Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά θέματα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Looter
QUOTE (green_sky @ Feb 1 2019, 00:06 ) *
Δεν μπορει / δεν θελει να τους κρατησει.

Υ.Γ Ντ. Γουίλιαμς.Ιδου η Ροδος ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Μηπως εχει τετοιο παιχτη ο Παναθηναικος στο ροστερ του και δεν μας κανει και αυτος ?


Φίλε μπυ πρέπει να καταλάβουμε ότι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα ΠΡΕΠΕΙ να φέρουν τον επόμενο Γουίλιαμς από τις ΗΠΑ ή τον επόμενο Μπιρτς καθώς ο Γουίλιαμς και ο κάθε Γουίλιαμς που έκανε τέτοια χρόνια θα καταλήξει σε ομάδα που έχει να πληρώσει συμβόλαια 1.5+ μυρίων.
Ότι ακριβώς έγινε με τον Κρις που πήρε 2 μυρια και τον Τζειμς που πήρα 1.8-1.9
Έχουν ανεβεί πολύ τα budget όπως έχω χιλιοπει , δυστυχώς..
basketikos13
QUOTE(Looter @ Feb 1 2019, 00:05 ) *
Φίλε μου διαφωνείς ότι ο κύπελλο που ουσιαστικά το παίζεις σε ματς με τον ΟΣΦΠ στην έδρα σου είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος αυτή τη στιγμή;

Σου βγάζει καμιά σιγουριά αυτή η ομάδα στην οποία λείπουν και 2 γκαρντ λόγω τραυματισμών ότι μπορεί να κερδίσει τον ΟΣΦΠ σε σειρά αγώνων ή ότι θα προκριθεί 8αδα στη Euroleague? Γιατί μη μου πεις ότι Ευρώπη έχεις ελπίδες για κάτι παραπάνω..

Δύσκολο να βρεθεί Έλληνας με δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα στους τελικούς και αν πάρεις επιπλέον ξένο θα πρέπει να αφήσεις κάποιον έξω καθώς έχεις ήδη 6 συν τον Κιθ που μπορεί και να χάσει τη σεζόν..



Πολύ καλή ομάδα η Μπάγερν. Ήταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ αποτυχία η ήττα του ΠΑΟ στη Γερμανία καθώς έπαιξε εναντίον των Γερμανών στην αρχή της σεζόν ππυ ήταν ψαρωμενοι και ασύνδετοι..

Αυτό το διπλό αν είχε γίνει και μια νίκη στο ΟΑΚΑ με τη Ζαλγκίρις και ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.

Πάντως μετά τα σημερινά αποτελέσματα ακόμα και αν κερδίσει αύριο η ομάδα θα παραμείνει 11η στη βαθμολογία.
Πραγματικά δεν ξέρω με τι ψυχολογία θα μπουν αύριο πι παίκτες.
Μαχαιριά τα αποτελέσματα σήμερα , κριμα.


Καλα οχι και ασχημα αποτελεσματα. Και η νικη της μπασκονια που την μπασκονια την εχω σιγουρη για οχταδα και η νικη της κιμκι επι της ζαλγκιρις ηταν καλες.

Εμεις τα εχουμε πει: πρεπει να μπου με το μαχαιρι στα δοντια και να κερδισουμε τα πεντε εντος εδρας παιχνιδια μας με αρχη απο σημερα την εφες -ρεαλ, μπασκονια, κιμκι και μπουντουσνοστ τα υπολοιπα με την ρεαλ προτελευταια αγωνιστικη οποτε μαλλον αδιαφορη-.

Απο τα εκτος να κυκλωσουμε τα δυο εκτος σε γκραν καναρια και νταρουσαφακα.
Σε τσσκα, φενερ και με την αρμανι δυστυχως μας εχω ξεγραμμενους.
Επιμω οτι με 15 νικες προκρινομαστε. Το παιχνιδι αυριο ειναι ιδιαιτερα κομβικο -βασικα αυτο το φοβαμαι περισσοτερο απο ολα οσα μενουν εντος εδρας, αφου η εφες φετος ειναι ξεκαθαρα καλυτερη ομαδα απο μας-.

Για να μην προκριθουμε με 15 νικες, 2 ομαδες απο τις παρακατω θα πρεπει να κανουν:

- η μακαμπι 6/9 πολυ δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.

- η κιμκι 7/9 απιθανο.

- η ζαλγκιρις 7/9 απιθανο.

- η μπασκονια 5/9 το πιθανοτερο, λογικα θα το κανει -θα παιξει ρολο και η διαδορα του οακα ειμαστε στο -9.

- η μιλανο 6/10 παρα πολυ δυσκολο, σχεδον ακατορθωτο.

- η μπαγερν 5/9 αδυνατο. Μονο τα δυο επομενα παιχνιδια της ειναι εκτος με μπασκονια και ρεαλ και γενικως δυσκολο προγραμμα. Θελει 5/9 και 16 νικες γιατι εχουμε την διαφορα.

Αυριο εχουμε ενα πολυ κρισιμο παιχνιδι λοιπον, στην ουσια παιζουμε ολη την χρονια μας στην ευρωπη.


Ginobili
QUOTE(enypnio @ Jan 31 2019, 20:41 ) *
ο Σινγκλετον τα βάζει όλα παίρνει ριμπάουντ έχει ξεφτιλίσει τον ολυμπιακό καταλαβαίνεται γιατί πάει έτσι ο ΠΑΟ γιατί δεν μπορεί να κρατήσει τέτοιους παίχτες

Ξύπνησε επιτέλους και ο Σίγκλετον..και έκανε ένα καλό ματς...που φέτος είναι να μασας και να φτύνεις...2 εκ....μπράβο στα κορόιδα που βούτηξαν τον μισθοφόρο με μονοετές...
Looter
QUOTE (Ginobili @ Feb 1 2019, 01:32 ) *
Ξύπνησε επιτέλους και ο Σίγκλετον..και έκανε ένα καλό ματς...που φέτος είναι να μασας και να φτύνεις...2 εκ....μπράβο στα κορόιδα που βούτηξαν τον μισθοφόρο με μονοετές...


Ναι φίλε τα κορόιδα πάνε για 4αδα ενώ εσυ ο έξυπνος έχεις μείνει 11ος.
Μακάρι να υπήρχε ένας Κρις να κάνει 2 ματσαρες και να είχες πάρει μέχρι τώρα 2 παιχνίδακια (Μπάγερν εκτός , Ζαλγκίρις ή Αρμανι ΟΑΚΑ)...
Quincy
Συμφωνώ με τον Ginobili. Ο Singleton δεν αξίζει για κανένα λόγο το συμβόλαιό του φέτος. Η εξαίρεση ήταν το σημερινό κι όχι ο κανόνας. Εδώ συζητάτε για το αν αξίζει τα λεφτά του ο Καλάθης, φανταστείτε τι θα λέγατε για τον Singleton που κάνει ένα καλό παιχνίδι στα 10 tongue.gif
yorgos
Συμφωνώ, ο Κρις κάνει καταπληκτικές διακοπές στη Βαρκελώνη φέτος...
pan24
Το πιο σημαντικο απο την ολη ιστορια ειναι να συνειδητοποιησουμε οτι υπαρχει λογος που ο α παικτης παιρνει 2 μυρια ο β 800 χιλιαδες και ο γ 500

Σιγουρα υπαρχουν και οι αστοχιες αλλα εμεις ζηταμε ως κανονα να εχουμε παικτες με 0,5-1 μυριο που να παιζουν σαν να παιρνουν τα διπλα και βαλε
Αυτο για να γινεται μονιμα δεν θελει προπονητη με ματι,θελει προπονητη-μαγο
Ο Σαρας με τις τοσο καλες επιλογες περσι δειτε ποσες λαθος εκανε φετος και μαλλον θα του στοιχισει την 8αδα

Δεν φταιει ο Λανγκφορντ που στα 36 του δεν μπορει να παιξει σαν τον ΝτεΚολο ουτε ο Τομας των 500 χιλιαδων που δεν μπορει να κοντραρει τα πρωτα 4αρια των αλλων ομαδων(στην πλειοψηφια τους παικτες με διπλασιο+ κασε)
villiskabas
ετσι ειναι ο καπιταλισμος αυτος με το μεγαλυτερο πορτοφολι τα παιρνει ολα. Φαντασου να υπηρχε οριο σε οικονομικο μπατζετ και να παιζανε ολοι με το ιδιο ποσο διαφορετικα θα ηταν ολα και παντου.....ειπε ενα αριστερος στα βαθη της πιο αγριας μορφης του καπιταλισμου στις μερες μας... Επομενως με τα τωρινα δεδομενα ας ξεχασουμε φαιναλ φορ για πολλα πολλα χρονια! υγεια!
stefkorner
QUOTE (basketikos13 @ Feb 1 2019, 06:31 ) *
- η μιλανο 6/10 παρα πολυ δυσκολο, σχεδον ακατορθωτο.


εχω την εντυπωση οτι στν αναγκη σου ενδομυχα να πιστεψεις πως εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες ,απ οσες πραγματικα εχουμε..
παρουσιαζεις ως απιθανα και τα σεναρια που ειναι αρκετα πιθανα !
για παραδειγμα η Αρμανι εχει τωρα ενα προγραμμα βατο για σερι : με Καναρια και Χιμκι εξω - Νταρουσαφακα και Μακαμπι μεσα!
ακολουθουν πιο μετα 3 εντος ! τα δυο με Ολυμπιακο-Παναθηναικο.. και προ τελευταια αγωνιστικη με την πιθανοτατα τελειως αδιαφορη Φενερ ..!
η Αρμανι λοιπον φοβαμαι πως το χει πλ πιθανο αυτο το 6 !για αυτο εχω ξαναπει οτι μαλλον θα χρειαστει το μεγαλο διπλο στο Μιλανο!μετα και την αποκτηση Ναναλι ειναι η ομαδα που τρομαζει περισσοτερο !
ας ελπισουμε να παραμεινει η αμφιβολια για Πιανιτζιανι ,αυτος ο εσωτερικος κινδυνος ειναι η μεγαλυτερη απειλη για τους ιδιους!
επισης να περιμενουμε ενα πλ μεγαλο δωρακι αποψε απο την Γκραν Καναρια rolleyes.gif
green_sky
QUOTE (pan24 @ Feb 1 2019, 09:36 ) *
Το πιο σημαντικο απο την ολη ιστορια ειναι να συνειδητοποιησουμε οτι υπαρχει λογος που ο α παικτης παιρνει 2 μυρια ο β 800 χιλιαδες και ο γ 500

Σιγουρα υπαρχουν και οι αστοχιες αλλα εμεις ζηταμε ως κανονα να εχουμε παικτες με 0,5-1 μυριο που να παιζουν σαν να παιρνουν τα διπλα και βαλε
Αυτο για να γινεται μονιμα δεν θελει προπονητη με ματι,θελει προπονητη-μαγο
Ο Σαρας με τις τοσο καλες επιλογες περσι δειτε ποσες λαθος εκανε φετος και μαλλον θα του στοιχισει την 8αδα

Δεν φταιει ο Λανγκφορντ που στα 36 του δεν μπορει να παιξει σαν τον ΝτεΚολο ουτε ο Τομας των 500 χιλιαδων που δεν μπορει να κοντραρει τα πρωτα 4αρια των αλλων ομαδων(στην πλειοψηφια τους παικτες με διπλασιο+ κασε)

Πολυ σωστα αυτα που γραφεις.
Ομως ειναι και θεμα χειρισμων και συγκαιριων.Εμενα πχ μου αρεσει πολυ ο Αμερικανος της Μπαγερν , ο Γουιλιαμς.Οκ δεν ειναι ο μπομπερ πισω σπο το τριποντο αλλα τον θεωρω παιχταρα.
Αν τα μεγαλα πορτοφολια δεν χρειαζονται παιχτη στην θεση του Αμερικανου οκ τον παιχτη τον ξεχνας.
Αν ομως οι ομαδες με μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας δεν θελουν παιχτη στην θεση που παιζει ο Γουιλιαμς, τοτε πραττεις τα δεοντα μπας και τον αποκτησεις.Και οι διεργασιες με μανατζερ κτλ απο τωρα και οχι το καλοκαιρι.
Το οποιο καλοκαιρι ελπιζω παλι να μην περιμενουμε για κανα μηνα τον Οκαρο να αποφασισει (τα τελευταια καλοκαιρια συνεχεια αυτη η καραμελα) ,μετα να περιμενουμε τους κομμενους και στο τελος να μεινουμε με τον Τομας.
Δηλαδη πλειμεικερ εχεις ,αν γεμισεις και το 4 μετα σου μενουν οι ψηλοι και εισαι σε καλο δρομο.Κοντους βρισκεις.

Κατι τελευταιο.ΝΒΑ δεν βλεπω,Μιλαγα με εναν φιλο που μενει εξωτερικο χρονια και ειναι πολυ σκαλωμενος με το μπασκετ και ειδικα με το ΝΒΑ.Μου ειπε τα καλυτερα για τον Κιλπατρικ.Βασικα οταν διαβασε οτι παιζεται να ερθει σε εμας δεν πιστευε οτι υπαρχει περιπτωση να γινει η μεταγραφη.
Στην ερωτηση μου αφου ειναι τοσο παιχταρας γιατι ακομα δεν βγαζει πραγματα μεσα στο γηπεδο, η απαντηση του ηταν οτι ο Κιλπατρικ ειναι παιχτης ρυθμου και χρειαζεται υπομονη για να βρει ρυθμο.
Αυτα μου ειπε το φιλαρακι που ειναι και γνωστης αυτα μεταφερω.
pan24
Εννοειται ειναι και θεμα χειρισμων αλλα ας πιασουμε τον Γουιλιαμς για παραδειγμα(που και μπομπερ τον λες,πανω απο 40% εχει τριποντο)

Ο Γουιλιαμς ειναι η σπανια περιπτωση παικτη που ερχεται με 600 χιλιαδες και παιζει σαν να παιρνει 1,5-2
Ε στο επομενο συμβολαιο του(αυτο το καλοκαιρι δηλαδη) θα πληρωθει συμφωνα με την αξια του

Το θεμα ειναι αν δεν εχεις μεγαλο πορτοφολι να βρεις τον επομενο Γουιλιαμς
Ομως πρωτον για να βρεις εναν Γουιλιαμς θα εχεις και πολλες αποτυχημενες επιλογες και δευτερον και να τον βρεις μετα απο 1-2 χρονια αν δεν μπορεις να πληρωσεις οσα του δινουν τα γερα πορτοφολια θα τον χασεις

Ολο αυτο το λεω γιατι εμεις εδω θεωρουμε σαν δεδομενο οτι με μπατζετ 10 μυρια θα φτιαχνουμε ομαδες που θα κοντραρουν αυτες με τα 20-30 και μετα μας φταινε οι παικτες,ο προπονητης κι ο αναδρομος ερμης

Η βαθμολογικη μας κατασταση,δηλαδη το πλασαρισμα στις θεσεις 7-12,ειναι απολυτως συμφωνο με το μπατζετ μας
Η υπερβαση δεν μπορει να ειναι ο κανονας,αυτοι που πληρωνουν δεν ειναι τα κοροιδα κι εμεις οι εξυπνοι να βρισκουμε καλυτερους παικτες και να παιρνουμε καλυτερες θεσεις με λιγοτερα λεφτα παντα
Θα γινει καποιες φορες αλλα δεν μπορει να ειναι ο κανονας
green_sky
QUOTE (pan24 @ Feb 1 2019, 11:04 ) *
Εννοειται ειναι και θεμα χειρισμων αλλα ας πιασουμε τον Γουιλιαμς για παραδειγμα(που και μπομπερ τον λες,πανω απο 40% εχει τριποντο)

Ο Γουιλιαμς ειναι η σπανια περιπτωση παικτη που ερχεται με 600 χιλιαδες και παιζει σαν να παιρνει 1,5-2
Ε στο επομενο συμβολαιο του(αυτο το καλοκαιρι δηλαδη) θα πληρωθει συμφωνα με την αξια του

Το θεμα ειναι αν δεν εχεις μεγαλο πορτοφολι να βρεις τον επομενο Γουιλιαμς
Ομως πρωτον για να βρεις εναν Γουιλιαμς θα εχεις και πολλες αποτυχημενες επιλογες και δευτερον και να τον βρεις μετα απο 1-2 χρονια αν δεν μπορεις να πληρωσεις οσα του δινουν τα γερα πορτοφολια θα τον χασεις

Ολο αυτο το λεω γιατι εμεις εδω θεωρουμε σαν δεδομενο οτι με μπατζετ 10 μυρια θα φτιαχνουμε ομαδες που θα κοντραρουν αυτες με τα 20-30 και μετα μας φταινε οι παικτες,ο προπονητης κι ο αναδρομος ερμης


Ο συγκεκριμενος επειδη δεν παιζει με ομαδα με πρεστιζ, μπορει να μην εχει απαιτησεις για 1,5 και 2 μυρια γιατι δεν νομιζω οτι θα βρεθει ομαδα να του τα δωσει το καλοκαιρι, εκτος και αν πεσει πλειστηριασμος αναμεσα στα μεγαλα πορτοφολια.
Αν εχει σκοπο να βγαλει χρημα στην Ευρωπη και ειναι εξυπνος ,πρωτα θα παει σε μια καλυτερη ομαδα απο την Μπαγερν,να παιξει μπασκετ για δυο χρονια (τον Μαιο κλεινει τα 28) και μετα να διεκδικησει συμβολαιαρες.
Αν δεν εχει σκοπο βεβαια να γυρισει στην Αμερικη.
Επειδη ο Παναθηναικος ειναι μεγαλο brand name και δημιουργει υπεραξιες δεν νομιζω οτι θα τον χαλαγε μια τετοια μεταγραφη.
Γιατι ο Σινγκλετον που ηρθε με ψιχουλα στον Μπαρτζωκα ,με 8-9 κατοσταρικα δεν ηρθε σε εμας ?
Υπηρχε περιπτωση ο Κρις μετα την Κουμπαν να πηγαινε Μπαρτσελονα και να επαιρνε 2 μυρια το χρονο ?Δεν το νομιζω.
Με την υπεραξια που αποκτησε μεσω του Παναθηναικου τα παιρνει τωρα.
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Feb 1 2019, 17:04 ) *
Ολο αυτο το λεω γιατι εμεις εδω θεωρουμε σαν δεδομενο οτι με μπατζετ 10 μυρια θα φτιαχνουμε ομαδες που θα κοντραρουν αυτες με τα 20-30 και μετα μας φταινε οι παικτες,ο προπονητης κι ο αναδρομος ερμης

Η βαθμολογικη μας κατασταση,δηλαδη το πλασαρισμα στις θεσεις 7-12,ειναι απολυτως συμφωνο με το μπατζετ μας
Η υπερβαση δεν μπορει να ειναι ο κανονας,αυτοι που πληρωνουν δεν ειναι τα κοροιδα κι εμεις οι εξυπνοι να βρισκουμε καλυτερους παικτες και να παιρνουμε καλυτερες θεσεις με λιγοτερα λεφτα παντα
Θα γινει καποιες φορες αλλα δεν μπορει να ειναι ο κανονας


μας χαρισε η φετινη Ζαλγκιρις ενα υπεροχο παραδειγμα μπας και συνελθουμε και απ αυτες τις ψευδαισθησεις.. !

επισης να καταλαβουμε οτι και οι ομαδες που τα σκανε χοντρα και καναν λαθη στο προσφατο παρελθον ,τελικα μαθαν !και μαθαν σε τετοιο βαθμο ,που εμεις τωρα πρεπει να παιρνουμε μαθηματα απ αυτους ,οσο αναφορα τον σχεδιασμο τους : βλεπε Εφες-Αρμανι
σε μικροτερο βαθμο θα εχουμε να θαυμαζουμε και την Μπαγερν για τον σχεδιασμο της η πιο μετα καμια Βιλερμπαν..!

συνειδητοποιησαμε επιτελους πως δεν ειμαστε οι πιο εξυπνοι του συμπαντος να τους κανουμε κολπο γκροσο με μπαντ μποις και λοιπους σουπερ ηρωες.. των πρωτοσελιδων της πρασινης !
μενει τωρα να καταλαβουμε οτι και τα 10μυρια δεν εγγυονται την επιτυχια !

οποιος δεν εχει διαθεση να μαθαινει απο τα λαθη του-να προσαρμοζεται στα νεα δεδομενα ,να εξελισσεται και ταυτοχρονα να σκαει και λεφτα ,ας ξεχασει τις διακρισεις στην ευρωλιγκα ,οπως εχει γινει πλεον

basket72
QUOTE (green_sky @ Feb 1 2019, 11:19 ) *
Ο συγκεκριμενος επειδη δεν παιζει με ομαδα με πρεστιζ, μπορει να μην εχει απαιτησεις για 1,5 και 2 μυρια γιατι δεν νομιζω οτι θα βρεθει ομαδα να του τα δωσει το καλοκαιρι, εκτος και αν πεσει πλειστηριασμος αναμεσα στα μεγαλα πορτοφολια.
Αν εχει σκοπο να βγαλει χρημα στην Ευρωπη και ειναι εξυπνος ,πρωτα θα παει σε μια καλυτερη ομαδα απο την Μπαγερν,να παιξει μπασκετ για δυο χρονια (τον Μαιο κλεινει τα 28) και μετα να διεκδικησει συμβολαιαρες.
Αν δεν εχει σκοπο βεβαια να γυρισει στην Αμερικη.
Επειδη ο Παναθηναικος ειναι μεγαλο brand name και δημιουργει υπεραξιες δεν νομιζω οτι θα τον χαλαγε μια τετοια μεταγραφη.
Γιατι ο Σινγκλετον που ηρθε με ψιχουλα στον Μπαρτζωκα ,με 8-9 κατοσταρικα δεν ηρθε σε εμας ?
Υπηρχε περιπτωση ο Κρις μετα την Κουμπαν να πηγαινε Μπαρτσελονα και να επαιρνε 2 μυρια το χρονο ?Δεν το νομιζω.
Με την υπεραξια που αποκτησε μεσω του Παναθηναικου τα παιρνει τωρα.



Ο Ντιλέινι μάντεψε από ποια ομάδα πήγε στη Λοκομοτίβ και με πόσα ρουβλοδολάρια το έκανε.
Ο Σίνκλετον που λες, ανέβασε θεαματικά τους μέσους όρους του γι΄αυτό και πληρώθηκε.
Ο Ντ. Γουίλιαμς φιγουράρει σε υποθετικά ρόστερ της Ρεάλ και της Μπάρσα καιρό τώρα. Μία είναι η αγορά, μία και η Ευρωλίγκα.
Αυτό που λες περί Παναθηναϊκού να το δεχόμουν (μερικώς) αν μιλάγαμε για παίκτη που έπαιζε σε ομάδα Γιουροκαπ ή Τσάμπιον Λιγκ.

Ο Ντ. Γουίλιαμς θα ζητήσει τουλάχιστον τα λεφτά που πήρε φέτος ο Σίνγλετον στη Βαρκελώνη. Έτσι πάει η αγορά. cool.gif
basket72
QUOTE (green_sky @ Feb 1 2019, 11:19 ) *
Ο συγκεκριμενος επειδη δεν παιζει με ομαδα με πρεστιζ, μπορει να μην εχει απαιτησεις για 1,5 και 2 μυρια γιατι δεν νομιζω οτι θα βρεθει ομαδα να του τα δωσει το καλοκαιρι, εκτος και αν πεσει πλειστηριασμος αναμεσα στα μεγαλα πορτοφολια.
Αν εχει σκοπο να βγαλει χρημα στην Ευρωπη και ειναι εξυπνος ,πρωτα θα παει σε μια καλυτερη ομαδα απο την Μπαγερν,να παιξει μπασκετ για δυο χρονια (τον Μαιο κλεινει τα 28) και μετα να διεκδικησει συμβολαιαρες.
Αν δεν εχει σκοπο βεβαια να γυρισει στην Αμερικη.
Επειδη ο Παναθηναικος ειναι μεγαλο brand name και δημιουργει υπεραξιες δεν νομιζω οτι θα τον χαλαγε μια τετοια μεταγραφη.
Γιατι ο Σινγκλετον που ηρθε με ψιχουλα στον Μπαρτζωκα ,με 8-9 κατοσταρικα δεν ηρθε σε εμας ?
Υπηρχε περιπτωση ο Κρις μετα την Κουμπαν να πηγαινε Μπαρτσελονα και να επαιρνε 2 μυρια το χρονο ?Δεν το νομιζω.
Με την υπεραξια που αποκτησε μεσω του Παναθηναικου τα παιρνει τωρα.



Ο Ντιλέινι μάντεψε από ποια ομάδα πήγε στη Λοκομοτίβ και με πόσα ρουβλοδολάρια το έκανε.
Ο Σίνκλετον που λες, ανέβασε θεαματικά τους μέσους όρους του γι΄αυτό και πληρώθηκε.
Ο Ντ. Γουίλιαμς φιγουράρει σε υποθετικά ρόστερ της Ρεάλ και της Μπάρσα καιρό τώρα. Μία είναι η αγορά, μία και η Ευρωλίγκα.
Αυτό που λες περί Παναθηναϊκού να το δεχόμουν (μερικώς) αν μιλάγαμε για παίκτη που έπαιζε σε ομάδα Γιουροκαπ ή Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ντ. Γουίλιαμς θα ζητήσει τουλάχιστον τα λεφτά που πήρε φέτος ο Σίνγλετον στη Βαρκελώνη. Έτσι πάει η αγορά. cool.gif

*Σόρρι για το διπλό ποστ. Ο γνωστός δαίμων του πληκτρολογίου.
stefkorner
ρε συ greensky ειναι λιγο παρωχημενα αυτα περι πρεστιζ των ομαδων και συμβολαια παικτων !
και μιλας για τον Γουιλιαμς της Μπαγερν ,που την παιρνει απο το χερακι και την παει για 8δα ευρωλιγκας ,οχι για καμια ομαδα του fiba europe cup!
γενικα δεν πολυ ισχυουν αυτα (δες για παραδειγμα το καλυτερο 3ρι αυτη την στιγμη στην Ευρωπη,τον Κλαιμπερν!
τι συμβολαιαρες εκανε αναμεσα σε Χαποελ Χολον και Νταρου σε πρωτη φαση και μετα απο Νταρου σε Τσσκα )

ποσο μαλλον οταν μιλαμε για εναν Ντερικ Γουιλιαμς ,ο οποιος ηταν ενας παικτης επιπεδου και στο nba ! μεχρι προπερσι εκανε
εκει συμβολαια των 5-6 εκατομμυριων..
Ginobili
QUOTE(Looter @ Feb 1 2019, 00:40 ) *
Ναι φίλε τα κορόιδα πάνε για 4αδα ενώ εσυ ο έξυπνος έχεις μείνει 11ος.
Μακάρι να υπήρχε ένας Κρις να κάνει 2 ματσαρες και να είχες πάρει μέχρι τώρα 2 παιχνίδακια (Μπάγερν εκτός , Ζαλγκίρις ή Αρμανι ΟΑΚΑ)...

εγώ είμαι 11ος γιατί ο Πασκουάλ σου...επέλεξε να σχεδιάσει την ομάδα έτσι.Και όλος ο ντόρος....για έναν Κόπονεν...για ένα πουκαμισο αδειανό...για μιαν Ελένη...(τον είδαμε και χθες πάλι...)
stefkorner
QUOTE (Ginobili @ Feb 1 2019, 18:56 ) *
εγώ είμαι 11ος γιατί ο Πασκουάλ σου...επέλεξε να σχεδιάσει την ομάδα έτσι.Και όλος ο ντόρος....για έναν Κόπονεν...για ένα πουκαμισο αδειανό...για μιαν Ελένη...(τον είδαμε και χθες πάλι...)


ο Πασκουαλ του.. σε ειχε 4ο τις δυο προηγουμενες χρονιες ! αλλα ξεχασα ,τοτε επαιζε με παικτες του Αρτζι σου..!

καλα, αφου ξεπερασαμε ακομα και το πικ της εμμονης και πηγαμε στα < ο Πασκουαλ σου> και <ο Αρτζι μου>
καταλαβα! no hope! για τα επομενα 10 χρονια θα φταιει ο Τσαβι για καθε κακο που θα μας βρει blink.gif
basket72
Παίδες ο Σίνγκλετον φέτος δεν κάνει καλή χρονιά. Δεν είναι ο λόγος που η Μπάρσα είναι στη θέση που είναι.
Αν της έδωσε χθες ένα παιχνίδι, άντε και 1-2 ακόμα δεν ρεφάρει τα 2κ που δαπάνησαν οι Καταλανοί.
Αυτό βέβαια δεν αποκλείει (όπως έχουμε ξαναγράψει) να πάρει μπροστά την άνοιξη όταν παίζονται τα πάντα. Μέχρι τότε πάντως μπορούμε άφοβα να πούμε ότι άλλοι βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά κι ας παίρνει πάλι τα περισσότερα λεπτά συμμμετοχής ο Κρις.
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Feb 1 2019, 19:02 ) *
Παίδες ο Σίνγκλετον φέτος δεν κάνει καλή χρονιά. Δεν είναι ο λόγος που η Μπάρσα είναι στη θέση που είναι.
Αν της έδωσε χθες ένα παιχνίδι, άντε και 1-2 ακόμα δεν ρεφάρει τα 2κ που δαπάνησαν οι Καταλανοί.
Αυτό βέβαια δεν αποκλείει (όπως έχουμε ξαναγράψει) να πάρει μπροστά την άνοιξη όταν παίζονται τα πάντα. Μέχρι τότε πάντως μπορούμε άφοβα να πούμε ότι άλλοι βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά κι ας παίρνει πάλι τα περισσότερα λεπτά συμμμετοχής ο Κρις.


ο Κρις ειναι αναλογη περιπτωση με τον Χανγκα !αμοιβονται καπου 2 μυρια ο καθενας ,γιατι βασικα ειναι κορυφαια αμυντικα οπλα!
απο εκει και περα παρουσιαζουν πολυ εντονη ασταθεια και οι δυο οσο αναφορα την επιθετικη συνεισφορα !δεν ξερω λοιπον κατα ποσο μπορει να πει καποιος οτι κανουν αποσβεση αυτων των χρηματων..!
παντως ξεχασαμε γρηγορα οτι τον Κρις στο Παναθηναικος-Μπαρτσα εδω φετος, τον κερδισε κατα κρατος ο Ντεσον Τομας,ο οποιος Ντεσον ,χωρις να ειναι κακoς παικτης (αντιθετως μια χαρα ειναι και τιμα τα500 που παιρνει )ειναι απο τις πιο χρυσες μετριοτητες forward στην ευρωλιγκα ,ακομα και αναμεσα σε αναπληρωματικους παικτες!
το προβλημα λοιπον δεν ειναι οτι χασαμε τον Σιγκλεντον !καλως τον χασαμε ,εφοσον βρηκε τετοιο συμβολαιο,το οποιο και δεν μπορουσαμε να δωσουμε ,αλλα και να μπορουσαμε εγω θα ημουν αρνητικος..!
το προβλημα ειναι οτι πηγαμε να αναπληρωσουμε το κενο του ,με ενα ιμιτασιον 4ρι ,επειδη ο προεδρος των υπερβασεων....μας ειπε οτι δεν βγαινει για πανω απο 500 k blink.gif
G-arenas
QUOTE (stefkorner @ Feb 1 2019, 12:00 ) *
ο Πασκουαλ του.. σε ειχε 4ο τις δυο προηγουμενες χρονιες ! αλλα ξεχασα ,τοτε επαιζε με παικτες του Αρτζι σου..!

καλα, αφου ξεπερασαμε ακομα και το πικ της εμμονης και πηγαμε στα < ο Πασκουαλ σου> και <ο Αρτζι μου>
καταλαβα! no hope! για τα επομενα 10 χρονια θα φταιει ο Τσαβι για καθε κακο που θα μας βρει blink.gif

καλα μην λεμε παλι τα ιδια για την 4η θεση. με ενα πολυ καλο ροστερ, με πολυ χαμηλο ανταγωνισμο και χανοντας απειρες ευκαιριες που ειχε για 3η θεση χανοντας απο κατι μπαμπεργκ και βαλενθιες, αυτος βγηκε 4ος κατα λαθος. για να μην κατσω να γραψω τι εγινε για να βγουμε 4οι 2 φορες. τρελη τυχη και φυσικα ανικανοτητα που δεν βγηκε 3ος.

αλλωστε ο οσφπ με χειροτερο ροστερ, τραυματισμους και μικροτερο μπατζετ βγηκε 2 φορες 3ος και πηγε και μια final 4.

και φυσικα δεν γραφω τι εγινε στα πλει οφφ οπου χασαμε χωρις καν να προσπαθησουμε.

για κρις φετος κακος ειναι. 2 μυρια σχεδον δεν αξιζει. βεβαια εγω θα τον ηθελα σαν τρελος με 1,2 π.χ. αλλα βρισκει ευκολα αλλου. προτιμω να δωσω 800 χιλ σε καποιον αλλο π.χ ουαιτ παρα να δωσω κοντα 2 μυρια στον κρις.
basket72
QUOTE (stefkorner @ Feb 1 2019, 12:10 ) *
ο Κρις ειναι αναλογη περιπτωση με τον Χανγκα !αμοιβονται καπου 2 μυρια ο καθενας ,γιατι βασικα ειναι κορυφαια αμυντικα οπλα!
απο εκει και περα παρουσιαζουν πολυ εντονη ασταθεια και οι δυο οσο αναφορα την επιθετικη συνεισφορα !δεν ξερω λοιπον κατα ποσο μπορει να πει καποιος οτι κανουν αποσβεση αυτων των χρηματων..!
παντως ξεχασαμε γρηγορα οτι τον Κρις στο Παναθηναικος-Μπαρτσα εδω φετος, τον κερδισε κατα κρατος ο Ντεσον Τομας,ο οποιος Ντεσον ,χωρις να ειναι κακoς παικτης (αντιθετως μια χαρα ειναι και τιμα τα500 που παιρνει )ειναι απο τις πιο χρυσες μετριοτητες forward στην ευρωλιγκα ,ακομα και αναμεσα σε αναπληρωματικους παικτες!
το προβλημα λοιπον δεν ειναι οτι χασαμε τον Σιγκλεντον !καλως τον χασαμε ,εφοσον βρηκε τετοιο συμβολαιο,το οποιο και δεν μπορουσαμε να δωσουμε ,αλλα και να μπορουσαμε εγω θα ημουν αρνητικος..!
το προβλημα ειναι οτι πηγαμε να αναπληρωσουμε το κενο του ,με ενα ιμιτασιον 4ρι ,επειδη ο προεδρος των υπερβασεων....μας ειπε οτι δεν βγαινει για πανω απο 500 k blink.gif



Συμφωνώ Στεφ και στα 2 σκέλη του ποστ σου.
Να συμπληρώσω απλώς ότι, σίγουρα ο Σίνγκλετον προσφέρει πίσω (κι εκεί πάντως δεν είναι όπως ήταν με σας την πρώτη του χρονιά) αλλά μπροστά είναι πολύ- πολύ πεσμένος. Συνταξιούχο τον φωνάζουν στη Βαρκελώνη.
Κι ο Χάνγκα πάντως δεν έχει πάει ανάλογα με τις προσδοκίες. Κι οι δύο είναι παίκτες που περίμενε κανείς (βάσιμα) να προσφέρουν και στα 2 μέρη του παρκέ κι όχι μονάχα σε ένα.

Συμφωνώ ότι δεν καλώς δεν τον κρατήσατε με τέτοιο μπάτζετ που έχετε αλλά και με τόσο προκλητικά απείθαρχη εικόνα που παρουσίασε την τελευταία του κυρίως χρονιά.

Σωστά τα λες και για τον Τόμας που να συμπληρώσω ότι είναι το τρίτο "3και μισό" της ομάδας μετά τους Ιωάννη και Θανάση.


j-kidd13
Eνταξει guys εχει κουρασει απιστευτα το θεμα,η μοιρα εφερε 2 φορες στην 4η θεση με πλεονεκτημα και εκεινος ειναι ο αχρηστος και ανικανος που δεν μας εβγαλε πρωτους,ενω επαιζε με διαγαλλαξιακο ροστερ και μπατζετ στα ουρανια ενω οι αντιπαλοι πολεμουσαν με σφεντονες,οκ το εμπεδωσαμε,φτανει! biggrin.gif
G-arenas
QUOTE (basket72 @ Feb 1 2019, 12:24 ) *
Συμφωνώ Στεφ και στα 2 σκέλη του ποστ σου.
Να συμπληρώσω απλώς ότι, σίγουρα ο Σίνγκλετον προσφέρει πίσω (κι εκεί πάντως δεν είναι όπως ήταν με σας την πρώτη του χρονιά) αλλά μπροστά είναι πολύ- πολύ πεσμένος. Συνταξιούχο τον φωνάζουν στη Βαρκελώνη.
Κι ο Χάνγκα πάντως δεν έχει πάει ανάλογα με τις προσδοκίες. Κι οι δύο είναι παίκτες που περίμενε κανείς (βάσιμα) να προσφέρουν και στα 2 μέρη του παρκέ κι όχι μονάχα σε ένα.

Συμφωνώ ότι δεν καλώς δεν τον κρατήσατε με τέτοιο μπάτζετ που έχετε αλλά και με τόσο προκλητικά απείθαρχη εικόνα που παρουσίασε την τελευταία του κυρίως χρονιά.

Σωστά τα λες και για τον Τόμας που να συμπληρώσω ότι είναι το τρίτο "3και μισό" της ομάδας μετά τους Ιωάννη και Θανάση.

ο τομας κακος παικτης δεν ειναι. για τα 500-550 που παιρνει καλος ειναι. αλλα δεν ειναι αυτο που θελαμε το καλοκαιρι. δεν εχεις θηρια στο 5, δεν εχεις καλο 4αρι, εχεις 2 3αρια ακομα και συ πας και παιρνεις 4-3αρι ενω θες 4-5αρι δυνατο θηριο?

ο τομας θα ηταν καλος αν ηταν το 3ο 4αρι και το 2ο 3αρι στην ομαδα. δηλαδη να ειμασταν καπως ετσι.

παπι-θανασης
τομας
κρις-μητογλου

ετσι ναι θα ειχε ρολο καλο! αλλα θα επρεπε να ειχες 4 πολυ καλα γκαρντ που θα σου εβγαζαν την χρονια!

QUOTE (j-kidd13 @ Feb 1 2019, 12:29 ) *
Eνταξει guys εχει κουρασει απιστευτα το θεμα,η μοιρα εφερε 2 φορες στην 4η θεση με πλεονεκτημα και εκεινος ειναι ο αχρηστος και ανικανος που δεν μας εβγαλε πρωτους,ενω επαιζε με διαγαλλαξιακο ροστερ και μπατζετ στα ουρανια ενω οι αντιπαλοι πολεμουσαν με σφεντονες,οκ το εμπεδωσαμε,φτανει! biggrin.gif

ειδες που εμεις μιλαμε με επιχειρηματα ενω οι περισσοτεροι αλλοι δεν εχουν καν και μιλανε παντα εκ του αποτελεσματος?

σε ενα πρωταθλημα που επρεπε να βγουμε 3οι και βγηκε ο οσφπ, εμεις βγηκαμε 4οι και παρα 2-3 μπαζερ του τζειμς και του νικ και τρελο συνδυασμο αποτελεσματων θα μπορουσαμε ευκολα να ειχαμε βγει 7οι ή 8οι ή ακομα και περσυ να μην ειχαμε προκριθει καν!

και μαλιστα με κακο μπασκετ κυριως και 1vs1!

αν εσας σας αρεσε αυτη η εικονα τοτε τι να πω ειμαι οκει. αλλα πως γινεται να σας αρεσε αυτη η εικονα αλλα οχι του αρτζι που ηταν με μισο μπατζετ και φυσικα πηγε και πιο κοντα στο final 4 απο τσαβι? αυτη ειναι η απορια μου καθε φορα.
basket72
QUOTE (G-arenas @ Feb 1 2019, 12:33 ) *
αν εσας σας αρεσε αυτη η εικονα τοτε τι να πω ειμαι οκει. αλλα πως γινεται να σας αρεσε αυτη η εικονα αλλα οχι του αρτζι που ηταμε μισο μπατζετ και φυσικα πηγε και πιο κοντα στο final 4 απο τσαβι? αυτη ειναι η απορια μου καθε φορα.


Να πω μόνο ότι η παρουσία του Τσάβι στον πάγκο της ομάδας συνέπεσε και με το δυσκολότερο πρωτάθλημα της λίγκας, με το νέο του φορμάτ.
Με μια νέα υπερδύναμη στο χάρτη (τη Φενέρ) με τη Ρεάλ να έχει τον καλύτερο παίκτη από εποχής Ντράζεν και Κούκοτς και την ΤΣΣΚΑ να είναι η γνωστή υπερδύναμη.

Δεν είμαι σίγουρος αν η ομάδα του Άρτζι που όντως δυσκόλεψε την Μπάρσα του Τσάβι (κι όντως αδικήθηκε) θα πήγαινε τόσο καλά όσο πηγε ο Παναθηναϊκός του Τσάβι (αλλά και του Πέδουλα και του Δ.Γ για να είμαστε δίκαιοι αφού ο μεν πρώτος διάλεξε κομβικούς παίκτες ενώ ο δεύτερος σήκωσε το μπάτζετ σε σχέση με το πρώτο φεγγάρι του Πεδουλάκη στο οποίο αναφέρεσαι).

Λίγο αδόκιμη πάντως η σύγκριση ανάμεσα στα 2 φορμάτ.
j-kidd13
QUOTE(G-arenas @ Feb 1 2019, 12:33 ) *
ειδες που εμεις μιλαμε με επιχειρηματα ενω οι περισσοτεροι αλλοι δεν εχουν καν και μιλανε παντα εκ του αποτελεσματος?

σε ενα πρωταθλημα που επρεπε να βγουμε 3οι και βγηκε ο οσφπ, εμεις βγηκαμε 4οι και παρα 2-3 μπαζερ του τζειμς και του νικ και τρελο συνδυασμο αποτελεσματων θα μπορουσαμε ευκολα να ειχαμε βγει 7οι ή 8οι ή ακομα και περσυ να μην ειχαμε προκριθει καν!

και μαλιστα με κακο μπασκετ κυριως και 1vs1!

αν εσας σας αρεσε αυτη η εικονα τοτε τι να πω ειμαι οκει. αλλα πως γινεται να σας αρεσε αυτη η εικονα αλλα οχι του αρτζι που ηταν με μισο μπατζετ και φυσικα πηγε και πιο κοντα στο final 4 απο τσαβι? αυτη ειναι η απορια μου καθε φορα.


Συγγνώμη,δεν το λεω επιθετικά ή ειρωνικά,ούτε επι προσωπικού, αλλά θεωρω αστείο "επιχείρημα" οτι δεν ειναι επιτυχία η 4η θέση γιατι είχαμε ροστεράρα και δεν υπήρχε ανταγωνισμός.Και τι πάει να πει έπρεπε να βγουμε 3οι??Δεν παιζουμε μόνοι μας.Και ο Ολυμπιακός ακόμα και καλά να μην είναι,έχει χτίσει τόσα χρόνια τον δικό του "αέρα" ώστε να νικάει ακόμα και όταν δεν παίζει καλά,έχοντας και 2 παίκτες που ελάχιστοι εχουν απομείνει στην ευρωπη με το αγωνιστικό και ηγετικό τους προφιλ.
Αν εσυ ειδες κακό μπασκετ συνολικα απο την ομαδα περσυ πχ,οκ αποψη σου,δεν σημαινει οτι ειναι και πραγματικότητα.
Οφ τόπικ,τέλος απο μενα.
stefkorner
QUOTE (G-arenas @ Feb 1 2019, 19:33 ) *
ειδες που εμεις μιλαμε με επιχειρηματα ενω οι περισσοτεροι αλλοι δεν εχουν καν και μιλανε παντα εκ του αποτελεσματος?


και ενα εκ των βασικων επιχειρηματων σου-σας ειναι οτι ο Πασκουαλ εβγαινε 4.ος λογω φαρδους laugh.gif laugh.gif laugh.gif
νταξει απιστευτο πραγματικα ! λεω και εγω απο μεσα μου οτι δεν ξαναμπαινω σε αυτη την κουβεντα ,αλλα ολο μπαινω !
τι μας εχεις κανει ρε arenas ( o ginobilli σε μικροτερο βαθμο)
εγω σε προσκυνω να ξερεις 77.gif
μπορει να φτασουμε με μαγκουριτσες χωρις να εχουμε ξαναδει f4 ,εμεις τα μελη του baskeforum αυτηνης της δεκατιας
και ακομα να συζητασαμε εδω μαζι για τα εγκληματα ...του Τσαβι tongue.gif
green_sky
Ρε παιδια τι θελετε να μου πειτε οτι ο Γουιλιαμς θα βγει στην αγορα το καλοκαιρι και θα παρει δυο μυρια ?
Δεν συμφωνω.Ενταξει εχουν ανεβει τα συμβολαια και λογω Αμερικης και λογω Κινας αλλα αν ο παιχτης παρει μεταγραφη και παιξει του χρονου στην Ευρωλιγκα το συμβολαιο του δεν θα ειναι πανω απο 1-1.2 το πολυ πολυ.
Τι ειναι τα εκατομυρια στραγαλια ? Δεν εχει η Mπαγερν το brand name για να δωσει τετοια ωθηση στην υπεραξια ενος παιχτη και να κανει τοσο αυξημενο συμβολαιο σε σχεση με αυτο που εχει ηδη.
Ο Παναθηναικος ομως αποδεδειγμενα ειναι ενα τετοιο brandname.Ειναι ενα μαγαζι που αν καποιος παιχτης παιξει μπασκετ θα μπει στο ματι ομαδων οπως Ρεαλ,Τσσκα,Μπαρτσελονα κτλ και θα καλοπληρωθει.
Εχει να κανει και με το εμπορικο κομματι της μεταγραφης.Αλλιως πουλαει η ομαδα την αποκτηση ενος παιχτη απο τον Παναθηναικο και αλλιως απο την Μπαγερν που δεν υπαρχει στον μπασκετικο χαρτη.
Και επιπλεον ειναι και κατι ακομα.
Αν ο Γουιλιαμς παει πχ στην Ρεαλ θα παιζει 15λεπτα και θα πρεπει να προσαρμοζεται στα θελω της ομαδας.
Αν παει στον Παναθηναικο θα παιζει 27+ λεπτα και θα ειναι πρωτη μουρη.
Ετσι δεν τσιμπησε και ο Κρις τα 2 μυρια ?
Γιατι ο Σινγκλετον φετος δεν παιζει καλα ?
Πολυ απλα γιατι ο τροπος που χρησιμοποιειται ο Κρις στην Μπαρτσελονα δεν ειναι ιδιος με αυτον του Παναθηναικου.
Ας μην κανει η Μπαρτσελονα καμμια υπερβασαρα φετος και ας βγει ο Κρις το καλοκαιρι να ζητησει παλι δυο μυρια να δουμε το αποτελεσμα.
stefkorner
QUOTE (green_sky @ Feb 1 2019, 19:53 ) *
Εχει να κανει και με το εμπορικο κομματι της μεταγραφης.Αλλιως πουλαει η ομαδα την αποκτηση ενος παιχτη απο τον Παναθηναικο και αλλιως απο την Μπαγερν που δεν υπαρχει στον μπασκετικο χαρτη.



πως ακριβως το σκεφτεσαι το εμπορικο κομματι μιας μεταγραφης ; οτι δηλαδη ακομα και αν ο ιδιος παικτης προερχεται απο εναν εστω αποκλεισμενο απο την 8δα Παναθηναικο και οχι απο την Μπαγερν που θα εχει προκριθει

θα λανσαρουν το ονομα της προηγουμενης ομαδας ως προς τι ; για να πουλησουν περισσοτερες φανελες ξερωγω.. ; blink.gif
G-arenas
δηλαδη εσεις εχετε ως επιτυχια το οτι βγηκαμε 4οι 2 χρονιες με τσαβι? με αυτο το ροστερ? και με αυτο το μπασκετ που παιξαμε? την ιδια στιγμη που ο οσφπ του σφαιρο με τραυματισμους απειρους βγηκε 3ος? οκει. τοτε οντως εχουμε μικρυνει σαν ομαδα.

ο ανταγωνισμος ηταν μικρος αφου μια η φενερ και μια η ρεαλ ειχαν πολλα προβληματα τραυματισμων και εχασαν πολλους αγωνες ετσι. η ρεαλ ηρθε οακα χωρις ασσο πλην ντονσιτς και μεις δεν καναμε 2-0! μονο αυτο τιποτα αλλο.

6η θεση πηραν η εφες που ηταν καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο και η ζαλγκιρις που ηταν ομαδαρα αλλα με μικρη ποιοτητα. αυτος ηταν ο ανταγωνισμος για κατω απο μας. με ουσιαστικους ανταγωνιστες για 4αδα μονο μα μονο τον οσφπ και τις 2 χρονιες και απο μια τους σακατηδες φενερ και ρεαλ απο μια χρονια.

αυτος ηταν ο ανταγωνισμος μας. και ομως αν δεν εβαζε κατι μπαζερ ο τζειμς οπως με εφες 3 βολες ή με ουνικς ή περσυ με μακαμπι και ο νικ με ζαλγκιρις και δεν υπυρχε τρελος συνδυασμος αποτελεσματων θα βγαιναμε 7οι!

παρα 2-3 μπαζερ του τζειμς βγηκαμε 4οι και οχι σαν τον οσφπ που ειχε τρελη σταθεροτητα. ειναι τρελη διαφορα αυτη για την δουλεια ενος κοουτς!

αν θεωρειτε εσεις αυτο επιτυχημενο ενω εγω το θεωρω ως δειγμα πολυ καλου ροστερ που πηγε χειροτερα απο οτι μπορουσε τοτε οκει εχουμε μικρυνει σαν συλλογος σε επιπεδα κατω απο μπασκονια.

QUOTE (green_sky @ Feb 1 2019, 12:53 ) *
Ρε παιδια τι θελετε να μου πειτε οτι ο Γουιλιαμς θα βγει στην αγορα το καλοκαιρι και θα παρει δυο μυρια ?
Δεν συμφωνω.Ενταξει εχουν ανεβει τα συμβολαια και λογω Αμερικης και λογω Κινας αλλα αν ο παιχτης παρει μεταγραφη και παιξει του χρονου στην Ευρωλιγκα το συμβολαιο του δεν θα ειναι πανω απο 1-1.2 το πολυ πολυ.
Τι ειναι τα εκατομυρια στραγαλια ? Δεν εχει η Mπαγερν το brand name για να δωσει τετοια ωθηση στην υπεραξια ενος παιχτη και να κανει τοσο αυξημενο συμβολαιο σε σχεση με αυτο που εχει ηδη.
Ο Παναθηναικος ομως αποδεδειγμενα ειναι ενα τετοιο brandname.Ειναι ενα μαγαζι που αν καποιος παιχτης παιξει μπασκετ θα μπει στο ματι ομαδων οπως Ρεαλ,Τσσκα,Μπαρτσελονα κτλ και θα καλοπληρωθει.
Εχει να κανει και με το εμπορικο κομματι της μεταγραφης.Αλλιως πουλαει η ομαδα την αποκτηση ενος παιχτη απο τον Παναθηναικο και αλλιως απο την Μπαγερν που δεν υπαρχει στον μπασκετικο χαρτη.
Και επιπλεον ειναι και κατι ακομα.
Αν ο Γουιλιαμς παει πχ στην Ρεαλ θα παιζει 15λεπτα και θα πρεπει να προσαρμοζεται στα θελω της ομαδας.
Αν παει στον Παναθηναικο θα παιζει 27+ λεπτα και θα ειναι πρωτη μουρη.
Ετσι δεν τσιμπησε και ο Κρις τα 2 μυρια ?
Γιατι ο Σινγκλετον φετος δεν παιζει καλα ?
Πολυ απλα γιατι ο τροπος που χρησιμοποιειται ο Κρις στην Μπαρτσελονα δεν ειναι ιδιος με αυτον του Παναθηναικου.
Ας μην κανει η Μπαρτσελονα καμμια υπερβασαρα φετος και ας βγει ο Κρις το καλοκαιρι να ζητησει παλι δυο μυρια να δουμε το αποτελεσμα.

ο γουιλιαμς δενεχει καμια σχεση με τον κρις. ηταν 2ος στο ντραφτ και επαιξε αρκετα χρονια nba και μαλιστα ηταν καλος. ο κρις δεν εκανε τιποτα εκει.

ηδη φετος πηρε 600 για οχι ολοκληρη σεζον και ειναι και εξαιρετικος. με 1 μυριο δεν τον κλεινει κανενας. 1,5 θα βρει σιγουρα σιγουρα. εδω παιρνουν αλλοι και αλλοι 1,5 οπως ο μπομπουα ή ο ερτελ δεν θα παρει η παιχταρα? παιρνει ο γκιστ 900 χιλ δεν θα παρει ο γουιλιαμς 1,5?

δεν διαφωνω σε αυτο που λες οτι εδω θα ειναι αρχοντας π.χ αλλα και παλι 1,5 θα ζητησει. και στην εφες και στην τσσκα και στην μπαρτσα αρχοντας θα ηταν. μονο ρεαλ-φενερ δεν θα ηταν αρχοντας γιατι εχουν πολλους ψηλους εκει.
Ginobili
Με κουράσατε κάποιοι με τις εμμονές σας...και την προσπάθεια σας να διακαιολογειτε καταστάσεις χωρίς επιχειρήματα.
Έγραψα το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...για τον Σίγκλετον.Όποιος δεν το βλέπει....έχει εμμονή.
Έχω γράψει από το καλοκαίρι...(και πέρσι τέτοιες μέρες "καταριόμουν" τον μισθοφόρο-χαρταετό Σίγκλετον) ότι τον Σίγκλετον δεν τον ήθελα ΟΥΤΕ με 1 εκ.
Και μάλιστα είχα δώσει και ++ στον Πασκουάλ για την επιλογή Τόμας για τα διαθέσιμα χρήματα 500Κ για 4αρι.
Δεν έχω άμοιρο των ευθυνών τον Δ.Γ...ο οποίος φταίει πρωτίστως γιατί παραστήριξε τον Πασκουάλ,καταδευτερον...δεν έβαλε τα χρήματα που ΟΦΕΙΛΕ να βάλει,εφόσον μας ζάλιζε για στοχο φαιναλ4.
Αυτά.
Την καραμέλα με τον Δ.Γ ότι έκανε τις μεταγγραφές και γιαυτό έχουμε τα χάλια αυτά...δεν την αντέχω πια...είναι αστεία,και χαμηλής αντίληψης για την μπασκετική πραγματικοτητα ανα τον κοσμο.
΄

Υ.Γ Να βάλουμε και κανα λάβαρο στην οροφή του ΟΑΚΑ για δύο τεταρτες θέσεις στην κανονική διάρκεια.....για ομάδα που 2,5 χρόνια δεν έχει ΕΝΑ σοβαρό διπλό στην Ευρωπη.
stefkorner
QUOTE (Ginobili @ Feb 1 2019, 20:08 ) *
Την καραμέλα με τον Δ.Γ ότι έκανε τις μεταγγραφές και γιαυτό έχουμε τα χάλια αυτά...δεν την αντέχω πια...είναι αστεία,και χαμηλής αντίληψης για την μπασκετική πραγματικοτητα ανα τον κοσμο.
΄


χαμηλης αντιληψης για την μπασκετικη πραγματικοτητα ανα τον κοσμο ,κατι το οποιο φαινεται να πιστευει η συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα πλην εσενα και το τρολ βικτορ μανχαιμ ( που εφαγε μπαν ),αλλα και κανα δυο ακομα το πολυ!
αν ειμαστε τοσο περιορισμενης μπασκετικης αντιληψης απορω πως καταδεχεσαι και μας δινεις ακομα σημασια.. blink.gif !

υγ : τι και αν σου λεμε οι περισσοτεροι οτι και οι παρεμβασεις οσες και να ηταν δικαιολογουν μονο ενα μερος απο τα χαλια και εχει το μεριδιο ευθυνης που του αναλογει ο Πασκουαλ και οτι δεν τα κανε μονος του χαλια ο προεδρος ,εσυ δεν θες να το κανοησεις..
green_sky
QUOTE (stefkorner @ Feb 1 2019, 12:58 ) *
πως ακριβως το σκεφτεσαι το εμπορικο κομματι μιας μεταγραφης ; οτι δηλαδη ακομα και αν ο ιδιος παικτης προερχεται απο εναν εστω αποκλεισμενο απο την 8δα Παναθηναικο και οχι απο την Μπαγερν που θα εχει προκριθει

θα λανσαρουν το ονομα της προηγουμενης ομαδας ως προς τι ; για να πουλησουν περισσοτερες φανελες ξερωγω.. ; blink.gif

Καλα το ιδιο ειναι να πεις οτι πηρα παιχτη απο τον Παναθηναικο και το ιδιο απο την Μπαγερν? Ποια Μπαγερν ? Δεν υπαρχει εμπορικοτητα στις μεταγραφες ?Απο τα διαρκειας μεχρι και τους χορηγους.
Ενταξει φετος δεν κανουμε καλη χρονια που βεβαια δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα μην ισοπεδωνουμε και τα παντα.
Ο Παναθηναικος ειναι τεραστιο ονομα στο Ευρωπαικο στερεωμα.

@Arenas στα ποσα που γραφεις δεν συμφωνω αλλα κοντος ψαλμος φτανει καλοκαιρι και θα δουμε τι θα γινει.

Συμπερασματικα αυτο που θελω να πω αναφερομενος ειδικα στον Γουιλιαμς, ειναι οτι σαν ομαδα εχουμε δει τι τρωτα εχουμε.
Εχεις και τον Πιτινο με τα κονε εκει στην Αμερικη.Φτιαξε απο τωρα κατασταση για του χρονου και μην περιμενεις το καλοκαιρι ειτε παρεις παιχτη που παιζει Ευρωλιγκα ειτε παρεις κατευθειαν απο απεναντι.Θα μου πεις καλα πριν να παρεις προπονητη (εαν δεν συνεχισει ο Ρικ) θα παρεις παιχτες ? Εγω νομιζω οτι ηδη στον Παναθηναικο ξερουν ποιος θα προπονει την ομαδα του χρονου.Αρα μπορουν να γινουν απο τωρα οι οποιες επαφες γιατι δεν μιλαμε για ενα και δυο ξενους αλλα για εξι και ισως και επτα.
stefkorner
QUOTE (green_sky @ Feb 1 2019, 20:20 ) *
Καλα το ιδιο ειναι να πεις οτι πηρα παιχτη απο τον Παναθηναικο και το ιδιο απο την Μπαγερν? Ποια Μπαγερν ? Δεν υπαρχει εμπορικοτητα στις μεταγραφες ?Απο τα διαρκειας μεχρι και τους χορηγους.


μαλλον σκεφτεσαι με ποδοσφαιρικους ορους περισσοτερο !δεν μιλαμε για διασημο ποδοσφαιριστη για να μπαινουν στην συναρτηση τοσο τα εμπορικα με διαρκειας και χορηγους , αλλα για μπασκετ και τον Ντερικ Γουιλιαμς !
αν ηταν ετσι και εμεις για παραδειγμα τον Ριβερς θα τον ειχαμε παρει με πανω απο 1 μυριο ,οχι απλα με 600k
επειδη προερχοταν απο την Βασιλισσα με την οποια μαλιστα ειχε παρει και ευρωπαικο ! παρεπιπτοντως στο μεταξυ ειχε περασει απο Μπαγερν (δεν το αναφερω τυχαια το παραδειγμα) rolleyes.gif

mephisto22
Νταξει παιδιά,τα χουμε πει, ο Τσάβι φταίει για το προπατορικό αμάρτημα, για τη σταύρωση του κυρίου ημών Ιησού Χριστού, για τον κατακλυσμό του Νώε. Φταίει επίσης για την καταστροφή της Σμύρνης, φταίει που χάσαμε την μισή Κύπρο, φταίει για τα Ίμια, φταίει ακόμα και για για τα μνημόνια. Να τα λέμε αυτά.

Τα ίδια έχουν αρχίσει να σουρνουν και στον Μπλατ, τώρα που η ομάδα παρουσιάζει μια πτώση. Νταξει παιδιά, δεν μας αξίζουν αυτοί οι προπονητές, σε μια χώρα που αγαπάμε τη νίκη και όχι το άθλημα.
basket72
QUOTE (green_sky @ Feb 1 2019, 12:53 ) *
...Αν ο Γουιλιαμς παει πχ στην Ρεαλ θα παιζει 15λεπτα και θα πρεπει να προσαρμοζεται στα θελω της ομαδας.
Αν παει στον Παναθηναικο θα παιζει 27+ λεπτα και θα ειναι πρωτη μουρη.
Ετσι δεν τσιμπησε και ο Κρις τα 2 μυρια ?
Γιατι ο Σινγκλετον φετος δεν παιζει καλα ?
Πολυ απλα γιατι ο τροπος που χρησιμοποιειται ο Κρις στην Μπαρτσελονα δεν ειναι ιδιος με αυτον του Παναθηναικου.
Ας μην κανει η Μπαρτσελονα καμμια υπερβασαρα φετος και ας βγει ο Κρις το καλοκαιρι να ζητησει παλι δυο μυρια να δουμε το αποτελεσμα.


Αν ο Γουίλιαμς πάει στη Ρεάλ θα είναι κατά 99% στο επόμενο F4 και με πολλές πιθανότητες και για την κούπα. Κάτι τέτοια μετράνε όσο να ΄ναι. rolleyes.gif

Σχετικά με τον Σίνγκλετον έχει 4-5 λεπτά συμμετοχής λιγότερα απ' αυτά που είχε στον Παναθηναϊκό! Και πάλι πρώτος στα λεπτά συμμετοχής είναι στην ομάδα του κι ας πρόκειται για μια ομάδα φορτωμένη στο 4-5.
Αν όμως κάνει κάνα φοβερό τελείωμα σεζόν τότε, ναι μπορεί και να πιάσει πάλι τα 2κ.

Αρκεί μια ματιά στους μέσους όρους που είχε στη Λόκο και στους αντίστοιχους που είχε στον Παναθηναϊκό του Τσάβι cool.gif και του Νικ cool.gif , για να πειστείς για την κατακόρυφη άνοδο του κασέ του.

Κι ο Σλότερ κι ο Νέλσον ήρθαν στον Παναθηναϊκό αλλά δεν πολυτράβηξαν και το κασέ τους έπεσε αντί να ανέβει. Κι ο Νίκολς το ίδιο κι ο Ραντούλιτσα κι ο Κούζμιτς το ίδιο, ακόμα κι ο Όγκαστ...

Από την άλλη σου παρέθεσα ήδη το τρανταχτό παράδειγμα του Ντιλέινι με τη μεταπήδησή του στη Λοκομοτίβ.
Θα μπορούσα να σου πω για τον Μέλι ας πούμε που από την Μπάμπεργκ (για να μείνουμε στη Γερμανία...) πήγε στη Φενέρ. Και τόσα άλλα από άλλες ομάδες επιπέδου Μπάγερν.

Και να πούμε στο σημείο αυτό ότι μιλάμε για τον Ντέρικ Γουίλιαμς. Παίκτη που η θέση του είναι (ασυζητητί)στο ΝΒΑ, αν κάτσει και δουλέψει σοβαρά, όπως φέτος.

Τον Παναθηναϊκό (ή τον Ολυμπιακό) περιμένει μετά από τέτοια χρονιά και με τέτοια αξία για να φτιάξει όνομα;


basketikos13
QUOTE(stefkorner @ Feb 1 2019, 10:31 ) *
εχω την εντυπωση οτι στν αναγκη σου ενδομυχα να πιστεψεις πως εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες ,απ οσες πραγματικα εχουμε..
παρουσιαζεις ως απιθανα και τα σεναρια που ειναι αρκετα πιθανα !
για παραδειγμα η Αρμανι εχει τωρα ενα προγραμμα βατο για σερι : με Καναρια και Χιμκι εξω - Νταρουσαφακα και Μακαμπι μεσα!
ακολουθουν πιο μετα 3 εντος ! τα δυο με Ολυμπιακο-Παναθηναικο.. και προ τελευταια αγωνιστικη με την πιθανοτατα τελειως αδιαφορη Φενερ ..!
η Αρμανι λοιπον φοβαμαι πως το χει πλ πιθανο αυτο το 6 !για αυτο εχω ξαναπει οτι μαλλον θα χρειαστει το μεγαλο διπλο στο Μιλανο!μετα και την αποκτηση Ναναλι ειναι η ομαδα που τρομαζει περισσοτερο !
ας ελπισουμε να παραμεινει η αμφιβολια για Πιανιτζιανι ,αυτος ο εσωτερικος κινδυνος ειναι η μεγαλυτερη απειλη για τους ιδιους!
επισης να περιμενουμε ενα πλ μεγαλο δωρακι αποψε απο την Γκραν Καναρια rolleyes.gif



Η αρμανι εχει εντος: νταρουσαφακα, μακαμπι τελ αβιβ, ολυμπιακο, παναθηναικο, φενερμπαχτσε

Η αρμανι εχει εκτος: γκραν καναρια, κιμκι, τσσκα, ρεαλ μαδριτης, εφες.

Εγω εχω ηδη τρεις σιγουρες ηττες της μιλανο σε μαδριτη , μοσχα και κωσταντινουπολη.
Οποτε πρεπει να κανει 6/7.
Η λογικη λεει οτι στην εδρα της δυσκολο θα κανει το απολυτο, ενω εχει και την κιμκι εκτος εδρας.
Απο την γκραν καναρια σημερα θα περασει ευκολα.
Blurry
QUOTE(basket72 @ Feb 1 2019, 12:02 ) *
Παίδες ο Σίνγκλετον φέτος δεν κάνει καλή χρονιά. Δεν είναι ο λόγος που η Μπάρσα είναι στη θέση που είναι.
Αν της έδωσε χθες ένα παιχνίδι, άντε και 1-2 ακόμα δεν ρεφάρει τα 2κ που δαπάνησαν οι Καταλανοί.
Αυτό βέβαια δεν αποκλείει (όπως έχουμε ξαναγράψει) να πάρει μπροστά την άνοιξη όταν παίζονται τα πάντα. Μέχρι τότε πάντως μπορούμε άφοβα να πούμε ότι άλλοι βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά κι ας παίρνει πάλι τα περισσότερα λεπτά συμμμετοχής ο Κρις.


Συμφωνώ απόλυτα όσον αφορά τον Singleton.

Τώρα για τα υπόλοιπα,δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να βρούμε ποιος φταίει περισσότερο για την κατάσταση της ομάδας.Τόσο ο πρόεδρος όσο καί ο Πασκουάλ φέρουν ευθύνες.Άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο.Έχουν ειπωθεί ήδη πολλά νομίζω.Σημασία έχει να δούμε τί γίνεται από εδώ καί πέρα.Τα προβλήματα είναι πολλά.Το πρόγραμμα δύσκόλο.Η φετινή διοργάνωση πολύ ανταγωνιστική.Δεν μας παίρνει να υποτιμήσουμε κανέναν.Δεν θέλω να σκέφτομαι ενδεχόμενο μη νίκης σήμερα.Στους επόμενους αγώνες η ομάδα καλείται να κάνει πλέον υπερβάσεις.Μέσα από αυτές θα δείξουμε καί αν αξίζουμε στην τελική να πάμε στα Play Offs.
Looter
Ο Τσαβι ήταν προπονηταρα για το ρόστερ και τα λεφτά που διαχειρίστηκε. Το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα , οι τίτλοι και η αξία των ομάδων από τις οποίες αποκλείστηκε. Δε θα κάτσω να μπω στην κουβέντα περαιτέρω , δείτε απλά ΠΟΙΕΣ ομάδες , με ΠΟΙΟΥΣ παίκτες έμειναν εκτός 8αδας τα τελευταία 2 χρόνια που Τσαβι βγήκε 4ος και θα καταλάβετε πολλά...

Τοσο απλά..
yorgos
Ο Γουίλιαμς παίζει ως παίκτης των 2 μυρίων κι ως τέτοιος θα πληρωθεί το καλοκαίρι. Τέτοιος παίκτης , με τέτοια νούμερα, τέτοιο όνομα ΚΑΙ με ευρωπαϊκή εμπειρία θα χρυσοπληρωθει αν επιλέξει να μείνει Ευρώπη.
muldergre
Ο Τσάβι τα θαλάσσωσε τελείως φέτος, από πολλές απόψεις.

Όμως, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι από το 2016 που ανέλαβε, σταδιακά "έδεσε" τις πολύ καλές μονάδες που είχε στην διάθεσή του και έπαιρνε αποτελέσματα τα οποία δεν είναι ποτέ αυτονόητα. Αυτό αποδεικνύεται φέτος.

Γενικά, αφήνοντας το παρελθόν και τις φανέλες στην άκρη, ας κατανοήσουμε ότι όχι το πλεονέκτημα δεν είναι εύκολο σε αυτήν την φάση, αλλά ούτε καν η είσοδος στα πλέι οφ. Η Μπαρτσελόνα, με καλές και ακριβές μεταγραφές, έμεινε δυο χρονιές έξω. Το ίδιο και η Μακάμπι, η οποία κινδυνεύει να πάθει το ίδιο και φέτος. Η Εφές ουδεποτε είχε ρόστερ για σφαλιάρες, αλλά ειδικά πέρυσι καταποντίστηκε.

Για τον Πεδουλάκη, δεν ήθελε και πολύ φιλοσοφία για να πάρει κάποιος τον Σίνγκλετον και τον Τζέιμς, που είχαν παίξει φάιναλ φορ την προηγούμενη χρονιά. Η μόνη "ψαγμένη" επιλογή του ίσως ήταν ο Ρίβερς, ο οποίος όμως ήρθε επειδή χάλασε του Κλαβέρ.

Όταν φτάνεις σε σημείο και ένας τύπος όπως ο Τζέιμς, ο οποίος είναι μεν παρορμητικός αλλά δεν θεωρείται και κανένα αλητάριο - κάθε άλλο - βαράει τζαμαρίες και γίνονται ακραίες καταστάσεις, όχι, ίσως δεν μπορείς να διαχειριστείς τέτοια ομάδα. Ούτε είναι εικόνα με τέτοιες μεταγραφές και παίκτες να διασύρεσαι στο ΣΕΦ, έστω και στην αρχή της ρονιάς.

Επίσης, ο Πεδουλάκης "πάρκαρε" για ακατανόητο λόγο τον Ουίλιαμς στους τελικούς του '16, δεν χρησιμοποιούσε καθόλου τον άλλον τον γκαρντ τον Αμερικανό που δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν και εξαφάνισε εντελώς τον Ραντούλιτσα. Μετά παραπονέθηκε ότι έπαιζε με επτά παίκτες και, εκτός των άλλων, όταν ο Σπανούλης στην έχει ξανακάνει μια εβδομάδα πριν στην τελευταία επίθεση με τρίποντο, πας για φάουλ να έχεις τα 10'' δικά σου και δεν ρισκάρεις να πάρει το γ@μένο το σουτ.

Ο Τσάβι με μια ομάδα διαλυμένη ψυχολογικά, μάζεψε τα κομμάτια της και διέλυσε τον Ολυμπιακό στον 5ο τελικό μέσα στο ΣΕΦ. Ποιος από εσάς περίμενε μετά το πούλμαν ότι θα σπάγαμε την έδρα; Εγώ προσωπικά θυμάμαι Παναθηναϊκούς να μου λένε ότι "πάει η σεζόν, του χρόνου να πάρουμε τον τάδε και τον τάδε".

Για φέτος όμως, ο Τσάβαρος τα θαλάσσωσε πανηγυρικά. Αν χτύπαγε το χέρι του στο τραπέζι και διόρθωνε τις ανορθογραφίες Λάσμε - Λάνγκφορντ με έναν καλύτερο σέντερ και έναν σουτέρ 2άρι, ίσως να είχε γλιτώσει.

Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων όμως, είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε Ρικ Πιτίνο.
Thodoros
QUOTE (mephisto22 @ Feb 1 2019, 14:26 ) *
Νταξει παιδιά,τα χουμε πει, ο Τσάβι φταίει για το προπατορικό αμάρτημα, για τη σταύρωση του κυρίου ημών Ιησού Χριστού, για τον κατακλυσμό του Νώε. Φταίει επίσης για την καταστροφή της Σμύρνης, φταίει που χάσαμε την μισή Κύπρο, φταίει για τα Ίμια, φταίει ακόμα και για για τα μνημόνια. Να τα λέμε αυτά.

Τα ίδια έχουν αρχίσει να σουρνουν και στον Μπλατ, τώρα που η ομάδα παρουσιάζει μια πτώση. Νταξει παιδιά, δεν μας αξίζουν αυτοί οι προπονητές, σε μια χώρα που αγαπάμε τη νίκη και όχι το άθλημα.



Δεν ξέρω αν φταίει για όλα αυτά που λες ... ξέρω ότι είχε τεράστια ευθύνη στα ματς με Μπασκόνια - Χιμκι (που ενώ είχε τις δυνατότητες να πάρει κάτι παραπάνω δεν έφερε τίποτα και έλεγε αυτά έχει η ζωή και αυτή συνεχίζεται! )
Είχε τεράστια ευθύνη για την ομάδα που έξω ήταν η χαρά του οικοδεσπότη , το να έχεις μια μόνο νίκη και αυτή με το ζόρι με Μπουντου κάτι μας λέει .

pan24
QUOTE (Thodoros @ Feb 3 2019, 20:02 ) *
Δεν ξέρω αν φταίει για όλα αυτά που λες ... ξέρω ότι είχε τεράστια ευθύνη στα ματς με Μπασκόνια - Χιμκι (που ενώ είχε τις δυνατότητες να πάρει κάτι παραπάνω δεν έφερε τίποτα και έλεγε αυτά έχει η ζωή και αυτή συνεχίζεται! )
Είχε τεράστια ευθύνη για την ομάδα που έξω ήταν η χαρά του οικοδεσπότη , το να έχεις μια μόνο νίκη και αυτή με το ζόρι με Μπουντου κάτι μας λέει .

Κοιτα για καποια παιχνιδια προφανως και θα φταιει οπως ολοι οι προπονητες
Κι ο Ζοτς ακομα εχανε,χανει και θα χανει καποια παιχνιδια απο δικα του λαθη γιατι κανενας δεν ειναι ρομποτ

Οπως και στην στελεχωση εχει κανει λαθη ανεξαρτητα αν υπηρξαν παρεμβασεις και ποσες.Αυτο αλλαζει μονο το ποσο σοβαρα ηταν τα δικα του λαθη

Περα απο αυτο και προ Πασκουαλ εκτος εδρας χαλια ημασταν και μετα Πασκουαλ σε οσα εκτος εδρας εχουμε παιξει με 10+ ποντους στο κεφαλι εχουμε φυγει
Ginobili
QUOTE(pan24 @ Feb 3 2019, 18:38 ) *
Κοιτα για καποια παιχνιδια προφανως και θα φταιει οπως ολοι οι προπονητες
Κι ο Ζοτς ακομα εχανε,χανει και θα χανει καποια παιχνιδια απο δικα του λαθη γιατι κανενας δεν ειναι ρομποτ

Οπως και στην στελεχωση εχει κανει λαθη ανεξαρτητα αν υπηρξαν παρεμβασεις και ποσες.Αυτο αλλαζει μονο το ποσο σοβαρα ηταν τα δικα του λαθη

Περα απο αυτο και προ Πασκουαλ εκτος εδρας χαλια ημασταν και μετα Πασκουαλ σε οσα εκτος εδρας εχουμε παιξει με 10+ ποντους στο κεφαλι εχουμε φυγει

Εγώ βλέπω μια ομάδα να παίζει καλύτερη άμυνα πάντως προ Πασκουάλ,και στην επίθεση να κινούνται περισσότερο οι παίκτες χωρίς την μπάλα...σε σχέση με πριν που ήταν αγαλματάκια ακούνητα...
Προφανώς και οι παθογένειες δεν μπορούν εξαλειφτούν σε 1,5 μήνα μεσούσης...
Ο Παναθηναικός όμως λίγο πριν φύγει ο Πασκουάλ...είχε φτάσει σε ασύλληπτα τραγική κατάσταση...να μην μπορεί να κερδίσει καλά καλά Περιστέρι και Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ...αφήνοντας μια ομάδα αγύμναστη..δεν ξέρω αν ο Παναθηναικός επί Πασκουάλ θα μπορούσε να κερδίσει με διψήφιες διαφορές στο ΟΑΚΑ ΤΣΣΚΑ και Εφές.
Οι παίκτες οι ίδιοι πάντως έχουν τεράστιες ευθύνες.
pan24
QUOTE (Ginobili @ Feb 4 2019, 13:11 ) *
Εγώ βλέπω μια ομάδα να παίζει καλύτερη άμυνα πάντως προ Πασκουάλ,και στην επίθεση να κινούνται περισσότερο οι παίκτες χωρίς την μπάλα...σε σχέση με πριν που ήταν αγαλματάκια ακούνητα...
Προφανώς και οι παθογένειες δεν μπορούν εξαλειφτούν σε 1,5 μήνα μεσούσης...
Ο Παναθηναικός όμως λίγο πριν φύγει ο Πασκουάλ...είχε φτάσει σε ασύλληπτα τραγική κατάσταση...να μην μπορεί να κερδίσει καλά καλά Περιστέρι και Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ...αφήνοντας μια ομάδα αγύμναστη..δεν ξέρω αν ο Παναθηναικός επί Πασκουάλ θα μπορούσε να κερδίσει με διψήφιες διαφορές στο ΟΑΚΑ ΤΣΣΚΑ και Εφές.
Οι παίκτες οι ίδιοι πάντως έχουν τεράστιες ευθύνες.

Η αμυνα παντως ενω με το ματι φαινεται καλυτερη τωρα επειδη δεν δημιουργουνται τοσα miss match(το μειονεκτημα των αλλαγων) τρωει τους ιδιους(ελαχιστα περισσοτερους για την ακριβεια) ποντους κατα μεσο ορο ενω και η επιθεση που φαινεται να υπαρχει περισσοτερη κινηση βαζει λιγο λιγοτερους ποντους(κινηση ναι αλλα με μονο motion επιθεσεις σε επιπεδο Ευρωλιγκας δεν πας μακρια πχ τοσα παιχνιδια ενα play να βγει απο κανα σκριν ο Λοτζεσκι δεν εχουμε δει)

Για τα αποδυτηρια φαινεται να εχεις δικιο οτι τα ειχε χασει ο Πασκουαλ και χωρις τα αποδυτηρια η κατασταση πολυ δυσκολα θα γυρναγε
green_sky
Για μενα υπαρχουν τρεις παραμετροι που θα παιξουν ρολο απο δω και στο εξης, περα απο την δεδομενη εξαρρτηση που εχει η ομαδα απο την αγωνιστικη κατασταση του Καλαθη.
Η πρωτη ειναι ο Κιλπατρικ.Να σταθεροποιηθει καλα αγωνιστικα στα 20+ λεπτα.
Η δευτερη ειναι ο Λανγκφορντ.Να μπορεσει με την συντηρηση που τον πανε να δωσει τουλαχιστον 1 καλο δεκαλεπτο.
Αν οι δυο προαναφερθεντες δινουν ενα 30+ λεπτα στην θεση του sg τοτε μπορεις να πεις οτι θα βαλω και τον Λοτζεσκι στο 3 οταν σε παιζουν ταμπουρι και σου δινουν το σουτ στο 5-5.
Νομιζω οτι ειναι σημαντικη η παρουσια του Λοτζεσκι στο 3, για τον απλο λογο οτι στα χιαστι (αν περασουμε) αλλα και στα παιχνιδια εκτος εδρας ο Παναθηναικος δεν μπορει να τρεξει.Οταν τρεχει ολα οκ.Αλλα στα ματς αυτα δεν μπορει να τρεξει και εκει αρχιζουν τα προβληματα.
Οταν ομως σε μια πενταδα εχεις μαζι Κιλ/Κιθ στο 2 ,Λοτζεσκι στο 3 και βαζεις και τον Τομας στο 4 ,αμυντικα εισαι αδυναμος.
Θα σε χωρεψουν στο ταψι.
Ο πολυ ελπιδοφορος Μητογλου ακομα ειναι ολοφανερο οτι εχει δρομο να ανεβει.Εξαλλου τον χρονο του φετος τον πηρε και με το παραπανω.Και δεν νομιζω στην τελικη οτι θα ειναι και τοσο κακο για τον παιχτη, αν ειναι ρεαλιστης και ξερει που "φτανει το χερι του",το να παει πιο πισω στο ροστερ.Ισα ισα που θα του δωσει κινητρο να δουλεψει ακομα περισσοτερο αν εχει το μυαλο στο κεφαλι κατι που ο συγκεκριμενος δειχνει να εχει και με το παραπανω.
Εδω λοιπον εχουμε την τριτη παραμετρο.Την αποκτηση ενος PF.Τρεις προσθηκες μεσα στη χρονια δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα μονο ετσι θα μπορεις να λες οτι εκει που με εχουν τελειωμενο μπορει στο τελος να κανω καμμια στραβη και να τα φερω ολα τουμπα.
Ποσο κραταει ακομα η Ευρωλιγκα ? 3-4 μηνες ? Να κανουν μια καλη και να φερουν εναν forward.
Στους κοντους με Καλαθη,Λεκα,Κιλ,Κιθ θα την βγαλεις ρε φιλε.Ετσι κι αλλιως το ροτεισον θα κλεισει απο δω και περα.Ευχομαι να επιβεβαιωθω και ο Κιθ θα μπορεσει να βοηθησει τελικα.Εστω και αν δεν ειναι στο 100%.Εχεις και τον Λοτζεσκι στην τελικη για καποια λεπτα στο 2.
Δεν λεω οτι ολα ειναι ροδινα στην περιφερεια αλλα με εναν forward μπορεις να κυνηγησεις την υπερβαση.Κατι που τωρα φαινεται ονειρο θερινης νυκτος.
Βαλτε κατω ποσες κατοχες εχει ο Παναθηναικος σε καθε ματς και ποσες ο αντιπαλος.
O forward αν ειναι αξιοπρεπης θα την βελτιωσει αυτη την κατασταση.
Ολα τα παραπανω βεβαια εχουν νοημα αν ο Λοτζεσκι συνεχισει να ειναι υγιης.........

Να ριξουμε την ζαρια μας με ροστερ :
Καλαθης - Λεκα
Κιλπατρικ - Κιθ
Λοτζεσκι - Παπαπετρου - Θαναση
Τομας-Προσθηκη
Πειν-Γκιστ-Βουγιουκα

G-arenas
QUOTE (green_sky @ Feb 4 2019, 14:38 ) *
Για μενα υπαρχουν τρεις παραμετροι που θα παιξουν ρολο απο δω και στο εξης, περα απο την δεδομενη εξαρρτηση που εχει η ομαδα απο την αγωνιστικη κατασταση του Καλαθη.
Η πρωτη ειναι ο Κιλπατρικ.Να σταθεροποιηθει καλα αγωνιστικα στα 20+ λεπτα.
Η δευτερη ειναι ο Λανγκφορντ.Να μπορεσει με την συντηρηση που τον πανε να δωσει τουλαχιστον 1 καλο δεκαλεπτο.
Αν οι δυο προαναφερθεντες δινουν ενα 30+ λεπτα στην θεση του sg τοτε μπορεις να πεις οτι θα βαλω και τον Λοτζεσκι στο 3 οταν σε παιζουν ταμπουρι και σου δινουν το σουτ στο 5-5.
Νομιζω οτι ειναι σημαντικη η παρουσια του Λοτζεσκι στο 3, για τον απλο λογο οτι στα χιαστι (αν περασουμε) αλλα και στα παιχνιδια εκτος εδρας ο Παναθηναικος δεν μπορει να τρεξει.Οταν τρεχει ολα οκ.Αλλα στα ματς αυτα δεν μπορει να τρεξει και εκει αρχιζουν τα προβληματα.
Οταν ομως σε μια πενταδα εχεις μαζι Κιλ/Κιθ στο 2 ,Λοτζεσκι στο 3 και βαζεις και τον Τομας στο 4 ,αμυντικα εισαι αδυναμος.
Θα σε χωρεψουν στο ταψι.
Ο πολυ ελπιδοφορος Μητογλου ακομα ειναι ολοφανερο οτι εχει δρομο να ανεβει.Εξαλλου τον χρονο του φετος τον πηρε και με το παραπανω.Και δεν νομιζω στην τελικη οτι θα ειναι και τοσο κακο για τον παιχτη, αν ειναι ρεαλιστης και ξερει που "φτανει το χερι του",το να παει πιο πισω στο ροστερ.Ισα ισα που θα του δωσει κινητρο να δουλεψει ακομα περισσοτερο αν εχει το μυαλο στο κεφαλι κατι που ο συγκεκριμενος δειχνει να εχει και με το παραπανω.
Εδω λοιπον εχουμε την τριτη παραμετρο.Την αποκτηση ενος PF.Τρεις προσθηκες μεσα στη χρονια δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα μονο ετσι θα μπορεις να λες οτι εκει που με εχουν τελειωμενο μπορει στο τελος να κανω καμμια στραβη και να τα φερω ολα τουμπα.
Ποσο κραταει ακομα η Ευρωλιγκα ? 3-4 μηνες ? Να κανουν μια καλη και να φερουν εναν forward.
Στους κοντους με Καλαθη,Λεκα,Κιλ,Κιθ θα την βγαλεις ρε φιλε.Ετσι κι αλλιως το ροτεισον θα κλεισει απο δω και περα.Ευχομαι να επιβεβαιωθω και ο Κιθ θα μπορεσει να βοηθησει τελικα.Εστω και αν δεν ειναι στο 100%.Εχεις και τον Λοτζεσκι στην τελικη για καποια λεπτα στο 2.
Δεν λεω οτι ολα ειναι ροδινα στην περιφερεια αλλα με εναν forward μπορεις να κυνηγησεις την υπερβαση.Κατι που τωρα φαινεται ονειρο θερινης νυκτος.
Βαλτε κατω ποσες κατοχες εχει ο Παναθηναικος σε καθε ματς και ποσες ο αντιπαλος.
O forward αν ειναι αξιοπρεπης θα την βελτιωσει αυτη την κατασταση.
Ολα τα παραπανω βεβαια εχουν νοημα αν ο Λοτζεσκι συνεχισει να ειναι υγιης.........

Να ριξουμε την ζαρια μας με ροστερ :
Καλαθης - Λεκα
Κιλπατρικ - Κιθ
Λοτζεσκι - Παπαπετρου - Θαναση
Τομας-Προσθηκη
Πειν-Γκιστ-Βουγιουκα

συμφωνω σε αυτα που γραφεις αλλα ξερουμε οντως οτι ο κιθ θα γυρισει? δεν ξερω και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για αυτο.

αν κιθ τελικα δεν θα μπορεσει να παιξει πρεπει να παρουμε γκαρντ. ετσι και αλλιως στο 4 θα την παλεψουμε με τομας-μητο και λιγο παπι ή θαναση. στα γκαρντ ομως χωρις κιθ λεκα-νικ-λοτζο δεν βγαινει ποτε!
G-arenas
1η φαση του αγωνα με λαυριο. 1) ο παπαγιαννης ποσταρει, βαζει τον κακλαμανακη μεσα στη ρακετα λες και δεν υπαρχει, φτανει μεχρι κατω και κανει το χειροτερο τελειωμα που εχω δει ποτε αιρμπολ! δεν ειναι θεμα δυναμης, ειναι θεμα να καταλαβει που βρισκεται, θεμα αντιληψης δηλαδη. το καλο ειναι οτι πηγε μεσα και ποσταρε και επιτελους καταλαβε οτι μπορει να το κανει. τωρα αν απλως εγινε μια φαση και δεν θα το ξαναδουμε δεν ξερω.

2) εχει αδυνατισει ή εμενα μου φανηκε?
Thodoros
QUOTE (pan24 @ Feb 3 2019, 20:38 ) *
Κοιτα για καποια παιχνιδια προφανως και θα φταιει οπως ολοι οι προπονητες
Κι ο Ζοτς ακομα εχανε,χανει και θα χανει καποια παιχνιδια απο δικα του λαθη γιατι κανενας δεν ειναι ρομποτ

Οπως και στην στελεχωση εχει κανει λαθη ανεξαρτητα αν υπηρξαν παρεμβασεις και ποσες.Αυτο αλλαζει μονο το ποσο σοβαρα ηταν τα δικα του λαθη

Περα απο αυτο και προ Πασκουαλ εκτος εδρας χαλια ημασταν και μετα Πασκουαλ σε οσα εκτος εδρας εχουμε παιξει με 10+ ποντους στο κεφαλι εχουμε φυγει



Ναι όμως δεν λέω αυτό! Καλές οι δικαιολογίες αλλά έχασε τα ματς που οδήγησαν την ομάδα σε αυτήν την θέση που είναι (δεν είδα να έκανε και καμία έκπληξη μετά να πεις ότι ήταν μια άτυχη εκείνη την στιγμή , η ομάδα έχασε όλα τα δύσκολο ματς και μαζί με αυτά και μερικά εύκολα! που θα μπορούσε να τα είχε κυκλώσει με τις τόσες ελλείψεις που είχαν οι αντίπαλοι του και με μικρή προσπάθεια ).

Τι σχέση έχει ο Ζοτς και το πως ήταν η ομάδα πριν από αυτόν (πασκουάλ) ... η ομάδα άλλαξε και έδωσε την διαχείριση σε αυτόν ακριβώς για αυτόν το λόγο για να αλλάξει αυτήν την κακή εικόνα και αδυναμία που είχε στα εκτός έδρας πως αυτό να είναι δικαιολογία δλδ ;

Εγώ τα μετράω πρακτικά . Το λέω ξανά γιατί κάποιος θα πει έλεγες τα καλύτερα για τον Νικ , Πασκουάλ Κώστα κτλ όχι λέω μπράβο όταν κάποιος κάνει την δουλειά του σωστά και του ασκώ κριτική όταν αυτός είναι Παραλίας .. Ε, ο Πασκουάλ το τερμάτισε αν είχε κερδίσει Χιμκι ο Μπαρτζώκας θα είχε πάει σπίτι του τότε (όπως και έγινε στην πορεία δλδ).
Αν βρίσκεις μια ομάδα μισή και σε κακό φεγγάρι δεν χρειάζεται να την αναστήσεις , το λέω το υλικό ήταν φτωχό αλλά στα χέρια του είχε γίνει χειρότερο πως να το κάνουμε δλδ ... ο φίλος πάνω ήθελε να βγάζει τα άσπρα/μαύρα με κάτι παρομοιώσεις ότι φταίει και για το '' προπατορικό αμάρτημα '' και αντί να σταθούμε σε αυτό , απαντάς σε εμένα ότι όλα είναι πιθανά (ε δεν πάει έτσι).

Ο Πιτίνο και δεν το κρίνω ως άνθρωπο πάει καλύτερα την ξένη ομάδα απότι ο Πασκουάλ (στο είχα πει και μου έλεγες υπομονή να δούμε αναλαμπές ) η ομάδα τουλάχιστον χάνει στο τέλος και εφόσον έχει κάνει αυτήν την προσπάθεια που μπορεί.
Τα ματς που έχασε ο Κύριος Πασκουάλ , αυτός θα τα είχε πάρει. ( γιατί ζει κάθε ματς ξεχωριστά , αλλά τους βάζει να τα δίνουν όλα)

Το μόνο που θα είχε γίνει με Πασκουάλ θα ήταν να είχαμε τον Λάσμε ακόμα και τώρα! αυτό λέει πολλά από μόνο του.
nvip13
Αστοχος ως τωρα ο Κιλπατρικ, ο οποιος δείχνει μεγαλη αδυναμια στο χειρισμό της μπαλας.

Παπαγιαννης εντελως ατσουμπαλα τελειώματα.
Καλαθης σημερα δεν τα βάζει.

Μονο εμενα μ αρεσει ο Λουντζης;
Πολυ καλος χειρισμός για το υψος του και καλος αμυντικος.
Πάντα τον πίστευα περισσοτερο απ ολους τους μικρους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.