Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά θέματα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
green_sky
QUOTE (john wick @ Oct 18 2018, 10:45 ) *
Πάντως είναι πολύ νωρίς (ακόμα) για αναθέματα...
ας περιμένουμε λίγο ακόμα πριν κρίνουμε όλοι τις επιλογές του Ισπανού.
Εάν υπάρχει ένα θετικό ,είναι ότι το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι εάν χρειαστεί γίνονται συμπληρωματικές κινήσεις μέσα στη χρονιά , ελπίζω να μην αργήσουν όπως έγινε π.χ με τον Payne πέρσυ..Μιας κ τον ανέφερα , 1.000 φορές ο εν λόγω από τον Lasme , ο οποίος Lasme καίτοι είναι η συμπάθεια μου ,νομίζω ότι μαζί με τον Παπι , διεκδικούν το χρυσό βατόμουρο στις μεταγγραφές..

QUOTE (shtarkws @ Oct 18 2018, 10:52 ) *
Ειναι πολυ νωρις και πολυ αδικο να κρινουμε απο τωρα τον Παπ

QUOTE (j-kidd13 @ Oct 18 2018, 11:02 ) *
To ίδιο ισχύει και για όλη την ομάδα....

Δηλαδη ρε παιδια δεν κανει μπαμ οτι ο Παναθηναικος εχει θεμα στα σεντερ ? Οτιι υπαρχει θεμα με την θεση του power forward ?
Οτι ο Παναθηναικος εχει θεμα με την περιφερειακη αμυνα ?
Και παλι καλα που ο ουσιαστικα rookie στην Ευρωλιγκα Μητογλου δινει τοση βοηθεια στα ριμπαουντ.
Οκ με την παροδο του χρονου μπορει να υπαρξη μια βελτιωση στην γενικη εικονα.
Ποια ειναι ομως η ουσια στο ολο πραγμα ?Δεν ειναι η προκριση στο F4 ?Αυτο δεν δηλωνουν παιχτες και προπονητης ?
Οση και να ειναι η βελτιωση μπορει αυτο το ροστερ να σπασει εδρα σε ΤΣΣΚΑ,Φενερ,Ρεαλ ?
Δεν το νομιζω.Αρα που θα καταληξουμε παλι ? Σε εναν τιμημενο αποκλεισμο ?
Ολα αυτα βεβαια εαν και εφοσον ο Παναθηναικος μπει οχταδα.......
Δεν τον ξερουμε τον Γκιστ τοσα χρονια ? Δεν ξερουμε τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει ?
'Η μηπως περιμενουμε τον Λασμε να παιξει καλυτερα ? Απο τοτε που επαιζε στην Γαλατα ετσι παιζει.
Εχει χασει σε εκρηξη ,σε πρωτο βημα και εχει βελτιωσει το σουτ.
Επαιζε με αντιπαλο τον Ντανστον στην Τουρκια και δεν πηγαινε κοντα στο καλαθι.Με το σουτακι την εβγαζε.
Αφου δεν μπορει να σπρωξει πως να παει κοντα ?Ειναι αυτο που χρειαζοταν ο Παναθηναικος για την θεση του σεντερ?
Αυτον τον Παναθηναικο τον σωζει μονο το physical game.Για να παιξει ετσι πρεπει να εχει τα αναλογα κορμια.
Δεν μπορεις να μιλας για περιφερειακη πιεση οταν τα 2 απο τα 4 γκαρντ σου ειναι ο Λεκα με τον Κιθ.
Ο Κιθ που ειναι σκορερ ο ανθρωπος ,αλλα ειναι και ο πρωτος που ο αντιπαλος κοουτς θα βαλει στο σημαδι.
Δεν πρεπει να τον κρυψεις αυτον τον παιχτη στην αμυνα?Να τον προστατευσεις?
Δεν χρειαζεται η ομαδα εναν ψηλο γκαρντ που να μπορει να πιεσει και να τρεξει πεντε συστηματα ?
Ο Ιτουδης που πηγε και εβαλε ενα ακομα μεγαλο κορμι στην περιφερεια κοροιδο ειναι ?
Και στο ζωγραφιστο δεν λεω να παει να φερει σεντερ των δυο μυριων .
Αλλα ποσο καλυτερος θα ηταν κοντα στο καλαθι ο Παναθηναικος,αν ρε φιλε στην τελικη ειχε παρει αυτο το τουμπανο τον Λεσσορτ ?Δηλαδη εισαι ομαδα Ευρωλιγκας και δεν χτυπας εναν παιχτη που μπορει και αποκτα η Μαλαγα που δεν παιζει Ευρωλιγκα? Η μηπως δεν εκανε στον Πασκουαλ ο Λεσσορτ και του κανει ο Λασμε?
Φτασαμε στο σημειο να ελπιζουμε στον Παπαγιαννη μηπως και μπορεσει να δωσει λυσεις ,ο οποιος Παπαγιαννης ηρθε τελευταια στιγμη ,καθαρα σαν επενδυση και σε πολυ κακη σωματικη κατασταση.Ειναι σχεδιασμος αυτο το πραγμα ?
Για μενα επειδη καποια πραγματα ειναι οπως ειναι και κακως ειναι,ας κανουν οτι ειναι να κανουν τωρα που ειναι νωρις.
Ευχομαι ολυψυχα να διαψευστω και να χρειαστει να κανω απειρες κωλοτούμπες,αλλα εγω αυτο το ροστερ το κρινω ταβανιασμενο max οχταδα.Το να κανει καποια παιχνιδια καλα δεν μου λεει κατι.Για μενα ολη η ουσια ειναι να παει φετος F4.
nvip13
Καλα τωρα οτι θα βγαλουμε λαδι τον Πασκουαλ μπορει να με εξοντωσει.

Είναι η τριτη χρονια, αν σεβεται τον εαυτο του ας εφευγε την στιγμή που του ελεγε ο ΔΓ οτι θα παιρνω εγω καποιες αποφάσεις για το σχεδιασμό της ομαδας. Αλλα μαντεψτε ποιος ενδιαφέρθηκε γι αυτον μετα την Μπαρτσελόνα περα απο μας... Ισως αυτο τον εκανε να ανεχθει καποια πραγματα. Απο κει και περα εχει ισως το καλύτερο playmaker στην ομαδα του και καποιους καλους αν και μεγαλους ηλικιακα παικτες.

Το θεμα ειναι οτι 3 χρονια τωρα δεν βλεπουμε την ομαδα να παιζει σκεπτομενο μπασκετ, εβλεπες Ολυμπιακό χθες και χαιροσουν πραγματικα μπασκετ και συνεργασιες.

Εμεις κραζαμε τον Τζειμς περσι για τις ατομιστιες και τα ιδια βλεπουμε και φετος με Λανγκφορντ.
silversurfer
Καιρό είχα να γράψω..
Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με τις 2 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα. Και ειδικά με αυτή στη Γερμανία.
Τι σημαίνει είναι νωρίς; Προετοιμασία δεν έκαναν; Για τις άλλες ομάδες δεν είναι επίσης νωρίς; Καταφέραμε και χάσαμε σε μια έδρα που θα περάσουν όλοι του τοπ5 αέρα.. Και χάσαμε με τον ίδιο τρόπο που χάνουμε τα τελευταία χρόνια.
Ναι οκ δεν είμαι μέσα στην ομάδα, ούτε προπονητής ούτε τίποτα, αλλά το αγαπώ και το πονώ το μπασκετάκι και 5 πράγματα τα καταλαβαίνω τα ρημάδια.
Ε βλέπεις ότι οι αλλαγές δεν σου βγαίνουν, ότι ο Παπαπέτρου είναι σε άλλο γήπεδο και με 3 φάουλ, ότι η ρακέτα είναι αφύλακτη διάβαση, ότι ο Λέκα σε αυτό το ματς αποδίδει. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??
ΤΙΠΟΤΑ..

Στα χρόνια του Πασκουαλ στην ομάδα είναι η πρώτη φορά που αμφισβητώ το πρόσωπό του και την ικανότητα που έχει να κάνει adapt στις συνθήκες του αγώνα. Στην επίθεση δεν υπάρχει κίνηση, ειδικά στο τέλος και στο Μόναχο σε ένα ματς που κανονικά πρέπει οι παίκτες σου να ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση γιατί ξέρουν ότι μπορούν και πρέπει να νικήσουν ένα τέτοιο ματς κάνουν 1-1 με τον Λάνγκφορντ.
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός, τον οποίο χαίρομαι να βλέπω και τον ζηλεύω σε αυτή τη φάση (και το λέω ειλικρινά) που είναι μια νέα ομάδα και με νέο προπονητή, δέχεται come back μέσα στη Μπασκόνια που πολλές φορές το γήπεδο αρχίζει και γέρνει, τρώει κάτι τρίποντα κουλά στο τέλος και στην πιο κρίσιμη επίθεση αντι να κάνει την Σπανουλιάδα που είχαμε μάθει επί Σφαιρό, βγάζει αυτή τη φάση και παίρνει το ματσάκι..

Προσωπικά ούτε μεταγραφές θέλω ούτε τίποτα, ανεξάρτητα αν έχουν γίνει κατά την γνώμη μου λάθος κινήσεις στο ρόστερ. Αυτό που θέλω να δω είναι νέα πράγματα, κίνηση στην επίθεση (που χωρίς Καλάθη δεν) και αξιοποίηση των παικτών στα δυνατά τους σημεία. Και επιτέλους κάτι νέο στην άμυνα πέρα από αυτό το switch everything που πλέον το έχουν διαβάσει όλοι και το αντιμετωπίζουν σωστά. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ έτσι..

Περιμένω να δω την εικόνα μας σήμερα..
Future7
Εγώ δε θέλει να βγάλω λάδι τον Πασκουάλ, άλλωστε τι συμφέρον έχω (?) . Απλώς καποια πραγματα ειναι αντικειμενικά έτσι..

Φυσικά ισχύει και αυτο που γράφτηκε απο πανω, ναι απο τη στιγμη που ειναι yes man θα κριθεί έτσι. Για μένα έτσι κι αλλιώς έπεσε στα μάτια μου όταν δέχτηκε την όλη φάση με το πούλμαν. Δεν μπορω να φανταστώ Ομπραντοβιτς ή Μπλατ να έλεγαν οκ. Βέβαια απο την αλλη εκει που λεγαμε οτι ο παο θα γίνει μπάχαλο και θα χαθεί το πρωτάθλημα, τελικά η κινηση αυτή του Πασκουάλ κατάφερε να τους συσπειρώσει.

Παντως οι δυο μεγάλες διάφορες των δυο προπονητών απεικονίζονται στα τελευταία λεπτά των αγώνων: απο τη μια στη Γερμανία ο Λανγκφορντ παίρνει όλες τις φάσεις ,και παει σε ατομικές ενέργειες, και απο την αλλη στην Ισπανία βλεπουμε οργανωμένα plays με 4 και 6 πάσες.

ΑΡΑ μάλλον δεν έφταιγε τόσο ο Τζέιμς για τα άπειρα iso περυσι.......
G-arenas
QUOTE (Future7 @ Oct 18 2018, 16:11 ) *
Εγώ δε θέλει να βγάλω λάδι τον Πασκουάλ, άλλωστε τι συμφέρον έχω (?) . Απλώς καποια πραγματα ειναι αντικειμενικά έτσι..

Φυσικά ισχύει και αυτο που γράφτηκε απο πανω, ναι απο τη στιγμη που ειναι yes man θα κριθεί έτσι. Για μένα έτσι κι αλλιώς έπεσε στα μάτια μου όταν δέχτηκε την όλη φάση με το πούλμαν. Δεν μπορω να φανταστώ Ομπραντοβιτς ή Μπλατ να έλεγαν οκ. Βέβαια απο την αλλη εκει που λεγαμε οτι ο παο θα γίνει μπάχαλο και θα χαθεί το πρωτάθλημα, τελικά η κινηση αυτή του Πασκουάλ κατάφερε να τους συσπειρώσει.

Παντως οι δυο μεγάλες διάφορες των δυο προπονητών απεικονίζονται στα τελευταία λεπτά των αγώνων: απο τη μια στη Γερμανία ο Λανγκφορντ παίρνει όλες τις φάσεις ,και παει σε ατομικές ενέργειες, και απο την αλλη στην Ισπανία βλεπουμε οργανωμένα plays με 4 και 6 πάσες.

ΑΡΑ μάλλον δεν έφταιγε τόσο ο Τζέιμς για τα άπειρα iso περυσι.......

συμφωνω μεχρι κεραιας με τα τελευταια 3 ποστ. γενικα απο τοτε που πηραμε τον τσαβι τα γραφω αυτα(αλλωστε ειμαι το μελος που σταθερα κραζει τσαβι icon_drunk.gif )

καθε φορα που εγραφα οτι δεν παιζουμε τιποτα στην επιθεση λεγανε ολοι αφου ο τζειμς και ο κρις κανουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι. οταν εγραφα οτι ο τυπος ειναι τυχερος που εχει τον κορμο του αρτζι, λεγανε κατσε να μεινει το καλοκαιρι και θα την φτιαξει την ομαδα μην τον κρινεις απο τωρα(μονο τον τσαβι να μην κρινουμε απο τωρα αλλα αρτζι, σαλε και στρατηγο να φυγουν στο 3μηνο, παρολο που σαλε δεν μπορουσα να τον βλεπω απο την αρχη).

περσυ ειδικα με ρεαλ που εγραφα οτι γιατι παιζουμε ολο αλλαγες στα σκριν αφου αυτο βολευει τον λασο για να μας παιρνει τα ριμπαουντ, τιποτα ο τσαβι και φετος το ιδιο αλλαγες τα παντα.

σορρυ κιολας αλλα τι καινουριο θα δουμε φετος απο την ομαδα οταν δημιουργικα λογο δομησης ροστερ θα ειμαστε χειροτεροι?
j.browning
το εχετε τερματισει το κοντερ
τετοια γκρινια ειχα χρονια να δω
αντε και εις ανωτερα

αυτος ειναι και ο λογος που δεν συμμετεχω πλεον στις συζητησεις,μεγαλο ξενερωμα
ειπαμε ρε μαγκες να σχολιαζουμε τα στραβα που "βλεπουμε" τρομαρα μας
αλλα λιγο πιο χαλαρα να υποφερεται η κατασταση
nvip13
Ειναι πολλα τα χρονια χωρις final 4 φιλε μου πως να το κανουμε...

Αντιτσαβικος και γω πλεον στο φουλ... shot.gif

MaJesty23
Εγω φέτος συνειδητά δεν πήρα διαρκείας...ενω το έψηνα ,έφαγα μεγάλο ξενέρωμα κυρίως με την στελέχωση, αλλα και με την αύξηση της τιμής του διαρκείας. Το πορτοφόλι μου άντεχε την αύξηση αλλά ένιωθα οτι κοροιδευόμαστε.

Εύχομαι να το μετανιώσω και η ομάδα επιτέλους να πάει final four.Έχουν γραφτει πολλά κτλ...κακά τα ψέμματα είναι πολυ νωρίς για αναθέματα και διορθωτικές κινήσεις.Η ομάδα δεν μπορει να κριθεί 18.10.2018 αλλά σε βάθος χρόνου.

Υπάρχουν στραβά αρκετα στο roster.Αλλα μην το τεντώσουμε...θέλει υπομονή.

Επίσης δεν συμμερίζομαι το ανάθεμα στον Τσάβι.Μπορει να μην εχει το μάτι σε ξένους του Μπαρτζώκα ή του Μπλάτ,την προπονητική επιρροη του Ζέλικο(πάντα με μπάτζετ βέβαια ανω των 30εκ) , αλλα δεν μπορεις να φτιάξεις αστακό για μαμ ,όταν το πορτοφόλι εχει 5εύρω.Νομίζω οτι τον κρίνουμε αυστηρά πολλές φορές...Πέραν των Ζέλικο,Μπλάτ,Ιτούδη, που δεν έρχονται για διαφορετικούς λόγους,δεν βλέπω και κανέναν αστέρα της προπονητικής .Μην πείτε για Σάρας,που παίζει σε προστατευμένο περιβάλλον ,καπου που λατρευέται σαν θεός.Αλλο ειδικό βάρος ο Παναθηναικός.

Εγω τον θεωρώ επιτυχημένο ήδη.Το να μπορει να δώσει το παραπάνω(final four) δεν ξέρω...ειναι συνάρτηση πολλών παραγόντων ,με πολυ βασικό το διαθέσιμο budget.

ps: μου λείπει ο Mike James wub.gif
nvip13
Εγω παρολο που μενω στην επαρχια το σκεφτηκα για διαρκειας μαζι με 2-3 φίλους αλλα κατι ο προπονητης κατι οι κινησεις μας απετρεψαν.

Φυσικά αν εμενα Αθηνα ουτε λογος θα ειχα παρει οπως και να χει.

Το θεμα ειναι οτι ειδαμε τι εκανε τοσα χρονια ο Τσαβι και με τεραστια μπατζετ στην Μπαρτσελονα, γενικα ειχε την σταμπα του λουζερ και ας ειχε παικαταραδες.

Οσο για Σαρας τον πιστευω παρα πολυ και υπαρχει και ενας δεσμος με την ομαδα. Δηλαδη πανω κατω ιδιο περιβαλλον με Ζαλγκιρις θα εχει και δω και θα τον στηριξει ο κοσμος. Το τεραστιο μπασκετικό iq του σαν παικτης και η προσωπικότητα
βγαινουν προς τα εξω και σαν προπονητης.

Ενας που ισως αλλαζε τα πραγματα αν ειχε ερθει θα ηταν ο Κοκοσκοφ το 15, τωρα ειναι Nba.
stevebucknall11
Παιδιά σέβομαι αυτούς που δεν τους αρέσει ο Πασκουάλ και γι' αυτό αποφεύγω τα επαινετικά σχόλια για να μη σας ανεβάζω την πίεση, αλλά και σεις που δεν σας αρέσει αρκεί να γράφετε ένα ποστ που να εξηγείτε γιατί δεν σας αρέσει και να μην επαναλαμβάνετε σαν μάντρα το "φύγε Τσάβι, έλα Σάρας" σε 5.352 ποστς. Το πιάσαμε το υπονοούμενο.
manos_89
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα πολλά χρόνια χωρίς final-4.
Η αίσθηση που βγάζει η ομάδα είναι ότι έχουμε βαλτώσει. Δεν υπάρχουν καινούριες ιδέες, ο Πασκουάλ μοιάζει να έχει δώσει ότι ήταν να δώσει και το χειρότερο από όλα, παραμένουμε στάσιμοι σε επίπεδο μπάσκετ. Αν μη τι άλλο η μπαρτσελόνα έπαιζε ωραίο μπάσκετ ανα διαστήματα.

Η καλύτερη περίοδός μας ήταν πέρυσι, όπου για ένα διάστημα μέχρι τη μέση της σαιζόν παίξαμε ωραίο μπάσκετ (μέχρι τη διπλή βδομάδα με φενέρ και τσσκα οπού και εκεί παίξαμε καλά). Εκεί ήταν το πικ του Παναθηναϊκού με Πασκουάλ, που μακάρι να το ξαναφτάσει φέτος.

Αναθεωρώ. Το χειρότερο από όλα, και το πιο εγκληματικό, είναι ότι όλα αυτά τα κενά τα βλέπαμε εμείς στη στελέχωση, που δεν έχουμε ιδέα από μπάσκετ μπροστά στον Πασκουάλ και το υπόλοιπο προπονητικό team.

1) 2+ χρόνια χωρίς μπακαπ πίσω από τον Καλάθη
2) Μόνο 2μιση αξιόπιστοι σουτέρ στην ομάδα (Τόμας, Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι) από τους οποίους ο ένας χάνει τη μισή χρονιά κατα μ.ο.
3) Δεν έχουμε 2ο παίκτη στο 4

Τα παραπάνω είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!
stevebucknall11
Τον πρότεινε κάποιος αναγνώστης στο hoopfellas και νομίζω είναι παίκτης που θα έκανε τη διαφορά στο φετινό Παναθηναϊκό: Codi Miller McIntyre (1.91-PG-1994) δυνατός, αθλητικός ακόμα και για το NBA, με μακριά χέρια, θεωρείται ball stopper, παίζει σε δαιμονισμένο ρυθμό, με ευρωπαϊκή εμπειρία σε Parma (VTB όπου πέτυχε δύο φορές triple doubles, ενώ τα πλησίασε άλλες δύο φορές) και παλιότερα Leuwen Bears, τελευταίος που έφυγε από τους Mavericks τον Οκτώβρη που διανύουμε πριν μια εβδομάδα, το χε προσπαθήσει και με τους Raptors, αλλά δεν έχει συνεπές μακρινό σουτ και γι' αυτό δεν τα κατάφερε. Υποθέτω μπορεί να κλείσει με ένα λογικό συμβόλαιο. Κολλάει με όλους τους γκαρντ του ΠΑΟ, ακόμα και με τον Λέκα που μπορεί να τον κρύψει. Αν είναι να γίνει κίνηση όμως πρέπει να γίνει χθες γιατί δεν τον βλέπω για πολύ ελεύθερο.
EXASFAIROS
Βλέποντας μέχρι στιγμής το ΡΟΣΤΕΡ

Καλαθης:Χτυπάει στα δυνατά η σημαντικά ματς 30+λεπτα.Ικανοτατος στις ασσιστ(7 μ.ο) ,1/8 στα 3ποντα

Λεκα:συνεισφορά κατ' ουσίαν μόνο στο εύκολο εντός ματς.αξιολογος χρονος συμμετοχης μοναχα στο τελευταίο εύκολο ματς.

Λανγκφορντ :στάνταρντ 20λεπτο με καλά ποσοστά. Αδυναμία άμυνα

Παππας:18.50 δεν πρέπει να χει παράπονο.εποφελειται τραυματισμό Λοτζο.

Λοτζο:δυνατό ξεκίνημα....μετα τραυματισμός.

Παπαπετρου:φτωχή συγκομιδή ,ελαχιστες προσπαθειεςκαι χρονος.. εκτός τελευταίου ματς ..πρεπει να μπαίνει προς τα μέσα και όχι να εκβιάζει σουτ εκτός

Αντετοκουμπο:τιμιωτατος στο 10λεπτο του.

Τομας:19 λεπτα. Ακόμα δεν έδειξε κάτι σταθερό στο μακρινό σουτ που θεωρείται το ατού του.φιλοτομος.

Μιτογλου :δόθηκε η εντολή 17 λεπτά.0/5 τρίποντα, αποτελεσματικός στα κοντινά σουτ.Μια χαρά.

Γκιστ:21 λεπτά, μέτριος.τον περιμένουμε πιο εντός ...του παιχνιδιου.
Λασμε:περίπου τα ίδια....27 προσπάθειες από τα 2 βασικά 5αρια στα 3 ματς συνολικά...

Παπαγιαννης:έχει πολύ δρόμο να διανύσει
Βουγιουκας :αχρησιμοποίητος...ρισκο αλλά ορθά... ισως,προκειμένου να πάρει χρόνο ο Παπαγιάννης.


Εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε ένα ασσοδυο ηγετικό με τρίποντο ασσιστ και όχι εξαφανισμένο στην άμυνα
Λοτζο πρέπει να επανέλθει τάχιστα.
Παπαπέτρου να πάρει χρόνο και να μπαίνει προς τα μέσα
Τόμας να αρχίσει να βομβαρδίζει απ έξω
Γκιστ-Λασμε να ανέβουν επίπεδο..
Παπαγιάννης να δουλέψει το σώμα του πολύ.

Είναι μεταβατική χρόνια και η επιτυχία θα είναι να είμαστε στους 8 και να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες και να ανέβουν...Παππας,Παπαπέτρου,Μιτογλου,Παπαγι
άννης.

Έτσι όπως αποφασίστηκε να φτιαχτεί η ομάδα και ορθά και ρεαλιστικά...στον κορμό των ελληνων χρειαζομαστε:

Όπως είπε παλιότερα κάποιος, έναν Λανγκτον,Σλουκα
Ένα νέο Λοτζεσκι...Μαρινκοβιτς
Ένα 4αρι με τρίποντο και όχι σοφτ στην άμυνα
Έναν Μαπαρο πάσει θυσία του χρόνου...γιατι δεν προβλέπονται αλλαγές και μεταγραφές φέτος όπως διαφαίνεται.

Καλαθης-Κονιαρης
1-2 με τρίποντο,ασσιστ και άμυνα
Παππας- 2-3αρο με τα όλα του αλά higgins
Papapetrou-Antetokounmpo
Βασικο 4αρι με τρίποντο και αμυνα-Μιτογλου
Μαπαρος-Παπαγιαννης-δεινόσαυρος η 4-5αρο.


G-arenas
QUOTE (stevebucknall11 @ Oct 18 2018, 19:08 ) *
Παιδιά σέβομαι αυτούς που δεν τους αρέσει ο Πασκουάλ και γι' αυτό αποφεύγω τα επαινετικά σχόλια για να μη σας ανεβάζω την πίεση, αλλά και σεις που δεν σας αρέσει αρκεί να γράφετε ένα ποστ που να εξηγείτε γιατί δεν σας αρέσει και να μην επαναλαμβάνετε σαν μάντρα το "φύγε Τσάβι, έλα Σάρας" σε 5.352 ποστς. Το πιάσαμε το υπονοούμενο.

σαφως και μπορεις να γραφεις οτι θες χωρις να σκεφτεσαι οτι μας ανεβαζεις την πιεση laugh.gif laugh.gif οχι βεβαια του στυλ ειναι στο τοπ 5 των προπονητων εχοντας 1 ευρωλιγκα και 4 πρωταθληματα την στιγμη που ο μπαρτζωκας δεν ειναι στους τοπ 5 παρολο που εχει 1 ευρωλιγκα με μισα μπατζετ σε μισα χρονια και οχι σε ομαδες με τεραστια φανελα και ειδικο βαρος σαν την μπαρτσα και τον παο.

ποτε κανενας δεν εγραψε σηκω φυγε τσαβι χωρις επιχειρηματα. μονο εγω εχω γραψει δεν ξερω και εγω ποσα. αντιθετα οσοι ειναι υπερ του τσαβι το μονο που ακουω ειναι με μπαρτσα επαιξε μπασκεταρα το 2010 και πηρε και 3-4 πρωταθληματα μεχρι το 2014, πηραμε πλεονεκτημα εδρας στην ευρωλιγκα και κερδισε τον οσφπ και τον σφαιρο 2 φορες. μεχρι εκει. αυτα ειναι τα επιχειρηματα υπερ του τσαβι. και το οτι ειναι κυριος.

εγω ουτε ωραιο μπασκετ εχω δει(μονο ανα διαστηματα 15-20 ημερων μεσο ορο), ουτε δομηση ροστερ καλη εχει κανει ειδικα φετος και παντα ειναι χαλια recruiter ενας τομεας που ειναι το 40-50% της επιτυχιας μιας ομαδας, ουτε παικτες εχει φερει και φυσικα ουτε μικρο μπατζετ εχει! στο κοουτσαρισμα ειναι πολυ κακος αφου αν κατι λιγο δεν του παει καλα τα χανει, ενω και απο νοοτροπια τα εχουμε ξαναπει ειναι λιγος. μονο και μονο οτι εχει τοσους αποκλεισμους στα πλει οφφ με πλεονεκτημα τα λεει ολα.

εχουμε πει καλος κοουτς, με απειρες γνωσεις, πολυ καλος σε επικοινωνια, ψυχολογια και γενικα σε επαφες με τους παικτες, γενικα βελτιωνει αρκετους απο τους παικτες που εχει ηδη στην ομαδα του, πολυ καλος στην προετοιμασια του ματς, αλλα σορρυ για το κορυφαιο επιπεδο οχι.

εγω θελω παρα μα παρα πολυ να παρει μια ομαδα τυπου μπαμπεργκ, μαλαγα ή βαλενθια και να χτισει ενα πολυ καλο ροστερ με παικτες που θα πολλαπλασιασουν το κασε τους και θα κανει 2 σεζον υπερβαση μεγαλη. γιατι μεχρις στιγμης δεν εχει κανει καμια υπερβαση στην καριερα του πλην του 2010 εκει οπου χωρις συζητηση η μπαρτσα ηταν απιστευτη, οχι οτι ηταν υπερβαση το 2ο μεγαλυτερο μπατζετ να παρει ευρωλιγκα χωρις παο και τσσκα εκεινη την χρονια.
jonaldidhs
Ο Τσαβι ειναι στο τοπ-5 των προπονητων ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Ο Μπαρτζωκας εχει μια ευρωλιγκα και ενα φ4 και τιποτα παραπανω στα 5 χρονια του σαν προπονητης ευρωλιγκας.Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι πιο πανω απο Τσαβι.Μονο τον Λασο βαζω πανω απο Τσαβι και φυσικα τον Ζοτς.Κανεναν αλλο μεχρι αποδειξεως του εναντιου.Μονο οι κουπες μετρανε και τιποτα αλλο.Και απο κουπες οι υπολοιποι δεν τον χτυπανε.Αν τον χτυπησουν και οταν,το ξανασυζηταμε.
Looter
QUOTE (jonaldidhs @ Oct 21 2018, 18:42 ) *
Ο Τσαβι ειναι στο τοπ-5 των προπονητων ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Ο Μπαρτζωκας εχει μια ευρωλιγκα και ενα φ4 και τιποτα παραπανω στα 5 χρονια του σαν προπονητης ευρωλιγκας.Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι πιο πανω απο Τσαβι.Μονο τον Λασο βαζω πανω απο Τσαβι και φυσικα τον Ζοτς.Κανεναν αλλο μεχρι αποδειξεως του εναντιου.Μονο οι κουπες μετρανε και τιποτα αλλο.Και απο κουπες οι υπολοιποι δεν τον χτυπανε.Αν τον χτυπησουν και οταν,το ξανασυζηταμε.


Φίλε μου ο Μπλατ δηλαδή είναι χειρότερος του Τσάβι;
Επειδή με βάση τα δικά σου προσωπικά κριτήρια μετράνε ΜΟΝΟ οι κούπες;
Από μία έχουν και οι 2. Τι και αν ο Τσάβι έχει δουλεψει ΜΟΝΟ σε μια ομάδα ενώ ο Μπλατ προπόνησε μέχρι και τον Λεμπρον...

O Τσάβι έχει όσες κούπες έχει ο Μπατζώκας ενώ ο Πίνι Γκέρσον που κυκλοφορεί ελεύθερος έχει 3 κουπίτσες euroleague.
Προτείνεις Γκέρσον;

stefkorner
αλλη μια καλη εμφανιση του Λεκα σημερα ,που σε κατι λιγοτερο απο 17 λεπτα προλαβε να γραψει 12 ποντους και 7 ασιστ !!!
συνολο ασιστ μαζι με Παππα : 13 ! not bad rolleyes.gif
btw o Παππας που τοση αμφισβητηση ειναι ετοιμος να δεχθει και φετος,τεινει να εξελιχθει στον πιο σταθερο μας σουτερ ohmy.gif ,μετα τον τραυματια Λοτζο..
irving
QUOTE(stefkorner @ Oct 21 2018, 21:13 ) *
αλλη μια καλη εμφανιση του Λεκα σημερα ,που σε κατι λιγοτερο απο 17 λεπτα προλαβε να γραψει 12 ποντους και 7 ασιστ !!!
συνολο ασιστ μαζι με Παππα : 13 ! not bad rolleyes.gif
btw o Παππας που τοση αμφισβητηση ειναι ετοιμος να δεχθει και φετος,τεινει να εξελιχθει στον πιο σταθερο μας σουτερ ohmy.gif ,μετα τον τραυματια Λοτζο..


με λαυριο παιζαμε που πολλες ασσιστ ειναι στον αιφνιδιασμο. θετικο σημαδι αλλα εχει μεγαλη διαφορα με το 5ν5 με ομαδα euroleague.

παππας και σταθεροτητα δεν πανε μαζι. ειναι ακομα οκτωβριος, δεν μπορουμε να μιλαμε για σταθεροτητα εχοντας δει 5 παιχνιδια!! μακαρι παντως να κανουν καλη σεζον τα παιδια.
Ginobili
QUOTE(stefkorner @ Oct 21 2018, 19:13 ) *
αλλη μια καλη εμφανιση του Λεκα σημερα ,που σε κατι λιγοτερο απο 17 λεπτα προλαβε να γραψει 12 ποντους και 7 ασιστ !!!
συνολο ασιστ μαζι με Παππα : 13 ! not bad rolleyes.gif
btw o Παππας που τοση αμφισβητηση ειναι ετοιμος να δεχθει και φετος,τεινει να εξελιχθει στον πιο σταθερο μας σουτερ ohmy.gif ,μετα τον τραυματια Λοτζο..

Μέχρι τον Μάιο,ο Λέκα θα είναι πάντα καλός στην Α1.Δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Σε σειρά αγώνων Ευρωλίγκα και σε best of five .κανένας ποτέ Παπαλουκάς,Διαμαντίδης,Σπανούλης..Σάρας,Ντ
Κολό Τεόντοσιτς,Ροντρίγκεθ,Γιουλ,Χόλντεν,Πλάνιν
ιτς,Σλούκας...και και...Δεν κατάφεραν να κουβαλήσουν μόνοι τους την ομάδα στο φαιναλ4.
Όλοι τους είχαν στηρίγματα...στο "1" ...είτε κατώτερα (Ντίξον) είτε ισάξια...Ροντριγκεθ-Γιουλ ...Γιουλ-Ντονσιτς,Τεόντοσιτς-Ντεκολό,Σπανούλης-Λο,Διαμαντίδης-Σαρας-Σοανούλης, Διαμαντιδης-Βούγιανιτς.

Ίσως η λιγότερο εξαρτώμενη από τους "άσσους" της ομάδα νικήτρια που έχω δει ποτέ μου να ήταν η Μπαρτσελόνα του 2010 με Ρούμπιο να μην παίζει πολύ,με Σαντα δίπλα του,και τον Παναθηναικό του Μποντιρόγκα το 2002...
jonaldidhs
QUOTE (Looter @ Oct 21 2018, 20:23 ) *
Φίλε μου ο Μπλατ δηλαδή είναι χειρότερος του Τσάβι;
Επειδή με βάση τα δικά σου προσωπικά κριτήρια μετράνε ΜΟΝΟ οι κούπες;
Από μία έχουν και οι 2. Τι και αν ο Τσάβι έχει δουλεψει ΜΟΝΟ σε μια ομάδα ενώ ο Μπλατ προπόνησε μέχρι και τον Λεμπρον...

O Τσάβι έχει όσες κούπες έχει ο Μπατζώκας ενώ ο Πίνι Γκέρσον που κυκλοφορεί ελεύθερος έχει 3 κουπίτσες euroleague.
Προτείνεις Γκέρσον;

Μπλατ με Τσαβι ειναι στα ιδια.Ο Πινι ειναι παλαιμαχος πλεον οποτε οχι δεν τον θελω.Τον Μπατζωκα δεν τον θελω οχι.Ευχαριστω.Ο Λεμπρον μαλλον προπονησε τον Μπλατ καθως οτι ελεγε γινοταν.
drunk guy
QUOTE(jonaldidhs @ Oct 22 2018, 00:40 ) *
Μπλατ με Τσαβι ειναι στα ιδια.Ο Πινι ειναι παλαιμαχος πλεον οποτε οχι δεν τον θελω.Τον Μπατζωκα δεν τον θελω οχι.Ευχαριστω.Ο Λεμπρον μαλλον προπονησε τον Μπλατ καθως οτι ελεγε γινοταν.

Φουλ οφ τοπικ αλλα μαλλον το αντιθετο απο αυτο που λες εγινε.αν εκανε ο λεμπρον οτι ηθελε τοτε δεν θα εφευγε ο μπλατ ακριβως πριν τα πλαυ-οφφς για να ερθει ο κωνος Tyron Lue
papp7
QUOTE (jonaldidhs @ Oct 22 2018, 00:40 ) *
Μπλατ με Τσαβι ειναι στα ιδια.Ο Πινι ειναι παλαιμαχος πλεον οποτε οχι δεν τον θελω.Τον Μπατζωκα δεν τον θελω οχι.Ευχαριστω.Ο Λεμπρον μαλλον προπονησε τον Μπλατ καθως οτι ελεγε γινοταν.



Δεν νομιζω οτι ειναι στην ιδια κατηγορια ο Μπλατ με τον Τσαβι με οποιο κριτηριο και να τος δεις.Και στην στελεχωση του ροστερ υπερτερει και στο επιθετικο κομματι και στα play των ''κρισιμων φασεων'' και στο πιο σημαντκο ολων που ειναι το plan b, αν στραβωσει το πλανο του πασκουαλ δεν υπαρχει εναλλακτικη.. Και αφου βαζουμε και τους τιτλους στην συζητηση ο μπλατ εχει και 3 μεταλλια με την ρωσσια, ενα χρυσο το 2007 και 2 χαλκινα το 2011 και 2012.

Για μενα ο πασκουαλ ειναι πρωτα εξαιρετικος ανθρωπος (κυριος με κ κεφαλαιο σε ολα) και ικανος προπονητης και μου αρεσει το πως αντιλαμβανεται το μπασκετ .Παρολα αυτα ειναι 2 σκαλες κατω σε σχεση με τον μπλατ.
Looter
QUOTE (jonaldidhs @ Oct 22 2018, 00:40 ) *
Μπλατ με Τσαβι ειναι στα ιδια.Ο Πινι ειναι παλαιμαχος πλεον οποτε οχι δεν τον θελω.Τον Μπατζωκα δεν τον θελω οχι.Ευχαριστω.Ο Λεμπρον μαλλον προπονησε τον Μπλατ καθως οτι ελεγε γινοταν.


Μπλατ με Τσαβι στα ίδια;
Καταλαβαίνεις ότι ο ένας προπονητής έχει εργαστεί σε 2 συλλόγους και ο άλλος έχει αρπάξει ότι πρόκληση του έχει δοθεί;
Καταλαβαίνεις ότι ο Μπλατ , ο Ζοτς είναι το ίδιο το μπάσκετ σήμερα;
Ίσως γίνει και μακάρι να γίνει και ο Τσαβι σε 10 χρόνια αν συνεχίσει να εξελίσσει το άθλημα και τον εαυτό του.
Επίσης ο κοουτς Μπαρτζωκας που τόσο εύκολα απέρριψες έχει άπειρο μπάσκετ μέσα του , είναι αποδεδειγμένα καλύτερος του Τσαβι στη στελέχωση , έχει προπονήσει ήδη 4 ομάδες Euroleague και είναι γνωστής της ελληνικής πραγματικότητας.
Συνολικά τον κατατάσσω στο ίδιο προπονητικά επίπεδο με Τσαβι αν και λόγω της γνώσης της ελληνικής πραγματικότητας πιστευω ότι θα είχα μεγαλύτερο θετικό impact για τον ΠΑΟ. Ο Τσαβι θα τελειώσει το συμβόλαιο του και δεν είδαμε να φέρνει ένα ταλέντο απο Ισπανία ή άλλου. Επίσης στη στελέχωση παίρνει πολύ μικρό βαθμό , η ομάδα καταλήγει με 8-9 ξένους τον Μαϊο.

Προσωπικα παρακαλάω να γίνει πάλι καμία στραβή με τη Χίμκι αυτή την εβδομάδα μπαρ και τον απολύσουν. Θείο δώρο θα ήταν ο Μπαρτζωκας στα μέσα της σεζόν. Όσοι πιστεύουν ότι ο Σάρας θα αφήσει τα budget που θα του δώσουν τις κούπες που ονειρεύεται για να έρθει στον ΠΑΟ ας γυρίσουν καλύτερα πλευρό.

jonaldidhs
Ο Τσαβι δεν εχει δουλεψει σε Εθνικες για να τον κρινουμε οπως ο Μπλατ.Παντως ο Μπλατ αποτυχημενος θα πρεπει να θεωρειται στην Νταρου οπου δεν καταφερε τιποτα εκει.Αν ηταν τοσο καλος οπως θελετε να τον παρουσιαζετε κατι θα ειχε παρει.

Looter ο Ζοτς μπορει να ειναι το ιδιο το αθλημα οπως λες.Ο Μπλατ σε καμμια περιπτωση..Για τον Ντουντα θα το δεχομουνα.Ο Μπλατ απο που ως που ?ακυρο.Επισης ακομα πιο ακυρο ολα αυτα που λες για τον Μπαρτζωκα.Γιατι οπως και να το δεις εχασε ενα πρωταθλημα απτον Πεδουλακη ο προπονηταρας Μπαρτζω οπως τον λες την ιδια στιγμη που ο Τσαβι τον απεκλεισε.

j.browning
QUOTE (jonaldidhs @ Oct 22 2018, 08:35 ) *
Ο Τσαβι δεν εχει δουλεψει σε Εθνικες για να τον κρινουμε οπως ο Μπλατ.Παντως ο Μπλατ αποτυχημενος θα πρεπει να θεωρειται στην Νταρου οπου δεν καταφερε τιποτα εκει.Αν ηταν τοσο καλος οπως θελετε να τον παρουσιαζετε κατι θα ειχε παρει.

Looter ο Ζοτς μπορει να ειναι το ιδιο το αθλημα οπως λες.Ο Μπλατ σε καμμια περιπτωση..Για τον Ντουντα θα το δεχομουνα.Ο Μπλατ απο που ως που ?ακυρο.Επισης ακομα πιο ακυρο ολα αυτα που λες για τον Μπαρτζωκα.Γιατι οπως και να το δεις εχασε ενα πρωταθλημα απτον Πεδουλακη ο προπονηταρας Μπαρτζω οπως τον λες την ιδια στιγμη που ο Τσαβι τον απεκλεισε.

φιλε μου σε λυπαμαι!
απο χτες εχεις πει απειρες σοφες κουβεντες,ή μαλλον καλυτερα εχεις πει τα αυτονοητα
χαρας το κουραγιο σου,προσπαθεις να τους αλλαξεις γνωμη,αφου εχει βγει ομοφωνη αποφαση παρτο χαμπαρι ο τσαβι ειναι μυρωδιας.
σε αυτο ομως που συμφωνω περισσοτερο απο ολα ειναι το ποστ σου για αυτο που ειπε ο stevebucknall,πραγματικα εχω κουραστει και εγω απο την απολυτη μιζερια εδω μεσα και δεν συμμετεχω πλεον,δεν ξερω αν θα επρεπε ή αν θα μπορουσαν να κανουν τιποτα οι διαχειριστες
stefkorner
QUOTE (jonaldidhs @ Oct 22 2018, 14:35 ) *
Ο Τσαβι δεν εχει δουλεψει σε Εθνικες για να τον κρινουμε οπως ο Μπλατ.Παντως ο Μπλατ αποτυχημενος θα πρεπει να θεωρειται στην Νταρου οπου δεν καταφερε τιποτα εκει.Αν ηταν τοσο καλος οπως θελετε να τον παρουσιαζετε κατι θα ειχε παρει.


για κουρασμενος απο την « μιζερια που επικρατει στο φορουμ» καλα το πας ... tongue.gif
και εγω supporter του Τσαβι ειμαι,αλλα τι ειναι αυτα που λεμε βρε
o Μπλατ τι ακριβως ηθελες να παρει με την Νταρου; πρωταθλημα Τουρκιας απο την Φενερ και Ευρωλιγκα ;
γιατι την χρονια που ηταν ευρωλιγκα την εβαλε 8δα και την επομενη πηρε το eurocup,χωρις να εχει μπατζετ απολυτου φαβορι rolleyes.gif
john wick
Να χαρείτε ότι αγαπάτε , ας σταματήσουμε την προπονητολογία , Οκτώβρη μήνα... sad.gif
Nemesakos
QUOTE (j.browning @ Oct 22 2018, 08:49 ) *
φιλε μου σε λυπαμαι!
απο χτες εχεις πει απειρες σοφες κουβεντες,ή μαλλον καλυτερα εχεις πει τα αυτονοητα
χαρας το κουραγιο σου,προσπαθεις να τους αλλαξεις γνωμη,αφου εχει βγει ομοφωνη αποφαση παρτο χαμπαρι ο τσαβι ειναι μυρωδιας.
σε αυτο ομως που συμφωνω περισσοτερο απο ολα ειναι το ποστ σου για αυτο που ειπε ο stevebucknall,πραγματικα εχω κουραστει και εγω απο την απολυτη μιζερια εδω μεσα και δεν συμμετεχω πλεον,δεν ξερω αν θα επρεπε ή αν θα μπορουσαν να κανουν τιποτα οι διαχειριστες


Μια από τα ίδια και γω..Δεν μπορώ και δεν θέλω να συμμετέχω έτσι και είναι λογικό... Ατέλειωτη γκρίνια, μηδενισμός ξερολίαση. Και να θες να εκφράσεις άποψη πλέον, δεν γίνεται..
villiskabas
Βασικα απο το καλοκαιρι κιολας ειχε αρχισει η γκρινια. Η ευρωλιγκα φετος ειναι πιο δυσκολη και αν εξαιρεσεις τις τρεις πρωτες ομαδες ολες οι αλλες ολες μπορουν να χασουν απολες. Οι αδυναμιες του Παναθηναικου ειναι γνωστες και νομιζω δουλευουν πανω σε αυτες στην ομαδα.Εχουμε μηδενισει πολλους παικτες μεχρι και τον Λαγκφορντ οι μισοι εδω μεσα πριν ερθει τον βγαζανε αναπηρο, τον παπαγιαννη τον εχουν ξεγραψει... εγω τον ελεγα χοντρο αλλα δεν ειπα ποτε οτι φετος ξεχαστετον. Εγω πιστευω μετα τα χριστουγεννα θα δουμε αλλο παππαγιαννη εδω θα ειμαστε. Ο τομας ειναι στα λεφτα του Γκαμπριελ και ηδη κανει πολλαπλασια πραγματα. Η μονη ανορθογραφια για μενα ειναι ο βουγιουκας η οποια μπορει μεσα στην σεζον αναλογα με το που ποναει η ομαδα να διορθωθει. Σεβασμος στον προπονητη που πηρε 2 συνεχομενα πρωταθληματα, ρε παιδια δεν ειναι καραμελες τα πρωταθληματα χαλαρωστε
stefkorner
ελατε,παραδεχθειτε το !
ερχεστε καποιοι και σχολιαζεστε μονο τι ειπε ο looter η ο καθε looter η υπερθεματιζετε πανω σε οσους απαντανε στον looter και τον καθε looter και στην ουσια ανατροφοδοτειτε καθε τετοια κουβεντα,την οποια ομως ταυτοχρονα δηλωνετε οτι απεχθανεστε.. !
γιατι επι της ουσιας τετοια γουσταρετε tongue.gif

χθες εγινε ενα ματσακι ..ναι με το Λαυριο !υπαρχουν τοσα αγωνιστικα να σχολιασετε και δεν σχολιαζετε το παραμικρο ! αναξια σχολιασμου να υποθεσω αυτα ; ποιος ασχολειται ε ..!

εμ,οταν καποιος επιθυμει διαφορετικη θεματολογια και αισθητικη σε ενα φορουμ πρεπει να συνεισφερει με τον τροπο του στο να αλλαξει !ειναι τοσο απλο
shtarkws
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι κανενας δεν δειχνει ανοχη στην διαφορετικη αποψη. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι κυριοι.

Καποιοι βλεπουν το ποτηρι μισογεματο, καποιοιο μισοαδειο. Καποιων η φιλοσοφια ειναι διαφορτικη. Δικαιωμα του καθενος να εκφραζει την αποψη του, αρκει αυτο να γινεται με ευπρεπεια, τεκμηριωμενα, με σεβασμο στους κανονες του φορουμ

Προσωπικα διαφωνω με το 80% των ποστ που γραφονται, διαβαζω ομως με ενδιαφερον την αποψη ολων γιατι καθε αποψη με κανει να βλεπω ενα θεμα απο διαφορετικες οπτικες γωνιες, με αποτελεσμα να αποκτησω μια σφαιρικη αποψη ενος θεματος, κανοντας με ειτε να αμφισβητησω κατι που θεουρουσα σωστο, ειτε να επιβεβαιωσω την αρχικη μου αποψη

Αν καποιος διαφωνει ή αδιαφορει για μια αποψη, απλα την προσπερνα. Ο καθενας ομως εχει το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης και δεν θα περιορισθει επειδη ειναι αιρετικη ή εκτος τάσης

Ο πλουραλισμος των αποψεων ειναι ενα κερδος που αυτο το φορουμ οφειλει να διατηρησει για ολους

υγ. Προτεινω σε ολους να επικεντρωθουν περισσοτερο στην αγωνιστικη πλευρα του καθε ζητηματος
stefkorner
QUOTE (shtarkws @ Oct 22 2018, 17:01 ) *
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι κανενας δεν δειχνει ανοχη στην διαφορετικη αποψη. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι κυριοι.

Καποιοι βλεπουν το ποτηρι μισογεματο, καποιοιο μισοαδειο. Καποιων η φιλοσοφια ειναι διαφορτικη. Δικαιωμα του καθενος να εκφραζει την αποψη του, αρκει αυτο να γινεται με ευπρεπεια, τεκμηριωμενα, με σεβασμο στους κανονες του φορουμ

Προσωπικα διαφωνω με το 80% των ποστ που γραφονται, διαβαζω ομως με ενδιαφερον την αποψη ολων γιατι καθε αποψη με κανει να βλεπω ενα θεμα απο διαφορετικες οπτικες γωνιες, με αποτελεσμα να αποκτησω μια σφαιρικη αποψη ενος θεματος, κανοντας με ειτε να αμφισβητησω κατι που θεουρουσα σωστο, ειτε να επιβεβαιωσω την αρχικη αποψη μου

Αν καποιος διαφωνει ή αδιαφορει για μια αποψη, απλα την προσπερνα. Ο καθενας ομως εχει το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης και δεν θα περιορισθει επειδη ειναι αιρετικη ή εκτος τάσης

Ο πλουραλισμος των αποψεων ειναι ενα κερδος που αυτο το φορουμ οφειλει να διατηρησει για ολους


πολυ μου αρεσε αυτη η τοποθετηση ! ακριβως αυτο θα περιμενα απο εναν mod ! χαιρομαι
G-arenas
QUOTE (jonaldidhs @ Oct 22 2018, 08:35 ) *
Ο Τσαβι δεν εχει δουλεψει σε Εθνικες για να τον κρινουμε οπως ο Μπλατ.Παντως ο Μπλατ αποτυχημενος θα πρεπει να θεωρειται στην Νταρου οπου δεν καταφερε τιποτα εκει.Αν ηταν τοσο καλος οπως θελετε να τον παρουσιαζετε κατι θα ειχε παρει.

Looter ο Ζοτς μπορει να ειναι το ιδιο το αθλημα οπως λες.Ο Μπλατ σε καμμια περιπτωση..Για τον Ντουντα θα το δεχομουνα.Ο Μπλατ απο που ως που ?ακυρο.Επισης ακομα πιο ακυρο ολα αυτα που λες για τον Μπαρτζωκα.Γιατι οπως και να το δεις εχασε ενα πρωταθλημα απτον Πεδουλακη ο προπονηταρας Μπαρτζω οπως τον λες την ιδια στιγμη που ο Τσαβι τον απεκλεισε.

δεν καταφερε τιποτα? ισα ισα που αναλογα με τα μεγεθη νταρου και παο πετυχε πολλα περισσοτερα απο τον τσαβι!! πηγε 8αδα ευρωλιγκα και πηρε eurocup. και εβγαλε και τοσους παικτες! ειδικα κλαιμπερν και ουιλμπεκιν!

τι αλλο να κανει δηλαδη σε μια ομαδα σαν την νταρου?

και η συγκριση μπλατ-τσαβι ακυρη. ο ενας ειναι προπονηταρα και ο αλλος τις μισες χρονιες αποτυχια ειναι. ασε που ο μπλατ ειχε και πολυ μικροτερα μπατζετ! ο τσαβι ακομα και σε μας μεγαλυτερα μπατζετ ειχε απο οτι το μεγαλυτερο που διαχειρηστηκε ποτε ο μπλατ.

πραγματικα καμια συγκριση, η μερα με την νυχτα.

QUOTE (shtarkws @ Oct 22 2018, 11:01 ) *
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι κανενας δεν δειχνει ανοχη στην διαφορετικη αποψη. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι κυριοι.

Καποιοι βλεπουν το ποτηρι μισογεματο, καποιοιο μισοαδειο. Καποιων η φιλοσοφια ειναι διαφορτικη. Δικαιωμα του καθενος να εκφραζει την αποψη του, αρκει αυτο να γινεται με ευπρεπεια, τεκμηριωμενα, με σεβασμο στους κανονες του φορουμ

Προσωπικα διαφωνω με το 80% των ποστ που γραφονται, διαβαζω ομως με ενδιαφερον την αποψη ολων γιατι καθε αποψη με κανει να βλεπω ενα θεμα απο διαφορετικες οπτικες γωνιες, με αποτελεσμα να αποκτησω μια σφαιρικη αποψη ενος θεματος, κανοντας με ειτε να αμφισβητησω κατι που θεουρουσα σωστο, ειτε να επιβεβαιωσω την αρχικη μου αποψη

Αν καποιος διαφωνει ή αδιαφορει για μια αποψη, απλα την προσπερνα. Ο καθενας ομως εχει το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης και δεν θα περιορισθει επειδη ειναι αιρετικη ή εκτος τάσης

Ο πλουραλισμος των αποψεων ειναι ενα κερδος που αυτο το φορουμ οφειλει να διατηρησει για ολους

υγ. Προτεινω σε ολους να επικεντρωθουν περισσοτερο στην αγωνιστικη πλευρα του καθε ζητηματος

ναι συμφωνω απολυτα. αν δεν υπηρχε διαφορετικη αποψη δεν θα σχολιαζαμε. ειτε συμωνουμε ειτε διαφωνουμε πρεπει να σεβομαστε την αποψη του αλλου. ετσι και αλλιως το χομπι μας κανουμε δεν ειμαστε ειδικοι και επαγγελματιες.

QUOTE (stefkorner @ Oct 21 2018, 21:13 ) *
αλλη μια καλη εμφανιση του Λεκα σημερα ,που σε κατι λιγοτερο απο 17 λεπτα προλαβε να γραψει 12 ποντους και 7 ασιστ !!!
συνολο ασιστ μαζι με Παππα : 13 ! not bad rolleyes.gif
btw o Παππας που τοση αμφισβητηση ειναι ετοιμος να δεχθει και φετος,τεινει να εξελιχθει στον πιο σταθερο μας σουτερ ohmy.gif ,μετα τον τραυματια Λοτζο..

ο λεκα για να ειναι σε αυτο το επιπεδο με 1,80 υψος και αν σιγουρα εχει ταλεντο και χαρισματα. σιγουρα αυτα τα χαρισματα δεν ειναι στην αμυνα λογο υψους και σωματος και ουτε στη δημιουργια γιατι δεν βλεπει πολλες πασες λογο υψους. και οργανωτικα πολυ πολυ μετριος.

εκει ομως που οντως ειναι καλος ειναι στην επιθεση και στο σκοραρισμα. και σουτ πολυ καλο εχει και μπουκα καλη και να τρεξει την ομαδα αιφνιδιασμο μπορει και να σουταρει μετα απο ντριμπλα ή εν σταση.

απλως ο τσαβι δεν του ειχε τον ρολο του scoring guard οποτε το παιδι επινε θαλασσα. στα τελευταια ματς ειδα plays ειδικα για τον λεκα, να χτυπαει δηλαδη με κεντρικο πικ εν ρολ και να του δινει χωρο και χρονο για να επιτεθει. αυτος πρεπει να ειναι ο ρολος του λεκα, δηλαδη να μπαινει μεσα και να παιρνει προσπαθειες και να σκοραρει πολλους ποντους σε λιγο χρονο. μονο αυτο μπορει να κανει καλα στην ευρωλιγκα και φετος ο τσαβι στα 2-3 τελευταια ματς του εχει δωσει αυτον τον ρολο.

αν τωρα παλι αρχισει να τον βαζει για οργανωση, για 2-3 λεπτα και μαζι σε 5αδες κακες αμυντικα και που ολοι θελουν την μπαλα τοτε δεν θα τα παει παλι καλα.

ο λεκα ειναι ενας παικτης που για μενα θα εκανε για 4-5ο γκαρντ σε εμας, οπου θα εμπαινε σε περιπτωσεις που θα κολλαγαμε στην επιθεση ή σε περιπτωσεις τραυματισμων ή πολλων φαουλ κλπ. οχι για 2ος ασσος σε τοπ ομαδα που θελουμε να λεγομαστε.
Nemesakos
QUOTE (shtarkws @ Oct 22 2018, 11:01 ) *
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι κανενας δεν δειχνει ανοχη στην διαφορετικη αποψη. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι κυριοι.

Καποιοι βλεπουν το ποτηρι μισογεματο, καποιοιο μισοαδειο. Καποιων η φιλοσοφια ειναι διαφορτικη. Δικαιωμα του καθενος να εκφραζει την αποψη του, αρκει αυτο να γινεται με ευπρεπεια, τεκμηριωμενα, με σεβασμο στους κανονες του φορουμ

Προσωπικα διαφωνω με το 80% των ποστ που γραφονται, διαβαζω ομως με ενδιαφερον την αποψη ολων γιατι καθε αποψη με κανει να βλεπω ενα θεμα απο διαφορετικες οπτικες γωνιες, με αποτελεσμα να αποκτησω μια σφαιρικη αποψη ενος θεματος, κανοντας με ειτε να αμφισβητησω κατι που θεουρουσα σωστο, ειτε να επιβεβαιωσω την αρχικη μου αποψη

Αν καποιος διαφωνει ή αδιαφορει για μια αποψη, απλα την προσπερνα. Ο καθενας ομως εχει το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης και δεν θα περιορισθει επειδη ειναι αιρετικη ή εκτος τάσης

Ο πλουραλισμος των αποψεων ειναι ενα κερδος που αυτο το φορουμ οφειλει να διατηρησει για ολους

υγ. Προτεινω σε ολους να επικεντρωθουν περισσοτερο στην αγωνιστικη πλευρα του καθε ζητηματος


Δεν έχει καμία σχέση αυτό που γράφεις με αυτό που γίνεται. Διαφορετικές απόψεις μπορούμε όλοι να έχουμε και να διαφωνήσουμε και να μιλήσουμε και να αναπτύξουμε την σκέψη μας.

Ούτε με την τάση έχει να κάνει, ούτε με την μόδα, ούτε με την ελευθερία έκφρασης. Ποτέ δεν επέβαλα 4 χρόνια που είμαι εδώ σε κανέναν να γράψει ή να πει αυτό που αρέσει σε μένα. Έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός. Και θεωρώ πιο τίμιο να απέχω όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση, παρά να συμμετέχω και να τσακώνομαι και σεις να αναγκάζεστε να κάνετε παρατηρήσεις.

Εγώ διαβάζω με ενδιαφέρον αυτούς που έχουν να προσφέρουν κάτι στο διάλογο. Ακόμα και αυτούς που θέλουν να μηδενίσουν, αρκεί να μπορούν να το δικαιολογήσουν. Αλλά επί της ουσίας το να επαναλαμβάνει κάποιος σε πάνω από 50-100 το ίδιο πράγμα μόνο προσφορά δεν μπορείς να το πεις. Και ακριβώς αυτό γίνεται από το καλοκαίρι..

Για να μην σχολιάσω τις 10 σελίδες plus σε αρνητικά αποτελέσματα και τις 2 σε θετικά...

Αλλά καλό θα ήταν να πας αρκετές σελίδες πίσω και να δεις πόσοι διαφορετικοί έγραφαν στα topics του ΠΑΟ και πόσοι τώρα και μετά να αναρωτηθείτε το γιατί. Αν αυτό είναι κέρδος πάω πάσο.

Δεν συνεχίζω περαίτερω επί του θέματος, αλλά δεν γίνεται να πετάμε ατάκες περί ελευθερίας έκφρασης και λόγου όταν κανείς δεν ζητάει κάτι επί αυτού.. peace.gif
j.browning
QUOTE (shtarkws @ Oct 22 2018, 11:01 ) *
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι κανενας δεν δειχνει ανοχη στην διαφορετικη αποψη. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι κυριοι.

Καποιοι βλεπουν το ποτηρι μισογεματο, καποιοιο μισοαδειο. Καποιων η φιλοσοφια ειναι διαφορτικη. Δικαιωμα του καθενος να εκφραζει την αποψη του, αρκει αυτο να γινεται με ευπρεπεια, τεκμηριωμενα, με σεβασμο στους κανονες του φορουμ

Προσωπικα διαφωνω με το 80% των ποστ που γραφονται, διαβαζω ομως με ενδιαφερον την αποψη ολων γιατι καθε αποψη με κανει να βλεπω ενα θεμα απο διαφορετικες οπτικες γωνιες, με αποτελεσμα να αποκτησω μια σφαιρικη αποψη ενος θεματος, κανοντας με ειτε να αμφισβητησω κατι που θεουρουσα σωστο, ειτε να επιβεβαιωσω την αρχικη μου αποψη

Αν καποιος διαφωνει ή αδιαφορει για μια αποψη, απλα την προσπερνα. Ο καθενας ομως εχει το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης και δεν θα περιορισθει επειδη ειναι αιρετικη ή εκτος τάσης

Ο πλουραλισμος των αποψεων ειναι ενα κερδος που αυτο το φορουμ οφειλει να διατηρησει για ολους

υγ. Προτεινω σε ολους να επικεντρωθουν περισσοτερο στην αγωνιστικη πλευρα του καθε ζητηματος

δεν ειπε κανεις οτι δεν θελουμε να ακουμε διαφορετικες αποψεις,αλλωστε η τροφη του διαλογου ειναι η διαφωνια.
ειπαμε οτι δεν μπορουμε να διαβαζουμε συνεχως απαξιωτικα σχολια και απιστευτη γκρινια,
οσο γιαυτο που ειπε ο στεφκορνερ,εγω πλεον δεν σχολιαζω τπτ γιατι με κουρασε αυτη η ασταματητη γκρινια για τα παντα,μεχρι και για την μασκοτ διαβασαμε
stefkorner
QUOTE (Nemesakos @ Oct 22 2018, 16:27 ) *
Για να μην σχολιάσω τις 10 σελίδες plus σε αρνητικά αποτελέσματα και τις 2 σε θετικά...


μονο αυτο θα σχολιασω ,γιατι θυμαμαι να το χεις ξαναγραψει και παλι τοτε ειχα παρεμβει και σου ειχα γραψει οτι επισης δεν σε βλεπω να σχολιαζεις στα θετικα.. !
Οποτε ας κοιταμε πρωτα ο καθενας απο εμας τι κανουμε,η μαλλον τι δεν κανουμε..
για να αλλαξει οτι δεν μας αρεσει 39.gif

αυτο τον συσχετισμο θα τον συναντησεις σε οποιαδηποτε ομαδα ! σε οποιαδηποτε ομως !αν υπαρχει κανας μερακλης.. να μας δωσει αντιστοιχο δειγμα απο αντιστοιχα φορουμ ξενω μεγαλων ομαδων, θα ειχε ενδιαφερον!
ως παρατηρητης θα περιμενα να το ειχες διαπιστωσει οτι ειναι γενικο φαινομενο,ασχετα απο ομαδες -ασχετα απο φορουμ wink.gif
Nemesakos
QUOTE (stefkorner @ Oct 22 2018, 11:33 ) *
μονο αυτο θα σχολιασω ,γιατι θυμαμαι να το χεις ξαναγραψει και παλι τοτε ειχα παρεμβει και σου ειχα γραψει οτι επισης δεν σε βλεπω να σχολιαζεις στα θετικα.. !
Οποτε ας κοιταμε πρωτα ο καθενας απο εμας τι κανουμε για να αλλαξει αυτο που δεν μας αρεσει 39.gif

αυτο τον συσχετισμο θα τον συναντησεις σε οποιαδηποτε ομαδα ! σε οποιαδηποτε ομως !αν υπαρχει κανας μερακλης.. να μας δωσει αντιστοιχο δειγμα απο αντιστοιχα φορουμ ξενω μεγαλων ομαδων, θα ειχε ενδιαφερον!
ως παρατηρητης θα περιμενα να το ειχες διαπιστωσει οτι ειναι γενικο φαινομενο,ασχετα απο ομαδες -ασχετα απο φορουμ wink.gif


Απάντησα ξανά.. Όπως δεν σχολιάζω στα αρνητικά έτσι δεν σχολιάζω στα θετικά. Είναι τόσο απλό, όταν μιλάμε για αποχή από τα τόπικ του ΠΑΟ..Θα με βρεις ενεργό στην Γ ΕΣΚΑ.. tongue.gif
stefkorner
QUOTE (Nemesakos @ Oct 22 2018, 16:38 ) *
Απάντησα ξανά.. Όπως δεν σχολιάζω στα αρνητικά έτσι δεν σχολιάζω στα θετικά. Είναι τόσο απλό, όταν μιλάμε για αποχή από τα τόπικ του ΠΑΟ..Θα με βρεις ενεργό στην Γ ΕΣΚΑ.. tongue.gif


αποστροφη προς τις επαγγελματικες ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο μου κανει αυτο !γιατι οπως σου εξηγησα και παραπανω και σε φορουμ της Φενερ η της Ρεαλ να ησουν πχ ,η ιδια κουραση θα σου εβγαινε ! και θα λεγαμε πχ : μα ειναι δυνατον σε ηττα περισσοτερες σελιδες απο αυτες του τελικου της ευρωλιγκας ..; ποσο μιζεροι ειμαστε τελικα εμεις οι Μαδριλενοι ; tongue.gif
Nemesakos
QUOTE (stefkorner @ Oct 22 2018, 11:43 ) *
αποστροφη προς τις επαγγελματικες ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο μου κανει αυτο !γιατι οπως σου εξηγησα και παραπανω και σε φορουμ της Φενερ η της Ρεαλ να ησουν πχ ,η ιδια κουραση θα σου εβγαινε ! και θα λεγαμε πχ : μα ειναι δυνατον σε ηττα περισσοτερες σελιδες απο αυτες του τελικου της ευρωλιγκας ..; ποσο μιζεροι ειμαστε τελικα εμεις οι Μαδριλενοι ; tongue.gif


Όχι την ομάδα την παρακολουθώ ενεργά, πηγαίνω γήπεδο κανονικά, συζητάω ολημερίς με τους φίλους για τα θετικά και τα αρνητικά, απλά προτιμώ να μην το κάνω εδώ..tongue.gif Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες, αλλά σε κάποιες φάσεις αυτό το «μίζεροι» ξεφεύγει λίγο..

Αλλά είναι η αλήθεια ότι ο ερασιτεχνισμός είναι πιο γλυκός. Την παρασκευή θα επιλέξω να πάω να δω Αθηναϊκός-Ζευς από το να πάω γήπεδο στο ΠΑΟ-Ζαλγκίρις. Το ματς θα το δω μετά προφανώς αλλά είναι άλλη φάση.. wub.gif
villiskabas
QUOTE (stefkorner @ Oct 22 2018, 10:56 ) *
ελατε,παραδεχθειτε το !
ερχεστε καποιοι και σχολιαζεστε μονο τι ειπε ο looter η ο καθε looter η υπερθεματιζετε πανω σε οσους απαντανε στον looter και τον καθε looter και στην ουσια ανατροφοδοτειτε καθε τετοια κουβεντα,την οποια ομως ταυτοχρονα δηλωνετε οτι απεχθανεστε.. !
γιατι επι της ουσιας τετοια γουσταρετε tongue.gif

χθες εγινε ενα ματσακι ..ναι με το Λαυριο !υπαρχουν τοσα αγωνιστικα να σχολιασετε και δεν σχολιαζετε το παραμικρο ! αναξια σχολιασμου να υποθεσω αυτα ; ποιος ασχολειται ε ..!

εμ,οταν καποιος επιθυμει διαφορετικη θεματολογια και αισθητικη σε ενα φορουμ πρεπει να συνεισφερει με τον τροπο του στο να αλλαξει !ειναι τοσο απλο


Οτι και να σχολιασουμε θα μας πουν οτι το ματς ειναι αναξιο σχολιασμου laugh.gif
Samurai13
Ειδαμε τον μπαρτζωκα τι φοβερη στελεχωση κανει. Και στον ολυμπιακο οταν εφυγαν οι αυτοι που εφερε ο ιβκοβιτς και τωρα στην κιμκι. Στον ολυμπιακο ειχε κανει φοβερες επιλογες με σιμονς,μπεγκιτς,περκινς και δε συμμαζευεται και στην κιμκι τωρα που εχει κανει τη στελεχωση ωστε να γραφει νουμερα ο σβεντ, οχι να κερδιζει η κιμκι. Μποστ,πραδερ,κροκερ με μπατζετ στο θεο. Μονο στην κουμπαν ειχε σωστες επιλογες με παιχτες βεβαια που δεν ηταν αγνωστοι. Σινγκλετον,ραντολφ γνωστοι νβαερς,ντιλεϊνι γνωστος επισης,

Οι τοπ5 προπονητες αυτη τη στιγμη στην ευρωπη ειναι ζοτς,μπλατ,πασκουαλ,λασο και ιτουδης.

QUOTE (stefkorner @ Oct 22 2018, 09:34 ) *
για κουρασμενος απο την « μιζερια που επικρατει στο φορουμ» καλα το πας ... tongue.gif
και εγω supporter του Τσαβι ειμαι,αλλα τι ειναι αυτα που λεμε βρε
o Μπλατ τι ακριβως ηθελες να παρει με την Νταρου; πρωταθλημα Τουρκιας απο την Φενερ και Ευρωλιγκα ;
γιατι την χρονια που ηταν ευρωλιγκα την εβαλε 8δα και την επομενη πηρε το eurocup,χωρις να εχει μπατζετ απολυτου φαβορι rolleyes.gif

Ο ιτουδης πως πηρε πρωταθλημα με τη μπανβιτ; ο πεδουλακης πως πηρε κοντρα στον τρανο και φοβερο recruiter μπαρτζωκα;

Γενικα το θεμα στο συγκεκριμενο τοπικ ειναι οτι τα παντα ειναι μαυρα συμφωνα με μεγαλη πλειοψηφια. Και δεν ειναι θεμα διαφωνιας ή οχι στις αποψεις του καθενος, γιατι δε θεωρω οτι εχουν βαση καποια πραγματα που διαβαζουμε, οπως το μυθικο οτι ο κονιαρης ή ο γκικας(!!) ειναι καλυτεροι του λεκαβιτσιους και θα βοηθουσαν παραπανω. 2 παιχτες που δεν εχουν πιασει ποτε στην καριερα τους στηνΑ1 τα νουμερα που εκανε ο λεκα στην ευρωλιγκα στα 22 του
stefkorner
QUOTE (Samurai13 @ Oct 22 2018, 17:22 ) *
Ο ιτουδης πως πηρε πρωταθλημα με τη μπανβιτ; ο πεδουλακης πως πηρε κοντρα σρμτον τρανο και φοβερο recruiter μπαρτζωκα;


μου αρεσει που εφτασα να απολογουμαι για τον Μπλατ εγω,που απλα σχολιασα
οτι πηρε ενα eurocup και οχι τιποτα ,οπως γραφτηκε!
αν ομως θες να μιλαμε με ακριβεια πως εχουν τα πραγματα ,ο Ιτουδης δεν πηρε κανενα πρωταθλημα με Μπανβιτ
(ισως μπερδευεις για καποιο λογο την Μπανβιτ με την Καρσιγιακα.. )
το 13-14 που ανελαβε ο Ιτουδης στην Μπανβιτ(την βρηκε ως φιναλιστ στην Τουρκια ,με εισοδο στην ευρωλιγκα )
βγηκε 3ος στο πρωταθλημα-αποκλειστηκε στην ευρωλιγκα -πηγε eurocup Και εκει εμεινε εκτος απο την φαση των 32
μαλλον θα σου εχει μεινει οτι ειχε βγει πρωτος στην regular season του τουρκικου πρωταθληματος ! αυτο αν θυμαμαι καλα ναι το ειχε κανει ! δεν ξερω βεβαια ποσο νοημα εχει να τα υπεραναλυουμε ολα αυτα ,για να αποδομησουμε τον Μπλατ ..
αλλα εσυ δεν κουραζεις ως μιζερος και γκρινιαρης ,οποτε οκκ tongue.gif
Samurai13
QUOTE (stefkorner @ Oct 22 2018, 12:32 ) *
μου αρεσει που εφτασα να απολογουμαι για τον Μπλατ εγω,που απλα σχολιασα
οτι πηρε ενα eurocup και οχι τιποτα ,οπως γραφτηκε!
αν ομως θες να μιλαμε με ακριβεια πως εχουν τα πραγματα ,ο Ιτουδης δεν πηρε κανενα πρωταθλημα με Μπανβιτ
(ισως μπερδευεις για καποιο λογο την Μπανβιτ με την Καρσιγιακα.. )
το 13-14 που ανελαβε ο Ιτουδης στην Μπανβιτ(την βρηκε ως φιναλιστ στην Τουρκια ,με εισοδο στην ευρωλιγκα )
βγηκε 3ος στο πρωταθλημα-αποκλειστηκε στην ευρωλιγκα -πηγε eurocup Και εκει εμεινε εκτος απο την φαση των 32
μαλλον θα σου εχει μεινει οτι ειχε βγει πρωτος στην regular season του τουρκικου πρωταθληματος ! αυτο αν θυμαμαι καλα ναι το ειχε κανει ! δεν ξερω βεβαια ποσο νοημα εχει να τα υπεραναλυουμε ολα αυτα ,για να αποδομησουμε τον Μπλατ ..
αλλα εσυ δεν κουραζεις ως μιζερος και γκρινιαρης ,οποτε οκκ tongue.gif

Δεν αποδομω τον μπλατ. Μια χαρα προπονητης ειναι, καμια σχεση φυσικα με ζοτς ή μεσινα. Το να εισαι ενα χρονο μεγαλυτερος του ομπραντοβιτς και να εχεις 1 ευρωλιγκα μονο παντως δεν το λες κι επιτυχια. 15 χρονια προπονει ομαδες της ευρωλιγκας και οχι με μικρα μπατζετ. Καποτε ηταν σε ενα φ4 με τη μακαμπι να εχει μεσα αντονι παρκερ,χαφμαν,μακντοναλντ κι αλλους,δεν επαιζαν τσαμπα αυτοι. Κι εχασε απο τον καλαϊτζη και τον πεπε σαντσεζ

Για τον ιτουδη που λες εχεις δικιο. Μπερδευτηκα με την 1η θεση στην κανονικη περιοδο. Και παλι βεβαια το πηρε η καρσιγιακα με αντιστοιχα μικροτερο μπατζετ του ομπραντοβιτς (που τον ειχε αποκλεισει στα ημιτελικα; στους τελικους και πριν εφες; δε θυμαμαι). Παντως ο μπλατ ακομα και στη νταρουσαφακα την πρωτη του θητεια δεν ειχε μικρο μπατζετ. Απο τις ελληνικες μεγαλυτερο ηταν για παραδειγμα
Janjuri
Μπηκα μετα απο μηνες απο καθαρή περιέργεια
Ουτως η αλλως δεν πολυεγραφα, αλλα διαβαζα το φορουμ τακτικα.
Εδω βρε παιδια, γραφτηκε απο τον λουτερ μετα την μεταγραφή του Λανγκφορντ (αν δεν απατώμαι) οτι τερμα το μπασκετ και θα βλεπει ολυμπιακό μονο.
Βεβαια ισως δεν είναι θεμα μπλατ και οσφπ ενδεχομενως, αλλα το οτι εδω είναι το τελευταίο οχυρό των πεδουλακικων. Ωστοσο, οι συζητήσεις περι αρτζι σχεδον παντα γίνονταν με μπασκετικα κριτηρια και απο τις δυο μεριες. Αυτο που συνέβαινε το καλοκαίρι, κι απο οτι βλεπω συμβαίνει ακομη, δεν εχει προηγούμενο.
stefkorner
QUOTE (Janjuri @ Oct 22 2018, 17:44 ) *
Βεβαια ισως δεν είναι θεμα μπλατ και οσφπ ενδεχομενως, αλλα το οτι εδω είναι το τελευταίο οχυρό των πεδουλακικων.


αυτο ισχυει !μου αρεσε ως κουβεντα και το σημειωνω !σοβαρα ,πολυ δυνατο! και μην παρεξηγηθουν παρακαλω οι Πεδουλακικοι tongue.gif
basketforum.gr : το τελευταιο οχυρο των Πεδουλακικων 56.gif
j.browning
QUOTE (Janjuri @ Oct 22 2018, 12:44 ) *
Μπηκα μετα απο μηνες απο καθαρή περιέργεια
Ουτως η αλλως δεν πολυεγραφα, αλλα διαβαζα το φορουμ τακτικα.
Εδω βρε παιδια, γραφτηκε απο τον λουτερ μετα την μεταγραφή του Λανγκφορντ (αν δεν απατώμαι) οτι τερμα το μπασκετ και θα βλεπει ολυμπιακό μονο.
Βεβαια ισως δεν είναι θεμα μπλατ και οσφπ ενδεχομενως, αλλα το οτι εδω είναι το τελευταίο οχυρό των πεδουλακικων. Ωστοσο, οι συζητήσεις περι αρτζι σχεδον παντα γίνονταν με μπασκετικα κριτηρια και απο τις δυο μεριες. Αυτο που συνέβαινε το καλοκαίρι, κι απο οτι βλεπω συμβαίνει ακομη, δεν εχει προηγούμενο.

παιρνει διαστασεις το θεμα rolleyes.gif
βλεπω οτι ημαστε πολλοι οι απογοητευμενοι tongue.gif

παντως δεν νομιζω να φταινε οι πεδουλακικοι
τετοιοι ειναι ο garenas kai o yorgos αυτοι δεν το παρατραβανε κουβεντιαζουν ωραια,τουλαχιστον συνηθως,γιατι νομιζω οτι τα παραπονα για την μασκοτ τα εκανε ο γιωργος cool.gif αλλα χαλαλι του ειναι ωραιος τον παω
stefkorner
QUOTE (j.browning @ Oct 22 2018, 17:57 ) *
γιατι νομιζω οτι τα παραπονα για την μασκοτ τα εκανε ο γιωργος cool.gif αλλα χαλαλι του ειναι ωραιος τον παω



ε και για την μασκοτ να συζηταμε δεν χαθηκε ο κοσμος tongue.gif
με την ευκαιρια να πω οτι ποτε δεν μ αρεσε ποτε απο αποψη αισθητικης ο mister green
ομως ειναι πολυ επαγγελματιας entertainer !απο τους πολυ λιγους !ενω βλεπεις σχεδον ολες τις αλλες μασκοτ απλα να περιφερονται και να φωτοφραφιζονται !
θα προτεινα να ανοιχτει ενα σχετικο θρεντ !να το εξαντλησουμε και για αυτο σε συγκρισεις με τον θρυλεων !και οποιος αντεξει w00t.gif
Janjuri
QUOTE (j.browning @ Oct 22 2018, 12:57 ) *
παιρνει διαστασεις το θεμα rolleyes.gif
βλεπω οτι ημαστε πολλοι οι απογοητευμενοι tongue.gif

παντως δεν νομιζω να φταινε οι πεδουλακικοι
τετοιοι ειναι ο garenas kai o yorgos αυτοι δεν το παρατραβανε κουβεντιαζουν ωραια,τουλαχιστον συνηθως,γιατι νομιζω οτι τα παραπονα για την μασκοτ τα εκανε ο γιωργος cool.gif αλλα χαλαλι του ειναι ωραιος τον παω

Ναι ρε συ, για αυτό είπα οτι παντα κινουνταν σε μπασκετικα πλαίσια. Τι να πω μου είναι κ εμενα δύσκολο να καταλάβω
j.browning
QUOTE (stefkorner @ Oct 22 2018, 13:02 ) *
ε και για την μασκοτ να συζηταμε δεν χαθηκε ο κοσμος tongue.gif
με την ευκαιρια να πω οτι ποτε δεν μ αρεσε ποτε απο αποψη αισθητικης ο mister green
ομως ειναι πολυ επαγγελματιας entertainer !απο τους πολυ λιγους !ενω βλεπεις σχεδον ολες τις αλλες μασκοτ απλα να περιφερονται και να φωτοφραφιζονται !
θα προτεινα να ανοιχτει ενα σχετικο θρεντ !να το εξαντλησουμε και για αυτο σε συγκρισεις με τον θρυλεων !και οποιος αντεξει w00t.gif

καταρχην μην το παιρνεις προσωπικα,εσυ δεν συγγταλεγεσαι στους μηδενιστες
ξερεις τι δεν εχεις καταλαβει?
οτι δεν ειναι κακο να σχολιαζεις το οτιδηποτε,κακο και κουραστικο ειναι τα μηδενιζεις ολα.
π.χ. εχει διαφορα να πεις οτι ο λεκα δεν ειναι καλος αμυντικος γιατι ειναι κοντος και αλλο να πεις οτι ειναι τελειος ασχετος και πρεπει να πετροβοληθει στο συνταγμα και με αυτον σε 2-3 χρονια θα παιζει ο παο στην β εσκανα
stefkorner
QUOTE (j.browning @ Oct 22 2018, 18:14 ) *
καταρχην μην το παιρνεις προσωπικα,εσυ δεν συγγταλεγεσαι στους μηδενιστες
ξερεις τι δεν εχεις καταλαβει?
οτι δεν ειναι κακο να σχολιαζεις το οτιδηποτε,κακο και κουραστικο ειναι τα μηδενιζεις ολα.
π.χ. εχει διαφορα να πεις οτι ο λεκα δεν ειναι καλος αμυντικος γιατι ειναι κοντος και αλλο να πεις οτι ειναι τελειος ασχετος και πρεπει να πετροβοληθει στο συνταγμα και με αυτον σε 2-3 χρονια θα παιζει ο παο στην β εσκανα


τιποτα δεν πηρα προσωπικα ,μεταξυ σοβαρου και αστειου απαντησα για την μασκοτ !

προσωπικα οτι με κουραζει οπως εχω ξαναπει προσπαθω να το προσπερναω !
οσο με κουραζει ο μηδενισμος αλλο τοσο και οι οπαδικες θεωρησεις,που φευγουν γραμμη απο τα οπαδικα μεσα !
εγω επιμενω : η ανατροφοδοτηση οσων μηδενιζουν γινεται πολλες φορες απο οσους δηλωνουν κατα του μηδενισμου!

ειτε απο βιτσιο γιατι κατα βαθος αρεσει και στους ιδιους με αυτα βασικα να καταπιανονται
ειτε γιατι αδυνατουν να καταλαβουν πως ειναι στο χερι τους να αλλαξουν την θεματολογια και να απομονωσουν την οποια ταση μηδενισμου κυριαρχει ,αρκει να κανουν μια προσπαθεια..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.