QUOTE(G_7 @ Jan 15 2008, 13:40 )

χμ....κοίτα τι θα του βάλω εγώ τώρα να γελάσει...!!
Τα ζώδια της παραλίας...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΩΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡΑΚΟ ΜΟΥ
Σίγουρα η παρουσία του δεν περνά απαρατήρητη αν και δεν την κραυγάζει. Ο ίδιος ή η ίδια σκίζουν τα ρούχα τους ότι δε θέλουν να τραβούν την προσοχή, αλλά αυτό είναι κομματάκι δύσκολο όταν σκάνε μύτη στην παραλία με την τεράστια ομπρέλα και το χρυσό μαγιό(γυναίκες) ή το άσπρο σλίπ(άντρες) και η πετσέτα τους είναι 2 στρέμματα. Τώρα από καμάκι μην περιμένετε και πολλά αφού είναι ιδιαίτερα εγωιστές και ανασφαλείς ταυτόχρονα, συνδυασμός θανατηφόρος.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ....(ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ)
Είναι ο τύπος που θα κάνει φασαρία και θα παίζει επιδεικτικά ρακέτες δίπλα σας, πετώντας όλη την άμμο στα μάτια σας, νομίζοντας πως σας αρέσει κιόλας!!! Σίγουρα Κριός είναι αυτός που θα σας ρωτήσει «γνωριζόμαστε από κάπου;» ή «μήπως έχετε ώρα;». Κλασσικές αξίες στο καμάκι της παραλίας. Θα σας πλησιάσει λέγοντας διάφορα αστεία, τα περισσότερα κρύα, και σίγουρα η αμηχανία θα τον κάνει να είναι μέχρι και προσβλητικός, δεν τα εννοεί δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία. Και μην ξεχνάτε είναι καλοί εραστές.
ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο τύραννος της πλαζ είναι ο τίτλος που του ταιριάζει. Είναι ο τύπος που δεν αφήνει τα παιδιά του να παίζουν με την άμμο γιατί λερώνονται, δεν τα αφήνει να παίζουν με τη θάλασσα γιατί βρέχονται και διάφορα άλλα ακατάληπτα. Θα βλέπεται παντού τρίχρονα να βγάζουν τα μπρατσάκια και ανοίγονται στα βαθιά. Όσο για τις συζύγους τους μην τους απευθύνετε το λόγο γιατί σίγουρα δεν σας ακούν. Όχι γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα ακοής, αλλά γιατί έχουν εφοδιαστεί από νωρίς με ωτασπίδες. Πως αλλιώς να επιζήσουν από την γκρίνια;
ΚΑΙ ΤΗΣ LIVE ΤΑΥΡΑΚΙ
Όποιον δεν αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει δίπλα σας, αυτός είναι σίγουρα Ταύρος. Άτομο που δεν θα κουνηθεί από τη θέση του κάτω από την ομπρέλα, μιας και ο ήλιος είναι επικίνδυνος για την υγεία, και αν κάτσει στον ήλιο θα είναι τα 15 λεπτά που επιτρέπει το δελτίο ηλιοθεραπείας του υπουργείου υγείας. Δεν θα σας πλησιάσει ακόμα και αν καλείτε σε βοήθεια επειδή πνίγεστε. Πάρτε απόφαση ότι εσείς θα κάνετε την πρώτη κίνηση. Να μη σας πω και τη δεύτερη και την τρίτη.