντο με ταμπλό(!) με δυο άτομα κρεμασμένα επάνω του, ενώ ήμασταν στο +4 και βρισκόμασταν στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας... Αν δεν έμπαινε αυτό το σουτ, δεν νομίζω πως υπήρχε περίπτωση να χάσουμε το παιχνίδι...). Ο Γεωργαλάς από την άλλη, έπαιρνε την μπάλα σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις της παράτασης από το άουτ και αν δεν κάνω λάθος, δεν έχασε ούτε μια βολή από τις πολλές που εκτέλεσε στην παράταση όταν κυνηγούσαμε το σκορ και κάναμε φάουλ για να σταματήσουμε τον χρόνο...

QUOTE(ilion_player @ Feb 17 2009, 02:08 ) *
Το παραμύθι με τον Παπαλουκά θα πρέπει να σταματήσει. Ο άνθρωπος παίζει όπως παίζουν οι ψηλοί της κατηγορίας.

Νομίζω πως το ξέρετε πως είστε από τα πιο σεβαστά άτομα στο forum, αλλά αν δείτε το θέμα λίγο πιο αντικειμενικά, θα καταλάβετε πως την πιο πάνω ατάκα, θα ντρεπόταν να την πει ακόμα κι ο ίδιος ο Κώστας... Ίσως αν στο μέλλον τον δείτε με τη φανέλα αντίπαλης ομάδας, να συμφωνήσετε μαζί μας...

Προφανώς δεν είδα το σημερινό παιχνίδι για να ξέρω τι έγινε και σίγουρα δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση αντιδράσεις όπως χτυπήματα εν ψυχρώ από αντιπάλους ή το βρίσιμο από την κερκίδα...

Ωστόσο, έχοντας παίξει διψήφιο αριθμό φορών τα τελευταία χρόνια ως αντίπαλος με τον Κώστα (και σχεδόν πάντα τύχαινε να είμαι ο προσωπικός του αντίπαλος λόγω θέσης), θεωρώ πως μπορώ να εκφέρω μια άποψη... Καταρχάς, από τις όσες κουβέντες που έχω ανταλλάξει εκτός γηπέδου, μου φαίνεται μια χαρά παιδί, οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί του. Νομίζω όμως πως όποιος έχει τύχει να παίξει αντίπαλος με τον Κώστα, θα τον θεωρεί σίγουρα ως τον πιο εριστικό και προκλητικό παίκτη έχει αντιμετωπίσει ποτέ του... Τα όσα ανέφερε κάποιος σε παραπάνω post (φτυσίματα, βρισίματα, τσιμπιές, τραβήγματα, θέατρο...) είναι συνήθως η κλασική τακτική του για τις πρώτες 1-2 άμυνες, μέχρι να εκνευρίσει τον αντίπαλο και να τον βγάλει εκτός ρυθμού... Προσωπικά, του βγάζω το καπέλο, γιατί όχι μόνο το κάνει, αλλά με κάποιον τρόπο πετυχαίνει να βγαίνει ατιμώρητος (θέλω να πιστεύω πως αυτό συμβαίνει επειδή έχει μάθει τόσα χρόνια να τα κάνει χωρίς να φαίνεται και όχι για άλλους λόγους...) και πάντα ο ίδιος φαίνεται ήρεμος σαν να μην τρέχει τίποτα... Από την άλλη όμως, θεωρώ πως αδικεί τον εαυτό του, γιατί πρώτον, ξέρει μπάσκετ και σίγουρα μπορεί να παίξει "κανονικό" μπάσκετ και δεύτερον εγώ δεν θα άντεχα να με βρίζει ένα ολόκληρο γήπεδο και μια ολόκληρη ομάδα και να ξέρω κιόλας πως το επεδίωκα γιατί με ενδιαφέρει η νίκη με κάθε τρόπο... (τουλάχιστον του αναγνωρίζω πως, σε αντίθεση με άλλους "βρώμικους" παίκτες, ίσως και επειδή ό,τι κάνει το κάνει εκούσια, συνήθως προσέχει να μην θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου του...)
gorilakos
QUOTE(Olorin @ Feb 17 2009, 02:05 ) *
ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΩΝΑ/ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 79-83 (κ.α. 69-69) (ημ. 30-32)


Σαφώς βελτιωμένη εμφάνισή μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως στην τελική αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και δυστυχώς η ήττα είναι ήττα όπως και όσο κι αν χάσεις...

Όπως αναμενόταν, το παιχνίδι από πλευράς Άρη το πήραν πάνω τους οι Χρονόπουλος, Γεωργαλάς. Ο πρώτος, έβαλε πολλά "σκοτωμένα" σουτ που δεν μπαίνουν, σίγουρα λόγω ικανότητας (δεν είναι η πρώτη φορά), αλλά πιθανότατα και λόγω τύχης (χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ήταν το -κατά την άποψή μου- κρισιμότερο σουτ του αγώνα, ένα τρίποντο με ταμπλό(!) με δυο άτομα κρεμασμένα επάνω του, ενώ ήμασταν στο +4 και βρισκόμασταν στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας... Αν δεν έμπαινε αυτό το σουτ, δεν νομίζω πως υπήρχε περίπτωση να χάσουμε το παιχνίδι...). Ο Γεωργαλάς από την άλλη, έπαιρνε την μπάλα σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις της παράτασης από το άουτ και αν δεν κάνω λάθος, δεν έχασε ούτε μια βολή από τις πολλές που εκτέλεσε στην παράταση όταν κυνηγούσαμε το σκορ και κάναμε φάουλ για να σταματήσουμε τον χρόνο...


Νομίζω πως το ξέρετε πως είστε από τα πιο σεβαστά άτομα στο forum, αλλά αν δείτε το θέμα λίγο πιο αντικειμενικά, θα καταλάβετε πως την πιο πάνω ατάκα, θα ντρεπόταν να την πει ακόμα κι ο ίδιος ο Κώστας... Ίσως αν στο μέλλον τον δείτε με τη φανέλα αντίπαλης ομάδας, να συμφωνήσετε μαζί μας...

Προφανώς δεν είδα το σημερινό παιχνίδι για να ξέρω τι έγινε και σίγουρα δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση αντιδράσεις όπως χτυπήματα εν ψυχρώ από αντιπάλους ή το βρίσιμο από την κερκίδα...

Ωστόσο, έχοντας παίξει διψήφιο αριθμό φορών τα τελευταία χρόνια ως αντίπαλος με τον Κώστα (και σχεδόν πάντα τύχαινε να είμαι ο προσωπικός του αντίπαλος λόγω θέσης), θεωρώ πως μπορώ να εκφέρω μια άποψη... Καταρχάς, από τις όσες κουβέντες που έχω ανταλλάξει εκτός γηπέδου, μου φαίνεται μια χαρά παιδί, οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί του. Νομίζω όμως πως όποιος έχει τύχει να παίξει αντίπαλος με τον Κώστα, θα τον θεωρεί σίγουρα ως τον πιο εριστικό και προκλητικό παίκτη έχει αντιμετωπίσει ποτέ του... Τα όσα ανέφερε κάποιος σε παραπάνω post είναι συνήθως η κλασική τακτική του για τις πρώτες 1-2 άμυνες, μέχρι να εκνευρίσει τον αντίπαλο και να τον βγάλει εκτός ρυθμού... Προσωπικά, του βγάζω το καπέλο, γιατί όχι μόνο το κάνει, αλλά με κάποιον τρόπο πετυχαίνει να βγαίνει ατιμώρητος (θέλω να πιστεύω πως αυτό συμβαίνει επειδή έχει μάθει τόσα χρόνια να τα κάνει χωρίς να φαίνεται και όχι για άλλους λόγους...) και πάντα ο ίδιος φαίνεται ήρεμος σαν να μην τρέχει τίποτα... Από την άλλη όμως, θεωρώ πως αδικεί τον εαυτό του, γιατί πρώτον, ξέρει μπάσκετ και σίγουρα μπορεί να παίξει "κανονικό" μπάσκετ και δεύτερον εγώ δεν θα άντεχα να με βρίζει ένα ολόκληρο γήπεδο και μια ολόκληρη ομάδα και να ξέρω κιόλας πως το επεδίωκα γιατί με ενδιαφέρει η νίκη με κάθε τρόπο... (τουλάχιστον του αναγνωρίζω πως, σε αντίθεση με άλλους "βρώμικους" παίκτες, ίσως και επειδή ό,τι κάνει το κάνει εκούσια, συνήθως προσέχει να μην θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου του...)

συμφωνω 100% μαζι σας.....
hidalgo
QUOTE(bozidar78 @ Feb 17 2009, 01:51 ) *
AOM-PAΦΗΝΑ 86-90.Στα 24 δευτερα πριν τη ληξη με το σκορ 82-86 δοθηκε τεχνικη ποινη εις βαρος παικτη της Ραφηνας αλλα ο Τζανιδακης εχασε και τις 2 βολες!!!Κορυφαιος του αγωνα ο Μανωλας που εβαλε τριανταρα αλλα επαθε διαστρεμμα 10 δευτερα πριν τη ληξη και αποχωρησε απο το γηπεδο χωρις να μπορει να το πατησει.Καθοριστικα τα τριποντα του Κιουση στο 72-75 και στο 77-82

αμα παει καμια αλεξανδρατου στο πρωιναδικο βλεπω να χορευει
τσιφτετελεια,δε μασαει,νομιζω τουλαχιστον
GREER
QUOTE(bozidar78 @ Feb 17 2009, 01:51 ) *
AOM-PAΦΗΝΑ 86-90.Στα 24 δευτερα πριν τη ληξη με το σκορ 82-86 δοθηκε τεχνικη ποινη εις βαρος παικτη της Ραφηνας αλλα ο Τζανιδακης εχασε και τις 2 βολες!!!Κορυφαιος του αγωνα ο Μανωλας που εβαλε τριανταρα αλλα επαθε διαστρεμμα 10 δευτερα πριν τη ληξη και αποχωρησε απο το γηπεδο χωρις να μπορει να το πατησει.Καθοριστικα τα τριποντα του Κιουση στο 72-75 και στο 77-82

Πραγματι ο Μανωλας εκανε εκπληκτικη εμφανιση. Ευχομαι γρηγορη επιστροφη στο παιδι.
jaske
QUOTE(GREER @ Nov 25 2008, 04:58 ) *
Θα γινω κουραστικος ακομη μια φορα και θα πω οτι το επιπεδο ειναι κατω του μετριου. Εαν, οπως λετε, η καλυτερη ομαδα το Ιλιον(χωρις να εχω τιποτα με την ομαδα-ειναι,πραγματι, μεχρι τωρα η καλυτερη που εχω δει στη κατηγορια ,πρωτου με φατε) ειναι η βιτρινα της κατηγοριας τοτε δεν εχω τιποτα αλλο να πω. Ο Τζανιδακης εαν δεν ηταν τοσο επιπολαιος και επαιζε λιγο πιο εξυπνα τοτε θα σου ελεγα με εμφατικη βεβαιοτητα οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης της κατηγοριας. Ο Τσιρος ειναι 25 χρονων παιχτης επιπεδου Β'Εθνικης που επελεξε κατι αλλο για τη μπασκετικη ζωη του. Αυτοι ειναι οι λογοι που στηριζω την αποψη μου οτι ειναι τα καλυτερα γκαρντ στη κατηγορια και οχι συναισθηματικοι λογοι που μου προσαπτεις εσυ.

εσυ ποθ τον εβγαλες ενα απο τα δυο καλυτερα γκαρντ της κατηγοριας τωρα τον κραζεις???
CALGON
ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΕΦΟΑ 67 - 49 (37-25)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΤΕΡΡΙΩΤΗΣ-ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΣ) ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΗΣ 3(1), ΤΣΙΩΜΟΣ, ΣΤΑΘΑΤΟΣ 15(3), ΜΗΤΡΟΥ 8(2), ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ 8(2), ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ, ΡΩΣΣΗΣ 11, ΜΑΝΤΖΙΟΣ 4, ΣΤΕΦΑΝΗΣ 5(1), ΜΠΑΛΤΑΣ 4, ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ 2, ΚΙΑΠΕΚΟΣ 7

ΕΦΟΑ (ΣΕΝΤΟΥΚΑΣ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ 4, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΤΡΙΓΑΖΗΣ 2,
ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΛΟΥΛΑΣ, ΚΟΨΙΔΑΣ 32, ΚΟΥΒΑΡΗΣ 3(1), ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ
neopen32
QUOTE(ilion_player @ Feb 17 2009, 01:08 ) *
Το παραμύθι με τον Παπαλουκά θα πρέπει να σταματήσει. Ο άνθρωπος παίζει όπως παίζουν οι ψηλοί της κατηγορίας. Τρώει ξύλο, δίνει ξύλο μόνο που το ξύλο που δίνει είναι φάουλ και ξεσηκωμός στην κερκίδα με τα γνωστά μπινελίκια ενώ το ξύλο που τρώει πολλές φορές τιμωρείται ως θέατρο. Αρκετά πια.


Αρκετά πια. Η συμπεριφορά του Παπαλουκά αποτελεί κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα συμπαικτών και αντιπάλων. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος παίκτης μπάσκετ που φτύνει στο παρκε συνέχεια λες και βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, δημιουργώντας παγίδες για τραυματισμό. Τουλάχιστον οι συμπαίκτες του δεν μπορουν να τον συνετίσουν να ακολουθήσει κάποια αγωγή για την σιελόρροια του.
abasketos
Καλημέρα σε όλους σας.

Abasketos= Κωνσταντίνος Παπαλουκάς

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο, το οποίο είναι αν μη τι άλλο, αστείο...Έχετε ένα εξαιρετικό κλειστό γήπεδο, το οποίο σε γενικές γραμμές φροντίζετε να διατηρείτε όσο το δυνατόν πιο καθαρό κ είστε παράδειγμα προς μίμηση! Παρ' όλα ταύτα, όταν παίζουν παλάιμαχοι πριν ή οποιοσδήποτε άλλος, φροντίστε να σκουπίζετε λίγο καλύτερα το γήπεδο. Βγηκαν κάποια παιδια από την Πεντέλη κ το έπραξαν, αλλά με καινούργια παπούτσια κ πάλι γλιστράγαμε, συν το ότι δεν υπήρχε καν χαλάκι στην γραμματεία να σκουπίσουμε τα πόδια μας(αυτο κ αν είναι κίνδυνος για την σωματική μας ακεραιότητα!).

2ον, για τον τρόπο παιχνιδιού μου, μεγαλώνοντας όλοι διαπιστώνουμε λάθη κ παραλείψεις μας, κ στο μέτρο του εφικτού προσπαθούμε να μετριάζουμε τα αρνητικά μας. Με αυτή τη λογική, θεωρώ πως έχω καταφέρει μεγαλώνοντας να είμαι πολύ πιο μπασκετικός κ πολύ λιγότερο αντιαθλητικός. Χτες το βράδυ προκλήθηκα κ στην 1η(!!!!) άμυνα της Πεντέλης δέχτηκα κστευθείαν γροθιά στο πρόσωπο χωρίς άλλη προηγούμενη επαφή(!!!) από έναν άνθρωπο που έχει περάσει κ από την Α1, έστω κ στα μικρά του χρόνια. Εγώ έχω καταφέρει στην ζωή μου να παίξω μέχρι την ταπεινη Α' ΕΣΚΑ κ ποτέ παραπάνω γιατί πολύ απλά δεν το άξιζα... Αυτός που έρχεται απο εκεί ψηλά, αντί για να με υποχρεώσει από το basket του να παίξω πιο έξυπνα, με την γροθιά του με υποχρεώνει να βρω καταρχήν το κουράγιο να επικεντρωθω στο basket μου κ όχι στο κατς, κ στο πως δεν θα τις φάω, (εξού κ οι φωνές πανυγηρισμού, είναι ένας τρόπος να ανεβάζεις την ατομική σου ψυχολογια απέναντι σε αντίξοες συνθήκες κ να τονώνεις κ την ομάδα σου) Χθες ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπήκε μέσα για να παίξει μπάσκετ, αλλά για να με εκνευρίσει κ να χάσω την αυτοσυγκέντρωσή μου. Θα το εκλάβω σαν κοπλιμέντο αυτό!

3ον κ σημαντικότερο, για όποιον ξέρει basket, όχι νομίζει ότι ξέρει, ο Παναγιωτόπουλος είναι ο άνθρωπος σας!!! Μιλήσατε για Μακρή, Μπάρτζο κ Αττίκο, που πραγματι είναι πολύ καλοί παίχτες, αλλά ο Παναγιωτόπουλος είναι ο άνθρωπος που σας χάρισε το παιχνίδι κ ανεβάζει όποια ομάδα παίζει πολλά επίπεδα πάνω!!! Ανάψτε του μια λαμπάδα στο ύψος του...Τζέμη κ κλειδαμπαρώστε τον να μην τολμήσει να σκεφτεί καν να φύγει από την Πεντέλη! Αλάνθαστος, μαέστρος, σκόρερ, πασέρ κ απ' ότι μαθαίνω Άνθρωπος.

Για την τιμή που μας έκανε ο Larry να σφυρίξει παιχνίδι Α' ΕΣΚΑ δεν έχω να πω κάτι, τα είπε όλα ο ίδιος, αγέρωχα όπως πάντα...

Να είστε όλοι καλά bball.gif
Jabar
Το θέμα αναλύθηκε από όλους φιλάθλους παράγοντες πρωταγωνιστές,διεξοδικά και με ήπιο τρόπο.Ακούστηκαν οι απόψεις μην πλατιάζουμε γιατί θα κινδυνέψουμε να ξεφύγουμε.
Ας ασχοληθούμε με το παιχνίδι το ίδιο.Οσο για τον Παναγιωτόπουλο είναι από τους καλύτερους στη θέση του.Ισως αυτό που λείπει από τον φετινό Αρη Πετρούπολης και κάθε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της.
ilion_player
Από τις αντιδράσεις στο post μου βγαίνουν δύο συμπεράσματα.
1. Κανείς δεν είπε τίποτα για την συγκεκριμένη φάση με τον Βορεάδη άρα ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΑΚΑΣ υπάρχει αποδοχή της άποψης μου.
2. Ο Παπαλουκάς μάλλον την έχει πατήσει σαν τον βοσκό με το λύκο που ενώ στην αρχή έκανε πλάκα, όταν ήρθε πραγματικά ο λύκος κανείς δεν τον πίστευε. Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους δεν έχω παίξει αντίπαλος με τον Κώστα για να ξέρω από πρώτο χέρι αν αυτά που μου λέτε είναι αλήθεια αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω κανενός την άποψη ιδιαίτερα κάποιου ή κάποιων που έχουν παίξει αντίπαλοι με τον Κώστα. Επίσης όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κώστας ανακάλυψε την Αμερική δηλαδή όλα αυτά τα χτυπήματα που περιγράφονται στα παραπάνω post και τα κάνει μόνο αυτός. Το θέμα λοιπόν είναι να τα βάλουμε στην ζυγαριά και να δούμε ποιος κανει τα πιο πολλά στους αγώνες. Αλλά για μια στιγμή!! Αυτό δεν είναι δουλειά του Βορεάδη και του κάθε Βορεάδη αυτού που απαξίωσε και τους δύο παίκτες χθες; Η τεράστια εμπειρία του δεν θα έπρεπε να του επιτρέπει να βλέπει τα τσιμπήματα, τις φτυσιές, τις μπουνιές και όλα αυτά που τόσο γλαφυρά περιγράφτηκαν στα παραπάνω post και να τα τιμωρεί σε κάθε φάση ξεχωριστά; Ή μήπως αυτό που επιβάλλει το κύρος και η εμπειρία του να κάνει είναι "πάρτε από ένα φάουλ όποιος και να φταίει επειδη δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι μαζί σας όλο το βράδυ"; Και για να ξαναγυρίσω στον Κώστα, η άποψη μου για το παιδί είναι προσωπική και εκτός γηπέδου και τον θεωρώ ένα καλό παιδί. Κάποιοι συμφωνούν μαζί μου. Μέσα στο παιχνίδι οι αντικανονικές ενέργειές του θα πρέπει να τιμωρούνται όπως ακριβώς και των άλλων παικτών. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Ούτε απαξίωση ούτε ανοχή. Η Ένωση θέλει να κερδίζει και να χάνει τα παιχνίδια στα ίσια μαζί και να έχει τον σεβασμό των αντιπάλων της (που σημειωτέων τον έχω εισπράξει σε πολλά γήπεδα) χωρίς απαξιώσεις από ανθρώπους που θα πρέπει να είναι κομπάρσοι ενός αγώνα και όχι πρωταγωνιστές. Πάντως ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν στο post μου για τα καλά τους λόγια αλλά πολύ περισσότερο για τις απόψεις τους ιδιαίτερα τις αντίθετες. Το επίπεδο του forum είναι πολύ ψηλό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για αυτό.
pitbull
ρε παιδια αφηστε ησυχο το παιδι. μαγκια του και αλλοι προσπαθουν να κανουν αυτα που κανει αλλα χωρις επιτυχια!!!!!!!!!!!!!
ilion_player
QUOTE(pitbull @ Feb 17 2009, 11:27 ) *
ρε παιδια αφηστε ησυχο το παιδι. μαγκια του και αλλοι προσπαθουν να κανουν αυτα που κανει αλλα χωρις επιτυχια!!!!!!!!!!!!!


Δεν συμφωνώ μαζί σου. Ο Κώστας ξέρει πως θέλω να τον βλέπω και παρότι συνθήκες παιχνιδιών τον κάνουν να παίζει όπως δεν μου αρέσει πιστεύω ότι όποτε μπορεί μου δίνει το θέαμα που θέλω να δω. Δεν μπορώ όμως να επιδοκιμάσω πράγματα που γενικά αποδοκιμάζω.
pitbull
QUOTE(ilion_player @ Feb 17 2009, 11:34 ) *
Δεν συμφωνώ μαζί σου. Ο Κώστας ξέρει πως θέλω να τον βλέπω και παρότι συνθήκες παιχνιδιών τον κάνουν να παίζει όπως δεν μου αρέσει πιστεύω ότι όποτε μπορεί μου δίνει το θέαμα που θέλω να δω. Δεν μπορώ όμως να επιδοκιμάσω πράγματα που γενικά αποδοκιμάζω.

να λεμε τα συκα συκα και..................... δεν τον κανουν να παιζει, ειναι μερος του παιχνιδιου του. τον εχω δει να εκνευριζει παικτες που ουτε μυγα δεν ακουμπανε.
dominik
QUOTE(sonic @ Feb 17 2009, 00:31 ) *
και τα σπατα επρεπε να χασουν αλλα....
...ασσος λοιπον με 5 ποντους αν θυμαμε καλα.
αααα...καλο κουβα...επιτελους...χαχαχααχα

υπονοουμενο για τους κυριους με τα γκρι η μου φανηκε?!?
Scales.4

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ένωση Ιλίου κ όχι για τον χθεσινό αγώνα μόνο αλλά κ για την όλη πορεία τα τελευταία
χρόνια (ομάδα που τυγχάνει να την παρακολουθώ) , είναι ομάδα που με πολύ σωστές κινήσεις, και βήμα βήμα κάθε χρόνο
καταφέρνει να ανεβαίνει ένα σκαλί κάθε φορά κ ταυτόχρονα να βελτιώνει κ παιδιά που παίζουν χρόνια στην ομάδα όπως ο Μπέλλας Ο. κ ο Σκαλωμένος κ.α. πράγμα πολύ σημαντικό.
Φαίνεται οτι κάνουν καλή δουλειά κ ομάδες τέτοιες όπως κ ο ΝΑΟ (που έχω την τύχη να παίζω) με καλές εγκαταστάσεις κ καλή οργάνωση είναι ομάδες που ο κάθε αθλητής χαίρετε να αγωνίζεται.
Προσωπικά αυτό κρατάω απο το χθεσινό ματς που πιστέυω είναι κ το ποιο σημαντικό οτι αγωνιζόντουσαν δυο ομάδες "υποδείγμα" για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, και όλα αυτά περί πρόκλησης είναι πράγματα που αργά η γρήγορα θα έχουν ξεχαστεί....
Εύχομαι στην ομάδα της Ένωσης την άνοδο (αν αξίζουν βέβαια, να ανέβουν)

Όσο για εμάς πάμε για τον επόμενο δύσκολο αγώνα.....


streetbc
QUOTE(abasketos @ Feb 17 2009, 10:50 ) *
Καλημέρα σε όλους σας.

Abasketos= Κωνσταντίνος Παπαλουκάς

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο, το οποίο είναι αν μη τι άλλο, αστείο...Έχετε ένα εξαιρετικό κλειστό γήπεδο, το οποίο σε γενικές γραμμές φροντίζετε να διατηρείτε όσο το δυνατόν πιο καθαρό κ είστε παράδειγμα προς μίμηση! Παρ' όλα ταύτα, όταν παίζουν παλάιμαχοι πριν ή οποιοσδήποτε άλλος, φροντίστε να σκουπίζετε λίγο καλύτερα το γήπεδο. Βγηκαν κάποια παιδια από την Πεντέλη κ το έπραξαν, αλλά με καινούργια παπούτσια κ πάλι γλιστράγαμε, συν το ότι δεν υπήρχε καν χαλάκι στην γραμματεία να σκουπίσουμε τα πόδια μας(αυτο κ αν είναι κίνδυνος για την σωματική μας ακεραιότητα!).

2ον, για τον τρόπο παιχνιδιού μου, μεγαλώνοντας όλοι διαπιστώνουμε λάθη κ παραλείψεις μας, κ στο μέτρο του εφικτού προσπαθούμε να μετριάζουμε τα αρνητικά μας. Με αυτή τη λογική, θεωρώ πως έχω καταφέρει μεγαλώνοντας να είμαι πολύ πιο μπασκετικός κ πολύ λιγότερο αντιαθλητικός. Χτες το βράδυ προκλήθηκα κ στην 1η(!!!!) άμυνα της Πεντέλης δέχτηκα κστευθείαν γροθιά στο πρόσωπο χωρίς άλλη προηγούμενη επαφή(!!!) από έναν άνθρωπο που έχει περάσει κ από την Α1, έστω κ στα μικρά του χρόνια. Εγώ έχω καταφέρει στην ζωή μου να παίξω μέχρι την ταπεινη Α' ΕΣΚΑ κ ποτέ παραπάνω γιατί πολύ απλά δεν το άξιζα... Αυτός που έρχεται απο εκεί ψηλά, αντί για να με υποχρεώσει από το basket του να παίξω πιο έξυπνα, με την γροθιά του με υποχρεώνει να βρω καταρχήν το κουράγιο να επικεντρωθω στο basket μου κ όχι στο κατς, κ στο πως δεν θα τις φάω, (εξού κ οι φωνές πανυγηρισμού, είναι ένας τρόπος να ανεβάζεις την ατομική σου ψυχολογια απέναντι σε αντίξοες συνθήκες κ να τονώνεις κ την ομάδα σου) Χθες ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπήκε μέσα για να παίξει μπάσκετ, αλλά για να με εκνευρίσει κ να χάσω την αυτοσυγκέντρωσή μου. Θα το εκλάβω σαν κοπλιμέντο αυτό!

3ον κ σημαντικότερο, για όποιον ξέρει basket, όχι νομίζει ότι ξέρει, ο Παναγιωτόπουλος είναι ο άνθρωπος σας!!! Μιλήσατε για Μακρή, Μπάρτζο κ Αττίκο, που πραγματι είναι πολύ καλοί παίχτες, αλλά ο Παναγιωτόπουλος είναι ο άνθρωπος που σας χάρισε το παιχνίδι κ ανεβάζει όποια ομάδα παίζει πολλά επίπεδα πάνω!!! Ανάψτε του μια λαμπάδα στο ύψος του...Τζέμη κ κλειδαμπαρώστε τον να μην τολμήσει να σκεφτεί καν να φύγει από την Πεντέλη! Αλάνθαστος, μαέστρος, σκόρερ, πασέρ κ απ' ότι μαθαίνω Άνθρωπος.

Για την τιμή που μας έκανε ο Larry να σφυρίξει παιχνίδι Α' ΕΣΚΑ δεν έχω να πω κάτι, τα είπε όλα ο ίδιος, αγέρωχα όπως πάντα...

Να είστε όλοι καλά bball.gif

Αν προσεχες 2-3 ποστ παρακατω θα εβλεπες πως τον ανεφερα και ειπα πως ηταν εκ των πρωταγωνιστων του παιχνιδιου!!!!Απλα το εκανα με καθυστερηση 15λεπτων.....Συμφωνουμε παντως,κορυφαιος play maker!!!!
ΥΓ:μπορει και να ξερω λιγο παραπανω μπασκετ απο μερικους...Καλη συνεχεια!
basketman_13
..καλο ειναι να πεσουν οι τονοι πλεον για ολες τισ ομαδες ..ακολουθει μια πλυ ενδιαφερον αγωνιστικη ..δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ των ομαδων κ ολα παιζονται κ ειναι ανοιχτα..ειδα το παιχνιδι της πεντελης μπραβο κ στις δυο ομαδες για το παθος που εδειξαν...δεν χρειαζονται πολλα λογια η πεντελη ηταν κλυτερη στο δευτερο ημιχρονο επαιξε κλειστη κ σκληρη αμυνα...κ ειχε ενα εξαιρετικο παναγιωτοπουλο που κρατησε μια ομαδα μονος του οταν η ενωση εδειχνε οτι ειχε το πανω χερι..κλη συνεχεια σε ολους!
basketka*los
Ας προσπαθησω για αλλη μια φορα να σας βγαλω απο το σκεπτικο να ασχολειστε με κατι αλλο περα απο μπασκετακι....Βλεποντας το προγραμμα διαπιστωνω οτι η ομαδα του Γαλατσιου αν ειναι λιγο προσεκτικη σε 4-5 αγωνιστικες (μεχρι να παει στη Ρφηνα δλδ.) θα ναι παλι πρωτη και παλι θα την θεωρουμε φαβορι...Απο το Ιλιον ποιοι πηγαν φανταροι?Κακη στιγμη βρηκαν να φυγουν καθως δε θεωρω αυτο που λενε εδω μεσα οτι δε πειραζει που εχασε στη Πεντελη,αφου αυτη η νικη θα μπορουσε να της δωσει ανοδο,τωρα δεν εχει καποιο πλεονεκτημα σε σχεση με τους αλλους!Ειχε χρονια παντως η Α'εσκα να χει τεσσερις ομαδες με ισες πιθανοτητες να ανεβουν(κατα τη γνωμη μου 25% ολοι,ισως λιγο περισσοτερες ο Ταυρος),πολυ ενδιαφερον φετος το πρωταθλημα,αν και με πεσμενο το επιπεδο χρονο με το χρονο!
Steryios
Νίκη Αμαρουσίου-Κερατέα 69-55 (36-34)
Διαιτητές: Νανούρης-Καλαϊτζάκης
Νίκη Αμαρουσίου (Κωλέτσης): Κουτσώνας 6 (2), Βλαχονάτσιος, Βασιλάκης 2, Υφαντής 4, Βασιλάκος 10, Κοντογιάννης 17 (2), Γιατράκος Χ. 5, Τάσιος (1), Κεράτσας 6, Τσέκενης 2, Γιατράκος Α., Ασημένιος 14
Κερατέα (Κόντος): Κοροβέσης, Νικολόπουλος Γ. 15 (2), Κηρομίτης 4, Ξαρχάς 12, Καρδάρας, Ανδρέικος 6, Χρονόπουλος 14, Κομματάς 4

Χολαργός-ΕΦΟΑ Σπ. Λούης 67-49 (37-25)
Διαιτητές: Αντερριώτης-Κανακάρης
Χολαργός (Παπαμάρκος): Δημητρακούλης 3 (1), Τσιώμος, Σταθάτος 15(3), Μήτρου 8 (2), Κουντούρης 8 (2), Βουγιούκας, Ρώσσης 11, Μάντζιος 4, Στεφανής 5 (1), Μπαλτάς 4, Τζανετάκος 2, Κιαπέκος 7
ΕΦΟΑ Σπ. Λούης (Σεντούκας): Αναγνωστόπουλος 1, Μπαλάτσος 4, Αντωνόπουλος 4, Καραγεώργος, Τριγάζης 2, Παπαζαφειρόπουλος 3, Λούλας, Κοψιδάς 32, Κούβαρης 3 (1), Τσιάτσιος

Σπάτα-Απόλλωνας 75-68 (41-23)
Διαιτητές: Τεφτίκης-Τάτσης
Σπάτα (Σωτηριάδης): Κοσμάς 5 (1), Πολυχρόνης, Λίτσος 17 (2), Γραμματόπουλος 6, Μπέκας, Κενούτης, Χατζηγιάννης 14, Λάβαρης 22 (1), Μαντέλος 4, Τραυλός, Λεγάτος 7 (1), Αργυρόπουλος
Απόλλωνας (Αναστασόπουλος): Παπαδιονυσίου, Σομπατζής 11 (2), Κουμπούρας 13, Κουτσούμπας 3 (1), Ζησιμόπουλος 9, Παπαγιαννακόπουλος 1, Δήμας 4, Ντάφλος 12, Γιαννόπουλος 9 (1), Κονταξής 4

Εν. Ηρακλείου Τ.-Άρης Πετρούπολης 79-83π. 69-69κ.α. (30-32)
Διαιτητές: Μανδρέκας-Ορφανός
Εν. Ηρακλείου (Σγούρος): Λουίζος 6, Κουκουζέλης 22 (3), Καναβός 9, Χάρος 22 (2), Βούζας 12 (2), Χαλκίδης 8
Άρης Πετρούπολης (Κακαλιάς): Τόλιος 8, Βενιτουράκης 2, Γεωργαλάς 26 (4), Χρονόπουλος 28 (4), Βασιλείου 5, Ντάνας 14 (2)

Αθηναϊκός-Γαλάτσι Κυπρ. 44-65 (19-26)
Διαιτητές: Μητρόπουλος-Γιακείμη
Αθηναϊκός (Κονιστής): Ζιρδέλης, Παπαποστόλου 4, Τόλιας, Κοκορόγιαννης 3, Παζαράς 17, Σελίμης 3, Χαραλαμπόπουλος 2, Ρούσσος, Ζαμπάρας 12, Σκουλάς 1, Ιμαριάγκμπε
Γαλάτσι Κυπρ. (Νικητόπουλος): Θεοδωρίδης 2, Ζωϊτσάκος 3 (1), Λαούδης 9 (3), Αθανασιάδης, Σιδέρης 13 (3), Φράγκος, Φρίμας 4, Στρατάκης 4, Τασιόπουλος 20, Καψούρης 9, Σταυράκης 1

Μαρκόπουλο-Αργοναύτης Τρ. 86-90 (44-50)
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος-Σέλληνας
Μαρκόπουλο (Χασιώτης): Τσίρος 8, Σιδέρης 6, Στεφάτος 4, Παπαγιαννάκος 12, Σούρλας 14 (4), Λαμανδρέας 9 (1), Τζανιδάκης 33 (5), Πλιάκος, Τσόνης, Μαυροθαλασσίτης, Μουστάκης, Λαγουδάκης
Αργοναύτης Τρ. (Κουμαράς): Προκόπης 12, Πανάγος 10 (2), Μπίρδας 13 (1), Λιοσάτος 2, Μανώλας 31 (2), Χαλβατζής 6, Πετριανίδης 2, Κιούσης 14 (4), Σκορδίλης, Γαλανάκης, Παπαευσταθίου, Κελάδης

Νεοπεντελικός-Εν. Ιλίου 73-65 (25-31)
Διαιτητές: Βορεάδης-Μανουσόπουλος
Νεοπεντελικός (Παπανικολάου): Μπάρτζος 15 (3), Μάντζιος 2, Παναγιωτόπουλος 15 (3), Μακρής 19 (1), Μανιάτης 5, Καρκανίδης, Μάγειρας, Χαρτοματσίδης, Αττίκος 13 (1), Κορίζης 2, Κόρβιγκτον 2, Τζέμης
Εν. Ιλίου (Καρακώστας): Θέος, Μπέλλας Ι. 12 (2), Μπαλαούρας, Σκαλωμένος 9, Κοσμίδης 4, Μπέλλας Ο. 10 (2), Παπαλουκάς 7, Φούτσης 9, Μανεσιώτης, Αναστασόπουλος 18 (3)

Αίολος-Αετός 73-71 (37-31)
Διαιτητές: Μαλανδρής-Ραχιώτης
Αίολος (Θάνος): Νικητάκης, Παζαράς, Πλατής 5 (1), Σταμπουλής, Κορκοσούρας 10, Καραμαδούκης 10 (2), Καυκής 16, Καρακώστας 14, Σωλομονίδης 13 (2), Κρητικός 5, Κοκλώνης
Αετός (Γκολφινόπουλος-Πασχάλης): Τσιγωνάκης 2, Πετρόπουλος 26 (3), Μπούρας, Σοφιανόπουλος 2, Περγαντής 2, Μπαρδουνιώτης 8, Παπακωνσταντίνου 7, Παπασταματίου 2, Κουντουμάδης 22

Η βαθμολογία (σε 18 αγώνες): Εν. Ιλίου 33, Αίολος Τ. 33, Χολαργός 32, Γαλάτσι Κυπρ. 32, Αργοναύτης Τρ. 30, Άρης Πετρούπολης 30, Νεοπεντελικός 29, Νίκη Αμαρουσίου 29, Εν. Ηρακλείου Τ. 28, Αετός 18, Απόλλωνας 23, Σπάτα 23, ΕΦΟΑ Σπ. Λούης 22, Κερατέα 22, Μαρκόπουλο 21, Αθηναϊκός 18.

Η επόμενη αγωνιστική (19η 23/02): Αετός-Χολαργός, ΕΦΟΑ Σπ. Λούης-Σπάτα, Απόλλωνας-Αθηναϊκός, Γαλάτσι Κυπρ.-Νίκη Αμαρουσίου, Κερατέα-Εν. Ηρακλείου Τ., Άρης Πετρούπολης-Μαρκόπουλο, Εν. Ιλίου-Αργοναύτης Τρ., Νεοπεντελικός-Αίολος.

πηγή:basketblog.gr
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(ilion_player @ Feb 17 2009, 12:12 ) *
την έχει πατήσει σαν τον βοσκό με το λύκο που ενώ στην αρχή έκανε πλάκα, όταν ήρθε πραγματικά ο λύκος κανείς δεν τον πίστευε.

Οταν ειναι να ερθω εγω, θα το καταλαβεις μην ανησυχεις tongue.gif
hidalgo
QUOTE(basketka*los @ Feb 17 2009, 13:55 ) *
Ας προσπαθησω για αλλη μια φορα να σας βγαλω απο το σκεπτικο να ασχολειστε με κατι αλλο περα απο μπασκετακι....Βλεποντας το προγραμμα διαπιστωνω οτι η ομαδα του Γαλατσιου αν ειναι λιγο προσεκτικη σε 4-5 αγωνιστικες (μεχρι να παει στη Ρφηνα δλδ.) θα ναι παλι πρωτη και παλι θα την θεωρουμε φαβορι...Απο το Ιλιον ποιοι πηγαν φανταροι?Κακη στιγμη βρηκαν να φυγουν καθως δε θεωρω αυτο που λενε εδω μεσα οτι δε πειραζει που εχασε στη Πεντελη,αφου αυτη η νικη θα μπορουσε να της δωσει ανοδο,τωρα δεν εχει καποιο πλεονεκτημα σε σχεση με τους αλλους!Ειχε χρονια παντως η Α'εσκα να χει τεσσερις ομαδες με ισες πιθανοτητες να ανεβουν(κατα τη γνωμη μου 25% ολοι,ισως λιγο περισσοτερες ο Ταυρος),πολυ ενδιαφερον φετος το πρωταθλημα,αν και με πεσμενο το επιπεδο χρονο με το χρονο!

πολυ δυσκολα για γαλατσι,χωρις δρακακη ,τσιροπουλο,χαρακτινο οι οποιοι απ οτι βλεπω
μπορει κ να μη ξαναπαιξουν,τουλαχιστο αμεσα
6th player
Καλησπέρα φίλοι .Χθες είχα την ευκαιρία να δω το ντέρμπυ της αγωνιστικής ανάμεσα στην πεντέλη και το ίλιον,που όπως διαπιστώνω είδαν και πολλοί από εσάς.Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή:ο Παπαλουκάς είναι ένα παιδί που ζει τον αγώνα και βγάζει πάθος και ενέργεια πολές φορές όπως πρέπει,πιο πολλές όμως με λάθος τρόπο...εκεί πρέπει να επέμβει ο διαιτητής και να πράξει ανάλογα.Χθες οι διαιτητές έκαναν γαργάρα τις προκλήσεις που δέχθηκε ο Παπαλουκάς και τον τιμώρησαν για πράγματα που δεν έκανε με το αιτιολογικό του...μη έντιμου πρότερου βίου.Ο Βορεάδης πήρε σφύριγμα από τη σέντρα για τεχνική ποινή την ώρα που ο άλλος έδωσε φάουλ υπέρ του ιλίου(τεχνική ποινή για θέατρο στον Αναστασόπουλο).Ο τελευταίος ακόμη πρέπει να τρώει ξύλο από τα παιδιά της πεντέλης.Γενικά κατά την ταπεινή μου γνώμη οι διαιτητές ήταν απροκάλυπτα φιλικά προσκείμενοι προς την πεντέλη.Αρκετό χώρο όμως τους δώσαμε.
Για το παιχνίδι λοιπόν:οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με καλό μπάσκετ.Στο πρώτο η ένωση είχε τον έλεγχο έπαιζε έξυπνα και συντηρούσε ένα προβάδισμα 5-6 πόντων.Στο δεύτερο η πεντέλη ήταν καλύτερη έπιασε το ίλιον όταν αυτό έφυγε με 10 ,πέρασε και με 5,αλλα το παιχνίδι ξαναγύρισε και τελικά κρίθηκε οριστικά 2 λεπτά πριν το τέλος όταν με ένα σερί εύστοχων σουτ 3 πόντων άνοιξε την διαφορά στους 10.
Το παιχνίδι κρίθηκε(αν αγνοήσουμε τους γκρι βέβαια),στην ποιότητα των παικτών της πεντέλης που στα δύσκολα πήραν προσωπικές φάσεις και καθάρισαν το ματς.Από την άλλη θεωρώ πως το ίλιον παίζει στα όριά του, ειδικά τώρα με το΄ελλειπές ρόστερ.Είναι φανερό πως είναι ομάδα του προπονητή με πολύ δουλειά και πειθαρχεία .όπως είναι όμως φανερό πως όταν το παιχνίδι σκληραίνει δεν υπάρχει ο παίκτης που θα κάνει το παραπάνω και χθές με το πολύ ξύλο,και την ανοχή των γκρι οδηγηθήκαν σε άλλο μπάσκετ από αυτό που παίζουν.
Συγχαρητήρια και στους 2 αντιπάλους για το ωραίο θέαμα και καλή σας συνέχεια.
Υ.Γ.:Για το πρωτάθλημα είναι καλό που έχασε το ίλιον για να υπάρχει ενδιαφέρον ως το τέλος μακάρι όμως να μην ξαναδούμε τέτοιες διαιτησίες.Φυσικα και δεν υποτιμώ τη νίκη της πεντέλης και τέλος ένα μπράβο στους παίκτες και τους προπονητές που μετά το τέλος έφυγαν αγκαλιασμένοι παρά την ένταση που είχε ο αγώνας.
mimos8
ο μπαρτζος ειναι παιχτης ψυχολογιας και πραγματικος killer οταν παιρνει τις τελευταιες επιθεσεις ενος ντερμπι!αρκει να νοιωθει οτι τον πιστευουν συμπαικτες και προπονητες.
terastios
QUOTE(6th player @ Feb 17 2009, 16:01 ) *
Καλησπέρα φίλοι .Χθες είχα την ευκαιρία να δω το ντέρμπυ της αγωνιστικής ανάμεσα στην πεντέλη και το ίλιον,που όπως διαπιστώνω είδαν και πολλοί από εσάς.Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή:ο Παπαλουκάς είναι ένα παιδί που ζει τον αγώνα και βγάζει πάθος και ενέργεια πολές φορές όπως πρέπει,πιο πολλές όμως με λάθος τρόπο...εκεί πρέπει να επέμβει ο διαιτητής και να πράξει ανάλογα.Χθες οι διαιτητές έκαναν γαργάρα τις προκλήσεις που δέχθηκε ο Παπαλουκάς και τον τιμώρησαν για πράγματα που δεν έκανε με το αιτιολογικό του...μη έντιμου πρότερου βίου.Ο Βορεάδης πήρε σφύριγμα από τη σέντρα για τεχνική ποινή την ώρα που ο άλλος έδωσε φάουλ υπέρ του ιλίου(τεχνική ποινή για θέατρο στον Αναστασόπουλο).Ο τελευταίος ακόμη πρέπει να τρώει ξύλο από τα παιδιά της πεντέλης.Γενικά κατά την ταπεινή μου γνώμη οι διαιτητές ήταν απροκάλυπτα φιλικά προσκείμενοι προς την πεντέλη.Αρκετό χώρο όμως τους δώσαμε.
Για το παιχνίδι λοιπόν:οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με καλό μπάσκετ.Στο πρώτο η ένωση είχε τον έλεγχο έπαιζε έξυπνα και συντηρούσε ένα προβάδισμα 5-6 πόντων.Στο δεύτερο η πεντέλη ήταν καλύτερη έπιασε το ίλιον όταν αυτό έφυγε με 10 ,πέρασε και με 5,αλλα το παιχνίδι ξαναγύρισε και τελικά κρίθηκε οριστικά 2 λεπτά πριν το τέλος όταν με ένα σερί εύστοχων σουτ 3 πόντων άνοιξε την διαφορά στους 10.
Το παιχνίδι κρίθηκε(αν αγνοήσουμε τους γκρι βέβαια),στην ποιότητα των παικτών της πεντέλης που στα δύσκολα πήραν προσωπικές φάσεις και καθάρισαν το ματς.Από την άλλη θεωρώ πως το ίλιον παίζει στα όριά του, ειδικά τώρα με το΄ελλειπές ρόστερ.Είναι φανερό πως είναι ομάδα του προπονητή με πολύ δουλειά και πειθαρχεία .όπως είναι όμως φανερό πως όταν το παιχνίδι σκληραίνει δεν υπάρχει ο παίκτης που θα κάνει το παραπάνω και χθές με το πολύ ξύλο,και την ανοχή των γκρι οδηγηθήκαν σε άλλο μπάσκετ από αυτό που παίζουν.
Συγχαρητήρια και στους 2 αντιπάλους για το ωραίο θέαμα και καλή σας συνέχεια.
Υ.Γ.:Για το πρωτάθλημα είναι καλό που έχασε το ίλιον για να υπάρχει ενδιαφέρον ως το τέλος μακάρι όμως να μην ξαναδούμε τέτοιες διαιτησίες.Φυσικα και δεν υποτιμώ τη νίκη της πεντέλης και τέλος ένα μπράβο στους παίκτες και τους προπονητές που μετά το τέλος έφυγαν αγκαλιασμένοι παρά την ένταση που είχε ο αγώνας.
blove.gif

Ευτυχώς φίλε που δεν αναφέρθηκες στη διαιτησία τόσο πολύ ( 4 φορές) και στο τέλος δεν υποτιμάς τη νίκης του Νεοπεντελικού.
θα μιλήσω μόνο για τη διαιτησία μιας και στα καθαρά μπασκετικά δεν διαφωνώ και πολύ μαζί σου.
Η διαιτησία του Βορεάδη είναι από τις καλύτερες που έχω δει στα αρκετά χρόνια που βλέπω την ΕΣΚΑ. Σίγουρα είχε και κάποια σφυρίγματα που από τη μεριά που καθεσαι στο γήπεδο μπορεί να τα δεις διαφορετικά. Το να λες ότι κάποια ομάδα κατάφερε να επιρεάσει ένα διαιτητη Διεθνή και Α1 ( νομίζω ότι σφύριξε και τελικό Ολυμπιάδος 2004) για ένα παιχνίδι που δεν κρίνει στην ουσία τίποτα για τον ευνοημένο μάλλον υπερεκτιμάς ή υποτιμάς μεγέθη.
Μήπως επαιξε για τους άλλους διεκδικητές ?
Για να δούμε τη συμπεριφορά του Νεοπεντελικού αλλά και των ΓΚΡΙ όπως λες στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΙΟΛΟ
Υ.Γ για τον Παπαλουκά θα πω ότι είναι πολύ καλό παιδί εκτός γηπέδου αλλά όταν μπαίνει στο γήπεδο παίζει για να κερδίζει - έτσι πρέπει να κάνει- χρησιμοποιώντας πολλές φορες και θεατρινισμούς, κάποιες φορές όμως ο τρόπος που παίζει μπορεί να του γυρίσει ανάποδα όπως και έγινε εχθές από έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Κορβιγκτον.
6th player
QUOTE(terastios @ Feb 17 2009, 18:02 ) *
blove.gif

Ευτυχώς φίλε που δεν αναφέρθηκες στη διαιτησία τόσο πολύ ( 4 φορές) και στο τέλος δεν υποτιμάς τη νίκης του Νεοπεντελικού.
θα μιλήσω μόνο για τη διαιτησία μιας και στα καθαρά μπασκετικά δεν διαφωνώ και πολύ μαζί σου.
Η διαιτησία του Βορεάδη είναι από τις καλύτερες που έχω δει στα αρκετά χρόνια που βλέπω την ΕΣΚΑ. Σίγουρα είχε και κάποια σφυρίγματα που από τη μεριά που καθεσαι στο γήπεδο μπορεί να τα δεις διαφορετικά. Το να λες ότι κάποια ομάδα κατάφερε να επιρεάσει ένα διαιτητη Διεθνή και Α1 ( νομίζω ότι σφύριξε και τελικό Ολυμπιάδος 2004) για ένα παιχνίδι που δεν κρίνει στην ουσία τίποτα για τον ευνοημένο μάλλον υπερεκτιμάς ή υποτιμάς μεγέθη.
Μήπως επαιξε για τους άλλους διεκδικητές ?
Για να δούμε τη συμπεριφορά του Νεοπεντελικού αλλά και των ΓΚΡΙ όπως λες στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΙΟΛΟ
Υ.Γ για τον Παπαλουκά θα πω ότι είναι πολύ καλό παιδί εκτός γηπέδου αλλά όταν μπαίνει στο γήπεδο παίζει για να κερδίζει - έτσι πρέπει να κάνει- χρησιμοποιώντας πολλές φορες και θεατρινισμούς, κάποιες φορές όμως ο τρόπος που παίζει μπορεί να του γυρίσει ανάποδα όπως και έγινε εχθές από έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Κορβιγκτον.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμφωνούμε μπασκετικά μιας και αυτό είναι η ουσία.
Κάποιες φορές όμως πρέπει να μιλάμε και για κακιές διαιτησίες ...που όπως καταλαβαίνω απο τα λεγόμενά σου συμφωνείς ότι η συγκεκριμένη ήταν τέτοια.
Δεν είπα ότι η πεντέλη τον "επηρέασε" ,εσύ το υπέθεσες,το αναφέρεις ή ότι άλλο θέλεις.Η διαιτησία ήταν αυτή που ήταν ίσως "τυχαία", ίσως όμως και για να ευνοήσει κάποιον που μπορεί να ευνοείται από κάποιο αποτέλεσμα.
Κακώς κάνουμε τέτοια κουβέντα και όχι αμιγώς μπασκετική ,αλλά ήθελα να πω τη γνώμη μου για αυτά που είδα χθες.
Ειλικρινά και πάρα πολύ φιλικά το μόνο που δεν θέλω είναι να είναι αυτοί πρωταγωνιστές και όχι οι παίκτες, να είσαι καλά και πάντα καλοπροαίρετος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.