Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά θέματα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
irving
αν και φιλικο, απο ποτε εχουμε να κανουμε 26 ασσιστ? επι πασκουαλ δεν φτανουμε σε τετοιο βαθμο. με σαλε βαραγαμε κατι 20αρες αλλα τοτε τα τρωγαμε πισω.
green_sky
QUOTE (stefkorner @ Sep 28 2018, 23:41 ) *
..................................
λοιπον ειμαι σχεδον βεβαιως οτι η ομαδα θα φτασει φετος f4 AN δεν μπερδεψει η ιδια τον εαυτο της ,στους συνδιασμους των ψηλων ! αν βγουν διδιμα με Ντεσον και Μητογλου,ρολαρουν οπως ειδαμε αυτες τις δυο μερες και δεν χρειαστει να επιστραυεται με μεγαλη συχνοτητα το διδιμο Λασμε-Γκιστ για να βγαζει την πλειοψηφια των ματς στα κρισιμα ,ειμαι πλ αισιοδοξος οτι φετος θα φτασουμε μεχρι τελους ! φυσικα θα πρεπει να δουμε την ομαδα στο πρωτο εκτος της ευρωλιγκα !γιατι οσο να ναι μεσα μας ολοι μας,λιγο πολυ το φοβαμαστε πως εκει οι αυτοματισμοι που ειδαμε στο τουρνουα Γιαννακοπουλος ,θα εμφανιζονται με πλ μικροτερη συχνοτητα κ οτι σε μεγαλο βαθμο και φετος θα ειμαστε ομαδα με πολυ μεγαλη εξαρτηση απο την εδρα της.. 39.gif

Αν στους ψηλους δεν προστεθει με το περασμα του χρονου ο Παπαγιαννης, τοτε στα κρισιμα ματς ο Πασκουαλ θα παει με την πενταδα που ειδαμε χθες στην τριτη περιοδο στο ματς με την Χιμκι και οπου τον βγαλει.
Δηλαδη με Καλαθη,Κιθ,Παπαπετρου/Τομας/Θαναση,Λασμε,Γκιστ.Δηλαδη θα βαζει μαζι Γκιστ , Λασμε.
Απο την ομαδα λειπει το σημειο αναφορας.Ναι μεν φετος η θεση 3 πηρε υψος και ποστ και πλησιασε στο καλαθι,αλλα η ομαδα εξακολουθει να μην εχει εναν ψηλο να ακουμπησει την μπαλα και να μην ειναι μαυρη τρυπα πισω.
Και αυτο στα μεγαλα ματς μετραει γιατι εκει δεν εχει ουτε τρανζισιον ,ουτε διαδρομους ,ουτε πικ εν ρολ.
Πλακωμα λοιπον στον Παπαγιαννη ενα διμηνο ατομικη και μετα σιγα σιγα ενταξη στην ομαδα.
Στην αρχη της χρονιας θα προσπαθησει ο Ισπανος να μοιρασει το χρονο στο 5 αναμεσα σε Γκιστ,Λασμε εμπλουτισμενο με το κλασικο οχταλεπτο του Βουγιουκα και οσο τον βοηθουν τα αποτελεσματα ετσι θα το παει.
Ενας εκ των Γκιστ/Λασμε και διπλα ενας εκ των Μητογλου/Τομας.
Ο Τομας βεβαια ειναι τριαρι ο ανθρωπος ,για την ακριβεια 3/4 (και οχι 4/3) και οταν παιζει μαζι με τον Λασμε τα πραγματα σκουραινουν.
Ο Παπαπετρου αποτελει ευχαριστη εκπληξη για μενα αλλα πρεπει να χαλαρωσει λιγο, γιατι ενω εχει ξεκινησει την Παναθηναικη του καριερα με αυτοπεποιθηση ,δειχνει πιεσμενος στο να αποδειξει πραγματα.Δεν εχει τιποτα να αποδειξει.Το σουτ του να δουλεψει κι αλλο χρειαζεται.Ειναι φανερο οτι το δουλευει το σουτ γιατι πριν λιγα χρονια σουταρε χωρις καμπυλη και τωρα η βελτιωση ειναι ασθητη.Οποτε αν συνεχισει ετσι δεν εχει να φοβηθει τιποτα.Ελπιζω να μπαινει στο forum και να διαβαζει. 69.gif

Υ.Γ Ο Σινκγλετον οταν αποφασιζει να παιξει μπασκετ ειναι με διαφορα το καλυτερο τεσσαρι της Ευρωπης.Παιχτης που παιζει 4 ,παιζει 5 ,παιζει επιθεση , παιζει αμυνα.Δεκαεπτα ριμπαουντ κατεβασε ο Κρις περυσι στον τελευταιο τελικο.Αυτος του το πηρε το ματς του Πασκουαλ.Πηρε το ματς και μετα εφυγε για να γεμισει την τσεπη.
Δεν ειναι σωστο για τον Τομας πρωτιστως να τον συγκρινουμε με τον Σινγκλετον που βαραγε σε καθε ματς 30+ λεπτα.
Ο Τομας για τα λεφτα του ειναι ενα πολυ τιμιο forward και μεχρι εκει.
Putnam

2-3 σχολια για το αποψινο

- ο λανγκφορντ παραειναι ομαδικος μου φαινεται tongue.gif αν και πιστευω πως ειδικα στα εκτος εδρας θα κουβαλαει στην επιθεση

- συγκινηθηκα με το ταπιδι του λασμε και εξεπλαγην που τον ειδα να ρολαρει με ντριπλα

- ο μητογλου εξακολουθει να χανει καλαθια μονος του κατω απο την στεφανη (νευρικοτητα) και εξακολουθει να τρωει τριποντα στην μαπα απο αντιπαλους κοντους, δεν πρεπει να δινει τοσο χωρο φοβουμενος οτι θα τον περασουν στα ποδια, στην τελικη καλυτερα να φας 2 παρα 3 ποντους (+ την ψυχολογια που δινει το τριποντο), τακτικα παντως ειναι σωστος σε αντιθεση με περυσι

- μακαρι να επανελθει συντομα ο παπατζων θα ειναι πολυτιμο εργαλειο
Ginobili
QUOTE(green_sky @ Sep 28 2018, 22:11 ) *
Υ.Γ Ο Σινκγλετον οταν αποφασιζει να παιξει μπασκετ ειναι με διαφορα το καλυτερο τεσσαρι της Ευρωπης.Παιχτης που παιζει 4 ,παιζει 5 ,παιζει επιθεση , παιζει αμυνα.Δεκαεπτα ριμπαουντ κατεβασε ο Κρις περυσι στον τελευταιο τελικο.Αυτος του το πηρε το ματς του Πασκουαλ.Πηρε το ματς και μετα εφυγε για να γεμισει την τσεπη.
Δεν ειναι σωστο για τον Τομας πρωτιστως να τον συγκρινουμε με τον Σινγκλετον που βαραγε σε καθε ματς 30+ λεπτα.
Ο Τομας για τα λεφτα του ειναι ενα πολυ τιμιο forward και μεχρι εκει.

Με καμία.10 ριμπ για παιχνίδι που έπαιζε 35' και με αντίπαλο τον Ουιλτζεράκο..και σε κακή κατάσταση γενικά Μιλουτίνοφ-Πρίντεζης δεν μου λέει τίποτα,όταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι,αυτοί που πραγματικά κουβαλησαν την ομάδα στα κρίσιμα και "μίλησαν" ήταν ο Παπάς και ο Τζέιμς.

Στην καλή του μέρα ο Σίγκλετον,μπορούσε να είναι το καλύτερο ΑΜΥΝΤΙΚΟ 4αρι στην Ευρώπη,και τίποτα παραπάνω,δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα με 4αρια όπως Πρίντεζης,Σενγκέλια,Μέλι...ή Ράντολφ στα καλά του.Πιο ολοκληρωμένοι παίκτες πιο μυαλωμένοι,και περισσότερο καταλυτικοί στα κρίσιμα..Πέρσι μας απογοήτευσε ο Σίγκλετον,στα μεγάλα παιχνίδια της Ευρώπης (πλέι οφς και κανονική διάρκεια)ήταν κάτω του μετρίου(και πρόπερσι με Φενέρ επίσης).

Ο Παναθηναικός χωρίς Σίγκλετον θα έχει καλύτερες συνεργασίες,περισσότερα σκριν σίγουρα,και πιο συγκεντρωμένη άμυνα.
Τα 5λεπτα που έστηνε παγίδες ο Πασκουάλ με Σίγκλετον-Γκιστ και έτρεχε πυραυλοκίνητα,που γύρναγε παιχνίδια ή ξεφευγε στο σκορ...δεν θα λέιψουν από τον Παναθηναικό φέτος.Έχει τα αθλητικά κορμιά για να το ξανακάνει.

Εμένα αυτό που με ανησυχεί,είναι ότι στο 1 ο Καλάθης και φέτος δεν θα έχει σοβαρό στήριγμα..και στα μεγάλα παιχνίδια ο Λέκα,θα παίζει ελάχιστα.
Είδαμε και σήμερα τον Λέκα,να τρέχει,να πιέζει,να αγωνίζεται,να μαχεται...πάντα φιλότιμος,και πάντα αξιόπιστος σουτέρ.Αλλά ο Πασκουάλ τον έβγαλε επειδή δεν μπορουσε να πασάρει σωστά λόγω μεγέθους,όταν του εμφανίζονται χέρια αντιπάλων...


Υ.Γ Μπορεί να ακούγεται σκληρό και άδικο,αλλά για μένα ο Πασκουάλ πρέπει να ψαχτεί να δώσει-ανταλλάξει τον Βουγιούκα με έναν ξένο άσσο κάποια στιγμή.Δεν είναι δύσκολο να βρεις άσσους ..αμερικανακια,με έκρηξη,σουτ,ταχύτητα,και σχετικά καλό μέγεθος.
Ο Παπαγιάννης όσο χάλια και να είναι ...από τον Βουγιούκα είναι πολύ πιο γρήγορος,και αμυντικά μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλύτερα.
Thodoros
Όλα αυτά τα συμπεράσματα τα βγάλατε από το φιλικό ? huh.gif

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε Σίγκλετον και τα δικά μας 4άρια (είμαστε πίσω) όσο αλαζόνας και παρτάκιας κι ας ήταν ο Κρις. Τόσο απλά , για αυτό και βρήκε και συμβόλαιο με τις αποδοχές που ήθελε.

Το κακό για εμένα είναι ότι :Στα κρίσιμα δεν μπορούν να παίζουν όλοι μαζί !!! Kάπου πρέπει να στηριχθείς.
Μια 6δα~7δα παίζει στην χειρότερη (αυτοί μπαίνουν για να πάρουν το ματσάκι) βέβαια οι άλλες μεγάλες ομάδες έχουν και ποιοτικό πάγκο που δίνει λεπτά ξεκούρασεις στους Βασικούς ... εκεί έχουμε θέμα εμείς.

Γιατί όσο ανεβασμένος να είναι ο Λέκα δεν μπορεί να καλύψει το κενό του Νικ , αυτό φάνηκε και χθες ( όποτε έπρεπε να το κάνει πέρσι απλά χάσαμε και με μικρές ομάδες και χωρίς καλό μπασκετ ούτε από εμάς , αλλά ούτε και από αυτές πχ Βαλένθια έξω.)

Στο υπάρχον σχήμα όπως λένε οι περισσότεροι ο Ιαν είναι περιττός.
Και υπάρχουν και 2 παίκτες που πρέπει να ανέβουν επίπεδο αναγκαστικά για να μην υπάρχουν θέματα με τις θέσεις ( Μήτολγου έστω 10 καλά λεπτά & Παπαγιάνης γιατί από τέρας κάτω από την ρακέτα δεν έχουμε κανέναν! καλός ο Λάσμε και ο Γκιστ αλλά για άλλα πράγματα )

Οι Βασικοί μας όπως το βλέπω εγώ θα είναι :
Νικ - Κιθ - Παπαπέτρου - Τόμας - Γκιστ

- Οπότε δεν μπορεί το Τόμας-Γκιστ να κατεβάζει περισσότερα ριμπάουντ από πέρσι όταν είχαμε κ θέμα με τον 1 χρόνο μικρότερο Γκιστ και Κρις αντίστοιχα! ( η συνησφορά του Ιωάννη δεν θα είναι τέτοια που να αλλάζει τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι )


Λέκα - Παπάς - Θανάσης - Μήτολου - /Λάσμε

- Το ρίσκο Γκιστ Λάσμε μπορεί να βγάζει το χρόνο στο 5 αλλά υπάρχει και η τρύπα στο 4 . ( εκεί θα παίζουν εις βάρος μας μερικές ομάδες ) και ο Τόμας αν δεν μπορεί αν πατάει ρακέτα θα είναι ρηχός ως προς την βοήθεια που θα δίνει.

11- 12 : Ματ/Παπαγιάνης και εδώ έχουμε το ρίσκο του Ματ.

Θα δούμε στο πρώτο ματς έξω τι κάνουμε.




stefkorner
QUOTE (Putnam @ Sep 29 2018, 06:52 ) *
- συγκινηθηκα με το ταπιδι του λασμε και εξεπλαγην που τον ειδα να ρολαρει με ντριπλα

- ο μητογλου εξακολουθει να χανει καλαθια μονος του κατω απο την στεφανη (νευρικοτητα) και εξακολουθει να τρωει τριποντα στην μαπα απο αντιπαλους κοντους, δεν πρεπει να δινει τοσο χωρο φοβουμενος οτι θα τον περασουν στα ποδια, στην τελικη καλυτερα να φας 2 παρα 3 ποντους (+ την ψυχολογια που δινει το τριποντο), τακτικα παντως ειναι σωστος σε αντιθεση με περυσι


-o Λασμε ισως ειναι απο τις σπανιες περιπτωση παικτων ,που οσο μεγαλωνε τοσο καλυτερος γινοταν επιθετικα ,γιατι τεχνικα βελτιωνοταν στις λεπτομερειες! η κινηση αυτη που λες να ρολαρει με ντριμπλα ,χρησιμοποιοντας το σωμα του αντιπαλου ,ανεξαρτητα απο το ποσα κυβικα ειναι αυτος..ειναι τελειοποιημενη ! εμενα επισης με φτιαχνει και το γλυκο του σουτακι απο μεση αποσταση wink.gif

- ο Μητογλου ναι εξακολουθει να χανει εξ επαφης ,φαινομενικα ευκολα καλαθια ! τα μεγαλα του πλοκαμια χρειαζονται ακομα κοντρολαρισμα σε τεχνικες λεπτομερειες ! βασικα τις κινησεις του προς το καλαθι εχει βελτιωσει περισσοτερο,απο τα τελειωματα !
στα τριποντα που τρωει απο κοντους ειναι θεμα συναρμογης οταν αμυνεται να ελεγχει καλυτερα το σωμα και τα μακρια του χερια ! παντως ειναι πολυ καλος στο να τους ακολουθει στην ντριμπλα !κ καλος κλεφτης σχετικα.
εγω μονο ανησυχησα που το καλο του τριποντακι δεν το ειδαμε ουτε χθες! υποθετω επειδη ηταν απο πριν καλο ,το χει αφησει λιγο στην ακρη,στην προπονηση του! ελπιζω ομως να μην τον αφησει κ αυτο... rolleyes.gif
θα ειναι κριμα να χασει ενα απο τα καλυτερα σημεια στο παιχνιδι του !

irving
QUOTE(Putnam @ Sep 29 2018, 01:52 ) *
- ο μητογλου εξακολουθει να χανει καλαθια μονος του κατω απο την στεφανη (νευρικοτητα) και εξακολουθει να τρωει τριποντα στην μαπα απο αντιπαλους κοντους, δεν πρεπει να δινει τοσο χωρο φοβουμενος οτι θα τον περασουν στα ποδια, στην τελικη καλυτερα να φας 2 παρα 3 ποντους (+ την ψυχολογια που δινει το τριποντο), τακτικα παντως ειναι σωστος σε αντιθεση με περυσι

το σουτ μετα απο ντριπλα ειναι αυτο που θα επιλεξεις να δωσεις. εχει λιγοτερες πιθανοτητες να μπει απο ολα τα αλλα σουτ και ειδικα σε συγκριση με ενα ευκολο λει απ. οποτε τους αφηνεις να σουταρουν τετοια τριποντα και αμα τα βαλουν μαγκια τους.
pan24
Υπαρχουν καποια καλα και καποια κακα δειγματα απο τα φιλικα ωστοσο οσο κλισε φραση κι αν ειναι τα φιλικα ειναι για τους προπονητες να βγαζουν συμπερασματα.Για εμας ειναι μονο για να δουμε λιγο μπασκετ μετα το καλοκαιρι και να συμπερανουμε μονο καποια πολυ βασικα πραγματα

Για παραδειγμα λεμε για την επιθεση μας και πως θα κυλαει αλλα στα φιλικα κανενας(πλην της ΑΕΚ φετος) δεν παιζει ζωνη
Αυτο θα τεσταρε το αν και κατα ποσο εχουμε θεμα με το σουτ

Οι νικες και οι ηττες στα φιλικα επισης δεν λενε πολλα(εκτος ισως απο οταν μιλαμε για μεγαλες διαφορες) γιατι ουτε εμεις ουτε οι αλλοι παιζουμε με την ενταση που θα παιζαμε σε επισημο

Ουτε η πιεση προς τους παικτες ειναι η ιδια με αυτη σε ενα σημαντικο παιχνιδι
EXASFAIROS
Ξεκινάμε σιγά σιγά...
Στιγμιότυπα από φιλικά είδα μόνο και η επιφανειακη μου προσέγγιση με βάση την εικόνα των 2 παιχνιδιών του τουρνουά.
Μερικές παρατηρήσεις,συγκρίσεις,ελπίδες...


Καταρχήν όσο ο Νικ είναι υγιής (και πρέπει να προσέξουμε να είναι και ξεκουραστος)....το άτομο έχει σταθεροποιηθεί σε άλλη διάσταση.Αν βελτιώσει και στατιστικά τριποντου δεν φοβάμαι καθόλου μα καθόλου κανέναν.

Λεκα:ένα από τα ίδια αλλά με δίψα και ελπίζω....ωριμοτητα.Αναγκαστικα κάποιος πρέπει να είναι ταυτόχρονα στην 5αδα μαζί του και να δίνει τις ασσιστ.ας κατεβάζει αλλά μετά ας γίνεται 2αρι.Πρεπει να γίνουν πάνω του plays για εκτελέσεις τριποντου(θυμίζω ότι στην Ζαλγκιρις τόσο ποσοτικά όσο και στατιστικά ήταν σε πολύ καλό δρομο).

Λανγκφορντ....παιδια εγώ πιστεύω θα είναι ο....ρυθμιστης πολλών αποτελεσμάτων.Η εικόνα του επιθετικά πολύ θετική.Για μένα θα είναι μια από τις 2-3 αποκαλύψεις. Με αναφωνεί λιγότερο από όταν ο Τζέιμς είχε την μπάλα στα χέρια του.θετικη αύρα.

Παππας:ο κλασσικός Παππας με τα καλά και τα κακά του.Δεν γκρινιάζω.Πιστευω φετοςθαμιλησει και η ωριμοτητασε πολλούς παίχτες.Περαν από τους ίδιους θα βοηθήσει και το πλαίσια με έμπειρους παίχτες γύρω τους.

Λοτζεσκι:Αν είναι υγιής θα βοηθήσει τα μέγιστα.Για μένα είναι η νούμερο 3 αποκάλυψη (μετά τον Λανγκφορντ και πιστεύω τον...Λασμε στο 4)

Παπαπέτρου.Δουλεια,πολύ δουλειά στο σώμα και στο σουτ χρειάζεται.Αν γίνουν και τα κατάλληλα plays πάω του και πετυχαίνει στόχο θα εκτοξευθεί.Αμυντικα πιστεύω δεν θα αργήσει να βρει αυτό που του ζητάει ο Τσαβι...στο σουτ πιστεύω θα αργήσει λίγο να σταθεροποιηθεί και να γίνει πιο ευέλικτος.

Θανασης:Πιστεύω ότι φέτος με μια πολύ πιο αμυντικογενη ομαδα(τουλάχιστον 7-8αδα)θα είναι ο πιο επιτυχης,χρήσιμος συνδετικός κρίκος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικα στις5αδες που θα παρατάσσονται.

Τομας:εγώ δεν περιμένω να κάνει το κάτι τρελό.Θελω απλά να είναι πολυβόλο από τα 6,75 και αν δύναται να δουλεύει αμυντικά στα συστήματα του Τσαβι το κατά δύναμη.Αν μπορει και ο Τσαβι να μαγειρέψει αμυντικά κρύβοντας τις αδυναμίες των "τεμπέληδων" αμυντικά παιχτων.

Ο Μιτογλου πιστεύω θα κάνει ομαλά το στεπ απ χωρίς να προσδοκώ κάτι τρελό και να έχω τις τρελές απαιτήσεις.

Λασμε:Αν ο Τσαβι μαγειρέψει αμυντικά πιστεύω θα δούμε ένα πλουραλιστη Λασμε και θα τρίβουμε τα μάτια μας.κυριως ως 4αρι η με αλλαγές στο 4-5 ανάλογα με το σύστημα του προπονητή στην κατεβάσια.Ειναι λιγότερο beast αλλά επ ουδενί soft....ειδα όμως κάτι άλλο Πέραν από το σουτ μέσης απόστασης βλέπω καλύτερη κίνηση του σώματος του με την μπάλα.Αν το βελτιώσει και χωρίς αυτήν πιστεύω ότι θα είναι ο παίχτης παγίδα της αντίπαλης ομάδας.Πονταρω με αυτά τα λίγα που είδα ότι θα είναι η ΤΟΠ αποκάλυψη σε συνεισφορά και μετά Λανγκφορντ και Λοτζεσκι.Για Νικ δεν το συζητάω καν ...παει στον αυτόματο.

Γκιστ:Αν δω τον περσινό Γκιστ δεν φοβάμαι.φτανει να μην μπερδεύεται με Λασμε και λοιπούς στην θέση που θα πάρει στην ρακετα.Του δίνω ένα δίμηνο να μπει για τα καλά στον ρόλο του.

Βουγιουκας:αργά τα χα αλλά ο Ίαν εκεί που θα χρειαστεί θα μπαίνει.Προβληματιζομαι στο κατά πόσο ο Τσαβι θα βρει τα κατάλληλα σχήματα χρησιμοποιώντας δεινόσαυρος στο τερέν καθώς και η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας 5αδας.

Παπαγιάννης:Πολυ,πολύ,πολύ δουλειά στο σώμα και θα εκτοξευθεί.υπομονη.


Για τους λοιπούς ευελπιστώ να σταθούν καλά στην Α1 ξεκουράζονται τα βασικά γκαρντ.


Γενικά μου βγαίνει μια θετικότητα αύρα που καμία σχέση δεν έχει με τον προβληματισμό μου την περίοδο των μεταγραφών...Βασικος παράγοντας ο Νικ και πιστεύω όλα θα πάνε καλά.Νιωθω ότι κάτι πολυ καλό θα βγει φέτος μετά τα Χριστουγεννα.οχι απλώς καλό.Το κλίμα στην ομάδα και τα άτομα που την αποτελούν μου βγάζει λιγότερο άγχος και πίεση...που μπορεί να σου φέρει καλύτερα αποτελέσματα από πέρσι και να μπερδέψει τον αντίπαλο.

Φέτος θα είμαστε πολύ πιο καλά αμυντικα

Ποντάρω λοιπόν σε δυνατό Παναθηναϊκό με Νικ,Λανγκφορντ,Λοτζο,Λασμε,Γκιστ να πρωταγωνιστούν
Και να ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι αργά η γρήγορα φτάνοντας σε ικανοποιητικό επίπεδο
qspock
Mια πρωτη εικονα απο το "Παυλος Γιαννακοπουλος":

Θετικα:
1) Η αμυνα. Ολοι παιζουν, δε βαριεται κανενας.
2) Ο Λασμε ειναι ο Λασμε που ξερουμε. Σα να μη γερασε καθολου.
3) Ο Τομας ειναι μια φτωχοτερη και κοντυτερη εκδοση του Σιγκλετον. Μεχρι τωρα τα εχει παει πολυ καλα, ΑΛΛΑ δεν μπορει να μαρκαρει στο ζωγραφιστο ουτε για πλακα.
4) Υπαρχουν παιχτες σε ολες τις θεσεις.

Αρνητικα:

1) Ο Τσαβι δειχνει να εχει κατασταλαξει σε χρησιμοποιηση για καποια διαστηματα Γκιστ-Τομας κατω απο τα καλαθια, ενα σχημα που εβαλε τη Φενερ στο παιχνιδι μετα το αρχικο ξεσπασμα του ΠΑΟ. Ειναι εμφανες οτι Γκιστ και Τομας μαζι απλα δεν μπορουν στις θεσεις 5-4.

2) Αν πει να τραυματιστει καποιο απο τα γκαρντ, εκει μπαινει μεσα ο Σακελαριου ή ο Καλαιτζακης. Κι ακομα χειροτερα, εκτος του Καλαθη, οι Λεκαβιτσιους, Παππας, Λανκφορτ δεν εχουν θεση βασικου ή αναπληρωματικου σε καμια απο τις ομαδες που διεκδικουν την Ευρωλιγκα. Αρα η περιφερεια ειναι θεωρητικα φτωχη. Πολυ φτωχη. Μια ενισχυση θα ηταν ευπροσδεκτη.

3) Ο Λανκφορντ δε μου γεμιζει το ματι. Το οτι ο Τζειμς εβγαινε περισσοτερο απο το συστημα δε λεει κατι, γιατι αυτος τα εχωνε. Ο Λανκφορντ οταν τον παιξουν και αμυνα της προκοπης δε ξερω αν τα καταφερει. Δε δειχνει να εχει την αποτελεσματικοτητα του παρελθοντος. Ειδικα οσον αφορα την εκρηκτικοτητα η οποια βαραει αρνητικα νουμερα οπως τον βλεπω. Βεβαια ειναι ακομα νωρις...

4) Η ελαχιστη χρησιμοποιηση του Θαναση ειναι κατι εξαιρετικα ανυσηχητικο. Το οτι εναι κεφατος ο Παπαπετρου ειναι καλο, αλλα αμα τρωει χρονο απο τον Θαναση, τοτε ποιο το κερδος? Γιατι ο Θανασης κατ εμε μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα στη δευτερη χρονια του ειδικα αν τον εμπιστευεται ο προπονητης. Βεβαια ταυτοχρονο σχημα Θαναση Παπαπετρου ειναι αγωστο αν θα προτιμιθει.


Σε γενικες γραμμες τα συμπερασματα ειναι θετικα. Αλλα να βαζουμε την ομαδα εκει που της αρμοζει βασει των τελευταιων αποτελεσματων που εχει φερει τα προηγουμενα χρονια. Με λιγα λογια, ειναι σαφως κατω απο τη Φενερ, η οποια επαιζε χωρις τον Βεσελι και μεσα στο ΟΑΚΑ...

Ας δουμε και τα επισημα και τα ξαναελεμε.
Johnny Marv
Quiz έτσι για να περνάμε τον χρόνο μας λίγο πιο όμορφα και μπασκετικά..

Με αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα , που πιστεύετε πως θα υστερεί η ομάδα φέτος , για ποιον λόγο και ποιοι φταίνε για αυτό ; Επίσης πως θα μπορούσε αυτό να βελτιωθεί . Τέλος πείτε και τα δυνατα σημεία της ομάδας και σε ποιους θα βασιστούμε κυρίως . Περιγράψατε γενικώς τι πιστεύετε πως θα δούμε φέτος (αρνήθηκα-θετικά) και θα δούμε ποιος θα πέσει πιο μέσα
Putnam
ο λιθουανος σε ματς που ηταν το βασικο πλει μεικερ, χωρις τον καλαθη στην 12αδα ωστε να αισθανεται "απειλη" οτι θα γινει ευκολα αλλαγη, χωρις καν τον λανκφορντ, με καλαιτζακη και σακελλαριου να ειναι οι αλλαγες, με αντιπαλη ομαδα πολυ χαμηλου επιπεδου, παρ' ολα αυτα καταφερε να φανει κακος, να τον εξοντωνουν με σκριν για πλακα, να χανει τον παικτη του, να μην μπορει να δημιουργησει κ.ο.κ.

τι συμβαινει με αυτον τον παικτη? ελπιζω να προοδευσει κι αλλο ο λουντζης φετος και να τον αντικαταστησει του χρονου, ουτε που θα τον θυμομαστε σε λιγα χρονια οτι επαιζε σε εμας


για τον καλαιτζακη να πω οτι στο Α ημιχρονο εμοιαζε να μην ξερει τι πρεπει να κανει στο γηπεδο περα απο το να φανει επιθετικα ο ιδιος, στο δευτερο απλοποιησε το παιχνιδι του και λειτουργησε ως οφειλε σαν ποιντ γκαρντ, βεβαια τοτε η διαφορα ειχε εκτοξευθει

απορω πως αυτο το παιδι δεν εμαθε απο τα παθηματα των συνομιλικων του, αν εισαι πιτσιρικας δεν προκειται να ψηθεις στον παναθηναικο, επρεπε να ειχε δωθει δανεικος το καλοκαιρι αντι να χανει εναν ακομη χρονο σε γκαρμπατζ ταιμ και προπονησεις
all_around
QUOTE(Putnam @ Oct 3 2018, 21:53 ) *
για τον καλαιτζακη να πω οτι στο Α ημιχρονο εμοιαζε να μην ξερει τι πρεπει να κανει στο γηπεδο περα απο το να φανει επιθετικα ο ιδιος, στο δευτερο απλοποιησε το παιχνιδι του και λειτουργησε ως οφειλε σαν ποιντ γκαρντ, βεβαια τοτε η διαφορα ειχε εκτοξευθει

απορω πως αυτο το παιδι δεν εμαθε απο τα παθηματα των συνομιλικων του, αν εισαι πιτσιρικας δεν προκειται να ψηθεις στον παναθηναικο, επρεπε να ειχε δωθει δανεικος το καλοκαιρι αντι να χανει εναν ακομη χρονο σε γκαρμπατζ ταιμ και προπονησεις


Πιστεύω ότι φέτος Α1 θα ακολουθηθεί το σημερινό πείραμα...οι μεγάλοι σε ηλικία ξένοι και ο Νικ θα κάνουν ροτέισον για ξεκούραση (όχι μόνο οι τρεις σημερινοί), έτσι θα βρεθεί κανονικός αγωνιστικός χρόνος για Καλαϊτζάκη και Σακελλαρίου
stefkorner
QUOTE (Putnam @ Oct 4 2018, 02:53 ) *
ο λιθουανος σε ματς που ηταν το βασικο πλει μεικερ, χωρις τον καλαθη στην 12αδα ωστε να αισθανεται "απειλη" οτι θα γινει ευκολα αλλαγη, χωρις καν τον λανκφορντ, με καλαιτζακη και σακελλαριου να ειναι οι αλλαγες, με αντιπαλη ομαδα πολυ χαμηλου επιπεδου, παρ' ολα αυτα καταφερε να φανει κακος, να τον εξοντωνουν με σκριν για πλακα, να χανει τον παικτη του, να μην μπορει να δημιουργησει κ.ο.κ.

τι συμβαινει με αυτον τον παικτη? ελπιζω να προοδευσει κι αλλο ο λουντζης φετος και να τον αντικαταστησει του χρονου, ουτε που θα τον θυμομαστε σε λιγα χρονια οτι επαιζε σε εμας


για τον καλαιτζακη να πω οτι στο Α ημιχρονο εμοιαζε να μην ξερει τι πρεπει να κανει στο γηπεδο περα απο το να φανει επιθετικα ο ιδιος, στο δευτερο απλοποιησε το παιχνιδι του και λειτουργησε ως οφειλε σαν ποιντ γκαρντ, βεβαια τοτε η διαφορα ειχε εκτοξευθει

απορω πως αυτο το παιδι δεν εμαθε απο τα παθηματα των συνομιλικων του, αν εισαι πιτσιρικας δεν προκειται να ψηθεις στον παναθηναικο, επρεπε να ειχε δωθει δανεικος το καλοκαιρι αντι να χανει εναν ακομη χρονο σε γκαρμπατζ ταιμ και προπονησεις


Ο Λεκα το χει δειξει απο την περασμενη σεζον αυτο!μια ανεξηγητη ασταθεια ,ακομα και οταν ο αντιπαλος ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου,καταφερνει..οπως λες,να ειναι κακιστος ! και παιζει να τον δεις με την Μακαμπι να πεταει ,οπως στο τουρνουα Γιαννακοπουλος!

για τον Καλαιτζακη ανησυχω περισσοτερο ,γιατι βλεπω εναν χειροτερο παικτη σε σχεση με τον περσινο !πολυ κακο αυτο,οταν μιλαμε για παικτη που ηλικιακα επρεπε να κανει αλματα προοδου ! τον συγκρινεις τωρα με τον Μωραιτη και βλεπεις εναν πολυ πιο ανωριμο παικτη ,με χτυπητες αδυναμιες,που δεν εχει φτιαξει καθολου !μεσολαβησε μια προετοιμασια και θα πω και εγω οτι θα ηταν καλυτερο να ειχε βρεθει ομαδα για δανεισμο!οχι ομως οτι ειναι τοσο αργα για κατι τετοιο...


QUOTE (all_around @ Oct 4 2018, 02:58 ) *
Πιστεύω ότι φέτος Α1 θα ακολουθηθεί το σημερινό πείραμα...οι μεγάλοι σε ηλικία ξένοι και ο Νικ θα κάνουν ροτέισον για ξεκούραση (όχι μόνο οι τρεις σημερινοί), έτσι θα βρεθεί κανονικός αγωνιστικός χρόνος για Καλαϊτζάκη και Σακελλαρίου


καθολου κανονικος θα ελεγα εγω ! ο χρονος που θα συνεχιζει να βρισκει θα ειναι σε ματς που θα εχουν κριθει απο την στιγμη που θα παταει παρκε (καλα σημερα μιλαμε για συνθηκη ακομα πιο ιδιαιτερη)
δεν δειχνει αλλωστε τελευταια οτι μπορει να διεκδικησει κατι παραπανω με αυτα που δειχνει στα ματς,που του χαριζεται χρονος..
και δεν νομιζω να κερδισει ποτε κατι ουσιαστικο βρισκοντας τετοιο χρονο!το εχουμε ξαναδει κ με αλλους στο παρελθον!

ειδικα για γκαρντ !η αποφαση οταν εχει την μπαλα στα χερια διαφερει απολυτα οταν την παιρνει σε ματς που δεν κρινεται το παραμικρο !και να ξερει πως οσα λαθη και να κανει θα του πουν : <δεν πειραζει μικρε>..
all_around
QUOTE(stefkorner @ Oct 3 2018, 22:08 ) *
καθολου κανονικος θα ελεγα εγω ! ο χρονος που θα συνεχιζει να βρισκει θα ειναι σε ματς που θα εχουν κριθει απο την στιγμη που θα παταει παρκε (καλα σημερα μιλαμε για συνθηκη ακομα πιο ιδιαιτερη)
δεν δειχνει αλλωστε τελευταια οτι μπορει να διεκδικησει κατι παραπανω με αυτα που δειχνει στα ματς,που του χαριζεται χρονος..
και δεν νομιζω να κερδισει ποτε κατι ουσιαστικο βρισκοντας τετοιο χρονο!το εχουμε ξαναδει κ με αλλους στο παρελθον!

ειδικα για γκαρντ !η αποφαση οταν εχει την μπαλα στα χερια διαφερει απολυτα οταν την παιρνει σε ματς που δεν κρινεται το παραμικρο !και να ξερει πως οσα λαθη και να κανει θα του πουν : <δεν πειραζει μικρε>..


Ισχύει το τελευταίο σκέλος (για τη σημαντικότητα ενός αγώνα). Αποκλείεται να τον δούμε σε ματς πιο σοβαρό εκτός αν (χτύπα ξύλο) χτυπήσουν οι βασικοί... Αλλά σήμερα δεν μπήκε σε γκαρμπατζ ταίμ αλλά σχετικά νωρίς (δεν τραβούσε καθόλου και ο Λέκα)... φυσικά άλλη η σημαντικότητα του ματς που όλοι ξέραμε ότι ομάδα Β Εθνικής δεν μπορεί να αφήσει έξω τον ΠΑΟ...

Ισχυεί ωστόσο ότι έχει πάρα πολλά να βελτιώσει και μοιάζει τελείως άγουρος...
stefkorner
QUOTE (all_around @ Oct 4 2018, 03:20 ) *
Ισχύει το τελευταίο σκέλος (για τη σημαντικότητα ενός αγώνα). Αποκλείεται να τον δούμε σε ματς πιο σοβαρό εκτός αν (χτύπα ξύλο) χτυπήσουν οι βασικοί... Αλλά σήμερα δεν μπήκε σε γκαρμπατζ ταίμ αλλά σχετικά νωρίς (δεν τραβούσε καθόλου και ο Λέκα)... φυσικά άλλη η σημαντικότητα του ματς που όλοι ξέραμε ότι ομάδα Β Εθνικής δεν μπορεί να αφήσει έξω τον ΠΑΟ...


ναι ,αυτο !κατα βαση σαν φιλικο αντιμετωπιστηκε,καθως δεν υπηρχε η παραμικρη πιθανοτητα να προκυψει ανταγωνιστικο ματς,απο αποψη τελικου αποτελεσματος! και παλι σημερα δεν ειδαμε κατι ιδιαιτερα ενθαρυντικο απο τον Καλαιτζακη !στα τοσα λεπτα μονο ενα καλο ξεσπασμα 1-2 λεπτων ειχε,εκει που εβαλε κ το καλαθι-φαουλ!
εγω 13 μηνες πριν (που τοσο μετρανε πολλαπλασια για τετοιας ηλικιας παικτες)θυμαμαι να ειχα κατενθουσιαστει με την παρουσια του,στα φιλικα κοντρα σε ευρωλιγκατες ομαδες ,στο οακα!
ολος αυτος ο ενθουσιασμος εχει κιολας φυγει .. dry.gif
Johnny Marv
Εγώ πήγα στο μετς σήμερα και δεν θέλω να μιλήσω καν για τον αγώνα , θέλω μόνο να πω ότι οι οργανωμένοι του παο είναι σιχάματα (και είμαι σχεδόν φανατικός κι εγώ με τον παο) . Πιστεύω καταστρέφουν το άθλημα . Από τη μια ήταν αυτή και από την άλλη 10χρονα παιδιά από τις ακαδημίες του παγκρατιου στα οποια οι οργανωμένοι έκαναν κωλοδάχτυλα και τα έβριζαν . Εγώ αρκετές φορές πηγαίνω και κάθομαι στους οργανωμένους για την αδρεναλίνη και τα λοιπά και σήμερα που έκατσα πάλι μαζί του παράτησα ένα αισχρό θέαμα . Ήταν ένα παιδί (18-20 ετών περίπου τον έκοψα) ο οποιος έβγαλε βίντεο τον αγώνα από ότι κατάλαβα και Καταλαθος πήρε και μια φάτσα στον φακό . Οι οργανωμένοι λοιπόν του πήραν το κινητό και 3 από αυτούς τον έπιασαν από τα μπράτσα και τον έβγαλαν έξω από το γήπεδο . Εγώ ακολούθησα να δω τι θα γίνει και είδα να τον δέρνουν αναλεητα κάτι 35αρηδες . Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν τους αποθεώνει ο γιαννακοπουλος και όλοι . Και οι αστυνομικοί βέβαια στο κόσμο τους
Kalispera
QUOTE (Johnny Marv @ Oct 4 2018, 02:16 ) *
Εγώ πήγα στο μετς σήμερα και δεν θέλω να μιλήσω καν για τον αγώνα , θέλω μόνο να πω ότι οι οργανωμένοι του παο είναι σιχάματα (και είμαι σχεδόν φανατικός κι εγώ με τον παο) . Πιστεύω καταστρέφουν το άθλημα . Από τη μια ήταν αυτή και από την άλλη 10χρονα παιδιά από τις ακαδημίες του παγκρατιου στα οποια οι οργανωμένοι έκαναν κωλοδάχτυλα και τα έβριζαν . Εγώ αρκετές φορές πηγαίνω και κάθομαι στους οργανωμένους για την αδρεναλίνη και τα λοιπά και σήμερα που έκατσα πάλι μαζί του παράτησα ένα αισχρό θέαμα . Ήταν ένα παιδί (18-20 ετών περίπου τον έκοψα) ο οποιος έβγαλε βίντεο τον αγώνα από ότι κατάλαβα και Καταλαθος πήρε και μια φάτσα στον φακό . Οι οργανωμένοι λοιπόν του πήραν το κινητό και 3 από αυτούς τον έπιασαν από τα μπράτσα και τον έβγαλαν έξω από το γήπεδο . Εγώ ακολούθησα να δω τι θα γίνει και είδα να τον δέρνουν αναλεητα κάτι 35αρηδες . Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν τους αποθεώνει ο γιαννακοπουλος και όλοι . Και οι αστυνομικοί βέβαια στο κόσμο τους

Ναι θυμάμαι και γω ένα αντίστοιχο περιστατικό στον αγώνα που κάναμε το 2-1 επι της Μπαρτσελόνα του Πασκούαλ,και ένα παλικάρι έβγαλε το κινητό του για να βγάλει βίντεο τον αγώνα,ώσπου ξαφνικά βλέπω έναν οργανωμένο να του αρπάζει το κινητό και να το πετάει κάτω με μένος.Περιττό να πω οτι το κινητό έγινε θρύψαλα.Μακάρι κάθε γήπεδο στον κόσμο να μην επέτρεπε την είσοδο σε κανέναν νταη και ευέξαπτο αλητάκο,αλλά τι να κάνουμε υπάρχουν κι αυτοί.
basket72
QUOTE (Kalispera @ Oct 4 2018, 04:52 ) *
Ναι θυμάμαι και γω ένα αντίστοιχο περιστατικό στον αγώνα που κάναμε το 2-1 επι της Μπαρτσελόνα του Πασκούαλ,και ένα παλικάρι έβγαλε το κινητό του για να βγάλει βίντεο τον αγώνα,ώσπου ξαφνικά βλέπω έναν οργανωμένο να του αρπάζει το κινητό και να το πετάει κάτω με μένος.Περιττό να πω οτι το κινητό έγινε θρύψαλα.Μακάρι κάθε γήπεδο στον κόσμο να μην επέτρεπε την είσοδο σε κανέναν νταη και ευέξαπτο αλητάκο,αλλά τι να κάνουμε υπάρχουν κι αυτοί.


Αμφότεροι είστε ωραίοι! (αναφέρομαι και στον Johnny Marv). Είναι σημαντικό που το λέτε για οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα σας. Τα λέμε κι εμείς για τους επιστήμονες του ΣΕΦ και του Καραϊσκάκης.
Έτσι έχουν δυστυχώς τα πράγματα με τους οργανωμένους των μεγάλων (και μικρότερων φαντάζομαι) ομάδων. Την "ακούνε" (λες και είναι παράσημο) ότι ανήκουν σε παράνομη ομάδα, φάση μαφία (ενίοτε βέβαια ανήκουν και στην πραγματική μαφία του τόπου τους....) και γι΄ αυτό πρέπει να παίρνουν τα μέτρα τους μην τυχόν και τους πιάσουν rolleyes.gif και βέβαια τιμωρούν όποιον τους τραβήξει στην κάμερα και μετά γυρνάνε στους δικούς τους κι αποθεώνονται ενώ γίνονται και είδωλα(...) κι αντικείμενα συζήτησης από τους μικρότερους.

Τραμπουκό- φάση γενικότερα. Αυτόν ξέρουν - αυτόν εμπιστεύονται ως τρόπο ύπαρξης.
villiskabas
Ολοι αυτοι ειναι καθρεφτης της κοινωνιας . Οταν κυβερνανε μαφιοζοι ναρκεμποροι και golden boys την χωρα για να μην πω τον πλανητη αυτα ειναι τα αποτελεσματα. Οι περισσοτεροι παιρνουν μια ομαδα για να στρατολογησουν τετοια αμυαλα οντα εκτος απο τους πολιτικους - επιχειρηματικους σκοπους! βαθεια συζητηση
golitog7
QUOTE(Johnny Marv @ Oct 4 2018, 01:16 ) *
Εγώ πήγα στο μετς σήμερα και δεν θέλω να μιλήσω καν για τον αγώνα , θέλω μόνο να πω ότι οι οργανωμένοι του παο είναι σιχάματα (και είμαι σχεδόν φανατικός κι εγώ με τον παο) . Πιστεύω καταστρέφουν το άθλημα . Από τη μια ήταν αυτή και από την άλλη 10χρονα παιδιά από τις ακαδημίες του παγκρατιου στα οποια οι οργανωμένοι έκαναν κωλοδάχτυλα και τα έβριζαν . Εγώ αρκετές φορές πηγαίνω και κάθομαι στους οργανωμένους για την αδρεναλίνη και τα λοιπά και σήμερα που έκατσα πάλι μαζί του παράτησα ένα αισχρό θέαμα . Ήταν ένα παιδί (18-20 ετών περίπου τον έκοψα) ο οποιος έβγαλε βίντεο τον αγώνα από ότι κατάλαβα και Καταλαθος πήρε και μια φάτσα στον φακό . Οι οργανωμένοι λοιπόν του πήραν το κινητό και 3 από αυτούς τον έπιασαν από τα μπράτσα και τον έβγαλαν έξω από το γήπεδο . Εγώ ακολούθησα να δω τι θα γίνει και είδα να τον δέρνουν αναλεητα κάτι 35αρηδες . Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν τους αποθεώνει ο γιαννακοπουλος και όλοι . Και οι αστυνομικοί βέβαια στο κόσμο τους

Αγαπητέ φίλε δεν είναι οι οργανωμένοι του Παο "κτήνη αμόρφωτα" όπως λες αλλά οι οργανωμένοι γενικά. Όλοι ανεξαιρέτως! Από τις ίδιες οικογένειες βγαίνουν οπότε είναι τουλάχιστον κουτό να γίνονται διακρίσεις.
Paris87
Και γω που πιστευα οτι αγνοι επιχειρηματιες σκορπαν τα εκατ για την αγνη αγαπη προς την ομαδα..
icon_drunk.gif
shtarkws
To off topic να ληξει εδω

Δεν κριτικαρω τις αποψεις, λεω οτι δεν ταιριαζουν στο παρων τοπικ. Επισης παρακαλω την προσοχη σας στην διατυπωση ορισμενων θεσεων.
basketikos13
QUOTE(Johnny Marv @ Oct 2 2018, 04:15 ) *
Quiz έτσι για να περνάμε τον χρόνο μας λίγο πιο όμορφα και μπασκετικά..

Με αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα , που πιστεύετε πως θα υστερεί η ομάδα φέτος , για ποιον λόγο και ποιοι φταίνε για αυτό ; Επίσης πως θα μπορούσε αυτό να βελτιωθεί . Τέλος πείτε και τα δυνατα σημεία της ομάδας και σε ποιους θα βασιστούμε κυρίως . Περιγράψατε γενικώς τι πιστεύετε πως θα δούμε φέτος (αρνήθηκα-θετικά) και θα δούμε ποιος θα πέσει πιο μέσα


Εγω θεωρω οτι η φετινη ομαδα καπου κερδιζει και καπου χανει.
Επισης πρεπει να σταθουμε σε 2 παραμετρους:
- Συγκρινουμε την ομαδα με το πως ξεκινησε την σεζον μεχρι φλεβαρη- η με το πως τελείωσε -τζειμς-

Θεωρω οτι στην περιφερεια ειμαστε καλυτερα απο περσι, αν ο καλαθης κινηθει στα περσινα του επιπεδα.
Εφυγε ο τζειμς που ειναι ο εκρηκτικοτερος αλτικοτερος και γρηγοροτερος ποιντ γκαρντ στην ευρωπη, αλλα ηρθε ο λανγκφορντ που ειναι πιο δεινος σκορερ και πιο κοντρολαρισμενος.
Ο παππας θα εχει ρολο και τον πιστευω, ο λεκαβιτσιους θα ξεψαρωσει μετα την χρονια προσαρμογης του και αν ο κλαθης ειναι ο περσινος καλαθης ειμαστε καλυτερα.

Στο 3 λειπει η ποιοτητα του ριβερς που μπορουσε να σου αλλαξει ενα παιχνιδι. Ο παπαπετρου ειναι καλυτερος αμυντικος, καλυτερος στο ποστ, μπορει να παιξει και 4 -βεβαια ο ριβερσς μπορουσε να παιξει και 2-, αλλα παιχνιδι ο παπαπετρου δεν μπορει να σου παρει.
Ας ελπισουμε τουλαχιστον αυτη η ποιοτητα που λεγεται λοτζεσκι να μην εχει φετος τραυματισμους.

Στο 4 εχουμε ξακαθαρη υποβαθμιση με τομας αντι σιγκλετον. Ο κρις ειναι αναμεσα στο τοπ 5 τεσσαρια της ευρωπης την τελευταια τριετια. Ο τομας δεν ειναι καν καθαρο 4αρι. Εδω ελπιζουμε σε μια τεραστια προσαρμογη του μητογλου στο κορυφαιο επιπεδο για 10-15 λεπτα, ελπιδα ομως που δεν προκυπτει τουλαχιστον αμεσα.

Στο 5 υπαρχει τεραστια αναβαθμιση με λασμε και παπαγιαννη να αντικαθιστουν ουσιαστικά τον ογκαστ που δεν ακουμμπησε στην ευρωλιγκα και τον πειν που επαιξε ελαχιστα και δεν προσαρμοστηκε καθολου.
Λασμε και παπαγιαννη θα βοηθησουν τον γκιστ -απο τους καλυτερους σεντερ στην ευρωλιγκα- να παραμεινει ξεκουραστος αφου περσι ουσιαστικα εβγαλε την σεζον μονος του και μετα τον γεναρη ειχε σκασει.
Ο ιαν νομιζω οτι θα δωσει καποιες βοηθειες στην αρχη στην ευρωλιγκα με την εμπειρια του μεχρι να προσαρμοστει ο παπαγιαννης αλλα μετα την μεση της σεζον θα περιοριστει στην α1.

- ΓΕΝΙΚΩΣ ΦΕΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ -ΡΙΒΕΡΣ, ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ-
G-arenas
QUOTE (basketikos13 @ Oct 4 2018, 21:16 ) *
Εγω θεωρω οτι η φετινη ομαδα καπου κερδιζει και καπου χανει.
Επισης πρεπει να σταθουμε σε 2 παραμετρους:
- Συγκρινουμε την ομαδα με το πως ξεκινησε την σεζον μεχρι φλεβαρη- η με το πως τελείωσε -τζειμς-

Θεωρω οτι στην περιφερεια ειμαστε καλυτερα απο περσι, αν ο καλαθης κινηθει στα περσινα του επιπεδα.
Εφυγε ο τζειμς που ειναι ο εκρηκτικοτερος αλτικοτερος και γρηγοροτερος ποιντ γκαρντ στην ευρωπη, αλλα ηρθε ο λανγκφορντ που ειναι πιο δεινος σκορερ και πιο κοντρολαρισμενος.
Ο παππας θα εχει ρολο και τον πιστευω, ο λεκαβιτσιους θα ξεψαρωσει μετα την χρονια προσαρμογης του και αν ο κλαθης ειναι ο περσινος καλαθης ειμαστε καλυτερα.

Στο 3 λειπει η ποιοτητα του ριβερς που μπορουσε να σου αλλαξει ενα παιχνιδι. Ο παπαπετρου ειναι καλυτερος αμυντικος, καλυτερος στο ποστ, μπορει να παιξει και 4 -βεβαια ο ριβερσς μπορουσε να παιξει και 2-, αλλα παιχνιδι ο παπαπετρου δεν μπορει να σου παρει.
Ας ελπισουμε τουλαχιστον αυτη η ποιοτητα που λεγεται λοτζεσκι να μην εχει φετος τραυματισμους.

Στο 4 εχουμε ξακαθαρη υποβαθμιση με τομας αντι σιγκλετον. Ο κρις ειναι αναμεσα στο τοπ 5 τεσσαρια της ευρωπης την τελευταια τριετια. Ο τομας δεν ειναι καν καθαρο 4αρι. Εδω ελπιζουμε σε μια τεραστια προσαρμογη του μητογλου στο κορυφαιο επιπεδο για 10-15 λεπτα, ελπιδα ομως που δεν προκυπτει τουλαχιστον αμεσα.

Στο 5 υπαρχει τεραστια αναβαθμιση με λασμε και παπαγιαννη να αντικαθιστουν ουσιαστικά τον ογκαστ που δεν ακουμμπησε στην ευρωλιγκα και τον πειν που επαιξε ελαχιστα και δεν προσαρμοστηκε καθολου.
Λασμε και παπαγιαννη θα βοηθησουν τον γκιστ -απο τους καλυτερους σεντερ στην ευρωλιγκα- να παραμεινει ξεκουραστος αφου περσι ουσιαστικα εβγαλε την σεζον μονος του και μετα τον γεναρη ειχε σκασει.
Ο ιαν νομιζω οτι θα δωσει καποιες βοηθειες στην αρχη στην ευρωλιγκα με την εμπειρια του μεχρι να προσαρμοστει ο παπαγιαννης αλλα μετα την μεση της σεζον θα περιοριστει στην α1.

- ΓΕΝΙΚΩΣ ΦΕΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ -ΡΙΒΕΡΣ, ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ-

φετος η ομαδα σε ποιοτητα ειναι αρκετα χειροτερη απο περσυ και εννοω με τζειμς μεσα. ειχαμε μια 5αδα περσυ φωτια που ομως δεν στελεχωθηκε καθολου σωστα και ετσι ουσιαστικα επαιζε μονη, με μονες εκλαμψεις κανα παππα ή κανα λοτζο.

φετος ειμαστε καλυτεροι στο βαθος του ροστερ ομως. εχουμε περισσοτερες επιλογες και μπορουμε να δοκιμασουμε περισσοτερα σχηματα.

αλλα και παλι θεωρω οτι εχουμε καποιες τεραστιες τρυπες που αν δεν καλυφθουν θα εχουμε προβληματα, στο 4 και στο 1. η σεζον παλι με μονο τον νικ ασσο δεν βγαινει. ειδικα να κανει καμια κοιλια ή δεν κανει την περσυνη σεζον(αν και πιστευω θα ειναι ακομα καλυτερος απο περσυ) και τελος θεωρω οτι οταν οι αντιπαλοι θα μας παιζουν με αλλαγες στα σκριν στα πικ του νικ, τοτε παλι θα κολλαμε. και σιγουρα θα προσπαθουν να τον πιεζουν πολυ και να του ριχνουν ξυλο για να του χαλασουν την ψυχολογια αλλα καμπατσο.

το πιο θετικο σημειο μεχρι στιγμης ειναι οτι ο τσαβι θελει επιτελους να τρεξει την ομαδα, να πιεζει πολυ μπροστα, να παιζει ζον πρες και να εχει υψηλο ρυθμο και κατοχες. βεβαια θα μου πειτε γιατι δεν το εκανε αυτο με πυραυλοκινητους νικ-τζειμς-κρις και το κανει φετος που εχει λιγοτερη αθλητικοτητα. τεσπα θα δειξει η σεζον ειναι μεγαλη!
Kalispera
QUOTE (G-arenas @ Oct 4 2018, 21:57 ) *
φετος η ομαδα σε ποιοτητα ειναι αρκετα χειροτερη απο περσυ και εννοω με τζειμς μεσα. ειχαμε μια 5αδα περσυ φωτια που ομως δεν στελεχωθηκε καθολου σωστα και ετσι ουσιαστικα επαιζε μονη, με μονες εκλαμψεις κανα παππα ή κανα λοτζο.

φετος ειμαστε καλυτεροι στο βαθος του ροστερ ομως. εχουμε περισσοτερες επιλογες και μπορουμε να δοκιμασουμε περισσοτερα σχηματα.

αλλα και παλι θεωρω οτι εχουμε καποιες τεραστιες τρυπες που αν δεν καλυφθουν θα εχουμε προβληματα, στο 4 και στο 1. η σεζον παλι με μονο τον νικ ασσο δεν βγαινει. ειδικα να κανει καμια κοιλια ή δεν κανει την περσυνη σεζον(αν και πιστευω θα ειναι ακομα καλυτερος απο περσυ) και τελος θεωρω οτι οταν οι αντιπαλοι θα μας παιζουν με αλλαγες στα σκριν στα πικ του νικ, τοτε παλι θα κολλαμε. και σιγουρα θα προσπαθουν να τον πιεζουν πολυ και να του ριχνουν ξυλο για να του χαλασουν την ψυχολογια αλλα καμπατσο.

το πιο θετικο σημειο μεχρι στιγμης ειναι οτι ο τσαβι θελει επιτελους να τρεξει την ομαδα, να πιεζει πολυ μπροστα, να παιζει ζον πρες και να εχει υψηλο ρυθμο και κατοχες. βεβαια θα μου πειτε γιατι δεν το εκανε αυτο με πυραυλοκινητους νικ-τζειμς-κρις και το κανει φετος που εχει λιγοτερη αθλητικοτητα. τεσπα θα δειξει η σεζον ειναι μεγαλη!

Στο 1 συμφωνώ υπάρχει πρόβλημα γιατί ο Λεκαβίτσιους δεν είναι καν μέτριος.Στο 4 ωστόσο,πότε με Μητογλου,πότε με Τόμας,πότε με Λάσμε δεν θα υπάρξει θέμα.Είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με ένα συγκεκριμένο σετ ικανοτήτων."Βασικούρα"μπορεί να μην έχουμε,αλλά πρόβλημα δεν νομίζω οτι θα προκύψει.
tanasen01
QUOTE (Kalispera @ Oct 4 2018, 23:39 ) *
Στο 1 συμφωνώ υπάρχει πρόβλημα γιατί ο Λεκαβίτσιους δεν είναι καν μέτριος.Στο 4 ωστόσο,πότε με Μητογλου,πότε με Τόμας,πότε με Λάσμε δεν θα υπάρξει θέμα.Είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με ένα συγκεκριμένο σετ ικανοτήτων."Βασικούρα"μπορεί να μην έχουμε,αλλά πρόβλημα δεν νομίζω οτι θα προκύψει.


O Παπαπέτρου είναι πιο τεσσάρι από τον Τόμας. Γενικά πάντως έχουμε κορμιά σε όλες τις θέσεις της frontline.
Το πρόβλημα είναι σίγουρα στον άσσο και θέλω να πιστεύω ότι το χειμώνα θα γίνει μια προσθήκη πριν τη δεύτερη φάση της κανονικής περιόδου. Άσσο με καλό κορμί, δημιουργία και αν είναι δυνατό και συμπαθητικό σουτ.
Johnny Marv
QUOTE(tanasen01 @ Oct 5 2018, 01:09 ) *
O Παπαπέτρου είναι πιο τεσσάρι από τον Τόμας. Γενικά πάντως έχουμε κορμιά σε όλες τις θέσεις της frontline.
Το πρόβλημα είναι σίγουρα στον άσσο και θέλω να πιστεύω ότι το χειμώνα θα γίνει μια προσθήκη πριν τη δεύτερη φάση της κανονικής περιόδου. Άσσο με καλό κορμί, δημιουργία και αν είναι δυνατό και συμπαθητικό σουτ.


Σίγουρα θα χρειαστούμε ενίσχυση στο 1 . Ο λεκα δν μπόρεσε να ανταπεξέλθει ούτε με το Παγκράτι όπως είδαμε . Θεωρώ στο 3-4-5 είμαστε αρκετά γεμάτοι . Αν είμαστε οκ και στα Γκαρντ θα κάνουμε καλοί σεζόν . Χρειαζόμαστε 3ποντο από τα Γκαρντ ΑΦΟΙ η φροντ-λαϊν πλην του τομας δεν μπορεί να σουτάρει από τα 6,75
Ginobili
QUOTE(Johnny Marv @ Oct 5 2018, 01:03 ) *
Χρειαζόμαστε 3ποντο από τα Γκαρντ ΑΦΟΙ η φροντ-λαϊν πλην του τομας δεν μπορεί να σουτάρει από τα 6,75.

Και του Μητογλου.Γιατι πέρσι ποιοι σουταραν πλην των Σιγκλετον και Γκάμπριελ;
Δυάρι δεν χωράει άλλο στην ομάδα αυτή με Λανγκφορντ και Παπά.Μονο αν φέρεις άλλο play maker αντί του Λεκα...που δύσκολα θα έχει καλύτερο σουτ από τον Λιθουανό.
Εγώ προσωπικά θυσιάζω το πολύ καλό σουτ του Λεκα,για πιο ολοκληρωμένο και στιβαρό άσσο..

Υ.Γ μην κοιτάτε μόνο τους σουτέρ.Το 1 vs 1 έδειξε ότι είχε ταβάνι δύο χρόνια τώρα.Το στοίχημα του Πασκουάλ φέτος είναι να παίξει πιο έξυπνο μπάσκετ,με περισσότερα σκριν και συνεργασίες που θα αποφέρουν καλύτερες συνθήκες για σουτ. Το να λήγουν οι επιθέσεις και να ντριπλαρει ο Ρίβερς να βάλει τζορντανικα...και ο Τζέιμς να τρέχει και να σουτάρει από τα 8-9 μέτρα..δεν είναι λύσεις.
G-arenas
QUOTE (tanasen01 @ Oct 5 2018, 01:09 ) *
O Παπαπέτρου είναι πιο τεσσάρι από τον Τόμας. Γενικά πάντως έχουμε κορμιά σε όλες τις θέσεις της frontline.
Το πρόβλημα είναι σίγουρα στον άσσο και θέλω να πιστεύω ότι το χειμώνα θα γίνει μια προσθήκη πριν τη δεύτερη φάση της κανονικής περιόδου. Άσσο με καλό κορμί, δημιουργία και αν είναι δυνατό και συμπαθητικό σουτ.

ναι εναν nate walters που εδω και 4 χρονια απο εποχη σαλε τον προτεινω καθε χρονο για 2ο ασσο! και ποσα να πηρε στη ζαλγκιρις 300-350 το πολυ? και μεις εχουμε λεκα με 500 που δεν μπορει!

κορμια και βαθος εχουμε, αυτο ειναι το πιο θετικο του ροστερ μας, το θεμα ειναι να το εκμεταλλευτει ο τσαβι γιατι και περσυ ειχαμε βαθος και κορμια αλλα με 5-6 παικτες επαιζε, αν και φετος ειναι καλυτερο το ροστερ σε βαθος και στελεχωση. αλλα ποιοτητα υστερουμε.

ας ελπισουμε να μην παιζουμε 1vs1 και φετος και να παμε κατι σε πιο κοντα σε ζαλγκιρις.
Thodoros
Ουσιαστικά η βασική 12δα είναι αυτή :
1. Νικ - Λέκα
2. Κιθ - Παπάς
2/3. Ματ
3. Θαντέ
3/4. Παπαπέτρου
4. Τόμας - Μήτολγου
5. Γκιστ - Λασμε - Ιαν/Παπαγιάννης

Φυσικά αναβαθμιστήκαμε όπως φαίνεται στο 5 αλλά όμως έγινε και μια αναγκαία υποβάθμιση στο 4 (για λόγους οικονομίας περισσότερο), ουσιαστική διαφορά όμως μπορεί να μην δούμε πιθανόν να πάμε και καλύτερα επειδή η θέση του Μήτογλου ακόμα και αν δεν βγει δίνεται να καλυφθεί από αρκετούς παίκτες ( Λάσμε πχ). Το λέω αυτό γιατί και ο Κρις μπορεί να έγραφε νούμερα αλλά δεν ήταν και ο ορισμός της σταθερότητας στο παιχνίδι μας ( γιατί για να μπορέσει να βγάλει 34λ κάπου έχανε σε άμυνες - μαρκαρίσματα κτλ ) και πίσω μόνο να έχουμε Γκάμπριελ!!!! Τώρα εκεί μπορούμε να δούμε αισθητή διαφορά μιας και όλοι θα έχουν ίδιους περίπου χρόνους συμμετοχής όπως το βλέπω εγώ.

Όσο για το Σουτ, μπορούμε να το έχουμε από τους εξής παίκτες με βάση τα Λεπτά που θα γράφουν
'' Κιθ - Ματ - Τόμας - Νικ* - Παπά - Λέκα '' με μια γρήγορη ματιά αν βάλεις στους 6 αυτούς μέσω όρο πχ 9π τότε έχει 54, ε δεν θα μπορεί να πάρει άλλους 24~26 από τους υπόλοιπους 6 ? ( 4 πόντους ανά παίκτη βγαίνει ).
Οπότε επιθετικά τους 80π τους φτάνει η ομάδα.

Τα 5-6 τραβηγμένα σουτ που έπαιρναν με σειρά τζειμς (και έβαλε ελάχιστα) και Ρίβερς που στο τέλος δεν έβαζε τίποτα , δεν επιρρεάζουν τόσο και στην ουσία δεν χάνουμε κάτι σημαντικό αν κατεβάζουμε μια ισορροπημένη ομάδα.

Τι θέλω να πω:
Επιθετικά φαίνεται η ομάδα να μπορεί να είναι σε υψηλό σκορ ( αμυντικά όμως δεν ξέρω αν έχει σχήμα που να μπορεί να κάνει και τα δύο μαζί )

Αν κλείνει δλδ έτσι :
1. Νικ - Κιθ - Παπαπέτρου/Ματ - Τόμας - Γκιστ
Από πλευρά δημιουργίας είμαστε καλά μιας και πέρα από Νικ ο Κιθ τα πάει καλά ως ώρας και ο Ματ είναι αξιόλογος σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Κερδίζουμε σε σουτ από Τόμας Κιθ και Ματ αλλά χάνουμε σε 3 θέσεις από δύναμη και αθλητικά προσόντα ( 3-4&5! ) Αν βάζει Παπαπέτρου αντί Ματ κερδίζουμε αυτό αλλά χάνουμε σε σουτ και δημιουργία από την θέση.

Θα δούμε.



Μην ξεχνάμε ότι πέρσι το πρόβλημα μας μας ήταν η άμυνα μας κάτω από το καλάθι μιας και δίναμε την ευκαιρία με τα ριμπάουντ σε πολλές ομάδες να έχουμε πολλές προσπάθειες .... εκεί πρέπει να δούμε τι κάνουμε.
Όσο καλά επιθετικά να τα πας αν δέχεσαι πάνω από 80π από τον αντίπαλο , θα έχεις θέμα σε μερικούς αγώνες .
Johnny Marv
QUOTE(Ginobili @ Oct 5 2018, 10:41 ) *
Και του Μητογλου.Γιατι πέρσι ποιοι σουταραν πλην των Σιγκλετον και Γκάμπριελ;
Δυάρι δεν χωράει άλλο στην ομάδα αυτή με Λανγκφορντ και Παπά.Μονο αν φέρεις άλλο play maker αντί του Λεκα...που δύσκολα θα έχει καλύτερο σουτ από τον Λιθουανό.
Εγώ προσωπικά θυσιάζω το πολύ καλό σουτ του Λεκα,για πιο ολοκληρωμένο και στιβαρό άσσο..

Υ.Γ μην κοιτάτε μόνο τους σουτέρ.Το 1 vs 1 έδειξε ότι είχε ταβάνι δύο χρόνια τώρα.Το στοίχημα του Πασκουάλ φέτος είναι να παίξει πιο έξυπνο μπάσκετ,με περισσότερα σκριν και συνεργασίες που θα αποφέρουν καλύτερες συνθήκες για σουτ. Το να λήγουν οι επιθέσεις και να ντριπλαρει ο Ρίβερς να βάλει τζορντανικα...και ο Τζέιμς να τρέχει και να σουτάρει από τα 8-9 μέτρα..δεν είναι λύσεις.



Δεν μπορεί να παίξει άμυνα και η επίθεση κυλάει επειδή δεν μπορεί να οργανώσει , άρα δεν μπορεί να παίζει πολύ . Τι να το καν και το σουτ του κάρι να είχε αν έπαιζε 10 λεπτά (Γτ τόσο παίζει) . Ας φέρουμε έναν καλύτερο αμυντικό στη θέση με λίγη καλύτερη ψυχολογία και λίγο χειρότερο σουτ (το ένα αντισταθμίζει το άλλο)
irving
τον καλαιτζακη γιατι τον κρατησε εφοσον τον εχει εκτος 12αδας στην α1?

ο λασμε τι παραπανω δινει απο τον γκιστ? δεν εχουμε παιχτη να μαρκαρει τον εβανς!!!

18 ασσιστ στο ημιχρονο. ενταξει με τον ηφαιστο παιζουμε αλλα ειναι πολλες. και στο τουρνουα του παυλου ειχαμε πολλες. κατι γινεται σε αυτον τομεα φετος. θα φανει στα πιο δυσκολα ματς
Johnny Marv
Η σημερινή 12αδα θα είναι κι αυτή με την οποια θα ξεκινήσουμε στην Ευρωλίγκα και αυτή που θα διατηρήσουμε και στα σημαντικά ματς . Μόνο αν ο Παπατζον δεν βλέπεται θα μπει ο Ίαν Ευρωλίγκα . Πάντως από το ματς σήμερα βλέπω πως αν μας μπαίνουν τα τρίποντα είμαστε πολύ καλή ομάδα .

ΥΓ. Ο λεκα έχει βελτιωθεί δημιουργικά . Πρέπει να σουτάρει περισστοερα τρίποντα .
ΥΓ1. Ο μιτογλου πρέπει επιτέλους να φτιάξει τα τελειώματα του
Anubis
Μερικες παρατηρησεις.

Η 5αδα: λεκαβιτσιους-παππας-λοζετσκι-τομας-λασμε, εχει θεματακια αμυντικα και με τον ηφαιστο δεν φαινονται αλλα θα φανουν στην ευρωλιγκα. Ακομα και με τον Παπαγιαννη μεσα θα υπαρχουν. Ο τομας καλο θα ειναι να παιζει με ενα εκ των παπαπετρου-μητογλου μαζι, ωστε να τον κρυβουν στην αμυνα.

Ο Μητογλου δουλευει, εχει τα φοντα να εξελιχθει σε νεο Τσαρτσαρη αλλα θελει πολλη δουλεια στα τελειωματα ειδικα με πιεση και στις ελευθερες βολες
stefkorner
μου αρεσε που ειδα πολυ διαθεση απο την ομαδα σημερα!
επισης αρχιζει και μου αρεσει το διδιμο Μητογλου-Ντεσον και θελω να ελπιζω οτι θα γινεται συνεχως καλυτερο! αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν θα παρουσιασει αδυναμιες στην ευρωλιγκα ,κοντρα σε ομαδες με 4ρια κοντα στο επιπεδο των Πριντεζη-Σενγκελια-Σιγκλεντον..!
ειναι ομως σε καλο δρομο!αν μπορεσει να δινει 5-10 λεπτα και ο Γκιστ απο 4 ,και οταν βρισκει το σουτ οπως σημερα,τοτε ακομα καλυτερα ! οσο για Παπατζον αρχιζει και στρωνει και θελω να πιστευω οτι θα παρει συνεχωμενα ματς στην α1 ,ωστε να αποκτησει διαρκεια! στην ατομικη αμυνα βεβαια παρουσιαζει ακομα τρομακτικο προβλημα ! δεν υπαρχει ψηλος που να μην τον κερδιζει στο 1vs1 και με πλατη !ακομα και του Παγκρατιου ο ευσωμος τεχνιτης ευκολα σκοραρε ohmy.gif
στα γκαρντ εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την 4δα + τον Λοτζο !δεν βρισκω κανενα λογο προβληματισμου και ανησυχιας για την ωρα ! αλληλοσυμπληρωνονται μια χαρα !και ο Λεκα ειναι παρα πολυ βελτιωμενος στο να πιεζει το αντιπαλο γκαρντ και δεν αποτελει πια τρυπα!
λεμε οτι εχουμε αποκτησει τοσο βαθος στην ρακετα με Λασμε & Παπαγιαννη και οτι ειμαστε παρα πλ καλυτεροι απο περσυ,ομως βλεπεις ακομα πως οποιοσδηποτε ψηλος με λιγη ποιοτητα ,παρει καλα την μπαλα στο ζωγραφιστο,τελειωνει ευκολα τις φασεις! θα ειδατε σημερα τι εκανε ο Εβανς,ειτε κοντρα στον Λασμε(δεν εκπλησσομαι..)-ειστε στον Γκιστ-ειτε στον Παπαγιαννη (ξεχναμε κατι βασικο! οτι ειμαστε μειον τον Σιγκλεντον απο περσι ,που στην αμυνα θωρακιζε την ρακετα.. )
Ginobili
QUOTE(stefkorner @ Oct 6 2018, 17:23 ) *
(ξεχναμε κατι βασικο! οτι ειμαστε μειον τον Σιγκλεντον απο περσι ,που στην αμυνα θωρακιζε την ρακετα.. )

Καμία ρακέτα δεν θωράκιζε ο Σίγκλετον.Τα ίδια και χειρότερα προβλήματα είχαμε στο ζωγραφιστό πέρσι.Ειδικά σε σύγκριση με τον Λάσμε...μόνο για αστείο εκλαμβάνω την προάσπιση στο ζωγραφιστό.
Ο Σίγκλετον έπαιζε δυνατή και καλή άμυνα (ανάλογα με τα κέφια) με τα χέρια πάνω στην μπάλα (που είναι ίσως και κορυφαίος σε αυτό το κομμάτι) αποφευγοντας τις πολλές επαφές.
Π.χ ο Μακλίν συνήθως έμπαινε και έκανε πάρτι...ο δε Ρεγες...πονεμένη ιστορία...
Johnny Marv
Η αλήθεια είναι ότι τα 600χιλ του Λασμε θα μπορούσαμε να τα δώσουμε κάπου αλλου . Να ψάχναμε δηλαδή μεγαλύτερη φρεσκάδα ενέργεια και αθλητικοτητα . Γενικώς λόγω της εμπειρίας του ο Λασμε ξέρει ακριβώς ποτε να βάλει τα χέρια του και να κάνει κλέψιμο ή τάπα . Ωστόσο το να έχεις ακόμα και 2-3 ταπες μέσο όρο δεν σε κάνει καλό αμυντικό . Θα προτιμούσα έναν πιο δυνατο αμυντικό ολ αραονυτ . Δλδ που θα μπορούσε να ακολουθήσει τα Γκαρντ στα παιδιά αλλά και να μην σπρώχνεται εύκολα στη ρακέτα (επιθετικά ο Λασμε είναι μια χαρά)
stefkorner
QUOTE (Ginobili @ Oct 7 2018, 07:36 ) *
Καμία ρακέτα δεν θωράκιζε ο Σίγκλετον.Τα ίδια και χειρότερα προβλήματα είχαμε στο ζωγραφιστό πέρσι.Ειδικά σε σύγκριση με τον Λάσμε...μόνο για αστείο εκλαμβάνω την προάσπιση στο ζωγραφιστό.
Ο Σίγκλετον έπαιζε δυνατή και καλή άμυνα (ανάλογα με τα κέφια) με τα χέρια πάνω στην μπάλα (που είναι ίσως και κορυφαίος σε αυτό το κομμάτι) αποφευγοντας τις πολλές επαφές.
Π.χ ο Μακλίν συνήθως έμπαινε και έκανε πάρτι...ο δε Ρεγες...πονεμένη ιστορία...


τωρα πως να το κανουμε αδελφε !τον πηγαινες η οχι τον Σιγκλεντον ,ειναι ενας πολυ καλος αμυντικος (και) στο ζωγραφιστο!δεν συγκαταλεγεται τυχαια στους καλυτερους αμυντικους της ευρωλιγκα!

απ τν αλλη ο Λασμε του χεις αδυναμια η οχι, ειναι σε ηλικια πλεον που το κορμι του δεν μπορει να το βαζει τοσο δυνατα στην επαφη,οπως πριν απο 5 χρονια!ειναι μια φυσικη ανθρωπινη εξελιξη το να εχει χασει μερος απο την μυικη του δυναμη !
οπως επισης δεν μπορει να ακολουθησει με την ιδια ταχυτητα στα drive η πανω στν φαση να προστατευσει την ρακετα μονος του! το οτι ταπωνει ακομα με μεγαλη συχνοτητα ειναι ενα αλλο θεμα ! για την ηλικια του παραμενει πολυ αερινος !

αλλα οπως και να εχει δεν εκανα συγκριση του 4ριου Σιγκλεντον με τον Λασμε !λεω οτι περσι ειχαμε και τον Σιγκλεντον ,ενω φετος εχουμε τον Ντεσον με τις δεδομενες αδυναμιες και ταυτοχρονα δεν πηραμε καναν μαπαρο,απλα προσθεσαμε 2 πολυ ποιοτικες λυσεις κατα βαση επιθετικες ,αντι του Ογκαστ ! συνολικα τα θεματα που ειχαμε αμυντικα στο ζωγραφιστο φοβαμαι πως αντι να μειωθουν αντιθετα αυξηθηκαν ,γιατι δεν θα υπαρχει πλεον ο Κρις να καλυπτει τα οποια κενα !

εχουμε εναν πολυ βελτιωμενο Μητογλου και στην αμυνα,που τα μεγαλα του πλοκαμια ,μπορουν να δωσουν πολλες βοηθειες!αλλα αυτο πιο πολυ οταν επιστρατευουμε το λεγομενο δασος απο χερια..οπως με Χιμκι
Putnam

απο το χθεσινο κραταω και εγω την πολυ μεγαλη διαθεση στην αμυνα ακομα και του παππα, τα περισσοτερα τα φαηαμε στο 1 με 1

με ανησυχει οτι ο παππαγιαννης εξακολουθει πισω να τρωει τα παντα σε στατικες φασεις (αρα δεν ειναι θεμα φυσικης καταστασης), οπως τον ειχαμε δει και προσφατα με την εθνικη και με παγκρατι

ο λασμε δεν μπορει να τελειωσει πια με αλει ουπ, ο τομας εχει πολυ μεγαλυτερο ρεπερτοριο επιθετικα απο σιγκλετον που εσκαγε μπαλα και σε επιανε η καρδια σου, ομως σπρωχνεται για πλακα, ο λιθουανος με τις γνωστες του αδυναμιες τωρα εμφανιζεται δυστακτικος και να σουταρει τριποντο

γενικα η χθεσινη εμφανιση απεναντι σε μια ομαδα με ωραιο ροστερ σε αδειο γηπεδο ηταν πολυ θετικη γιατι εβλεπες σωστη νοοτροπια, αμυντικη προσηλωση και υπομονετικες επιθεσεις συνεργασιων ωσπου να βρεθει ελευθερος παικτης απο την αρχη ως το τελος του παιχνιδιου, επισης πολυ μεγαλο βαθος στο ροστερ
stefkorner
QUOTE (Putnam @ Oct 7 2018, 15:40 ) *
απο το χθεσινο κραταω και εγω την πολυ μεγαλη διαθεση στην αμυνα ακομα και του παππα, τα περισσοτερα τα φαηαμε στο 1 με 1

με ανησυχει οτι ο παππαγιαννης εξακολουθει πισω να τρωει τα παντα σε στατικες φασεις (αρα δεν ειναι θεμα φυσικης καταστασης), οπως τον ειχαμε δει και προσφατα με την εθνικη και με παγκρατι

ο λασμε δεν μπορει να τελειωσει πια με αλει ουπ, ο τομας εχει πολυ μεγαλυτερο ρεπερτοριο επιθετικα απο σιγκλετον που εσκαγε μπαλα και σε επιανε η καρδια σου, ομως σπρωχνεται για πλακα, ο λιθουανος με τις γνωστες του αδυναμιες τωρα εμφανιζεται δυστακτικος και να σουταρει τριποντο

γενικα η χθεσινη εμφανιση απεναντι σε μια ομαδα με ωραιο ροστερ σε αδειο γηπεδο ηταν πολυ θετικη γιατι εβλεπες σωστη νοοτροπια, αμυντικη προσηλωση και υπομονετικες επιθεσεις συνεργασιων ωσπου να βρεθει ελευθερος παικτης απο την αρχη ως το τελος του παιχνιδιου, επισης πολυ μεγαλο βαθος στο ροστερ


συμφωνω σε ολα ,εκτος απο τον δισταγμο του Λεκα στο τριποντο ! γενικα για τα κυβικα του τον θεωρω θρασυ στην εκτελεση!τριποντο οταν νιωσει καλα το μπουμπουναει οπως χθες ,μετα απο σκριν!
χθες εβγαλε και 6 ασιστ ,που ειναι παρα πλ καλο νουμερο για λιγοτερο απο 20λεπτα!
συνολικα τον βλεπω παρα πλ βελτιωμενο και δεν καταλαβαινω που συνεχιζει να σας χαλαει πολλους για μπακ απ του Καλαθη! ειδικα με την τεραστια εξελιξη που δειχνει αμυντικα (κατι μου λεει οτι μελετησε ολο το καλοκαιρι σε βιντεο το πως κολαει σαν βδελα ο επισης μικροσωμος Καμπατσο και προσπαθει να τον αντιγραψει smiley.gif )

ειναι πολυ σημαντικο που η ομαδα δειχνει τοσο μεγαλη διαθεση να παιξει και στις 2 μεριες του παρκε !αυτο αποτελει παραγοντα που μπορει να την βελτιωνει συνεχως ως προς τους αυτοματισμους και τον ρυθμο της !εστω μεσα απο ματς σχετικα ευκολα της α1 ! αυτο ξεκιναει κ απο τον ιδιο τον Πασκουαλ!που ποτε δεν υποτιμησε το πρωταθλημα μας και δειχνει να προετοιμαζει τα ματς παντα με απολυτο σεβασμο στον αντιπαλο!
ειναι ξεκαθαρο πως φετος επιθετικα θα ειμαστε πολυ πιο ολοκληρωμενοι ! εχει αυξηθει κατα πολυ το ρεπερτοριο στην επιθεση!στην αμυνα οπως προειπα φοβαμαι παλι ολους τους αντιπαλους ψηλους επιπεδου ,αλλα ειμαι αισιοδοξος για τις περιφερειακες αμυνες ! πολυ σημαντικο οτι εχει προστεθει ενας καλος αμυντικος και σχετικα μακρυς να συνεισφερει κ αυτος στην αμυνα πανω στα γκαρντ (ναι για τον Ιωαννη λεω rolleyes.gif )
basket72
QUOTE (stefkorner @ Oct 7 2018, 10:58 ) *
(κατι μου λεει οτι μελετησε ολο το καλοκαιρι σε βιντεο το πως κολαει σαν βδελα ο επισης μικροσωμος Καμπατσο και προσπαθει να τον αντιγραψει smiley.gif )



Καλήμέρες και καλή μας Κυριακή. smile.gif
Μια μικρή διόρθωση: Η μόνη εγγύτητα που έχει ο Λέκα με τον Καμπάτσο είναι στο ύψος. Όλο το κορμί του Αργεντίνου παραπέμπει σε παλαιστή. Πόδια, κορμός, πλάτες, χέρια. Γι' αυτό και μπορεί και κολλάει σαν βδέλλα. Στη Ρεάλ θυμάμαι να λέγανε ότι δεν μπορεί να τον κουνήσει εύκολα ούτε ο Αγιόν...

Επίσης είναι άλλη κλάση, μέσα στους κορυφαίους pg στην Ευρωλίγκα πια ο Καμπάτσο.

Μια ακόμα συμπλήρωση σχετικά με Λασμέ. Σε δύναμη δεν νομίζω να έχει χάσει. Δεν χάνεται έτσι εύκολα.
Σε έκρηξη, ταχύτητα, ελαστικότητα κι αντοχή, αρκετά πιθανό. Πάντως θα τα αναπληρώσει με το μυαλό του. Από τους πιο έξυπνους παίκτες των Ευρωπαϊκών παρκέ, τα τελευταία χρόνια. Το μόνο κακό είναι ότι μοιάζει αρκετά με τον Γκιστ. Είναι κι οι δυο τους 4 μισό, που λένε και στην Ισπανία. Ή αλλιώς 4αρο πένταρα.
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Oct 7 2018, 16:44 ) *
Καλήμέρες και καλή μας Κυριακή. smile.gif
Μια μικρή διόρθωση: Η μόνη εγγύτητα που έχει ο Λέκα με τον Καμπάτσο είναι στο ύψος. Όλο το κορμί του Αργεντίνου παραπέμπει σε παλαιστή. Πόδια, κορμός, πλάτες, χέρια. Γι' αυτό και μπορεί και κολλάει σαν βδέλλα. Στη Ρεάλ θυμάμαι να λέγανε ότι δεν μπορεί να τον κουνήσει εύκολα ούτε ο Αγιόν...

Επίσης είναι άλλη κλάση, μέσα στους κορυφαίους pg στην Ευρωλίγκα πια ο Καμπάτσο.

Μια ακόμα συμπλήρωση σχετικά με Λασμέ. Σε δύναμη δεν νομίζω να έχει χάσει. Δεν χάνεται έτσι εύκολα.
Σε έκρηξη, ταχύτητα, ελαστικότητα κι αντοχή, αρκετά πιθανό. Πάντως θα τα αναπληρώσει με το μυαλό του. Από τους πιο έξυπνους παίκτες των Ευρωπαϊκών παρκέ, τα τελευταία χρόνια. Το μόνο κακό είναι ότι μοιάζει αρκετά με τον Γκιστ. Είναι κι οι δυο τους 4 μισό, που λένε και στην Ισπανία. Ή αλλιώς 4αρο πένταρα.


Καλημερες!
αλιμονο φιλε μου,η παραμικρη συγκριση σωματικα αναμεσα σε Καμπατσο-Λεκα!δεν ειπα ουτε στο ελαχιστο οτι τον θυμιζει!ειπα μεταξυ σοβαρου κ αστειου οτι ισως να προσπαθει να αντιγραψει το πως κολλαει πανω στα αντιπαλα γκαρντ !
ο ενας με την στιβαροτητα του ,ο αλλος με την ταχυτητα σε ποδια και χερια !τεσπα δεν το ειπα και τοσο σοβαρα ,οποτε δεν χρηζει περεταιρω αναλυσης..!
οσο για τον Λασμε και την μυικη δυναμη , δεν εννοω καθαρο μυικο βαρος ! και εναν παλαιστη βαρεων βαρων 2.15 να βαλεις κατω απο την ρακετα ,μπορει να τον σπρωξει ενας πολυ πιο αδυναμος ,γιατι παιζουν ρολο κ αλλα πραγματα ,οπως η αντοχη στην δυναμη ας πουμε !αυτα απο μια ηλικια και μετα αρχιζουν να μειωνονται εκθετικα ! και θαυμα της φυσης να ειναι ενας παικτης,δεν μπορει να νικησει τον χρονο σε απολυτο βαθμο!απλα αναπληρωνει με την εμπειρια και το μυαλο του,οπως λες
basket72
QUOTE (stefkorner @ Oct 7 2018, 12:02 ) *
Καλημερες!
αλιμονο φιλε μου,η παραμικρη συγκριση σωματικα αναμεσα σε Καμπατσο-Λεκα!δεν ειπα ουτε στο ελαχιστο οτι τον θυμιζει!ειπα μεταξυ σοβαρου κ αστειου οτι ισως να προσπαθει να αντιγραψει το πως κολλαει πανω στα αντιπαλα γκαρντ !
ο ενας με την στιβαροτητα του ,ο αλλος με την ταχυτητα σε ποδια και χερια !τεσπα δεν το ειπα και τοσο σοβαρα ,οποτε δεν χρηζει περεταιρω αναλυσης..!
οσο για τον Λασμε και την μυικη δυναμη , δεν εννοω καθαρο μυικο βαρος ! και εναν παλαιστη βαρεων βαρων 2.15 να βαλεις κατω απο την ρακετα ,μπορει να τον σπρωξει ενας πολυ πιο αδυναμος ,γιατι παιζουν ρολο κ αλλα πραγματα ,οπως η αντοχη στην δυναμη ας πουμε !αυτα απο μια ηλικια και μετα αρχιζουν να μειωνονται εκθετικα ! και θαυμα της φυσης να ειναι ενας παικτης,δεν μπορει να νικησει τον χρονο σε απολυτο βαθμο!απλα αναπληρωνει με την εμπειρια και το μυαλο του,οπως λες


Γεια σου και πάλι Stef. smile.gif
Εγώ πιστεύω ότι για να μπορείς να κολλάς ως βδέλλα θα πρέπει να αντέχεις τα "τζαρτζαρίσματα¨.

Σχετικά τώρα με τα σέντερ δεν θέλει και καμιά σοβαρή αντοχή μερικά σπρωξίματα κάτω από το καλάθι. Δεν είναι δα και NFL. Στην άμυνα με αλλαγές, θέλει αντοχές και γρήγορα πόδια.

Έτσι κι αλλιώς ο Λασμέ δεν έπαιζε ποτέ με τον όγκο του κι το εκτόπισμά του όπως ο Ντάνστον ας πούμε. Με την εκρηκτικότητά του έπαιζε, το άλμα του, τον συγχρονισμό στο κόψιμο και τη μοναδική του ικανότητα στο διάβασμα του παιχνιδιού.
Τα δύο πρώτα χαρακτηριστικά θα τα έχει απωλέσει σ' έναν βαθμό (απ΄όσο τον είδα πέρσι στο Eurocup) ενώ τα δυο τελευταία θα τα έχει βελτιώσει κι άλλο. (επίσης απ' όσο είδα πέρσι με την Ούνιξ).
Γενικά δεν θα είναι πρόβλημα ο συμπαθής σέντερ, καλά θα πάει αρκεί να ξέρετε τι να περιμένετε.


Putnam
QUOTE (stefkorner @ Oct 7 2018, 10:58 ) *
συμφωνω σε ολα ,εκτος απο τον δισταγμο του Λεκα στο τριποντο ! γενικα για τα κυβικα του τον θεωρω θρασυ στην εκτελεση!τριποντο οταν νιωσει καλα το μπουμπουναει οπως χθες ,μετα απο σκριν!
χθες εβγαλε και 6 ασιστ ,που ειναι παρα πλ καλο νουμερο για λιγοτερο απο 20λεπτα!
συνολικα τον βλεπω παρα πλ βελτιωμενο και δεν καταλαβαινω που συνεχιζει να σας χαλαει πολλους για μπακ απ του Καλαθη! ειδικα με την τεραστια εξελιξη που δειχνει αμυντικα (κατι μου λεει οτι μελετησε ολο το καλοκαιρι σε βιντεο το πως κολαει σαν βδελα ο επισης μικροσωμος Καμπατσο και προσπαθει να τον αντιγραψει smiley.gif )


ο λεκα στα πρωτα λεπτα ηταν κακος γενικα και δισταζε να σουταρει απο το τριποντο ενω ηταν ελευθερος, στην πορεια ανεβασε ρυθμο και πηρε τα σουτ οπως λες, το προβλημα με αυτον τον παικτη ομως ειναι πως δεν σου δινει αμεσα πραγματα ερχομενος κρυος απο τον παγκο για λιγα λεπτα

γιατι οπως και περυσι με καλαθη στην γιουρολιγκ αποκλειεται να παρει τοσο χρονο οσο χθες μεχρι να βρει ρυθμο

ενα αλλο που μου την δινει με αυτον τον παικτη ειναι πως σε 5αδα με παππα μαζι τον βλεπουμε διαρκως να δινει την μπαγκετα (με κοτομπουκιες tongue.gif ) στον παππα στην κορυφη του τριποντου, μπορει να ειναι οδηγια του πασκουαλ ομως ακομα και ετσι ειναι σπαστικο να βλεπεις το αναπληρωματικο σου ποιντ γκαρντ να μην ειναι ασκει το βασικο του καθηκον οσο ειναι στην 5αδα

και πολλες αχρειαστες ντριπλες ειδαμε και χθες ενω για ποιντ γκαρντ ευρωλιγκας εχει μετριο χειρισμο

δεν ξερω, μακαρι να δωσει πραγματα φετος στην ευρωπη αλλα δυσκολο, εχει πολλες αδυναμιες
Samurai13
ο λάσμε πάντα σπρωχνόταν εύκολα κάτω από το καλάθι. ακόμα και στην πρώτη του παρουσία στον παναθηναΪκό,οπότε δεν είναι κάτι που έγινε τώρα. φυσικά το ίδιο συμβαίνει με όλους τους σέντερ του τύπου του λάσμε. ο μόνος που δεν σπρωχνόταν ήταν ο ντόρσεϊ. όλοι οι υπόλοιποι αμυντικά κάτω από τη ρακέτα τα ίδια προβλήματα είχαν και έχουν. ακόμα και ο χάινς που σωματικά φέρνει λίγο και σε παλαιστή σε σχέση με τους άλλους ψηλόλιγνους σέντερ,κάτω από το καλάθι έτρωγε μεγάλα γλέντια,κάποια περίοδο και από τον ίδιο το λάσμε. σέντερ που να κερδίζει μάχες και μπροστά και πίσω δεν υπάρχει στην ευρώπη και λογικό είναι. και στο νβα λίγοι είναι αυτοί. κάτι κερδίζεις,κάτι χάνεις και πάντα το ταλέντο και το μυαλό κερδίζει τα αθλητικά προσόντα,μιας και η πλειοψηφία των παιχτών στυλ λάσμε(όχι ο ίδιος συγκεκριμένα που είναι αρκετά έξυπνος) είναι απλά αθλητικοί και τίποτα παραπάνω (βλέπε τάιους)
irving
QUOTE(Putnam @ Oct 7 2018, 13:40 ) *
ο λεκα στα πρωτα λεπτα ηταν κακος γενικα και δισταζε να σουταρει απο το τριποντο ενω ηταν ελευθερος, στην πορεια ανεβασε ρυθμο και πηρε τα σουτ οπως λες, το προβλημα με αυτον τον παικτη ομως ειναι πως δεν σου δινει αμεσα πραγματα ερχομενος κρυος απο τον παγκο για λιγα λεπτα

γιατι οπως και περυσι με καλαθη στην γιουρολιγκ αποκλειεται να παρει τοσο χρονο οσο χθες μεχρι να βρει ρυθμο

ενα αλλο που μου την δινει με αυτον τον παικτη ειναι πως σε 5αδα με παππα μαζι τον βλεπουμε διαρκως να δινει την μπαγκετα (με κοτομπουκιες tongue.gif ) στον παππα στην κορυφη του τριποντου, μπορει να ειναι οδηγια του πασκουαλ ομως ακομα και ετσι ειναι σπαστικο να βλεπεις το αναπληρωματικο σου ποιντ γκαρντ να μην ειναι ασκει το βασικο του καθηκον οσο ειναι στην 5αδα

και πολλες αχρειαστες ντριπλες ειδαμε και χθες ενω για ποιντ γκαρντ ευρωλιγκας εχει μετριο χειρισμο

δεν ξερω, μακαρι να δωσει πραγματα φετος στην ευρωπη αλλα δυσκολο, εχει πολλες αδυναμιες


δεν ειναι τοσο κακο ο αναπληρωματικος pg να παιζει και χωρις μπαλα. ισα ισα θετικο το βρισκω. ο παππας ειναι καλος με τη μπαλα στα χερια, οποτε αξιοποιειται καλυτερα. το κακο με τον λεκα ειναι οτι κανει μπαμ οτι δεν μπορει να πασαρει καλα, οχι γιατι δεν το εχει, αλλα γιατι ειναι κοντος και δεν βλεπει γωνιες πασας που βλεπουν αλλοι. επισης με ενα χετζ αουτ τον εχεις βγαλει εκτος. ειναι και η αμυνα για κλαμματα. ολα αυτα χτυπανε στο ματι των φιλαθλων και γι αυτο δεν τον θελει κανενας. γενικα το παιδι ξερει πολυ μπασκετ. ετσι κι αλλιως για να παιξεις με αυτο το υψος στην ευρωλιγκα πρεπει να ξερεις πολυ μπασκετ. το κακο ειναι οτι λογω υψους δεν φαινεται να εχει περιθωρια βελτιωσης στα αδυναμα σημεια του.
Johnny Marv
Κάτι τελειως άκυρο ... δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά ο τομας παίρνει φέτος τα ίδια λεφτά με τον γκαμπριελ πέρσι . Σκεφτείτε απλά τομας στην ομάδα μας πέρσι .....
stefkorner
QUOTE (Johnny Marv @ Oct 7 2018, 20:33 ) *
Κάτι τελειως άκυρο ... δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά ο τομας παίρνει φέτος τα ίδια λεφτά με τον γκαμπριελ πέρσι . Σκεφτείτε απλά τομας στην ομάδα μας πέρσι .....


καλα συμβαινουν αυτα παντου ! ο Τομας δεν θα ερχοταν κιολας με αυτα τα λεφτα περσι,καθως ειχε βρει ενα αρκετα καλο συμβολαιο στην Μακαμπι ! υπαρχουν και πιο παραδοξα ! για παραδειγμα σκεψου πως αν προσθεσεις το συμβολαιο του σταρτερ ( ; ) μας στο 4φετος ,με τον Θαναση,βγαζεις συνολικα σχεδον το συμβολαιο του εκτος δωδεκαδας Ιαν rolleyes.gif
Samurai13
QUOTE (stefkorner @ Oct 7 2018, 14:40 ) *
καλα συμβαινουν αυτα παντου ! ο Τομας δεν θα ερχοταν κιολας με αυτα τα λεφτα περσι,καθως ειχε βρει ενα αρκετα καλο συμβολαιο στην Μακαμπι ! υπαρχουν και πιο παραδοξα ! για παραδειγμα σκεψου πως αν προσθεσεις το συμβολαιο του σταρτερ ( ; ) μας στο 4φετος ,με τον Θαναση,βγαζεις συνολικα σχεδον το συμβολαιο του εκτος δωδεκαδας Ιαν rolleyes.gif

ο τόμας παίρνει 500 χιλιάδες,ο θανάσης παίρνει 350 και ο βουγιούκας έπαιρνε πέρσι περίπου όσα και ο θανάσης. φέτος αμφιβάλλω αν παίρνει έστω 300 χιλιάρικα. ούτε ρήτρα είχε για να ανανεωθεί με τα ίδια λεφτά,ούτε ρήτρα για να ανέβει ο μισθός του. διαπραγματεύτηκαν από το 0,τα 500 χιλιάρικα που έχω δει κάποιους να γράφουν για τον βουγιούκα δεν υπάρχουν πουθενά,ούτε σε ρεπορτάζ,ούτε φυσικά στην πραγματικότητα. 500 χιλιάρικα παίζει να έχει πάρει μια φορά στην καριέρα του ο ίαν,όταν έφυγε το 2012 από εμάς
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.