Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Jabar
QUOTE(terastios @ May 11 2009, 14:24 ) *
Αγαπητέ κε Διαχειριστά.
θα ήθελα με τη σειρά μου να βοηθήσω στην καλύτερη λειτουργία του forum αναφέροντας ότι ο σκοπός που θα πρέπει εξυπηρετεί ένα forum είναι η ελεύθερη παράθεση απόψεων και σκέψεων έτσι ώστε οι καλοπροαίρετοι να μπορούν να βλέπουν τι σκέφτονται και κάποιοι άλλοι.

Ο σκοπός ύπαρξης του basketforum.gr είναι η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων γύρω από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης με κύριο γνώμονα το σεβασμό, την ευγένεια, την κατανόηση, τη διαλλακτικότητα και τη βέλτιστη, κατά το δυνατόν, έκφραση.To να πετάξει κάποιος λάσπη δεν είναι ούτε άποψη ούτε σκέψη.Δημιουργεί πικρία και πρόκληση.Ούτε είναι ελευθερία η αμετροέπεια και η υποκρισία.Επί πλέον κανένας δεν απαγόρευσε σε οποιδήποτε να γράψει ότι θέλει.Απλά να το υπογράψει ζητήθηκε.Η ανωνυμία λοιπόν καλύπτει τα πάντα και όταν πρέπει να το υπογράψει δεν είναι άξιο της υπογραφής του και δεν το γράφει?Τα συγκεκριμένα ουσιαστικά δεν διεγράφησαν αλλά αποδοκιμάστηκαν.Θέλουμε το φόρουμ να είναι φιλικό για χρήστες που αγαπούν το μπάσκετ και όχι να μπαίνουν και να αισθάνονται πικρία και να πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
Κανονισμός 3:
  • Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
    Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.
Ποινή:
  • Πρόσθεση 1 φάουλ.
  • Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
  • Πιθανός προσωρινός αποκλεισμός του μέλους από το φόρουμ, με διατήρηση της δυνατότητας ανάγνωσης των μηνυμάτων, και χρήσης των υπόλοιπων λειτουργιών του φόρουμ (προσωπικά μηνύματα, παιχνίδια fantasy league, overplaybet...).
==============================================

QUOTE
Όσοι έχουν καταγγελίες και στοιχεία πάνε στις αρμόδιες αρχές δεν γράφουν σε forum. Τα εκ του πονηρού να είσθε σίγουροι ότι γίνονται αντιληπτά άμεσα και απορίπτονται ούτως ή άλλως από τα μέλη, οπότε δεν χρειάζονται τιμωρίες οι παραβάτες.

Είναι γνωστό ότι ο Γκαίμπελς έκανε προπαγάνδα και πέταγε ψεύτικη λάσπη κατά των πολιτικών αντιπάλων.Λέγε - λέγε κάτι μένει ο ίδιος για τη δημοκρατία έλεγε
Θα μπούμε στο Ράιχσταγκ για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα όπλα της. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της Βαϊμάρης χρησιμοποιώντας το ίδιο. Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της. ... Κάθε νομικό μέσο μάς είναι ευπρόσδεκτο για την ανατροπή των σημερινών καταστάσεων. Εάν πετύχουμε στις εκλογές να βάλουμε εξήντα έως εβδομήντα αγκιτάτορες του κόμματος στα διάφορα κοινοβούλια, μελλοντικά το ίδιο το κράτος θα εξοπλίσει και θα υποστηρίξει οικονομικά τον αγώνα μας. ... Και ο Μουσολίνι είχε μπει στο κοινοβούλιο. Κι όμως δεν άργησε να οργανώσει την πορεία προς τη Ρώμη. ... Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε. Τώρα δεν είστε πλέον μεταξύ σας! Και δε θα έχετε μεγάλη χαρά με εμάς!
Δεν θέλουμε τέτοιο γόνιμο διάλογο.
QUOTE
Και φυσικά θα πρέπει να μιλάει επώνυμα κάποιος όταν αναφέρεται σε κάποιον επώνυμα. Θα πρότεινα λοιπόν να μην είσθε τόσο αυστηροί προκειμένου να υπάρχει συμμετοχή και ανταλλαγή απόψεων, πάντα καλοπραίρετη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την τελευταία φορά που αναφέρθηκαν μέχρι και αγωγές η συμμετοχή αλλά και η οφέλιμη αντιπαράθεση μεσω του forum έχει μειωθεί αισθητά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον και επισκεψιιμότητα.

Για την επισκεψιμότητα στοιχεία υπάρχουν και δείχνουν συνεχή άνοδο αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο.
Εδώ δεν είναι τηλεόραση με τους τηλεκαβγάδες για να αυξήσουμε θεαματικότητα.Το φόρουμ δεν βγάζει λεφτά αντίθετα στοιχίζει, σε ορισμένους που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να έχουν χώρο να μιλάνε για αυτή τους την αγάπη.
Μακάρι όλοι όσοι διαβάζουν το φόρουμ,παίκτες,προπονητές να έγραφαν και να ανέβαινε το επίπεδο των συζητήσεων.
Για να συμβεί αυτό το φόρουμ πρέπει να είναι φιλόξενο και όχι πεδίο έντονων σκυλοκαβγάδων.Είναι νοσηρό να περιμένουμε με αγωνία να πλακωθεί ο κόσμος για να γράψουμε η να διαβάσουμε με ενδιαφέρον.

QUOTE
Κάποια αποτελέσματα που μπορεί να μη φαίνονται φυσιολογικά και μπορεί να ερμηνεύονται διαφορετικά από τη προσέγγιση ότι ο¨"αυτός που έχει κίνητρο αγωνίζεται με περισσότερο πάθος από τον αδιαφορό", από κάποιους τρίτους που βλέπουν με πιο έντονο τρόπο τα αποτελέσματα.
Μια καλοπροαίρετη προσέγγιση για τους "παραβάτες".

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για ένα περίεργο αποτέλεσμα.Από τραυματισμούς για μεγάλα διαστήματα αρκετών παικτών και κατά συνέπεια κακή προπόνηση,από λάθος διαχείρηση από τον προπονητή ,από λάθος σφυρίγματα κλπ.Ας γίνει λοιπόν το παιχνίδι και όσοι το δουν μπορούν να γράψουν και να τεκμηριώσουν την άποψη τους


QUOTE(g_80 @ May 11 2009, 15:28 ) *
+1

Κανονισμός 4:
  • Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται.
Ποινή:
  • Διαγραφή-επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
  • Σε περιπτώσεις επανάληψης του φαινομένου ή/και μη συμμόρφωσης σε υποδείξεις των συντονιστών, πρόσθεση 1 φάουλ.
==============================================
Αν το φόρουμ γεμίσει +1,-1 δεν έχει νόημα.Προφανώς κάποιοι συμφωνούν και άλλοι διαφωνούν αυτό είναι αρκετό.Αν έχουμε να πάμε με επιχειρήματα το θέμα λίγο παρα πέρα δεκτό.Καλό είναι να τεκμηριώνουμε τις απόψεις μας.
terastios
Αγαπητέ κε Διαχειριστά, "Jabar"
Καταρχήν να ευχαριστήσω για την τόσο εμπεριστατωμένη απάντηση που δείχνει ξεκάθαρα το ύφος και τον τρόπο που θέλετε να λειτουργεί το forum. Σε πολλά θα μπορούσα να συμφωνήσω όπως και σε αρκετά βλέπω το θέμα από άλλη οπτική γωνία. Νομίζω ότι δεν είναι ο χώρος κατάλληλος για να αντιπαρατεθούμε. Ας το αφήσουμε στην αναταλλαγή απόψεων σε καθαρά μπασκετικό επίπεδο για αυτά που συμβαίνουν εντός των γραμμών του γηπέδου και αυτά που συνήθως γίνονται εκτός και όλοι τα γνωρίζουν ας τα συζητάμε εκτός forum.

Ευχομαι καλό finale σε όλες τις ομάδες και υγεία σε παίκτες, προπονητές και σε όσους ιδρώνουν στο γήπεδο για αυτό το άθλημα που νομίζω ότι όλοι αγαπάμε για να ασχολούμαστε. smile.gif
Jabar
QUOTE(terastios @ May 12 2009, 10:08 ) *
Αγαπητέ κε Διαχειριστά, "Jabar"
Καταρχήν να ευχαριστήσω για την τόσο εμπεριστατωμένη απάντηση που δείχνει ξεκάθαρα το ύφος και τον τρόπο που θέλετε να λειτουργεί το forum. Σε πολλά θα μπορούσα να συμφωνήσω όπως και σε αρκετά βλέπω το θέμα από άλλη οπτική γωνία. Νομίζω ότι δεν είναι ο χώρος κατάλληλος για να αντιπαρατεθούμε. Ας το αφήσουμε στην αναταλλαγή απόψεων σε καθαρά μπασκετικό επίπεδο για αυτά που συμβαίνουν εντός των γραμμών του γηπέδου και αυτά που συνήθως γίνονται εκτός και όλοι τα γνωρίζουν ας τα συζητάμε εκτός forum.

Ευχομαι καλό finale σε όλες τις ομάδες και υγεία σε παίκτες, προπονητές και σε όσους ιδρώνουν στο γήπεδο για αυτό το άθλημα που νομίζω ότι όλοι αγαπάμε για να ασχολούμαστε. smile.gif

Χαίρομαι που κρατάμε ένα επίπεδο σε ένα διάλογο ,έστω και αν δεν συμφωνούμε.Αυτή είναι και η ουσία πολιτισμένος διάλογος.Από την άλλη αν κάποιος αναλαμβάνει τηνευθύνη των λόγων του μπορεί να γράψει ότι θέλει με κόσμιο πάντα τρόπο.
westside
Νομίζω οτί επιβάλλεται να αναφέρω το πλήρες ρόστερ της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ομάδας στην Α Εσκα, για την φετινή περίοδο, ΕΝΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ:

Προπονητής: Φώτης Καρακώστας

Παίκτες: Θέος Παναγιώτης

Μπαλαούρας Γιάννης

Παξιμαδάς Χρήστος

Κοντοές Γιώργος

Μπέλλας Γιάννης

Σκαλωμένος Χρήστος

Μπέλλας Οδυσσέας

Σπυρόπουλος Σπύρος

Κοσμίδης Μιχάλης

Αναστασόπουλος Τάσος

Καλαμαράς Γιώργος

Φούτσης Νικήτας

Παπαλουκάς Κώστας

Μανεσιώτης Ηλίας


Εφορος: Καούκης Σάκης


ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!!!!!!!! 41.gif 41.gif 41.gif

nik-air
Συγχαρητηρια στο Ιλιον για την ανοδο! 41.gif
Ηταν η πιο δεμενη ομαδα της Α εσκα και δικαια κατεκτησαν την πρωτη θεση! Καλη επιτυχια στη Γ Εθνικη!
pointguard
Na arxisoume siga siga na parathetoume tis kaluteres 5ades tou protathlimatos! 1 theodoridhs 2 xronopoulos 3 tassiopoulos 4 bellas 5 manolas, 2 h pentada 1 rosshs 2 stathatos 3 kontogiannhs 4 plaths 5 stratakhs. Kaluteros amuntikos anagnostopoulos k kaluteros proponhths karakostas
GREER
Άρης Πετρούπολης - Αίολος 69-77 (27-34)
Διαιτητές: Πηλοϊδης - Ψαριανός.
Άρης Πετρούπολης (Κακαλιάς): Τόλιος 8 (2), Βενιτουράκης 5 (1), Λιαπούρης, Γεωργαλάς 16 (3), Χρονόπουλος 18 (1), Βασιλείου 6, Ρήγος 2, Παριαννόπουλος 7 (1), Ντάνας 7 (1).
Αίολος (Θάνος): Παζαράς 2, Νικητάκης 21 (1), Διαμαντής 12 (1), Καραμαδούκης 4, Καυκής 4, Καρακώστας 16 (1), Σολομωνίδης 4, Κρητικός 2, Κοκλώνης 12 (4).

Αργοναύτης Τρ. - Χολαργός 74-71 (43-37)
Διαιτητές: Σχινάς - Ανδρικόπουλος.
Αργοναύτης Τρ. (Κουμαράς): Προκόπης 4, Σκορδύλης 6, Πανάγος 20 (2), Γαλανάκης, Λιούτας, Μπίρδας 9, Μανώλας 10, Χαλβατζής 22, Πετριανίδης 3, Κιούσης.
Χολαργός (Παπαμάρκος): Τσιώμος 2, Σταθάτος 11 (1), Μήτρου 11 (3), Κουντούρης 8 (2), Ρώσσης 19 (2), Μάντζιος, Στεφανής 8 (1), Πουλής 6 (2), Τζανετάκος 6, Σιούτης.

Νίκη Αμαρουσίου - Έν. Ιλίου 84-87 (31-27)
Διαιτητές: Νανούρης - Τσαχάκης
Νίκη Αμαρουσίου (Κωλέτσης): Κουτσώνας 1, Βλαχονάτσιος, Βασιλάκης 13 (3), Βασιλάκος 6, Κοντογιάννης 24 (2), Τάσιος 14 (3), Κεράτσας 4, Τσουρής, Ασημένιος 16.
Εν. Ιλίου (Καρακώστας): Θέος, Μπέλλας Ι. 22 (3), Μπαλαούρας 8 (2), Σκαλωμένος 10 (1), Κοσμίδης, Μπέλλας Ο. 18 (2), Παπαλουκάς, Φούτσης, Καλαμαράς 4, Αναστασόπουλος 25 (2).

Γαλάτσι Κυπρ. - Αετός 91-84 (48-39)
Διαιτητές: Σκούτας - Διμπινούδης.
Γαλάτσι Κυπρ. (Αθανασόπουλος): Καψούρης, Σταυράκης, Λαούδης 19 (3), Κοντόσης, Σιδερής 9 (1), Τσιρόπουλος 18 (4), Φρίμας 10 (3), Δρακάκης 14, Κορρές 7 (1), Φράγκος 3, Μασσαλής, Ανδρουλάκης 11 (2).
Αετός (Γκολφινόπουλος-Πασχάλης): Ράδης 2, Μπούρας 8 (1), Παπαστυλλιανός 2, Σοφιανόπουλος, Τσιγωνάκης 8, Περγαντής 6, Μπαρδουνιώτης 20 (1), Κουντουμάδης 15, Παπασταματίου 23.

ΕΦΟΑ Σπ. Λούης - Απόλλωνας 61-75 (31-40)
Διαιτητές: Τεφτίκης - Μανουσόπουλος.
ΕΦΟΑ Σπ. Λούης (Σεντούκας): Αναγνωστόπουλος 5, Παπανδρόσου, Πουγκακιώτης 2, Καρκαβίλας 6, Αντωνόπουλος 26, Καραγεώργος 11, Λούλας 4, Κοψιδάς 7, Τσιάτσιος.
Απόλλωνας (Μαντζάκος): Κουμπούρας 12, Παπαδιονυσίου 10, Ζησιμόπουλος 11, Παπαγιαννακόπουλος 10, Δήμας 6, Ντάφλος 7, Κονταξής 19.

Κερατέα - Νεοπεντελικός 61-82 (29-37)
Διαιτητές: Μανδρέκας - Βικτωράτου.
Κερατέα (Κόντος): Αμπλιανίτης 6, Νικολόπουλος Π. 1, Νικολόπουλος Γ. 11 (1), Κηρομίτης 4, Ξαρχάς 6 (2), Κατσίκης 3 (1), Καρδαράς 7 (1), Κοροβέσης 7, Μητρογιάννης, Χρονόπουλος 12 (1), Κομματάς 5.
Νεοπεντελικός (Παπανικολάου): Μάντζιος 5 (1), Μακρής 27 (3), Μανιάτης 2, Πουλακάκης 1, Μάγειρας, Κωνσταντάκος, Αττίκος 11, Κορίζης, Μπάρτζος 24 (6), Τζέμης 12.

Μαρκόπουλο - Σπάτα 71-63 (40-30)
Διαιτητές: Μπούκας - Ραχιώτης.
Μαρκόπουλο (Χασιώτης): Τσίρος 13, Στεφάτος 9, Παπαγιαννάκος 25 (4), Σούρλας 10 (2), Γεροδήμος 14 (2), Μαυροθαλασσίτης, Τσώνης, Μουστάκης, Ορφανός, Πλιάκος, Σιδέρης, Λαμανδρέας.
Σπάτα (Σωτηριάδης): Κοσμάς 19 (3), Λίτσο 8 (2), Κουλοχέρης 2, Κενούτης 6 (2), Χατζηγιάννης 8 (1), Μποτέλος 1, Τραυλός 6, Λεγάτος 13 (3), Πολυχρόνης, Πέππας, Μπρατάκος, Αργυρόπουλος.

Εν. Ηρακλείου - Αθηναϊκός 81-59 (49-29)
Διαιτητές: Γρίβα - Ορφανός.
Εν. Ηρακλείου (Μουντζούρης): Λουίζος 6, Βαρθολομαίος 7 (1), Τσαμπούρης 2, Κουκουζέλης 8 (2), Καναβός 5, Χάρος 15, Χρόνης 3 (1), Πισιτέλης 5 (1), Βούζας 15, Χαλκίδης 15, Ασφής, Πανταζής.
Αθηναϊκός (Κονιστής): Ζερβουδάκης 2, Μουχίμογλου 14 (3), Παζαράς 10, Κοκορόγιαννης 2, Γώγος 7 (1), Ζαμπάρας 15, Σκουλάς 8 (2), Χαραλαμπόπουλος, Τόγιας.

Η βαθμολογία (σε 28 αγώνες): Εν. Ιλίου 52, Αίολος Ταύρος 50, Χολαργός 50, Γαλάτσι Κυπρ. 48, Νεοπεντελικός 47, Αργοναύτης Τρ. 47, Νίκη Αμαρουσίου 45, Άρης Πετρούπολης 45, Εν. Ηρακλείου Τ. 44, Αετός 42, ΕΦΟΑ Σπ. Λούης 38, Απόλλωνας 36, Μαρκόπουλο 34, Σπάτα 34, Κερατέα 32, Αθηναϊκός 28.

Η επόμενη αγωνιστική (29η 18/05): Αετός-Απόλλωνας, Εν. Ιλίου-ΕΦΟΑ Σπ. Λούης, Νεοπεντελικός-Γαλάτσι Κυπρ., Αίολος Ταύρος-Κερατέα, Χολαργός-Άρης Πετρούπολης, Σπάτα-Αργοναύτης Τρ., Αθηναϊκός-Μαρκόπουλο, Νίκη Αμαρουσίου-Εν. Ηρακλείου Τ.
nik-air
Οι καλυτεροι κατα τη γνωμη μου σε καθε θεση:
1.Τσιρος-Θεοδωριδης
2.Τζανιδακης-Τσιροπουλος-Τασιοπουλος
3.Μακρης-Γεωργαλας-Μπιρδας
4.Κοψιδας-Μανωλας
5.Ασημενιος-Παπασταματιου-Κιαπεκος
B.SCOTT4
Καλησπερα σας κυριοι.

Καλυτεροι στις θεσεις τους

1.θεωδοριδης - χρονοπουλος - ρωσσης

2.τασσιοπουλος - τριγαζης - κουντουμαδης

3.σταθατος - τζανιδακης - μακρης

4. κοψιδας - μπελλας

5. δρακακης - ασημενιος - ραλλατος - μανωλας
ilion_player
Καλησπερίζω όλο το forum. Στο μυαλό μου δεν έχει μείνει το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα επειδή μετά και το αποτέλεσμα στη Ραφήνα μια σκέψη έχει μείνει στο μυαλό μου. Μια σκέψη που προσπάθησα και κράτησα μέσα μου όλο το φετινό πρωτάθλημα. Μια σκέψη που έγινε πραγματικότητα χάρη στις προσπάθειες των παικτών της ομάδας μου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Α' Ε.Σ.Κ.Α. 2008 - 2009
Α. Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ


Μπράβο στα παιδιά, στον προπονητή, στον πρόεδρο, στην διοίκηση στον κόσμο και γενικά σε όλους αυτούς που συνέβαλαν έστω και λίγο στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Μόλις περάσει η συγκίνηση θα γράψω τα υπόλοιπα
Scales.4
Καλυτερες 5αδες

1. Ρώσσης - Παναγιωτόπουλος

2. Μπέλλας Ι. - Χρονοπουλος

3. Σταθάτος - Πετρόπουλος

4. Πλατής - Χάρος

5. Αναστασόπουλος - Δρακάκης

+ Σκαλωμένος που δεν τον χώρεσα.....
RANDY-7-
Οι καλύτερες πεντάδες της χρονιάς:

1. Ρώσσης - Θεοδωρίδης

2. Σκαλωμένος - Χρονόπουλος

3. Τασιόπουλος - Σταθάτος

4. Αναστασόπουλος - Μανώλας

5. Κοψιδάς - Ασημένιος
zigolo7
1. Σκαλωμένος - Νικητάκης

2. Χρονόπουλος - Κοντογιάννης

3. Τασιόπουλος - Μπίρδας

4. Πλατής - Σταθάτος

5. Αναστασόπουλος - Ασημένιος

Και άλλοι 2 να κλείσουν την 12άδα: Τριγάζης, Κοψιδάς!!
hidalgo
καθαρα βαση πορειας ομαδων κ
μπασκετ που επαιξαν

προπονητες
1 καρακωστας (πρωταθλητης)

καλυτερη πενταδα

1 νικητακης
2 μπελλας. Ι
3 σταθατος
4 πλατυς
5 αναστασοπουλος

ΜVP σκαλωμενος

6ος παιχτης
μπελλας .Ο

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
ενωση ιλιου

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
αετος-απολλων

βραβειο ηθους-προσφορας
σεντουκας
assistant
M αρεσουν πολλοι αυτες οι ψηφοφοριες στο τελος καθς χρονιας

προπονητης Καρακωστας

ασσοι Θεοδωριδης Σκαλωμενος Ρωσσης
δυαρια Τζανιδακης Κοντογιαννης
τρια Χρονοπουλος Μακρης Σταθατος
τεσσερα Αναστασοπουλος Χαρος Μπελλας Ο.
πεντε Ασημενιος Δρακακης


Ξερω εβαλα 13 στην καλυτερη 12αδα αλλα δε μου βγαινανε γιατι ειχα τουλαχιστον αλλους 5 στο μυαλο μου(π.χ. Τσιρος,Τριγαζης,Κοψιδας,στρατακης κ.ο.κ.)
basketman_13
παντως για καλυτερο προπονητη ολοι διαλεγουν καρακωστα .μπραβο του κ σε αυτον κ στους παικτες του για την επιτυχια . μερικα παιδια απο το ιλιον απο οτι ξερω βρισκονται μαζι απο τοτε που η ομαδα επαιζε Γ εσκα κ αυτο ειναι πραγματικα σπανιο κ αξιο8αυμαστο .Οσον αφορα τη δευτερη θεση ρε παιδια μονο σε μενα φαινεται αδικη αυτη η διαδικασια με τις διαφορες ? οκ ισοβαθμουν κ στα μεταξυ τους εχουν 1-1 νικες με ιδιες διαφορες αυτο δε σημαινει οτι οποιος εβαλε περισσοτερους με τον αθηναικο πρεπει να αναιβει !!! εγω πιστευω οτι το πιο δικαιο κ ενδιαφερον θα ηταν να πηγαινανα σε ενεν αγωνα μπαραζ !
RUBI
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum σας και ισως και η τελευταια καθως το μπασκετακι που για 23 χρονια με γεμισε ζωη ως αθλητη τελειωσε.
Ισως καταφερω απο καποιο αλλο ποστο μια μερα να βρισκομαι κοντα στον χωρο που λατρεψα.
Με την σειρα μου θα ηθελα να πω συγχαρητηρια στο Ιλιον για την ανοδο στην Γ’Εθνικη και στον Ταυρο + Χολαργο για την πορεια τους.
Ευχομαι στην ομαδα μου τον Νεοπεντελικο του χρονου να καταφερει την ανοδο.
Υγεια σε ολους.
Δημητρης Κορβινκτον
machinery
QUOTE(RUBI @ May 13 2009, 09:46 ) *
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum σας και ισως και η τελευταια καθως το μπασκετακι που για 23 χρονια με γεμισε ζωη ως αθλητη τελειωσε.
Ισως καταφερω απο καποιο αλλο ποστο μια μερα να βρισκομαι κοντα στον χωρο που λατρεψα.
Με την σειρα μου θα ηθελα να πω συγχαρητηρια στο Ιλιον για την ανοδο στην Γ’Εθνικη και στον Ταυρο + Χολαργο για την πορεια τους.
Ευχομαι στην ομαδα μου τον Νεοπεντελικο του χρονου να καταφερει την ανοδο.
Υγεια σε ολους.
Δημητρης Κορβινκτον


68.gif Παρόλο που με στεναχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός , εύκολα θα μπορούσες να παίξεις για άλλα 3-4 χρόνια στην Πεντέλη κατά προτίμηση...λέω εγώ τώρα....αλλά και σε όποια άλλη ομάδα επιλέξεις!
Μακάρι να φταίει η κρίση....... 69.gif και του χρόνου να σε έχουμε πάλι στο κλουβί!
Το 23 είναι τυχαίο???εεε??? bball.gif
Θα σε τουμπάρω που θα πάει.......
Total Respect Corvi!!!!!!!!! 77.gif

jeise machinery

rounder
Η καλύτερη 5αδα κατά την άποψή μου είναι΄

1.Ρώσσης-Θεοδωρίδης

2.Τζανιδάκης-Χρονόπουλος

3.Τασιόπουλος-Κουντουμάδης

4.Κοψιδάς-Πλατής

5.Δρακάκης-Ασημένιος

Προπονητής Καρακώστας

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω ειδική αναφορά στο μεγαλύτερο απόντα της φετινής χρονιάς,το φίλο και "αδερφό" μου Δημήτρη Μενουδάκο που φέτος μας έλειψε πολύ από τα παρκέ και να του ευχηθώ καλη επάνοδο του χρόνου!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
dammy
πρωτη 5αδα
1)ρωσσης
2)παναγος
3)τασσιοπουλος
4)μανωλας
5)παπασταματιου

δευτερη 5αδα
1)θεωδοριδης
2)χρονοπουλος
3)μακρης
4)χαρος
5)ασημενιος

καλυτερος προπονητης του χολαργου
χειροτερος ''προπονητης'' του αετου

καλυτερη ομαδα ιλιον γιατι καταφερε κατι που αλλες ομαδες δεν καταφεραν, να παιζουν πραγματικα σαν ομαδα
χειροτερη ομαδα αετος που απλα δεν καταφερε να παιξει φετος το μπασκετ συμφωνα με το υλικο της για τους δικους της λογους

ευχομαι μια καλυτερη χρονια σε ολους του χρονου για να δουμε καλυτερο μπασκετακι
6th player
Ας πω και εγώ λοιπόν τη γνώμη μου:
1.Ρώσσης-Θεοδωρίδης
2.Πετρόπουλος Χ.-Χρονόπουλος
3.Μακρής-Σταθάτος
4.Πλατής-Αναστασόπουλος
5.Στρατάκης-Δρακάκης

Προπονητής:Καρακώστας(όχι μόνο λόγω πρωταθλήματος,αλλά κυρίως λόγω του μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα του).


Να πω τέλος ότι μια και το είδα τα παιδιά της Ε.Φ.Ο.Α. έπαιξαν καθαρά και ο απόλλωνας κέρδισε δίκαια .
Το νίκη-ίλιον ήταν εκπληκτικό παιχνίδι- αν και τελειώνει η χρονιά -και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους δύο αντιπάλους για το εξαιρετικό θέαμα που παρουσίασαν.
Και τώρα όλα τα φώτα στην τελευταία αγωνιστική στο γαλάτσι-αίολος που θα είμαστε όλοι εκεί.
pointguard
Aisiodoxia gia epistrofes - katstrofes sthn omada tou galatsiou gia enan teliko!!
kara9
1)Νικητάκης-Τριγάζης
2)Πανάγος-Αντωνόπουλος
3)Μπέλας-Μακρής
4)Κοψιδάς-Πλατής
5)Δρακάκης-Χαλβατζής
B.SCOTT4
Ετυχε να δω τον αγωνα κυπελλου ιλιον-γαλατσι και ο Δρακακης ηταν πραγματικα εξαιρετικος(double double με πολυ δυσκολα καλαθια) , μαζι με τον ανδρουλακη κρατανε σε πολυ ανταγωνιστικο επιπεδο την ομαδα του γαλατσιου- καθε ομαδα θα ηθελα αυτο το διδυμο για 4-5

eddie 8
QUOTE(kara9 @ May 14 2009, 11:20 ) *
1)Νικητάκης-Τριγάζης
2)Πανάγος-Αντωνόπουλος
3)Μπέλας-Μακρής
4)Κοψιδάς-Πλατής
5)Δρακάκης-Χαλβατζής


απορω πως αυτη η ομαδα η ΕΦΟΑ δεν ανεβηκε κατηγορια με τετοιους παιχταραδες...............μακραν στην καλητερη πενταδα ολων των εποχων.................ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
neopen32
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ 73-63
Η διαφορά στο τέταρτο. Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον με πεντεξι ωραίες φάσεις εκατερωθεν.
zigolo7
Νίκη Αμαρουσίου – Εν. Ηρακλείου 85 – 71 (28-15, 50-33, 63-53, 85-71)
Διαιτητές: Βαρδάλος, Τσάτσης

Νίκη Αμαρουσίου (Κωλέτσης): Κουτσώνας 8, Βλαχονάτσιος 12(4), Βασιλάκης 5(1), Βασιλάκος , Κοντογιάννης 14(3),Γιατράκος Α., Υφαντής 5, Τάσιος 16(4), Κεράτσας 10(1), Τσουρής 6, Ασημένιος 9.
Εν. Ηρακλείου (Μουντζούρης): Λουίζος 13, Βαρθολομαίος 6, Ασφής 2, Κουκουζέλης 2, Καναβός 9, Χάρος 19(1), Χρόνης 9(1), Πισιτέλης 2, Βούζας 9, Χαλκίδης.
pointguard
QUOTE(neopen32 @ May 18 2009, 20:46 ) *
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ 73-63
Η διαφορά στο τέταρτο. Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον με πεντεξι ωραίες φάσεις εκατερωθεν.

htan eukairia gia to diplo apla xathike o elegxos sto teleutaio 2 lepto apo plevras galatsiou.. den eida polu megalo kinhtro apo plevras pentelhs pantos.
gorilakos
QUOTE(pointguard @ May 19 2009, 01:46 ) *
htan eukairia gia to diplo apla xathike o elegxos sto teleutaio 2 lepto apo plevras galatsiou.. den eida polu megalo kinhtro apo plevras pentelhs pantos.

και ομως υπηρχε!!!!!!!!να τελειωσει ο αγωνας....... smiley.gif smiley.gif smiley.gif τι κινητρο να υπαρχει?????? smiley.gif smiley.gif
pointguard
ισως κ τα σουβλάκια μετά στην πλατεία! πάντως για την τιμη των όπλων παίχτηκε η 4η θέση.. δεν ήταν εντελώς αδιάφορο παιχνίδι!
gorilakos
QUOTE(pointguard @ May 19 2009, 01:57 ) *
ισως κ τα σουβλάκια μετά στην πλατεία! πάντως για την τιμη των όπλων παίχτηκε η 4η θέση.. δεν ήταν εντελώς αδιάφορο παιχνίδι!

μονο για τα σουβλακια......γιατι κατι αλλο δεν παιζει......!!!!!!!!!! 69.gif 69.gif 69.gif
neopen32
Στο ημίχρονο, η μόνη αναφορά των παικτών (και με την εξέδρα) ήταν για τα σουβλάκια και τη μάσα. smiley.gif

18/05/2009 21:30:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΕΤΟΣ ΓΑΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 47-63
18/05/2009 21:00:00 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Β΄ ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 77-56
18/05/2009 21:00:00 Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ 73-63
18/05/2009 20:00:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 97-58
18/05/2009 21:00:00 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 82-64
18/05/2009 21:15:00 ΣΠΑΤΩΝ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 50-63
18/05/2009 20:30:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 56-73
18/05/2009 19:45:00 ΣΠ.ΛΟΥΗ ΚΛ. ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ 85-71
neopen32
ΕΣΚΑ - 29η αγωνιστική

Της Λένας Καραλή
19/05/2009 (13:10)

Αετός - Απόλλωνας 47-63 (27-34)
Διαιτητές: Ντάβαρης - Γρίβα.
Αετός (Γκολφινόπουλος-Πασχάλης): Ράδης 4, Μπούρας 6 (2), Παπαστυλιανός 7, Τσιγωνάκης 6 (1), Μπαρδουνιώτης 13 (1), Παπακωνσταντίνου, Τούμπλαρης, Παπασταματίου 9.
Απόλλωνας (Μαντζάκος): Κουμπούρας 18, Τάγκας 3 (1), Παπαδιονυσίου 8 (1), Ζησιμόπουλος 7 (1), Παπαγιαννακόπουλος 15 (3), Δήμας 4, Ντάφλος 2, Κονταξής 6.

Εν. Ιλίου - ΕΦΟΑ Σπ. Λούης 77-56 (39-31)
Διαιτητές: Γραμματόγλου - Καλαϊτζάκης.
Εν. Ιλίου (Καρακώστας): Θέος 5 (1), Μπέλλας Ι. 4, Μπαλαούρας 4, Σκαλωμένος 4, Κοσμίδης 11 (3), Κοντοές 4, Μπέλλας Ο. 12, Παπαλουκάς 10, Φούτσης 8, Μανεσιώτης 2, Αναστασόπουλος 13 (3).
ΕΦΟΑ Σπ. Λούης (Σεντούκας): Αναγνωστόπουλος 13, Παπαδρόσου, Καρκαβίλας, Αντωνόπουλος 13, Καραγιώργος, Τριγάζης 10 (2), Λούλας 4, Κοψιδάς 11, Σκυλογιάννης 4, Τσίλτσιος 1.

Νεοπεντελικός - Γαλάτσι Κυπρ. 73-63 (30-37)
Διαιτητές: Ελευθεριάαδης - Σελληνας.
Νεοπεντελικός (Παπανικολάου): Μάντζιος 1, Παναγιωτόπουλος 9 (1), Μακρής 22, Μανιάτης 5, Πουλακάκης, Μάγειρας 3, Αττίκος 11 (1), Κορίζης, Μπάρτζος 16 (1), Τζέμης 6.
Γαλάτσι Κυπρ. (Αθανασόπουλος): Κορρές 4, Λαούδης 6 (1), Αθανασιάδης 5 (1), Σιδερής 3, Τσιρόπουλος 16 (3), Φρίμας, Δρακάκης 15, Στρατάκης 5, Χαρακτηνός, Ανδρουλάκης 9 (1).

Αίολος Ταύρος - Κερατέα 97-58 (50-25)
Διαιτητές: Τραγάκης - Νικολόπουλος.
Αίολος Ταύρος (Θάνος): Νικητάκης 24 (1), Κορκοσούρας 15 (3), Καραμαδούκης 13 (1), Καρακώστας 13 (1), Κοκλώνης 11 (3), Σταμπουλής 6, Διαμαντής 10 (1), Καυκής 5, Κρητικός.
Κερατέα (Κόντος): Αμπλιανίτης 6, Νικολόπουλος Γ. 7 (1), Κατσίκης 20 (4), Κοροβέρης 4, Κομματάς 9, Νικολόπουλος, Κηρομίτης 2, Καρδαράς 8, Χρονόπουλος 2.

Χολαργός - Άρης Πετρούπολης 82-64 (41-35)
Διαιτητές: Διμπινούδης - Κανακάρης.
Χολαργός (Παπαμάρκος): Δημητρακούλης, Τσιώμος 5, Σταθάτος 21 (1), Μήτρου 12 (2), Κουντούρης 8, Ρώσσης 1, Στεφανής 18 (1), Πουλής 5 (1), Τζανυδάκος 4, Σιούτης 8.
Άρης Πετρούπολης (Κακαλιάς): Τόλιος 5, Βενιτουράκης 9 (3), Λιαπούρης 3, Γεωργαλάς 13 (2), Χρονόπουλος 20, Βασιλείου 11, Παριανόπουλος 3 (1), Ντανάς, Μπέτσης, Κάρνος, Νικολόπουλος.

Σπάτα - Αργοναύτης Τρ. 50-63 (23-30)
Διαιτητές: Ζερβούδης - Φαλούκα.
Σπάτα (Σωτηριάδης): Κοσμάς 15 (2), Πολυχρόνης, Λίτσος 8 (1), Πέππας, Κενούτης 2, Χατζηγιάννης 11, Μπρατάκος, Μαντέλος 6 (1), Τραυλός 2, Λεγάτος 6 (1), Μπένος.
Αργοναύτης Τρ. (Κουμαράς): Προκόπης 3 (1), Παπαευσταθίου 3 (1), Γαλανάκης 4, Λιούτας 4, Μπίρδας 9, Λιοσάτος, Πανάγος 8, Χλβατζής 15, Πετριανίδης 7, Κελάδης 2, Κιούσης 8 (2).

Νίκη Αμαρουσίου - Εν. Ηρακλείου Τ. 85-71 (50-33)
Διαιτητές: Βαρδάλος - Τσάτσης.
Νίκη Αμαρουσίου (Κωλέτσης): Κουτσώνας 8, Βλαχονάτσιος 12 (4), Βασιλάκης 5 (1), Βασιλάκος, Κοντογιάννης 14 (3),Γιατράκος Α., Υφαντής 5, Τάσιος 16 (4), Κεράτσας 10 (1), Τσουρής 6, Ασημένιος 9.
Εν. Ηρακλείου (Μουντζούρης): Λουίζος 13, Βαρθολομαίος 6, Ασφής 2, Κουκουζέλης 2, Καναβός 9, Χάρος 19 (1), Χρόνης 9 (1), Πισιτέλης 2, Βούζας 9, Χαλκίδης.

Αθηναϊκός - Μαρκόπουλο 56-73

Η βαθμολογία (σε 29 αγώνες): Εν. Ιλίου 54, Αίολος Ταύρος 52, Χολαργός 52, Νεοπεντελικός 49, Αργοναύτης Τρ. 49, Γαλάτσι Κυπρ. 49, Νίκη Αμαρουσίου 47, Άρης Πετρούπολης 46, Εν. Ηρακλείου 45, Αετός 43, ΕΦΟΑ Σπ. Λούης 39, Απόλλωνας 38, Μαρκόπουλο 36, Σπάτα 35, Κερατέα 33, Αθηναϊκός 29.

Η επόμενη αγωνιστική (30η 25/05): ΕΦΟΑ Σπ. Λούης-Αετός, Εν. Ηρακλείου Τ.-Εν. Ιλίου, Απόλλωνας-Νεοπεντελικός, Γαλάτσι Κυπρ.-Αίολος Ταύρος, Κερατέα-Χολαργός, Άρης Πετρούπολης-Σπάτα, Αργοναύτης Τρ.-Αθηναϊκός, Μαρκόπουλο-Νίκη Αμαρουσίου.
mimos8
ισχυει οτι στο χθεσινο ματς πεντελη-γαλατσι ο δρακακης πρωταγωνιστησε σε 2 φασεις highlight με 2 εξαιρετικα alley-hoop καρφωματα?????
neopen32
Εξαιρετικά και τα δύο και έχασε και άλλο ένα. Το παιχνίδι βιντεοσκοπούνταν οπότε μπορεί και να δούμε και τα highlights.
ilion_player
QUOTE(mimos8 @ May 19 2009, 15:35 ) *
ισχυει οτι στο χθεσινο ματς πεντελη-γαλατσι ο δρακακης πρωταγωνιστησε σε 2 φασεις highlight με 2 εξαιρετικα alley-hoop καρφωματα?????


Που χάθηκες φέτος φίλε mimo? Έλλειψες από τα γήπεδα. Ελπίζω να σε δω του χρόνου στην δική μας κατηγορία. Πάνω από όλα όμως να είσαι καλά και γερός.
Jabar
Aπό τα πανυγήρια της Ενωσης Ιλίου.Βέβαια ο σκηνοθέτης μάλλον είναι για τα πανυγήρια από τη χαρά του.Ασε που η δράση θυμίζει κάτι από Αγγελόπουλο.

B.SCOTT4
Καλησπερα σας και καλες βουτιες !

Η Ε.Φ.Ο.Α κερδισε το τελευταιο της παιχνιδι στο μαρουσι(+10 π.) την ομαδα του Αετου , ετσι η ομαδα μας τερματησε με ρεκορ 11-19 το φετινο πρωταθλημα.

Καλο καλοκαιρι !!
zigolo7
Η Νίκη Αμαρουσίου την επόμενη χρονιά δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Κωλέτση.
assistant
QUOTE(zigolo7 @ May 25 2009, 16:03 ) *
Η Νίκη Αμαρουσίου την επόμενη χρονιά δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Κωλέτση.

Αυτο θα χρειαζοταν μια περαιτερω πληροφορηση.Ασχημα την πηγε δηλαδη την ομαδα ο coach αν σκεφτουμε μαλιστα οτι ησασταν και νεοφωτιστοι;;;;;;;;;;;;;;;
hidalgo
QUOTE(assistant @ May 25 2009, 18:42 ) *
Αυτο θα χρειαζοταν μια περαιτερω πληροφορηση.Ασχημα την πηγε δηλαδη την ομαδα ο coach αν σκεφτουμε μαλιστα οτι ησασταν και νεοφωτιστοι;;;;;;;;;;;;;;;

εχει ακουστει οτι θα πεσει αρκετο χρημα στη νικη φετος κ ηδη υπηρχαν παραπονα
απο διοικητικο παραγοντα φετος που περιμενε οτι η ομαδα θα παει πιο καλα βαση ροστερ.
επισης παιζει ηδη το διδυμο που ειναι στο σπορτιγκ,γκανας - σπηλιοτοπουλος αρκετα καλοι
για α εσκα κατα τη γνωμη μου
neopen32
QUOTE(hidalgo @ May 25 2009, 22:19 ) *
εχει ακουστει οτι θα πεσει αρκετο χρημα στη νικη φετος κ ηδη υπηρχαν παραπονα
απο διοικητικο παραγοντα φετος που περιμενε οτι η ομαδα θα παει πιο καλα βαση ροστερ.
επισης παιζει ηδη το διδυμο που ειναι στο σπορτιγκ,γκανας - σπηλιοτοπουλος αρκετα καλοι
για α εσκα κατα τη γνωμη μου

Αφού εσύ προσωπικά άνοιξες τοπικ για μεταγραφές σε ΕΣΚΑ, Γ κλπ και κάνεις και αναλύσεις τεσσάρων κατηγοριών,


QUOTE(Jabar @ May 21 2009, 12:44 ) *
Πολύ καλή πληροφόρηση.Βλέπω πλοκάμια παντού.ΕΣΚΑ,ΕΣΚΑΝΑ,Γ ΕΘΝΙΚΗ.


ποιός είναι ο σκοπός αυτών των αναφορών, τι ακριβώς εξυπηρετείς ή όπως λέει και το παλιό σύνθημα "πόσα θες να μας τρελάνεις"
westside
ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 70 - 69
Steryios
νομίζω Γαλατσι-Ταυρος 74-78!
terastios
Απόλλωνας - Νεοπεντελικός 71-69 στο τελευταίο δευτερολεπτό
pointguard
QUOTE(Steryios @ May 25 2009, 21:27 ) *
νομίζω Γαλατσι-Ταυρος 74-78!

Ένα αξιοπρεπέστατο παιχνίδι για την ομάδα μου που μόνο αδιάφοροι δεν είμασταν παίξαμε πολύ ώρα με πιτσιρικάδες μιας και έλειπαν 7 συμπαίκτες μου το παλέψαμε και στο τέλος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. χαρακτηριστικό είναι οτι 2 λεπτά πριν το τέλος βρεθήκαμε εμείς μπροστά.. συγχαρητήρια στους (πρώην πλέον) συμπαίκτες μου και στον Ταύρο για την άνοδο! καλό καλοκαίρι σε όλους
v-span
ΡΑΦΗΝΑ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1 (Κάπου 30 πόντους).

Η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ίσως να είχε ακόμα καλύτερη κατάληξη για την ομάδα μου αν δε συνεβαινε μια σειρά ατυχών γεγονότων.

Παρόλα αυτά, η ομάδα είχε ιδανικό κλίμα και 14 παιδιά το ένα καλύτερο από το άλλο.

Ίσως αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος της σεζόν.

Καλό καλοκαίρι.

Α.Γ.
coach_70
Καλημερα σε ολους τους απανταχου foroumιτες,

Πανε σχεδον 10 μηνες απο την τελευταια φορα που εγραψα κατι σχετικο με την ομαδα μου οπως επισης και με τους στοχους της ομαδας μου στο συγκεκριμενο topik.

Πρωτου ευχαριστησω απο τα βαθη της καρδιας μου, τους συγκλονιστικους πρωταγωνιστες της ομαδας μου, (που δεν ειναι φυσικα αλλοι απο τους ιδιους τους παιχτες μου), θελω επισης να ευχαριστησω, αυτους που με ακομψο τροπο, κατα την διαρκεια της χρονιας, εχριζαν την ομαδα μου και εμενα προσωπικα, με το εναν, ή αλλο τροπο, σαν τους αρνητικους πρωταγωνιστες της χρονιας.

Καποιοι, φροντιζαν ακομψα, ενω το πρωταθλημα εξελισοταν, να σχολιαζουν, της απο το καλοκαιρι μου δηλωσεις, οτι η μια απο τις 2 ομαδες που θα επαιρναν το εισητηριο θα ειμασταν εμεις, οπως επισης φροντιζαν, να δινουν, μολις 20% πιθανοτητες ανοδου, σε μια ομαδα που σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος ηταν απολυτα συνεπεις, και οπως οι περισσοτερη γνωριζουν, ειχε και αρκετες ατυχιες.(ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ)

Τους ευχαριστω ολους!!!!!

Ευχαριστω επισης εκεινους, που αθελα τους ισως, κατακρεουργσαν ιδεες και αξιες. Που χωρις να ξερουν προσωπα και πραγματα, προσεβαλαν ανθρωπους και με τα λογια τους, υποτιμησαν.

ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ,,, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ προσωπικα κακια σε κανεναν.....

Ευχαριστω ολα τα παιδια που με πιεση και προσπαθεια, ανεβασανε την ομαδα.Ειναι εντελως διαφορετικο να παιζεις απο το καλοκαιρι με την πιεση, του πρεπει να ανεβω, και εντελως διαφορετικο να ανεβεις μια κατηγορια χωρις προγραμματισμο.

Αναλαμβανω το μεριδιο της αποτυχιας και δεσμευσεις, γιατι η ομαδα μου, επρεπε να τερματισει πρωτη. Λυπαμαι πραγματικα για αυτο, αλλα απετυχα.

Αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστησω ενα ενα, ολα τα παιδια που με εκαναν μαγκα και μου χαρισαν απιστευτη χαρα.Τους οφειλω πολλα οπως επισης και στο παλικαρακι το γιοκα μου που το εχω υποσχεθει να σηκωσει, εστω και ως δευτερος, την κουπα της ανοδου.

Τελος, ζητωντας συγνωμη, απο τα υπολοιπα παιδια της μεγαλης, (ψυχικα και συναισθηματικα) ομαδας μου, θα κανω ιδιαιτερη αναφορα στο στολιδι της κατηγοριας, και οχι παιχτικα, αλλα σαν ανθρωπο, στον Σαββα, που ενω αλλοι, στην θεση του θα ειχαν αποσυρθει και θα εβλεπαν basket στην τηλεοραση, με το τοσο σοβαρο προβλημα που αντιμετωπισε, αυτος, με το αισθημα ευθυνης απεναντι σε εμενα και την ομαδα, και στην αγαπη που εχει για το αθλημα, με κινδυνο ζωης επαιξε και βοηθησε στα μεγιστα.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΒΒΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ.

Και τελος, ευχαριστω τον τιμιο και αξιο συνεργατη μου Γερογιαννη Τολη για την τιμια και αψογη συνεργασια.(ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΣΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ)..........................


Με εκτιμηση και σεβασμο,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΑΝΟΣ

Jabar
Kερατέα -- Χολαργός 73-120
Steryios
QUOTE(coach_70 @ May 26 2009, 05:59 ) *
Καλημερα σε ολους τους απανταχου foroumιτες,

Πανε σχεδον 10 μηνες απο την τελευταια φορα που εγραψα κατι σχετικο με την ομαδα μου οπως επισης και με τους στοχους της ομαδας μου στο συγκεκριμενο topik.

Πρωτου ευχαριστησω απο τα βαθη της καρδιας μου, τους συγκλονιστικους πρωταγωνιστες της ομαδας μου, (που δεν ειναι φυσικα αλλοι απο τους ιδιους τους παιχτες μου), θελω επισης να ευχαριστησω, αυτους που με ακομψο τροπο, κατα την διαρκεια της χρονιας, εχριζαν την ομαδα μου και εμενα προσωπικα, με το εναν, ή αλλο τροπο, σαν τους αρνητικους πρωταγωνιστες της χρονιας.

Καποιοι, φροντιζαν ακομψα, ενω το πρωταθλημα εξελισοταν, να σχολιαζουν, της απο το καλοκαιρι μου δηλωσεις, οτι η μια απο τις 2 ομαδες που θα επαιρναν το εισητηριο θα ειμασταν εμεις, οπως επισης φροντιζαν, να δινουν, μολις 20% πιθανοτητες ανοδου, σε μια ομαδα που σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος ηταν απολυτα συνεπεις, και οπως οι περισσοτερη γνωριζουν, ειχε και αρκετες ατυχιες.(ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ)

Τους ευχαριστω ολους!!!!!

Ευχαριστω επισης εκεινους, που αθελα τους ισως, κατακρεουργσαν ιδεες και αξιες. Που χωρις να ξερουν προσωπα και πραγματα, προσεβαλαν ανθρωπους και με τα λογια τους, υποτιμησαν.

ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ,,, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ προσωπικα κακια σε κανεναν.....

Ευχαριστω ολα τα παιδια που με πιεση και προσπαθεια, ανεβασανε την ομαδα.Ειναι εντελως διαφορετικο να παιζεις απο το καλοκαιρι με την πιεση, του πρεπει να ανεβω, και εντελως διαφορετικο να ανεβεις μια κατηγορια χωρις προγραμματισμο.

Αναλαμβανω το μεριδιο της αποτυχιας και δεσμευσεις, γιατι η ομαδα μου, επρεπε να τερματισει πρωτη. Λυπαμαι πραγματικα για αυτο, αλλα απετυχα.

Αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστησω ενα ενα, ολα τα παιδια που με εκαναν μαγκα και μου χαρισαν απιστευτη χαρα.Τους οφειλω πολλα οπως επισης και στο παλικαρακι το γιοκα μου που το εχω υποσχεθει να σηκωσει, εστω και ως δευτερος, την κουπα της ανοδου.

Τελος, ζητωντας συγνωμη, απο τα υπολοιπα παιδια της μεγαλης, (ψυχικα και συναισθηματικα) ομαδας μου, θα κανω ιδιαιτερη αναφορα στο στολιδι της κατηγοριας, και οχι παιχτικα, αλλα σαν ανθρωπο, στον Σαββα, που ενω αλλοι, στην θεση του θα ειχαν αποσυρθει και θα εβλεπαν basket στην τηλεοραση, με το τοσο σοβαρο προβλημα που αντιμετωπισε, αυτος, με το αισθημα ευθυνης απεναντι σε εμενα και την ομαδα, και στην αγαπη που εχει για το αθλημα, με κινδυνο ζωης επαιξε και βοηθησε στα μεγιστα.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΒΒΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ.

Και τελος, ευχαριστω τον τιμιο και αξιο συνεργατη μου Γερογιαννη Τολη για την τιμια και αψογη συνεργασια.(ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΣΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ)..........................


Με εκτιμηση και σεβασμο,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΑΝΟΣ

κοουτς συγχαρητηρια για την ανοδο μεσα απο μια δυσκολη χρονια οπως εξελλιχθηκε και καλη συνεχεια με τα σχεδια σου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.