Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά θέματα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
villiskabas
QUOTE (DESO @ Dec 21 2018, 12:50 ) *
Εδώ βρήκε πάγκο ο Σφαιρόπουλος, λες να πάει χαμένος ο Πασκουάλ?



Να δουμε την πορεια τους...

Καλα οση αιγλη και να εχει ο παγκος της Μακαμπι εχει καταντησει να ειναι μονιμνο αουτσαιντερ για 8αδα παρα το τεραστιο μπατζετ
Titus
Λοιπόν κύριοι,

Happy days στον μπασκετικό ΠΑΟ. Ο μυρωδιάς Πασκουάλ που δεν ξέρει να βγάλει ένα σύστημα και ό,τι έκαναν οι παίκτες για να πάρουν τα πρωταθλήματα και να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου της ΕΛ (δις) το έκαναν μόνοι τους είναι επιτέλους παρελθόν. Έρχεται η ανάσταση του μπασκετικού τμήματος διότι όποιος προπονητής και να έρθει δεν μπορεί να είναι χειρότερος από έναν τύπο που δεν μπορεί να βγάλει ένα σύστημα και δεν ξέρει ποιους παίκτες να βάλει στο γήπεδο. Ο καιρός γαρ εγγύς κλπ.

Σε άλλα νέα, ο λαοπρόβλητος πρόεδρος και ηγέτης επεσκέφθη τους παίκτας της ομάδος και κατέστησε σαφές ότι, αν δεν αρχίζουν να παίζουν καλά, θα τους λύσει τα συμβόλαια, θα τους κρεμάσει τα δελτία στα αποδυτήρια κοκ. Κατόπιν τούτου:

Ο Στεφαν Λασμε κατέθεσε επιτέλους αίτηση αφαίρεσης οκτώ βιολογικών ετών και αναμένει την απάντηση εντός 15 ημερών.

Ο Τζέημς Γκιστ τελειώνει κάτι μερεμέτια στη χρονομηχανή που κατασκευάζει εδώ και μήνες με σκοπό να επιστρέψει στην ημέρα ακριβώς πριν τον τελευταίο τραυματισμό του.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τηρεί στάση αναμονής: ό,τι από τα παραπάνω δουλέψει καλύτερα θα το υιοθετήσει.

Ο Θανάσης Αντετοκούμπο μελετά βίντεο του Λάρυ Μπερντ στο ΥΤ για να μάθει τι σημαίνει αμυντική περιστροφή.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους εθεάθη με καπέλο, μαστίγιο και δερμάτινο μπουφάν να αναζητεί το μυθικό κρεβάτι του Προκρούστη. Στόχος η αύξηση του ύψους του κατά τουλάχιστον δέκα εκατοστά του μέτρου.

Ο Νικός Παππάς, γνωστός μαρξιστής πολιτικός φιλόσοφος με πολλές συνεντεύξεις επ' αυτού, μελετά την Κριτική του Προγράμματος της Γκότα. Ελπίζεται ότι όταν φτάσει στο περίφημο 'ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητές του στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του' θα αντιληφθεί την αξία της πάσας.

Ο Ντεσόν Τόμας βλέπει καθημερινά δύο ταινίες του Τσαρλς Μπρόνσον. Ήδη οι συμπαίκτες του δεινοπαθούν τόσο πολύ από την σκληρή άμυνά του στα διπλά που συζητείται να του κάνουν δώρο το Love actually μήπως και ηρεμήσει λίγο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης από την τρομάρα του και μόνο έχασε επτά κιλά και ζήτησε καινούργια ρούχα από την ομάδα.

Αναμένεται ενημέρωση για τους υπόλοιπους.

Σε άλλα -ακόμα πιο σουρεαλιστικά νέα- ο πρόεδρος έβαλε βαθύτατα το χέρι στην τσέπη για να προσλάβει τον Ρικ Πιτίνο. Ο 66χρονος κ. Πιτίνο είχε τηλεφωνική συνομιλία με την επίτιμη πρόεδρο του ΑΠ κ. Βασιλική Θάνου, η οποία τον διαβεβαίωσε ότι οι πλησίον των 70 στην Ελλάδα ξανανιώνουν και διαπρέπουν σε θέσεις κύρους. Η επιλογή θεωρείται ιδανική, καθώς, όταν δεν πιάνουν οι απειλές του προέδρου-Αλ Πατσίνο του ινστα, ελπίζεται ότι θα προκαλεί φόβο η ιταλοαμερικανική εσάνς του κόουτς.

Μια νέα ημέρα ξημερώνει. Εξετάζεται η κυκλοφορία νέων εισιτηρίων διαρκείας.

ΥΓ: Να με συμπαθάτε για το χαβαλέ αλλά σοβαρή συζήτηση δεν σηκώνει πια αυτή η ομάδα. Το κλίμα, όπως φαίνεται από τα προηγούμενα ποστς, είναι εξαιρετικά τοξικό, ακόμα και σε ένα πολιτισμένο φόρουμ όπως αυτό. Η ιδιοκτησία έχει φανατικούς οπαδούς που αισθάνονται την προνεωτερική ανάγκη να στηρίξουν το 'δικό μας άνθρωπο' λες και ο ΠΑΟ είναι δουκάτο με ελέω Θεού κυβερνήτες που, εφόσον έχουν το κατάλληλο αίμα στις φλέβες τους, αποκλείεται να είναι ακατάλληλοι για τη θέση που κατέχουν. Από κοντά οι υπέροχοι κυβερνητικοί δημοσιογράφοι που βλέπουν μέχρι και 'υπέρβαση' του ΔΠΓ στο μπάτζετ. Αναφέρω το μπάτζετ διότι εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα. Καταλαβαίνω να διαφωνούμε για συστήματα, παίκτες και προπονητές αλλά τα ευρώ δεν είναι θεωρία ή ζήτημα γούστου. Προκειμένου να καταλάβουμε αν ο πρόεδρος 'έκανε υπέρβαση' ή έβαλε καλά λεφτά για την εποχή' πρέπει να μάθουμε πόσα έβαλε από την τσέπη του. Αυτό προκύπτει από τα εξής απλά μαθηματικά: τόσα πληρώνουμε για παίκτες από την μία πλευρά, τόσα είναι τα έσοδα (διαρκείας, τηλεοπτικά, χορηγοί κλπ) από την άλλη πλευρά. Αν δεν μπορούμε ούτε σε αυτό να συνεννοηθούμε, κλάφτα Χαράλαμπε.

Αυτή είναι η μεγάλη ζημιά που έχει κάνει ο ΔΠΓ στον σύλλογο. Με τις απειλές αποχώρησης από την ΕΛ, τα πούλμαν και τις μαγκιές στο ινστα νομιμοποίησε τον πιο ανορθολογικό φανατισμό. Με το γελοίο δημοψήφισμα δίχασε τον κόσμο με το εκβιαστικό δίλημμα 'ή ξεφτίλα και απαξίωση ή φεύγω και ψάξτε να βρείτε άλλον'. Το βίντεο του ESPN είναι απίστευτη ντροπή και οι περισσότεροι κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν. Στην τσέπη του καθενός δεν είμαστε και κανείς δεν έχει υποχρέωση να βάζει λεφτά για τα γούστα τα δικά μας. Ούτε ένα ευρώ δεν έχει καθήκον να βάλει ο (κάθε) ΔΠΓ. Ούτε, φυσικά, έχει κάποια ομάδα συμβόλαιο με την επιτυχία. Αλλά αυτά που έχει κάνει ο ΔΠΓ έχουν απαξιώσει τον ΠΑΟ όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά -κυρίως- ως αθλητικό οργανισμό με κύρος και αξιοπρέπεια. Αυτό είναι παράβαση των καθηκόντων του και δεν σώζεται πλέον.

ΥΓ2: Για τον Πιτίνο έχω γνώμη από την (απίστευτη από πολλές απόψεις) θητεία του στους Σέλτικς, κατά την οποία είχε 44 νίκες κάτω από το 0.500 και δεν μπήκε ποτέ στα playoffs. Αλλά δεν έχει καμμία σημασία το πόσο καλός προπονητής είναι ή δεν είναι (σίγουρα δεν είναι άσχετος, μυρωδιάς κλπ, όπως δεν ήταν και ο Τσάβι). Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι ελέγχεται ως ύποπτος για ομοσπονδιακό αδίκημα στις ΗΠΑ. Μόνο γι' αυτό δεν θα έπρεπε να περάσει ούτε απ' έξω από το ΟΑΚΑ. Αλλά είπαμε: o tempora o mores.
G-arenas
QUOTE (Titus @ Dec 21 2018, 14:53 ) *

1) ποιος εφερε αυτους τους παικτες στην ομαδα και στελεχωσε το ροστερ?

2) θεωρεις οτι με αυτο το ροστερ μπορουσαμε να παιξουμε καλυτερα ή οχι?
Titus
QUOTE (G-arenas @ Dec 21 2018, 15:04 ) *
1) ποιος εφερε αυτους τους παικτες στην ομαδα και στελεχωσε το ροστερ?

2) θεωρεις οτι με αυτο το ροστερ μπορουσαμε να παιξουμε καλυτερα ή οχι?


1) Δεν ξέρω. Αν εσύ έχεις στοιχεία, be my guest. Κανονικά στοιχεία, όμως, όχι είπε ο τάδε και συμπεραίνω από το δείνα. Γιατί κι εγώ συμπεραίνω ότι μάλλον έχει φέρει 3-5 παίκτες ο πρόεδρος. Αλλά αυτές είναι κουβέντες καφενείου.

2) Πιθανόν. Αλλά αρκετά καλά για να αλλάξει η μοίρα της ομάδας στην ΕΛ ασφαλώς και όχι.

Volunteer
QUOTE (yorgos @ Dec 21 2018, 14:02 ) *
Καλά μπορεί να φύγει όπως έφυγε κι από τις προηγούμενες ομάδες του: επιτυχημένος, με τίτλους και με καθολική αναγνώριση.


Υπό κανονικές συνθήκες θα φύγει μαζί με τη σύνταξη εκτός κι αν γίνει κάτι συνταρακτικό, π.χ. να τον πελατιάσει ανελέητα για την ερχόμενη διετία το προπονητικό υπερδίδυμο DPG-Πιτίνο. laugh.gif
stevebucknall11
Όπως είχε πει κάποιος, η άμυνα που έπαιζε ο Πιτίνο με τους Σέλτικς, άσχετα αν ήταν αποτελεσματική, "sucked the life out of his players". Θέλω να δω με ποιους θα παίζει την άμυνα αυτή στον Παναθηναικό, εκτός αν κάνει 3 νέες μεταγραφές. Κατά τα λοιπά δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος ότι θα δούμε τον Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναικού.
Thodoros
QUOTE (Titus @ Dec 21 2018, 14:53 ) *
Προκειμένου να καταλάβουμε αν ο πρόεδρος 'έκανε υπέρβαση' ή έβαλε καλά λεφτά για την εποχή' πρέπει να μάθουμε πόσα έβαλε από την τσέπη του wink.gif laugh.gif laugh.gif . Αυτό προκύπτει από τα εξής απλά μαθηματικά: τόσα πληρώνουμε για παίκτες από την μία πλευρά, τόσα είναι τα έσοδα (διαρκείας, τηλεοπτικά, χορηγοί κλπ) από την άλλη πλευρά. Αν δεν μπορούμε ούτε σε αυτό να συνεννοηθούμε, κλάφτα Χαράλαμπε.


Μπορείς να μου πεις έναν λόγο που πρέπει να σου δώσει τέτοια πληροφορία ; προφανώς δεν μιλάω πως εσένα αλλά στο σύνολο του κόσμου και γιατί δλδ πρέπει να καταλάβουμε ;


Έχουμε εικόνα τι γράφουμε εδώ μέσα ; ή απλά μας καταβάλει μια επιθυμία σε κάτι άγνωστο

Στα υπόλοιπα το ποστ είχε αρκετό γούστο .

Για να το λήξουμε ο πρόεδρος έχει τα λεφτά του, έχει την ιδιοκτησία της ομάδας, έχει την εφημερίδα του, έχει τα τσιράκια του κτλ/κτλ
Κανέναν όμως δεν υποχρέωσε να πάει να πάρει διαρκείας ή να διαβάζει με το ζόρι αυτά που ο ίδιος θέλει να λέει! ή να πάει στο γήπεδο.
Το ότι υπάρχει κόσμος που κρίνει συνέχεια τον dpg σε ότι απόφαση είναι αυτή (δεν είναι λύση στο πρόβλημα), όλοι ξέρουμε να κατηγορούμε και να καταδικάζουμε όταν είμαστε στην απ'έξω!
φυσικά εδώ μέσα κυκλοφορούν και άτομα που έχουν συγκεκριμένους στόχους! Αν κάποιος παρακολουθεί συστηματικά γνωρίζει μερικούς που έχουν σταθερό λόγο και σταθερές απόψεις....κάτι αντίστοιχο με αυτούς τους μαύρους δημοσιογράφους που γράφουν στο κοινό (παραπληροφορούν ή δίνουν συγκεκριμένες οδηγίες) .... όμως καλά όλα αυτά πες ότι φεύγει ο Δημήτρης , ποιος υπάρχει πίσω που θα σας κάνει αυτά που ζητάτε ; (γιατί πραγματικά τόσο χρόνια δεν έχει ακουστεί κανένας! και όταν βλέπεις τον ποδοσφαιρικό παναθηναϊκό να έχει γίνει στάχτη δεν πρέπει να έχεις τόσο εγωισμό , εκτός αν επιθυμείς να μηδενίσεις εντελώς το τμήμα ). Μπορεί φέτος να κρατιέται με νύχια και με δόντια στο υψηλότερο επίπεδο αλλά κρατιέται και αυτό έχει σημασία.
rankin
Η αποχώρηση Πασκουάλ ηταν μάλλον η η αναγγελία ενός βέβαιου θανάτου

Τα πράγματα δεν πηγαίναν καλά και σε αυτές τις περιπτώσεις ο πρώτος που την πληρώνει ειναι ο κόουτς.
Εξαιρέσεις στον κανόνα σχεδόν δεν υπάρχουν
Το αν έφταιγε ο κοουτς ή ο πρόεδρος ειναι σχετικό και δεν έχει και ιδιαίτερη αξία.

Κρατάω βεβαια το οτι τα πράγματα πρέπει να ειχαν φτάσει σε εκρηκτικό σημείο, καθώς είχαμε κόσμο να πέφτει κάτω απο την πίεση και να τρέχει στα νοσοκομεία και αναμένω να δω τη συνεργασία με τον Ρικ Πιτίνο....
drunk guy
δε νομιζω οτι εκανε καποια τρομερη υπερβαση ο dpg για να φερει τον πιτινο. χωρις βεβαια να ξερω κατι παραπανω αλλα ο πιτινο μεχρι περυσι ειχε συμβολαιο 50 εκατομυρια στο Λουιβιλλ. οτι και να του εδωσε ο dpg ψιχουλα ειναι γι αυτον δεν ειναι οικονομικος ο λογος που δεχθηκε να δουλεψει στον παναθηναικο. επομενως ο ορος υπερβαση δεν εχει καν νοημα σε αυτη την περιπτωση.
Titus
QUOTE (Thodoros @ Dec 21 2018, 15:58 ) *
Μπορείς να μου πεις έναν λόγο που πρέπει να σου δώσει τέτοια πληροφορία ; προφανώς δεν μιλάω πως εσένα αλλά στο σύνολο του κόσμου και γιατί δλδ πρέπει να καταλάβουμε ;


Έχουμε εικόνα τι γράφουμε εδώ μέσα ; ή απλά μας καταβάλει μια επιθυμία σε κάτι άγνωστο

Στα υπόλοιπα το ποστ είχε αρκετό γούστο .

Για να το λήξουμε ο πρόεδρος έχει τα λεφτά του, έχει την ιδιοκτησία της ομάδας, έχει την εφημερίδα του, έχει τα τσιράκια του κτλ/κτλ
Κανέναν όμως δεν υποχρέωσε να πάει να πάρει διαρκείας ή να διαβάζει με το ζόρι αυτά που ο ίδιος θέλει να λέει! ή να πάει στο γήπεδο.
Το ότι υπάρχει κόσμος που κρίνει συνέχεια τον dpg σε ότι απόφαση είναι αυτή (δεν είναι λύση στο πρόβλημα), όλοι ξέρουμε να κατηγορούμε και να καταδικάζουμε όταν είμαστε στην απ'έξω!
φυσικά εδώ μέσα κυκλοφορούν και άτομα που έχουν συγκεκριμένους στόχους! Αν κάποιος παρακολουθεί συστηματικά γνωρίζει μερικούς που έχουν σταθερό λόγο και σταθερές απόψεις....κάτι αντίστοιχο με αυτούς τους μαύρους δημοσιογράφους που γράφουν στο κοινό (παραπληροφορούν ή δίνουν συγκεκριμένες οδηγίες) .... όμως καλά όλα αυτά πες ότι φεύγει ο Δημήτρης , ποιος υπάρχει πίσω που θα σας κάνει αυτά που ζητάτε ; (γιατί πραγματικά τόσο χρόνια δεν έχει ακουστεί κανένας! και όταν βλέπεις τον ποδοσφαιρικό παναθηναϊκό να έχει γίνει στάχτη δεν πρέπει να έχεις τόσο εγωισμό , εκτός αν επιθυμείς να μηδενίσεις εντελώς το τμήμα ). Μπορεί φέτος να κρατιέται με νύχια και με δόντια στο υψηλότερο επίπεδο αλλά κρατιέται και αυτό έχει σημασία.



Λέξη-κλειδί: 'προκειμένου'. Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι θέλουμε να καταλάβουμε, αυτά χρειάζεται να ξέρουμε. Δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να δώσει τέτοια πληροφορία ο κάθε πρόεδρος, αν και η διαφάνεια είναι καλό πράγμα. Αυτό που είπα είναι ότι όσοι κάνουν διαπιστώσεις περί υπέρβασης κλπ αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουν για να αιτιολογήσουν τη θέση τους. Αλλιώς παπατζολογούν και προπαγανδίζουν.

Στα υπόλοιπα σε αφήνω να σολάρεις γιατί δεν τα πάω καλά με τις θεωρίες συνωμοσίας και δε θα δώσω αξία σε δίκες προθέσεων. Αλλά έχε υπόψιν σου ότι η λογική 'αυτοί είμαστε εμείς και ο πρόεδρός μας και σε όποιον γουστάρει' επιβεβαιώνει όσα έγραψα πιο πάνω για την κατάντια του μπασκετικού ΠΑΟ.
EXASFAIROS
Για μένα ο Τσαβι πέραν των προπονητικων λαθών την τελευταία αυτή σεζόν είχε να αντιμετωπίσει μια νέα κατάσταση.Εφυγαν 3 δυνατά ονόματα στυλοβάτες του κορμου(Σιγκλεντον,Τζέιμς,Κ,.Σ) και καθώς άδειασαν οι θέσεις προστέθηκαν η εμειναν με υποδειξη του ΔΓ Έλληνες ελπιδοφοροι(Παππας,Παπαγιάννης,Παπαπέτρου,
Αντετοκουνμπο)Μάλιστα η Τσαβι εισηγήθηκε παραμονή Καλαθη(οκ εγώ το πιστεύω αλλά πιστεύω ότι θα τον κρατούσε έτσι και αλλιώς ο ΔΓ).Σημειωτεον οι Έλληνες αυτοί έκλεισαν με παραπάνω χρήματα της αξίας τους και επομένως οι 6 ξένοι που θα έμεναν η θα έρχονταν στην ομάδα δεν θα ήταν ακριβοί, όπως οι ξένοι που εφυγαν(εγνωσμενης αξιας).Ετσι θέλω και αποφασίζω, έτσι κάνω.Το αν σου προτείνω ξνους παίχτες κύριε Πασκουαλ και εσυ τους δέχεσαι δεν έχει να κάνει ότι τους θέλω.Αντιπροταση δεν υπήρχε,παρά μόνο σε μια περίπτωση (Κοπονεν) αλλά χρονικά ήδη είχαν προηγηθεί παραμονή Λεκα και το κλεισιμο Λανγκφορντ αν δεν απατωμαι.και η παραμονή Παππα αν δεν κάνω λαθος συν την φυγή Ντενμον έδενε τα χέρια του Τσαβι για αγορά ενός Κοπονεν.Εκει μόνο δίνω ελαφρυντικά στον Τσαβι,αλλά δηλώσεις αν δεν πάω ΦΦ θα νιώθω κενό και να μην στείλω Λεκα αλλού και να πάρω τελικά Κοπονεν δείχνουν ψευδαισθήσεις στο πρώτο και οκνηρία στο δεύτερο.Επρεπε να διώξει τον Λεκα ο Τσαβι αφού έτσι ήλθαν τα πράγματα.Επισης για Λασμε και Τόμας δεν υπήρχαν αντιπροτασεις τα οποία χρεώνω τον Τσαβι..Αυτο πλήρωσε ο Τσαβι συν τα προπονητικά λάθη του.
G-arenas
QUOTE (Titus @ Dec 21 2018, 15:13 ) *
1) Δεν ξέρω. Αν εσύ έχεις στοιχεία, be my guest. Κανονικά στοιχεία, όμως, όχι είπε ο τάδε και συμπεραίνω από το δείνα. Γιατί κι εγώ συμπεραίνω ότι μάλλον έχει φέρει 3-5 παίκτες ο πρόεδρος. Αλλά αυτές είναι κουβέντες καφενείου.

2) Πιθανόν. Αλλά αρκετά καλά για να αλλάξει η μοίρα της ομάδας στην ΕΛ ασφαλώς και όχι.

1) αν ηταν του τσαβι προφανως φταιει που το δομησε τοσο χαλια. αν ηταν του ΔΓ ο τσαβι φταιει ακομα περισσοτερο γιατι το δεχτηκε! ποιος τοπ κοουτς δεχεται ροστερ και παικτες φορεμενα απο αλλους?

2) οχι πιθανον. σιγουρα θα παιζαμε καλυτερα. το ροστερ ειναι κακο οχι ομως τοσο κακο ωστε να μην παιζει καθολου μα καθολου καλο μπασκετ και μακραν το χειροτερο εδω και απειρα χρονια. βασικα το χειροτερο εβερ αλλα τεσπα.

οποιον αλλο και να ειχαμε κοουτς θα ειχαμε τα ιδια αποτελεσματα ή αντε 1-2 νικες παραπανω, αλλα σιγουρα και θα παιζαμε πολυ καλυτερα και θα ειχαμε πολυ μα πολυ καλυτερη εικονα και φυσικα ολο και καποιον παικτη θα ειχε φερει και θα λεγαμε να οριστε εφερε και εναν παικτη που θα μεινει.

ο τσαβι τιποτα απο ολα αυτα δεν εκανε.
yorgos
Βλέπω φωτογραφίες του νέου κόουτς και συμπεραίνω πως οι εταιρείες πώλησης βαφων μαλλιών δε θα τα βάψουν καθόλου άσχημα που έχασαν απλό πελάτη, έρχεται binge consumer στη θεση του λέμε.
Titus
Για να χαλαρώσουμε λίγο: δεν ξέρω αν θα έρθει τελικά ο μπαρμπα-Ρικ αλλά κάτι μου λέει ότι θα έκαναν καλή παρέα με τον ΔΠΓ. Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι το μάτι του στις μεταγραφές!

https://www.youtube.com/watch?v=W2QB8uRfLLw
Gino_Bill
QUOTE (stefkorner @ Dec 21 2018, 14:03 ) *
υπεροχος Νικος Συριγος...οπως τον εχουμε συνηθισει ,με επιθεσεις δηλαδη κατα των αναγνωστων του (τον Κωστα απο το Περαμα και τον Μηνα απο τα Πατησια δηλαδη ) :

Το ότι ο Πιτίνο, πριν καν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα «κρίνεται» ήδη στο διαδίκτυο από τον «Κώστα από το Πέραμα» και τον «Μηνά από τα Πατήσια» που για να μυρίσουν λίγο μπάσκετ πρέπει να βάζουν 2-3 φορές τη μέρα μια μπάλα στην κατσαρόλα, να τη βράζουν και να κάνουν εισπνοές, είναι σημεία των καιρών. Σημεία των καιρών και της λαίλαπας που λέγεται Social Media… Αυτής που κάνει τον κάθε αργόσχολο, από προπονητή μέχρι πρωθυπουργό και από μάγειρα μέχρι γιατρό. Πρόεδρο δεν τον κάνει ποτέ, γιατί για να είσαι πρόεδρος πρέπει να πληρώνεις. Και στην Ελλάδα ανθίζει το λουλούδι που λέγεται «τσάμπα»…

Για να τελειώνουμε και να μην ακούμε τη μία χαζομάρα πίσω από την άλλη…: Στον Ρικ Πιτίνο απλά ΒΑΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ. Είτε παίκτης είσαι, είτε προπονητής, είτε φίλαθλος. Και βαράς προσοχή γιατί είναι απλά ο Ρικ Πιτίνο.


Υψηλοτάτου επιπέδου καφενειακή ανάλυση. Ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε τι έγραφε όταν υπογράψαμε τον Τσάβι..
Ginobili
Τον εκάστοτε προπονητή και τους παίκτες τους χειροκροτεις και τους εμψυγχωνεις πάντα,όσο και να μην τους πας.Διαφορετικα δεν πας γήπεδο,το βλέπεις από τηλεόραση...όπως έκανα με Νταρουσαφακα...και θα έκανα και σήμερα αν δεν είχε φύγει ο Πασκουάλ
shtarkws
Καποια ποστ διαγραφηκαν, ελπιζω να μην δω παρομοια ποσταρισματα. Το επομενο προκλητικο ή flame post εκτος απο ποινη θα εχει και 10 ημερες οφφ.
stefkorner
Όταν ο Πιτίνο έκανε τον Γιούινγκ να παίζει για εκείνον!

απολαυση ειναι αυτα τα αρθρα και θα γεμισουν ομορφα τα φετινα μας Χριστουγεννα!
εδω η αναδρομη παει τοσο πισω,τοτε που ο Λασμε πρεπει να εβγαζε τα πρωτα του δοντακια tongue.gif
EXASFAIROS
Παιδιά δεν γνωρίζω τίποτα για Πιτινο.Παντως αν τον αποκαλούν θρύλο σημαίνει ότι ίσως κάποιοι παιχτες απο Αμερικη θελήσουν να παίξουν στην ομάδα του.Κοβει λογικά το μάτι του,ποσό καιρο ομως έχει να ασχοληθει ενεργά?Ελπίζω να βρει καλό υλικό...
Ginobili
QUOTE(stefkorner @ Dec 21 2018, 16:18 ) *
Όταν ο Πιτίνο έκανε τον Γιούινγκ να παίζει για εκείνον!

απολαυση ειναι αυτα τα αρθρα και θα γεμισουν ομορφα τα φετινα μας Χριστουγεννα!
εδω η αναδρομη παει τοσο πισω,τοτε που ο Λασμε πρεπει να εβγαζε τα πρωτα του δοντακια tongue.gif

Χαλαρώστε λίγο.6 χρόνια μεγαλύτερος από τον Ζοτς και 7 από τον Μπλατ.μεχρι τον Φλεβάρη του 2017 προπονούσε κανονικά.
mephisto22
QUOTE (Titus @ Dec 21 2018, 14:53 ) *
Λοιπόν κύριοι,

Happy days στον μπασκετικό ΠΑΟ. Ο μυρωδιάς Πασκουάλ που δεν ξέρει να βγάλει ένα σύστημα και ό,τι έκαναν οι παίκτες για να πάρουν τα πρωταθλήματα και να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου της ΕΛ (δις) το έκαναν μόνοι τους είναι επιτέλους παρελθόν. Έρχεται η ανάσταση του μπασκετικού τμήματος διότι όποιος προπονητής και να έρθει δεν μπορεί να είναι χειρότερος από έναν τύπο που δεν μπορεί να βγάλει ένα σύστημα και δεν ξέρει ποιους παίκτες να βάλει στο γήπεδο. Ο καιρός γαρ εγγύς κλπ.

Σε άλλα νέα, ο λαοπρόβλητος πρόεδρος και ηγέτης επεσκέφθη τους παίκτας της ομάδος και κατέστησε σαφές ότι, αν δεν αρχίζουν να παίζουν καλά, θα τους λύσει τα συμβόλαια, θα τους κρεμάσει τα δελτία στα αποδυτήρια κοκ. Κατόπιν τούτου:

Ο Στεφαν Λασμε κατέθεσε επιτέλους αίτηση αφαίρεσης οκτώ βιολογικών ετών και αναμένει την απάντηση εντός 15 ημερών.

Ο Τζέημς Γκιστ τελειώνει κάτι μερεμέτια στη χρονομηχανή που κατασκευάζει εδώ και μήνες με σκοπό να επιστρέψει στην ημέρα ακριβώς πριν τον τελευταίο τραυματισμό του.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τηρεί στάση αναμονής: ό,τι από τα παραπάνω δουλέψει καλύτερα θα το υιοθετήσει.

Ο Θανάσης Αντετοκούμπο μελετά βίντεο του Λάρυ Μπερντ στο ΥΤ για να μάθει τι σημαίνει αμυντική περιστροφή.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους εθεάθη με καπέλο, μαστίγιο και δερμάτινο μπουφάν να αναζητεί το μυθικό κρεβάτι του Προκρούστη. Στόχος η αύξηση του ύψους του κατά τουλάχιστον δέκα εκατοστά του μέτρου.

Ο Νικός Παππάς, γνωστός μαρξιστής πολιτικός φιλόσοφος με πολλές συνεντεύξεις επ' αυτού, μελετά την Κριτική του Προγράμματος της Γκότα. Ελπίζεται ότι όταν φτάσει στο περίφημο 'ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητές του στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του' θα αντιληφθεί την αξία της πάσας.

Ο Ντεσόν Τόμας βλέπει καθημερινά δύο ταινίες του Τσαρλς Μπρόνσον. Ήδη οι συμπαίκτες του δεινοπαθούν τόσο πολύ από την σκληρή άμυνά του στα διπλά που συζητείται να του κάνουν δώρο το Love actually μήπως και ηρεμήσει λίγο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης από την τρομάρα του και μόνο έχασε επτά κιλά και ζήτησε καινούργια ρούχα από την ομάδα.

Αναμένεται ενημέρωση για τους υπόλοιπους.

Σε άλλα -ακόμα πιο σουρεαλιστικά νέα- ο πρόεδρος έβαλε βαθύτατα το χέρι στην τσέπη για να προσλάβει τον Ρικ Πιτίνο. Ο 66χρονος κ. Πιτίνο είχε τηλεφωνική συνομιλία με την επίτιμη πρόεδρο του ΑΠ κ. Βασιλική Θάνου, η οποία τον διαβεβαίωσε ότι οι πλησίον των 70 στην Ελλάδα ξανανιώνουν και διαπρέπουν σε θέσεις κύρους. Η επιλογή θεωρείται ιδανική, καθώς, όταν δεν πιάνουν οι απειλές του προέδρου-Αλ Πατσίνο του ινστα, ελπίζεται ότι θα προκαλεί φόβο η ιταλοαμερικανική εσάνς του κόουτς.

Μια νέα ημέρα ξημερώνει. Εξετάζεται η κυκλοφορία νέων εισιτηρίων διαρκείας.

ΥΓ: Να με συμπαθάτε για το χαβαλέ αλλά σοβαρή συζήτηση δεν σηκώνει πια αυτή η ομάδα. Το κλίμα, όπως φαίνεται από τα προηγούμενα ποστς, είναι εξαιρετικά τοξικό, ακόμα και σε ένα πολιτισμένο φόρουμ όπως αυτό. Η ιδιοκτησία έχει φανατικούς οπαδούς που αισθάνονται την προνεωτερική ανάγκη να στηρίξουν το 'δικό μας άνθρωπο' λες και ο ΠΑΟ είναι δουκάτο με ελέω Θεού κυβερνήτες που, εφόσον έχουν το κατάλληλο αίμα στις φλέβες τους, αποκλείεται να είναι ακατάλληλοι για τη θέση που κατέχουν. Από κοντά οι υπέροχοι κυβερνητικοί δημοσιογράφοι που βλέπουν μέχρι και 'υπέρβαση' του ΔΠΓ στο μπάτζετ. Αναφέρω το μπάτζετ διότι εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα. Καταλαβαίνω να διαφωνούμε για συστήματα, παίκτες και προπονητές αλλά τα ευρώ δεν είναι θεωρία ή ζήτημα γούστου. Προκειμένου να καταλάβουμε αν ο πρόεδρος 'έκανε υπέρβαση' ή έβαλε καλά λεφτά για την εποχή' πρέπει να μάθουμε πόσα έβαλε από την τσέπη του. Αυτό προκύπτει από τα εξής απλά μαθηματικά: τόσα πληρώνουμε για παίκτες από την μία πλευρά, τόσα είναι τα έσοδα (διαρκείας, τηλεοπτικά, χορηγοί κλπ) από την άλλη πλευρά. Αν δεν μπορούμε ούτε σε αυτό να συνεννοηθούμε, κλάφτα Χαράλαμπε.

Αυτή είναι η μεγάλη ζημιά που έχει κάνει ο ΔΠΓ στον σύλλογο. Με τις απειλές αποχώρησης από την ΕΛ, τα πούλμαν και τις μαγκιές στο ινστα νομιμοποίησε τον πιο ανορθολογικό φανατισμό. Με το γελοίο δημοψήφισμα δίχασε τον κόσμο με το εκβιαστικό δίλημμα 'ή ξεφτίλα και απαξίωση ή φεύγω και ψάξτε να βρείτε άλλον'. Το βίντεο του ESPN είναι απίστευτη ντροπή και οι περισσότεροι κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν. Στην τσέπη του καθενός δεν είμαστε και κανείς δεν έχει υποχρέωση να βάζει λεφτά για τα γούστα τα δικά μας. Ούτε ένα ευρώ δεν έχει καθήκον να βάλει ο (κάθε) ΔΠΓ. Ούτε, φυσικά, έχει κάποια ομάδα συμβόλαιο με την επιτυχία. Αλλά αυτά που έχει κάνει ο ΔΠΓ έχουν απαξιώσει τον ΠΑΟ όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά -κυρίως- ως αθλητικό οργανισμό με κύρος και αξιοπρέπεια. Αυτό είναι παράβαση των καθηκόντων του και δεν σώζεται πλέον.

ΥΓ2: Για τον Πιτίνο έχω γνώμη από την (απίστευτη από πολλές απόψεις) θητεία του στους Σέλτικς, κατά την οποία είχε 44 νίκες κάτω από το 0.500 και δεν μπήκε ποτέ στα playoffs. Αλλά δεν έχει καμμία σημασία το πόσο καλός προπονητής είναι ή δεν είναι (σίγουρα δεν είναι άσχετος, μυρωδιάς κλπ, όπως δεν ήταν και ο Τσάβι). Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι ελέγχεται ως ύποπτος για ομοσπονδιακό αδίκημα στις ΗΠΑ. Μόνο γι' αυτό δεν θα έπρεπε να περάσει ούτε απ' έξω από το ΟΑΚΑ. Αλλά είπαμε: o tempora o mores.


Απολαυστικοτατο το ποστ σου, και πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω -- μολονότι γράφεις αραιά (να το διορθώσεις αυτό) -- αλλά ο Νικόλας ρε συ από που κι ως που μαρξιστής;
Victor_Mannheim
QUOTE (mephisto22 @ Dec 21 2018, 20:25 ) *
Απολαυστικοτατο το ποστ σου, και πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω -- μολονότι γράφεις αραιά (να το διορθώσεις αυτό) -- αλλά ο Νικόλας ρε συ από που κι ως που μαρξιστής;

κουκουες ειναι
mephisto22
QUOTE (Victor_Mannheim @ Dec 21 2018, 21:09 ) *
κουκουες ειναι


Οχι δεν ειναι... Απο το 13 και για καποιο διαστημα εκανε δηλωσεις στηριξης στο ΚΚΕ, αλλα τωρα εχει αλλαξει. Ο ιδιος εχει πει οτι δεν εχει ψηφισει ποτε ΚΚΕ, ενω σε καποιες συνεντευξεις κραζει ολα τα κομματα ( του ΚΚΕ συμπεριλαμβανομενου -- ενω καπου τα χωνει και στον Κουτσουμπα) Η προσκαιρη συμπορευση του με το ΚΚΕ « ηταν μια τρελα νεανικη, μα τωρα εχει περασει», που λεει και ο ποιητης.
pan24
Παρακαλω να μεινουμε στο θεμα
john wick
Μετα κ το σημερινο ,προσωπικα ειμαι πιο ηρεμος...
Οκ μια χρονια ειναι θα περασει.Αυτο το συνεχες κυνηγημα της 4ης,5ης ξερω γω θεσης με ειχε κουρασει...Τωρα που ολα τελειωσαν ας απολαυσουμε λιγο μπασκετ ,ελπιζωντας να δουμε κατι διαφορετικο απο τον Αμερικανο προπονητη που ερχεται..Θα παω την αλλη εβδομαδα με Τσσκα
(ειπαμε το εχω ταξει στον μικρο..) κ τελος το γηπεδο για φετος... sad.gif
qspock
Rick Pitino Basketball Fundamentals

Αυτα να δουνε οι παιχτες του ΠΑΟ μεχρι να ερθει. Να μαθουν να σουταρουν, να βγαινουν απο τα σκριν κλπ.
Γιατι δεν υπαρχει χρονος καταμεσης της χρονιας για τα βασικα... Τα οποια κανουν τελειως λαθος.
GK_23
Hip
QUOTE (pan24 @ Dec 21 2018, 14:07 ) *
Τωρα μενει να βγει ο Παπαδογιαννης μετα απο ηττα και να γραψει ''ο Πιτινο ειναι ο Πιτινο και δεν ειναι παρα μονο ο Πιτινο''

(συγννωμη για το οφτοπικ δεν μπορεσα να κρατηθω)

smiley.gif

QUOTE (Titus @ Dec 21 2018, 14:53 ) *
Λοιπόν κύριοι,

Happy days στον μπασκετικό ΠΑΟ. Ο μυρωδιάς Πασκουάλ που δεν ξέρει να βγάλει ένα σύστημα και ό,τι έκαναν οι παίκτες για να πάρουν τα πρωταθλήματα και να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου της ΕΛ (δις) το έκαναν μόνοι τους είναι επιτέλους παρελθόν. Έρχεται η ανάσταση του μπασκετικού τμήματος διότι όποιος προπονητής και να έρθει δεν μπορεί να είναι χειρότερος από έναν τύπο που δεν μπορεί να βγάλει ένα σύστημα και δεν ξέρει ποιους παίκτες να βάλει στο γήπεδο. Ο καιρός γαρ εγγύς κλπ.

Σε άλλα νέα, ο λαοπρόβλητος πρόεδρος και ηγέτης επεσκέφθη τους παίκτας της ομάδος και κατέστησε σαφές ότι, αν δεν αρχίζουν να παίζουν καλά, θα τους λύσει τα συμβόλαια, θα τους κρεμάσει τα δελτία στα αποδυτήρια κοκ. Κατόπιν τούτου:

Ο Στεφαν Λασμε κατέθεσε επιτέλους αίτηση αφαίρεσης οκτώ βιολογικών ετών και αναμένει την απάντηση εντός 15 ημερών.

Ο Τζέημς Γκιστ τελειώνει κάτι μερεμέτια στη χρονομηχανή που κατασκευάζει εδώ και μήνες με σκοπό να επιστρέψει στην ημέρα ακριβώς πριν τον τελευταίο τραυματισμό του.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τηρεί στάση αναμονής: ό,τι από τα παραπάνω δουλέψει καλύτερα θα το υιοθετήσει.

Ο Θανάσης Αντετοκούμπο μελετά βίντεο του Λάρυ Μπερντ στο ΥΤ για να μάθει τι σημαίνει αμυντική περιστροφή.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους εθεάθη με καπέλο, μαστίγιο και δερμάτινο μπουφάν να αναζητεί το μυθικό κρεβάτι του Προκρούστη. Στόχος η αύξηση του ύψους του κατά τουλάχιστον δέκα εκατοστά του μέτρου.

Ο Νικός Παππάς, γνωστός μαρξιστής πολιτικός φιλόσοφος με πολλές συνεντεύξεις επ' αυτού, μελετά την Κριτική του Προγράμματος της Γκότα. Ελπίζεται ότι όταν φτάσει στο περίφημο 'ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητές του στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του' θα αντιληφθεί την αξία της πάσας.

Ο Ντεσόν Τόμας βλέπει καθημερινά δύο ταινίες του Τσαρλς Μπρόνσον. Ήδη οι συμπαίκτες του δεινοπαθούν τόσο πολύ από την σκληρή άμυνά του στα διπλά που συζητείται να του κάνουν δώρο το Love actually μήπως και ηρεμήσει λίγο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης από την τρομάρα του και μόνο έχασε επτά κιλά και ζήτησε καινούργια ρούχα από την ομάδα.

Αναμένεται ενημέρωση για τους υπόλοιπους.

Σε άλλα -ακόμα πιο σουρεαλιστικά νέα- ο πρόεδρος έβαλε βαθύτατα το χέρι στην τσέπη για να προσλάβει τον Ρικ Πιτίνο. Ο 66χρονος κ. Πιτίνο είχε τηλεφωνική συνομιλία με την επίτιμη πρόεδρο του ΑΠ κ. Βασιλική Θάνου, η οποία τον διαβεβαίωσε ότι οι πλησίον των 70 στην Ελλάδα ξανανιώνουν και διαπρέπουν σε θέσεις κύρους. Η επιλογή θεωρείται ιδανική, καθώς, όταν δεν πιάνουν οι απειλές του προέδρου-Αλ Πατσίνο του ινστα, ελπίζεται ότι θα προκαλεί φόβο η ιταλοαμερικανική εσάνς του κόουτς.

Μια νέα ημέρα ξημερώνει. Εξετάζεται η κυκλοφορία νέων εισιτηρίων διαρκείας.

ΥΓ: Να με συμπαθάτε για το χαβαλέ αλλά σοβαρή συζήτηση δεν σηκώνει πια αυτή η ομάδα. Το κλίμα, όπως φαίνεται από τα προηγούμενα ποστς, είναι εξαιρετικά τοξικό, ακόμα και σε ένα πολιτισμένο φόρουμ όπως αυτό. Η ιδιοκτησία έχει φανατικούς οπαδούς που αισθάνονται την προνεωτερική ανάγκη να στηρίξουν το 'δικό μας άνθρωπο' λες και ο ΠΑΟ είναι δουκάτο με ελέω Θεού κυβερνήτες που, εφόσον έχουν το κατάλληλο αίμα στις φλέβες τους, αποκλείεται να είναι ακατάλληλοι για τη θέση που κατέχουν. Από κοντά οι υπέροχοι κυβερνητικοί δημοσιογράφοι που βλέπουν μέχρι και 'υπέρβαση' του ΔΠΓ στο μπάτζετ. Αναφέρω το μπάτζετ διότι εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα. Καταλαβαίνω να διαφωνούμε για συστήματα, παίκτες και προπονητές αλλά τα ευρώ δεν είναι θεωρία ή ζήτημα γούστου. Προκειμένου να καταλάβουμε αν ο πρόεδρος 'έκανε υπέρβαση' ή έβαλε καλά λεφτά για την εποχή' πρέπει να μάθουμε πόσα έβαλε από την τσέπη του. Αυτό προκύπτει από τα εξής απλά μαθηματικά: τόσα πληρώνουμε για παίκτες από την μία πλευρά, τόσα είναι τα έσοδα (διαρκείας, τηλεοπτικά, χορηγοί κλπ) από την άλλη πλευρά. Αν δεν μπορούμε ούτε σε αυτό να συνεννοηθούμε, κλάφτα Χαράλαμπε.

Αυτή είναι η μεγάλη ζημιά που έχει κάνει ο ΔΠΓ στον σύλλογο. Με τις απειλές αποχώρησης από την ΕΛ, τα πούλμαν και τις μαγκιές στο ινστα νομιμοποίησε τον πιο ανορθολογικό φανατισμό. Με το γελοίο δημοψήφισμα δίχασε τον κόσμο με το εκβιαστικό δίλημμα 'ή ξεφτίλα και απαξίωση ή φεύγω και ψάξτε να βρείτε άλλον'. Το βίντεο του ESPN είναι απίστευτη ντροπή και οι περισσότεροι κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν. Στην τσέπη του καθενός δεν είμαστε και κανείς δεν έχει υποχρέωση να βάζει λεφτά για τα γούστα τα δικά μας. Ούτε ένα ευρώ δεν έχει καθήκον να βάλει ο (κάθε) ΔΠΓ. Ούτε, φυσικά, έχει κάποια ομάδα συμβόλαιο με την επιτυχία. Αλλά αυτά που έχει κάνει ο ΔΠΓ έχουν απαξιώσει τον ΠΑΟ όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά -κυρίως- ως αθλητικό οργανισμό με κύρος και αξιοπρέπεια. Αυτό είναι παράβαση των καθηκόντων του και δεν σώζεται πλέον.

ΥΓ2: Για τον Πιτίνο έχω γνώμη από την (απίστευτη από πολλές απόψεις) θητεία του στους Σέλτικς, κατά την οποία είχε 44 νίκες κάτω από το 0.500 και δεν μπήκε ποτέ στα playoffs. Αλλά δεν έχει καμμία σημασία το πόσο καλός προπονητής είναι ή δεν είναι (σίγουρα δεν είναι άσχετος, μυρωδιάς κλπ, όπως δεν ήταν και ο Τσάβι). Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι ελέγχεται ως ύποπτος για ομοσπονδιακό αδίκημα στις ΗΠΑ. Μόνο γι' αυτό δεν θα έπρεπε να περάσει ούτε απ' έξω από το ΟΑΚΑ. Αλλά είπαμε: o tempora o mores.

Οταν γραψεις βιβλιο να με ενημερωσεις να το παρω, Ειδικα αυτο με τον Παππα μου θυμισε Ραφαηλιδη 77.gif
Looter
QUOTE (GK_23 @ Dec 22 2018, 00:36 ) *


Φίλε σε ευχαριστώ θερμά για το λινκ.
Πολύ σωστός και δομημένος ο λόγος του κόουτς.
Ακόμα και αν αποτύχει στα αποτελέσματα ίσως αφήσει ένα λιθαράκι στην ομάδα του ΠΑΟ ως παρακαταθήκη για το μέλλον.
Από κάτι Μαρκόπουλους και Πεδουλάκηδες που ονειρεύονταν οι νοσταλγοί , χίλιες φορές ένας δάσκαλος του μπάσκετ.
Hip
QUOTE (Looter @ Dec 22 2018, 01:26 ) *
Φίλε σε ευχαριστώ θερμά για το λινκ.
Πολύ σωστός και δομημένος ο λόγος του κόουτς.
Ακόμα και αν αποτύχει στα αποτελέσματα ίσως αφήσει ένα λιθαράκι στην ομάδα του ΠΑΟ ως παρακαταθήκη για το μέλλον.
Από κάτι Μαρκόπουλους και Πεδουλάκηδες που ονειρεύονταν οι νοσταλγοί , χίλιες φορές ένας δάσκαλος του μπάσκετ.

Μια χαρα τα ειπε ο Κοουτς. Περιμενουμε την αποφαση της οικογενειας λοιπον. Περιμενω με ανυπομονησια την συνεντευξη τυπου μετα το ΣΕΦ με Μπλατ διπλα σε Πιτινο. Μεγαλες στιγμες για το Ελληνικο μπασκετ. Μακαρι να σταματησουν να μιλανε οι προεδροι και να μιλανε μονο οι προπονητες. Ισως μαθουμε και κατι...
Titus
Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη, ευχαριστούμε το φίλο που έδωσε το λινκ. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για την πρόσληψη Πιτίνο. Προφανώς, είναι αστείο να σχολιάσουμε εμείς αν ξέρει ή δεν ξέρει μπάσκετ ο άνθρωπος. Προφανώς και ξέρει και πολύ μάλιστα. Εγώ αυτό που θυμάμαι από τη θητεία του στους Σέλτικς (δεν είμαι και τόσο μεγάλος, ίσα που είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το ΝΒΑ) είναι η απίστευτη αστοχία του στις μεταγραφές (ήταν ταυτόχρονα και πρόεδρος της ομάδας, οπότε όλα ήταν στο χέρι του) και οι ψιλοκωμικές δηλώσεις του. Γενικά, μου είχε αφήσει την εντύπωση ανθρώπου που χάνει την μπάλα επειδή θεωρεί τον εαυτό του πολύ πιο σπουδαίο και σημαντικό απ' όσο πράγματι είναι. Όχι και πολύ σοβαρός δηλαδή.

Αλλά για να πω την αλήθεια, εγώ από αυτή την συνέντευξη κράτησα το κομμάτι στο οποίο δικαιολογείται για την ποινική του δίωξη. Θα έλεγα ότι είναι ντροπή να του δίνει ο ΠΑΟ στέγη όταν κολλεγιακή ομάδα έσπασε το συμβόλαιό του με δική του υπαιτιότητα (breach of contract, τεράστια ξεφτίλα για επαγγελματία προπονητή, ειδικά όταν αφορά ποινικά κολάσιμη πράξη). Αλλά μετά άρχισαν να λένε για τα κυνηγητά του ΔΠΓ στους διαιτητές και τις απειλές και σκέφτηκα ότι μάλλον πολυτέλεια είναι τέτοιες σκέψεις υπό τις παρούσες συνθήκες.

ΥΓ: Χαίρομαι που διασκεδάσατε με το χαβαλέ μου και σας ευχαριστώ. Μεφιστο, δεν ήξερα ότι έχει αλλαξοπιστήσει ο Νικόλας ο Παππάς. Μήπως είναι κανας ρεβιζιονιστής σεχταριστής - μακριά από μας;

ΥΓ2: Hip, πού το ξέρεις ότι δεν έχω γράψει βιβλίο;
Hip
QUOTE (Titus @ Dec 22 2018, 02:20 ) *
ΥΓ2: Hip, πού το ξέρεις ότι δεν έχω γράψει βιβλίο;

Να με ενημερωσεις να το παρω. Αρκει να μην ειναι εκδοσεις Γεωργιαδη γιατι θα παω πασο smiley.gif
shaq7
Ο τυπος φαινεται το ιδιο επικοινωνιακος με τον μπλατ!θα ζησουμε μεγαλες στιγμες φετος!
keanu reeves 7
Ο γιαννακοπουλος τωρα περα απο προπονητη θα χρειαστει και το λιγοτερο 2 παιχτες και τετοια εποχη δυσκολα βρησκεις κατι που να βοηθησει αμεσα και ουσιαστικα την ομαδα...με εναν απειρο κοουτς που ερχεται πρωτη φορα ευρωπη και με παιχτες λαχεια που αν ερθουν λογικα δεν θα εχουν εμπειρια απο ευρωπη η ολη φαση θυμιζει ποκερ...αν σου βγουν τα χαρτια ολα κλειδι αλλιως ο πατος δεν θα εχει τελος
villiskabas
Τραυματιας ο Κιθ. μετα τον Παπαπετρου ακομα ενας εξω... Εγω αν ημουν προεδρος θα εδιωχνα 3 απο τους 6 ξενους αυριο Λασμε Λεκα Τομας και θα παιρνα τρεις απο το κολεγια της Αμερικης ποσο πιο χαλια να παιξουνε απο το ηδη χαλι μαυρο αυτων το 3ων?

Α και δανεικο τον Παπαγιανη το παιδι θελει πολυ δουλεια για να σταθει εστω 3ος σεντερ
doctorjekil
QUOTE(villiskabas @ Dec 22 2018, 10:46 ) *
Τραυματιας ο Κιθ. μετα τον Παπαπετρου ακομα ενας εξω... Εγω αν ημουν προεδρος θα εδιωχνα 3 απο τους 6 ξενους αυριο Λασμε Λεκα Τομας και θα παιρνα τρεις απο το κολεγια της Αμερικης ποσο πιο χαλια να παιξουνε απο το ηδη χαλι μαυρο αυτων το 3ων?

Α και δανεικο τον Παπαγιανη το παιδι θελει πολυ δουλεια για να σταθει εστω 3ος σεντερ

Το οτι τραυματιστηκε ο κιθ ισως μας βγει σε καλο,απο την αποψη οτι μπορει να μπει κι αυτος στο ιδιο αεροπλανο με γκιστ,λασμε,τομας,λεκα και να γλυτωσουμε και απο αυτον...η χειροτερη στελεχωση που εχει κανει ποτε ομαδα στην ευρωλιγκα
villiskabas
QUOTE (doctorjekil @ Dec 22 2018, 10:46 ) *
Το οτι τραυματιστηκε ο κιθ ισως μας βγει σε καλο,απο την αποψη οτι μπορει να μπει κι αυτος στο ιδιο αεροπλανο με γκιστ,λασμε,τομας,λεκα και να γλυτωσουμε και απο αυτον...η χειροτερη στελεχωση που εχει κανει ποτε ομαδα στην ευρωλιγκα


ναι ιδανικα θελουν σκουπα ολοι οι ξενοι, αντε να κρατησεις τον Λοτζεσκι...δλδ εχεις που εχεις μετριατζες ελληνες πηγες μου φορτωθηκες αλλα τοσα σαπακια ξενους..ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου
stefkorner
ο Ρικ θα περιμενει λεει την τελικη εγκριση απο την οικογενεια του !θα μιλησει μαζι τους,απλα λεει τωρα ειναι σε διακοπες !
οταν γυρισουν βλεπουμε ! στο μεταξυ αυτοι που ηταν μεχρι χθες το απογευμα τελειωμενοι απο την ομαδα μενουν μεχρι να φυγουν..

καλημερα tongue.gif
villiskabas
QUOTE (stefkorner @ Dec 22 2018, 11:28 ) *
ο Ρικ θα περιμενει λεει την τελικη εγκριση απο την οικογενεια του !θα μιλησει μαζι τους,απλα λεει τωρα ειναι σε διακοπες !
οταν γυρισουν βλεπουμε ! στο μεταξυ αυτοι που ηταν μεχρι χθες το απογευμα τελειωμενοι απο την ομαδα μενουν μεχρι να φυγουν..

καλημερα tongue.gif



Στο τελος θα φυγει η φανελα μονη της απο πανω τους
stefkorner
QUOTE (villiskabas @ Dec 22 2018, 17:34 ) *
Στο τελος θα φυγει η φανελα μονη της απο πανω τους



απ οτι διαβαζω υπαρχει ικανοποιηση για το 2ο ημιχρονο του Γκιστοπουλου ! αν κανει και ο Λασμε καμια αξιοπρεπη εμφανιση αυριο με Αεκ βλεπω τα bad boys σε φαση αναγεννησης ,μετα φυσικα απο το ταρακουνημα απο τον προεδρο.. wink.gif
villiskabas
QUOTE (stefkorner @ Dec 22 2018, 11:38 ) *
απ οτι διαβαζω υπαρχει ικανοποιηση για το 2ο ημιχρονο του Γκιστοπουλου ! αν κανει και ο Λασμε καμια αξιοπρεπη εμφανιση αυριο με Αεκ βλεπω τα bad boys σε φαση αναγεννησης ,μετα φυσικα απο το ταρακουνημα απο τον προεδρο.. wink.gif



Ελα μην λες τετοια δεν θα το αντεξω
LaChDaNaN
QUOTE (villiskabas @ Dec 22 2018, 10:50 ) *
ναι ιδανικα θελουν σκουπα ολοι οι ξενοι, αντε να κρατησεις τον Λοτζεσκι...δλδ εχεις που εχεις μετριατζες ελληνες πηγες μου φορτωθηκες αλλα τοσα σαπακια ξενους..ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου

5 αλλαγές στην μέση της σεζόν; Για μπάσκετ μιλάμε όχι για football manager... ( Που και εκεί πλέον οι μαζικές αλλαγές δημιουργούν πρόβλημα...)
villiskabas
QUOTE (LaChDaNaN @ Dec 22 2018, 11:51 ) *
5 αλλαγές στην μέση της σεζόν; Για μπάσκετ μιλάμε όχι για football manager... ( Που και εκεί πλέον οι μαζικές αλλαγές δημιουργούν πρόβλημα...)



ποσο πιο μεγαλο προβλημα σε λιγο θα ναι στην 12-13 θεση.... η χρονια πεταξε παει.
pan24
Οταν λεμε για σαπακια ξενους να δουμε ποσα λεφτα παιρνουν ομως ε;
Οι ξενοι μας παιρνουν 3,2 μυρια(το πολυ,συμφωνα με φημες μπορει να ειναι και λιγοτερα)

500 Τομας,Λεκα,Λασμε
900 Γκιστ
400 Λoτζεσκι,Λανγκφορντ

Του χρονου δεν θα ειναι καλυτερα αν μεινει το ιδιο μπατζετ γιατι φευγει ο Βουγιουκας(0,5) αλλα εχουμε ανανεωση Θαναση(καποια αυξηση θα εχει) και τις μικροαυξησεις που υπαρχουν στο πολυετη συμβολαια αρα αντε να παμε στα 3,5 για ξενους

6 ξενους με 3,5 μυρια και ζηταμε απο 4 εξ'αυτων να ειναι πενταδατοι

Μηπως,λεω μηπως,δεν φταινε οι παικτες αλλα αυτοι που τους πηραν και τους ζητανε πραγματα που δεν μπορουν να κανουν;

Που και αυτοι που τους διαλεξαν εχουν ελαφρυντικα
Ειναι ευκολο να λες η μια ομαδα βρηκε λαβρακι 3 και 5,η αλλη βρηκε λαβρακια ασσο,η παραλλη βρηκε λαβρακι εκει κλπ και να πεις ''αν εμεις ειχαμε ολα αυτα τα λαβρακια με το ιδιο μπατζετ θα πηγαιναμε φαιναλ 4'' αλλα ειναι βιασμος της λογικης

Καμια ομαδα με στοχους δεν γινεται να καλυψει το μισο ροστερ(και παραπανω απο την μιση πενταδα) με λαβρακια
Ειναι αδυνατο να σου βγουν ολοι
Γιατι οταν εχει να δωσεις κατα μεσο ορο 500-600 χιλιαδες ανα ξενο και με αυτα τα λεφτα θες πενταδατο ειτε θα πας σε γερουσια τυπου Λανγκφορντ,Λασμε ελπιζοντας να μπορουν να παιξουν ειτε θα πας σε παικτακια απο eurocup(και οχι αυτους που ξεχωριζουν γιατι αυτοι θα παρουν περισσοτερα απο 500) ελπιζοντας να πιασεις λοτο
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Dec 22 2018, 18:12 ) *
6 ξενους με 3,5 μυρια και ζηταμε απο 4 εξ'αυτων να ειναι πενταδατοι

Μηπως,λεω μηπως,δεν φταινε οι παικτες αλλα αυτοι που τους πηραν και τους ζητανε πραγματα που δεν μπορουν να κανουν;

Που και αυτοι που τους διαλεξαν εχουν ελαφρυντικα
Ειναι ευκολο να λες η μια ομαδα βρηκε λαβρακι 3 και 5,η αλλη βρηκε λαβρακια ασσο,η παραλλη βρηκε λαβρακι εκει κλπ και να πεις ''αν εμεις ειχαμε ολα αυτα τα λαβρακια με το ιδιο μπατζετ θα πηγαιναμε φαιναλ 4'' αλλα ειναι βιασμος της λογικης

Καμια ομαδα με στοχους δεν γινεται να καλυψει το μισο ροστερ(και παραπανω απο την μιση πενταδα) με λαβρακια
Ειναι αδυνατο να σου βγουν ολοι
Γιατι οταν εχει να δωσεις κατα μεσο ορο 500-600 χιλιαδες ανα ξενο και με αυτα τα λεφτα θες πενταδατο ειτε θα πας σε γερουσια τυπου Λανγκφορντ,Λασμε ελπιζοντας να μπορουν να παιξουν ειτε θα πας σε παικτακια απο eurocup(και οχι αυτους που ξεχωριζουν γιατι αυτοι θα παρουν περισσοτερα απο 500) ελπιζοντας να πιασεις λοτο


συμφωνω 100 % ! μιλαμε για ενα ασφυκτικο πλαισιο μεσα στο οποιο επρεπε να πας σε τουλαχιστον 5 επιλογες με πολυ αυξημενο ρισκο να σου βγουν για να εχεις πιθανοτητες να βρεθεις εντος του στοχου ! οταν μεσα σ αυτο το πλαισιο σου επιβαλουν και 2-3 παικτες εστω ,τοτε no hope ! μπορει να συμβιβαστεις με φαινομενικα πιο σιγουρες επιλογες ,τις οποιες δυστυχως βλεπουμε που οδηγουν..
φυσικα και παλι θα μπορουσαν να γινουν καποιες επιμερους πλ καλυτερες επιλογες και πρεπει να αποδεχθουμε οτι ο Πασκουαλ δεν ηταν ο καταλληλοτερος για αυτη την δουλεια !το χουμε πει αλλωστε !ουτε για το ρικρουιτινγκ ,ουτε για το ματι του γενικα σε μεταγγραφες.. διακρινεται ιδιαιτερα !υποτιθεται δεν τον πηρες για αυτο ομως ,δεν ηταν αυτο το ατου του! ουτε ο Σαρας σου εγγυαται επιτυχια με τετοιους ορους που καποιοι προεδρικοι ισως να φανταζονται,αν ο προεδρος παραμεινει ιδιος και απαραλλακτος..!
αλλα βλεπεις εχουμε την περιπτωση Πεδουλακη που θα μας ακολουθει στον αιωνα τον απαντα ! θα εχουμε παντα να λεμε πχ : μα ο Αρτζι με ψιχουλα πως εβγαλε διπλο στην Μαδριτη πριν 5-6-7-8 χρονια και πηγε σε προημιτελικους στα 5 ματς ; dry.gif
villiskabas
[quote name='pan24' date='Dec 22 2018, 12:12 ' post='921942']
/quote]

Δεν διαφωνω γιαυτο ας κοιταξει να βαλει κανενα φραγκο παραπανω γτ αλλιως ας την ξεχασει την 8αδα για τα επομενα χρονια. Ο Παναθηναικος που ξεραμε αφου επεσε σε κωμα οταν εφυγε ο Ζελικο πλεον του καναμε και την κηδεια. Μονο η επισημη ανακοινωση εμεινε και ο επικηδειος
basket72
QUOTE (pan24 @ Dec 22 2018, 12:12 ) *
Οταν λεμε για σαπακια ξενους να δουμε ποσα λεφτα παιρνουν ομως ε;
Οι ξενοι μας παιρνουν 3,2 μυρια(το πολυ,συμφωνα με φημες μπορει να ειναι και λιγοτερα)

500 Τομας,Λεκα,Λασμε
900 Γκιστ
400 Λoτζεσκι,Λανγκφορντ

Του χρονου δεν θα ειναι καλυτερα αν μεινει το ιδιο μπατζετ γιατι φευγει ο Βουγιουκας(0,5) αλλα εχουμε ανανεωση Θαναση(καποια αυξηση θα εχει) και τις μικροαυξησεις που υπαρχουν στο πολυετη συμβολαια αρα αντε να παμε στα 3,5 για ξενους

6 ξενους με 3,5 μυρια και ζηταμε απο 4 εξ'αυτων να ειναι πενταδατοι

Μηπως,λεω μηπως,δεν φταινε οι παικτες αλλα αυτοι που τους πηραν και τους ζητανε πραγματα που δεν μπορουν να κανουν;

Που και αυτοι που τους διαλεξαν εχουν ελαφρυντικα
Ειναι ευκολο να λες η μια ομαδα βρηκε λαβρακι 3 και 5,η αλλη βρηκε λαβρακια ασσο,η παραλλη βρηκε λαβρακι εκει κλπ και να πεις ''αν εμεις ειχαμε ολα αυτα τα λαβρακια με το ιδιο μπατζετ θα πηγαιναμε φαιναλ 4'' αλλα ειναι βιασμος της λογικης

Καμια ομαδα με στοχους δεν γινεται να καλυψει το μισο ροστερ(και παραπανω απο την μιση πενταδα) με λαβρακια
Ειναι αδυνατο να σου βγουν ολοι
Γιατι οταν εχει να δωσεις κατα μεσο ορο 500-600 χιλιαδες ανα ξενο και με αυτα τα λεφτα θες πενταδατο ειτε θα πας σε γερουσια τυπου Λανγκφορντ,Λασμε ελπιζοντας να μπορουν να παιξουν ειτε θα πας σε παικτακια απο eurocup(και οχι αυτους που ξεχωριζουν γιατι αυτοι θα παρουν περισσοτερα απο 500) ελπιζοντας να πιασεις λοτο




Οκ έτσι είναι, αλλά και πάλι γίνονται πράγματα.
Με τα λεφτά του Λέκα παίρνεις καλύτερο αμερικανο pg.

Αποφεύγεις την υπεραξία σε Παππά και Παπαπέτρου και πας σε Λαρεντζάκη κι έναν συμπληρωματικό τύπου έλληνα για τις θέσεις ελλήνων.

Δεν ανανεώνεις τον Βουγιούκα με 500χιλ.

Κοιτάς να κάνεις επαναπροσαρμογή στην υπεραξία που πληρώνεται ο Γκιστ.

Με τα λεφτά του Τόμας παίρνεις αμερικάνο κανονικό pf, σαν αυτούς που κυκλοφορούν σε Γαλλία και Γερμανία π.χ

Με τα λεφτά Λάσμε παίρνεις κανονικό C που να κάνει τα βασικά.

Κι ας κατσικωθείς τον Παπαγιάννη. Κανείς δεν είναι τέλειος. tongue.gif
Titus
Πάντως, έχω τεράστια περιέργεια να δω τον Πιτινο στην Ευρώπη. Ωραία όλα αυτά με τις ζώνες και τις μπασκετικές ευρεσιτεχνίες αλλά εδώ το μπάσκετ παίζεται στο πιο υψηλό επίπεδο του πλανήτη, όσον αφορά την τακτική. Αντίθετα, στο κολλεγιακό, το 80% των παικτών (στοιχεία από το ncaa.org) δεν παίζει ποτέ επαγγελματικό μπάσκετ (γενικώς, γιατί στο ΝΒΑ πάει ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό). Ακόμα και στις κορυφαίες κολλεγιακές ομάδες υπάρχουν παίκτες με τακτική παιδεία επιπέδου ΕΣΚΑ. Οπότε, είναι λίγο πιο εύκολο να τους δυσκολέψεις με μία ζώνη ή ένα ζων πρες. Εξ ου και οι τρομερές ανατροπές, εξ ου και οι μυθικές κολλεγιακές καριέρες κάτι ανθυπομέτριων τύπου Jimmer Fredette και δεν συμμαζεύεται. Στην ΕΛ η πίεση σε όλο το γήπεδο και η επιθετική άμυνα συνήθως οδηγούν σε ελεύθερο σουτ. Άλλο να στήσεις δυο παγίδες για να δυσκολέψεις μια επαναφορά ή έναν κακό χειριστή και άλλο να το κάνεις αυτό σε όλο το παιχνίδι. Η λογική λέει ότι θα σε καταπιούν.

Να δούμε, επίσης, και το 'μάτι' του στους παίκτες. Οι αποφάσεις του στους Σέλτικς ήταν στα όρια του φαιδρού. Όχι μόνο δεν του έκανε ο Μπιλαπς (που ντάξει, δεν έκανε και καμια σοβαρή καριέρα μετά - κάτι πρωταθλήματα, κάτι all stars κλπ) αλλά βγήκε και είπε ότι δεν του κάνει δημοσίως (δεν υποψιαζόταν καν, δηλαδή, ότι μπορεί να κάνει λάθος). Με το 3 και το 6 στο draft του 1997 διάλεξε στο 3 τον Μπίλαπς (τον οποίο μετά έδιωξε) και στο 6 τον... Ρον Μέρσερ που, όλως συμπτωματικώς ήταν στο Κεντάκυ. Αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι για να μη χάσει τον άσουτο Μέρσερ παρέκαμψε τον T-Mac! Μετά έδωσε 22 εκ (τότε!) για επτά (!) χρόνια στον Travis Knight που κορόιδευε τον κόσμο με μ.ο. 4,8 πόντους και 4,5 ριμπάουντ στην πρώτη του χρονιά στο ΛΑ, παρότι έπαιζε αρκετά και ξεκίνησε και 14 φορές. Για τούτον τύπο έδωσε όλα αυτά τα χρήματα ο (πρόεδρος και προπονητής) Πιτινο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης έλεγε ότι δεν ήθελε να φύγει από τους Λέηκερς. Μετά εννοείται ότι τον αντάλλαξε κι αυτόν, με τον άλλο παικταρά (βέβαια, μπροστά στοον Τράβις παικταράς μοιάζει) Τονυ Μπατί, στον οποίο έδωκε 26 μύρια για να μην είναι παραπονεμένος. Κι έτσι ο φίλος μας ο Τράβις επέστρεψε στους αγαπημένους του Λέηκερς, όπου σήκωσε και μια κούπα.

Προσέξτε το καλύτερο: για να πάρει τον τιταντοτεράστιο Τράβις ο Πιτινο (ντάξει, μαζί με έναν κάποιο Λεκλερκ, δύο παικταράδες δηλαδή) έδιωξε όλους τους free agents (εννέα τον αριθμό), ανάμεσα στους οποίους ο -έλα μωρέ τώρα- Ρικ Φοξ. Μετά ο Ρικ πήρε τον Κρις Μιλλς και τον αντάλλαξε πριν καν ο άνθρωπος παίξει έστω ένα λεπτό. Έδωσε τον Ερικ Γουίλιαμς στο Ντένβερ για ντραφτ πικς και μετά τον ξαναπήρε δίνοντας τον... Ρον Μέρσερ! Παράνοια; Δεν τελειώνει εδώ. Τον Μπιλαπς τον έδιωξε μετά από 50κάτι παιχνίδια όλα κι όλα για να πάρει τον Κένυ Άντερσον. Τον θυμάται κανείς; Ούτε εγώ. Στα θετικά του το ότι το 1998 πήρε στο ντραφτ τον Πωλ τον Πιρς. Στα όχι και τόσο θετικά το ότι στο ντραφτ του 1999 δεν είχαν πικ επειδή ο Ρικ το είχε ανταλλάξει για τον -wait for it- Vitaly Potapenko, που τον λέμε Ποταπένκο αλλά το σωστό είναι μάλλον Πατάπενκα - κι αυτό είναι το μόνο αξιομνημόνευτο από την καριέρα του. Ποιον πήραν οι Καβς με το πικ του Πιτινο; Τον Αντρέ Μιλλερ. Δεν σας χάλασε.

Και μετά από όλα αυτά, το 2000, αφού δεν μπορούσε να πιάσει το 0.500 και να πάει έστω μια φορά στα playoffs, αφού είχε καταφέρει να πάει ακόμα χειρότερα από την προηγούμενη χρονιά (35 νίκες έκανε τελικά), την έπεσε στους οπαδούς επειδή 'δεν θα ανοίξει η πόρτα για να μπουν ο Μπερντ και ο ΜακΧέηλ' και 'μακαρί να είχαμε ατελείωτα λεφτά αλλά δεν έχουμε'. Εχμ, επειδή τα δώσαμε στον Τράβις και τον Τόνυ και κάτι παιδιά που προπονούσα στο Κεντάκυ.

Ο Ρικ έφυγε μεσούσης της χρονιάς με ρεκόρ 12-22. Ο βοηθός του τελείωσε τη χρονιά με 0.500 νίκες, κάτι που δεν κατάφερε το αφεντικό του για τρία ολόκληρα χρόνια. Όσο να 'ναι, περίεργη ιστορία. Ειδικά για όσους περιμένουν παίκτες-λαχεία από τις ΗΠΑ.
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Dec 22 2018, 12:12 ) *
Οταν λεμε για σαπακια ξενους να δουμε ποσα λεφτα παιρνουν ομως ε;
Οι ξενοι μας παιρνουν 3,2 μυρια(το πολυ,συμφωνα με φημες μπορει να ειναι και λιγοτερα)

500 Τομας,Λεκα,Λασμε
900 Γκιστ
400 Λoτζεσκι,Λανγκφορντ

Του χρονου δεν θα ειναι καλυτερα αν μεινει το ιδιο μπατζετ γιατι φευγει ο Βουγιουκας(0,5) αλλα εχουμε ανανεωση Θαναση(καποια αυξηση θα εχει) και τις μικροαυξησεις που υπαρχουν στο πολυετη συμβολαια αρα αντε να παμε στα 3,5 για ξενους

6 ξενους με 3,5 μυρια και ζηταμε απο 4 εξ'αυτων να ειναι πενταδατοι

Μηπως,λεω μηπως,δεν φταινε οι παικτες αλλα αυτοι που τους πηραν και τους ζητανε πραγματα που δεν μπορουν να κανουν;

Που και αυτοι που τους διαλεξαν εχουν ελαφρυντικα
Ειναι ευκολο να λες η μια ομαδα βρηκε λαβρακι 3 και 5,η αλλη βρηκε λαβρακια ασσο,η παραλλη βρηκε λαβρακι εκει κλπ και να πεις ''αν εμεις ειχαμε ολα αυτα τα λαβρακια με το ιδιο μπατζετ θα πηγαιναμε φαιναλ 4'' αλλα ειναι βιασμος της λογικης

Καμια ομαδα με στοχους δεν γινεται να καλυψει το μισο ροστερ(και παραπανω απο την μιση πενταδα) με λαβρακια
Ειναι αδυνατο να σου βγουν ολοι
Γιατι οταν εχει να δωσεις κατα μεσο ορο 500-600 χιλιαδες ανα ξενο και με αυτα τα λεφτα θες πενταδατο ειτε θα πας σε γερουσια τυπου Λανγκφορντ,Λασμε ελπιζοντας να μπορουν να παιξουν ειτε θα πας σε παικτακια απο eurocup(και οχι αυτους που ξεχωριζουν γιατι αυτοι θα παρουν περισσοτερα απο 500) ελπιζοντας να πιασεις λοτο

εννοειται πως το μπατζετ που εχουμε για ξενους ειναι λιγο. σαφως δεν λεω. τις ευθυνες που εχει ο ΔΓ για ολα αυτα που κανει ειναι αδιαμφησβιτητες και το χουμε πει πολλες φορες.

βεβαια, ακομα και με αυτα τα λεφτα και αυτο το μπατζετ οι επιλογες που μπορουσαμε να κανουμε μπορουσαν να ηταν πολυ πολυ καλυτερες.

αντι του λεκα δεν θα μπορουσαμε να εχουμε βεστερμαν? ή γουτερλς? ή λαπρο? ή κατι τετοιο παρομοιο? κατευθειαν βρηκαμε 2ο ασσο και δημιουργο, πραγμα που δεν εχουμε τωρα.

αντι του ιαν-λασμε δεν μπορουσαμε να εχουμε ενα 5αρι με 700-800 χιλ? ευκολα σου λεω εγω.

αντι του τομας-λοτζο δεν θα μπορουσαμε να βρουμε ενα κανονικο 4αρι, εστω οχι αξιας τομας με 550, αλλα ρολιστα που θα μπορει να παιζει την θεση χωρις να τρωει τα διπλασια πισω? ο οσφπ πως βρηκε λεντει με 350? και αντι του λοτζο να παρουμε χιλιαρντ με 500 χιλ? ποσα να πηρε και παραπανω?

οπως ειδες κατευθειαν εφτιαξα καλυτερη ομαδα με τα ιδια λεφτα. δηλαδη η ζαλγκιρις που εφερε τσαμπα τον ντειβις και τον ουαιτ τι να πει? ο οσφπ εφερε γκος και λεντει με 800 το πολυ χιλιαρικα! και ποσους αλλους ακομα ειχε φερει ετσι.

η μπασκονια φερνει τοσους παικτες με λιγα λεφτα και γινονται παιχταρες. θα μου πεις εχουν και τρομερο scouting συμφωνω. ακομα και μεγαλες ομαδες παιρνουν παικτες με λιγα λεφτα, οπως χιγκινς η τσκκα. εμεις παλι τιποτα.

ακομα και ετσι να το παρεις, ο αρτζι σου εφερε τοσες παιχταρες με λιγα λεφτα. γκιστ-λασμε-μασιουλις (στα καλα τους οχι τωρα χαχα). ακομα και ο σαλε σου εφερε με 200 χιλιαρικα φελντειν την ιδια στιγμη που ο τσαβι εφερε ντενμον και λεκα με 500 και κεννυ με 550. τεραστια διαφορα και σε λεφτα και σε προσφορα. μεχρι και ο ιβανοβιτς καπως προσπαθησε να φερει παικτες με συμβολαια το μεγαλυτερο 500 χιλιαρικα!

ειδες οτι μπορεις να βρεις παικτες και με λιγα λεφτα. αρκει να εχεις ματι. εμεις δεν το ειχαμε αυτο.

και τα 3,5 μυρια για 4 πενταδατους σαφως δεν ειναι πολλα. αλλα μια χαρα παικτη βρισκεις με 600-700 χιλιαρικα. αλλωστε το ειπαμε πανω απο μυριο συμβολαιο δυσκολα να δωσουμε. μονο 1 το πολυ.


QUOTE (Titus @ Dec 22 2018, 12:40 ) *

ολοι εχουμε τεραστια περιεργια να δουμε τον πιτινο εδω. και ποιος δεν ειναι αραγε?

συμφωνω για ολα αυτα που γραφεις, αν και τα απλοποιεις πολυ. τα εκανε μανταρα στους σελτικς, εχει πολλα σκανδαλα κλπ, ναι το ncaa ειναι χαμηλοτερου επιπεδου, αλλα εχει πετυχει και πολλα! ποσοι και ποσοι κοουτς εχουν εμπνευστει απο τον πιτινο και παιζουν πλεις τους και φυσικα παντα ειχε καλες ομαδες στο κολλεγιο. δεν παρουσιαζε φυρα δηλαδη.

και φυσικα σε τακτικο επιπεδο, μετα την ευρωλιγκα, το ncca ειναι αυτο που ειναι υψηλοτερα. δεν ειναι σαν το nba. οποτε απο τακτικη μια χαρα ειναι.

δεν σημαινει οτι θα πετυχει οχι ομως οτι θα αποτυχει!

υπαρχει μια γενικη ατμοσφαιρα εδω στο φορουμ(ειδικα απο φιλοτσαβικους) οτι θα αποτυχει. πως γινεται να μην κρινεται για τιποτα ο τσαβι, αλλα ενας αλλος κοουτς να εχει σχεδον ηδη κριθει, ενω δεν εχει καν υπογραψει?? laugh.gif laugh.gif

εγω παντως οτι και να γινει τον πιστευω πολυ περισσοτερο απο τον οποιονδηποτε αλλον εχει ερθει(ισως λιγοτερο μονο απο αρτζι, οχι γιατι ειναι χειροτερος, ετη φωτος μπροστα ειναι, αλλα λογο απειριας απο ευρωπη) και σαφως θα τον κρινω στο τελος της σεζον. ουτε θα τον κρινω σε μια 20ετια οπως μας λετε εσεις για τον τσαβι, ουτε σε 2 ματς οπως μας λετε παλι εσεις για τον αρτζι.
akratacity
QUOTE (G-arenas @ Dec 22 2018, 12:44 ) *
αντι του τομας-λοτζο δεν θα μπορουσαμε να βρουμε ενα κανονικο 4αρι, εστω οχι αξιας τομας με 550, αλλα ρολιστα που θα μπορει να παιζει την θεση χωρις να τρωει τα διπλασια πισω? ο οσφπ πως βρηκε λεντει με 350? και αντι του λοτζο να παρουμε χιλιαρντ με 500 χιλ? ποσα να πηρε και παραπανω?

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά αυτό το κόλλημα με τον Χιλιαρντ το έχω παρητηρησει και σε αρκετούς Ολυμπιακούς (όχι εδώ μέσα). Εγώ δει 4-5 ματς της Μπασκόνια φετος και ο τύπος είναι τραγικός. Και γενικά τα νούμερα του δεν έχουν καμία σχέση με τις απαιτήσεις που υπαρχουν από αυτόν από την ομάδα του.

Και επιπλεον η ικανότητα του στο σουτ είναι ελεγχόμενη. Είναι πολύ άστοχος ακόμα και σε πολύ εύκολα, ελεύθερα σουτ. Εσύ τώρα λες να τον είχες στη θέση του μοναδικού σου σουτερ σε όλο το ροστερ. Έναν παίχτη που έχει 27% φέτος από τα 6,75μ. Δεν νομίζω πως ειναι από τις πιο επιτυχημένες εμπνεύσεις σου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.