Περισσος - Κηφισια 62 - 42
Καλησπερα και απο εμενα παιδες..
Πολυ καλη νικη για την ομαδα μου,ομως πολυ πιο δυσκολη απο οτι δειχνει το τελικο σκορ..Καναμε ενα πολυ καλο πρωτο δεκαλεπτο,οπου ξεφυγαμε μεχρι και 13ποντους..Στο δευτερο ομως μας επιασε μια τρικυμια θα ελεγα,χωρις καθαρο μυαλο,πολλα νευρα και κακες επιλογες και δωσαμε την ευκαιρια στη Κηφισια να μας πλησιασει στους τεσσερις..Στο τριτο ισοροπισαμε αρκετα το παιχνιδι και δε κινδυναψεμε σοβαρα πιστευω,αν και το σκορ δε ξεφυγε καθολου..Στο τεταρτο δεκαλεπτο ειμασταν παρα πολυ καλοι,ελενξαμε το ρυθμο,πιεσαμε στην αμυνα,πηραμε ριμπαουντ,τρεξαμε και γενικα τα καναμε ολα σωστα με αποτελεσμα να ξεφυγουμε και να φτασουμε σε αυτη η διαφορα..Σε αυτο συνεβαλε και η μεγαλη αστοχια που ειχαν οι παιχτες της Κηφισιας στα τριποντα (απο τι μου ειπε ο Λυκος 2/25τριποντα!!! αν δε κανω λαθος),οποτε αν ηταν πιο ευστοχοι θα μιλαγαμε αλλιως τωρα..Πολυ καλο παιχνιδι παντως,με ωραια ατμοσφαιρα και πολυ κοσμο που το χαρηκε πιστευω..
Οσο για εμας,ξαφνικα χωρις να εχουμε συγκεκριμενο στοχο απο την αρχη και ας λενε μερικοι οτι εχουμε την ανοδο και το λεω γιατι εχουν δει πολλα τα ματακια μου και κυριως με το Περισσο,βρεθηκαμε πρωτοι (σε ισοβαθμια βεβαια) και ελπιζω να μη ζαλιστουνε μερικοι και να συνεχισουμε τη καλη δουλεια που κανουμε γιατι εχει πολυ δρομο ακομα..Και αυτες οι κατηγοριες κρυβουν πολλες παγιδες..
Υ.Γ 1 Καλη εντυπωση μου εκανε και η Κηφισια..Νεανικη πολυ,γερα παιδια,με ορεξη αλλα πιστευω πολυ απειρη και αυτο ισως εχει στοιχισει σε καποια παιχνιδια και ισως στοιχισει και γενικα φετος..Ο Λυκος παντως ειχε ηγετικο στυλ και πολυ καλος σε ολο το παιχνιδι..
Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και απο κοντα φιλε..Και sorry για το μπουφε και τα ποτα που σου ειχα υποσχεθει..
Υ.Γ 2 Μια παρεμβαση για το παιχνιδι της Ιρις..Σωστα εκλεισε το φυλλο αγωνα,αν και καποιες φορες αναλογα και τις συνθηκες υπαρχει ελαστικοτητα αρκει να υπαρχει θεληση απο διαιτητες και αντιπαλη ομαδα..Ειναι κριμα τα παιχνιδια να περνονται στα χαρτια και να καταδικαζεις ετσι μια ομαδα..Δικιο υπαρχει παντως και απο τις δυο πλευρες πιστευω..Κανω μεγαλη εκκληση στην ΕΣΚΑ να εξετασει τη περιπτωση αυτη και να ξαναγινει το παιχνιδι..Οχι για μενα ουτε για αυτους..Για τη φουκαριαρα τη μανα τους..
Να ειστε ολοι καλα και καλη συνεχεια...