Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά θέματα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
john wick
QUOTE (villiskabas @ Dec 13 2018, 08:17 ) *
Και μονο που φετος η ομαδα μετα απο ουτε εγω θυμαμαι ποσα χρονια θα βρεθει πολυ κοντα στο να μην μπει στην 8αδα, για μενα ειναι τεραστια αποτυχια για διοικηση προπονητη και παικτες, ηδη ο κοσμος εχει ξενερωσει τοσο πολυ που δεν βλεπω να γεμιζει ξανα το γηπεδο αν δεν γινει καποια αλλαγη στο ροστερ




Αυτό....
Ο κόσμος πλέον δεν ξεγελιέται με τις νίκες εναντίον του Ολυμπιακού...
η ομάδα χρειάζεται ένα είδους σοκ.
επειδή ο Xavi δεν ειναι τέτοιου είδους άνθρωπος , τον ρόλο αυτό θα τον παίξει είτε ο ΔΓ (εξπέρ σε αυτά...) , είτε κάποια αποδέσμευση/μεταγγραφή..
G-arenas
QUOTE (Looter @ Dec 13 2018, 01:28 ) *
Φίλε απορώ με το κουράγιο και την υπομονή σου να συμμετέχεις στην κουβέντα Πεδουλάκης για προπονητής του ΠΑΟ με στόχο το final 4..

Για να κλείσω το θέμα προπονητή μια και καλή , οι μόνες σοβαρές και ΙΣΩΣ προσιτές λύσεις από το πάνω ράφι που θα μπορούσαν να έρθουν στον σημερινό ΠΑΟ θα ήταν ο κόουτς Μπαρτζώκας και ο κόουτς Ιτούδής. ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ με εμπεριές , παραστάσεις και γνώστες της ΑΡΡΩΣΤΗΣ ελληνικής πραγματικότητας. Ο κόουτς Μπαρτώκας είναι λίγο μεγαλύτερη συμπάθεια μου αν και τρέφω ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ σεβασμό και στον κόουτς Ιτούδη.

Ο Σάρας ΔΕΝ πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει. Ειδικά με DPG πρόεδρο αν ήσουν ο Σάρας που θα σε ήθελαν το καλοκαίρι οι μισές ομάδες , ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΕΛΕΓΕΣ τον ΠΑΟ του DPG...

Και κάπου εδώ κλείνει το θέμα προπονητή.

μα ποτε κανεις δεν ειπε οτι ο αρτζι σε παει final 4. τις πορειες τους στο παο συγκρινουμε. ο ενας ειχε σκορδιλη και ξανθοπουλο και παρα μια κλεψια του τσαβι δεν πηγαμε final 4 και ο αλλος ειχε 2 χρονια συνεχομενα ροστεραρες και με απιστευτη τυχη κιολας και μας εβγαλαν τις σκουπες.

και για την φετινη χρονια μην πω αστο. πηρε μηδεν στην δομηση ομαδας και ταυτοχρονα με ενα ροστερ του 6 το πολυ παιζει δεν παιζει στο 5. ας οψετε το ευκολο προγραμμα μεχρις στιγμης και το οτι παιζουμε εντος εδρας κυριως.
Thodoros
QUOTE (Quincy @ Dec 13 2018, 01:26 ) *
Για την "καραμέλα" δεν διαφωνώ. Δεν θα ασχοληθώ με το ποιος έκανε το σχεδιασμό, αλλά όπως και να χει ο Pascual θα μπορούσε να έχει παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Αλλά πόσο καλύτερο; Αν είναι να τον κρίνουμε θα έπρεπε να τον κρίνουμε ως recruiter, γιατί αυτό το roster κανείς δεν θα το μεταμόρφωνε υλικό F4, ούτε θα μπορούσε να παίξει και κανένα ελκυστικό μπάσκετ χωρίς spacing, σημείο αναφοράς στην ρακέτα κλπ. Σ' αυτό έχει αποτύχει, οκ. Αλλά δεν παίρνω και όρκο πως ο Παναθηναικός χτίστηκε φέτος για να παίξει όμορφο μπασκετ, κι αν ο στόχος είναι οι κατακτήσεις στην Ελλάδα, και η 8αδα στην EL με μια ελπίδα για την υπέρβαση δεν ξέρω πόσο στέκει να του καταλογίζονται όλες οι ευθύνες για την εικόνα του Παναθηναικού.

Γενικά δεν ξέρω αν κρίνεται ο Ισπανός βάσει αποτελεσμάτων ή βάση εικόνας. Στο 2ο έχει αποτύχει, στπ 1ο όχι και τόσο ώστε να μην υπάρχει αύριο.


Θα απαντήσω στο : Πόσο καλύτερο .

Όλοι βλέπουμε ότι η ομάδα έχει πρόβλημα, τα χρήματα που μπήκαν δεν φτάνουν , δεν είναι αρκετά , έγινε μείωση ότι και αν είναι αυτό ( το βλέπουμε όμως και εκεί θα ζητήσουμε ευθύνες από εκεί που πρέπει). Όμως η ομάδα δεν παίζει καλά! την ίδια ώρα δεν παίζουν καλά και οι αντίπαλοι που είχε ... δεν έχασε ο Παναθηναικός από μια Μπασκόνια που να είναι στο 100% ( εκεί δεν θα έβγαινα να πω τίποτα ) δεν έχασε από μια Χιμκι που σαρώνει με την απόδοση της, έχασε από μια μισή ομάδα που έπρεπε εκείνην την ώρα να βρει περισσότερα πλάνα για να πάρει ένα ματς που για αυτούς δεν είχε αύριο ( δλδ είχαν και όλο το άγχος) , θες ακόμα ένα παράδειγμα κέρδισε πολύ δύσκολα την Μπουντούτσνοστ. ΝΑΙ ήταν τόσο κοντά που οριακά πήρε την Νίκη ο Πασκουάλ σε μια έδρα που οι περισσότεροι τις 8δας θα περάσουν ( δεν πιάνω το ματς την ΤΤΣΚΑ γιατί πραγματικά δεν τους ενδιαφέρει να χάσουν και κάποιο άσχετο ματς).

Στην τελική πως γίνεται ο ΠΑΟ να μην μπορεί να κερδίσει στην Ποντγκόριτσα και να έχουμε βλέψεις να πάρουμε ματς στο Σεφ? Μην υπερβάλουμε ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτούς! τόσο ως όνομα όσο και ως παίκτες. Αυτό φαίνεται και πόσο τον υπολογίζουν οι Φενέρ , Ρεάλ , ΤΤΣΚΑ ( Ο Ιτούδης την προηγούμενη φορά ήταν για εγκεφαλικό με αυτά που έβλεπε ) .... δλδ η ομάδα θα σέρνεται και επειδή θες τύχη , θες έχει τα ψυχολογικά ο Ολυμπιακός θα την βγάζουν όλοι λάδι ? δεν πάει έτσι.

Ο Πασκουάλ προπονητικά έκανε τρομερά λάθη και δεν χρειαζόταν να ήταν πολύ καλύτερος αλλά λίγο για να πάρεις 2 ματς από αυτά που έγραψα πάνω ( καλύτερες άμυνες , λιγότερες περιστροφές και φαντεζί φιγούρες και το ματς στην Χιμκι δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο λένε τα site ). Δεν φταίει ένα κακό διάστημα τις ομάδας όπως συνηθίζει να λέει ο Πασκουάλ φταίει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας και για αυτό γίνεται επανειλημμένα το ίδιο και το ίδιο.

Δεν θα τον κρίνω ως άνθρωπο ή ως χαρακτήρα .... αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίζει έτσι ( και όποιος να έρθει θα το δει και θα το αλλάξει το σύστημα ) κανένας δεν θα χάσει από τον Παππά και από τον Γέρο Κιθ!

ΥΓ. όσο για το τελευταίο που λες , εγώ βλέπω η ομάδα να είναι ένα επίπεδο κάτω , ίδιας κατηγορίας με Μπουντούτσνοστ ας πούμε ( δλδ επίπεδο eurocup ) και εντάξει είναι χάλια το υλικό ....αλλά όχι και έτσι! Την διαφορά την έχει κάνει το ΟΑΚΑ αν είχαμε ήττες και εκεί θα ήταν στον πάτο της βαθμολογίας... και δεν φταίνε μόνο οι Λάσμε - Λέκα - Παππάς ( για κάτι τέτοιο)
G-arenas
[quote name='mephisto22' post='920408' date='Dec 12 2018, 22:02 ']Yorgos
πως δεν μπορεις να κρινεις τον τσαβι σαν recruiter? τοσα χρονια προπονητης και δεν βλεπεις οτι ειναι ο χειροτερος στην ευρωπη? ή βρηκαμε ενα ψεμμα για να ενισχυουμε την αποψη μας? δηλαδη εγω αν πω οτι ο αρτζι δεν ειναι κακος στην επιθεση, απλως ειχε ξανθοπουλους και κουτσο ουκιτς ή στην επικοινωνια δεν εφταιγε αυτος αλλα οι παικτες ή οτι εκατσαν και εχασαν για να τον διωξουν τοτε στο σεφ. ειδες ποσες ψευτοδικαιολογιες εγραψα?

μικροτερο μπατζετ δεν εχει μονο η ζαλγκιρις. εχει και ο οσφπ και η μπασκονια. ειδικα περσυ και προπερσυ χαωδης η διαφορα! εδω φερναμε τζεντιλε και τζειμς μεσα στη χρονια, τι μου συγκρινεις απο μπατζετ? απο αρμανι εφες νταξει ναι, αλλα χανουν σε αλλα αυτες οι ομαδες.

και οχι για να πας final 4 δεν θες παικτες μυριου και ανω μονο. η ζαλγκιρις πηγε, η μπασκονια πηγε η κουμπαν πηγε, ο οσφπ πηγε η μακαμπι το πηρε. ολα αυτα τα τελευταια 4 χρονια! και μεις παραλιγο να παμε με μοναδικο συμβολαιο μεγαλο τον ΔΔ και τον ουκιτς με 700. και ολοι οι αλλοι 500 και κατω. και ο τσαβι δεν μπορει με 550 να βρει 2ο 4αρι την στιγμη που ειχαμε λασμε με 550 το 12...

τα χρονια που εισαι κοουτς δεν σε κανουν κορυφαιο. αν ειναι ετσι γιατι δεν πηραμε γκερσον? και ο σαρας που ειναι ο λιγοτερο εμπειρος, ειναι ηδη σκαλες ανωτερος απο τσαβι. επισης το οτι ειναι τοσα χρονια στο τοπ επιπεδο και με τοσο υψηλα μπατζετ και το μονο που εχει κανει ειναι μια ευρωλιγκα και ταυτοχρονα απειρους αποκλεισμους και απειρες ταπεινωσεις σε final 4, αυτο τα λεει ολα! θυμαμαι με οποιον επεφτε ημιτελικο η μπαρτσα λεγαμε κουλ ξερουμε τον εναν του τελικου.

αλλοι με ουτε τα μισα χρονια εχουν κανει ηδη παραπανω απο τσαβι! και με μικροτερα μπατζετ κιολας αρκετοι.

τελος ο τσαβι πηγε σαν 1ο προπονητης στην μπαρτσα χωρις να εχει δειξει τιποτα! απλως του δοθηκε η θεση μια μερα. και παλι λογο υψηλου μπατζετ, τρομερου ροστερ με ναβαρο-λορμπεκ κλπ και κατακορυφης πτωσης ρεαλ και ταου, επαιζε μονος του στο πρωταθλημα. οπως εμεις το 2003, 2004,2005 που παιζαμε με μαρουσια κλπ επειδη οσφπ ειχε καταρευσει. μολις ξανανεβηκε ρεαλ 1 πρωταθλημα πηρε!

γενικα θελω να πω οτι ειναι πολυ υπερτιμημενος προπονητης. εχει πετυχει πραματα, αλλα αυτα ηταν παλια και φυσικα τα πετυχε με κορυφαια μπατζετ, κορυφαιους παικτες και ταυτοχρονα με τρελη πτωση των ισπανικων ομαδων. εδω δεν μπορουσε να σηκωσει κεφαλι με τεραστιο μπατζετ και ομαδαρα το 2012, το 13 το 14 κλπ οπου παο και οσφπ δεν υπηρχαν πουθενα σε μπατζετ και ροστερ, που ρεαλ το 14 ανεβηκε πολυ, που μπασκονια κακη και μακαμπι με ραις και ταιους πηρε ευρωλιγκα. πολλες αποτυχιες λιγες επιτυχιες.

ΥΓ το γραφω 3η φορα. θα μου πειτε ποια ειναι η φιλοσοφια του τσαβι σαν προπονητης? τι επιδιωκει δηλαδη να παιξει και να δωσει ως ταυτοτητα στην ομαδα του. απο εκει ξεκιναει μια ομαδα!

[quote name='MaJesty23' date='Dec 13 2018, 01:31 ' post='920430']
οταν απολυθει ή φυγει ο τσαβι τοτε θα σου πουμε ποιος ειναι ο καταλληλοτερος. αν φυγει τωρα εγω θα πηγαινα με βοβορα και αγιος ο θεος. λες και τωρα θα παμε καλυτερα με τσαβι?

αν φυγει καλοκαιρι, τοτε ναι σαρας. αυτος ειναι ο πρωτος και δεν ειναι ευχολογιο. και φυσικα θα δουμε και ποιοι αλλοι ειναι διαθεσιμοι.

οταν ενας κοουτς δεν παει καλα, βασικα τα εχει κανει μανταρα και παιζει παντα κατω απο τις δυνατοτητες του(μην κοιτατε την 4η θεση και τα πρωταθληματα, απο οσφπ ειχαμε ετη καλυτερο ροστερ και η 4η θεση ηταν λογο τρελων συγκιριων και απο αποτυχια του δεν παιρναμε την 3η που την επαιρνε ο οσφπ), το μονο που κανεις ειναι να τον διωξεις και δεν σκεφτεσαι ποιος ειναι διαθεσιμος τωρα.

εγω 2 λυσεις βλεπω. 1) μενει ο τσαβι και παιρνουμε 2 παικτες και 2) διωχνουμε τσαβι, βαζουμε βοβορα και οτι βγει.

προτιμω το 1) αλλα ποσες ακομα ευκαιριες θα παρει ο αποτυχιας?

πολυτελεια ο τσαβι για μας? δηλαδη ρε παιδια ετσι και εκανε οσα εκανε ο αρτζι και με μισο μπατζετ τι θα λεγατε για τον τσαβι? ρε τι σας εχει κανει μαγια? tongue.gif tongue.gif δεν βλεπετε οτι 3 χρονια τωρα παιζουμε κατω απο τις πραγματικες μας δυνατοτητες? οτι πηγε ο οσφπ με σφεντονες να μας παρει 2 πρωταθληματα? να ναι καλα ο ριβερς και ο παππας που τα πηραμε και να τους κανει ταματα ο τσαβι! που το μπασκετ που παιζουμε ειναι πονοματος και που η δομηση του ροστερ ειναι τρατζικ! χωρις το ματι του αρτζι τοτε τιποτα δεν θα χε κανει. 1η χρονια που δεν εχει ροστερ αρτζι και δεν βλεπομαστε θα μεινουμε εκτος 8αδας!
green_sky
Μεχρι το τελος της Ευρωλιγκα απόμενουν 19 ματς.Εχουμε 8 μεσα και 11 εξω.
Μεσα εχει :
Μιλάνο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν-Αναντολού Εφές-Κίμκι-Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης-Μπούντουτσνοστ
Εξω εχει :
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ
Φενερμπαχτσέ-Γκραν Κανάρια-Νταρουσάφακα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μιλάνο

Με το ροστερ που εχει αυτή τη στιγμη ,στην καλυτερη να κανει 7 νικες μεσα χανοντας ένα από τα ματς με ΤΣΣΚΑ και Ρεαλ.Προσθετωντας αυτές τις 7 νικες στις 5 που εχει ηδη,παμε στις 12.Τα εκτος είναι ολα αστα να πανε.Στα χαρτια παντα.
Δυσκολα παντως τα πραγματα για το πρωτοκλασσατο ροστερ χωρις σουτ,αποστασεις,αναπληρωματικο ασσο και σεντερ .

Υ.Γ Δεν ξερω ποιος ειδε το ματς με το Περιστερι αλλα η διαφορα ανοιξε όταν ο Πασκουαλ επαιξε με Τομας στο 3 και Λασμε Γκιστ στο ζωγραφιστο.Η ομαδα χρειαζεται σουτ για να ανοιξουν οι αποστασεις.Επειδη δεν γινεται να κανεις πεντακοσιες προσθηκες μεσα στην χρονια ,τον Τομας πρεπει να τον κατεβασει θεση.
Στους ψηλους αν νομιζουν ότι ο Παπαγιαννης θα ανεβει να παει να παρει ένα τεσσαρι.
Αν από την άλλη νομιζουν ότι ο Παπαγιαννης φετος θα είναι Ογκαστ να πανε να παρουν πενταρι.
Αυτά σε συνδιασμο με έναν κοντο που θα μπορει να δωσει ένα δωδεκαλεπτο για μενα δινουν μια ελπις.
Αν μεινουμε με αυτό το super ροστερ τα κουκια δεν βγαινουν και η οχταδα ειναι χλωμη.
Σε περιπτωση στραβης οι κραδασμοι θα ειναι μεγαλοι και η αποπομπη του Ισπανου αλλα και η κριτικη στον Πασκουαλ απο τα site,δεν νομιζω οτι θα ριξουν την μπαλα στην εξεδρα.
Καλως ή κακως ο κοσμος του Παναθηναικου με τα χαλια που εχει και το ποδοσφαιρο την τελευταια δεκαετια εχει στραφει ολοκληρωτικα στο μπασκετ και σκαμπαζει δυο πραγματα,οποτε δυσκολα να τον ταισεις αυτα που θελεις.
G-arenas
QUOTE (green_sky @ Dec 13 2018, 13:07 ) *
Μεχρι το τελος της Ευρωλιγκα απόμενουν 19 ματς.Εχουμε 8 μεσα και 11 εξω.
Μεσα εχει :
Μιλάνο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν-Αναντολού Εφές-Κίμκι-Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης-Μπούντουτσνοστ
Εξω εχει :
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ
Φενερμπαχτσέ-Γκραν Κανάρια-Νταρουσάφακα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μιλάνο

Με το ροστερ που εχει αυτή τη στιγμη ,στην καλυτερη να κανει 7 νικες μεσα χανοντας ένα από τα ματς με ΤΣΣΚΑ και Ρεαλ.Προσθετωντας αυτές τις 7 νικες στις 5 που εχει ηδη,παμε στις 12.Τα εκτος είναι ολα αστα να πανε.Στα χαρτια παντα.
Δυσκολα παντως τα πραγματα για το πρωτοκλασσατο ροστερ χωρις σουτ,αποστασεις,αναπληρωματικο ασσο και σεντερ .

Υ.Γ Δεν ξερω ποιος ειδε το ματς με το Περιστερι αλλα η διαφορα ανοιξε όταν ο Πασκουαλ επαιξε με Τομας στο 3 και Λασμε Γκιστ στο ζωγραφιστο.Η ομαδα χρειαζεται σουτ για να ανοιξουν οι αποστασεις.Επειδη δεν γινεται να κανεις πεντακοσιες προσθηκες μεσα στην χρονια ,τον Τομας πρεπει να τον κατεβασει θεση.
Στους ψηλους αν νομιζουν ότι ο Παπαγιαννης θα ανεβει να παει να παρει ένα τεσσαρι.
Αν από την άλλη νομιζουν ότι ο Παπαγιαννης φετος θα είναι Ογκαστ να πανε να παρουν πενταρι.
Αυτά σε συνδιασμο με έναν κοντο που θα μπορει να δωσει ένα δωδεκαλεπτο για μενα δινουν μια ελπις.
Αν μεινουμε με αυτό το super ροστερ τα κουκια δεν βγαινουν και η οχταδα ειναι χλωμη.
Σε περιπτωση στραβης οι κραδασμοι θα ειναι μεγαλοι και η αποπομπη του Ισπανου αλλα και η κριτικη στον Πασκουαλ απο τα site,δεν νομιζω οτι θα ριξουν την μπαλα στην εξεδρα.
Καλως ή κακως ο κοσμος του Παναθηναικου με τα χαλια που εχει και το ποδοσφαιρο την τελευταια δεκαετια εχει στραφει ολοκληρωτικα στο μπασκετ και σκαμπαζει δυο πραγματα,οποτε δυσκολα να τον ταισεις αυτα που θελεις.

για τομας το ειχα γραψει πριν 2 μηνες σχεδον. τοτε ελεγα να φυγει ιαν-λασμε και να παρουμε εισι, ταυτοχρονα ο τομας στο 3 κυριως και παπι περισσοτερο 4. γκιστ και αυτος λιγο 4. ετσι θα χαμε στο 3 τομας-θαναση και λιγο λοτζο-παπι και στο 4 μητογλου-παπι και λιγο γκιστ. και στο 5 εισι-παπατζον-γκιστ. πολυ καλυτερα.

και μετα ελεγα αν ο λεκα δεν δειξει κατι δημιουργικα-οργανωτικα να ερθει ο λαπροβιτολα. εγραφα οτι ισως καλυτερα να παει στο 2 ο λεκα και ειτε να μην φυγει κανεις ειτε να φυγει ο κιθ. τωρα ισως καλο θα ταν να φυγει με ανταλλαγη ο λεκα για τον λαπρο. και αν δουμε οτι ο λοτζο ειναι τραυματιας συνεχεια παρνουμε και ενα 7ο 2-3αρο.
green_sky
QUOTE (G-arenas @ Dec 13 2018, 13:33 ) *
για τομας το ειχα γραψει πριν 2 μηνες σχεδον. τοτε ελεγα να φυγει ιαν-λασμε και να παρουμε εισι, ταυτοχρονα ο τομας στο 3 κυριως και παπι περισσοτερο 4. γκιστ και αυτος λιγο 4. ετσι θα χαμε στο 3 τομας-θαναση και λιγο λοτζο-παπι και στο 4 μητογλου-παπι και λιγο γκιστ. και στο 5 εισι-παπατζον-γκιστ. πολυ καλυτερα.

και μετα ελεγα αν ο λεκα δεν δειξει κατι δημιουργικα-οργανωτικα να ερθει ο λαπροβιτολα. εγραφα οτι ισως καλυτερα να παει στο 2 ο λεκα και ειτε να μην φυγει κανεις ειτε να φυγει ο κιθ. τωρα ισως καλο θα ταν να φυγει με ανταλλαγη ο λεκα για τον λαπρο. και αν δουμε οτι ο λοτζο ειναι τραυματιας συνεχεια παρνουμε και ενα 7ο 2-3αρο.

Το προβλημα δεν ειναι ο Λασμε.Ειναι ο Γκιστ που πληρωνεται σαν πρωτος σεντερ.Αν ειχαμε ενα τουμπανο για πρωτο που θα εδινε 22-23 λεπτα της προκοπης,τοτε ο Λασμε για δευτερος για ενα δεκαλεπτο δεν θα με χαλαγε και ο τιμιος Ιαντας για 7-8 λεπτα να τον βαλεις μεσα να τους δωσεις την μπαλα να σπρωξει,επισης μια χαρα ειναι.Ο Γκιστ δεν παιζει καλα και τους παιρνει και τους αλλους η μπαλα.
Ο Λασμε και ο Βουγιουκας λογω Γκιστ παιζουν περισσοτερο χρονο απο οτι θα επρεπε με αποτελεσμα να εκτιθενται.
jonaldidhs
Επειδή πολλοί το ξεχνάτε..ο Πεδουλακης είχε Διαμαντίδη..Τον παίχτη ορχήστρα και μάλιστα σε πολύ καλή ηλικία ..
yorgos
QUOTE(jonaldidhs @ Dec 13 2018, 16:06 ) *
Επειδή πολλοί το ξεχνάτε..ο Πεδουλακης είχε Διαμαντίδη..Τον παίχτη ορχήστρα και μάλιστα σε πολύ καλή ηλικία ..

Όταν λες καλή ηλικία? Την πρώτη χρονιά ήταν 32 στα 33 τη δεύτερη με τον ουκιτς κουτσό έβγαλε τη χρονιά με ένα 34χρονο να καλύπτει τη θέση. .. για παίκτη μιλάμε, όχι για malt. ..
j-kidd13
QUOTE(yorgos @ Dec 13 2018, 15:24 ) *
Όταν λες καλή ηλικία? Την πρώτη χρονιά ήταν 32 στα 33 τη δεύτερη με τον ουκιτς κουτσό έβγαλε τη χρονιά με ένα 34χρονο να καλύπτει τη θέση. .. για παίκτη μιλάμε, όχι για malt. ..


Και πάλι,τον ειχε και ενεργό.Και ας ήταν 32 και 33.
G-arenas
μολις ειδα ενα αρθρο καταλαθος απο το καλοκαιρι που εγραφε: ''κοπηκε ο πειν απο τον τσαβι και τους συνεργατες του. θεωρηθηκε οτι δεν ειναι παικτης που μπορει να ανταποκριθει σε τοσο υψηλο επιπεδο και για αυτο ειχε κοπει και απο τους τελικους της α1''.

με λιγα λογια ο τσαβι δεν ηθελε πειν που ειναι κτηνος και ειδικα με ρεαλ(τα μοναδικα ματς που επαιξε δηλαδη) ηταν παρα πολυ καλος, αλλα του εκανε ο λασμε που δεν μπορει να παρει τα ποδια του, ειναι γερος και τωρα θελει να τον διωξει!

και μερικοι ακομα λετε οτι δεν ειναι του τσαβι το ροστερ. του το φορτωσαν! ειναι δυνατον να θελει 36χρονο σεντερ? ποτε!

QUOTE (jonaldidhs @ Dec 13 2018, 15:06 ) *
Επειδή πολλοί το ξεχνάτε..ο Πεδουλακης είχε Διαμαντίδη..Τον παίχτη ορχήστρα και μάλιστα σε πολύ καλή ηλικία ..

και τι παει να πει αυτο? οτι τοτε το ροστερ μας ηταν καλυτερο απο αυτα που ειχε ο τσαβι σε μας? ή τα μπατζετ τοτε σε σχεση με αυτα του τσαβι?
Thodoros
QUOTE (yorgos @ Dec 13 2018, 15:24 ) *
Όταν λες καλή ηλικία? Την πρώτη χρονιά ήταν 32 στα 33 τη δεύτερη με τον ουκιτς κουτσό έβγαλε τη χρονιά με ένα 34χρονο να καλύπτει τη θέση. .. για παίκτη μιλάμε, όχι για malt. ..


Για αυτό ήρθε ο Λάσμε άλλωστε !( όταν εδώ θεωρούμε καλή ηλικία τα 34 για να παίξει μπάσκετ ένας επαγγελματίας ) τότε είναι φυσικό να λες και Κιθ στα 36 μια χαρά είναι και Λάσμε στα 37 και αν είναι και κανένας από NBA και στα 40 πρόβλημα δεν υπάρχει .

Επειδή κάποιος πάνω είπε μια αλήθεια ότι ο κόσμος το έχει γυρίσει στο μπάσκετ με τα ποδοσφαιρικά χάλια ... φέτος τα πράματα με τους μικρούς δεν έχουν καμία σχέση με ότι παπάτζα είχαμε φάει όλα αυτά τα χρόνια με καλή δουλειά ο κόσμος θα γυρίσει ''γιατί βλέπει μια προσπάθεια '' στο μπάσκετ μόνο προσπάθεια δεν το λες αυτό που παρουσιάζουμε και χωρίς να είναι η κατάσταση στο απροχώρητο.

G-arenas
QUOTE (j-kidd13 @ Dec 13 2018, 15:37 ) *
Και πάλι,τον ειχε και ενεργό.Και ας ήταν 32 και 33.

δεν ηταν και 35 αλλα σε πολυ καλη ηλικια δεν τον λες. δεν ηταν και 28.
j-kidd13
QUOTE(G-arenas @ Dec 13 2018, 15:42 ) *
δεν ηταν και 35 αλλα σε πολυ καλη ηλικια δεν τον λες. δεν ηταν και 28.


Δεν ήταν 28,αλλα σε κατάσταση για να έχει απίστευτη επιρροή στο παιχνίδι,όσο ελάχιστοι στην ευρώπη,και στις 2 πλευρες του παρκε.
stevebucknall11
Εγώ που είμαι Τσαβολάτρης θα πω πάντως ότι ακόμα και ο Πεδουλάκης, τον οποίο θεωρώ πολύ αξιοπρεπή άνθρωπο και καλό προπονητή, είναι too much για τον Παναθηναικό του Δ.Γ.. Ο Πεδουλάκης της Βαλτικής πάλι θα ήταν ταμάμ καθώς μια θητεία του εδώ πλάι στον ΔΓ θα τον προσγείωνε στην πραγματικότητα και θα αποτελούσε πολύτιμο μάθημα ζωής τόσο για εκείνον όσο και για τον οργανισμό και τον κόσμο του Παναθηναικού. Σήμερα πήρε το μάτι μου στο insta μια φωτό του ΔΓ με κάτι σείχηδες και μια ελπιδοφόρα σκέψη πέρασε από το μυαλό μου. Ξέρεις κανείς τίποτα περισσότερο;
pan24
Συνεχιζοντας την συζητηση απο το αλλο τοπικ για να μην ξεφυγουμε εκει:
Οταν ενα ροστερ ειναι κακα στημενο και οι ρολοι λαθος τους κανει ολους να φαινονται κακοι
Αυτο ισχυει για ολους ανεξαιρετως
Ο Καλαθης δεν θα φαινοταν τοσο κακος(κι ας περναει κακη περιοδο) αν ειχε τους περσινους σουτερ γυρω του
Ο Λανγκφορντ και ο Λοτζεσκι δεν θα φαινονταν τοσο τρυπες αμυντικοι αν υπηρχε καποιος στην ρακετα να τους καλυπτει
Ο Θανασης δεν θα ειχε το δευτερο χειροτερο +/- της ομαδας αν υπηρχε καποιος να μπορει να καλυψει την επιθετικη του ανικανοτητα

Το λεω με αφορμη τον Λασμε
Αν στο 5 εχεις ενα θηριο να παιζει 25-30' το να εχεις απο πισω του για 10-15' τον Βουγιουκα και τον Λασμε εως και πολυτελεια μπορεις να το πεις για το οικονομικο μας επιπεδο
Ο ενας μπορει να σπρωξει και να ακουμπησεις την μπαλα στο ποστ,ο αλλος να κανει καμια ταπα και ενα καλο σουτακι απο τα 5-6 μετρα ενω ειναι και οι δυο εμπειροι

Οταν ο ψηλος που θα επρεπε να παιζει τα 25+ λεπτα δεν την παλευει και αναγκαζονται να βγουν μπροστα Λασμε-Βουγιουκας αυτο γινεται
Αν θελετε παραδειγμα απο τοπ ομαδες με μεγαλα μπατζετ ειναι οι Κουλαγκιν,Ντουβεριογλου,Ντεκ σε ΤΣΣΚΑ,Φενερ,Ρεαλ
Αυτοι οι 3 παιζουν περιπου 10' μεσο ορο και ειναι καλοι για τον ρολο τους
Τι πιστευετε θα γινοταν αν τους ζηταγαν να παιξουν 20';


QUOTE (stevebucknall11 @ Dec 13 2018, 16:48 ) *
Εγώ που είμαι Τσαβολάτρης θα πω πάντως ότι ακόμα και ο Πεδουλάκης, τον οποίο θεωρώ πολύ αξιοπρεπή άνθρωπο και καλό προπονητή, είναι too much για τον Παναθηναικό του Δ.Γ.. Ο Πεδουλάκης της Βαλτικής πάλι θα ήταν ταμάμ καθώς μια θητεία του εδώ πλάι στον ΔΓ θα τον προσγείωνε στην πραγματικότητα και θα αποτελούσε πολύτιμο μάθημα ζωής τόσο για εκείνον όσο και για τον οργανισμό και τον κόσμο του Παναθηναικού. Σήμερα πήρε το μάτι μου στο insta μια φωτό του ΔΓ με κάτι σείχηδες και μια ελπιδοφόρα σκέψη πέρασε από το μυαλό μου. Ξέρεις κανείς τίποτα περισσότερο;

Οταν ο Πεδουλακης κανει στην επιθεση τα μισα απο αυτα που κανει ο Σαρας τοτε να τον πεις Πεδουλακη της Βαλτικης
Αν ειναι οποιον παιζει σκληρη στα ορια του ξυλου αμυνα να τον θεωρουμε αντιστοιχο του Πεδουλακη ο Ζοτς μπορουμε να πουμε οτι ειναι ο Πεδουλακης της Γιουγκοσλαβιας
whaler
QUOTE (pan24 @ Dec 13 2018, 17:09 ) *
Το λεω με αφορμη τον Λασμε
Αν στο 5 εχεις ενα θηριο να παιζει 25-30' το να εχεις απο πισω του για 10-15' τον Βουγιουκα και τον Λασμε εως και πολυτελεια μπορεις να το πεις για το οικονομικο μας επιπεδο
Ο ενας μπορει να σπρωξει και να ακουμπησεις την μπαλα στο ποστ,ο αλλος να κανει καμια ταπα και ενα καλο σουτακι απο τα 5-6 μετρα ενω ειναι και οι δυο εμπειροι

Οταν ο ψηλος που θα επρεπε να παιζει τα 25+ λεπτα δεν την παλευει και αναγκαζονται να βγουν μπροστα Λασμε-Βουγιουκας αυτο γινεται


Δε νομιζω παντως οτι υπαρχει τετοιος ψηλος που να μπορει να παιξει τοσα λεπτα. Συνηθως πρεπει να εχεις 2 τετοιους στο ροστερ, γιατι ειναι πολυ επιρρεπεις στα φαουλ. Νομιζω μονο ο Βεσελυ πρεπει να εχει ενα μ.ο. κοντα στα 25-26 λεπτα, που ειναι απο τα ψηλοτερα minutes played. Συνεπως και εναν τετοιο να ειχαμε, παλι ο Λασμε δε θα εφτανε σαν μπακαπ, γιατι αν συνυπολογισεις και καποια παιχνιδια που μπορει να τυχει να κανει 2-3 γρηγορα φαουλ, μετα εισαι καταδικασμενος να παιξεις οπως παιζουμε εμεις τωρα.
EXASFAIROS
QUOTE(whaler @ Dec 13 2018, 17:32 ) *
Δε νομιζω παντως οτι υπαρχει τετοιος ψηλος που να μπορει να παιξει τοσα λεπτα. Συνηθως πρεπει να εχεις 2 τετοιους στο ροστερ, γιατι ειναι πολυ επιρρεπεις στα φαουλ. Νομιζω μονο ο Βεσελυ πρεπει να εχει ενα μ.ο. κοντα στα 25-26 λεπτα, που ειναι απο τα ψηλοτερα minutes played. Συνεπως και εναν τετοιο να ειχαμε, παλι ο Λασμε δε θα εφτανε σαν μπακαπ, γιατι αν συνυπολογισεις και καποια παιχνιδια που μπορει να τυχει να κανει 2-3 γρηγορα φαουλ, μετα εισαι καταδικασμενος να παιξεις οπως παιζουμε εμεις τωρα.



Σωστός κατά την γνωμη μου
pan24
QUOTE (whaler @ Dec 13 2018, 17:32 ) *
Δε νομιζω παντως οτι υπαρχει τετοιος ψηλος που να μπορει να παιξει τοσα λεπτα. Συνηθως πρεπει να εχεις 2 τετοιους στο ροστερ, γιατι ειναι πολυ επιρρεπεις στα φαουλ. Νομιζω μονο ο Βεσελυ πρεπει να εχει ενα μ.ο. κοντα στα 25-26 λεπτα, που ειναι απο τα ψηλοτερα minutes played. Συνεπως και εναν τετοιο να ειχαμε, παλι ο Λασμε δε θα εφτανε σαν μπακαπ, γιατι αν συνυπολογισεις και καποια παιχνιδια που μπορει να τυχει να κανει 2-3 γρηγορα φαουλ, μετα εισαι καταδικασμενος να παιξεις οπως παιζουμε εμεις τωρα.

Προχειρα νομιζω κι ο Ντανστον καπου τοσο παιζει αλλα εχεις δικιο
Η λυση σε αυτο θα ηταν ισως να εχεις καποιον στυλ Σινγκλετον στο 4 να μπορει να παιξει και 5

Το πιο σωστο βεβαια θα ηταν να ειχαμε ενα τερατακι για βασικο να παιζει 20-25' και σαν δευτερο τον Γκιστ με τριτο Βουγιουκα
Του χρονου ελπιζω να γινει αυτο αν θελουν να μεινει ο Γκιστ λογω δεσιματος με την ομαδα κλπ

Ενας καλος ακριβος ψηλος για πρωτος,ο Γκιστ με 500 χιλιαδες για 10-15' και σαν τριτος ο Παπαγιαννης
yorgos
Kι εγώ νομίζω ότι υπολόγιζαν πολύ περισσότερο τον Παπαγιάννη και το παιδί ήρθε σα σαμπρέλα και μάλλον με λίγη όρεξη να δείξει ότι μπορεί (γιατί μπορεί) να σταθεί στην Ευρωλίγκα σα σοβαρή επένδυση. Επιμένω ότι ορθώς τον πήραμε, δεν αφήνεις τέτοιο παίκτη, με τέτοιο διαβατήριο σε τέτοια ηλικία.

Από κει και πέρα ΟΚ κακή η στελέχωση αλλά ο Καλάθης χάνει τα άχαστα φέτος, δεν έχει σταυρώσει floater, χάνει λέι απ. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει τόσο μεγάλη κοιλιά, αλλά δε θα τα ρίξουμε και όλα στη στελέχωση, ο Νικ είναι ΑΣΧΗΜΑ. Πιστεύω πως θα ανέβει, δε γίνεται αλλιώς. Όταν είσαι ηγέτης και ο πιο ακριβοπληρωμένος πρέπει να έχεις κι ένα μίνιμουμ απόδοσης.

Έχουν και οι παίκτες ευθύνες όταν η εικόνα τους είναι τέτοια, τι να κάνει κι ο Πασκουάλ, να κυνηγάει τον Παπαγιάννη να κάνει ποδήλατο ή να βάζει τα λεϊ απ του Νικ;
Thodoros
QUOTE (pan24 @ Dec 13 2018, 18:13 ) *
Προχειρα νομιζω κι ο Ντανστον καπου τοσο παιζει αλλα εχεις δικιο
Η λυση σε αυτο θα ηταν ισως να εχεις καποιον στυλ Σινγκλετον στο 4 να μπορει να παιξει και 5

Το πιο σωστο βεβαια θα ηταν να ειχαμε ενα τερατακι για βασικο να παιζει 20-25' και σαν δευτερο τον Γκιστ με τριτο Βουγιουκα
Του χρονου ελπιζω να γινει αυτο αν θελουν να μεινει ο Γκιστ λογω δεσιματος με την ομαδα κλπ

Ενας καλος ακριβος ψηλος για πρωτος,ο Γκιστ με 500 χιλιαδες για 10-15' και σαν τριτος ο Παπαγιαννης



Εφόσον έχει δίκιο! (και έτσι είναι) τότε γιατί τέτοια λύσσα με τον Λάσμε ;
Το λες και μόνο σου καθαρά ότι φέρνεις έναν παίκτη που μπορεί να παίζει 10λ ( δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά) εδώ για να αποδώσει και ο καλύτερος μας ''παίκτης '' θέλει βοήθειες αυτές είναι οι βοήθειες που ψάχνουμε? παίκτες του 10λεπτου.
Έτσι πάμε πάτο ( Τα ίδια ισχύουν και για τον Λέκα που δεν μπορεί το παλικάρι ) .

Όταν το καλοκαίρι ξέρεις ότι χάνεις τον Σίγκλετον , που δεν είναι και η συμπάθεια μου! αλλά σου κρατάει λίγο την ρακέτα και σε βοηθάει με τον Γκιστ γιατί κάνεις λάθος και αντί να πεις μένει ο Γκιστ 2ος και φέρνω έναν κανονικό σέντερ 207-209 Μαπ να μου μαζεύει τα ριμπάουντ ? ( που σε αυτήν την θέση είναι μια χαρά και πολύ καλύτερος από τον Λάσμε και ας μην έχει το σουτάκι αυτό που λες '' Αν και σιγά μην πάρεις παιχνίδι επειδή έβαλε 3 σουτ ο λάσμε μέσης απόστασης αλλά λέμε τώρα '' )

Να το κλείσουμε , καλά έκανε και έφερε τον Παπαγιάννη (όπως και να το κάνεις καλύτερες προοπτικές έχει να μείνει στην ομάδα απότι ο Ζακ που έλεγαν μερικοί πέρσι και είχε μονοετές ευτηχώς κι όλας ) Αν φύγει θα είναι καθαρά επειδή δεν κάνει το παιδί και όχι επειδή θα ζητάει περισσότερα ή θα κάνει κόλπα με δοκιμές σε nba κτλ-κτλ αλλά ο Λάσμε ήταν έγκλημα .

Δεν χρειάζεται να ξέρεις από μπάσκετ για να υπολογίσεις ότι όταν έχει έναν ψηλό με κομμένα γόνατα , δεν φέρνεις για βοήθεια έναν με ένα πόδι! .... τόσο απλό είναι ούτε φυσική ούτε χημεία. Ξανά λέω και επειδή την χαζομάρα πρέπει να την έκανε μόνος του ο ΔΓ θα έπρεπε ο προπονητής να του πει '' Τι κάνεις εκεί αντίχριστε , πας καλά? μετά από Λάσμε όχι Ευρώπη δεν βλέπεις αλλά ούτε Ελλάδα!

Αυτά ισχύουν για τον Λάσμε και ως ώρας τα νούμερα του και η απόδοση του είναι ακριβός ανάλογη αυτής της κριτικής .
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα γιατί έχει γεμίσει η ομάδα με μετριοκακούς ρολίστες και υπεραξίες Ελληναράδες .
Έτσι προκοπή δεν γίνεται.

Όσο για το συμβόλαιο του 3D και του Καλάθη δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Ο Πρώτος και 1 μύριο να του έδινες ( θα δεν άλλαζε οικογένεια!!! και είναι και Ηγέτης ) ο 2ος μέχρι τώρα έχει μπει στην ίδια κατηγορία υπεραξίας που είναι και ο Παππάς .
Αύριο δεν ξέρω τι , αλλά πρέπει ο Νικ να βγάλει μάτια.
john wick
Παιδια οπως βλεπω τις Ρεαλ ,Φενερ ,Τσσκα ,αυτες οι ομαδες εχουν ξεφυγει....
Ας το παρουμε αποφαση οτι πλεον καθε χρονο θα παλευπυμε για τις θεσεις 6~8..
Για εκει ειμαστε...
Βλεπω το Ρεαλ Μπαρτσα ,νταξει τι να πεις; τι ροστερ ειναι αυτο ρε γμτ....
Τουλαχιστον θελω να πεφτουμε ορθιοι κ αξιοπρεπεις ,θελω στο Οακα να φτυνουν αιμα για να μας κερδισουν κ εκτος εδρας να μην μας γλεντανε οι Μπαγερν κ οι
νταρουσαφακες αυτου του κοσμου...

Quincy
QUOTE(john wick @ Dec 13 2018, 21:00 ) *
Παιδια οπως βλεπω τις Ρεαλ ,Φενερ ,Τσσκα ,αυτες οι ομαδες εχουν ξεφυγει....


Σκέψου πως την τελευταία 5ετια είναι και οι 3 στο F4 αν εξαιρέσουμε μια χρονιά μονάχα που δεν τα κατάφερε η Real. Και δεν βλέπω να αλλάζει αυτή η κατάσταση στο άμεσο μέλλον.
stefkorner
QUOTE (john wick @ Dec 14 2018, 05:00 ) *
Παιδια οπως βλεπω τις Ρεαλ ,Φενερ ,Τσσκα ,αυτες οι ομαδες εχουν ξεφυγει....
Ας το παρουμε αποφαση οτι πλεον καθε χρονο θα παλευπυμε για τις θεσεις 6~8..
Για εκει ειμαστε...
Βλεπω το Ρεαλ Μπαρτσα ,νταξει τι να πεις; τι ροστερ ειναι αυτο ρε γμτ....
Τουλαχιστον θελω να πεφτουμε ορθιοι κ αξιοπρεπεις ,θελω στο Οακα να φτυνουν αιμα για να μας κερδισουν κ εκτος εδρας να μην μας γλεντανε οι Μπαγερν κ οι
νταρουσαφακες αυτου του κοσμου...


ακομα και ετσι δεν δικαιουμαστε να πεταμε λευκη πετσετα ουτε για τεταρτες θεσεις !
ο Ολυμπιακος αποψε ανοιξε τον δρομο και για εκει!αν οχι σε εμας ,τοτε σε αλλους!σιγουρα και για τον εαυτο του ομως..!
ε δηλαδη τι θα λεμε αν ο Ολυμπιακος παλευει στα ισα για 4η θεση ! οτι για εμας ηταν απιαστο ονειρο.. ;
μπορει η 4η θεση να παει στο 17-13 και να ειναι στα ορια του εφικτου ακομα !αλλα θα πρεπει να στοχευσουμε και σε καποια εκτος ! οπως στο τελ αβιβ!ηταν πολυ σημαντικη η αποψινη ηττα της Μακαμπι ! απο εκει που εμπαινε ξανα στην κουβεντα ,οτι προλαβαινει ,τελικα της εσκασε μια ανατροπη σαν ταφοπλακα..! εδρα απο την οποια πρεπει να περασουμε οπωσδηποτε και φετος ,ετσι οπως ερχονται τα πραγματα

QUOTE (stefkorner @ Dec 14 2018, 05:13 ) *
ακομα και ετσι δεν δικαιουμαστε να πεταμε λευκη πετσετα ουτε για τεταρτες θεσεις !
ο Ολυμπιακος αποψε ανοιξε τον δρομο και για εκει!αν οχι σε εμας ,τοτε σε αλλους!σιγουρα και για τον εαυτο του ομως..!
ε δηλαδη τι θα λεμε αν ο Ολυμπιακος παλευει στα ισα για 4η θεση ! οτι για εμας ηταν απιαστο ονειρο.. ;
μπορει η 4η θεση να παει στο 17-13 και να ειναι στα ορια του εφικτου ακομα !αλλα θα πρεπει να στοχευσουμε και σε καποια εκτος ! οπως στο τελ αβιβ!ηταν πολυ σημαντικη η αποψινη ηττα της Μακαμπι ! απο εκει που εμπαινε ξανα στην κουβεντα ,οτι προλαβαινει ,τελικα της εσκασε μια ανατροπη σαν ταφοπλακα..! εδρα απο την οποια πρεπει να περασουμε οπωσδηποτε και φετος ,ετσι οπως ερχονται τα πραγματα



edit : η 4η θεση να παει ακομα και στο 18-12 η το 17-13 με ισοβαθμιες
Ginobili
QUOTE(stefkorner @ Dec 13 2018, 22:18 ) *
edit : η 4η θεση να παει ακομα και στο 18-12 η το 17-13 με ισοβαθμιες

Ε..και; Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτά τα ρεκόρ; Κάτσε να πάρουμε την Νταρουσαφακα...θα γίνει μεγάλη μάχη για να μπούμε οκτάδα
villiskabas
QUOTE (Ginobili @ Dec 14 2018, 03:50 ) *
Ε..και; Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτά τα ρεκόρ; Κάτσε να πάρουμε την Νταρουσαφακα...θα γίνει μεγάλη μάχη για να μπούμε οκτάδα



Μερικοι ονειροβατουν, ποια 4 θεση ω ρε παλικαρια?
jazz thrilos
QUOTE (stefkorner @ Dec 13 2018, 23:18 ) *
αλλα θα πρεπει να στοχευσουμε και σε καποια εκτος ! οπως στο τελ αβιβ!ηταν πολυ σημαντικη η αποψινη ηττα της Μακαμπι ! απο εκει που εμπαινε ξανα στην κουβεντα ,οτι προλαβαινει ,τελικα της εσκασε μια ανατροπη σαν ταφοπλακα..! εδρα απο την οποια πρεπει να περασουμε οπωσδηποτε και φετος ,ετσι οπως ερχονται τα πραγματα


Δεν κατάλαβα, υπό ποιά έννοια πρέπει οπωσδήποτε να περάσει ο Παναθηναικός ή ο Ολυμπιακός απο την έδρα της Μακάμπι; Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο με Σφαιρόπουλο προπονητή να είναι αδιάφορη η Μακάμπι ακόμα κι αν έχει αποκλειστεί απο τον Γενάρη. Να το πει αυτό καμιά Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ εντάξει. Αλλά για τις δύο ομάδες φέτος απο την Ελλάδα δεν υπάρχουν οπωσδήποτε, πάση θυσία, κλπ. Ειδικά για τον Παναθηναικό έτσι όπως έχει εμφανιστεί και με τα αποτελέσματα του μέχρι τώρα, βασικός στόχος είναι να αρχίσει να παίζει μπάσκετ και μετά βλέπουμε τι θα βάλει στο σακούλι.

Εκεί που παραδεχόμαστε τις αδυναμίες των ομάδων μας, εκεί πάμε και βάζουμε πίεση και περιμένουμε να περνάμε αέρα απο έδρες και ομάδες με ρόστερ επιπέδου Μακάμπι.
Looter
QUOTE (jazz thrilos @ Dec 14 2018, 09:34 ) *
Δεν κατάλαβα, υπό ποιά έννοια πρέπει οπωσδήποτε να περάσει ο Παναθηναικός ή ο Ολυμπιακός απο την έδρα της Μακάμπι; Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο με Σφαιρόπουλο προπονητή να είναι αδιάφορη η Μακάμπι ακόμα κι αν έχει αποκλειστεί απο τον Γενάρη. Να το πει αυτό καμιά Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ εντάξει. Αλλά για τις δύο ομάδες φέτος απο την Ελλάδα δεν υπάρχουν οπωσδήποτε, πάση θυσία, κλπ. Ειδικά για τον Παναθηναικό έτσι όπως έχει εμφανιστεί και με τα αποτελέσματα του μέχρι τώρα, βασικός στόχος είναι να αρχίσει να παίζει μπάσκετ και μετά βλέπουμε τι θα βάλει στο σακούλι.

Εκεί που παραδεχόμαστε τις αδυναμίες των ομάδων μας, εκεί πάμε και βάζουμε πίεση και περιμένουμε να περνάμε αέρα απο έδρες και ομάδες με ρόστερ επιπέδου Μακάμπι.


Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα με δυνατό ρόστερ και πιστεύω ότι ο κόουτς Σφαιρό θα τη σουλουπώσει γρήγορα.
Και το γήπεδο της Μακάμπι για όσους έχουν πάει είναι ίσως η μεγαλύτερη κατηφόρα της Ευρώπης όταν η ομάδα είναι στα καλά της..
shtarkws
Λοτζεσκι και Λεκα 6/6 τρίποντα με τον Παοκ στο ημίχρονο. Μήπως ο Λιθουανός είναι ο δεύτερος καλύτερος μας σουτερ μετά τον Λοτζο;
john wick
Εγω πιστευω οτι ο κοτομπουκιας ισως ειναι κ καλυτερος του γυαλινου....
Βλεπω τον Keith ,ωρες ωρες λεω γιατι να μην ειχε ερθει αυτος ο παικτης 3~4 χρονια νωριτερα...



Υ.γ
Η ομαδα φωναζει οτι θελει ενα δυνατο 5αρι...
Οτι θελουν κανουν στην ρακετα μας.
Ουτε 4αρο5αρι ,ουτε 5αρο4αρι , τπτ...Εναν κανιβαλο ,ενα σκιαχτρο που να μην τον ζμπρωχνεις με τπτ..
pan24
QUOTE (shtarkws @ Dec 16 2018, 18:06 ) *
Λοτζεσκι και Λεκα 6/6 τρίποντα με τον Παοκ στο ημίχρονο. Μήπως ο Λιθουανός είναι ο δεύτερος καλύτερος μας σουτερ μετά τον Λοτζο;

Ειναι
Περσι που ολη η ομαδα δουλευε καλυτερα και εβρισκε συχνα σουτ με καλες προυποθεσεις ειχε σχεδον 40%
Θα ηθελα να τον βλεπω πιο συχνα μαζι με τον Καλαθη.Αφου δεν εχουμε Ντενμον θα μπορουσε αυτος να παιξει τον ρολο του
Στις λιγες φορες που δοκιμαστηκε πηγε αρκετα καλα και χρονος υπαρχει
Δεν ειναι οτι ο Λανγκφορντ και ο Παππας παιζουν σταθερα καλα για να μην χωραει

QUOTE (john wick @ Dec 16 2018, 19:30 ) *

Ο οποιος Κονιαρης κανει μια μαλλον κακη χρονια,χειροτερη απο την περσινη που και περσι δεν εβγαζε ματια,με 3,4 ποντους και 2,8 ασσιστ στο πρωταθλημα σε 14,2' οπου διασωζεται απο το 43,8% τριποντο
Στο Champions League εχει 3,7 ποντους και 1,6 ασσιστ σε 15,4' αλλα με 33,3% τριποντο και 38,2% διποντο

Ειναι τριτη χρονια στον ΠΑΟΚ και εστω κι αν ειναι μονο 21 δειχνει στασιμος
john wick
Ήττα-σοκ για την Ρεάλ πριν τον Παναθηναϊκό!https://www.sdna.gr/mpasket/eyropaika-protathlimata/acb/article/546467/mpreogkan-real-madritis-84-71


Τωρα αυτό για μας μάλλον κακό είναι...
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Dec 16 2018, 19:47 ) *
Ειναι
Περσι που ολη η ομαδα δουλευε καλυτερα και εβρισκε συχνα σουτ με καλες προυποθεσεις ειχε σχεδον 40%
Θα ηθελα να τον βλεπω πιο συχνα μαζι με τον Καλαθη.Αφου δεν εχουμε Ντενμον θα μπορουσε αυτος να παιξει τον ρολο του
Στις λιγες φορες που δοκιμαστηκε πηγε αρκετα καλα και χρονος υπαρχει
Δεν ειναι οτι ο Λανγκφορντ και ο Παππας παιζουν σταθερα καλα για να μην χωραει


Ο οποιος Κονιαρης κανει μια μαλλον κακη χρονια,χειροτερη απο την περσινη που και περσι δεν εβγαζε ματια,με 3,4 ποντους και 2,8 ασσιστ στο πρωταθλημα σε 14,2' οπου διασωζεται απο το 43,8% τριποντο
Στο Champions League εχει 3,7 ποντους και 1,6 ασσιστ σε 15,4' αλλα με 33,3% τριποντο και 38,2% διποντο

Ειναι τριτη χρονια στον ΠΑΟΚ και εστω κι αν ειναι μονο 21 δειχνει στασιμος

ο λεκα ειναι scoring guard. και παικτης που εχει το στυλ να μπαινει αλλαγη, να παιρνει προσπαθειες και να αλλαζει τον ρυθμο. δεν ειναι για οργανωτης και δημιουργος.

δυστηχως οταν του βαζεις εναν ρολο που δεν του ταιριαζει, ενω ταυτοχρονα ειναι και ο πιο κοντος παικτης στην ευρωλιγκα και ο πιο αδυναμος, ε παιζει πολυ πιο κατω απο οτι μπορει.

συμφωνω οτι αν παει στο 2 με νικ για αρκετη ωρα θα απελευθερωθει και γω θελω να το βλεπω αρκετα συχνα αυτο! αλλα ετσι και παιζει αρκετα στο 2 τοτε στο 1 ποιος θα παιζει? και επισης αν παιζει λιγο και στο 2 ο λεκα, θα μαζευτουν εκει και κιθ-παππας αλλα και ο λοτζο. συνωστισμος!

για κονιαρη θεωρω οτι ο παικτης απλως δεν παιρνει προσπαθειες. δεν ξερω γιατι αλλα απλως δεν παιρνει. τον ειδα προσφατα στο ματς με την βενετσια. ηταν παρα πολυ καλος σε οργανωση-δημιουργια, φοβερος στην αμυνα και γενικα στην πιεση πανω στην μπαλα ενω στην επιθεση παιρνει πολυ σωστες αποφασεις και μοιραζει πολυ καλα την μπαλα. χειρισμος και κατεβασμα μπαλας πολυ καλος.

το θεμα του ειναι οτι δεν εχει δυνατο πρωτο βημα και ετσι δεν μπορει να ξεφυγει ευκολα απο τον αμυντικο, συν τα χλιαρα του τελειωματα. παει πολυ χαλαρος στο να τελειωσει την φαση, τελος το σουτ του αν το δουλεψει σοβαρα, θα γινει ενας σουτερ του 36-38%. εχει τεραστιο potential στο σουτ του. αλλα πρεπει να παιρνει προσπαθειες γιατι οντως 3 χρονια τωρα τα ιδια κανει.
stefkorner
δεν υποτιμω καθολου τον Παοκ ,ο οποιος μαλιστα ηταν και σε καλη κατασταση τελευταια κ συνηθιζει να παιζει καλα εντος!
ειναι μια καλη νικη ,που θα μπορουσε να συνοδευοταν και απο μια πολυ καλη συνολικα εμφανιση,αν δεν παρουσιαζαμε παρα πολλες αμυντικες αδυναμιες στο β ημιχρονο,οι οποιες ξεκινησαν απο την στιγμη που μπορεσε ο Παοκ να ακουμπησει την μπαλα στο ζωγραφιστκο κ απο μεσα προς τα εξω να αρχισει να την κυκλοφορουν κ ετσι βρηκε σιγα σιγα και τα μακρινα σουτ !

στο β φανηκε ποσο αδυναμοι ειμαστε στην ρακετα ,με τους ανεκδιηγητους Bad Boys !
παρτι στο β οι Μορειρα-Γκαρετ ! βλεπεις τον γεροΣτεφαν να τον πηγαινουν σε ποστ απ και τον λυπασαι ρε παιδι μου !
μοιαζει τοσο μα τοσο αδυναμος !

επιθετικα δεν μπορει να παιξει πιν εν ρολ -δεν μπορει να τελειωσει φασεις με ποστ ,δεν εχει καθολου ποντους απο επιθετικα ριμπαουντ
πισω δεν εχει αμυντικα ριμπαουντ-δεν μπορει πλεον να ακολουθησει κοντους και φυσικα ειναι πολυ ευκολος στοχος για οποιονδηποτε σεντερ επιπεδου να τον ποσταρει! ειτε ταχυδυναμικος ειναι /ειτε δυνατος/ειτε τεχνιτης /ειτε δεινοσαυρος
τα μονα πραγματα που εχει αυτη την στιγμη ειναι ενα σουτακι μεσης αποστασης &ικανοποιητικες βολες (απ αυτα τα δυο βρισκει μονο ποντους )
και αμυντικα παραμενει οκ στην αμυνα στον αερα ! συνεχιζει να ταπωνει με μεγαλη συχνοτητα !αυτα και τελος !
σημερα ολοκληρωσε με 8 ποντους με 2 απο τα γνωστα του σουτακια και 4 βολες + 2 ριμπαουντ + 3 ταπες και μπορω να πω οτι ηταν απο τις καλες του εμφανισεις φετος ! τοσο λιγα πλεον περιμενω ! γιατι απλα δεν μπορει παραπανω ο ανθρωπος ! δεν μπορει,ειναι απλο..

μια σουμα και απο τα σημερινα , στις μαχες στο 5 :
Λασμε+Γκιστ+Ιαν : 15 ποντους με 5 συνολικα ριμπαουντ ,ενω Μορειρα+Γκαρετ : 20 ποντους με συνολικα 15 ριμπαουντ!τα τριπλα δηλαδη..! και μπορουμε να δηλωνουμε ικανοποιημενοι για την αποψινη τους παρουσια!εκει εχουμε φτασει blink.gif
Looter
Εκτός ο Παπ και με τη Ρεάλ.
Ο παίκτης έχει να παίξει κοντά ένα μήνα.
Προβληματάκι στον καρπό έλεγαν στην αρχή αλλά πλέον δύσκολο να τους πιστέψεις...
john wick
QUOTE (Looter @ Dec 17 2018, 17:31 ) *
Εκτός ο Παπ και με τη Ρεάλ.
Ο παίκτης έχει να παίξει κοντά ένα μήνα.
Προβληματάκι στον καρπό έλεγαν στην αρχή αλλά πλέον δύσκολο να τους πιστέψεις...




Αν τον ξαναπετυχεις ,ρωτα τον ρε συ τον Xavi... tongue.gif
Looter
QUOTE (john wick @ Dec 17 2018, 20:34 ) *
Αν τον ξαναπετυχεις ,ρωτα τον ρε συ τον Xavi... tongue.gif


Εσένα σου φαίνεται λογικό;
Τελευταία εμφάνιση Euroleague με Μπασκονια για μόλις 3 λεπτά με ενοχλήσεις..
stefkorner
αυτο το προβλημα δεν ξερω αν το παρουσιαζε και με Ολυμπιακο
μηπως προκειται για καποιο χρονιο συνδρομο και ισως ετσι να εξηγει και την φημη που τον συνοδευει οτι αποτελει σπανιοτατη περιπτωση παικτη που σουταρει απο το τριποντο χωρις να σπαει καρπο !λεω μηπως 39.gif
Looter
Δεν ταξίδεψε καν Μαδρίτη η Παπαπέτρου , αμφιβάλλω αν θα είναι αποστολή και την Παρασκευή με αυτά τα δεδομένα.
Πολύ ΥΠΟΠΤΗ η κατάσταση με τον Παπί. Σχεδόν κλείσαμε ΜΗΝΑ απουσίας για «ενοχλήσεις» στον καρπό...
mephisto22
https://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/eb...a1.5392399.html

Tελικα ο Πεσιτς μαλλον με διαβαζει biggrin.gif
Future7
Γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση το θεμα με τον καρπό? Ειναι περιοχή που αναρρώνει αρκετά δύσκολα.
pan24
QUOTE (Future7 @ Dec 18 2018, 22:46 ) *
Γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση το θεμα με τον καρπό? Ειναι περιοχή που αναρρώνει αρκετά δύσκολα.

Γιατι 1 μηνας εξω για απλες ενοχλησεις ειναι κατι ασυνηθιστο
Η υπαρχει καποιο πιο σοβαρο προβλημα η καποιο αλλο θεμα
Looter
QUOTE (Future7 @ Dec 18 2018, 22:46 ) *
Γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση το θεμα με τον καρπό? Ειναι περιοχή που αναρρώνει αρκετά δύσκολα.


Φίλε πλέον η αποκατάσταση σε μικροπροβλήματα όπως οι τραυματισμοί στους μυς ή μικροφλεγμονές ειναι ταχύτατη.
Οι παίκτες με θεραπείες πρωί απόγευμα και ασκήσεις που κάνουν μόνοι τους κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν τη δυνατότητα να ξεπερνούν μέσα σε λίγες ημέρες τραυματισμούς που πριν κάποια χρόνια ήθελαν εβδομάδες.

Υπό αυτό το πρισμα καταλαβαίνεις ότι όταν ένας παίκτης μένει ένα μήνα εκτός δράσης τότε σίγουρα δε μιλάμε για «ενοχλήσεις»...
john wick
Η Πρασινη στο πρωτοσέλιδο αναφερει " αφαντοι οι Gist &Lasme"...
Αναμενω κ το αρθρο του κυβερνητικου εκπροσώπου στο sdna για να καταλαβουμε που παει το πραγμα..
john wick
QUOTE (john wick @ Dec 20 2018, 06:15 ) *
Η Πρασινη στο πρωτοσέλιδο αναφερει " αφαντοι οι Gist &Lasme"...
Αναμενω κ το αρθρο του κυβερνητικου εκπροσώπου στο sdna για να καταλαβουμε που παει το πραγμα..





https://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/euro...oyn-pos-paizoyn


ξεμπροστιάζει τα bad boys , ''προστατεύει'' τον Xavi...
villiskabas
QUOTE (john wick @ Dec 20 2018, 09:53 ) *
https://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/euro...oyn-pos-paizoyn


ξεμπροστιάζει τα bad boys , ''προστατεύει'' τον Xavi...


μετα απο 10 ματς το καταλαβε το σαινι οτι τα bad boys ειναι butt boys οπως τα λεω εδω και 2 μηνες
pan24
Σε ''αποκλειστικο'' του sdna λεει για πιθανοτητα προστιμου μεσα στην ημερα,αλλαγη ενος η και των 2 ψηλων(Γκιστ,Λασμε) και πιθανοτητα αλλαγης και προπονητη και οτι το παιχνιδι με την Αρμανι θα δειξει πραγματα

Το θεωρω λιγο επικοινωνιακο παιχνιδι στην παρουσα φαση αλλα ταυτοχρονα θεωρω οτι αν χασουμε απο την παραπαιουσα τον τελευταιο καιρο Αρμανι(5 συνεχομενες ηττες) ο Πασκουαλ δεν θα κανει Χριστουγεννα στην Αθηνα
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Dec 20 2018, 16:11 ) *
Σε ''αποκλειστικο'' του sdna λεει για πιθανοτητα προστιμου μεσα στην ημερα,αλλαγη ενος η και των 2 ψηλων(Γκιστ,Λασμε) και πιθανοτητα αλλαγης και προπονητη και οτι το παιχνιδι με την Αρμανι θα δειξει πραγματα

Το θεωρω λιγο επικοινωνιακο παιχνιδι στην παρουσα φαση αλλα ταυτοχρονα θεωρω οτι αν χασουμε απο την παραπαιουσα τον τελευταιο καιρο Αρμανι(5 συνεχομενες ηττες) ο Πασκουαλ δεν θα κανει Χριστουγεννα στην Αθηνα



προστιμο μια μερα πριν την Αρμανι να βαλει μπουρλοτο στα αποδυτηρια σε ολους,εγω δεν το καταλαβαινω ! αφου ετσι κ αλλιως το προβλημα εστιαστηκε εκει που ακριβως βρισκεται ! δηλαδη στην εικονα συγκεκριμενων παικτων ! δεν στεκει αδιαφορα του υπολοιπου ροστερ η οτιδηποτε για να βαλει προστιμο!βαση των δυνατοτητων τους παιζουν τοσο καιρο!
αλλα ας ειναι ! επιτελους γινεται πραξη τουλαχιστον το αυτονοητο ! αργα -αλλα καλλιο αργα παρα ποτε..
για Γκιστ το θεωρω δυσκολο ! αλλα ενδεχομενως ο παικτης να μην εχει αξιωσεις για μεγαλη αποζημιωση ! ωστε να φυγει σαν φιλος..
stevebucknall11
Βασικά αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αυτοχριστεί ο ΔΓ βοηθός προπονητή και να δίνει οδηγίες μαζί με τον Τσάβι στα timeout όπως ο Μάκης Ψωμιάδης με τον Τσόσιτς που έδινε συμβουλές τύπου "να είναι δυνατό το φάουλ σου" και άλλα τέτοια ωραία.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.