πρεπει να ειμαστε ο μοναδικος συλλογος παγκοσμιως που εχει μια ομαδα χαλια, που δεν βλεπετε, δεν εχει καμια εξελιξη 3 χρονια τωρα, που ειχε εναν προπονητη ο οποιος το μεγαλυτερο προσον του ηταν το οτι ειναι κυριος και τζεντλεμαν(ακομα δεν εχω ακουσει αλλο πλεονεκτημα του απο σας) που δεν ειχε φερει καν εστω εναν παικτη να πεις ρε φιλε αλλα ναι εφερε και τον ταδε και εμεις αντι να λεμε και ευχαριστω που το διωξαμε και μαλιστα φερνουμε και εναν κοουτς ο οποιος ειναι τεραστιο ονομα απεναντι, εμεις καθομαστε και βριζουμε και λεμε οτι ο ΔΓ τα εκανε σαλατα!
δεν διαφωνω οτι ο προεδρος μας εχει κανει απειρα λαθη. δεν διαφωνω σε τιποτα οσα καταλογιζετε του ΔΓ. και γω αλλα τοσα του καταλογιζω και φυσικα αν δεν σοβαρευτει αυτος πρωτα τοτε δεν θα ξαναγινουμε οπως ειμαστε! εννοω σε σοβαροτητα κλπ οχι σε μπατζετ.
αλλα οταν 3 σεζον τωρα, με τις 2 πρωτες να εχει τεραστιο μπατζετ και παιχταραδες, δεν εχει καταφερει τιποτα, ε τοτε ναι πρεπει να φυγει. και μην μου πειτε για τα πρωταθληματα και για την 4η θεση. και ο αρτζι με μισο μπατζετ μας πηρε 2 νταμπλ και απεναντι στον καλυτερο οσφπ εβερ, οχι τον χειροτερο οσφπ απο 2006 και μετα! πολυ χαμηλο επιπεδο ανταγωνισμου ειχε εδω ο τσαβι και παραλιγο να τα χασει κιολας τα πρωταθληματα αλλα ας οψεται οι παικταραδες του αρτζι!
με λιγα λογια το λογικο εκανε. εδιωξε εναν κοουτς που δεν μπορει και θα φερει εναν αλλον που σιγουρα ειναι μεγαλο ονομα! τωρα το αν θα πετυχει θα δειξει. η λογικη λεει οχι, αλλα δεν ξερουμε.
δεν διαφωνω οτι ο προεδρος μας εχει κανει απειρα λαθη. δεν διαφωνω σε τιποτα οσα καταλογιζετε του ΔΓ. και γω αλλα τοσα του καταλογιζω και φυσικα αν δεν σοβαρευτει αυτος πρωτα τοτε δεν θα ξαναγινουμε οπως ειμαστε! εννοω σε σοβαροτητα κλπ οχι σε μπατζετ.
αλλα οταν 3 σεζον τωρα, με τις 2 πρωτες να εχει τεραστιο μπατζετ και παιχταραδες, δεν εχει καταφερει τιποτα, ε τοτε ναι πρεπει να φυγει. και μην μου πειτε για τα πρωταθληματα και για την 4η θεση. και ο αρτζι με μισο μπατζετ μας πηρε 2 νταμπλ και απεναντι στον καλυτερο οσφπ εβερ, οχι τον χειροτερο οσφπ απο 2006 και μετα! πολυ χαμηλο επιπεδο ανταγωνισμου ειχε εδω ο τσαβι και παραλιγο να τα χασει κιολας τα πρωταθληματα αλλα ας οψεται οι παικταραδες του αρτζι!
με λιγα λογια το λογικο εκανε. εδιωξε εναν κοουτς που δεν μπορει και θα φερει εναν αλλον που σιγουρα ειναι μεγαλο ονομα! τωρα το αν θα πετυχει θα δειξει. η λογικη λεει οχι, αλλα δεν ξερουμε.
Μωρε να τον διώξει. Αλλά στο τέλος της χρονιάς. Όχι τωρα.
Είναι πολλοί οι λόγοι:
Αποζημίωση
Δεν έχουμε κρατήσει ούτε έναν προπονητή μέχρι τέλους
Δεν μπορείς να βρεις κάποιον καλό ελεύθερο αυτή την εποχή
Αφού διατίθεσαι (σαν ΔΠΓ) να πάρεις παίκτες, γιατί δεν κοιτάς πως θα είναι η ομάδα με αυτούς και τον ίδιο προπονητή;
Ούτε εγώ ήμουν υπέρ της παραμονής Τσαβι μετά το καλοκαίρι αλλά οι κινήσεις που γίνονται δείχνουν ένα ασόβαρο επαγγελματικό περιβάλλον για όλους.