Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός οff topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
rchos
το ελληνικο ειναι και το μοναδικο ελληνικο κλειστο γηπεδο που εχει και σουιτες!(λεμε τωρα)

τον ολυμπιακο εγω που ειμαι και 25 χρονων μεσα στο σεφ τον γνωρισα.
φανταζομαι οσοι προλαβαν την αρμαδα του γιατζογλου οταν η ομαδα εφυγε απο το μαντρι που επαιζε και πηγε στο σεφ δεν θα πρεπει κανονικα να αντεδρασαν.ειχε ζησει ιστορικες στιγμες ο ολυμπιακος και πιο παλια αλλα ηταν αναγκαιο λογο εποχης να παει σε ενα μεγαλο γηπεδο.
τωρα μπορει το σεφ να μην ειναι μαντρι αλλα για τις συνθηκες που επικρατουν σημερα ειναι νομιζω ξανα αναγκαιο να φυγουμε απο εκει και να παμε σε ενα πιο συγχρονο και μπασκετικο γηπεδο.
δυστηχως η ευτυχως αυτο επιβαλει η εξελιξη των πραγματων.
οπως ξαναειπα στο σεφ με πηγαινε ο πατερας μου απο την πρωτη στιγμη που μετακομισαμε εκει και εκει συνεχισα να πηγαινω μετα μονος μου.εκει ημουν και οταν τρωγαμε πενηνταρες απο την εφες.

το να πας σε γηπεδο μπασκετικο ειναι βημα μπροστα.θεωρω λοιπον οτι η διοικηση αν και επρεπε να γινουν οσα εγιναν φετος με την διοικηση του σεφ για να το παρει επιτελους αποφαση καλα πραττει και παει ελληνικο αν τελικα γινει.
spysta
θα ναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κινηση το να παμε στο Ελληνικο.

ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ + ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΟΛΚΗΣ.

Θα ευχαριστηθουμε ΜΠΑΣΚΕΤ σ αυτο το γηπεδο .. θα νιωσουμε τον παλμο της εξεδρας και θα ειμαστε ΔΙΠΛΑ στο παρκε.
Οχι αυτο το πραγμα στο ΣΕΦ ... που θες τηλεσκοπιο για να δεις τις φατσες των παικτων.

ΜΕΓΑΛΗ κινηση ΑΝ γινει.

##Ιστορια φυσικα και εχει το ΣΕΦ .. αλλα η ιστορια ΔΕΝ παιζει μπασκετ.
Ιστορια ΘΑ αποκτησει και το Ελληνικο
Anaz
H καλυτερη μεταγγραφη φετος!
thumbsup.gif
olaaa
να υποθεσω οτι αν τελικα παμε στο Ελληνικο θα παρουμε μαζι μας και το παρκε απο το ΣΕΦ;; tongue.gif
γιατι ειχαν πληρωσει τοσα λεφτα περυσι για να το αγορασουν
LFO
Σαφέστατα το ΣΕΦ ειναι ιστορικη εδρα και οι αναμνησεις για εμας τους λιγο μεγαλυτερους αλλα αν το τιμημα για να φτιαξουμε δικο μας γηπεδο , βολεμενοι στο ΣΕΦ δεν προκειται να φταιξουμε ΠΟΤΕ γηπεδο, ειναι να παμε 1-2-3 χρονια στο Ελληνικο, ναι βεβαια ας παμε!

Εδω δεν πτοηθηκαμε στο βρομωκρυο του ΟΑΚΑ και το μαντρι της Ριζουπολης, το ελληνικο θα μας φαει?

rankin
Ειμαι υπερ του Ελληνικου αν και πεφτει λιγο πιο μακρια,αλλα δε βαριεσαι... Προβλεπω παντως φασαριες με την ΑΕΚ..
Κατα ταλλα ειναι μια κινηση μαλλον προς τα εμπρος. Αρκει να δωθει η ελευθερια για πληρη εκμεταλευση του χωρου και αναδιαμορφωση του γηπεδου
rchos
αν ισχυει το 15.000 σαν ενοικιο και η αεκ δεν εχει υπογραψει συμβολαιο για τη νεα σαιζον κανενα προβλημα δεν πιστευω να υπαρχει.
απο τον ολυμπιακο θα ζητησουν υπερδιπλασια χρηματα και θα το δικαιολογησουν αυτο με το οτι ο οσφπ θα ζητησει αποκλειστικη χρηση για 5 χρονια.
φυσικα πρεπει και για την αεκ να βρεθει ενα γηπεδο.

στην τελικη θα παει η αεκ να παιξει στο σεφ! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
pete7
Γιατι φασαριες με Αεκ ,εκει θα παιζει, δεν πιστευω.Αυτο δεν μου αρεσει σαν ιδεα να εχουμε με αλλον γηπεδο κ επισης διαβασα οτι θα το φτιαξουν τα αδελφια το ελληνικο κ θα παιζουμε εκει μεχρι να χτιστει νεο γηπεδο.

http://www.superbasket.gr/?c=455&a=126912
rankin
QUOTE(rchos @ Jul 2 2010, 11:01 ) *
αν ισχυει το 15.000 σαν ενοικιο και η αεκ δεν εχει υπογραψει συμβολαιο για τη νεα σαιζον κανενα προβλημα δεν πιστευω να υπαρχει.
απο τον ολυμπιακο θα ζητησουν υπερδιπλασια χρηματα και θα το δικαιολογησουν αυτο με το οτι ο οσφπ θα ζητησει αποκλειστικη χρηση για 5 χρονια.
φυσικα πρεπει και για την αεκ να βρεθει ενα γηπεδο.

στην τελικη θα παει η αεκ να παιξει στο σεφ! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

θα λένε ότι κάποτε τους κλέψαμε το Μπάγιεβιτς και τώρα το γήπεδο...
Υπάρχει μια ευαισθησία στην ΑΕΚ με θέματα "κοινού ενδιαφέροντος"
olaaa
στο Ελληνικο δε φτιαχνουν υποτιθεται νεα γραμμη για το μετρο;;
ποτε τελειωνει;;
Razorblade Fish
QUOTE(olaaa @ Jul 5 2010, 14:17 ) *
στο Ελληνικο δε φτιαχνουν υποτιθεται νεα γραμμη για το μετρο;;
ποτε τελειωνει;;

Υποτιθεται τον Μαρτιο του 2010 θα ηταν ετοιμο.Μην κοιτας που εχουμε Ιουλιο...
rankin
QUOTE(Razorblade Fish @ Jul 5 2010, 14:24 ) *
Υποτιθεται τον Μαρτιο του 2010 θα ηταν ετοιμο.Μην κοιτας που εχουμε Ιουλιο...

Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως το έργο έχει ολοκληρωθεί αλλά η κατασκευάστρια εταιρία είναι απλήρωτη εξ ου και δεν το παραδίδει...
Razorblade Fish
QUOTE(rankin @ Jul 5 2010, 14:29 ) *
Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως το έργο έχει ολοκληρωθεί αλλά η κατασκευάστρια εταιρία είναι απλήρωτη εξ ου και δεν το παραδίδει...

Νομιζω εχει ολοκληρωθει το σκαψιμο,αλλα ηλεκτρολογικα εχει ακομα δουλεια.Κατι τετοιο εχω ακουσει.
rchos
η επεκταση μεχρι το ελληνικο ειναι ετοιμη.
οι εργατες εχουν αρχισει να τα μαζευουν για να μεταφερθουν μαλλον σε εργασιες του ησαπ.
σε λιγες μερες θα φυγουν νομιζω και οι περιφραξεις στο σταθμο ελληνικου.
το εργο δεν παραδιδεται για αλλους λογους.
απο οτι φαινεται μαλλον θα αργισει σχετικα.μπορει να φτασουμε και 2011 για να δωθει σε λειτουργια.

απο το κλειστο του ελληνικου ομως ποσο κοντα ειναι ο σταθμος του μετρο?

προφανως οι πειραιωτες θα ερχονται στο γηπδο με το τραμ.
για τους υπολοιπους βολευει το μετρο η θα πρεπει να πηγαινουν φαληρο με τ τρενο και να παιρνουν τραμ και αυτοι?
(εγω με το αμαξι μου οπως και στο σεφ)
leonkalf
Που βρίσκεται ο σταθμός?
Razorblade Fish
QUOTE(leonkalf @ Jul 5 2010, 14:45 ) *
Που βρίσκεται ο σταθμός?

Λογικα θα γινει στο Βασιλοπουλο ο σταθμος Ελληνικου,τερμα Ιασωνιδου με Βουλιαγμενης.Χωρις να ειμαι σιγουρος.
rchos
ειναι οντως επι της βουλιαγμενης.
ειναι αποσταση μεχρι να κατεβεις στο γηπεδο.
olaaa
QUOTE(Razorblade Fish @ Jul 5 2010, 14:48 ) *
Λογικα θα γινει στο Βασιλοπουλο ο σταθμος Ελληνικου,τερμα Ιασωνιδου με Βουλιαγμενης.Χωρις να ειμαι σιγουρος.

απ οτι γραφει στο σαιτ ειναι οντως εκει που λες
Ιασωνιδου και Βουλιαγμενης
με τα ποδια μετα μεχρι να φτασεις στο γηπεδο πρεπει να ναι κανα τεταρτο σιγουρα
kolokotronis
Νομίζω ότι σε κάποιους σταθμούς υπάρχει πρόβλημα με την προμήθεια του ηλεκρονικού εξοπλισμού διότι ήταν να παραδωθεί από την siemens.
Έτσι, ενώ κατά τα άλλα είναι έτοιμοι, υπάρχει πρόβλημα.
Δεν είμαι σίγουρος αν αφορά μόνο σταθμούς στα δυτικά προάστια ή και αυτούς που τρέχουν την βουλιαγμένης.
Razorblade Fish
QUOTE(kolokotronis @ Jul 5 2010, 15:21 ) *
Νομίζω ότι σε κάποιους σταθμούς υπάρχει πρόβλημα με την προμήθεια του ηλεκρονικού εξοπλισμού διότι ήταν να παραδωθεί από την siemens.
Έτσι, ενώ κατά τα άλλα είναι έτοιμοι, υπάρχει πρόβλημα.
Δεν είμαι σίγουρος αν αφορά μόνο σταθμούς στα δυτικά προάστια ή και αυτούς που τρέχουν την βουλιαγμένης.

Και απορουμε ακομα γιατι δεν εχει ολοκληρωθει; smiley.gif
pete7
http://www.redplanet.gr/html/ent/406/ent.271406.asp
Οχι στην συγκατοικιση
spike85
Ο τερματικος σταθμος στο Ελληνικο παιδια θα ειναι στη διασταυρωση Βουλιαγμενης και Ιασωνιδου,οντως θα ειναι επι της Βουλιαγμενης και θα παραδοθει στις αρχες του 2011,πρωτα ο θεος!Το θεμα ειναι οτι η αποσταση του απο το κλειστο του Ελληνικου ειναι αρκετα μεγαλη χρειαζεται τουλαχιστον 30 λεπτα με τα ποδια για να φτασεις κι αυτο γιατι δεν μπορεις να διασχισεις μεσα απο τις ολυμπιακες εγκαταστασεις για να φτασεις,που ειναι και ο συντομος δρομος,αλλα πρεπει να πας γυρω γυρω απο κανονικο δρομο!Δε ξερω παντως αν αλλαξει κατι μεχρι τοτε στο θεμα αυτο,αυτα ισχυουν μεχρι τωρα.
Reggie Miller #31
Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας

http://www.sport24.gr/html/ent/300/ent.373300.asp
lakersdynasty
Ηταν παντα αυτα τα κριτηρια?

Δηλαδη με βαση τα 3 τελευταια χρονια α βγαινουν τα γκρουπ με ποντους αναλογα με το ποσο μακρια πας καθε χρονια?

Η ειναι φετινη η αλλαγη?

Γιατι ο ΠΑΟ προφανως θα επρεπε να ειναι στο 3ο γκρουπ οπως το 2008.

ΥΓ θελω Μπαρτσα επικεφαλη ομιλου. tongue.gif
rankin
είμαι ο μόνος που περιμένει πως και πως να ξαναδιαβάσει στήλη Μανουσέλη στο Φίλαθλο;;; smiley.gif
spysta
QUOTE(rankin @ Jul 12 2010, 20:09 ) *
είμαι ο μόνος που περιμένει πως και πως να ξαναδιαβάσει στήλη Μανουσέλη στο Φίλαθλο;;; smiley.gif

θα ηθελα καθε φορα να εχει και ΥΓ. μετα το τελος της στηλης του .. με διαφορες ιστοριουλες απο την σεζον του 2009-2010 του ΟΣΦΠ .. ΧΩΡΙΣ να γραφει ονοματα αλλα να αφηνει υπονοουμενα και πιπερατα συμπερασματα .. για το πως μια ομαδα που πεταγε στην αρχη .. εφθασε να παιζει αθλια προς το τελος
berry
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles...omits-osfp.html

Τιμ μάνατζερ ο Τόμιτς!
Νέες αρμοδιότητες απέκτησε ο Μίλαν Τόμιτς στον Ολυμπιακό. Ως τώρα εκτελούσε χρέη άμεσου συνεργάτη του προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά η έλευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς του έδωσε ένα νέο ρόλο εκτός από εκείνον του προπονητή, αναλαμβάνοντας και καθήκοντα τιμ μάνατζερ! Η ανακοίνωση που εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραμονή του Μίλαν Τόμιτς στο τεχνικό τιμ και παράλληλα την ανάληψη των καθηκόντων του τιμ μάνατζερ της ομάδας».

Redalert
Φέτος εκτός από την αλλαγή στη γραμμή του 3ποντου, θα υπάρχει και άλλη μια σημαντική αλλαγή.
Όταν θα υπάρχει ανανέωση του χρόνου της επίθεσης για την ομάδα που επιτίθεται(και ο χρόνος που απομένει είναι λιγότερος από 14 δευτ. τότε ο χρόνος θα ανανεώνεται από τα 14 δευτ. και όχι από τα 24 που ήταν μέχρι σήμερα.)
Σίγουρα ενδιαφέρουσα αλλαγή ..φτάνει να δούμε ποιους θα ευνοήσει!!
magickaminia
Οπως δειχνουν τα πραγματα το φετινο πρωταθλημα λογω και της οικονομικης κρισης θα ειναι ισως το πιο αδιαφορο των τελευταιων ετων. Ολα τα λεφτα ειναι οι δυο αιωνιοι αντε και λιγο Αρης και λιγο Κολοσσος. Θα παρακαλουσα αυτους που ασχολουνται με το μπασκετ βλεπε ΕΣΑΚΕ να φροντισουν επιτελους να υπαρχει ενα μινιμουμ σαλαρι καπ στις ομαδες της Α1 . Δεν ειναι δυνατον να συμμετεχει ομαδα με μπατζετ 500.000 Ε στην κατηγορια μαζι με την εφορια. Τουλαχιστον να φροντισουν να παιρνουν τα τηλεοπτικα στην Ελλαδα οι μικρες ομαδες για να ενισχυονται οικονομικα. Οι μεγαλοι εχουν και χορηγους και εισητηρια και εσοδα απο Ευρωλιγκα, οποτε ας βοηθηθουν οι μικροι γιατι πρωταθλημα με 2 δεν γινεται. blove.gif
Reggie Miller #31
QUOTE(magickaminia @ Jul 27 2010, 16:57 ) *
Οπως δειχνουν τα πραγματα το φετινο πρωταθλημα λογω και της οικονομικης κρισης θα ειναι ισως το πιο αδιαφορο των τελευταιων ετων. Ολα τα λεφτα ειναι οι δυο αιωνιοι αντε και λιγο Αρης και λιγο Κολοσσος. Θα παρακαλουσα αυτους που ασχολουνται με το μπασκετ βλεπε ΕΣΑΚΕ να φροντισουν επιτελους να υπαρχει ενα μινιμουμ σαλαρι καπ στις ομαδες της Α1 . Δεν ειναι δυνατον να συμμετεχει ομαδα με μπατζετ 500.000 Ε στην κατηγορια μαζι με την εφορια. Τουλαχιστον να φροντισουν να παιρνουν τα τηλεοπτικα στην Ελλαδα οι μικρες ομαδες για να ενισχυονται οικονομικα. Οι μεγαλοι εχουν και χορηγους και εισητηρια και εσοδα απο Ευρωλιγκα, οποτε ας βοηθηθουν οι μικροι γιατι πρωταθλημα με 2 δεν γινεται. blove.gif

http://www.superbasket.gr/kavalieratos/?p=551
leonkalf
PIZZA FAN για τους φαν του Θρύλου

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την PIZZA FAN και την ένταξή της στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ στην κατηγορία του Επίσημου Υποστηρικτή.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την PIZZA FAN στην ομάδα των Χορηγών του Ολυμπιακού. Ευχόμαστε η προώθηση του brand της PIZZA FAN μέσα από το Χορηγικό Πρόγραμμα του Ολυμπιακού, τους αγώνες της ομάδας και τις εκδηλώσεις μας να είναι αποδοτική και να συμβάλλει στη βελτίωση των εταιρικών στόχων της εταιρείας σε ολόκληρη την Επικράτεια. Σχεδιάζουμε πολλές κοινές ενέργειες για τους φίλους της ομάδας μας και όχι μόνο, σε όλα τα επίπεδα ενώ η συνεργασία μας θα επεκταθεί σε πολλούς τομείς με την ανάπτυξη στοχευμένων προγραμμάτων που θα έχουν ως βασικούς άξονες τη διασκέδαση, την εξυπηρέτηση και την απόλαυση.»

O Πρόεδρος της PIZZA FAN, κ. Κώστας Αντάρας δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και καλωσορίζουμε τους ανθρώπους του Συλλόγου στο ευρύ δίκτυο συνεργατών μας. Είναι τιμή για την PIZZA FAN και τους ανθρώπους της η συμπόρευση με έναν από τους ιστορικότερους Συλλόγους της Ελλάδας και ένα από τα κορυφαία club basketball στην Ευρώπη, την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός. Η υποστήριξή μας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας για την προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος είναι σε πλήρη συμφωνία με τη φιλοσοφία ανάπτυξής μας που έχει πάντα στόχο την επένδυση σε μια άμεση σχέση με το ευρύ κοινό και στη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας.

Ελπίζουμε η συνεργασία μας για την περίοδο 2010 – 2011 να συνοδευτεί με μεγάλες επιτυχίες για το Σύλλογο και να είναι η αρχή για μια μακροχρόνια κοινή πορεία».

Προφίλ PIZZA FAN

Η PIZZA FAN είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο του pizza delivery στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αριθμεί 52 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 42 στην Αττική καλύπτοντας το 97% του Νομού. Η χρήση αγνών και φρέσκων πρώτων υλών έχουν καθιερώσει τις γεύσεις της PIZZA FAN σε περισσότερες από 1.000.000 οικογένειες, οι οποίες συγκαταλέγονται αυτή τη στιγμή στο πελατολόγιό της. Βασικός άξονας στη φιλοσοφία λειτουργίας της PIZZA FAN είναι να ικανοποιεί τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες των φίλων της. Οι απόψεις του κόσμου μεταφράζονται συχνά σε νέες γευστικές προτάσεις της εταιρείας. Έχοντας κατακτήσει την κορυφή στο χώρο του delivery, νέος στόχος για την PIZZA FAN είναι η επέκταση του δικτύου της στην περιφέρεια και η λειτουργία 150 καταστημάτων συνολικά την επόμενη πενταετία.

πηγή: olympiacosbc.gr

Θα τρώμε πίτσες στις εξέδρες στα παιχνίδια της ομάδας?? tongue.gif
Redalert
QUOTE(leonkalf @ Jul 29 2010, 12:47 ) *
Θα τρώμε πίτσες στις εξέδρες στα παιχνίδια της ομάδας?? tongue.gif

Παμε για μια χορηγια και με καμμια μπυριτσα icon_drunk.gif και ειμαστε κομπλε!!
benchwarmer
QUOTE(leonkalf @ Jul 29 2010, 11:47 ) *
PIZZA FAN για τους φαν του Θρύλου

.....

Χρόνια μπροστά ο Πίνι!!! 56.gif 56.gif
vag7
exw mia aporia...dn h3era p allou na to postarw gi auto epele3a to off topic...
gti enw o papaloukas petage prin er8ei stn olympiako,molis hr8e s mas exei pesei toso polu(oute 10 kala paixnidia tn xronia)

P.S.an k fetos nomizw oti 8a einai polu kaluteros k logw ivkovic k logw tou symbolaiou tou p lhgei..
Reggie Miller #31
Μποχάιμ: Ναβάρο, Ρούμπιο… Ξέρω τους περισσότερους Ισπανούς παίκτες. Ξέρω όλη την ομάδα της Αργεντινής εκτός από έναν-δυο παίκτες. Η Ελλάδα δεν έχει κανέναν παίκτη στο ΝΒΑ, αλλά ξέρω τα ονόματα μερικών παικτών…Η Ελλάδα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αν και δεν έχουν ούτε έναν ΝΒΑer. Εξάλλου, είναι η μόνη ομάδα που μας κέρδισε πριν από τέσσερα χρόνια στην Ιαπωνία. Αυτός ο πιτσιρικάς, ο Παπαλουκάς, ήταν πολύ καλός. Μεγάλος παίκτης. Μας είχε κερδίσει σχεδόν μόνος του. Δεν θα μας κέρδιζαν ποτέ χωρίς τον Παπαλουκά!

http://www.gazzetta.gr/basket/mundobasket-...%AF%CE%B1%CF%82

Ορίστε το λένε και οι Αμερικάνοι και εδώ οι δικοί μας δεν του δίνουν πολύ χρόνο συμμετοχής!
Φέτος ίσως να πάρει παραπάνω χρόνο για να δείξει τι μπορεί να κάνει,αλλά είναι και η απειρία στη μέση! smiley.gif
Θα μας τρελάνουν οι άνθρωποι!Διαβάστε αν θέλετε το άρθρο,γενικά είναι στο δικό τους μαγικό κόσμο!
colonel gomelsky
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Aug 24 2010, 01:49 ) *
Μποχάιμ: Ναβάρο, Ρούμπιο… Ξέρω τους περισσότερους Ισπανούς παίκτες. Ξέρω όλη την ομάδα της Αργεντινής εκτός από έναν-δυο παίκτες. Η Ελλάδα δεν έχει κανέναν παίκτη στο ΝΒΑ, αλλά ξέρω τα ονόματα μερικών παικτών…Η Ελλάδα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αν και δεν έχουν ούτε έναν ΝΒΑer. Εξάλλου, είναι η μόνη ομάδα που μας κέρδισε πριν από τέσσερα χρόνια στην Ιαπωνία. Αυτός ο πιτσιρικάς, ο Παπαλουκάς, ήταν πολύ καλός. Μεγάλος παίκτης. Μας είχε κερδίσει σχεδόν μόνος του. Δεν θα μας κέρδιζαν ποτέ χωρίς τον Παπαλουκά!

http://www.gazzetta.gr/basket/mundobasket-...%AF%CE%B1%CF%82

Ορίστε το λένε και οι Αμερικάνοι και εδώ οι δικοί μας δεν του δίνουν πολύ χρόνο συμμετοχής!
Φέτος ίσως να πάρει παραπάνω χρόνο για να δείξει τι μπορεί να κάνει,αλλά είναι και η απειρία στη μέση! smiley.gif
Θα μας τρελάνουν οι άνθρωποι!Διαβάστε αν θέλετε το άρθρο,γενικά είναι στο δικό τους μαγικό κόσμο!

Το πόσταρα και στο τόπικ του μουντομπάσκετ. Καλά οι άνθρωποι νομίζουν ότι η Ευρώπη είναι χώρα με πρωτεύουσα τη Μύκονο...

Είναι η ευκαιρία μας για το χρυσό.
lakersdynasty
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 24 2010, 01:55 ) *
Το πόσταρα και στο τόπικ του μουντομπάσκετ. Καλά οι άνθρωποι νομίζουν ότι η Ευρώπη είναι χώρα με πρωτεύουσα τη Μύκονο...

Είναι η ευκαιρία μας για το χρυσό.

Ισως...αν διαγωνιζομασταν στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Γεωγραφιας tongue.gif
Reggie Miller #31
QUOTE(lakersdynasty @ Aug 24 2010, 02:00 ) *
Ισως...αν διαγωνιζομασταν στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Γεωγραφιας tongue.gif

Αν είναι χαλαροί και όχι υποψιασμένοι όλα γίνονται όπως και έγιναν.Έχουν όμως στον πάγκο αυτό τον αλήτη και δεν τους αφήνει να ησυχάσουν και να πάρουν κανέναν ύπνο.Θέλω όμως να δω Σόφο εναντίον τους!
frenchman7
http://www.sport-fm.gr/article/289497

Λέτε να έχει καθόου σχέση και με το θέμα Ολυμπιακού-Ελληνικού...?

Λέω εγώ τώρα
Ilias7
QUOTE(frenchman7 @ Aug 27 2010, 20:06 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/289497

Λέτε να έχει καθόου σχέση και με το θέμα Ολυμπιακού-Ελληνικού...?

Λέω εγώ τώρα

Μακαρι,αν και το θεωρω πολυ δυσκολο..Δε ξερω αν εχουμε δηλωσει ηδη την εδρα μας...
Reggie Miller #31
Δεν ξέρω αν αναρωτήθηκε κανείς για τη γρήγορη ανάκαμψη του κατά τα άλλα ευαίσθητου Μπουρούση,που υποτίθεται ότι θα ήταν κομπλέ κατά τον 2ο-3ο αγώνα της Εθνικής.Παρ' όλα αυ΄τα στην πρεμιέρα φάνηκε έτοιμος.
Όμως ο Ολυμπιακός λέγεται ότι έστειλε επιστολή-ερώτηση προς την ΕΟΚ για να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται και για ποιο λόγο ενσωματώθηκε νωρίτερα.Απάντηση φυσικά και δεν υπήρξε(το περίεργο θα ήταν να υπήρχε!).

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=46034667

http://www.redplanet.gr/html/ent/238/ent.274238.asp
leonkalf
Παντρεύεται ο πρόεδρος

Το σχετικό link εδώ

Οπότε έχει ετοιμασίες και τρεχάματα αυτό τον καιρό ο πρόεδρος, γι' αυτό και δεν είχαμε μπαμ και μπουμ φέτος!! tongue.gif Δικαιολογημένος!! smile.gif

Να ζήσεις πρόεδρε και να ευτυχήσεις!! Και καλούς -και πολλούς- απογόνους!!
redman86
ποιός να ναι,ποιός να ναι...... rolleyes.gif
GMlls
η φωτογραφία αυτή είχε ανέβει πολύ νωρίτερα στο γνωστό μπλόγκ του don (χάθηκε αυτο το παλικάρι, είχε πολύ γέλιο) και το ρεντ πλάνετ κακως το παρουσιάζει ως αποκλειστικότητα.
frenchman7
Το Σάββατο πήγα μια βόλτα σε Καραΐσκάκη και ΣΕΦ για να ξεναγήσω κάτι Γάλλους συγγενείς μου,
και περνώντας στο ΣΕΦ έκανα τον γύρο και πλησίασα να κοιτάξω από τα τζάμια μιας από τις θύρες.

Το θέαμα είναι καταθλιπτικό... Εγκαταλελειμμένο γήπεδο, λερωμένο... τα σημάδια από τον 4ο τελικό
εμφανή( σπασμένα καθίσματα...)...

Ψιλοαπογοητεύτηκα.. Ένιωσα ακόμα πιο έντονα την επιθυμία για ένα καινούργιο και πιο φρέσκο γήπεδο!

Αλλά μετά την τιμωρία κλπ τους κόβω ξενερωμένους τους Αγγελόπουλους.
kotzito
QUOTE(frenchman7 @ Sep 8 2010, 13:21 ) *

Και βαζουμε τον Βορεαδη στην ΚΕΔ και ειμαστε κομπλε tongue.gif
frenchman7
Εντελώς άσχετο αλλά θα σκάσω άμα δεν το πω!

Εδώ ... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6996.html

Ο Μπλατ από πίσω δεν είναι ίδιος ο Αλ Μπάντυ??? smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.