QUOTE(6th player @ Mar 13 2009, 20:57 )
Αγαπητέ φίλε jabar ,καταρχήν συγχαρητήρια για το ήθος σου μέσα σε αυτό το site και τις ώρες που σπαταλάς ως moderator ώστε να μπορούμε όλοι να τα λέμε κρατώντας ένα υψηλό επίπεδο.
Ζητώ συγγνώμη γιατί έκανα ένα λάθος :να αναπαράξω αυτά που άκουσα χωρίς να τα έχω δει ο ίδιος.Ο σοφός λαός λέει :απ'ο ότι ακούς μην πιστεύεις τίποτα και από ότι βλέπεις πίστευε τα μισά.Έχεις δίκιο λοιπόν να με
επιπλήττεις για αυτό.Άσχετα με το τι πιστεύω έπρεπε να πω μόνο για πράγματα που ο ίδιος βλέπω.
Έχω δει αρκετά ματς του χολαργού και έχετε πολλή καλή ομάδα,αλλά θα μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι θέλω για το κομμάτι της διαιτησίας και σεβώμενος την ενόχλησή σου δεν θα ξαναμιλήσω για αυτό.
Αν νομίζεις ότι είναι αναγκαίο είμαι έτοιμος να σου δώσω το όνομά μου αν και δεν θα το ήθελα γιατί είμαι πατέρας ενός 15χρονου που αγωνίζεται σε ομάδα Β εσκα
και καταλαβαίνεις...Βλέπεις ότι γράφω μόνο στο topic της Α για να μην μερολιπτήσω υπέρ του γιού μου.
Συνεχίζω λέγοντας ότι σκοπός μου είναι να μιλάμε μόνο για αγωνιστικά θέματα και όχι για διαιτησίες ,αλλά έχω ολισθήσει και εγώ στο γενικότερο κλίμα που ελπίζω να σταματήσει ΤΩΡΑ.
Τέλος ας αχοληθούμε μα την αγωνιστική της δευτέρας όπως θα έπρεπε άλλωστε να κάνουμε αντί να σαχλαμαρίζουμε με αγωγές και πράσινα άλογα.
Έχουμε το ντέρμπι που θα κρίνει πολλά και δεν μπορώ παρά να μην πάω πάλι ως τον ταύρο για να το δω.Ποσοστά νίκης φυσικά 50-50.
Το παιχνίδι ίλιον-άρης πετρούπολης είναι 60-40 αν και πιστεύω ότι το ίλιον θα δυσκολευτεί πολύ και ίσως να γίνει και το μπάμ.Σ' αυτόν τον αγώνα κοντράρονται και οι 2 καλύτεροι προπονητές όπως εγώ πιστεύω.
Από τα άλλα ενδιαφέροντα είναι τα απόλλων- ηράκλειο και το εφόα-νίκη αμφίρροπα και τα δύο με τα αποτελέσματά τους να κρίνουν πολλά για την σωτηρία.
Να είστε όλοι καλά δώστε τόπο στην οργή και μην τα παίρνετε όλα της μετροιτοίς και να θυμάστε ότι το μπασκετάκι είναι ωραίο να το βλέπουμε για να περνάμε καλά και όχι να χαλιόμαστε .Ελπίζω να χαρούμε ωραία παιχνίδια την δευτέρα και από τρίτη να μιλάμε πάλι μόνο για ΜΠΑΣΚΕΤ.
Μπράβο πολύ σωστός.Μου αρέσει που είσαι πολύ ανοικτό μυαλό και δέχεσαι τα αυτονόητα.Την Δευτέρα κάναμε ένα καλό παιχνίδι,αμυντικά είμασταν πολύ καλοί.Τους αναγκάσαμε να τους μείνει η μπάλλα στα χέρια η να κάνουνε αναγκαστικές επιθέσεις στα 24.Κλέψαμε μπάλλες, τρέξαμε πολύ στον αιφνιδιασμό και βγάλαμε πολλά και εύστοχα ελεύθερα σουτ.Ολα αυτά απέναντι σε μία ομάδα, με ένα από τα καλύτερα ρόστερ στη κατηγορία. Παίξαμε καλό μπάσκετ που το ευχαριστήθηκαν και αρκετοί ουδέτεροι.Να διευκρινίσω επίσης ότι η τεχνική ποινή ήταν για πανηγυρισμό μετά από καλάθι της ομάδας διότι 2-3 παίκτες σηκώθηκαν από το πάγκο να το πανηγυρίσουν..Από την αρχή της χρονιάς 15 παίχτες(εκ των οποίων 3-4 έφηβοι και παίδες) δουλεύουν με πολύ ένταση και συγκέντρωση στις προπονήσεις.Υπάρχουν μέρες που διαθέτουν και 4 ώρες .Η ομάδα φέτος δεν μπορώ να πω ότι είχε ιδιαίτερη τύχη.Πολλοί τραυματισμοί και αρρώστειες δεν μας άφησαν να βρούμε ρυθμό σε κάποιες χρονικές περιόδους.Τις όποιες κακές διαιτησίες ποτέ δεν τις προβάλαμε.Από θέση αρχής και με όσους από εσας μιλάω τηλεφωνικά το ξέρουν,Αυτά γιατί λειτουργούν σαν άλλοθι και δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτοκριτική και να κάνεις ένα βήμα μπροστά.Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις,όλοι εμείς γύρω από την ομάδα πετούσαμε από χαρά.Ξαφνικά αρχίζουν σενάρια.Δεν αναφέρομαι στους φίλους του ΝΑΟ που γράψαν για πουσάρισμα, έτσι το είδαν εγώ το είδα διαφορετικά.Αναφέρομαι στα άλλα σενάρια που ξαφνικά άρχισαν να ευδοκιμούν από την Α2 και Β Εθνική ακόμα μέχρι τη Δ ΕΣΚΑ.Οσοι από σας διαβάζετε το φόρουμ και στα θέματα για τις μικρότερες κατηγορίες,θα διαβάσετε για σπρώξιμο ομάδων και κατευθυνόμενα σχέδια.Η στάση μου είναι κοινή διαγράφω τα ποστ και τιμωρώ το χρήστη.
Εχουμε αποφασίσει σαν φόρουμ αυτή την τακτική,εκτός αν ο χρήστης αναλαμβάνει τα λεγόμενά του βάζοντας το όνομά του.Θα πρέπει βέβαια το ποστ να πληρεί και όλες τις άλλες προϋποθέσεις των κανονισμών του φόρουμ.Εδώ δεν έπραξα ανάλογα λόγω της ενασχόλησης μου με τα κοινά του Χολαργού.Κακώς βέβαια γιατί αυτά τα δύο δεν τα μπερδεύω και όσοι με γνωρίζουν θα το καταλάβαιναν, το κάνω σε όλες τις άλλες κατηγορίες βέβαια.Η αντιμετώπιση τέτοιων σεναρίων
όταν σαν ομάδα σε περιλαμβάνουν γίνονται με τρείς τρόπους.
1.Απλούστατα τα αγνοείς.Οταν είσαι καθαρός πέρνει λίγο χρόνο αλλά τελικά ο συκοφάντης γίνεται περίγελος.Ενδιάμεσα βέβαια τρως αρκετή λάσπη.Δεν απαντάς γιατί με ανθρώπους που είναι συμβιβασμένοι με τα χάλια της ελληνικής κοινωνίας και πίσω από κάθε προσπάθεια βλέπουν φαντάσματα απλούστατα δεν γίνεται διάλογος.Είναι η λύση που θα έπρεπε να ακολουθήσω αλλά απάντησα.
2.Βρίσκεις τον σεναριογράφο και του αποδίδεις το Οσκαρ για το σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Μαζί βέβαια και το βραβείο.Ισως και το σενάριο που λόγω παρορμητικού χαρακτήρα θα μου ταίριαζε.
Αστειεύομαι.
3.Προστατεύεις το όνομά σου σε δικαστήριο.Ακραία λύση αλλά να ξέρετε ότι οι Ελληνες σαν λαός είμαστε δικομανείς.
-Για να μην φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις και να συζητάμε για αυτό που μας ενώνει δηλαδή το μπάσκετ υπάρχουν οι κανονισμοί που όλοι αποδεκτήκαμε κατά την εγγραφή στο φόρουμ,όπως και η στοιχειώδης προσωπική ευγένεια για το τι λες για τον άλλο και τι όχι.
-Επίσης το να αναφερόμαστε σε κάποιους και να τους αποδίδουμε τρομερές ικανότητες απλά συντηρούμε το προσωπικό τους μύθο κάνοντας τους διαφήμιση.Χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους αυξάνουμε τα εισοδήματα.
-Παράπονο σαν moderator.Τόσο καιρό το τοπικ της Α ΕΣΚΑ δεν ήταν πολύ ζωντανό.Επρεπε να μιλήσουμε για μπάσκετ και μας ήταν δύσκολο.Μόλις ήρθε η κουβέντα στα εξωμπασκετικά και στα σενάρια ζωντανέψαμε.To θέμα λοιπόν κούρασε εγώ δεν απαντώ ξανά,σας καλώ να πάμε παρακάτω και να βάλουμε τελεία.
-Προς τον 6th player.Φίλε αν τυχόν έρθεις να δεις Χολαργό,βρες με να πιούμε ένα καφέ
-Taper συχνά πυκνά βλέπω ΚΑΟ.Κάποιες φορές μου δίνεις την εντύπωση ότι για να βρεις μπουκάλια για τις μολότοφ
μόλις έχεις πιεί το περιεχόμενο