Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά θέματα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
golitog7
QUOTE(stefkorner @ Oct 22 2018, 12:02 ) *
ε και για την μασκοτ να συζηταμε δεν χαθηκε ο κοσμος tongue.gif
με την ευκαιρια να πω οτι ποτε δεν μ αρεσε ποτε απο αποψη αισθητικης ο mister green
ομως ειναι πολυ επαγγελματιας entertainer !απο τους πολυ λιγους !ενω βλεπεις σχεδον ολες τις αλλες μασκοτ απλα να περιφερονται και να φωτοφραφιζονται !
θα προτεινα να ανοιχτει ενα σχετικο θρεντ !να το εξαντλησουμε και για αυτο σε συγκρισεις με τον θρυλεων !και οποιος αντεξει w00t.gif

Αυτή τη συζήτηση είχαμε τις προάλες με έναν φίλο βλέποντας το ματς Μπαγερν-Πάο. Το αρκουδάκι της Μπάγερν είναι πραγματικά τρομερός τύπος, κάνει απίστευτα πράγματα καμία σχέση με τις δικές μας μασκότ που είναι αντικειμενικά για γέλια. Βέβαια το concept του Berni είναι αντιγραφή του Benny the Bull των Chicago Bulls που είναι μακράν η καλύτερη και πιο αστεία μασκότ που έχω δει.
jonaldidhs
Οι τοπ5 προπονητες αυτη τη στιγμη στην ευρωπη ειναι ζοτς,μπλατ,πασκουαλ,λασο και ιτουδης.
Συμφωνω με τον Samurai13 γιαυτο.Τοπ 5 αυτην την στιγμη ειναι με πρωτο τον Ζοτς μετα τον Λασο και υστερα τους αλλους 3 αναλογως στο τι αρεσει στον καθενα.

Χαιρομαι πραγματικα που με βρισκεις σωστο j.browning.Και χαιρομαι επισης με Nemesako και τον Janjuri.


Η Καρσιγιακα πηρε πρωταθλημα με τον Σαριτσα παντως,και θα περιμενα να κατακτησει ενα κυπελλο εστω απεναντι σε Ζοτς και Ντουντα.Την πρωτη χρονια στην Νταρου ειχε χορηγο την Ντογκους και πολλααααα λεφτα..Παραπανω απο Τσαβι.Και επαιζα και σε γηπεδαρα με κοσμο..Καθως εχουν κοσμο εκει δεν ειναι σαν την Εφες ψοφιοι.Το eurocup πραγματικα δεν μου λεει τιποτα απολυτως.Ο Σακοτα περυσι πηρε champions.Μην το παμε προς τα εκει.Αποτυχημενο τον θεωρω στην Τουρκια γιατι δεν σηκωσε ποτε κεφαλι απεναντι στον Ζοτς και στην Εφες 2 χρονια τωρα.

G-arenas
QUOTE (jonaldidhs @ Oct 22 2018, 14:23 ) *
Οι τοπ5 προπονητες αυτη τη στιγμη στην ευρωπη ειναι ζοτς,μπλατ,πασκουαλ,λασο και ιτουδης.
Συμφωνω με τον Samurai13 γιαυτο.Τοπ 5 αυτην την στιγμη ειναι με πρωτο τον Ζοτς μετα τον Λασο και υστερα τους αλλους 3 αναλογως στο τι αρεσει στον καθενα.

Χαιρομαι πραγματικα που με βρισκεις σωστο j.browning.Και χαιρομαι επισης με Nemesako και τον Janjuri.


Η Καρσιγιακα πηρε πρωταθλημα με τον Σαριτσα παντως,και θα περιμενα να κατακτησει ενα κυπελλο εστω απεναντι σε Ζοτς και Ντουντα.Την πρωτη χρονια στην Νταρου ειχε χορηγο την Ντογκους και πολλααααα λεφτα..Παραπανω απο Τσαβι.Και επαιζα και σε γηπεδαρα με κοσμο..Καθως εχουν κοσμο εκει δεν ειναι σαν την Εφες ψοφιοι.Το eurocup πραγματικα δεν μου λεει τιποτα απολυτως.Ο Σακοτα περυσι πηρε champions.Μην το παμε προς τα εκει.Αποτυχημενο τον θεωρω στην Τουρκια γιατι δεν σηκωσε ποτε κεφαλι απεναντι στον Ζοτς και στην Εφες 2 χρονια τωρα.

επειδη ειχε μεγαλο μπατζετ για μια χρονια δεν σημαινει κατι αυτο. και νταξει μεγαλο δεν το λες σαν το δικο μας ηταν αντε κανα μυριο το πολυ παραπανω! αλλα αν σκεφτεις τις υπεραξιες που πληρωναν για να παει καποιος στη νταρου τοτε πανω κατω ιδιο με το δικο μας ηταν.

και νταξει μια χαρα τα πηγε, βγηκε play off , εκανε και 1 διπλο μεσα στη ρεαλ και παλεψε ολα τα υπολοιπα, πολυ καλυτερη πορεια δηλαδη απο εμας που χασαμε 3-0 hands down την σειρα με πλεονεκτημα.

και φυσικα πηρε το eurocup που καμια σχεση δεν εχει με το τσου λου που το πηρε η αεκ. ειναι 5-6 ομαδες καθε φορα που ειναι με μπατζετ ομαδων ευρωλιγκας και επισης και οι υπολοιπες ειναι καλες ομαδες και οχι τσου λου.

στην τουρκια οντως θα μπορουσε να κανει κατι περισσοτερο αλλα ειναι δυσκολη λιγκα εκει δεν ειναι ελλαδα παο ή οσφπ. εχει φενερ και εφες με πολυ μεγαλυτερα μπατζετ, εχει γαλατα(αν και περσυ δεν ηταν καλα), εχει μπεσικτας(η καλυτερη ομαδα του τσου λου) συν καποιες αλλες οι οποιες και μεγαλα μπατζετ εχουν και καλες ομαδες ειναι.

ο μπλατ αποτυχημενος που 2 χρονια δεν εκανε την υπερβαση απεναντι σε εφες, φενερ αλλα ο τσαβι με μεγαλυτερο μπατζετ, καλυτερο ροστερ και ομαδα, τρομερο κοσμο και γηπεδο(δεν συγκρινετε τωρα νταρου και παο σαν εδρες) και φυσικα με τεραστια φανελα και ιστορια, που δεν σηκωσε κεφαλι ειναι στο τοπ 5. οκ
shtarkws
Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα του τοπικ.
papp7
Ποτε μου δεν ειχα προβλημα με τις αποψεις κανενος οσο διαφορετικες και να ηταν. Αναλογα ομως για ποιο πραγμα μιλας υπαρχει υποκειμενικοτητα (αποψη) και η αντικειμενικοτητα (τα γεγονοτα). Οταν συγκρινεις 2 προπονητες και βλεπεις τι εχει κανει ο καθενας , πως το εχει κανει τους καταταζεις συμφωνα με το εργο τους. Εδω ομως θελουμε μονα ζυγα δικα μας . Μπαινει στην συζητηση το θεμα τιτλων ευρωλιγκας για να βγαλουμε οτι οι μπλατ τσαβι εχουν απο μια αρα ειναι στο ιδιο επιπεδο και μολις τους πεις ξερεις εχει και 3 μεταλλια με την Ρωσσια ο μπλατ, παιρνεις την απαντηση μα ο τσαβι δεν εχει προπονησει εθνικη. Και εγω τι να κανω που ο ισπανος εχει δειγμα 2 ομαδων για να δεις το εργο του?Βαζω και των 2 τις ομαδες ,τα μπατζετ ,ποσο καλα επαιξαν , τους τιτλους, την εξελιξη των παικτων και με γεγονοτα και στοιχεια που βρισκεις ακομα και στο ιντερνετ υπερεχει ο ισραηλινος, τι να κανουμε?

Εδω ημουν παλι που θελανε καποιοι να μας πεισουν οτι τον ρουμπιο τον εβγαλε ο πασκουαλ ενω ο παικτης ηταν απο τους καλυτερους στο ισπανικο πρωταθλημα και εγινε ντραφτ πριν παει στην μπαρτσελονα. Εδω ποια αλλη αποψη πρεπει να δεχτω? Την παραπληροφορηση? Τα γεγονοτα λενε οτι απο την μπανταλονα ηταν παικταρας αλλα εγω θα δεχτω οτι εγινε με τσαβι το 2010?

Αλλο καποιος να λεει την προσωπικη του αποψη και αλλο να στην περναει σαν fact.
Kalispera
Θεωρώ οτι για την κριτική οποιουδήποτε επαγγελματία,απαιτείτεαι ενδελεχής γνώση του αντικειμένου,το οποίο υπηρετεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος.Παραδείγματος χάριν το 98% απ'όλους μας εδώ μέσα,δεν έχει κατανοήσει ούτε στο ελάχιστο έννοιες όπως τακτική,διαχείριση της ψυχολογίας,recruiting,αντίληψη των παραμέτρων που προκύπτουν μέσα στο παιχνίδι, με τον τρόπο που το έχει κατορθώσει ένας επαγγελματίας που προπονεί ομάδες στο κορυφαίο επίπεδο.Άρα αν εξ'ορισμού δεν μπορούμε να έχουμε ακριβή γνώση του πλαισίου που ονομάζεται προπονητική πως βαφτίζουμε ένα προπονητή ως αποτυχημένο ή μυρωδιά?Αυτό φυσικά δεν σημαίνει οτι δεν γίνεται να εκφέρουμε άποψη.Ούτως ή αλλιώς ο σκοπός αυτού εδώ του φόρουμ,είναι να διατυπώνουμε απόψεις και να επiδιώκουμε τον διάλογο με άλλους συμφορουμίτες προκειμένου να καταλήξουμε σε μια πιο "αντικειμενική" θέαση μια υφιστάμενης κατάστασης.Επίσης,είναι προφανές οτι ο καθένας απο εμάς έχει μια συγκεκριμένη οπτική περι αισθητικής.Μπορεί κάποιος ας πούμε να πει" εμένα δεν μου αρέσει ο Πασκουάλ".Το "δεν μου αρέσει ο Πασκουάλ",όμως,απέχει χιλιόμετρα απο το "ο Πασκουάλ δεν είναι καλός προπονητής".Και από την στιγμή δεν έχουμε τα γνωστικά εργαλεία για να κρίνουμε τον Πασκουάλ,καθώς πρακτικά κατανοούμε ελάχιστα αυτό που κάνει ο Πασκουάλ και ο κάθε Πασκουάλ,αναγκαστικά στην συζήτηση εισέρχεται η επιτυχία του εκάστοτε προπονητή με "αντικειμενικά κριτήρια",δηλαδή την κατάκτηση τροπαίων.
Μόνο που ο Πασκουάλ δεν υστερεί καθόλου σ'αυτόν τον τομέα.Σε 8 χρόνια στην Μπαρτσελόνα,κατέκτησε 4 πρωταθλήματα στην πιο δύσκολη λίγκα του μπασκετικού μας μικροκόσμου,κέρδισε μια φορά την Ευρωλίγκα παίζοντας εξωπραγματικό μπάσκετ,και σε 2 χρόνια στην Ελλάδα κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα μαζί με ένα κύπελλο.Στην ευρωλίγκα τερμάτισε 4ος,έχοντας ανεπαρκή απόδοση στις σειρές Play-off.Ωστόσο,και επειδή έχω δει αυτό το επιχείρημα αρκετές φορές,το γεγονός οτι έχεις το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει κατά κανένα τρόπο οτι γίνεσαι αδιαφιλονίκητο φαβορί.Σε σειρές που κρίνονται στις 3 νίκες,η καλύτερη ομάδα θα επικρατήσει.Ας αφήσουμε στην άκρη την έπαρσή που μας διακατέχει σχετικά με το Οακα.Η καλύτερη ομάδα θα αποδείξει την αξία της και δεν θα δυσκολευτεί σε 3 ευκαιρίες να πάρει έστω ένα διπλό.Η έδρα δεν αρκεί για να σε κάνει καλύτερη ομάδα.Και στις δύο περιπτώσεις ο Παναθηναικός τέθηκε αντιμέτωπος με πιο ποιοτικές ομάδες,οι οποίες στην συνέχεια κατέκτησαν και το τρόπαιο.Φυσικά και ο Πασκουάλ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων,αλλά ας μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει μόνο ο δικός μας κοουτς.Δεν παίζει μόνος του.Στον απέναντι πάγκο κάθεται ακόμη ένας άνθρωπος που επίσης θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει την νίκη.
Σε γενικές γραμμές,φυσικά και έχεις το δικαίωμα να μην σου αρέσει ο Πασκουάλ αλλά και να μην τον θεωρείς καλό κοουτς,μόνο που στην δεύτερη περίπτωση αναιρείσαι από τα μόνα αντικειμενικά κριτήρια στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση ο μέσος μπασκετικός φίλαθλος,δηλαδή την κατάκτηση τροπαίων και την εδραίωση στο πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.Όταν μιλάμε για ένα κοουτς,που σε 10 χρόνια προπονητικής έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα,μια ευρωλίγκα,ενώ έχει βρεθεί σε 5 φ4 ,βρισκόμενος όλα αυτά τα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο,τότε συγγνώμη αλλά δεν τίθεται θέμα αν είναι καλός εως πολύ καλός σε αυτό που κάνει.Και μιλάμε για ένα πλαίσιο εξαιρετικά αξιοκρατικό.Δεν παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο επειδή εξαγοράζει την πρόσληψή του,ούτε επειδή ο μπαμπάς του ξέρει άτομα στις διοικήσεις και τις πείθει να καρατήσουν τον κανακάρη του.Μιλάμε για ένα περιβάλλον που μερικά αποτελέσματα αρκούν για να θεωρηθείς αποτυχημένος.Και όταν έχουμε έναν άνθρωπο που έχει παραμείνει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πλαίσιο για παραπάνω από 10 χρόνια,με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας,τότε δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιος να μην τον αποκαλέσει τουλάχιστον καλό προπονητή.Από άποψη αισθητικής φυσικά και μπορείς να πεις οτι δεν σου αρέσει ο Πασκουάλ.Ούτε εμεένα μου αρέσει ο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα,αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός οτι είναι παικταράς.Παίζει βασικός τόσα χρόνια στο κουρφαίο επίπεδο.Γι αυτό ας είμαστε λίγο πιο μετριοπαθείς στην κρίση μας


Υ.Γ Στα αρνητικά δεν αναφέρθηκα σχεδόν καθόλου,γιατί νοιώθω πως μόνο αυτό γίνεται τον τελευταίο καιρό.Ο Πασκουάλ,κατά την γνώμη μου,είναι κακός recruiter,και μέτριος στην διαχείριση καταστάσεων που προκύπτουν έντος των αγώνων,έχοντας προφανώς και άλλα αδύνατα σημεία που δεν μπορώ να εντοπίσω από την στιγμή που δεν είμαι προπονητής και δεν έχω τεκμηριωμένη γνώση επι του αντικειμένου αυτού.
Looter
QUOTE (stefkorner @ Oct 22 2018, 10:56 ) *
ελατε,παραδεχθειτε το !
ερχεστε καποιοι και σχολιαζεστε μονο τι ειπε ο looter η ο καθε looter η υπερθεματιζετε πανω σε οσους απαντανε στον looter και τον καθε looter και στην ουσια ανατροφοδοτειτε καθε τετοια κουβεντα,την οποια ομως ταυτοχρονα δηλωνετε οτι απεχθανεστε.. !
γιατι επι της ουσιας τετοια γουσταρετε tongue.gif

χθες εγινε ενα ματσακι ..ναι με το Λαυριο !υπαρχουν τοσα αγωνιστικα να σχολιασετε και δεν σχολιαζετε το παραμικρο ! αναξια σχολιασμου να υποθεσω αυτα ; ποιος ασχολειται ε ..!

εμ,οταν καποιος επιθυμει διαφορετικη θεματολογια και αισθητικη σε ενα φορουμ πρεπει να συνεισφερει με τον τροπο του στο να αλλαξει !ειναι τοσο απλο


Εγώ ΔΕΝ έχω καταλάβει πως βρέθηκα αναμεμειγμένος από τη στιγμή που έγραψα εδώ και μέρες ότι τοποθετώ τον Πασκουάλ στο τοπ 5 (στο τέλος) , ότι περισσότερο φτάει η στελέχωση και ΟΧΙ ο προπονητής και ότι ΔΕΝ υπάρχει αυτή τη στιγμή ελέυθερος προπονητής καλύτερος ακόμα και αν φύγει.

Το σενάριο που έκανα με τον Μπαρτζώκα έχει να κάνει με αυτή την προπονητολαγνεία που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες χωρίς να τη συμμερίζομαι. Δηλαδή έστω και ο πρόεδρας διώχνει τον Τσάβι μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, ποιος υπάρχει καλύτερος και ελευθερος για να έρθει; Ετσί μου ήρθε το σενάριο ότι η μόνη περίπτωση αλλαγής προπονητή που μπορεί να προκύψει άμεσα ίσως είναι αυτή της Χίμκι. Παίκτες θέλει η ομάδα και ΟΧΙ προπονητή.

Τώρα το πως πήραν το παραπάνω και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι θέλω να φύγει ο Πασκουάλ είναι απορίας άξιο.
Βέβαια εδώ έφτασαν στο σημείο να θεωρούν τον Τσάβι καλύτερο από τον Μπλατ.
Με αυτά τα μυαλά έχει γίνει και η στελέχωση φέτος και θα φτάσει πάλι η ομάδα να ψάχνει παίκτες όπως και τις 2 προηγούμενες σεζόν..

ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΩ ότι πέρυσι ο Τσάβι έφτασε τους 9 ξένους για να πάρει την τέταρτη θέση και να παίξει με Ρεάλ..
Όσο το προσπερνάτε το συγκεκριμένο στοιχείο , προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα στην ίδια βάση για όσα γράφω επί της στελέχωσης.
yorgos

Εγώ ρε παίδες δεν έχω πει τίποτε για τη μασκότ. Μια φορά έγραψα (πέρυσι νομίζω) ότι κάνει χόρτο μαγικό κι ότι έχει ψιλοξεφύγει όταν δίνει παλμό στο "γαβράκια γαβράκια γιατί μας δίνετε συνέχετε μηχανάκια" κι αυτό σε σχόλιο άλλου φίλου για το τι ειδικά τρικ κάνει η κάθε μασκότ, στο χαβαλέ. Για μασκότ δεν έχω γκρινιάξει, ούτε βέβαια έχω βγάλει τον Πασκουάλ μυρωδιά για όνομα του Θεού.

Το θέμα των 10 σελίδων σε ήττες και 1 σελίδας σε νίκες είναι δεδομένο, άδικο και δυσάρεστο, αλλά συμβαίνει παντού και σε όλα. Μπες να δεις τα σχόλια για ξενοδοχεία ή εστιατόρια. Ο πελάτης έχει περισσότερο κίνητρο να μπει να κράξει όταν κάτι δεν πάει καλά, παρά να επαινέσει όταν κάτι ήταν άψογο. Οι περισσότεροι αν πάνε σε ένα εστιατόριο και βρουν έναν αρουραίο στο πιάτο τους ή αν πανε και φάνε καταπλητκικά, στην πρώτη περίπτωση με το που πάνε σπίτι γράφουν 3 σελίδες στο tripadvisor, με θάψιμο και τον αρουραίο γκρο πλαν στη δεύτερη μπορεί και να το ξεχάσουν και να μη γράψουν τίποτε. Έτσι είναι.

Τα φόρα γι' αυτό είναι, για να σχολιάζουν όλοι σε όλα κι από κει και πέρα ο καθένας κρίνεται για την άποψή του, αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Αν γράφαμε μόνο για όσα θέματα κατέχουμε, εγώ προσωπικά δε θα έγραφα σε κανένα γιατί ακόμη και στον τομέα μου νομίζω ότι ακόμη μαθαίνω. Τα φόρα είναι τα καφενεία του 21ου αιώνα, εννοείται ότι γίνεται καφενειακή συζήτηση, είτε για μπάσκετ μιλάμε είτε για πολιτική είτε για ταινίες. Δε νομίζω σε φόρουμ ταινιών να μπαίνουν μόνο κριτικοί κινηματογράφου, αλλά άποψη εκφράζουν όλοι, ως καταναλωτές του προϊόντος και αφισιονάδος του είδους.
jonaldidhs
QUOTE (papp7 @ Oct 22 2018, 16:43 ) *
Ποτε μου δεν ειχα προβλημα με τις αποψεις κανενος οσο διαφορετικες και να ηταν. Αναλογα ομως για ποιο πραγμα μιλας υπαρχει υποκειμενικοτητα (αποψη) και η αντικειμενικοτητα (τα γεγονοτα). Οταν συγκρινεις 2 προπονητες και βλεπεις τι εχει κανει ο καθενας , πως το εχει κανει τους καταταζεις συμφωνα με το εργο τους. Εδω ομως θελουμε μονα ζυγα δικα μας . Μπαινει στην συζητηση το θεμα τιτλων ευρωλιγκας για να βγαλουμε οτι οι μπλατ τσαβι εχουν απο μια αρα ειναι στο ιδιο επιπεδο και μολις τους πεις ξερεις εχει και 3 μεταλλια με την Ρωσσια ο μπλατ, παιρνεις την απαντηση μα ο τσαβι δεν εχει προπονησει εθνικη. Και εγω τι να κανω που ο ισπανος εχει δειγμα 2 ομαδων για να δεις το εργο του?Βαζω και των 2 τις ομαδες ,τα μπατζετ ,ποσο καλα επαιξαν , τους τιτλους, την εξελιξη των παικτων και με γεγονοτα και στοιχεια που βρισκεις ακομα και στο ιντερνετ υπερεχει ο ισραηλινος, τι να κανουμε?

Εδω ημουν παλι που θελανε καποιοι να μας πεισουν οτι τον ρουμπιο τον εβγαλε ο πασκουαλ ενω ο παικτης ηταν απο τους καλυτερους στο ισπανικο πρωταθλημα και εγινε ντραφτ πριν παει στην μπαρτσελονα. Εδω ποια αλλη αποψη πρεπει να δεχτω? Την παραπληροφορηση? Τα γεγονοτα λενε οτι απο την μπανταλονα ηταν παικταρας αλλα εγω θα δεχτω οτι εγινε με τσαβι το 2010?

Αλλο καποιος να λεει την προσωπικη του αποψη και αλλο να στην περναει σαν fact.

Ωραια ας το παμε ετσι λοιπον.Ο Μπλατ δεν βρεθηκε ποτε σενα πρωταθλημα ανταγωνιστικο και οταν βρεθηκε(βλ.τουρικικο) δεν κατεκτησε κανεναν τιτλο ενδοχωριο.Εχει τιτλους μονο στο Ισραηλ που ολοι ξερουμε οτι μονο Μακαμπι εχει,και στην Ιταλια ενα κυπελο και ενα πρωταθλημα..Στην Τουρκια που ειναι ανταγωνιστικο πρωταθλημα δεν πηρε ουτε κυπελο,οταν Σαριτσα με λιγοτερα πηρε πρωταθλημα.Αυτα ειναι γεγονοτα.Ο Τσαβι στο καλυτερο ευρωπαικο πρωταθλημα πηρε 4/8 πρωταθληματα.Και αυτα ειναι γεγονοτα.Επομενως τον θεωρω καλυτερο.Γιατι καταφερε και επιβιωσε στο κορυφαιο ευρωπαικο πρωταθλημα και πηρε τιτλους επανελλημενως.Οταν βρεθει και ο Μπλατ σε μια κορυφαια ομαδα σε κορυφαιο πρωταθλημα τα ξαναλεμε.Εκτος αν παρει μεχρι τοτε καμμια ευρωλιγκα με καμμια αλλη ομαδα.
j-kidd13
Να το ληξουμε όλοι εδώ,το θέμα αισιόδοξοι-απαισιοδοξοι?
Οχι τίποτα άλλο,απλά το τοπικ έχει γίνει μπ.....ο.
Τουλάχιστον να επανέλθουμε σε αγωνιστικά θέματα.
picciriddu
Για να επιστρεψουμε στα των αγωνιστικων... που ειναι κ σε συναφεια με το εργο του πασκουαλ στην ομαδα
Ο καλαιτζακης θα πρεπει να αρχισει να παιρνει σταθερα και περισσοτερο χρονο στην α1 (και οχι μονο garbage time)
επισης στην ευρωλιγκα, τωρα που λειπει ο ματ, δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει ο βουγιουκας σαν 4ος σεντερ και να μη μπαινει ο μικρος. Στη χειροτερη ας γραψει dnp οπως γραφει κ ο Ιαν, στην καλυτερη, θα μπορουσε στο παιχνιδι με την γκραν καναρια,οπως εξελιχθηκε, να ειχε παρει ενα πενταλεπτο στο τελος.
Θεωρω, απο τη στιγμη που αποφασιστηκε να μη φυγει δανεικος, πρεπει να μπαινει σιγα σιγα στα δυσκολα. Κ περυσι αν θυμαστε ο μητογλου στην ευρωλιγκα ηταν εκτος δωδεκαδας και στην α1 επαιζε αρχικα 10λεπτα κ σιγα σιγα αρχισε να παιρνει σημαντικοτερο χρονο κ ρολο κ φετος ξεκινα βασικος στην EL. Σιγουρα σε αυτο επαιξε ρολο κ η σκληρη δουλεια του ντινου.
Εννοειται ο τσαβι ξερει καλυτερα απο ολους μας γιατι ισως φοβαται μην τον καψει.

Αν παντως βγει σαν παικτης κ ο καλαιτζακης σε κανα δυο χρονακια, θα εχουμε απιστευτο ελληνικο κορμο.
Αυτο που παρατηρω παντως ειναι οτι ενω ολοι τον αναφερουν ως 2αρο3αρι, απο τον τσαβι δουλευεται κατα βαση ως pg παρα τα 2μ μποι, ισως δλδ αν δε μας κατσει στο αμεσο μελλον ο σλουκας, να βγαλουμε εναν δικο μας παικτη το οποιο παντα ειναι πιο ομορφο.

Και παραλληλα υπαρχουν και οι λουντζης και κονιαρης (εστω κι αν τυπικα δε μας ανηκει) που παιζουν στα γκαρντ και ισως συντομα παρουν και αυτοι την ευκαιρια τους. Τι γνωμη εχετε για αυτους; θα μπορουσαν (εφοσον δουλεψουν κι εξελιχθουν) να χωρεσουν στο αμεσο μελλον στο ροστερ; εννοω χωρις να τους καψουμε με το να μην παιρνουν χρονο
Johnny Marv
QUOTE(picciriddu @ Oct 22 2018, 18:25 ) *
Για να επιστρεψουμε στα των αγωνιστικων... που ειναι κ σε συναφεια με το εργο του πασκουαλ στην ομαδα
Ο καλαιτζακης θα πρεπει να αρχισει να παιρνει σταθερα και περισσοτερο χρονο στην α1 (και οχι μονο garbage time)
επισης στην ευρωλιγκα, τωρα που λειπει ο ματ, δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει ο βουγιουκας σαν 4ος σεντερ και να μη μπαινει ο μικρος. Στη χειροτερη ας γραψει dnp οπως γραφει κ ο Ιαν, στην καλυτερη, θα μπορουσε στο παιχνιδι με την γκραν καναρια,οπως εξελιχθηκε, να ειχε παρει ενα πενταλεπτο στο τελος.
Θεωρω, απο τη στιγμη που αποφασιστηκε να μη φυγει δανεικος, πρεπει να μπαινει σιγα σιγα στα δυσκολα. Κ περυσι αν θυμαστε ο μητογλου στην ευρωλιγκα ηταν εκτος δωδεκαδας και στην α1 επαιζε αρχικα 10λεπτα κ σιγα σιγα αρχισε να παιρνει σημαντικοτερο χρονο κ ρολο κ φετος ξεκινα βασικος στην EL. Σιγουρα σε αυτο επαιξε ρολο κ η σκληρη δουλεια του ντινου.
Εννοειται ο τσαβι ξερει καλυτερα απο ολους μας γιατι ισως φοβαται μην τον καψει.

Αν παντως βγει σαν παικτης κ ο καλαιτζακης σε κανα δυο χρονακια, θα εχουμε απιστευτο ελληνικο κορμο.
Αυτο που παρατηρω παντως ειναι οτι ενω ολοι τον αναφερουν ως 2αρο3αρι, απο τον τσαβι δουλευεται κατα βαση ως pg παρα τα 2μ μποι, ισως δλδ αν δε μας κατσει στο αμεσο μελλον ο σλουκας, να βγαλουμε εναν δικο μας παικτη το οποιο παντα ειναι πιο ομορφο.

Και παραλληλα υπαρχουν και οι λουντζης και κονιαρης (εστω κι αν τυπικα δε μας ανηκει) που παιζουν στα γκαρντ και ισως συντομα παρουν και αυτοι την ευκαιρια τους. Τι γνωμη εχετε για αυτους; θα μπορουσαν (εφοσον δουλεψουν κι εξελιχθουν) να χωρεσουν στο αμεσο μελλον στο ροστερ; εννοω χωρις να τους καψουμε με το να μην παιρνουν χρονο


Εγώ προσωπικά τον καλαϊτζακη τον πιστεύω ΠΑΡΑ πολύ αν και ακόμα δεν έχει δείξει τρομερά πράγματα . Αρχικά μόνο και μόνο από το σώμα του σε συνδυασμό με τη θέση του αλλου δεν γίνεται παρα να μήνα έχεις προσδοκίες... εκτός της σωματοδομής του όμως έχει και πολύ μπάσκετ μέσα του . Έχει πολύ μέλλον και σε σκορ και σε δημιουργία και σε άμυνα . Πρέπει να πάρει χρόνο , να παίζει πιο μυαλομενα και να δουλέψει πολύ . Θεωρώ πως πρέπει να είναι μόνιμα στη 12αδα στην Α1

Για λουτζη... δεν ξέρω ποτέ δεν με εντυπωσίασε, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ... 3&D παίκτης και αρκετά μικρός ακόμα . Καλός ρολίστας αλλά δν νομίζω να είναι αρκετός ποτέ του για να έχει ρολο στον παο και στην Ευρωλίγκα , μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα σε μεγάλες ομάδες όπως και ο μποχω...
Όσο για Κόνιαρη δεν είναι πιο μικρός πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να πάρει τα ηνία ... τουλάχιστον στον Άρη!! Μακάρι να βγει αυτός ο παίκτης εγώ τον πίστευα. Πλέον πιστεύω περισσότερο τον καλαΐτζακη .

Σίγουρα όμως δεν χρειάζεται να τους έχουμε και τους 3 με συμβόλαιο ... τους αφήνουμε και οποιος είναι πιο έτοιμος την κατάλληλη χρονική στιγμή ας έρθει στην ομάδα...(είμαι μεταξύ Κόνιαρη-καλαϊτζακη)

ΥΓ. Ένας άλλος νέος που μου αρέσει πολύ (δεν είναι Έλληνας) είναι ο μαρινκοβιτς ... είναι 2/3αρι με φονικό σουτ και θα δημιουργούσε ένα πολύ δυνατο 1-2 paunch μαζί με καλαϊτζακη για τα επόμενα χρόνια
tuareg
Θεωρω πως το μεγαλο λαθος του ΠΑΟ ειναι η ελευση Λασμε.
Απο τη στιγμη που θες να δωσεις χωρο στο Μητογλου και το Παπαγιαννη,καλως ερχεται ο Τομας ως συμπληρωματικος,αλλα αφου ο Γκιστ δε περναει και τη πρωτη νιοτη του για να βγει αυτο το προτζεκτ θες σεντερ να τρωει παιδια,οχι το ξεζουμισμενο Λασμε στα 36 του.
Επισης καλως παιρνεις το Παπαπετρου,αλλα αφου στο 3 υπαρχει ηδη ο ασουτος Θανασης και φευγει ο Ριβερς γνωμη μου ειναι πως δε κρατας τον ευπαθη σε τραυματισμους Λοτζο αλλα παιρνεις δυαροτριαρι κιλερ που να τον υπολογιζεις για 25+λεπτα σε πληρη ενταση και επισης δε κρατας λεκα αλλα περνας ενα παικτη συμπληρωματικο με συμπαθητικο σουτακι και δημιουργια που δε θα το ποσταρει στην αμυνα κι η κουτση Μαρια
G-arenas
QUOTE (tuareg @ Oct 27 2018, 12:03 ) *
Θεωρω πως το μεγαλο λαθος του ΠΑΟ ειναι η ελευση Λασμε.
Απο τη στιγμη που θες να δωσεις χωρο στο Μητογλου και το Παπαγιαννη,καλως ερχεται ο Τομας ως συμπληρωματικος,αλλα αφου ο Γκιστ δε περναει και τη πρωτη νιοτη του για να βγει αυτο το προτζεκτ θες σεντερ να τρωει παιδια,οχι το ξεζουμισμενο Λασμε στα 36 του.
Επισης καλως παιρνεις το Παπαπετρου,αλλα αφου στο 3 υπαρχει ηδη ο ασουτος Θανασης και φευγει ο Ριβερς γνωμη μου ειναι πως δε κρατας τον ευπαθη σε τραυματισμους Λοτζο αλλα παιρνεις δυαροτριαρι κιλερ που να τον υπολογιζεις για 25+λεπτα σε πληρη ενταση και επισης δε κρατας λεκα αλλα περνας ενα παικτη συμπληρωματικο με συμπαθητικο σουτακι και δημιουργια που δε θα το ποσταρει στην αμυνα κι η κουτση Μαρια

μα ολα ειναι μεγαλα λαθη σε αυτην την ομαδα. αρχικα ο προπονητης. στη δομηση του ροστερ ολα λαθος και παλι. τι τομας που ειναι 3αρι και το λεγαμε πριν καν ακομα ανακοινωθει αν θυμασαι, τι λασμε που ειχαμε ξενερωσει ολοι οταν τον πηραμε, τι παραμονη λεκα, ιαν και ντενμον(αλλο που εφυγε), τι παραμονη λοτζο που ξερουμε οτι θα χασει τα μισα ματς, ακομα και παπι που προτιμηθηκε αντι του σασα, εγω και τους 2 θα ηθελα ιδανικα αλλα οταν κυκλοφορει ο σασα ελευθερος, δεν εχεις 4αρι και εχεις εναν παικτη ελληνα με σουταρα, μπασκεταρα και υψηλο iq με τα μισα λεφτα, ε μαντεψε ποιον παιρνεις.

για μενα η μιση ομαδα πρεπει να φυγει. λασμε-ιαν και στη θεση του ενα δυνατο 5αρι, ο τομας και στην θεση του ενα 4αρι και ο λεκα και στη θεση του ενα ψηλο με καλο σουτ και δημιουργια ασσος( laprovitola καλος ειναι). και λοτζο θα ελεγα μονο αν βρουμε κανα σουτερ αλλον.
tuareg
QUOTE (G-arenas @ Oct 27 2018, 12:09 ) *
μα ολα ειναι μεγαλα λαθη σε αυτην την ομαδα. αρχικα ο προπονητης. στη δομηση του ροστερ ολα λαθος και παλι. τι τομας που ειναι 3αρι και το λεγαμε πριν καν ακομα ανακοινωθει αν θυμασαι, τι λασμε που ειχαμε ξενερωσει ολοι οταν τον πηραμε, τι παραμονη λεκα, ιαν και ντενμον(αλλο που εφυγε), τι παραμονη λοτζο που ξερουμε οτι θα χασει τα μισα ματς, ακομα και παπι που προτιμηθηκε αντι του σασα, εγω και τους 2 θα ηθελα ιδανικα αλλα οταν κυκλοφορει ο σασα ελευθερος, δεν εχεις 4αρι και εχεις εναν παικτη ελληνα με σουταρα, μπασκεταρα και υψηλο iq με τα μισα λεφτα, ε μαντεψε ποιον παιρνεις.

για μενα η μιση ομαδα πρεπει να φυγει. λασμε-ιαν και στη θεση του ενα δυνατο 5αρι, ο τομας και στην θεση του ενα 4αρι και ο λεκα και στη θεση του ενα ψηλο με καλο σουτ και δημιουργια ασσος( laprovitola καλος ειναι). και λοτζο θα ελεγα μονο αν βρουμε κανα σουτερ αλλον.


καλα δε τους διωχνεις ολους τωρα....και το πιο μεγαλο αγκαθι ( λασμε) ,ειναι το πιο ακριβο,μπλεξατε
Johnny Marv
QUOTE(G-arenas @ Oct 27 2018, 12:09 ) *
μα ολα ειναι μεγαλα λαθη σε αυτην την ομαδα. αρχικα ο προπονητης. στη δομηση του ροστερ ολα λαθος και παλι. τι τομας που ειναι 3αρι και το λεγαμε πριν καν ακομα ανακοινωθει αν θυμασαι, τι λασμε που ειχαμε ξενερωσει ολοι οταν τον πηραμε, τι παραμονη λεκα, ιαν και ντενμον(αλλο που εφυγε), τι παραμονη λοτζο που ξερουμε οτι θα χασει τα μισα ματς, ακομα και παπι που προτιμηθηκε αντι του σασα, εγω και τους 2 θα ηθελα ιδανικα αλλα οταν κυκλοφορει ο σασα ελευθερος, δεν εχεις 4αρι και εχεις εναν παικτη ελληνα με σουταρα, μπασκεταρα και υψηλο iq με τα μισα λεφτα, ε μαντεψε ποιον παιρνεις.

για μενα η μιση ομαδα πρεπει να φυγει. λασμε-ιαν και στη θεση του ενα δυνατο 5αρι, ο τομας και στην θεση του ενα 4αρι και ο λεκα και στη θεση του ενα ψηλο με καλο σουτ και δημιουργια ασσος( laprovitola καλος ειναι). και λοτζο θα ελεγα μονο αν βρουμε κανα σουτερ αλλον.


Εγώ συμφωνώ πολύ σε αυτό που είπες για απόκτηση και παπί και σασα . Κι εγώ έχω πει πολλές φορές πως έπρεπε να πάρουμε κι τους 2 και να μην κραταγαμε παππα . Θα είχαμε καλαθη-παπί-Θανάση-μίτο-σασα-Παπατζον και άλλο 1 μυριο (από τα 800χικ του παππα + τη διαφορά στα συμβόλαια τομας/σασα) για ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ στο 2 (τύπου μπομπουα φέτος ή σλουκα του χρόνου) Αχαχ...
pan24
QUOTE (tuareg @ Oct 27 2018, 12:03 ) *
Θεωρω πως το μεγαλο λαθος του ΠΑΟ ειναι η ελευση Λασμε.
Απο τη στιγμη που θες να δωσεις χωρο στο Μητογλου και το Παπαγιαννη,καλως ερχεται ο Τομας ως συμπληρωματικος,αλλα αφου ο Γκιστ δε περναει και τη πρωτη νιοτη του για να βγει αυτο το προτζεκτ θες σεντερ να τρωει παιδια,οχι το ξεζουμισμενο Λασμε στα 36 του.
Επισης καλως παιρνεις το Παπαπετρου,αλλα αφου στο 3 υπαρχει ηδη ο ασουτος Θανασης και φευγει ο Ριβερς γνωμη μου ειναι πως δε κρατας τον ευπαθη σε τραυματισμους Λοτζο αλλα παιρνεις δυαροτριαρι κιλερ που να τον υπολογιζεις για 25+λεπτα σε πληρη ενταση και επισης δε κρατας λεκα αλλα περνας ενα παικτη συμπληρωματικο με συμπαθητικο σουτακι και δημιουργια που δε θα το ποσταρει στην αμυνα κι η κουτση Μαρια

Σωστος και στα 2 με μια ενσταση
Ο Λοτζεσκι κανει 400 χιλιαδες επειδη ειναι ευπαθης στους τραυματισμους
Αν δεν ηταν θα εκανε κανα μυριο
Το 2-3αρι κιλλερ για 25+ λεπτα κατω απο 800 χιλιαδες δεν θα εκανε

basket72
QUOTE (pan24 @ Oct 27 2018, 12:29 ) *
Σωστος και στα 2 με μια ενσταση
Ο Λοτζεσκι κανει 400 χιλιαδες επειδη ειναι ευπαθης στους τραυματισμους
Αν δεν ηταν θα εκανε κανα μυριο
Το 2-3αρι κιλλερ για 25+ λεπτα κατω απο 800 χιλιαδες δεν θα εκανε



Τα εξοικονομούσε κι αυτά η ΚΑΕ αν το έβλεπε μπασκετικά κι όχι επικοινωνιακά/οπαδικά. Αναφέρομαι στην ανανέωση Παππά.

Ας έπαιρνε Λαρεντζάκη (πιο φθηνός θα του έβγαινε ακόμα και με μπάι άουτ) ή ας έδιωχνε τουλάχιστον Βουγιούκα. Αφού πήρε τον Παπαπέτρου κι ήταν +1 στις θέσεις Ελλήνων.
Ένα 500ρικο θα μπορούσε να εξοικονομηθεί να πάει σε Χίλιαρντ π.χ.

Λέκα, Λάσμε (όταν πληρώνει ήδη υπεραξία σε Γκιστ,) ανανέωση και Παππά και Βουγιούκα ταυτόχρονα είναι λάθη ολκής.


Thodoros
QUOTE (pan24 @ Oct 27 2018, 12:29 ) *
Σωστος και στα 2 με μια ενσταση
Ο Λοτζεσκι κανει 400 χιλιαδες επειδη ειναι ευπαθης στους τραυματισμους
Αν δεν ηταν θα εκανε κανα μυριο
Το 2-3αρι κιλλερ για 25+ λεπτα κατω απο 800 χιλιαδες δεν θα εκανε


Για να μιλάμε με αριθμούς και όχι λόγια του αέρα ο χθεσινός καλός ''όπως λένε μερικοί Λάσμε'' σε περίπου 17 λεπτά συνεχόμενα όπως ήταν κι όλας (δεν έχασε ρυθμό) που αγωνίστηκε είχε :

5 πόντους με δύο εύστοχα σουτάκια μέσης απόστασης (κάτι που έχει βελτιώσει ατομικά), μια βολή από τις δύο που έριξε και ελάχιστη συμμετοχή αμυντικά στα ριμπάουντ εκεί που έχουμε χρόνιο θέμα δλδ μόλις δύο!!! την ίδια ώρα που το 3άρι μας ο Παπαπέτρου είχε 7 ( βέβαια σε 32λεπτά αλλά δεν είναι σέντερ και έπαιζε σφαλίαρες με τους αντίπαλους) ,ακόμα έκανε 5 φάουλ γιατί απλά δεν είχε άλλο τρόπο να σταματήσει στην άμυνα τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας και γενικά βαθμολογήθηκε με 2 pir.
Ο Εξίσου κακός Γκιστ είχε 9 πόντους σε 28 λεπτά 5 ριμπάουντ και pir 10 με 3 φάουλ.

Πως το βλέπω εγώ ο ένας από τους 2 έπρεπε να είναι στην ομάδα (Γκιστ) και ως 5ος ψηλός με περίπου συμμετοχή 20λ σε 2 θέσεις.

Η ομάδα ρόλαρε όχι γιατί έγινε αλλαγή του Γκιστ με Λάσμε αλλά επειδή μπήκε ο Παπαπέτρου μέσα και ο Νικ ανέβασε ρυθμούς την ίδια ώρα μάλιστα που η ομάδα του Σάρα έδειξε ότι ενώ είναι δουλεμένη έχει έλλειψη δυνατόν ταλέντων μέσα και έκανε μια μικρή κοιλιά (αυτό ήταν φυσιολογικό όταν ψωνίζεις οικονομικά προφανώς και δεν έχεις τον παίκτη που σε κουβαλάει αλλά πολλους ως σύνολο).

Εμείς απ την άλλη πιστεύω δεν έχουμε δικαιολογίες να λέμε. Κακός ήρθε ο Λάσμε ( και ας λένε μερικοί ότι άλλαξε τον κατασκηνωτή του πάγκου Ζακ ) χρειαζόμασταν άμεσα καλό Αθλητικό 5άρι ''καθαρό'' και ήρθε παίκτης Soft που μόνο ο Νικ μπορεί να τον αξιοποιήσει αφού υστερεί σε δύναμη σχεδόν από όλα τα αντίπαλα 5άρια.

προσθέτω εγώ ως κακή επιλογή από τον πρόεδρο ... Για τον Πασκουάλ δεν είπα κάτι γιατί πιστεύω και εγώ ότι με αυτήν την ομάδα δεν θα πήγαινε κάποιος καλύτερα, οπότε δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει ευθύνες στο χτίσιμο του καλοκαιριού ή βρέθηκε προ τετελεσμένου γεγονότος με το ρόστερ.

Μια δήλωση που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είπαμε ότι θα ήμασταν άλλη ομάδα με τον Ματ μέσα... έλα όμως που δεν πρέπει να ανανεώνεις παίκτες που ξέρεις ότι είναι γυάλινοι γιατί εκτίθεσαι μετά.
Johnny Marv
Ρε μαγκες είναι απλά τα πράγματα , θα τα πάρω από την αρχή και θα τα απαριθμήσω κι ολας...


1) Τα 2 μας 5αρια (γκιστ,Λασμε) γιατί τα αλλά 2 δεν υπάρχουν ... έχουν ο καθένας σε 4 αγώνες από 2,5 ριμπάουντ . ΤΡΑΓΙΚΟ!! Και δεν θυμάμαι ποσα φάουλ κάνουν ανα αγώνα , σίγουρα πάνω από 1,5

2) Οι καλύτεροι μας ριμπαουντερ είναι ο παπί (που χάνει από αλλου) μα 4,5 , ο άγουρος ακόμα μιτογλου επίσης μα 4,5 και ο τομας (γελάω) με 3,5 . Είναι ακραίο ο τάμας να είναι ο 3ος καλύτερος ριμπαουντερ σου , ο οποιος σαν θετικό στοιχείο έχει μόνο το σουτ (22% στο τρίποντο προς το παρών)

3) Πάνω από 1 ασσιστ ανα παιχνίδι έχουν 3 παίκτες μόνο από τους 15 . Ο καλαθης έχει 9 , ο Παππας 2,5 και ο λεκα 2 (με αλλά 2 λάθη ανα παιχνίδι) . Φυσικά πάνω από 3 ασσιστ ανα παιχνίδι έχει μόνο ο καλαθης . Μια σωστή ομάδα θα έπρεπε να έχει 4-5 παίκτες με πάνω από 1 ασσιστ και τουλάχιστον 2 με πάνω από 3 ασσιστ ανα παιχνίδι

Από τα 1-2 αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα στο ριμπάουντ , από το 3 το πρόβλημα στη δημιουργία και φυσικά υπάρχει και το πρόβλημα του σουτ όπου μόνο ο λοτζο σούταρε με ποσοστό πάνω του 33% . Τον λοτζο δεν μπορώ όμως να τον υπολογίσω σε αυτά τα στατιστικά επειδή έχει παίξει 1,5 παιχνίδι ουσιαστικά . Άρα δεν έχουμε παίκτη με τρίποντο άνω το 33% . ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ !!! Έχω κάνει κάποιες προτάσεις προηγουμένως , δεν γίνεται αλλιώς !!


ΥΓ. Και ο γκιστ περιέργως μοιράζει 2 ασσιστς ανα ματς
ΥΓ1. Οι 1,5 ταπες του Λασμε ανα αγώνα ξεγελάνε τόσο πολύ τον μέσο φίλαθλο για την απόδοση του πρώτου αμυντικά...
shtarkws
Θα επαναλάβω την εξης ερωτηση : Τι παραπανω κανει ο Παππας των 750κ απο τον Λαρετζακη των 200?
stefkorner
QUOTE (shtarkws @ Oct 27 2018, 18:43 ) *
Θα επαναλάβω την εξης ερωτηση : Τι παραπανω κανει ο Παππας των 750κ απο τον Λαρετζακη των 200?



ο Παππας των 750 χθες εβαλε 2 τριποντα οταν ειχαμε κολλησε στο περιφερειακο σουτ και εδωσε 5 ασιστ (οσες και ο Καλαθης..)
και δεν ηταν τρυπα αμυντικα εννοειται !
σε κανει κατι να πιστευεις οτι ο Λαρετζακης σε ματς ευρωλιγκας θα ειχε αναλογη προσφορα ;
βεβαια εγω ημουν οπως θα θυμουνται πολλοι ,που φωναζα το καλοκαιρι να παρουμε τον Λαρετζακη ! (ειχε ομως και ενα buy out ετσι .. ; )

οπως βλεπω ομως τον Κιθ εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την παρουσια του Παππα στην ιδια θεση!αλληλοσυμπληρωνονται πολυ καλα!
θεωρω μαλιστα οτι ειναι η μονη θεση το 2 ,που ειμαστε πληρεις ! αντε και στο 3 !σε ολες τις αλλες θεσεις εχουμε ελλειψη ποιοτητας η λυσεων !
γιατι πρεπει αναλωνομαστε συνεχως στα 750 του Παππα,που οσο να ναι κατι προσφερει και να αποδεχομαστε ας πουμε ως νομοτελεια.. το 1+ μυριο των Ιαν/Παπαγιαννη ,που μεχρι στιγμη δινει 5-10 λεπτα max και με το σχετικο κοστος παντα.. ( ; )
ο Παππας δεν ειναι Ελληνας ; δεν ισχυει και για αυτον το ιδιο επιχειρημα που ισχυει για τους αλλους ; rolleyes.gif
Johnny Marv
QUOTE(stefkorner @ Oct 27 2018, 14:29 ) *
ο Παππας των 750 χθες εβαλε 2 τριποντα οταν ειχαμε κολλησε στο περιφερειακο σουτ και εδωσε 5 ασιστ (οσες και ο Καλαθης..)
και δεν ηταν τρυπα αμυντικα εννοειται !
σε κανει κατι να πιστευεις οτι ο Λαρετζακης σε ματς ευρωλιγκας θα ειχε αναλογη προσφορα ;
βεβαια εγω ημουν οπως θα θυμουνται πολλοι ,που φωναζα το καλοκαιρι να παρουμε τον Λαρετζακη ! (ειχε ομως και ενα buy out ετσι .. ; )

οπως βλεπω ομως τον Κιθ εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την παρουσια του Παππα στην ιδια θεση!αλληλοσυμπληρωνονται πολυ καλα!
θεωρω μαλιστα οτι ειναι η μονη θεση το 2 ,που ειμαστε πληρεις ! αντε και στο 3 !σε ολες τις αλλες θεσεις εχουμε ελλειψη ποιοτητας η λυσεων !
γιατι πρεπει αναλωνομαστε συνεχως στα 750 του Παππα,που οσο να ναι κατι προσφερει και να αποδεχομαστε ας πουμε ως νομοτελεια.. το 1+ μυριο των Ιαν/Παπαγιαννη ,που μεχρι στιγμη δινει 5-10 λεπτα max και με το σχετικο κοστος παντα.. ( ; )
ο Παππας δεν ειναι Ελληνας ; δεν ισχυει και για αυτον το ιδιο επιχειρημα που ισχυει για τους αλλους ; rolleyes.gif


Κοιτα κι εγώ δεν θεωρώ πως ο Παππας φταίει για τις εμφανίσεις της ομάδας αλλά και τα 800χιλ είναι πολλά . Ο λαρε πχ παίζει σίγουρα καλύτερη άμυνα από παππα (όχι ότι ο Παππας δεν παίζει άμυνα) και είναι πολύ καλός στα τρίποντα τελευταία ... 3&D παίχτης όπως θελουμε . Και με λιγότερα λεφτά (σίγουρα δεν θα κάνει ΟΣΑ κάνει ο Παππας) . Παρόλα αυτά με 500-600χιλ ο παππας θα ήταν υπερπολυτιμος και δεν θα υπήρχε τέτοια συζήτηση . Αλλά πάει τώρα ..
stefkorner
QUOTE (Johnny Marv @ Oct 27 2018, 19:38 ) *
Παρόλα αυτά με 500-600χιλ ο παππας θα ήταν υπερπολυτιμος και δεν θα υπήρχε τέτοια συζήτηση . Αλλά πάει τώρα ..


θεωρω οτι ενα 700ρι αντιπροσωπευει την προσφορα του !δεν μπορω να φανταστω αλλον Ελληνα να συμπληρωνε τον Κιθ την παρουσα στιγμη !με Λαρετζακη θα χρειαζομασταν η πεμπτο γκαρντ (+1 ξενο δηλαδη )
η αν πηγαιναμε σε τεσσερα γκαρντ ,κατι εννοειται πολυ ανωτερο απο τον Λεκα ,που να επαιζε και στις δυο θεσεις !
υπερβολικο βρισκω να λεμε οτι θα ειχαμε Λαρετζακη αντι Παππα,στην ιδια συνθεση γκαρντ,με την ιδια προσφορα
και θα γλιτωναμε και κανα 500ρικο ...
shtarkws
QUOTE(stefkorner @ Oct 27 2018, 14:29 ) *
ο Παππας των 750 χθες εβαλε 2 τριποντα οταν ειχαμε κολλησε στο περιφερειακο σουτ και εδωσε 5 ασιστ (οσες και ο Καλαθης..)
και δεν ηταν τρυπα αμυντικα εννοειται !
σε κανει κατι να πιστευεις οτι ο Λαρετζακης σε ματς ευρωλιγκας θα ειχε αναλογη προσφορα ;
βεβαια εγω ημουν οπως θα θυμουνται πολλοι ,που φωναζα το καλοκαιρι να παρουμε τον Λαρετζακη ! (ειχε ομως και ενα buy out ετσι .. ; )

οπως βλεπω ομως τον Κιθ εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την παρουσια του Παππα στην ιδια θεση!αλληλοσυμπληρωνονται πολυ καλα!
θεωρω μαλιστα οτι ειναι η μονη θεση το 2 ,που ειμαστε πληρεις ! αντε και στο 3 !σε ολες τις αλλες θεσεις εχουμε ελλειψη ποιοτητας η λυσεων !
γιατι πρεπει αναλωνομαστε συνεχως στα 750 του Παππα,που οσο να ναι κατι προσφερει και να αποδεχομαστε ας πουμε ως νομοτελεια.. το 1+ μυριο των Ιαν/Παπαγιαννη ,που μεχρι στιγμη δινει 5-10 λεπτα max και με το σχετικο κοστος παντα.. ( ; )
ο Παππας δεν ειναι Ελληνας ; δεν ισχυει και για αυτον το ιδιο επιχειρημα που ισχυει για τους αλλους ; rolleyes.gif


Ειχε 2 στα 5, τα τελευταια 3 αστοχα ηταν κακες επιλογες, ασχημα εκτελεσμενα, σε μια χρονικη στιγμη που εψαχνες ποιος θα σου παρει το παιχνιδι. Κιθ και Παππας δεν αλληλοσυμπηρωνονται δυστυχως καλα αφου θα επρεπε ο Παππας να παιζει ενα 25αλεπτο τουλαχιστον για να μπορει ο Κιθ να παιζει ενα 15λεπτο οπου θα ειναι ξεκουραστος. Στην τελευταια φαση πριν την παραταση πηγε η μπαλα στον Κιθ που δεν ειχε δυναμεις για να κανει ουτε βημα προς τα μεσα αφου ειχε παιξει 31 λεπτα. Οταν το αναπληρωματικο σου 2αρι παιζει 31 λεπτα κατι σημαινει για το βασικο. Οσο για την αμυνα ειναι αληθεια οτι κατα διαστηματα δειχνει διαθεση, δεν ειναι ομως κατι που γινεται με συνεπεια, ενω μοιαζει με hero defence, απλα με θεληση και οχι λογικη.

ο Λαρετζακης ειναι καλυτερος σουτερ 3 ποντων ενω τον θεωρω στα ιδια επιπεδα αμυντικο. Θα εκανε ακριβως οτι κανει ο Παππας με λιγοτερα χρηματα και χωρις δραματα. Οι εμφανισεις του στην Εθνικη αλλα και στο champions league δειχνουν οτι δεν ειναι μακρια απο αυτο το επιπεδο. Ουτε ο Παππας σαν ελευθερος ειχε προτασεις απο ομαδες euroleague παντως
akratacity
Ο Λαρεντζακης για ρολιστας σε ομάδα ευρωλιγκας ειναι πιο ταιριαστός από τον Παππα. Καλό στατικό σουτ, καλύτερη άμυνα και πιο εύκολη αποδοχή του ρόλου τα τρία πλεονεκτήματα του. Ειδικά το τρίτο θα έκανε και τη μεγάλη διαφορά.

Όμως έχει δίκιο ο Stef που μιλάει για συν έναν ξένο περιφερειακό στην περίπτωση αυτή.
Thodoros
QUOTE (akratacity @ Oct 27 2018, 15:05 ) *
Ο Λαρεντζακης για ρολιστας σε ομάδα ευρωλιγκας ειναι πιο ταιριαστός από τον Παππα. Καλό στατικό σουτ, καλύτερη άμυνα και πιο εύκολη αποδοχή του ρόλου τα τρία πλεονεκτήματα του. Ειδικά το τρίτο θα έκανε και τη μεγάλη διαφορά.

Όμως έχει δίκιο ο Stef που μιλάει για συν έναν ξένο περιφερειακό στην περίπτωση αυτή.


Από τον Παππά θα σου είχαν μείνει 500χιλ στην άκρη ...και για να τα λέμε όπως έχουν αν δεν έμενε ο Ματ (400χιλ) θα είχες περίπου μύριο για αυτόν το ξένο που λες!

shtarkws
Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Παππά. Είναι καθαρά θέμα οικονομίας. Σε ένα περιορισμένο μπάτζετ δεν μπορείς να διαθέτεις ένα ποσό αλόγιστα, για υπηρεσίες που μπορείς να βρεις οικονομικότερα. Το ίδιο ισχύει για τον Γκιστ, τεράστια η προσφορά του στην ομάδα αλλά το συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο είναι βαρίδι για την ομάδα. Δεν γίνεται να δίνεις 500κ συμβόλαιο σε παίκτη που δεν τον χρησιμοποιείς και να σκας τον Καλαθη. Το πρόβλημα μας δεν είναι ούτε το μπάτζετ, ούτε ο προπονητής. Το πρόβλημα που τείνει να γίνει διαχρονικό είναι παντελή έλλειψη ορθολογισμου και μπασκετικου πλάνου στην στελέχωση της ομάδας. Πιστεύω ότι αν βλέπαμε μια πλήρη ομάδα με διακριτους ρόλους κανένας δεν θα γκρίνιαζε για το επίπεδο τους ακόμα και αν χάναμε.
G-arenas
QUOTE (shtarkws @ Oct 27 2018, 13:43 ) *
Θα επαναλάβω την εξης ερωτηση : Τι παραπανω κανει ο Παππας των 750κ απο τον Λαρετζακη των 200?

ο λαρε δεν θα τα εκανε αυτα σε επιπεδο ευρωλιγκας. εδω βλεπουμε οτι ο παππας που ειναι πολυ μεγαλυτερος ποιοτικα απο τον λαρε και πολυ πιο γρηγορος, οτι δεν μπορει να περασει ευκολα αντιπαλους. φαντασου ο λαρε που κολλαει πολλες φορες και στην α1!

επισης ο λαρε δεν κανει 200. 250 θα επαιρνε η αεκ και αλλα 250 ο παικτης την 1η χρονια, γιατι μετα θα ανεβαινε. και φυσικα δεν ειναι ουτε για 2ο 2αρι.

τελος οταν εχεις κιθ, σαφως και θα παιζει ο κιθ βασικος. αλλο που δεν ταιριαζει στην ομαδα.

ο παππας δεν ειναι κακος. παιζει πολυ καλη αμυνα, στο σκορ βοηθαει οσο μπορει, ενω και δημουργικα ειναι πολυ καλυτερο απο περσυ. χθες ειχε 5 ασιστ! επισης δεν φταιει αυτος που το καλυτερο σημειο του, δηλαδη η μπουκα ουσιαστικα αχρηστευετε γιατι δεν εχουμε σουτερ και ολες οι ομαδες θα μας παιζουν ταμπουρι.

ουτε τα μισα δεν θα εκανε ο λαρε σε σχεση με παππα, και δεν καταλαβαινω γιατι τον υποτιματε. ναι δεν αξιζει τα 750, ουτε ο παπι τα 800, αλλα σαμπως αξιζει ο γκιστ 900 ή ο λασμε 550 ή ο λεκα 500 ή ο ιαν 500? εξαλλου τοσα χρονια ο παππας επαιζε με 250-300 στην αρχη, μεχρι και περσυ με 500 και ενω ηταν παντα απο τους κορυφαιους στους τιτλους, εβλεπε αλλους να παιρνουν περισσοτερα χωρις να κανουν τιποτα. για αυτο και ζητησε τοσα.

και γω 550 το πολυ 600 θα του εδινα, αλλα υπαρχει και αλλο γκαρντ ελληνας με την ποιοτητα του παππα?
stefkorner
QUOTE (Thodoros @ Oct 27 2018, 20:12 ) *
Από τον Παππά θα σου είχαν μείνει 500χιλ στην άκρη ...και για να τα λέμε όπως έχουν αν δεν έμενε ο Ματ (400χιλ) θα είχες περίπου μύριο για αυτόν το ξένο που λες!


οπως και να το σκεφτεστε,παλι ξεχνατε οτι θα χρειαζοταν ενα ποσο τουλαχιστον 300k για την αποδεσμευση του Λαρετζακη!δεν ξερουμε καν τι ορο ειχε ακριβως !κ η Αεκ δεν φαινοταν διατεθειμενη να τον αφησει ευκολα..
G-arenas
QUOTE (shtarkws @ Oct 27 2018, 15:16 ) *
Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Παππά. Είναι καθαρά θέμα οικονομίας. Σε ένα περιορισμένο μπάτζετ δεν μπορείς να διαθέτεις ένα ποσό αλόγιστα, για υπηρεσίες που μπορείς να βρεις οικονομικότερα. Το ίδιο ισχύει για τον Γκιστ, τεράστια η προσφορά του στην ομάδα αλλά το συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο είναι βαρίδι για την ομάδα. Δεν γίνεται να δίνεις 500κ συμβόλαιο σε παίκτη που δεν τον χρησιμοποιείς και να σκας τον Καλαθη. Το πρόβλημα μας δεν είναι ούτε το μπάτζετ, ούτε ο προπονητής. Το πρόβλημα που τείνει να γίνει διαχρονικό είναι παντελή έλλειψη ορθολογισμου και μπασκετικου πλάνου στην στελέχωση της ομάδας. Πιστεύω ότι αν βλέπαμε μια πλήρη ομάδα με διακριτους ρόλους κανένας δεν θα γκρίνιαζε για το επίπεδο τους ακόμα και αν χάναμε.

συμφωνω για το μπατζετ. μια χαρα ψηλο ειναι. αλλα τις επιλογες για την δομηση του ροστερ ποιος την κανει? επισης τα 150 χιλ που πηρε παραπανω ο παππας μας πειραξαν για την κακη στελεχωση του ροστερ? το λασμε-ιαν αντι για 5αρι βαρβατο, το αντι για λεκα με 500, εναν αλλο ασσο με 350-400 οπως ο γουολτερς δεν φταιει? εναν αντι του λοτζο με 500 δεν μπορουσαμε να φερουμε και σασα αντι τομας με 400 αντι 550 δεν γινοταν?

θελω να σου πω ναι ο παππας για 600 ειναι και επειδη ειναι ελληνας κιολας. αλλα ποσα να ζητησει οταν ειχε ανανεωσει ο λεκα με 500? και ο ιαν με 500? οταν εχεις πολυ καλυτερη αποδοση και απο τους 2 και μαλιστα για αρκετα χρονια? δεν μας βγαζουν εκτος δομησης ροστερ ο παππας, αλλα ολα τα αλλα. υπαρχουν 5-6 τραγικες επιλογες και τελευταιος ο παππας, αυτο θελω να πω.

και αν δεν τις εκανε τις επολογες ο τσαβι αλλα του τα φορτωσαν ακομα χειροτερα! ας ειχε τον εγωισμο σαν τοπ προπονητης που τον θεωρειτε(εγω ουτε στη 10αδα δεν τον βαζω) να εφευγε! οποτε ουτε του φορτωσαν παικτες ουτε τιποτα αυτος τους διαλεξε! και λεκα και τομας και λασμε και κιθ(και περσυ τον ηθελε). αλλωστε δεν θα ελεγε για final 4 αν δεν πιστευε τους παικτες του και το ροστερ του! θα ελεγε αλλα να μην εκτεθει.
Thodoros
QUOTE (stefkorner @ Oct 27 2018, 15:19 ) *
οπως και να το σκεφτεστε,παλι ξεχνατε οτι θα χρειαζοταν ενα ποσο τουλαχιστον 300k για την αποδεσμευση του Λαρετζακη!δεν ξερουμε καν τι ορο ειχε ακριβως !κ η Αεκ δεν φαινοταν διατεθειμενη να τον αφησει ευκολα..


Γενικά το είπα εγώ , όχι για τον Λαρετζάκη συγκεκριμένα αλλά για τον Παππά περισσότερο .Τες/πα 750χιλ στον Παππά για να κάνει τον Curry και να του μένει η μπάλα στα χέρια είναι πολλά!

καλός είπε και ο mod ότι είχε 2 τρίποντα αλλά είχε 2/5 ( δλδ είχε και άλλα 3 χαμένα που δεν θέλουμε να λέμε )
Μην βλέπουμε μονόπλευρα ότι μας βολεύει χθες το δίδυμο Κιθ - Παππάς δεν ήταν σοβαρό πρόβλημα για τον Σάρα που άφηνε γενικά τα σουτ! Φυσικά από τα προβλήματα μας μπορεί να είναι το μικρότερο αυτήν την ώρα .
stefkorner
QUOTE (Thodoros @ Oct 27 2018, 20:29 ) *
καλός είπε και ο mod ότι είχε 2 τρίποντα αλλά είχε 2/5 ( δλδ είχε και άλλα 3 χαμένα που δεν θέλουμε να λέμε )
Μην βλέπουμε μονόπλευρα ότι μας βολεύει χθες το δίδυμο Κιθ - Παππάς δεν ήταν σοβαρό πρόβλημα για τον Σάρα που άφηνε γενικά τα σουτ! Φυσικά από τα προβλήματα μας μπορεί να είναι το μικρότερο αυτήν την ώρα .


2/5 = 40 % ! και δεν το παρελειψα σκοπιμα !μην βλεπετε φαντασματα που κανουν πλατες ..στον Παππα ! 2 τριποντα ειπα οτι εβαλε οταν ειχαμε κολλησει !και το λεω γιατι πλεον εχουμε θεμα και εκει ! να δεχθω οτι μαλλον θα επρεπε να παιρνει 500-600 και οχι 750!να μην σκεφτομαστε ομως λογιστικα μονο για αυτα τα 100-200 χιλιαρικα και την ιδια ωρα τα στραβα ματια στα 300- 500 παραπανω!αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι με ολους ! γιατι ξαναλεω και ο Παππας Ελληνας ειναι !γ αυτον ομως συνηθως το ξεχναμε..
G-arenas
QUOTE (Thodoros @ Oct 27 2018, 15:29 ) *
Γενικά το είπα εγώ , όχι για τον Λαρετζάκη συγκεκριμένα αλλά για τον Παππά περισσότερο .Τες/πα 750χιλ στον Παππά για να κάνει τον Curry και να του μένει η μπάλα στα χέρια είναι πολλά!

καλός είπε και ο mod ότι είχε 2 τρίποντα αλλά είχε 2/5 ( δλδ είχε και άλλα 3 χαμένα που δεν θέλουμε να λέμε )
Μην βλέπουμε μονόπλευρα ότι μας βολεύει χθες το δίδυμο Κιθ - Παππάς δεν ήταν σοβαρό πρόβλημα για τον Σάρα που άφηνε γενικά τα σουτ! Φυσικά από τα προβλήματα μας μπορεί να είναι το μικρότερο αυτήν την ώρα .

η ομαδα εχει απειρα προβληματα να λυσει. και πολυ πιο σημαντικα απο τον παππα. ειπαμε ναι δεν αξιζει τα 750 αλλα γυρω στα 600 το παραπανω. και λεω εγω για 150 χιλ θα μας εφευγε το μπατζετ? και θα χαναμε και θεση ελληνα? και ποιον θα εφερνε ο τσαβι? αφου δεν ξερει παικτες πουθενα. και θα ειχαμε και 7 ξενους.

ας μην εφερνε κιθ και να εφερνε κοπονεν και να εκοβε απο ιαν-λασμε-λοτζο-τομας λεφτα. ετσι θα ειχαμε πολυ περισσοτερους χωρους και ο παππας θα σκοραρε περισσοτερο.

και επισης με την δουλεια που κανει ο τσαβι ολοι hero ball παιζουνε. ο κιθ, ο νικ, ο παππας. και τι αλλο να κανουν δηλαδη? ταμπουρι ολοι παιζουν αφου δεν εχουμε σουτ, ποστ δεν εχουμε, ψηλους δεν εχουμε, οποτε μας κλεινουν το πικ εν ρολ και αναγκαζομαστε και παιζουμε λες και παιζουμε μονο και 1vs1!

αλλα με βαση την λογικη σας αν ειχαμε λαρε αντι παππα(αληθεια θα δινατε 500 χιλ για 1 χρονο σε λαρε και οχι 750 σε παππα?) τοτε και το υπολοιπο ροστερ θα ηταν πολυ καλυτερο λες και αν ερχοταν ο λαρε και ερχοταν ο κοπονεν, το ζευγαρι κοπονεν-λαρε θα ηταν καλυτερο απο το κιθ-παππας!! ουτε καν!!

καταλαβετε το ο παππας δεν ειναι προβλημα αυτην την στιγμη, ουτε τα λεφτα που παιρνει. εχουμε πολλα περισσοτερα προβληματα απο αυτον. τουλαχιστον καμια 10ρια! και μαλιστα ο παππας ειναι και απο τους κορυφαιους παικτες μας σε αποδοση μεχρι τωρα! νικ-κιθ-παππας παιζει να ειναι οι καλυτεροι μας παικτες μεχρις στιγμης!!!
stefkorner
QUOTE (G-arenas @ Oct 27 2018, 20:37 ) *
καταλαβετε το ο παππας δεν ειναι προβλημα αυτην την στιγμη, ουτε τα λεφτα που παιρνει. εχουμε πολλα περισσοτερα προβληματα απο αυτον. τουλαχιστον καμια 10ρια!


και 10 να μην ειναι ,αλλα 2-3 ,το να εστιαζεται ολος ο προβληματισμος μας στο 100-200 χιλιαρικα παραπανω στον Παππα,ενας κακοπροαιρετος... θα πει οτι εχουμε ηδη βρει το εξιλαστηριο θυμα 65.gif
shtarkws
QUOTE(stefkorner @ Oct 27 2018, 15:40 ) *
και 10 να μην ειναι ,αλλα 2-3 ,το να εστιαζεται ολος ο προβληματισμος μας στο 100-200 χιλιαρικα παραπανω στον Παππα,ενας κακοπροαιρετος... θα πει οτι εχουμε ηδη βρει το εξιλαστηριο θυμα 65.gif


Βασικά δεν είναι 100 η 200 χιλιάρικα η διαφορά. Έφερα το παράδειγμα του Λαρετζακη γιατί με 250κ θα είχες έναν παίκτη που θα πρόσφερε όσο ο παπάς. Από τα 250 έως τα 750 η διαφορά είναι μεγάλη
G-arenas
QUOTE (shtarkws @ Oct 27 2018, 15:55 ) *
Βασικά δεν είναι 100 η 200 χιλιάρικα η διαφορά. Έφερα το παράδειγμα του Λαρετζακη γιατί με 250κ θα είχες έναν παίκτη που θα πρόσφερε όσο ο παπάς. Από τα 250 έως τα 750 η διαφορά είναι μεγάλη

δηλαδη η αεκ θα τον αφηνε τσαμπα? δεν θα ηθελε 250-300 μπαι αουτ? νταξ μην λεμε οτι θελουμε? εγω θεωρω οτι με κατω απο 500 για συμβολαιο και μπαι αουτ δεν διναμε. και φυσικα δεν συγκρινονται οι 2 παικτες αυτην την στιγμη.

επισης αν ειχαμε διδυμο λαρε-κοπονεν θα ειμασταν καλυτεροι απο κιθ-παππα με το ιδιο μπατζετ?
Johnny Marv
QUOTE(G-arenas @ Oct 27 2018, 15:37 ) *
η ομαδα εχει απειρα προβληματα να λυσει. και πολυ πιο σημαντικα απο τον παππα. ειπαμε ναι δεν αξιζει τα 750 αλλα γυρω στα 600 το παραπανω. και λεω εγω για 150 χιλ θα μας εφευγε το μπατζετ? και θα χαναμε και θεση ελληνα? και ποιον θα εφερνε ο τσαβι? αφου δεν ξερει παικτες πουθενα. και θα ειχαμε και 7 ξενους.

ας μην εφερνε κιθ και να εφερνε κοπονεν και να εκοβε απο ιαν-λασμε-λοτζο-τομας λεφτα. ετσι θα ειχαμε πολυ περισσοτερους χωρους και ο παππας θα σκοραρε περισσοτερο.

και επισης με την δουλεια που κανει ο τσαβι ολοι hero ball παιζουνε. ο κιθ, ο νικ, ο παππας. και τι αλλο να κανουν δηλαδη? ταμπουρι ολοι παιζουν αφου δεν εχουμε σουτ, ποστ δεν εχουμε, ψηλους δεν εχουμε, οποτε μας κλεινουν το πικ εν ρολ και αναγκαζομαστε και παιζουμε λες και παιζουμε μονο και 1vs1!

αλλα με βαση την λογικη σας αν ειχαμε λαρε αντι παππα(αληθεια θα δινατε 500 χιλ για 1 χρονο σε λαρε και οχι 750 σε παππα?) τοτε και το υπολοιπο ροστερ θα ηταν πολυ καλυτερο λες και αν ερχοταν ο λαρε και ερχοταν ο κοπονεν, το ζευγαρι κοπονεν-λαρε θα ηταν καλυτερο απο το κιθ-παππας!! ουτε καν!!

καταλαβετε το ο παππας δεν ειναι προβλημα αυτην την στιγμη, ουτε τα λεφτα που παιρνει. εχουμε πολλα περισσοτερα προβληματα απο αυτον. τουλαχιστον καμια 10ρια! και μαλιστα ο παππας ειναι και απο τους κορυφαιους παικτες μας σε αποδοση μεχρι τωρα! νικ-κιθ-παππας παιζει να ειναι οι καλυτεροι μας παικτες μεχρις στιγμης!!!


Δες το και λίγο πιο μακροπρόθεσμα . Του χρόνου θες σλουκα με 1,5 μυριο πχ . Πρέπει να θυσιάσεις 3 παίκτες σου για να τον φέρεις και να παίζεις με καλαϊτζακη κλπ . Αν όμως ο Παππας δεν είχε συμβόλαιο του χρόνου θα είχαμε 800χικ από εκεί και θα ψάχναμε αλλά τόσα κάτι που θα ήταν αρκετά ευκολότερο .

ΥΓ. Εμένα ο Παππας που φαίνεται χειρότερος από τον περσινό παππα στις αρχές . Υποτίθεται δεν έχουμε καναν τζεημς στην ομάδα γιατί παίζει 15λεπτα ; Τουλάχιστον παίζει άμυνα γιατί από επίθεση δεν κάνει και πολλά

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!! (Τουλάχιστον για φέτος)
pan24
QUOTE (G-arenas @ Oct 27 2018, 15:59 ) *
δηλαδη η αεκ θα τον αφηνε τσαμπα? δεν θα ηθελε 250-300 μπαι αουτ? νταξ μην λεμε οτι θελουμε? εγω θεωρω οτι με κατω απο 500 για συμβολαιο και μπαι αουτ δεν διναμε. και φυσικα δεν συγκρινονται οι 2 παικτες αυτην την στιγμη.

επισης αν ειχαμε διδυμο λαρε-κοπονεν θα ειμασταν καλυτεροι απο κιθ-παππα με το ιδιο μπατζετ?

Η ΑΕΚ 300 χιλ buy out εχει στο συμβολαιο του αλλα ο Λαρεντζακης θα ερχοταν με πολυετες(ας πουμε τριετες) οχι μονοετες οποτε αυτο το ποσο μοιραζοταν στα 3 χρονια
Δηλαδη αν αντι για τα 750 του Παππα ειχαμε με 350(250+100 απο το buy out φετος) τον Λαρεντζακη εχεις 400 χιλιαδες παραπανω τα οποια σου επετρεπαν ειτε:
α)Να πας με Κοπονεν-Λαρεντζακη αντι για Παππα-Λανγκφορντ
β)Να πηγαινες με Λανγκφορντ,Λαρεντζακη ΚΑΙ Κοπονεν θυσιαζοντας τον Λεκα
Δηλαδη η διαφορα μαζι με το συμβολαιο του Λεκα να πηγαιναν στον Κοπονεν
stefkorner
οτι θελουμε λεμε παιδια ! εμμονικοι γινομαστε ωρες-ωρες (βαζω και τον εαυτο μου μεσα )
χτυπιομουν και εγω να παρουμε Κοπονεν ,ο οποιος θα μας στοιχιζε οσο ο Κιθ μαζι με τα λεφτα που λετε οτι πηρε ως υπεραξια ο Παππας !το τι εχει κανει ο Κοπονεν στα 4 του πρωτα παιχνιδια στην Μπαγερν το χετε δει ;
4/12 τριποντα σε 16 μ.ο λεπτα με την Μπαγερν (με 2/3 εναντιον μας..)
16λεπτα στην Μπαγερν ε..
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Oct 27 2018, 16:28 ) *
Η ΑΕΚ 300 χιλ buy out εχει στο συμβολαιο του αλλα ο Λαρεντζακης θα ερχοταν με πολυετες(ας πουμε τριετες) οχι μονοετες οποτε αυτο το ποσο μοιραζοταν στα 3 χρονια
Δηλαδη αν αντι για τα 750 του Παππα ειχαμε με 350(250+100 απο το buy out φετος) τον Λαρεντζακη εχεις 400 χιλιαδες παραπανω τα οποια σου επετρεπαν ειτε:
α)Να πας με Κοπονεν-Λαρεντζακη αντι για Παππα-Λανγκφορντ
β)Να πηγαινες με Λανγκφορντ,Λαρεντζακη ΚΑΙ Κοπονεν θυσιαζοντας τον Λεκα
Δηλαδη η διαφορα μαζι με το συμβολαιο του Λεκα να πηγαιναν στον Κοπονεν

καλα το α) δεν το συζηταω ειναι χειροτερο!!!

για το β) δεν ξερω. θα ειχαμε 3 γκαρντ μονο. οποτε μαλλον χειροτερο μου φαινεται.

οποτε καλυτερα ετσι.

το θεμα ειναι πως αν ειχαμε αντι για λεκα εναν γουολτερς και αντι λοτζο εναν χιλιαρντ ή σιλντς, τοτε με ακριβως τα ιδια χρηματα θα ειμασταν 3 κλασεις πανω σε ολα στα γκαρντ, ειδικα σε αμυνα, αθλητικοτητα και δημιουργια.
Thodoros
QUOTE (G-arenas @ Oct 27 2018, 15:37 ) *
η ομαδα εχει απειρα προβληματα να λυσει. και πολυ πιο σημαντικα απο τον παππα. ειπαμε ναι δεν αξιζει τα 750 αλλα γυρω στα 600 το παραπανω. και λεω εγω για 150 χιλ θα μας εφευγε το μπατζετ? και θα χαναμε και θεση ελληνα? και ποιον θα εφερνε ο τσαβι? αφου δεν ξερει παικτες πουθενα. και θα ειχαμε και 7 ξενους.

ας μην εφερνε κιθ και να εφερνε κοπονεν και να εκοβε απο ιαν-λασμε-λοτζο-τομας λεφτα. ετσι θα ειχαμε πολυ περισσοτερους χωρους και ο παππας θα σκοραρε περισσοτερο.

και επισης με την δουλεια που κανει ο τσαβι ολοι hero ball παιζουνε. ο κιθ, ο νικ, ο παππας. και τι αλλο να κανουν δηλαδη? ταμπουρι ολοι παιζουν αφου δεν εχουμε σουτ, ποστ δεν εχουμε, ψηλους δεν εχουμε, οποτε μας κλεινουν το πικ εν ρολ και αναγκαζομαστε και παιζουμε λες και παιζουμε μονο και 1vs1!

αλλα με βαση την λογικη σας αν ειχαμε λαρε αντι παππα(αληθεια θα δινατε 500 χιλ για 1 χρονο σε λαρε και οχι 750 σε παππα?) τοτε και το υπολοιπο ροστερ θα ηταν πολυ καλυτερο λες και αν ερχοταν ο λαρε και ερχοταν ο κοπονεν, το ζευγαρι κοπονεν-λαρε θα ηταν καλυτερο απο το κιθ-παππας!! ουτε καν!!

καταλαβετε το ο παππας δεν ειναι προβλημα αυτην την στιγμη, ουτε τα λεφτα που παιρνει. εχουμε πολλα περισσοτερα προβληματα απο αυτον. τουλαχιστον καμια 10ρια! και μαλιστα ο παππας ειναι και απο τους κορυφαιους παικτες μας σε αποδοση μεχρι τωρα! νικ-κιθ-παππας παιζει να ειναι οι καλυτεροι μας παικτες μεχρις στιγμης!!!


Είπα και πάνω ότι : δεν μίλησα για τον Λαρεντζάκη (απλά τα έχωσα στον Παππά)εμένα δεν μου άρεσε χθες τι κάνουμε με το ζόρι να τον βγάλουμε καλό? Αλλά αν με ρωτάς, κανένας από αυτούς δεν κάνει για τον Παναθηναικό ... ή να στο πω απλά θα κράταγα έναν αν ήμουν αλλού ok και απλά ήθελα Έλληνα ( οικονομικό ..λογικά τον φθηνότερο), όχι να είμαι μπάτε σκύλοι αλέστε γενικά και να έχω και αυτούς.

Όποιος είδε τον παππά χθες να κάνει πράγματα να μας πει τι πήρε να το παίρνουμε και εμείς , όχι επειδή έτυχε να βάλει 2/5 βγάλαμε αμέσως πόρισμα και ότι το ποσοστό έχει 40% επιτυχία , σε κανένα παράλληλο σύμπαν δεν ρίχνει ο Παππάς σουτ με τέτοιο ποσοστό και ούτε σκόρερ ολκής είναι .

Τα προβλήματα μας είναι πολλά τα έχω γράψει από εδώ και από εκεί σήμερα , δεν έχω διάθεση γιατί νευρίασα πραγματικά με αυτό που είδα χθες .
G-arenas
QUOTE (Johnny Marv @ Oct 27 2018, 16:22 ) *
Δες το και λίγο πιο μακροπρόθεσμα . Του χρόνου θες σλουκα με 1,5 μυριο πχ . Πρέπει να θυσιάσεις 3 παίκτες σου για να τον φέρεις και να παίζεις με καλαϊτζακη κλπ . Αν όμως ο Παππας δεν είχε συμβόλαιο του χρόνου θα είχαμε 800χικ από εκεί και θα ψάχναμε αλλά τόσα κάτι που θα ήταν αρκετά ευκολότερο .

ΥΓ. Εμένα ο Παππας που φαίνεται χειρότερος από τον περσινό παππα στις αρχές . Υποτίθεται δεν έχουμε καναν τζεημς στην ομάδα γιατί παίζει 15λεπτα ; Τουλάχιστον παίζει άμυνα γιατί από επίθεση δεν κάνει και πολλά

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!! (Τουλάχιστον για φέτος)

καλα δεν το ξερουμε οτι ο θα ερθει ο σλουκας του χρονου. μπορει να του δωσει 2,2 η φενερ και να μεινει εκει για παντα. οποτε δεν γινεται να λειτουργει ετσι μια μεγαλη ομαδα.

το μονο που κραταω ειναι το τελευταιο που ειπες! το οποιο ειναι η ουσια για αυτο που λεμε τωρα.

QUOTE (Thodoros @ Oct 27 2018, 16:45 ) *
Είπα και πάνω ότι : δεν μίλησα για τον Λαρεντζάκη (απλά τα έχωσα στον Παππά)εμένα δεν μου άρεσε χθες τι κάνουμε με το ζόρι να τον βγάλουμε καλό? Αλλά αν με ρωτάς, κανένας από αυτούς δεν κάνει για τον Παναθηναικό ... ή να στο πω απλά θα κράταγα έναν αν ήμουν αλλού ok και απλά ήθελα Έλληνα ( οικονομικό ..λογικά τον φθηνότερο), όχι να είμαι μπάτε σκύλοι αλέστε γενικά και να έχω και αυτούς.

Όποιος είδε τον παππά χθες να κάνει πράγματα να μας πει τι πήρε να το παίρνουμε και εμείς , όχι επειδή έτυχε να βάλει 2/5 βγάλαμε αμέσως πόρισμα και ότι το ποσοστό έχει 40% επιτυχία , σε κανένα παράλληλο σύμπαν δεν ρίχνει ο Παππάς σουτ με τέτοιο ποσοστό και ούτε σκόρερ ολκής είναι .

Τα προβλήματα μας είναι πολλά τα έχω γράψει από εδώ και από εκεί σήμερα , δεν έχω διάθεση γιατί νευρίασα πραγματικά με αυτό που είδα χθες .

ειχε και 5 ασιστ και επαιζε και αμυνα. δεν ηταν καλος, ειδικα σε σχεση με τα λεφτα που παιρνει, αλλα ετσι οπως ειναι η ομαδα δεν μπορει και περισσοτερα. μας παιζουν ολοι ταμπουρι γιατι δεν εχουμε σουτερ, οποτε κολλαει.

ο παππας ειναι για να ειναι 2ο 2αρι. μεχρι εκει. αυτα.

QUOTE (pan24 @ Oct 27 2018, 16:28 ) *
Η ΑΕΚ 300 χιλ buy out εχει στο συμβολαιο του αλλα ο Λαρεντζακης θα ερχοταν με πολυετες(ας πουμε τριετες) οχι μονοετες οποτε αυτο το ποσο μοιραζοταν στα 3 χρονια

ναι αλλα 1) και ο λαρε καθε χρονο θα επαιρνε και περισσοτερα. δεν θα ερχοταν για 250-250-250. θα ηταν 250-300-400 π.χ και 2) δεν διαφωνω οτι μοιραζονται τα χρηματα, αλλα πιο πολυ μετρανε την στιγμη που τα δινεις και σε ποια χρονια τα δινεις παρα στην επομενη. π.χ του χρονου το μπατζετ μπορει να ανεβει αλλα φετος ειναι πιο μικρο, οποτε ειναι λογικο να δωσεις τωρα μπαι αουτ για ενα 5ο γκαρντ? ουτε καν. ασε που του χρονου μπορει να πληρωσεις και αλλο μπαι αουτ για αλλο παικτη. οποτε για μενα μετραει περισσοτερο το μπαι αουτ την χρονια που το δινεις παρα τις επομενες γιατι τα μπατζετ αλλαζουν καθε χρονο.
Thodoros
Ρε παιδιά υποθετικό ήταν αυτό που έγραψε ο mod μην κολλάτε στο ότι θα έπρεπε να πληρώσεις τα Χ χρήματα και ναι είπα και πριν εγώ δεν θα κράταγα κανέναν! τι έκανε δλδ πέρσι ο Παππας και ανέβηκε οικονομικά κλίμακα ? ( αυτό λέει ) και δίκαιο έχει .

Όσο για τον Κόπονεν δεν είπα ποτέ εγώ είναι παιχτούρα άλλοι τα έλεγαν εγώ προσωπικά ούτε αυτόν τον ήθελε γιατί είναι εξίσου soft δεν μου αρέσουν αυτοί οι παίκτες .

δλδ ο Νικ που είναι όλη ο ομάδα έπρεπε να είχε ζητήση 5 μύρια σωστά ? με βάση τον Νίκο που και χρόνο πήρε και χρήμα ... ας τα βλέπουμε όπως είναι ο Παπάς έπρεπε να είχε πάει σπίτι του να έμενε ο Τζειμς και ας έπερνε αλλού Έλληνα εκτός αν μιλάμε μόνο για Ελλάδα και στην ευρώπη πάμε για τουρισμό .
pan24
QUOTE (G-arenas @ Oct 27 2018, 16:43 ) *
καλα το α) δεν το συζηταω ειναι χειροτερο!!!

για το β) δεν ξερω. θα ειχαμε 3 γκαρντ μονο. οποτε μαλλον χειροτερο μου φαινεται.

οποτε καλυτερα ετσι.

το θεμα ειναι πως αν ειχαμε αντι για λεκα εναν γουολτερς και αντι λοτζο εναν χιλιαρντ ή σιλντς, τοτε με ακριβως τα ιδια χρηματα θα ειμασταν 3 κλασεις πανω σε ολα στα γκαρντ, ειδικα σε αμυνα, αθλητικοτητα και δημιουργια.

Κατσε ρε συ
Στο β σεναριο εχουμε Καλαθη,Κοπονεν,Λανγκφορντ,Λαρεντζακη 4 γκαρντ+ Λοτζεσκι οσο ειναι στο 2
Τωρα εχουμε Καλαθη,Παππα,Λεκα,Λανγκφορντ

Ο Παππας μαλλον παιζει παραπανω απο οσο θα επαιζε ο Λαρεντζακης αλλα και ο Κοπονεν(μην κολλαμε αποκλειστικα στον συγκεκριμενο που εγω αναφερω επειδη ειχε ακουστει,στην θεση του βαλτε οποιονδηποτε ξενο γκαρντ των 800-900 χιλιαδων θελετε) θα επαιζε περισσοτερο απο οσο παιζει τωρα ο Λεκα
Επισης ο Λαρεντζακης εχει καποια περιθωρια εξελιξης ακομα

Εννοειται δεν ειναι το προβλημα μας αυτο αλλα ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα παραδειγματα του πως η προσκολληση σε ονοματα και συναισθηματισμους μας κραταει πισω
Μεχρι τωρα με τον Λανγκφορντ μας βγαινει με τον Λασμε και τον Παππα οχι,με τον Παπαγιαννη προς το παρον δεν βγαινει αλλα μενει να φανει μεχρι το τελος της σεζον

Ουτε ο Λασμε ουτε ο Παππας ειναι κακοι ομως στα λεφτα του μεν Λασμε εβρισκες καποιον σκυλο ΜΑΠ να δινει αυτα που θελουμε και ο δε Παππας ενω κανει καποιες συμπαθητικες εμφανισεις με τιποτα δεν παιζει ως το δευτερο ακριβοτερο συμβολαιο στην περιφερεια δηλαδη παικτης που περιμενεις να τραβηξει την ομαδα

Αν το δουμε και μισθολογικα η αυξηση απο τα 500 στα 750-800 ειναι αρκετα σημαντικη την οποια δεν δικαιολογει ουτε με τις εμφανισεις του τωρα ουτε με τις εμφανισεις πριν υπογραψει

Ουτε τα λεφτα του Βουγιουκα τα θεωρω φυσιολογικα εφοσον παιρνει τοσα και ο Παπαγιαννης(αγωνιστικα δεν τα αξιζει,αξιζει ως prospect να τον κλεισεις για αρκετα χρονια) αλλα το δικαιολογω γιατι επρεπε να κλεισουμε τριτο σεντερ Ελληνα και δεν ηταν καθολου βεβαιο οτι θα ερθει ο Παπαγιαννης
Thodoros
QUOTE (G-arenas @ Oct 27 2018, 16:50 ) *
ο παππας ειναι για να ειναι 2ο 2αρι. μεχρι εκει. αυτα.


Μια τα βλέπεις και τα λες έτσι και μια αλλιώς! μερικές φορές δεν ξέρω καν σε τι απαντάς ... ο Παππάς πήρε ρόλο πρώτου και όπως λες παίζει ως 2ος , πήρε χρήματα σχεδόν πρώτου και παίζει ως μπακ απ
όταν 2ο είναι ο Κιθ που είναι 36! είναι κακό αυτό ναι .

Εμένα ως Παναθηναϊκός δεν με ενδιαφέρει αν θα παίζει ο Παππάς ( με ενδιαφέρει αν θα κερδίζει η ομάδα μου ) και χθες ο Παππάς δεν ήταν πρόβλημα για τον Σάρα οπότε άσχετα με τις 5 Ασίστ εγώ είδα και σημεία που κούρασε την μπάλα που έχασε την μπάλα που έχασε το σουτ που που που
αυτά λέμε ... έβαλε και 2 γιατί δεν είναι και χώμα εντελώς αλλά ως εκεί δες τι pir είχε και μετά τα ξανά λέμε ...μην τον βγάλουμε ότι ήταν και από τους καλούς!
The Mailman
Ο Λάσμε και ενώ περίμενε να εκτελέσει ο αντίπαλος βολή, φεύγει στεφάνι και κατευθύνεται προς την πλαγιά γραμμή απ την πλευρά του Λάσμε και βλέπεις έναν Παλαίμαχο να μην μπορεί να στρίψει το κορμί του, θυμίζει μιτλεντον στα 40 του ..

Ο Παππας τα έχουμε πει υφάκι, Στρίτ μπάσκετ και άμα βάλει εν τρίποντο καπάκι πέρνει τραβηγμένες προσπάθειες που ως συνήθως χάνει ... 2αρι χωρίς σουτ, χωρίς άμυνα, χωρίς δημιουργία.

G-arenas
QUOTE (Thodoros @ Oct 27 2018, 16:58 ) *
Μια τα βλέπεις και τα λες έτσι και μια αλλιώς! μερικές φορές δεν ξέρω καν σε τι απαντάς ... ο Παππάς πήρε ρόλο πρώτου και όπως λες παίζει ως 2ος , πήρε χρήματα σχεδόν πρώτου και παίζει ως μπακ απ
όταν 2ο είναι ο Κιθ που είναι 36! είναι κακό αυτό ναι .

Εμένα ως Παναθηναϊκός δεν με ενδιαφέρει αν θα παίζει ο Παππάς ( με ενδιαφέρει αν θα κερδίζει η ομάδα μου ) και χθες ο Παππάς δεν ήταν πρόβλημα για τον Σάρα οπότε άσχετα με τις 5 Ασίστ εγώ είδα και σημεία που κούρασε την μπάλα που έχασε την μπάλα που έχασε το σουτ που που που
αυτά λέμε ... έβαλε και 2 γιατί δεν είναι και χώμα εντελώς αλλά ως εκεί δες τι pir είχε και μετά τα ξανά λέμε ...μην τον βγάλουμε ότι ήταν και από τους καλούς!

ε ναι για 2ος ειναι ο παππας. εγραψα πουθενα οτι ειναι για 1ος? τι μια τα λεω ετσι και μια αλλιως? εσεις εχετε βγαλει εδω μεσα οτι φταιει ο παππας και τα 150 χιλ που παιρνει παραπανω. εγω λεω οτι δεν φταιει αυτο αλλα οτι δεν εχουμε σεντερ, δεν εχουμε 4αρι, δεν εχουμε σουτ, δεν εχουμε δημιουργους και γενικα η δομηση του ροστερ ειναι τραγικη. ενω και ομαδικα καθολου δεμενοι δεν ειμαστε.

και ναι γυρω στα 600 που κοστολογω τον παππα, για μια ομαδα που θελει final 4, για 2ο 2αρι και ελληνας ειναι κομπλε. νταξει τωρα πηρε 150 παραπανω γιατι εχουν παρει υπεραξιες ολοι οι ελληνες. αλλα δεν μας φταιει αυτος για ολα τα αλλα. απλως ψαχνουμε το μαυρο προβατο!

και ναι φυσικα δεν προβληματισε τον σαρας. ο σαρας ηθελε να παιξει ταμπουρι και να μας δωσει το σουτ. ε σουτερ δεν εχουμε, οουτε ο παππας ειναι σουτερ, οποτε ναι κολλησαμε.

ολες οι ομαδες ετσι θα μας παιζουν αφου δεν εχουμε σουτερ και οταν θα κουτουλαει ο παππας, ο κιθ, ο νικ θα λεμε για τα 750 του παππα και οχι οτι δεν εχουμε σουτερ να ανοιξουν οι χωροι οπως περσυ.
montgomery
Εγω ειμαι απαισιοδοξος και για οποιον προπονητη παρει τη θεση του Πασκουαλ του χρονου γιατι θα εχει να διαχειριστει τις ανισορροπιες που υπαρχουν στο μπατζετ απο θεμα κοστους αποδοσης...Παπαγιαννης κλειστο πολυετες συμβολαιο απορροφα ενα μερος του μπατζετ και δεν ξερουμε πως θα εξελιχθει,για καποιους ηταν μονοδρομος...Παπαπετρου κλειστο τριετες 750.000 για τον πρωτο χρονο δηλαδη λεφτα βασικου τριαριου,αξιζει αυτα τα λεφτα με βαση τα χαρακτηριστικα του?ο χρονος θα δειξει...Παππας για μενα το μεγαλυτερο λαθος,κλειστο διετες με 750.00,ξερουμε τι μπορει να κανει και τι οχι και με αυτα τα λεφτα για βασικο δυαρι θα επρεπε να εχει φονικο σουτ και να ειχε κοψει τα ανουσια hero balls...Καλαθης κλειστο τριετες με 2.2,για μενα δεν εχει την πνευματικη διαυγεια που απαιτειται να εχει ενας ηγετης τις κρισιμες στιγμες(τοσο απλα,περα απο το μειονεκτημα στο σουτ)...οποιος και να ερθει λοιπον θα εχει "φορεμενους" 4 παικτες που θα παιρνουν ενα μεγαλο μεριδιο του μπατζετ,τους οποιους μπορει να μην επελεγε αν ειχε την δυνατοτητα και θα πρεπει να διαχειριστει το υπολοιπο μπατζετ πλεον οσο πιο εξυπνα γινεται..
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Oct 27 2018, 16:55 ) *
Κατσε ρε συ
Στο β σεναριο εχουμε Καλαθη,Κοπονεν,Λανγκφορντ,Λαρεντζακη 4 γκαρντ+ Λοτζεσκι οσο ειναι στο 2
Τωρα εχουμε Καλαθη,Παππα,Λεκα,Λανγκφορντ

Ο Παππας μαλλον παιζει παραπανω απο οσο θα επαιζε ο Λαρεντζακης αλλα και ο Κοπονεν(μην κολλαμε αποκλειστικα στον συγκεκριμενο που εγω αναφερω επειδη ειχε ακουστει,στην θεση του βαλτε οποιονδηποτε ξενο γκαρντ των 800-900 χιλιαδων θελετε) θα επαιζε περισσοτερο απο οσο παιζει τωρα ο Λεκα
Επισης ο Λαρεντζακης εχει καποια περιθωρια εξελιξης ακομα

Εννοειται δεν ειναι το προβλημα μας αυτο αλλα ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα παραδειγματα του πως η προσκολληση σε ονοματα και συναισθηματισμους μας κραταει πισω
Μεχρι τωρα με τον Λανγκφορντ μας βγαινει με τον Λασμε και τον Παππα οχι,με τον Παπαγιαννη προς το παρον δεν βγαινει αλλα μενει να φανει μεχρι το τελος της σεζον

Ουτε ο Λασμε ουτε ο Παππας ειναι κακοι ομως στα λεφτα του μεν Λασμε εβρισκες καποιον σκυλο ΜΑΠ να δινει αυτα που θελουμε και ο δε Παππας ενω κανει καποιες συμπαθητικες εμφανισεις με τιποτα δεν παιζει ως το δευτερο ακριβοτερο συμβολαιο στην περιφερεια δηλαδη παικτης που περιμενεις να τραβηξει την ομαδα

Αν το δουμε και μισθολογικα η αυξηση απο τα 500 στα 750-800 ειναι αρκετα σημαντικη την οποια δεν δικαιολογει ουτε με τις εμφανισεις του τωρα ουτε με τις εμφανισεις πριν υπογραψει

Ουτε τα λεφτα του Βουγιουκα τα θεωρω φυσιολογικα εφοσον παιρνει τοσα και ο Παπαγιαννης(αγωνιστικα δεν τα αξιζει,αξιζει ως prospect να τον κλεισεις για αρκετα χρονια) αλλα το δικαιολογω γιατι επρεπε να κλεισουμε τριτο σεντερ Ελληνα και δεν ηταν καθολου βεβαιο οτι θα ερθει ο Παπαγιαννης

ναι 3 γκαρντ θα ειχαμε αφου τον λαρε σιγα μην τον εβαζε. εδω δεν βαζει τον λεκα που εχει τοσες χρονιες στην ευρωλιγκα, τον λαρε θα εβαζε που εχει μια σεζον ευρωπη με 8 ποντους και 2 κατηγοριες κατω η διοργανωση? μπορει να εχεις καλυτερη 3αδα ετσι αλλα ο 4ος θα ειναι εκτος σε καθε ματς ουσιαστικα.

εδω ο οσφπ εχει για 5ο γκαρντ τον μαντζαρη και μεις θα πηγαιναμε με 4ο τον λαρε και με λοτζο 2-3 που ξες οτι θα χασει μιση σεζον?

ναι πηρε παραπανω απο οτι αξιζει ο παππας, αλλα και ποσα να επαιρνε οταν ο λεκα και ο ιαν παιρνει 500, ο ζακ πηρε 500 και ο παπι 800 και ο μαντζαρης 850? και απο ολους εχει καλυτερες σεζον περσυ. απειρα λογικο.

οποτε ναι ο παππας που πηρε 150 χιλ παραπανω οχι δεν ειναι προβλημα. και αν ηταν καλυπτοταν απο αλλου ευκολα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.