Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός οff topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
T.W.Is.M.
QUOTE(yorgos @ Nov 14 2013, 01:34 ) *
Και τον Ταρπλει το θεωρώ εξαιρετικό παίκτη αλλά υπεριμημένο, υπήρχαν πολλά πράγματα που αδυνατούσε να κάνει και σε πολλά ματς τελείως αδιάφορος. Δε θα τον διάλεγα μπροστά από το Ράτζα ή τον Πέκοβιτς για παράδειγμα αν έχτιζα ομάδα και παιζόταν το κεφάλι μου.


Δε νομιζω οτι ηταν πολλα τα ματς που ηταν αδιαφορος. Ισως εχει μεινει στη μνημη(δικαιως) ο κακος τελικος του φαιναλ φορ. Παντως στους τελικους της Α1 εκεινη τη σεζον ειχε κανει πολυ καλα παιχνιδια. Μην ξεχναμε οτι στα τελευταια λεπτα στα κλειστα ματς η μπαλα πηγαινε στον Πασπαλ(*), πραγμα που βοηθουσε περισσοτερο το Ζαρκο.
Τον καθε παιχτη παντως αν του δωσεις το καταλληλο κινητρο, θα αποδωσει συμφωνα με τις δυνατοτητες του. Στον Ταρπλει φαινεται οτι αυτος που ειχε βρει το κουμπι του ηταν ο Στιβ. Ασχετα αν μετα τα λεφτα τελειωσαν και αρχισαν οι μπιρες...

(*)ναι, δε βαζω αλλο γραμμα μετα το λ, γιατι το j δεν προφερεται! Τον λεμε Πασπαλιε μονο οταν το ονομα ακολουθειται απο το "δε θα παρεις κυπελλο ποτε" tongue.gif
anton2
Ο Λοτζέσκι ασφαλώς και δεν τα χάνει στα δύσκολα (όπως κάποιος ανέφερε παραπάω), κάθε άλλο. Απλά υπάρχουν εντολές για το που θα πηγαίνει η μπάλα.

Είναι πολλές οι φορές που ο κάθε σουτέρ νιώθει ότι "το έχει". Ο Λοτζέσκι δεν ακούει το ένστικτό του γιατί θέλει να ενταχθεί στην ομάδα ομαλά και να παίξει τα συστήματά της δείχνοντας περισσότερη ομαδικότητα και υπομονή. Παράλληλα συχνά όταν "δεν τα έχει" σουτάρει επειδή τότε προβλέπεται να σουτάρει. Αυτό για να συντονιστεί σωστά χρειάζεται χρόνο. Μερικοί δεν συντονίζονται ποτέ π.χ. Γκετσε.

Γι' αυτό πρέπει και οι ομάδες να προσέχουν να μην φοβίζουν υπερβολικά τους παίκτες, ναι να ακολουθούν μεν τα συστήματα αλλά πάντοτε χρειάζονται και κάποιοι βαθμοί ελευθερίας και επινοητικότητας που αλλιώς ο παίκτης δεν αποδίδει.

Γενικά το πάσινγκ γκέιμ είναι καλό αλλά μην χάνουμε το δάσος βλέποντας το δέντρο, το πάσινγκ γκέιμ δεν είναι αυτοσκοπός.

Επίσης προσοχή, όσα θετικά λέω για τον Λοτζέσκι δεν μειώνουν τους άλλους. Η ομάδα φέτος αν δείξει λίγη αυτοπεποίθηση δεν θα παίζεται. Και αυτό είναι το πρόβλημα, επειδή είναι πολλοί οι καλοί παίκτες βλέπω ότι όλοι έχουν διλήμματα και λίγη αναποφασιστικότητα φοβούμενοι μην καταχραστούν την μπάλα, θέλοντας να είναι υπερ του δέοντος ομαδικοί κτλ.

Ο Λο που φαίνεται να σέρνεται στα τελευταία παιχνίδια είναι παικταράς, στο κολέγιο π.χ. που τελείωσε κρέμασαν την φανέλα του, στον Ολυμπιακό βγήκε MVP του περυσινού τελικού. Το ίδιο είναι όλοι παικταράδες.

Μάλλον χρειαζόμαστε άλλη μια μπάλα για να ξεκολλήσει η ομάδα από την αναποφασιστικότητα. Ίσως τελικά αν δεν υπήρχε ο Σπανούλης να επικρατούσε μπάχαλο με τους ρόλους.

tzagasdog
QUOTE(natouralistis @ Nov 17 2013, 01:38 ) *
Είμαι σίγουρος πως ο Μπαρτζώκας που τόσο διαφήμιζε την αθλητική και γρήγορη ομάδα που χτίζει το καλοκαίρι, θα ήθελε να ξεκινήσει τη χρονιά με εμφανίσεις και σκορ σαν της Ρεάλ. Δεν του χει βγει απλά για 2 λόγους. Πολλοί τραυματισμοί ειδικά στη γραμμή των ψηλών και θέμα Σπανούλη. Ήρθε ξεζουμισμένος και τραυματίας καπάκι αρρώστησε καπάκι ξαναγύρισε το πόδι, αν φορτσάρει τώρα θα μας μείνει στα χέρια. Παίζει συντηρητικά για να είναι έτοιμος όταν πρέπει. Αστάθμητοι παράγοντες, πολλοί, πάρα πολλοί, δεν μπορείς να τους υπολογίσεις.


Καλά τα λες για τους ασταθμιτους παράγοντες αλλά ο συλλογισμός δεν αλλάζει περί προγραμματισμού. Άσε που οι κατοστάρες που βάζεις τον Νοεμβρη-Δεκέμβρη είναι οι 100άρες που θα ΤΡΩΣ τον Μαιο δυστηχώς....

QUOTE(Zoys @ Nov 17 2013, 12:07 ) *
Είναι δηλαδή πιο φυσιολογικό σαν Πρωταθλητές Ευρώπης το να είμαστε πίσω στο σκορ για μισή ώρα στην έδρα μας με αντίπαλο μια Πολωνική ομάδα και να χρειαζόμαστε τρίποντο στην εκπνοή για να πάρουμε τη νίκη;


Σχεδόν ναι είναι η απάντηση σε τέτοιο χαλαρό ματς εντός έδρας κοιτάς να τους ρίξεις όλους και να το πάρεις χαλαρά. Τώρα το ότι έπεσες πάνω σε μία φορμαρισμένη Γκόρα είναι κάτι ειναι "αστάθμιτος παράγοντας". Αυτό δεν κάνει κακό τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού.

Η cska μια χαρά προγραμματισμό και κατακτήσεις έκανε.

Οι ισπανικές φορμαρίζονται διαφορετικά λόγω ανταγωνιστικής ACB.
erwi grey
Το συν των ελληνικων ομαδων ειναι οτι δεν εχουμε ανταγωνιστικο πρωταθλημα με αποτελεσμα λιγοτερη καταπονηση και φορτσαρισμα οταν πρεπει κατι που δεν μπορουν να κανουν οι ισπανοι, για τον γκετσεβιτσιους πως να συντονιζονταν αφου επαιζε κατι 2λεπτα, η ρεαλ εγω παντως πιστευω θα σκασει αργοτερα και ειναι παραξενο να βλεπεις ροντριγκεθ να εχει γινει πρωταγωνιστης..
assistant
QUOTE(natouralistis @ Nov 17 2013, 01:38 ) *
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω. Κεντρικό πλάνο σαφώς και υπάρχει, αλλά το τι θα βγει στην πορεία στο παρκέ δεν μπορεί κανείς να το υπολογίσει με τόση σιγουριά και λεπτομέρεια όπως λες. πόσω μάλλον να ξέρει πότε η ομάδα θα πετάει και πότε θα κάνει κοιλιά. Παίζουν 30 διαφορετικοί παράγοντες ρόλο στο πως εμφανίζεσαι κάθε μέρα στο γήπεδο, οπότε μάντης στο μπάσκετ δεν υπάρχει.

Πολλά τα παραδείγματα, θα αναφέρω μόνο ένα τρανταχτό, που αφορά και τον κεντρικό σχεδιασμό της ομάδας για να καταλάβεις ότι όχι μόνο η λεπτομέρεια δεν είναι υπολογισμένη αλλά πολλές φορές πάει περίπατο και ο τρόπος που σκέφτηκες να χτίσεις την ομάδα.
Αν δεν κάνω λάθος, το καλοκαίρι πρήξαμε τον Παπαπέτρου να αφήσει το american dream για πάρτη μας. Ένα από τα επιχειρήματα του κόουτς Μπ που του τηλεφώνησε, ήταν ότι η ομάδα σου εγγυάται χρόνο συμμετοχής και ρόλο γι'αυτό και αποκτήθηκε ο άσημος Λοτζέσκι και όχι κάποιος πρωτοκλασάτος. Στη πορεία ο Βέλγος βγήκε μεγαλύτερος φονιάς και από το Πάσσαρη και δεν κάθεται στο πάγκο επ ουδενί. Πρώτος σκόρερ σε Α1 και Ευρώπη με απίστευτα ποσοστά...Υποτίθεται προοριζόταν για ρολίστας στο μυαλό του κόουτς, αλλιώς τα σκέφτηκε αλλιώς του βγήκαν. Κάθε μέρα κρύβει εκπλήξεις (περ. Ντόρσευ με τα ψυχολογικά και ξαφνική φυγή), προγραμματίζεις γενικά ναι αλλά υπολογισμένο το τι θα συμβεί μέσα στη χρονιά μέχρι και στη τελευταία λεπτομέρεια κιόλας, δεν νομίζω ότι ισχύει στο ελάχιστο.

Είμαι σίγουρος πως ο Μπαρτζώκας που τόσο διαφήμιζε την αθλητική και γρήγορη ομάδα που χτίζει το καλοκαίρι, θα ήθελε να ξεκινήσει τη χρονιά με εμφανίσεις και σκορ σαν της Ρεάλ. Δεν του χει βγει απλά για 2 λόγους. Πολλοί τραυματισμοί ειδικά στη γραμμή των ψηλών και θέμα Σπανούλη. Ήρθε ξεζουμισμένος και τραυματίας καπάκι αρρώστησε καπάκι ξαναγύρισε το πόδι, αν φορτσάρει τώρα θα μας μείνει στα χέρια. Παίζει συντηρητικά για να είναι έτοιμος όταν πρέπει. Αστάθμητοι παράγοντες, πολλοί, πάρα πολλοί, δεν μπορείς να τους υπολογίσεις.

Πολυ σωστα οσα λες αλλα μαλλον λεμε αλλο πραγμα.Εσυ αναφερεσαι σε τεχνικα θεματα(π.χ. οτι ο Λοτζεσκι βγηκε παραπανω καλος απ' ο,τι περιμεναμε και τρωει χρονο του Παπαπετρου),ενω εγω λεω για προετοιμασια σε αθλητικο επιπεδο και γι αυτο αναφερομαι στον Γκατζουλη.Εκει δεν μπορει τιποτα να ειναι στην τυχη.Ολα ειναι βασει σχεδιασμου.Ποτε θα ανεβασεις στροφες στην προπονηση,ποτε θα τη χαλαρωσεις,ποτε θες να λυθουν τα ποδια κ.τ.λ.

Ο-συμφωνα με τον προπονητη του-καλυτερος παιχτης στην Ευρωπη στο ανοιχτο γηπεδο Λο δεν μπορει να παρει τα ποδια του κι ειναι ο χειροτερος μας μεχρι τωρα.........ο Σπανουλης με το ζορι μπορει να κανει τζαμπ-σουτ και να ανεβασει ενεργεια(προχθες εκανε φανερα υπερπροσπαθεια στο 4ο δεκαλεπτο),βλεπεις παιχτες που-αναλογα το φορτωμα των προπονησεων-σε αλλα παιχνιδια πετανε και σε αλλα ειναι αορατοι(Πριντεζης,Πετγουει).

Εγω με οσα λιγα ξερω απο αθλητισμο βλεπω οτι η ομαδα δουλευει σωστα για την εποχη και γι αυτο εχω γραψει τοσες φορες οτι ειμαι πολυ αισιοδοξος.Αυτο δε σημαινει οτι ντε και καλα θα σαρωσουμε τα παντα,ειναι πολυ νωρις ακομα.Η ομαδα θελει δουλεια,υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να διορθωθουν αλλα οι νικες αυτην την περιοδο δινουν την απαραιτητη ηρεμια για να γινεται η δουλεια σωστα.
natouralistis
Έχω καταλάβει το συλλογισμό σου assistant. "Η ομάδα ήταν μέτρια με τη Γκόρα γιατί αυτό είναι προϊόν στρατηγικής. Έχουν αναλύσει με το Γκατζούλη λεπτομερώς πότε η ομάδα θα πετάει και τώρα αυτή την εποχή πάει συντηρητικά".

Με αυτή σου την ανάλυση διαφωνώ. Δεν θεωρώ ότι μπορεί ο Γκατζούλης και ο Χ Γκατζούλης να προγραμματίσει λεπτομερώς τη περίοδο φορμαρίσματος της ομάδας για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή δεν εξαρτάται μόνο από τη φυσική κατάσταση των παιχτών.

Αν θέλεις τη γνώμη μου για την εικόνα της ομάδας με τους Πολωνούς, πιστεύω είναι θέμα διάθεσης και κινήτρου των παιχτών. Ήταν μια εύκολη νίκη στο μυαλό του κάθε παίχτη που μας έπαιρνε να τεμπελιάσουμε και λίγο. Στο μοναδικό εώς τώρα παιχνίδι της Ευρωλίγκα που κατεβήκαμε ίσως και αουτσάιντερ, αυτό με τους Τούρκους κανα 20ημερο πριν, η ομάδα ήταν σε εγρήγορση και απέδωσε αρκετά καλά και όπως πρέπει.
TakeshyKurosawa
Εγώ δεν βλέπω την ομάδα να είναι ντεφορμέ από άποψη φυσικής κατάστασης.. Το πρόβλημα ήταν σε αστοχία και αδιαφορία αμυντικά για 3,5 περιόδους..
kseplenhs
Η αδιαφορία είναι το λιγότερο κακό πράγμα που μπορεί να σου συμβεί αυτή την εποχή.Αν έχεις ψηλούς τους γκασόληδες.Αν έχεις την σλοβένικη σπαλομπριζόλα,τον ντάνστον και τον σίμονς όπου δοκιμάζονται αν μπορούν να είναι μέλη αυτής της ομάδας,τότε είναι απαράδεκτο.

Και καλά τον σπαλομπριζόλα τον πετάς στους καρχαρίες και γλυτώνεις.Ενας,στην χειρότερη, απο τους άλλους 2 πρέπει να είναι σταθερό σημείο αναφοράς.Δεν γίνεται να ψάχνεις 2 αξιόπιστους ψηλούς μέσα στη σεζόν.Ας έχεις έναν αξιόπιστο και μέσα στη σεζόν ψάχνεις να τον συμπληρώσεις.

rankin
QUOTE(anton2 @ Nov 17 2013, 17:19 ) *
Ο Λοτζέσκι ασφαλώς και δεν τα χάνει στα δύσκολα (όπως κάποιος ανέφερε παραπάω), κάθε άλλο. Απλά υπάρχουν εντολές για το που θα πηγαίνει η μπάλα.

Εγώ δεν μιλάω για οταν δίνει πάσα αντί να παίρνει την προσπάθεια.
Μιλάω για το γεγονός οτι οσο προχωράει ο αγώνας και δυσκολεύουν ψυχολογικά οι συνθήκες, συνήθως, γίνεται πιο άστοχος, λογικό βεβαίως για άνθρωπο που δεν έχει παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο, αλλά το clutch instinct των Μαντζαρη και Σλουκα, μοιάζει σε αυτή τη φάση, να μην το έχει...
tzagasdog
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Nov 18 2013, 08:50 ) *
Εγώ δεν βλέπω την ομάδα να είναι ντεφορμέ από άποψη φυσικής κατάστασης.. Το πρόβλημα ήταν σε αστοχία και αδιαφορία αμυντικά για 3,5 περιόδους..


Η άμυνα και η αστοχία είναι τα δύο πιο κλασικά σημάδια ντεφορμαρίσματος....

και προφανώς παιδιά ισχύουν και αυτά που λέτε αλλά είναι όλα μαζί και όχι μόνο το ένα ή το άλλο.
anton2
QUOTE (rankin @ Nov 18 2013, 04:27 ) *
Εγώ δεν μιλάω για οταν δίνει πάσα αντί να παίρνει την προσπάθεια.
Μιλάω για το γεγονός οτι οσο προχωράει ο αγώνας και δυσκολεύουν ψυχολογικά οι συνθήκες, συνήθως, γίνεται πιο άστοχος, λογικό βεβαίως για άνθρωπο που δεν έχει παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο, αλλά το clutch instinct των Μαντζαρη και Σλουκα, μοιάζει σε αυτή τη φάση, να μην το έχει...


Κατάλαβα τι λες. Οπωσδήποτε οι παλιοί (σε εισαγωγικά το παλιοί) έχουν γαλουχηθεί σε κλίμα για τα δύσκολα με σημαία τη νίκη, οκ το δέχομαι αυτό.

Λέω όμως ότι ο Ματ δεν έχει δείξει ακόμη ότι δεν έχει και αυτός τέτοια ψυχολογία επειδή απλά είναι νωρίς και ο ίδιος δεν παίρνει φάσεις όχι επειδή δεν μπορεί να τις πάρει ή "δεν τις έχει" αλλά επειδή στην παρούσα φάση τον ενδιαφέρει περισσότερο να καλλιεργήσει το προφίλ του πιο αλτρουιστή ο οποίος θέλει να βοηθάει την ομάδα και με τρόπους εκτός σκοραρίσματος. Όλο αυτό έχει να κάνει και με τις οδηγίες του προπονητή αλλά και με τα "politics" μεταξύ των παικτών, ιδίως από την στιγμή που έλαμψε.

Πιστεύω με βάση τα παραπάνω ότι όταν οι συνθήκες ωριμάσουν ο Ματ θα δείξει ότι έχει την στόφα και τις δυνατότητες για μεγάλα πράγματα ακόμη και στο τελευταίο δεπτερόλεπτο.

Σημειώνω για ακόμη μια φορά ότι ο ενθουσιασμός μου για τον ΜΑΤ δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την εγνωσμένη αξία των πρώην πιτσιρικάδων (Μάντζαρη, Σλούκα και άλλων) οι οποίοι πιστεύω ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες που δεν έχουν εκτιμηθεί σωστά ουτε από τους πιο αισιόδοξους.

smiley.gif
assistant
QUOTE(natouralistis @ Nov 18 2013, 00:53 ) *
Έχω καταλάβει το συλλογισμό σου assistant. "Η ομάδα ήταν μέτρια με τη Γκόρα γιατί αυτό είναι προϊόν στρατηγικής. Έχουν αναλύσει με το Γκατζούλη λεπτομερώς πότε η ομάδα θα πετάει και τώρα αυτή την εποχή πάει συντηρητικά".

Με αυτή σου την ανάλυση διαφωνώ. Δεν θεωρώ ότι μπορεί ο Γκατζούλης και ο Χ Γκατζούλης να προγραμματίσει λεπτομερώς τη περίοδο φορμαρίσματος της ομάδας για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή δεν εξαρτάται μόνο από τη φυσική κατάσταση των παιχτών.

Αν θέλεις τη γνώμη μου για την εικόνα της ομάδας με τους Πολωνούς, πιστεύω είναι θέμα διάθεσης και κινήτρου των παιχτών. Ήταν μια εύκολη νίκη στο μυαλό του κάθε παίχτη που μας έπαιρνε να τεμπελιάσουμε και λίγο. Στο μοναδικό εώς τώρα παιχνίδι της Ευρωλίγκα που κατεβήκαμε ίσως και αουτσάιντερ, αυτό με τους Τούρκους κανα 20ημερο πριν, η ομάδα ήταν σε εγρήγορση και απέδωσε αρκετά καλά και όπως πρέπει.

Σεβαστη η αποψη σου φιλε,αν και διαφωνω καθετα.Δεν τρεχει τιποτα,η ομαδα να κερδιζει και παμε παρακατω.
anton2
Τελειώνοντας λοιπόν το θέμα αυτό δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των απέναντι : http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/44096

Ι rest my case (που έφαγα και κίντρινη κάρτα πριν λίγες σελίδες).


smiley.gif




rankin
QUOTE(anton2 @ Nov 27 2013, 01:03 ) *
Τελειώνοντας λοιπόν το θέμα αυτό δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των απέναντι : http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/44096

Ι rest my case (που έφαγα και κίντρινη κάρτα πριν λίγες σελίδες).


smiley.gif

Δεν ειναι σημερινό.. Ειναι μερικών ημερών αλλά δεν παύει να είναι ενα εξώφυλλο διαμάντι !!!

Παρόλα αυτά, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το off topic του Ολυμπιακού! 39.gif
frenchman7
Χαμός με τον Πετγουει

Πρόσεχε Μπρεντ μην φας καμιά γλίστρα με τα γαρύφαλλα στην πίστα,, είναι άτιμα
tzagasdog
και ο Πριντ παίζει δυνατά στα μπουζούκια από ότι βλέπω...
rankin
Δεν έχει εναν μεταλλικό τύπο αυτή η ομάδα; Όλοι ακούνε μπουζούκια και RnB (δηλαδή αμερικάνικα μπουζούκια) ;

Να βγει απο τα αποδυτήρια ενας Κατσίβελης βρε παιδί μου, με μπλουζάκι Cannibal Corpse να γουστάρουμε...

Να μαζεύεται η ομάδα πριν τον αγώνα, να ακούει ολόκληρο το Reign in Blood και να κόβουν κεφάλια στο παρκέ..
LFO
QUOTE(rankin @ Dec 2 2013, 13:17 ) *
Δεν έχει εναν μεταλλικό τύπο αυτή η ομάδα; Όλοι ακούνε μπουζούκια και RnB (δηλαδή αμερικάνικα μπουζούκια) ;

Να βγει απο τα αποδυτήρια ενας Κατσίβελης βρε παιδί μου, με μπλουζάκι Cannibal Corpse να γουστάρουμε...

Να μαζεύεται η ομάδα πριν τον αγώνα, να ακούει ολόκληρο το Reign in Blood και να κόβουν κεφάλια στο παρκέ..


Ασε ρε, ουτε Μπον Τζοβι δεν ακουνε αυτοι...
rchos
Ο Πρίντεζης στα νιάτα του δεν άκουγε μέταλ?
Air Kef
Είναι το μονο μελανό σημάδι αυτής της ομάδας. Κλαρίνα όλοι.

Ελπίζω ο coach B να ακούει καμιά Χαρούλα, κάναν Κατσιμήχα τουλάχιστον, μια Πρωτοψάλτη βρε αδελφέ.
leonkalf
Μια χαρά είναι ρε τα παιδιά!!! thumbsup.gif
Και σ' αυτό κριτική????? τς τς τς.. τι 'στε σεις ρε??? tongue.gif

(και) Έτσι "δένεται" η ομάδα... smile.gif
Πάμε ρε Πετ παικταρά (μέσα κι έξω) 65.gif
bbplayer
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Dec 6 2013, 12:47 ) *
Η τύχη μας που ακριβώς ήταν? Που αυτοί έκαναν το παιχνίδι της ζωής τους επιθετικά? Το τρίπονττο του Μπράιαντ που η μπάλα χτύπησε πρώτα στεφάνι μετά στην οροφή του γηπέδου και κατέληξε αισίως στο καλάθι μας? Το άχαστο του Λο που τον ξεφτίλισε ο Ντελέινι λες και παίζει ερασιτεχνικό? Δηλαδή έπρεπε να μας βάλουν και το τελευταίο σουτ για να χάσουμε?


εμείς από ένα τέτοιο του Τεόντοσιτς χάσαμε ένα Κύπελλο. Μπορεί να ήταν και "χειρότερο".
από ένα περίπου τέτοιο του Σβεντ (συν κάτι άλλα ψιλολόγια rolleyes.gif ) μείναμε έξω από τον τελικό της Κων/πολης και ένα σχεδόν τέτοιο laugh.gif του Ντρου μας πήγε στο +11 με τη Μακάμπι στη Βαρκελώνη και ουσιαστικά κλειδώσαμε το ματς.

Συμβαίνουν αυτά
T.W.Is.M.
QUOTE(rankin @ Dec 2 2013, 12:17 ) *
Δεν έχει εναν μεταλλικό τύπο αυτή η ομάδα; Όλοι ακούνε μπουζούκια και RnB (δηλαδή αμερικάνικα μπουζούκια) ;

Να βγει απο τα αποδυτήρια ενας Κατσίβελης βρε παιδί μου, με μπλουζάκι Cannibal Corpse να γουστάρουμε...

Να μαζεύεται η ομάδα πριν τον αγώνα, να ακούει ολόκληρο το Reign in Blood και να κόβουν κεφάλια στο παρκέ..


Αμερικανικα μπουζουκια ειναι η καντρι.
Η RnB ειναι για τους μαυρους περιπου οτι το ροκ για τους λευκους. Μια χαρα την κανει τη δουλεια της για το μπασκετ.
louie
QUOTE (redleg7 @ Dec 7 2013, 09:05 ) *
ηδη κινειται στα ρηχα στα περισσοτερα ματς.....


κοιτα ειναι φανερο οτι θες οπωσδηποτε να δειξεις τον ντανστον καλυτερο του χαινς αλλα μην λες ανακριβειες, ο χαινς ειναι ΜΑΚΡΑΝ του δευτερου ο καλυτερος παιχτης της τσσκα φετος... αν εχεις δει εστω εναν αγωνα δεν μπορεις να λες οτι κινειται στα ρηχα, με την φενερ πηγε να παρει τον αγωνα στο τελος μονος του(αν δεν ειχε τεοντοσιτς μπορει να τον ειχε παρει). και ολα αυτα τα κανει μονο χαρη στις υπερπροσπαθειες του ιδιου αφου η τσσκα δεν εχει πλανο, ειναι χαμενη και ο χαινς δεν αποτελει και την πρωτη της επιλογη στην επιθεση. και ο χαινς μοιραζεται εκει τον χρονο του με τον καουν και τον κριστιτς και παιζει και 4αρι. δλδ παροτι η ομαδα του δεν λειτουργει σωστα και δεν τροφοδοτειται στην επιθεση και παιζει και εκτος θεσης και παλι ειναι τρομερος.

και κατι τελευταιο προς ολους τους ολυμπιακους που κανουν αυτες τις συγκρισεις και βγαζουν τους καινουριους καλυτερους απο τους παλιους. δεν ειναι σοβαρο να κανεις τετοιες συγκρισεις απο αγωνες απεναντι στη ζιελονα γκορα και την μπαγερν. οκ ο λοτζεσκι και ο ντανστον ειναι εκπληκτικοι σε αυτους τους αγωνες που εχουν δωσει μεχρι τωρα. αλλα μεχρι ο λοτζεσκι να σου κανει εμφανισεις σαν του παπανικολαου στο final 4 της πολης ή ο ντανστον να κανει εμφανισεις σαν του χαινς στο λονδινο(που και στις 2 περιπτωσεις αυτοι ηταν οι πραγματικοι mvp του ολυμπιακου στο final 4) ειναι αστειο να τους βγαζεις καλυτερους...
rankin
QUOTE(louie @ Dec 8 2013, 14:34 ) *
κοιτα ειναι φανερο οτι θες οπωσδηποτε να δειξεις τον ντανστον καλυτερο του χαινς αλλα μην λες ανακριβειες, ο χαινς ειναι ΜΑΚΡΑΝ του δευτερου ο καλυτερος παιχτης της τσσκα φετος... αν εχεις δει εστω εναν αγωνα δεν μπορεις να λες οτι κινειται στα ρηχα, με την φενερ πηγε να παρει τον αγωνα στο τελος μονος του(αν δεν ειχε τεοντοσιτς μπορει να τον ειχε παρει). και ολα αυτα τα κανει μονο χαρη στις υπερπροσπαθειες του ιδιου αφου η τσσκα δεν εχει πλανο, ειναι χαμενη και ο χαινς δεν αποτελει και την πρωτη της επιλογη στην επιθεση. και ο χαινς μοιραζεται εκει τον χρονο του με τον καουν και τον κριστιτς και παιζει και 4αρι. δλδ παροτι η ομαδα του δεν λειτουργει σωστα και δεν τροφοδοτειται στην επιθεση και παιζει και εκτος θεσης και παλι ειναι τρομερος.

και κατι τελευταιο προς ολους τους ολυμπιακους που κανουν αυτες τις συγκρισεις και βγαζουν τους καινουριους καλυτερους απο τους παλιους. δεν ειναι σοβαρο να κανεις τετοιες συγκρισεις απο αγωνες απεναντι στη ζιελονα γκορα και την μπαγερν. οκ ο λοτζεσκι και ο ντανστον ειναι εκπληκτικοι σε αυτους τους αγωνες που εχουν δωσει μεχρι τωρα. αλλα μεχρι ο λοτζεσκι να σου κανει εμφανισεις σαν του παπανικολαου στο final 4 της πολης ή ο ντανστον να κανει εμφανισεις σαν του χαινς στο λονδινο(που και στις 2 περιπτωσεις αυτοι ηταν οι πραγματικοι mvp του ολυμπιακου στο final 4) ειναι αστειο να τους βγαζεις καλυτερους...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

Όσον δε αφορά τον Χάινς, ουτε εγώ το περίμενα οτι θα ειναι τοσο καλός εκεί...
Σε μια ομάδα που βυθίζεται στο χάος, αυτός παλεύει μονάχος για να την κρατήσει ζωντανή. Ειναι ο γνωστός Κάιλ που όλοι ξέρουμε, απλά παίζει σε ομάδα που αυτη τη στιγμή ειναι χωρίς αρχή, μέση και τέλος, και έτσι οι προσπάθειες του πάνε στο βρόντο.

Εχω την αίσθηση (φόβο πες το) ότι οι ρώσοι ήδη θα έχουν αρχίσει να κοιτάζουν προς το μέρος μας για το επόμενο καλοκαίρι, ψάχνοντας και άλλους Χάινς απο την ομάδα που δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη ικανότητα αυτή τη στιγμή, στην παραγωγή εγχώριων ταλέντων και στην ανεύρεση undervalued ξένων.

Ειναι πολύ νωρίς βέβαια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ηδη μπει στο ραντάρ Ρώσων και Τούρκων παίχτες όπως ο Ντανστον, ο Λοτζέσκι και ο Σλουκας.

Για να γίνουν βέβαια πραγματικά ποθητοί, θα πρέπει να κάνουν πρώτα ένα μεγαλειώδες three-pit και μετά θα αρχίσουν να σκάνε οι προτάσεις..
louie
QUOTE (rankin @ Dec 8 2013, 14:45 ) *
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

Όσον δε αφορά τον Χάινς, ουτε εγώ το περίμενα οτι θα ειναι τοσο καλός εκεί...
Σε μια ομάδα που βυθίζεται στο χάος, αυτός παλεύει μονάχος για να την κρατήσει ζωντανή. Ειναι ο γνωστός Κάιλ που όλοι ξέρουμε, απλά παίζει σε ομάδα που αυτη τη στιγμή ειναι χωρίς αρχή, μέση και τέλος, και έτσι οι προσπάθειες του πάνε στο βρόντο.

Εχω την αίσθηση (φόβο πες το) ότι οι ρώσοι ήδη θα έχουν αρχίσει να κοιτάζουν προς το μέρος μας για το επόμενο καλοκαίρι, ψάχνοντας και άλλους Χάινς απο την ομάδα που δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη ικανότητα αυτή τη στιγμή, στην παραγωγή εγχώριων ταλέντων και στην ανεύρεση undervalued ξένων.

Ειναι πολύ νωρίς βέβαια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ηδη μπει στο ραντάρ Ρώσων και Τούρκων παίχτες όπως ο Ντανστον, ο Λοτζέσκι και ο Σλουκας.

Για να γίνουν βέβαια πραγματικά ποθητοί, θα πρέπει να κάνουν πρώτα ένα μεγαλειώδες three-pit και μετά θα αρχίσουν να σκάνε οι προτάσεις..


κοιτα εχω ξαναγραψει εδω μεσα οτι ο χαινς μαζι με τον σλουκα ειναι οι 2 αδυναμιες μου απο αυτο τον ολυμπιακο. εγω τον σλουκα θα τον ηθελα στον παναθηναικο γιατι μαζι με τον παππα μπορουν να φτιαξουν ενα εκπληκτικο διδυμο γκαρντ για το μελλον. τον σλουκα τον υπολογιζω ως πλειμεικερ που εχει δειξει να το εχει με την δημιουργια αλλα το θεμα ειναι το ποιος θα μαρκαρει με αυτους τους 2...

ας παω βεβαια εκει που λες. η τσσκα λοιπον αντι να πεταει τα λεφτα της σε εναν φαντεζι λουζερ(τεοντοσιτς) ας παρει εναν υποτιμημενο winner οπως ο σλουκας. 300.000 να παιρνει ο σλουκας απο τον ολυμπιακο; εε ανετα τον δελεαζει η τσσκα. βασικα με σλουκα-χαινς αντι για τεοντοσιτς-κριστιτς εχει 2 φτηνους, μαχητες, winner αντι για 2 πανακριβους λουζερ. και σου μενουν και αρκετα λεφτα για τις υπολοιπες θεσεις.
akratacity
QUOTE (louie @ Dec 8 2013, 14:34 ) *
κοιτα ειναι φανερο οτι θες οπωσδηποτε να δειξεις τον ντανστον καλυτερο του χαινς αλλα μην λες ανακριβειες, ο χαινς ειναι ΜΑΚΡΑΝ του δευτερου ο καλυτερος παιχτης της τσσκα φετος... αν εχεις δει εστω εναν αγωνα δεν μπορεις να λες οτι κινειται στα ρηχα, με την φενερ πηγε να παρει τον αγωνα στο τελος μονος του(αν δεν ειχε τεοντοσιτς μπορει να τον ειχε παρει). και ολα αυτα τα κανει μονο χαρη στις υπερπροσπαθειες του ιδιου αφου η τσσκα δεν εχει πλανο, ειναι χαμενη και ο χαινς δεν αποτελει και την πρωτη της επιλογη στην επιθεση. και ο χαινς μοιραζεται εκει τον χρονο του με τον καουν και τον κριστιτς και παιζει και 4αρι. δλδ παροτι η ομαδα του δεν λειτουργει σωστα και δεν τροφοδοτειται στην επιθεση και παιζει και εκτος θεσης και παλι ειναι τρομερος.

και κατι τελευταιο προς ολους τους ολυμπιακους που κανουν αυτες τις συγκρισεις και βγαζουν τους καινουριους καλυτερους απο τους παλιους. δεν ειναι σοβαρο να κανεις τετοιες συγκρισεις απο αγωνες απεναντι στη ζιελονα γκορα και την μπαγερν. οκ ο λοτζεσκι και ο ντανστον ειναι εκπληκτικοι σε αυτους τους αγωνες που εχουν δωσει μεχρι τωρα. αλλα μεχρι ο λοτζεσκι να σου κανει εμφανισεις σαν του παπανικολαου στο final 4 της πολης ή ο ντανστον να κανει εμφανισεις σαν του χαινς στο λονδινο(που και στις 2 περιπτωσεις αυτοι ηταν οι πραγματικοι mvp του ολυμπιακου στο final 4) ειναι αστειο να τους βγαζεις καλυτερους...

σωστα οσα αναφερεις και η δευτερη παραγραφος ειδικα...απλα θελω και εγω να πω οτι εχω παρατηρησει μια διαθεση απο φιλους του παο να λενε τα καλυτερα για παιχτες που μεχρι πριν 4-5 τς υποτιμουσαν παρα πολυ ειδικα τον παπανικολαου

τωρα ξαφνικα εγινε ο παικταρας που ο λοτζεσκι δεν τον φτανει με τπτ

και η μια αποψη και η αλλη για μενα ειναι λανθασμενες

ο ντανστον και ο λοτζεσκι εδωσαν καποια καινουργια στοιχεια στον ολυμπιακο σε σχεση με τους προκατοχους τους σε καμια περιπτωση ομως δεν θα μπορεσουν να τους αντικαταστησουν στο 100% αντιθετα θα προσπαθησουν με τα καλα τους στοιχεια να υπερκαλυψουν τις αδυναμιες τους πχ ο λοτζεσκι με τα επιθετικα του χαρισματα θα πρεπει να καλυψει τς αμυντικες του αδυναμιες
Quincy
QUOTE(rankin @ Dec 8 2013, 12:45 ) *
Εχω την αίσθηση (φόβο πες το) ότι οι ρώσοι ήδη θα έχουν αρχίσει να κοιτάζουν προς το μέρος μας για το επόμενο καλοκαίρι, ψάχνοντας και άλλους Χάινς απο την ομάδα που δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη ικανότητα αυτή τη στιγμή, στην παραγωγή εγχώριων ταλέντων και στην ανεύρεση undervalued ξένων.

Ειναι πολύ νωρίς βέβαια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ηδη μπει στο ραντάρ Ρώσων και Τούρκων παίχτες όπως ο Ντανστον, ο Λοτζέσκι και ο Σλουκας.

Για να γίνουν βέβαια πραγματικά ποθητοί, θα πρέπει να κάνουν πρώτα ένα μεγαλειώδες three-pit και μετά θα αρχίσουν να σκάνε οι προτάσεις..



Δεν το πιστεύω αυτό. Οι Ρώσοι σε ότι αφορά τους ξένους τους συνήθως παίρνουν έτοιμους παίκτες που συνδυάζουν και το ταλέντο, και το όνομα η έστω το hype, και τις εμπειρίες.
Πιο πιθανό είναι να κάνουν προτάσεις στον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, παρά στο Σλούκα και τον Μάντζαρη. Τώρα αν οι μικροί ή οι καινούργιοι ξένοι κάνουν πορεία ανάλογη με του Παπ και του Χάινς, και διατηρήσουν τέτοια απόδοση μέχρι να αποδείξουν ότι δεν είναι φούσκες, τότε θα μιλάμε με άλλες βάσεις.
Τώρα αμφιβάλω αν γνωρίζουν την ύπαρξή τους εκεί στη Μόσχα.

Πάντως οι Ρώσοι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι χρειάζονται μια ριζική αλλαγή, με καινούργιο προπονητή και λιγότερες βεντέτες αν δεν θέλουν να το γυρίσουν από "I believe in victory" στο "Ι want to believe" tongue.gif
redleg7
QUOTE (louie @ Dec 8 2013, 14:34 ) *
κοιτα ειναι φανερο οτι θες οπωσδηποτε να δειξεις τον ντανστον καλυτερο του χαινς αλλα μην λες ανακριβειες, ο χαινς ειναι ΜΑΚΡΑΝ του δευτερου ο καλυτερος παιχτης της τσσκα φετος... αν εχεις δει εστω εναν αγωνα δεν μπορεις να λες οτι κινειται στα ρηχα, με την φενερ πηγε να παρει τον αγωνα στο τελος μονος του(αν δεν ειχε τεοντοσιτς μπορει να τον ειχε παρει). και ολα αυτα τα κανει μονο χαρη στις υπερπροσπαθειες του ιδιου αφου η τσσκα δεν εχει πλανο, ειναι χαμενη και ο χαινς δεν αποτελει και την πρωτη της επιλογη στην επιθεση. και ο χαινς μοιραζεται εκει τον χρονο του με τον καουν και τον κριστιτς και παιζει και 4αρι. δλδ παροτι η ομαδα του δεν λειτουργει σωστα και δεν τροφοδοτειται στην επιθεση και παιζει και εκτος θεσης και παλι ειναι τρομερος.

και κατι τελευταιο προς ολους τους ολυμπιακους που κανουν αυτες τις συγκρισεις και βγαζουν τους καινουριους καλυτερους απο τους παλιους. δεν ειναι σοβαρο να κανεις τετοιες συγκρισεις απο αγωνες απεναντι στη ζιελονα γκορα και την μπαγερν. οκ ο λοτζεσκι και ο ντανστον ειναι εκπληκτικοι σε αυτους τους αγωνες που εχουν δωσει μεχρι τωρα. αλλα μεχρι ο λοτζεσκι να σου κανει εμφανισεις σαν του παπανικολαου στο final 4 της πολης ή ο ντανστον να κανει εμφανισεις σαν του χαινς στο λονδινο(που και στις 2 περιπτωσεις αυτοι ηταν οι πραγματικοι mvp του ολυμπιακου στο final 4) ειναι αστειο να τους βγαζεις καλυτερους...



Δεν θελω να βγαλω καποιον καλυτερο.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.Σε καθε τομεα.Ειτε επιθετικα(ετη φωτος καλυτερος ο Μπραιαντ) ειτε αμυτνικα..Τωρα παιζει η Τσσκα με την Οκτισμπρ και ειναι 3 ποντους μπροστα στο τεταρτο δεκαλεπτο και τον κανουν οτι θελουν...Ειπαμε καλος παιχτης αλλα αντικειμενικα ο Μπραιαντ ξερει περισσοτερο μπασκετ να το πουμε και στην λαικη...Οσον αφορα την ψυχη και το παθος το εχει αποκτησει και αυτο ο Ντανστον και δεν εχουμε κανενα παραπονο...

Τι συγκρισεις εννοεις?Γιατι στο φετινο φαιναλ φορ ο Παπανικολαου ηταν αφαντος.Στο περσινο ηταν πρωταγωνιστης.Δεν επαιξα μονο με την Γκορα.Επαιξα και με την Μαλαγα που ξεφτιλισε ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΟΥ την Μπαρτσελονα ανετα..επαιξα και με την Γαλατα εκτος ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΗΣ και ξαναλεω το απλο αυτο πραγματακι...

Ο Ντανστον με Μαλαγα αλλα και σε πολλα αλλα ματς επαιξε μονος του την θεση λογω τραυματισμων.Αnyway η Ευρωλιγκα ψηφισε και τον ανακηρυξε στην 3 δα των καλυτερων σεντερ μεχρι τωρα..ειναι πρωτος μπλοκερ και στην καλυτερη 12 δα της Ευρωλιγκα...

Οσον αφορα τον Λοτζεσκι οπως και να το κανουμε οσο ρε παιδες και να με συμπαθατε καραγουσταρατε τον Παπανικολαου ο Ματ ειναι μεγαλυτερο μπασκετικο μυαλο.Αυτο φαινεται και οταν ο παιχτης ειναι καλος και αξιζει δεν χρειαζεται να περιμενω και πολλα.

Με την ιδια λογικη ο Παπανικολαου δεν προσφερε τιποτα στους περσινους τελικους...και ηταν αφαντος στο Ευρωμπασκετ.

Οταν ενας παιχτης αξιζει κανει μπαμ..απλη σεμνη και ταπεινη αποψη και προπαντων ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.

Καλος χρυσος και ο Χαινς και ο Παπανικολαου ...Καλοι παιχτες με ολη την εννοια του ¨καλου¨ και εχουν πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με αλλους αθλητες ομως εχουν και πολλα μειον .Μειον φυσικα εχουν ολοι οι αθλητες...

Ξερω οτι πολλοι δεθηκαν μαζι τους λογω οτι βρεθηκαν στην χρυση αυτη ομαδα αλλα ο χρονος τους ξεπερναει ολους και αυτη την στιγμη εχω στο ροστερ μου 2 παιχτες με αλλα χαρακτηριστικα που ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ με οδηγουν να τους χαρακτηρισω πιο ολοκληρωμενους.

Δεν χρειαζεται και ιδιαιτερη συζητηση επ αυτου παιδες.Αποψη μου ειναι και δεν θα αλλαξει.

Το λεω τελειως φιλικα louie αλλωστε δεν ειπες και τιποτα περιεργο.Ειναι ευλογο αυτο που ειπες και το σεβομαι ειλικρινα απλα ειναι μια συζητηση που εχει γινει πολλες φορες και εδω μεσα και οσο να ναι καποιοι παιχτες που εχουν δεθει με μια ομαδα σπανια καποιος θα τους βγαλει απ την καρδια του και να τους αναπληρωσει ευκολα.Οποτε ειναι και φυσιολογικο καποιοι να ειναι ακομα επιφυλακτικοι.Απλα ως προς τον Μπραιαντ ειμαι καπως ψιλοαπολυτος επειδη τον εχω δει ενα ολοκληρο χρονο στην lega a και πιστεψε με τα καλυτερα εχω πει και για τον Χαινς οταν αποκτηθηκε απ την Μπαμπεργκ ακομα και την βραδια που χασαμε το ματς στο Καντου με δικο του αστοχο σουτ.Φαινοταν οτι ηταν καλος παιχτης ειτε επαιζε με την Ρεαλ ειτε με την Λαμποραλ κλπ κλπ.
TakeshyKurosawa
Ο Λοτζέσκι μου αρέσει παραπάνω από Παπανικολάου. Προτιμώ μία σταθερή απόδοση παρά στο ένα παιχνίδι 20 πόντους και στο επόμενο μηδέν!
Quincy
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Dec 8 2013, 16:01 ) *
Ο Λοτζέσκι μου αρέσει παραπάνω από Παπανικολάου. Προτιμώ μία σταθερή απόδοση παρά στο ένα παιχνίδι 20 πόντους και στο επόμενο μηδέν!



Αν αυτοί οι 20 όμως είναι στον τεικό του F4 αλλάζει λίγο το πράγμα 69.gif
rankin
Αυτες οι συγκρίσεις καλό θα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσουν.. Δεν οδηγούν πουθενά άλλωστε.

Οι Χαινς και Παπανικολάου είναι παιχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τους Ντανστον, Λοτζέσκι, και η μαγκιά του προπονητή είναι οτι έχει διαφοροποιήσει το στυλ της ομάδας με τέτοιο τρόπο ωστε οι νέοι παίχτες να ταιριάζουν ταμάμ.

Επίσης επιτυχία ειναι που παρότι οι νέοι παιχτες δεν ηταν τοπ ονόματα σε καμία περίπτωση, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του συλλόγου, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε. Να ηταν τίποτα σάπιοι να γκρινιάζαμε, αλλά αφου ειναι μια χαρά παιχτες, θα πρέπει να είμαστε και εμείς ικανοποιημένοι.

Ειδικά οσον αφορά τον Ντανστον δεν έχω καμία ενσταση. Καλύτερος ή χειρότερος του Καιλ δεν το γνωρίζω, σίγουρα όμως ειναι θεριό, ψηλότερος, μαχητικότατος και αυτός, με καλά τελειώματα στη ρακέτα. Ειμαστε μια χαρά με τον Ντανστον και έχουμε και σοβαρότερο πάγκο απο πέρσι. Τουλάχιστον έχουμε επιλογές και εναλλακτικές λύσεις...

Για τον Λοτζέσκι, τις επιφυλάξεις μου τις έχω εκφράσει.. Καταρχάς ειναι εντελώς διαφορετικός παιχτης απο τον Παπ, συνεπώς δεν μπαίνω καν στη διαδικασία σύγκρισης... Η επιφύλαξη μου έχει να κάνει με το πόσο "clutch" παίχτης είναι στα δύσκολα... Έχει αρχίσει και επιβεβαιώνει την αρχική μου εκτίμηση οτι στα δύσκολα μπλοκάρει το πολυβόλο..(όπου πολυβόλο = Λοτζέσκι).

Μη μου αρχίσετε πάλι τις συγκρίσεις με τον Παπ και πόσο clutch ήταν ή δεν ήταν ο Κωστάκης...
Μιλάω για το Λοτζέσκι και τον κρίνω με βάση τις (υψηλότατες) απαιτήσεις που έχω απο αυτόν

Συνεπώς, προτείνω να τελειώσει κάπου εδώ η περιβόητη σύγκριση των νυν με τους πρώην.
Κατα τα φαινόμενα, καλοί και οι μεν καλοί και οι δε. Μένει να δουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα, το οποίο φυσικά δεν ειναι θέμα Λοτζέσκι και Ντανστον (μόνο)..
Αν η ομάδα ειναι υγιής, φορμαριστεί τη σωστή στιγμή, και είναι και όσο τυχερή χρειάζεται (γιατι και λίγη τυχη την θες) έχει τα προσόντα να διεκδικήσει την ευρωλίγκα.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Quincy @ Dec 8 2013, 17:03 ) *
Αν αυτοί οι 20 όμως είναι στον τεικό του F4 αλλάζει λίγο το πράγμα 69.gif


Έκανε μεγάλο φάιναλ 4 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά πέρσι μία ολόκληρη σεζόν σερνόταν και γενικά πιστεύω επιθετικά έχει πάρα πολλές αδυναμίες σαν παίκτης! Έχει ένα σχετικά καλό τρίποντο στατικό, αλλά και αυτό με τις μέρες του.Όταν σφίγγουν οι άμυνες επιθετικά δεν μπορεί να προσφέρει. Τον ευχαριστούμε για ό,τι πρόσφερε στην ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται και για κάποιον μεγάλο παίκτη στην παρούσα φάση. Τον Λοτζέσκι τον θεωρώ πιο πολυδιάστατο παίχτη. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η τωρινή ομάδα θα γνωρίσει τις επιτυχίες των 2 προηγούμενων χρόνων, αλλά μιλάω καθαρά για την αξία παικτών.
D-Wade
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Dec 8 2013, 17:29 ) *
Έκανε μεγάλο φάιναλ 4 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά πέρσι μία ολόκληρη σεζόν σερνόταν και γενικά πιστεύω επιθετικά έχει πάρα πολλές αδυναμίες σαν παίκτης! Έχει ένα σχετικά καλό τρίποντο στατικό, αλλά και αυτό με τις μέρες του.Όταν σφίγγουν οι άμυνες επιθετικά δεν μπορεί να προσφέρει. Τον ευχαριστούμε για ό,τι πρόσφερε στην ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται και για κάποιον μεγάλο παίκτη στην παρούσα φάση. Τον Λοτζέσκι τον θεωρώ πιο πολυδιάστατο παίχτη. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η τωρινή ομάδα θα γνωρίσει τις επιτυχίες των 2 προηγούμενων χρόνων, αλλά μιλάω καθαρά για την αξία παικτών.

Σερνόταν? Εγώ βλέπω ότι τη σεζόν 12-13 έχει αυξήσει τους μέσους όρους σε ποντους,ριμπαουντ,ασσιστ,κλεψίματα,ευστοχι
α σε σχέση με τη σεζόν 11-12. Βελτιώθηκε πολύ σαν παίχτης . Του λείπει η σταθερότητα αλλά όχι και σερνόταν . . .Ενας από τους καλύτερους παίχτες του Ολυμπιακού ήταν
TakeshyKurosawa
QUOTE (D-Wade @ Dec 8 2013, 18:01 ) *
Σερνόταν? Εγώ βλέπω ότι τη σεζόν 12-13 έχει αυξήσει τους μέσους όρους σε ποντους,ριμπαουντ,ασσιστ,κλεψίματα,ευστοχι
α σε σχέση με τη σεζόν 11-12. Βελτιώθηκε πολύ σαν παίχτης . Του λείπει η σταθερότητα αλλά όχι και σερνόταν . . .Ενας από τους καλύτερους παίχτες του Ολυμπιακού ήταν


Ήμουν υπερβολικός με το σερνόταν. Εννοούσα πως ήταν κακός σε κρίσιμα σημεία της χρονιάς. Στο τοπ16 για παράδειγμα σερνόταν για πολλούς αγώνες, άσχετα αν έπαιξε απίστευτα με την Κίμκι. Στο φάιναλ 4 επίσης δεν ήταν καλός και στους τελικούς το ίδιο.
D-Wade
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Dec 8 2013, 18:11 ) *
Ήμουν υπερβολικός με το σερνόταν. Εννοούσα πως ήταν κακός σε κρίσιμα σημεία της χρονιάς. Στο τοπ16 για παράδειγμα σερνόταν για πολλούς αγώνες, άσχετα αν έπαιξε απίστευτα με την Κίμκι. Στο φάιναλ 4 επίσης δεν ήταν καλός και στους τελικούς το ίδιο.

Έτσι το δέχομαι. . .Συμφωνώ. Όπως είπα και πριν του λείπει η σταθερότητα και αυτό γιατί παίζει πολύ με την ψυχολογία.Όταν είναι καλά τα βάζει όλα και όταν δεν είναι βάζει τα κλάματα στον πάγκο(μετά τα λάθη με την Εφές στα play off)
assistant
Μακαρι να ειχαμε και τον Χαινς μαζι με τον Ντανστον.Θα ημασταν σουπερ στη θεση 5.......ο Παπανικολαου συγνωμη αλλα δε μου λειπει.....τα απιστευτα προσοντα του θεωρω οτι ταιριαζουν πιο πολυ στο ΝΒΑ παρα στο σκεπτομενο ευρωπαικο μπασκετ.
Anaz
@redleg
Η οποια συγκριση στην πραγματικοτητα δεν αφορα το αν ειναι καλυτερος ο Ντανστον απο τον Χαινς.
Ξερεις ποσοι καλυτεροι παιχτες απο τον Χαινς εχουν περασει απο τον Ολυμπιακο την τελευταια 8ετια? Ενα σωρο!! Για ποσους ομως μπορεις να πεις οτι ειχαν μεγαλυτερη ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο τον Χαινς στην ομαδα?? rolleyes.gif

Κι απο τον Μπατιστ πχ υπηρχαν καλυτεροι σεντερ, αλλα αν ρωτουσες τον Ζοτς δεν υπαρχει περιπτωση να τον αλλαζε για ΚΑΝΕΝΑΝ.Κι ενω ειναι βεβαιο οτι κυκλοφορουν ενα σωρο αντιστοιχοι σε αξια και προσοντα Αμερικανοι ψηλοι, το impact που ειχε ο prime Μπατιστ του Παο, το εχουν καταφερει ελαχιστοι ψηλοι στην Ευρωπη.

Ο Ντανστον μπορει να ειναι καλυτερος του Χαινς, μπορει αυριο μεθαυριο αν βρεθουν αντιμετωποι να τον ξεφτιλισει, μπορει και αν παιζανε μονο να τον εβγαζε και 11-0. Ο Χαινς ομως υπηρξε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ παραγοντας δυο Ευρωπαικων τιτλων. ΓΙ'ΑΥΤΟ λεμε οτι καλο ειναι να αποφευγονται αυτες οι συγκρισεις, ΕΙΔΙΚΑ τοσο νωρις.

Κανεις δεν σου "απαγορευει" να πεις οτι ειναι καλυτερος, αλλα το να λες οτι ειναι αναβαθμιση ειναι που προσωπικα θεωρω "απαγορευτικο". Μπορει και να βγει, και δικαιωμα σου φυσικα να το πιστευεις, δεν το αποκλειει κανεις. Αλλα οτι το εχει (απο)δειξει επειδη αναδειχτηκε στη καλυτερη 3αδα και ειναι πρωτος μπλοκερ, και εκανε πλακα στην Ιταλια, και δεν ξερω γω τι αλλο, ε δεν στεκει με την καμμια ρε φιλε, πως να το κανουμε. Εσυ ο ιδιος εξεραγεις οταν καποιος συγκρινε τον Ντιλεινι με τον Λο, ενω με την λογικη σου θα επρεπε να ειναι συγκρισιμο μεγεθος με τον Σπανουλη.. rolleyes.gif

for the record: Δεν ξερω αν μας διαβαζες τοτε, αλλα ο Ντανστον ειχε προταθει σαν εξαιρετικη περιπτωση απο αρκετους εδω μεσα, πολυ πριν ακουστει το οτιδηποτε για την αποκτηση του.
asotos
QUOTE(assistant @ Dec 8 2013, 23:14 ) *
Μακαρι να ειχαμε και τον Χαινς μαζι με τον Ντανστον.Θα ημασταν σουπερ στη θεση 5.......ο Παπανικολαου συγνωμη αλλα δε μου λειπει.....τα απιστευτα προσοντα του θεωρω οτι ταιριαζουν πιο πολυ στο ΝΒΑ παρα στο σκεπτομενο ευρωπαικο μπασκετ.


Συμφωνώ απόλυτα με τον assistant για τον Παπανικολάου. Κάνει μερικά πράγματα πολύ καλά αλλά νομίζω πως δύκολα μπορεί να φτάσει τους προγενέστερους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ σαν κορυφαίος παίχτης στην Ευρώπη. Δεν αμφιβάλει κανείς πως είναι πολύ καλός παίχτης και πως θα βελτιωθεί κι'άλλο, αλλά το ιδανικό γι'αυτόν θα ειναι να κάνει το βήμα για το NBA.Αν σταθεί τυχερός και πάει σε ομάδα χωρίς all-star μπροστά του και πέρνει λεπτά μπορεί να κάνει αξιοπρεπέστατη καριέρα.

Λίγο άσχετο αλλά μετά από αρκετά χρόνια καταφέραμε σαν ελληνικό μπάσκετ και έχουμε συνεχή παραγωγή small-forward και μάλιστα πολυ καλού επιπέδου.Περπέρογλου-Παπανικολάου,έρχονται Αντετοκούμπο-Παπαπέτρου-Γιάνκοβιτς ενώ υπάρχουν και οι Μπράμος-Βασιλειάδης (2-3).Ποσότητα που μακάρι να έξελιχθεί και σε πολύ καλή ποιότητα.

Germany96
QUOTE(redleg7 @ Dec 8 2013, 16:24 ) *
Δεν θελω να βγαλω καποιον καλυτερο.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.Σε καθε τομεα.Ειτε επιθετικα(ετη φωτος καλυτερος ο Μπραιαντ) ειτε αμυτνικα..Τωρα παιζει η Τσσκα με την Οκτισμπρ και ειναι 3 ποντους μπροστα στο τεταρτο δεκαλεπτο και τον κανουν οτι θελουν...Ειπαμε καλος παιχτης αλλα αντικειμενικα ο Μπραιαντ ξερει περισσοτερο μπασκετ να το πουμε και στην λαικη...Οσον αφορα την ψυχη και το παθος το εχει αποκτησει και αυτο ο Ντανστον και δεν εχουμε κανενα παραπονο...

Άντε πάλι της ανεδαφικής υπερβολής το κάγκελο. Περιγράφεις ένα ματς στο οποίο η CSKA κέρδισε με 14 πόντους διαφορά και ο Hines σε 23 λεπτά είχε 15 πόντους με 7/7 δίποντα, 1/1 βολές, 10 rebounds, 5 assists, 2 blocks (συνολικά 30 ranking, το μεγαλύτερο μεταξύ των 21 παικτών που αγωνίστηκαν στο ματς) και λες ότι αντίπαλοι τον έκαναν ότι ήθελαν blink.gif Την επόμενη φορά δηλαδή που θα δεις 30" αγώνα της CSKA, έτσι και τύχει σε αυτό το διάστημα να δεχτεί block ο Hines, θα μας γράψεις ότι καταστρέφει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Πάντα έχουν την πλάκα τους οι γραφικές υπερβολές αλλά καλό είναι που και που να σεβόμαστε και την ριμάδα την πραγματικότητα. Καταλαβαίνουμε ότι αγαπάς την ομάδα και πιστεύεις τους νέους μας παίκτες αλλά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα οι συγκρίσεις με τους πρώην αθλητές του ομάδας και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μειώνεις τους παίκτες, που μας προσέφεραν 2 κατακτήσεις Euroleague, σε κάθε πιθανή αφορμή, πόσο μάλλον να κατασκευάζεις ανυπόστατες αφορμές όταν αυτές δεν υπάρχουν.

Όλα αυτά γιατί; Για να εξυψώσεις τον Dunston με τον οποίον είναι απολύτως ικανοποιημένοι άπαντες έτσι κι αλλιώς; Για να δικαιωθείς που τον είδες πέρυσι στην Lega A και σου άρεσε σαν παίκτης; Αν είναι έτσι να σου στείλουν όλα τα μέλη του basketforum συγχαρητήριο pm ή αν προτιμάς να φτιάξουμε ξεχωριστό Topic για το κοφτερό σου μάτι μπας και γλιτώσουν οι πρώην παίκτες της ομάδας από το αναίτιο κράξιδι
leonkalf
Πολύ καλή η ομαδική επίσκεψη της ομάδας στο μουσείο του Ολυμπιακού στο στάδιο Καραϊσκάκη.
Τέτοιες κινήσεις δένουν περισσότερο τους παίκτες με την ομάδα.. Στην προκειμένη θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερα το δικό μας δέσιμο..
airg
QUOTE(leonkalf @ Dec 9 2013, 18:11 ) *
Πολύ καλή η ομαδική επίσκεψη της ομάδας στο μουσείο του Ολυμπιακού στο στάδιο Καραϊσκάκη.
Τέτοιες κινήσεις δένουν περισσότερο τους παίκτες με την ομάδα.. Στην προκειμένη θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερα το δικό μας δέσιμο..

Δεν ξερω αν ειναι αιρετικη η αποψη μου, αλλα προτιμω ενα καθαρα μπασκετικο συλλογο.
Οσο θυμαμαι, οταν πηγαινε καλα το ποδοσφαιρο, χαντακωνοταν το μπασκετ.
Μεχρι που ηρθαν οι μπασκετανθρωποι Αγγελοπουλοι και ειδαμε ασπρη μερα.
Προσωπικη μου θεση, με αφηνει παγερα αδιαφορο το ποδοσφαιρο.

Λογω καταγωγης εχω ζησει ενα καθαρα μπασκετικο συλλογο τον Απολλωνα Πατρας, που δεν εχει τμημα ποδοσφαιρου. Νομιζω διδασκει πως πρεπει να ειναι η επομενη μερα στην Ελλαδα.
Περισυ επεσε ενας καφες απο φιλαθλο στο γηπεδο και τον εβγαλαν σηκωτο οι ανθρωποι του συλλογου. Αν θυμαστε δεν τιμωρηθηκε ο Απολλων, οταν το θεμα εφτασε στον αθλητικο δικαστη.
Φιλαθλοι απο φιλοξενουμενες ομαδες καθονται μαζι με τους Απολλωνιστες, χωρις επεισοδια.

Ας το σκεφτουμε 2 φορες αν θελουμε ενιαιο συλλογο.
Στα λογια βεβαια (για μας τα προβατα), γιατι στην πραγματικοτητα ειναι διαφορετικοι συλλογοι. Οι τσεπες ειναι χωριστες.
Quincy
QUOTE(airg @ Dec 9 2013, 20:52 ) *
Δεν ξερω αν ειναι αιρετικη η αποψη μου, αλλα προτιμω ενα καθαρα μπασκετικο συλλογο.
Οσο θυμαμαι, οταν πηγαινε καλα το ποδοσφαιρο, χαντακωνοταν το μπασκετ.
Μεχρι που ηρθαν οι μπασκετανθρωποι Αγγελοπουλοι και ειδαμε ασπρη μερα.
Προσωπικη μου θεση, με αφηνει παγερα αδιαφορο το ποδοσφαιρο.

Λογω καταγωγης εχω ζησει ενα καθαρα μπασκετικο συλλογο τον Απολλωνα Πατρας, που δεν εχει τμημα ποδοσφαιρου. Νομιζω διδασκει πως πρεπει να ειναι η επομενη μερα στην Ελλαδα.
Περισυ επεσε ενας καφες απο φιλαθλο στο γηπεδο και τον εβγαλαν σηκωτο οι ανθρωποι του συλλογου. Αν θυμαστε δεν τιμωρηθηκε ο Απολλων, οταν το θεμα εφτασε στον αθλητικο δικαστη.
Φιλαθλοι απο φιλοξενουμενες ομαδες καθονται μαζι με τους Απολλωνιστες, χωρις επεισοδια.

Ας το σκεφτουμε 2 φορες αν θελουμε ενιαιο συλλογο.
Στα λογια βεβαια (για μας τα προβατα), γιατι στην πραγματικοτητα ειναι διαφορετικοι συλλογοι. Οι τσεπες ειναι χωριστες.




Αυτό που περιγράφεις δεν έχει να κάνει τόσο με το άθλημα, όσο με την οργάνωση των οπαδών και τις καταστάσεις που επικρατούν στις επαρχίες.

Δεν είναι "κακο" το ποδόσφαιρο, ούτε "καλό" το μπασκετ. Απλά το ποδόσφαιρο έχει τα πολλά λεφτά γι αυτό υπάρχει οργάνωση και χουλιγκανισμός, που στους μεγάλους συλλόγους και στις μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Θεσ/νικη) μεταφέρονται σε όλα τα τμήμτα μπάσκετ. βόλευ, πόλο κλπ κλπ.

Στις επαρχίες είτε υπάρχει είτε όχι ποδοσφαιρικό τμήμα για τον αντίστοιχο σύλλογο μπάσκετ/βόλευ κλπ, είναι πολύ πιο σπάνιο να δεις σκηνικά χουλιγκανισμού, ενώ συνήθως βλέπεις ότι το 60%-70% μπορεί και παραπάνω των φιλάθλων είναι οικογένειες. Κυρίως επειδή απουσιάζουν οργανωμένες Θύρες-μικροί στρατοί. Ακόμα κι αν είχε ποδοσφαιρικό τμήμα ο Απόλλων που λες, δεν θα επηρέαζε το μπάσκετ μ αυτή την έννοια, αντίθετα θα είχατε και μια υγιή ποδοσφαιρική ομάδα.

Δεν είναι αιρετική η άποψή σου, κι εγώ το χω κόψει το ποδόσφαιρο (και) εξ αιτίας όλων αυτών. Απλά δεν είναι ούτε η λύση ούτε η αιτία του προβλήματος. Τι φταίει το ποδόσσφαιρο που μερικοί το κατάντησαν όπως το κατάντησαν...

Υ.Γ. Πέρα απ το offtopic του offtopic. Οποιαδήποτε δραστηριότητα γίνεται μαζί με όλη την ομάδα είναι κάτι θετικό. Εδώ πάνε στον Κιάμο, το Καραισκάκης θα μας χαλάσει
Zoys
QUOTE(Quincy @ Dec 9 2013, 22:31 ) *
Υ.Γ. Πέρα απ το offtopic του offtopic. Οποιαδήποτε δραστηριότητα γίνεται μαζί με όλη την ομάδα είναι κάτι θετικό. Εδώ πάνε στον Κιάμο, το Καραισκάκης θα μας χαλάσει

Ο Κιάμος όχι, αλλά ο Σφακιανάκης με πείραξε και πολύ μάλιστα... 68.gif Το ότι τα δύο βασικά PF μας είναι σκυλάδες το ψιλοανέχομαι. tongue.gif

Πάνω στο θέμα μπασκετικού/ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού οι Αγγελόπουλοι έχουν δείξει με τη στάση τους ότι βαδίζουν σε ένα μοντέλο καθαρά μπασκετικής ομάδας και καλά κάνουν. Το να μην υπάρχει εννιαίος Ολυμπιακός στη θεωρία τουλάχιστον δεν γίνεται (και δεν χρειάζεται κιόλας), αλλά η ομάδα τόσο με την πορεία της όσο και με τις αλλαγές από το 2009 και έπειτα (με την δημιουργία π.χ. ξεχωριστού μπασκετικού λογότυπου) δείχνει την θέληση των προέδρων της αυτόνομης ύπαρξης του τμήματος μπάσκετ. Αν θελήσουν να απο-ποδοσφαιρικοποιήσουν (καταλαβαίνετε τι εννοώ) και τις κερκίδες κάποια στιγμή αυτό θα ήταν το ιδανικό.

Στο δικό μου κεφάλι είναι έτσι κι αλλιώς ξεκάθαρο ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός με τον ποδοσφαιρικό είναι δύο διαφορετικοί οργανισμοί σε κάθε επίπεδο. Να πω την αλήθεια, για την ποδοσφαιρική ομάδα προσωπικά δεν αισθάνομαι πια και πολλά συναισθήματα, ίσως και γιατί βλέπω σπάνια μπάλα.

Όλα οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα... blove.gif

Με Άντερλεχτ παίζουμε αύριο; icon_drunk.gif
redleg7
QUOTE (Anaz @ Dec 9 2013, 03:41 ) *
@redleg
Η οποια συγκριση στην πραγματικοτητα δεν αφορα το αν ειναι καλυτερος ο Ντανστον απο τον Χαινς.
Ξερεις ποσοι καλυτεροι παιχτες απο τον Χαινς εχουν περασει απο τον Ολυμπιακο την τελευταια 8ετια? Ενα σωρο!! Για ποσους ομως μπορεις να πεις οτι ειχαν μεγαλυτερη ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο τον Χαινς στην ομαδα?? rolleyes.gif

Κι απο τον Μπατιστ πχ υπηρχαν καλυτεροι σεντερ, αλλα αν ρωτουσες τον Ζοτς δεν υπαρχει περιπτωση να τον αλλαζε για ΚΑΝΕΝΑΝ.Κι ενω ειναι βεβαιο οτι κυκλοφορουν ενα σωρο αντιστοιχοι σε αξια και προσοντα Αμερικανοι ψηλοι, το impact που ειχε ο prime Μπατιστ του Παο, το εχουν καταφερει ελαχιστοι ψηλοι στην Ευρωπη.

Ο Ντανστον μπορει να ειναι καλυτερος του Χαινς, μπορει αυριο μεθαυριο αν βρεθουν αντιμετωποι να τον ξεφτιλισει, μπορει και αν παιζανε μονο να τον εβγαζε και 11-0. Ο Χαινς ομως υπηρξε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ παραγοντας δυο Ευρωπαικων τιτλων. ΓΙ'ΑΥΤΟ λεμε οτι καλο ειναι να αποφευγονται αυτες οι συγκρισεις, ΕΙΔΙΚΑ τοσο νωρις.

Κανεις δεν σου "απαγορευει" να πεις οτι ειναι καλυτερος, αλλα το να λες οτι ειναι αναβαθμιση ειναι που προσωπικα θεωρω "απαγορευτικο". Μπορει και να βγει, και δικαιωμα σου φυσικα να το πιστευεις, δεν το αποκλειει κανεις. Αλλα οτι το εχει (απο)δειξει επειδη αναδειχτηκε στη καλυτερη 3αδα και ειναι πρωτος μπλοκερ, και εκανε πλακα στην Ιταλια, και δεν ξερω γω τι αλλο, ε δεν στεκει με την καμμια ρε φιλε, πως να το κανουμε. Εσυ ο ιδιος εξεραγεις οταν καποιος συγκρινε τον Ντιλεινι με τον Λο, ενω με την λογικη σου θα επρεπε να ειναι συγκρισιμο μεγεθος με τον Σπανουλη.. rolleyes.gif

for the record: Δεν ξερω αν μας διαβαζες τοτε, αλλα ο Ντανστον ειχε προταθει σαν εξαιρετικη περιπτωση απο αρκετους εδω μεσα, πολυ πριν ακουστει το οτιδηποτε για την αποκτηση του.


Τωρα διαβασα το ποστ σου αδερφε...μα δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες (παρα στο τελευταιο σκελος σε καποια ομως σημεια) ...οπως ειπα στο ποστ μου η πιο σωστα εγραψα ο Χαινς ειναι ενας πολυ καλος παιχτης....το ιδιο και ο Παπανικολαου....απο εκει και περα απλα αυτο που εκανα ειναι να συγκρινω καποια ατομικα χαρακτηριστικα...καθαρα αυτα...ως προς την προσφορα φυσικα για ολα ο καλυτερος κριτης ειναι ο χρονος και μονο αυτος...
κατα τ αλλα δεν διαφωνω σε κατι...!


QUOTE (Germany96 @ Dec 9 2013, 17:08 ) *
Άντε πάλι της ανεδαφικής υπερβολής το κάγκελο. Περιγράφεις ένα ματς στο οποίο η CSKA κέρδισε με 14 πόντους διαφορά και ο Hines σε 23 λεπτά είχε 15 πόντους με 7/7 δίποντα, 1/1 βολές, 10 rebounds, 5 assists, 2 blocks (συνολικά 30 ranking, το μεγαλύτερο μεταξύ των 21 παικτών που αγωνίστηκαν στο ματς) και λες ότι αντίπαλοι τον έκαναν ότι ήθελαν blink.gif Την επόμενη φορά δηλαδή που θα δεις 30" αγώνα της CSKA, έτσι και τύχει σε αυτό το διάστημα να δεχτεί block ο Hines, θα μας γράψεις ότι καταστρέφει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.
ι

Περιεγραψα ενα ΜΑΤΣ το οποιο για να κρινεις θα επρεπε να το δεις και δεν το ειδες καν..μεχρι το τεταρτο δεκαλεπτο ητνα στους 3 ποντους μπροστα και μετα μεινανε με ενα τεσσαρι να παιζει στο 5..μετα φυσιολογικα η διαφορα ανοιξε....οποτε οταν ειναι να κρινεις και να υποσκαψεις τα γραπτα καποιου καντο αλλα με επιχειρηματα...

οσον αφορα τον Μπραιαντ με επιασες..ο Μισκο ειμαι (ο μανατζερ του) smiley.gif Βρες μου που μειωσα τον Χαινς και μιλησα για την αγωνιστικη του αξια ΕΓΩ που πρωτος μετα την αποκτηση του απ την Μπαμπεργκ αποθεωνα και καποιοι απο εδω μεσα τον αποκαλουσαν Μαγιονεζα....και τωρα γραφικες υπερβολες φανταζαν ολα αυτα....οπως ανυποστατη υπερβολη ηταν ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ(οχι εσυ προσωπικα) οπως ο Λοτζεσκι για παραδειγμα μετριο και μετα να κανεις κωλοτουμπες χωρις να εχεις δει ενα αναθεματισμενο ματς στο Γιουροκαπ....γενικα αναφερομαι...

ειπαμε ΧΡΥΣΟΙ ΑΓΙΟΙ αλλα δεν θα θεοποιησω κανενα παιχτη επειδη κατεκτησε την καρδια μου....οπως εχω πει επεσε στα ματια μου που μας εφτυσε για λιγα χιλιαδες δολλαρια αλλα επειδη ειμαι και πεισματαρης ο ατιμος( blove.gif ) ευτυχως πηραμε καλυτερο αντικαταστατη!!
icon_drunk.gif

ειπαμε ο χρονος περναει και προσπερναει προσωπα...και ευτυχως η δυστυχως θα ερθουν ΚΑΙ χειροτεροι παιχτες απ αυτους αλλα και καλυτεροι....καποιοι κολλησανε υπερβολικα μου φαινεται σε προσωπα....


D-Wade
QUOTE(redleg7 @ Dec 9 2013, 23:07 ) *

Ερώτηση . . .Ο Χάινς είναι μέχρι τώρα ο καλύτερος σε απόδοση παίχτης της ΤΣΣΚΑ.Συμφωνείς ή διαφωνείς?
redleg7

εχω ξαναπαντησει..σ αλλα ματς ηταν πολυ καλος οντως και σ αλλα ηταν αρκετα κακος ειδικα σε ματς στις αλλες 2 λιγκες π συμμετεχουν...μην ξεχναμε οτι μιλαμε για μια τραγικη τσσκα που ακομα και η μπουντιβελνικ ζορισε κ εχει κανει παρτι μαζι της η φενερ 2 φορες κ απ την αλλη εχει κερδισει κ η κριλια.....μια τσσκα οπου ο κρστς πλεον αυτη την στιγμη που μιλαμε θυμιζει παλαιμαχο και ο καουν ουτε καν τον συμπαθητικο ρολιστα που ξεραμε..δεν θα μιλησω για τεοντοσιτς και γουιμς γιατι θελω να κρατησω τ επιπεδο...
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ Dec 9 2013, 23:27 ) *
εχω ξαναπαντησει..σ αλλα ματς ηταν πολυ καλος οντως και σ αλλα ηταν αρκετα κακος ειδικα σε ματς στις αλλες 2 λιγκες π συμμετεχουν...μην ξεχναμε οτι μιλαμε για μια τραγικη τσσκα που ακομα και η μπουντιβελνικ ζορισε κ εχει κανει παρτι μαζι της η φενερ 2 φορες κ απ την αλλη εχει κερδισει κ η κριλια.....μια τσσκα οπου ο κρστς πλεον αυτη την στιγμη που μιλαμε θυμιζει παλαιμαχο και ο καουν ουτε καν τον συμπαθητικο ρολιστα που ξεραμε..δεν θα μιλησω για τεοντοσιτς και γουιμς γιατι θελω να κρατησω τ επιπεδο...

Σε πόσες άλλες λιγκες συμμετέχουν?
T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ Dec 9 2013, 23:30 ) *
Σε πόσες άλλες λιγκες συμμετέχουν?


Προφανως εννοει το ρωσικο πρωταθλημα και τη λιγκα VTB.
redleg7
σιγουρα συμμετεχουν στην vtb λιγκα ...δεν ξερω αν ξεκινησαν ακομα τα ματς του εθνικου τους πρωταθληματος η αν δεν θα διεξαχθει καν φετος ...με την οκτιαμπρ το ματς αν δεν κανω λαθος ηταν για την vtb..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.