QUOTE(j-kidd13 @ Nov 20 2009, 01:11 )
Πηρα ενα Vaio,και εχω ενα προβληματακι...Δεν μπορω να εγκαταστσω το Modem μου....Εχω conn-x συνδεση και ενα ενσυρματο baudtec Μοντεμ...Bαζω το cd να κανω την εγκατασταση,και στο τελος που πρεπει να δωσω username και password,μου βγαζει "αδυναμια επικοινωνιας με μοντεμ"....Συν οτι οταν εχω ανοιχτο το wireless δεν δειχνει καμια συνδεση(στο διπλα σπιτι εχει ο ξαδερφος ασυρματο,αν και κλειδωμενο,παρ ολα αυτα θα επρεπε να το βγαζει....)...Καποια διανοια να με βοηθησει??
Να φανταστώ πως έχεις το κλασσικο Baudtec, που έχει και usb και ethernet έτσι;
Φαντάζομαι πως το βάζεις με USB σωστά;
Αν ναι, τότε αποσύνδεσέ το και βάλε το με ethernet: πιο σταθερό θα είναι και δε θέλει και εγκατάσταση
QUOTE(aegeansheed @ Nov 29 2009, 20:28 )
Φίλοι computerάδες, ψάχνομαι για laptop...
εντόπισα αρκετά από τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν (μικρό βάρος, 320 G σκληρό) σε αυτόν:
LENOVO IDEAPAD U350 29632JUπληροφορίες για το προϊόν:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907128Χρησιμοποιούσα ΙΒΜ και είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την αξιοπιστία του (δε μου είχε κρασάρει ποτέ). Στη δουλειά χρησιμοποιώ έναν ΗΡ, αλλά βλέπω ότι χρειάζονται αρκετά συχνά rectification. Γνωρίζω επίσης τους fujitsu, εδώ και καμιά 10ριά χρόνια.
Θα με ενδιέφερε μια γνώμη για τους
Lenovo για όποιον γνωρίζει ένα-δυο πράγματα παραπάνω...
Tα Lenovo είναι ποιοτικά μηχανήματα όντως (ΙΒΜ γαρ) και δε ζεσταίνονται πολύ!
Tώρα, το λαπτοπ φαίνεται πολύ δυνατό αν δε σε πειράζει ο αδύναμος επεξεργαστής.
Σχετικά με τις μνήμες RAM που είναι DDR3, εγώ είμαι της άποψης ότι αξίζουν (εχω pc με DDR3) λόγω μεγαλύτερου FSB. Χάνουν λίγο σε χρονισμό, αλλά νομίζω γενικά είναι λίγο πιο γρήγορες, ενώ λογικά θα επικρατήσουν των DDR2 στο μελλον, οπότε θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες αναβάθμισης.
Ο σκληρός είναι όντως λίγο αργός, αλλά δε θα βρεις έτοιμο σύστημα με 7200rpm, ενώ ο ssd θα σου πάει προς το παρον ο κουκος αηδόνι!
Συνολικά, νομίζω ότι αν δε σε πειράζει ο επεξεργαστής, είναι καλή αγορά!