QUOTE (G-arenas @ Oct 27 2018, 16:12 )
ε ναι για 2ος ειναι ο παππας. εγραψα πουθενα οτι ειναι για 1ος? τι μια τα λεω ετσι και μια αλλιως? εσεις εχετε βγαλει εδω μεσα οτι φταιει ο παππας και τα 150 χιλ που παιρνει παραπανω. εγω λεω οτι δεν φταιει αυτο αλλα οτι δεν εχουμε σεντερ, δεν εχουμε 4αρι, δεν εχουμε σουτ, δεν εχουμε δημιουργους και γενικα η δομηση του ροστερ ειναι τραγικη. ενω και ομαδικα καθολου δεμενοι δεν ειμαστε.
και ναι γυρω στα 600 που κοστολογω τον παππα, για μια ομαδα που θελει final 4, για 2ο 2αρι και ελληνας ειναι κομπλε. νταξει τωρα πηρε 150 παραπανω γιατι εχουν παρει υπεραξιες ολοι οι ελληνες. αλλα δεν μας φταιει αυτος για ολα τα αλλα. απλως ψαχνουμε το μαυρο προβατο!
και ναι φυσικα δεν προβληματισε τον σαρας. ο σαρας ηθελε να παιξει ταμπουρι και να μας δωσει το σουτ. ε σουτερ δεν εχουμε, οουτε ο παππας ειναι σουτερ, οποτε ναι κολλησαμε.
ολες οι ομαδες ετσι θα μας παιζουν αφου δεν εχουμε σουτερ και οταν θα κουτουλαει ο παππας, ο κιθ, ο νικ θα λεμε για τα 750 του παππα και οχι οτι δεν εχουμε σουτερ να ανοιξουν οι χωροι οπως περσυ.
Η διαφορά σε όλα αυτά που λες όμως
και είναι δικιά σου τοποθέτηση ( το δεύτερος ) είναι ότι : O Παπάς από το καλοκαίρι έμεινε ως πρώτος και όχι ως δεύτερος δεν υπάρχει καμία ομάδα πουθενά που στον 2ο να δίνει περισσότερα λεφτά απ'ότι στον 1ο ( στην δικιά μας περίπτωση Κιθ ) εκτός αν είναι κανένας Ντόνσιτς που από νέος φαίνεται ότι θα βγει και τον έχεις φρέσκο.
Ακόμα να πω ότι αν ο Παππάς δεν κάνει για την δουλειά που τον θέλουμε! δλδ να είναι σταθερός σουτέρ και να παίζει άμυνες οπότε για εμένα κακός έμεινε με όποια ήταν αυτά τα χρήματα ....δεν σχετίζεται δλδ η περίπτωση του με αυτήν του Λάσμε και τον άλλον ( πχ στους ψηλούς μπορεί να μην είχες επιλογές λέμε τώρα ) στην θέση του Παππά δεν είχες επιλογές όμως , δεν νομίζω !!!!
Μην βάζουμε μόνο το οικονομικό σκέλος σε όλες τις θέσεις γιατί για εμένα το χειρότερο όλων είναι ότι δεν έχεις κανέναν πίσω από τον Νικ και είναι επιλογή σου χρόνια τώρα αυτό. Με έναν τραυματισμό πάει περίπατο όλη η χρονιά.
Το έχω πει τους Έλληνες μπορείς να τους προσθέσεις σε όποια θέση θέλεις εσύ, δεν σου λέει κανένας ότι πρέπει πχ να έχεις στους Sg τον Παπά μπορείς να έχεις αλλού Έλληνα ... έγινε ολόκληρη κουβέντα για τον Λατετζάκη χωρίς λόγο και απλά ως παράδειγμα και σταθήκαμε στο συμβόλαιο μόνο και και και ...τα λεφτά στην ΑΕΚ και 1002 πράγματα μόνο σε αυτό όμως.
Όταν το καλοκαίρι έπαιζε ελεύθερος ο Βεζένκοφ εκεί γιατί δεν μιλάμε ?... μέσα στα κόλπα δεν είμαι αλλά μονόπλευρα μην τα βλέπουμε δεν είναι σωστό πάρε παράδειγμα τον Σάρα που έχασε σχεδόν τους μισούς και βασικούς παίκτες και είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο.
Τον Παππά μάλιστα τον έχω προφυλάξει πολλές φορές εγώ προσωπικά εδώ! αλλά ήρθε η ώρα να παίξει μπάσκετ αν θέλει να είναι βασικός αλλιώς τσάμπα χτυπάει 750χιλ και σε μια ηλικία που δεν έχει ελαφρυντικά ,δεν βλέπω δλδ τον λόγο να βάζει ένα ακόμα πρόβλημα στην ομάδα και στην στελέχωση αυτής.
Μην κράζουμε μόνο τους ξένους ότι δεν κάνουν μαστάρες ( πχ Τόμας που είναι γυρολόγος και ο Παππάς που είναι 5+ χρόνια να είναι στο ότι εντάξει είναι Έλληνας τι να κάνεις δεν μπορείς να τον διώξεις... φυσικά και μπορείς και φυσικά υπάρχουν αρκετοί καλύτεροι από αυτόν με 750-800χιλ ( περίπου τόσο πήρε όταν ήρθε ο Τζειμς την πρώτη φορά)
Να πω και ένα όνομα που έχει μεγαλύτερο ρεπερτόριο από τον Νίκο και όμως δεν κάναμε τίποτα ''μακένζι μουρ '' ήταν μέσα στα μάτια μας όλη την ώρα ( και είχε και οργάνωση και σουτ και έπαιζε άμυνα και κατέβαζε μπάλα και δημιουργούσε και έπαιζε και 3 θέσεις ) Δλδ ο Παππάς να μην κριθεί ποτέ ? Όταν μάλιστα στην όποια επιτυχία που είχαμε ήταν από Νικ - Τζειμς - Σίγκλετον - Ρίβερς ....όχι φίλε μου !
Όσο για τις Ασιστ που βγάζει ο Παππάς ας μην κάνουμε θέμα ... άσε 1 ματς τον Νικ έξω και βάλε τον Παππά να δημιουργεί να δούμε πόσες Ασσιστ θα βγάλει και αν πάρουμε το ματς.
QUOTE (The Mailman @ Oct 27 2018, 16:11 )
Ο Λάσμε και ενώ περίμενε να εκτελέσει ο αντίπαλος βολή, φεύγει στεφάνι και κατευθύνεται προς την πλαγιά γραμμή απ την πλευρά του Λάσμε και βλέπεις έναν Παλαίμαχο να μην μπορεί να στρίψει το κορμί του, θυμίζει μιτλεντον στα 40 του ..
Ο Παππας τα έχουμε πει υφάκι, Στρίτ μπάσκετ και άμα βάλει εν τρίποντο καπάκι πέρνει τραβηγμένες προσπάθειες που ως συνήθως χάνει ... 2αρι χωρίς σουτ, χωρίς άμυνα, χωρίς δημιουργία.
Αυτό ακριβός λέω και δεν βλέπω κανέναν λόγο να πάρεις τέτοιο ρίσκο όταν ξέρεις ότι πίσω έχεις ( Κιθ που λιώνει μετά από 25+ λεπτά ) και Ματ που είναι μισό χρόνο τραυματίας .... σε αυτούς ο Παππάς είναι βόμβα.
Τα τραβηγμένα σουτάκια και το Στρίτ μπάσκετ τα κάνουν άλλοι καλύτερα ... δεν οφείλει ο Παναθηναϊκός σε κανέναν Παππά .
Μπαίνω μέσα διαβάζω την απάντηση του Φίλου για τον Παππά σιχτιρίζομαι με τον ''Παππά! '' όχι με τον συμφορουμίτη ,ποστάρω και μετά βλέπω ότι τα έχει πει ο Looter Τζάμπα κόπος ! φτου