QUOTE (pan24 @ May 1 2018, 19:45 )
Για εμένα ο Πέιν πρέπει ξεκάθαρα να είναι εκτός
Με τον Μακλιν ματσάρει ο Γκίστ και με τον Μιλουτίνοφ που δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι(για τον επόμενο μήνα εκτός) ο Βουγιούκας
Ο Γκάμπριελ με τον Ολυμπιακό είναι χρήσιμος,ειδικά με αυτόν τον Ολυμπιακό που θα κατέβει με ένα 4αρι που είναι άγνωστο κιόλας σε τι κατάσταση θα είναι
Με την αθλητικότητα του μπορεί να δημιουργήσει θέμα στον Πρίντεζη και επίσης λόγω άντριμπλων φόργουορντ ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα Ευρωλίγκα απέναντι στην οποία ο Γκάμπριελ μπορεί να παίξει 3 ώστε να έχει μέγεθος στην άμυνα και να μην επιτρέψεις στους Παπ να ποστάρουν
Ο Πέιν δεν έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει σταθερά και σε καμιά περίπτωση δεν θα κατέβαινα σε τελικούς με δεύτερο 4αρι τον Μήτογλου που στην Ευρωλίγκα έχει 12' ΣΥΝΟΛΙΚΑ και στην Α1 παίζει λίγο(13' μέσο όρο).
Ένα συνάχι να πάθει ο Σίνγκλετον θα κλαίμε
Στο θέμα περιφέρεια έχεις Τζέιμς,Λέκα,Λοτζέσκι,Ρίβερς,Ντένμον και πρέπει να διαλέξεις 3
Ο Τζέιμς είναι ο μόνος σίγουρος
Από τους Ρίβερς,Λοτζέσκι θέλω οπωσδήποτε έναν μέσα.Όποιος έχει συνέλθει από αυτούς
Ανάμεσα σε Λέκα,Ντένμον εξαρτάται
Αν έχεις κάποιον εκ των Ρίβερς-Λοτζέσκι στο 100% παίρνεις Λέκα
Αν όχι Ντένμον για να παίξει τον ρόλο τους σε περίπτωση που χρειαστεί να παίξεις σχήμα με 3 γκάρντ
Από την στιγμή που δεν χρησιμοποίησε τον Λεκαβίτσιους σχεδόν καθόλου στην σειρά με την Ρεάλ (μόνο στο garbage time του game 1) δύσκολα θα αλλάξει κάτι για αυτόν.. Ο ΟΣΦΠ έχει και ψηλότερη περιφέρεια από αυτήν της Ρεάλ.. Στην Ρεάλ υπήρχε και ένας Κάρολ ή ένας Ράντλ ή ο Γιούλ που είναι κάτω από 1,90 που θα μπορούσε να ακολουθήσει ο Λεκαβίτσιους.. στον ΟΣΦΠ πέρα από τον Ρόμπερτς όλοι οι άλλοι είναι πάνω από 1.93..
Ο Πέιν κατά την διάρκεια της σειράς έβλεπε τον χρόνο του να μειώνεται.. άρα συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι δεν θα παραμείνει για τους τελικούς..
Από τους υπόλοιπους βλέπω να κόβεται ο Ντένμον.. Αν στην κατάσταση που ήταν οι Λοτζέσκι, Ρίβερς έπαιζαν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από τον Ντένμον, που απέδιδε αρκετά καλύτερα από αυτούς τους δύο.. Ε δύσκολο να αλλάξει αυτό σε ένα μήνα.. που αναμένεται να έχουν επιστρέψει πλήρως..
QUOTE (jazz thrilos @ May 2 2018, 12:10 )
Αν τελικά ισχύει οτι ο Καλάθης ψάχνεται για ΝΒΑ προκύπτει τεράστιο και κατ΄εμέ δυσαναπλήρωτο κενό λόγω έλλειψης ανάλογων γκαρντ στην Ευρώπη. Δηλαδή ποιόν να πάρεις; Τον Μπομπουά; Τον Ερτέλ; Τον Τζέγκινς; Τον Τζάκσον της Μακάμπι; Τον Γκρέηντζερ; Δεν γεμίζουν με τίποτα τα παπούτσια του Καλάθη.
Δεν βάζω παίχτες τύπου Ροντρίγκεθ, Χίγκινς, Σλούκα, Σβεντ και ανάλογα ονόματα γιατί θεωρούνται μάλλον αμετακίνητοι. Μόνο ο Πάνγκος ίσως μπορεί να αποτελέσει καλή λύση ως αντι-Καλάθης, ο οποίος και πάλι όμως είναι ερωτηματικό το κατά πόσο μπορεί να πάρει τον Παναθηναικό πάνω του.
Μόνο απο ΝΒΑ μεριά μπορεί να κοιτάξει ο Παναθηναικός. By the way, έβλεπα προχθές τους Σέλτικς και ο Λάρκιν ήταν μια χαρά. Πολύ καλή επιλογή.
Βέβαια, αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου, είναι αν ο Καλάθης ψάχνεται για ΝΒΑ επειδή θέλει έτσι κι αλλιώς να παίξει εκεί ή επειδή ίσως γνωρίζει/υποψιάζεται οτι ο Παναθηναικός του χρόνου δεν θα βρίσκεται στην υψηλότερη διοργάνωση. Βασικό ζήτημα που αν δεν ξεκαθαρίσει γρήγορα ο Πανθηναικός δεν θα μπορέσει να κινηθεί γρήγορα για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Σήμερα δηλαδή, ο Παναθηναικός δε νομίζω οτι μπορεί να πάει να κλείσει κάποιον παίχτη-ευκαιρία (όπως είχε κάνει η Ρεαλ ας πούμε με τον Χάντερ που τον έκλεισε πριν τελειώσει η σεζόν) δίχως πρώτα να έχει ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα και οι προθέσεις του ΔΓ.
Αν συρθεί καιρό αυτό το θέμα με ΔΓ-Μπερτομέου, δυσκολεύομαι να φανταστώ παίχτες αξίας να διαπραγματεύονται σοβαρά με τον Πανθηναικό για την επόμενη χρονιά.
Ο Καλάθης είναι Αμερικανός (άσχετα αν έχει ελληνικό διαβατήριο, η νοοτροπία του δεν είναι ελληνική, μιλάει λιγότερα ελληνικά από τον Gist.. ο Ζέκα έχει δεθεί περισσότερο με την χώρα από τον Καλάθη..) όλοι οι Αμερικάνοι έχουν ως πρώτο στόχο το να παίζουν στο ΝΒΑ.. για αυτούς αυτή είναι η κάψα τους.. εκεί κερδίζουν σε αναγνώριση.. ότι θα ψαχτεί είναι δεδομένο.. το αν θα βρει κάτι που θα καλύπτει τις απαιτήσεις του είναι το ζητούμενο.
Όσο για το αν θα κλείσει ο ΠΑΟ άλλους αμερικάνους, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο σε ποια διοργάνωση παίζεις.. εδώ ο jackson έφτυσε εμάς για να πάει να παίξει Κίνα.. Αν πέσει το μαρούλι.. οι Αμερικάνοι παίζουν και στην Ζιμπάμπουε.. Για αυτούς έτσι και αλλιώς και εμείς Ζιμπάμπουε είμαστε..
QUOTE (Thodoros @ May 2 2018, 18:20 )
Τέτοια πράγματα δεν διάβασα ούτε όταν έφυγε ο Ζοτς
Ούτε όταν έφυγε ο Τεράστιος 3d
Καταστροφικό το ποστ στον τρόπο που βλέπεις τον μπασκετικό παναθηναϊκό που υπήρχε και πριν Νικ και θα υπάρχει και μετά.
Να φανταστώ τα ίδια λες και για Σπανούλη ?
Εννοείτε ότι δεν υπάρχει αντικαταστάτης σε αυτά που κάνει ο Σπανούλης στην Ευρώπη.. και εννοείτε ότι όταν σταματήσει ο Σπανούλης θα είναι δυσαναπλήρωτο κενό. Όταν σταμάτησε ο Διαμαντίδης, είχες ήδη ένα από τα κορυφαία guard της Ευρώπης (Καλάθη) που δεν έπιανε και θέση ξένου.. Αντικαταστάτη του Καλάθη (αν τυχόν φύγει) θα βρεις.. Δεν ξέρω αν βρεις κάποιον Έλληνα που να μπορεί να σταθεί στο lvl του ΠΑΟ.. φέτος στους τελικούς θα κατέβεις ουσιαστικά με 10 αφού Όγκαστ και Μήτογλου προς το παρών δεν πείθουν.