Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός οff topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
rankin
QUOTE(airg @ Dec 14 2017, 12:28 ) *
Ηρεμια κατ αρχην. Εχω ηδη γραψει οτι σε θεωρω αξιοπιστο συνομιλητη.

Πριν καιρο, ειχες χρησιμοποιησει Βελουδινο σπ...ι. Στο ειχα επισημανει το θεμα και σου ειπα οτι το ειχα επισημανει και στους διαχειριστες.
Αν τωρα στη συνεχεια τον λες βελουδινο, στον τυπο δεν λες κατι εναντιον του. Το στυλ του παντως για μενα δεν εχει κατι βελουδινο. Μαλλον ατεχνο εχει.

Αν θες να εισαι αψεγαδιαστος, λογω προηγουμενων γραπτων, αποφυγε το συγκεκριμμενο χαρακτηρισμο.
Καποιος Moderator, εγραψε σχετικα με αυτο.

Το θεμα πηρε εκταση, οχι σχετικα με σενα, αλλα για γενικοτερο προβληματισμο. Ισως γιατι δεν υπαρχει και κατι αξιολογο για συζητηση.

Κοιτα, το αν κάποιος μπορεί και να μην με θεωρεί αξιόλογο συνομιλητή, ποσώς με ενδιαφέρει.
Παει αυτό

Εγώ τις απόψεις μου εκφράζω, οι οποίες ειναι δεδομένο οτι δεν θα τους ευχαριστούν όλους.
Επίσης κάποιοι μπορεί να μη συμφωνούν με το τρόπο γραφής μου, όπως ειναι πιθανό κάποιοι να ψάχνουν και απο κάπου να πιαστούν για να σηκώσουν σημαιάκι ένστασης.
Η γραφή μου εδώ και τοσα χρόνια έχει ως χαρακτηριστικό τις μεταφορές και το χιούμορ και η συγκεκριμένη περίπτωση ειναι μια ακόμα χιουμοριστική μεταφορά.

Στο περσινό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, γράφτηκε για πρώτη φορά το "βελουδινο σπ..."
Ειχε κάνει ματσάρα τότε, και ο όρος γράφτηκε (οχι απο εμένα, αλλα δεν εχει σημασία) γιατι έβαζε και τρίποντα παρότι το βελούδινο σφυρί-Λοτζέσκι, έλειπε.
Ηταν σαν να ειχε μπει στα παπούτσια του Λοτζεσκι.
Ετσι ξεκίνησε ολο αυτό.

Στη πορεία, χρησιμοποιώντας οπως πάντα μεταφορές, έκρινα οτι το "Βελούδινος" (σκέτο) μου έκανε για έναν τύπο, που αν ειναι να σταματήσει τον αντίπαλο στην άμυνα, θα του πάρει και το κεφάλι, ενώ στην επίθεση, μπορεί να πάει "άτεχνα", οπως λες εσυ, και όμως να σκοράρει.

Αυτη την αντίθεση ήθελα να τονίσω και κράτησα την εν λόγω λέξη, χωρίς σύνδεση με την αρχική της χρήση.

Και εν πάσι περιπτώσει, εγώ βρίσκω ως προσβλητική τη λέξη άτεχνο για εναν επαγγελματία αθλητή.
Άτεχνος σημαίνει οτι δεν κατέχει την τέχνη που ασκεί.

Πιο πολιτικά ορθο βρίσκω να πει κανείς χαριτολογώντας οτι ο Αγραβάνης έχει βελούδινο άγγιγμα στη μπάλα ή βελούδινο άγγιγμα στον αντίπαλο, παρά να τον λέει άτεχνο, δηλαδή άσχετο και να τον προσβάλει ως επαγγελματία ή αθλητή.

Νομίζω πως αν θέλουμε να είμαστε ολοι μας αψεγάδιαστοι, θα πρέπει να αποφεύγουμε κάθε χαρακτηρισμό:
Και τους χαρακτηρισμούς που κάποιους, για κάποιο λόγο, μπορεί να τους προκαλούν, και τους χαρακτηρισμούς που αφορούν άμεση ή έμμεση προσβολή στις ικανότητες ενός αθλητή.

Για ποιο λόγο δηλαδή είναι προσβλητικό να λες εναν σκληροτράχηλο παίχτη, χαριτολογώντας, "βελούδινο" και δεν ειναι καθόλου προσβλητικό να τον λες άτεχνο/αμπαλο/ασχετο
Quincy
Guys, αρχικά τη φράση που το πυροδότησε όλο αυτό την πρωτόγραψα εγώ εδώ μέσα. Δεν είχα βέβαια ΚΑΝΕΝΑ σκοπό να προσβάλλω τον Αγραβάνη ή τον οποιονδήποτε, και πιστεύω ούτε και τα παιδιά που το χρησιμοποίησαν μετά. Όπως παλιότερα λέγαμε Ντιρκ τον Μπουρούση, λέγαμε για τα σουβλάκια του Σχορτιανίτη, την αφάνα του Τσιλντρες, για το ότι έμοιαζε σαν άστεγος ο Μιλος κι ένα σωρό άλλα με χιουμοριστική διάθεση κι όχι κακοπροαίρετα.

Το συγκεκριμένο ενόχλησε και -σωστα- κόπηκε. Ζητώ συγνώμη που το έγραψα. Όμως ας κοιτάμε λίγο και το ύφος του κάθε post/χρήστη. Γενικά συμφωνώ με τον Zephyr, πως αν ψάχνουμε ένα ένα τα posts θα βούμε ένω σωρό πράγματα που θα μπορούσαν να προσβάλλουν κάποιον/ους και χάνεται εντελώς η ουσία, γιατί δεν νομίζω ότι έχουν τέτοια πρόθεση όσοι τα γράφουν.

Αυτό για τον Αγραβάνη ελπίζω πως δεν θα ξαναχρησιμοποιηθεί, αλλά ας μην το πάμε και στο άλλο άκρο που θα μας ενοχλούν τα πάντα.

peace.gif peace.gif
airg
QUOTE(Quincy @ Dec 14 2017, 16:11 ) *
Δεν είχα βέβαια ΚΑΝΕΝΑ σκοπό να προσβάλλω τον Αγραβάνη ή τον οποιονδήποτε, και πιστεύω ούτε και τα παιδιά που το χρησιμοποίησαν μετά.

Νομιζω οτι αυτη η τοποθετηση βαζει τα πράγματα στη θεση τους.
Οι προβληματισμοι μας κανουν ολους καλυτερους, αλλιως θα τραγουδαγαμε ακομα τον αραπη, που πιστευω ο Ζαμπέτας δεν ειχε προθεση να προσβαλει κανενα.

https://youtu.be/UfBLh2kdo_Q
Conan1982
Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε την λέξη βελούδινος.
Είναι από μόνη της προσβλητική; όχι
Το λέμε με πρόσθεση να θίξουμε τον Αγραβάνη; όχι
Άρα το πρόβλημα είναι ότι κάπου, κάποτε είχε συνδυαστεί με την λέξη σπυρί ή δεν ξέρω τι άλλο; Και λοιπόν; Αυτό σταμάτησε, θα πρέπει να ανατρέχουμε στο παρελθόν για να κάνουμε τον συνδυασμό και να λέμε ότι το βελούδινος είναι προσβλητικό επειδή υπονοείται και κάποιο ουσιαστικό δίπλα στο επίθετο; Με ξεπερνάει λίγο η συγκεκριμένη λογική και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κοπεί η συγκεκριμένη προσφώνηση εκτός αν μπορέσει κάποιος να μου αιτιολογήσει ότι η συγκεκριμένη λέξη προσβάλει τον παίκτη.
jazz thrilos
Που μοιράζουν πιστοποιητικά αξιόπιστων συνομιλητών; wos_sport4.gif
back2back
Μακόλουμ, Γκριν και Γκούντελοκ στον πάτο της βαθμολογίας, τι έγινε βρε παιδιά; 69.gif
lefpan
Μια παρατήρηση λίγο off topic:

Η ώρα είναι 19:34 και σε δύο ώρες αρχίζει το παιχνίδι στη Βιτόρια. Τα ποστ είναι μόλις 3 με το ζόρι.
Ο Παναθηναϊκός χθες, ίδια ώρα είχε 29 ποσταρίσματα.
Συμπέρασμα: για άλλη μιά φορά επιβεβαιώνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερο μπασκετικό κοινό (ελπίζω, όχι και καλύτερο).
Δεν πειράζει καθόλου. Αυτοί είμαστε. Στο ποδόσφαιρο, ακόμα και με την Βοθροκανατίτσα να παίζουμε, θα πάνε 12.000 κόσμος.
Ας κάτσουν εκεί, να καμαρώνουν τον Βαγγέλα και να μαζεύουν αυτόγραφα από τον Οφόε!
Όταν ανακατεύονται με το μπάσκετ, μόνο κακό κάνουν.
aegeansheed
Να λείπουν τέτοιες συγκρίσεις παρακαλώ.
Αυθαίρετο το συμπέρασμα, προσωπική εκτίμηση και off-topic.
lefpan
QUOTE (aegeansheed @ Jan 12 2018, 19:45 ) *
Να λείπουν τέτοιες συγκρίσεις παρακαλώ.
Αυθαίρετο το συμπέρασμα, προσωπική εκτίμηση και off-topic.

Γιατί να λείπουν τέτοιες συγκρίσεις;
Το αν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα είναι σχετικό.
Το ότι είναι προσωπική μου εκτίμηση είναι αυτονόητο, αφού εγώ το έγραψα.
Το off topic δεν πειράζει.

Νομίζω, περιττή η παρέμβαση. Αρκούσε η μεταφορά στα off topic.
aegeansheed
QUOTE(lefpan @ Jan 12 2018, 19:52 ) *
Γιατί να λείπουν τέτοιες συγκρίσεις;

Επειδή μπορεί να δημιουργηθούν συνθήκες έντασης και πάθους και να προκαλέσουν προκλητικές απαντήσεις εκατέρωθεν εξαντλητικές για το ανθρώπινο νευρικό σύστημα γενικότερα. Είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Μπορείς να ρίξεις και μόνος σου μια ματιά στους κανονισμούς όμως.

QUOTE(lefpan @ Jan 12 2018, 19:52 ) *
Το off topic δεν πειράζει.

Νομίζω, περιττή η παρέμβαση. Αρκούσε η μεταφορά στα off topic.

Αυτό δεν είναι ένα θέμα που χωράει άποψη ή ερμηνεία. Είναι κανονισμός, δεν το έχω βγάλει εγώ ή ο Αντμίν, αλλά υπάρχει στο forum. Το off-topic "πειράζει" όταν δεν κολάει στο thread που γίνεται (η απάντηση στους κανονισμούς επίσης). Την επόμενη φορά που θα κάνεις off topic θα θέλαμε να το πας εσύ στο κατάλληλο topic, όχι κάποιος mod... Δες το ως φιλική προειδοποίηση λήγοντας εδώ το debate αν είναι likeable ή όχι. 68.gif
airg
Η απόλυτη ατακα:

Ο Μιλουτινοφ με δυο βηματα σελινης, φτάνει στο καλάθι
airg
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/eb...ok.5071554.html

O προεδρος ειπε οτι ο Ολυμπιακος δεν διοικειται απο το facebook.

Ευτυχως που εβαλε τα πραγματα στη θεση τους.
Δεν ειπε τιποτα ανακριβειες οτι δεν διοικειται απο το forum.

Για το forum κουβεντα!!!
ή μας υπολογιζει ή μας εχει ....
Reggie Miller #31
Σε ότι έχει να κάνει με την κόντρα της ομάδας με Ομοσπονδία και ΚΕΔ κτλ είμαι υπέρ της ομάδας 1000%,αλλά όλο αυτό έχει
αρχίσει να αποπροσανατολίζει την ομάδα,να χαλάει την όλη φάση και να είναι τελικώς κατά μας...

Από τη στιγμή που βλέπουν ότι κανείς δεν ασχολείται να δει ορισμένα πράγματα που είναι οφθαλμοφανέστατα,τότε η κάνεις κάτι
που θα προκαλέσει αναταραχή ή απλά δεν ασχολείσαι καθόλου,αλλά δε συμμετέχεις πουθενά,κληρώσεις κτλ ή αν έχεις δίνεις στοιχεία στην χειροπιαστά και συνεχίζεις...

Το σημερινό αποτέλεσμα δεν έχει σχέση...
Coach Periklis
εγώ πάντως παιδιά δεν εχω πάρει χαμπάρι οσον αφορά το τι παίζει με το παρασκήνιο

αν γίνεται , έστω και με πμ, αν είναι εφικτό να μου πει κάποιος εν συντομία
RipCity
Ντάξει θα μπορούσε να ποστάρει και κάποιος μια φωτογραφία Παπανικολάου να πίνει ένα ποτό και να λέει ορίστε ένας αλκοολικός.

Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να έχει θέμα ο Μάντζαρης, αφού μοιάζει πολύ άκυρο να πει κανείς κάποιος έχει θέμα με το πόκερ. Δηλαδή δε θα φτιάξεις ιστορία με πόκερ από το πουθενά, οπότε κάποια δόση αλήθειας θα υπάρχει. Αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί κι από μια φωτό που δεν ξέρουμε από πότε κι από που είναι.
kotzito
Κι ο DPG πάντως το είχε αναφέρει σε ανάρτηση του στο Instagram πριν 10 - 15 μέρες, χωρίς όμως να κατονομάσει παίκτη.

Αλλά ναι, δεν λέει κάτι. Και πόκερ να παίζει δεν τον κάνει ούτε εγκληματία ούτε υπαίτιο για κάτι σοβαρό. Αν είναι να πιάσουμε τον Μάντζαρη για αυτό, ας πιάσουμε και τους μισούς ξένους των ομάδων της Α1 που κάθε εβδομάδα σχεδόν τους πετυχαίνεις σε κάποιο κλαμπ ή μπαράκι μέχρι αργά, ακόμα και παραμονές αγώνων, πολλές φορές τύφλα στο μεθύσι. Και πάει λέγοντας...

Να πω ότι πήγαινε μεθυσμένος σε προπονήσεις ή αγώνες και επηρέαζε την απόδοση του, να πω ότι υπάρχει θέμα σοβαρό. Αλλά δεν βλέπω πως το να παίζει κάποιος πόκερ μπορεί να επηρεάζει την απόδοση του στην ομάδα.
RipCity
QUOTE (kotzito @ Feb 26 2018, 20:46 ) *
Να πω ότι πήγαινε μεθυσμένος σε προπονήσεις ή αγώνες και επηρέαζε την απόδοση του, να πω ότι υπάρχει θέμα σοβαρό. Αλλά δεν βλέπω πως το να παίζει κάποιος πόκερ μπορεί να επηρεάζει την απόδοση του στην ομάδα.


Εκτός βέβαια αν ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής οφείλεται σε τίποτα sit n go που παίζει κατά τη διάρκεια των αγώνων icon_drunk.gif
yorgos
QUOTE
Κι ο DPG πάντως το είχε αναφέρει σε ανάρτηση του στο Instagram πριν 10 - 15 μέρες, χωρίς όμως να κατονομάσει παίκτη.


Α ωραία... "θα με βρείτε μπροστά σας σε κάθε έκφανση της ζωής σας" που λένε
QUOTE
lefpan
reignman, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνεις είναι χυδαίο...
Germany96
Εάν η αρχική φωτογραφία έχει προέλθει από κάποιο δημόσιο λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του ίδιου του παίκτη, τότε κάθε χάβαλος πάνω σε αυτή είναι fair game.

Σε αντίθετη περίπτωση το πιο κόσμιο που μπορώ να πω είναι πως η όλη φάση είναι φτηνή και κακόγουστη.
yorgos
QUOTE(Germany96 @ Feb 26 2018, 23:29 ) *
Εάν η αρχική φωτογραφία έχει προέλθει από κάποιο δημόσιο λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του ίδιου του παίκτη, τότε κάθε χάβαλος πάνω σε αυτή είναι fair game.

Σε αντίθετη περίπτωση το πιο κόσμιο που μπορώ να πω είναι πως η όλη φάση είναι φτηνή και κακόγουστη.

Ακόμη χειρότερα αν είναι κατευθυνόμενη.
reignman
δεν ξερω απο που προερχεται η original pic , την βρηκα αυτη ποσταρισμενη , βρηκα ιδιαιτερα αστειο το stoiximan-τζαρης και το μοιραστηκα thats it.


in other news

QUOTE(lefpan @ Feb 26 2018, 22:24 ) *
reignman, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνεις είναι χυδαίο...



lefpan
QUOTE(reignman @ Feb 26 2018, 23:25 ) *

Σε ρώτησα αν καταλαβαίνεις ότι αυτή η φωτογραφία με τον Μάντζαρη και η λεζάντα που έβαλες ήταν χυδαία, και εσύ μου απάντησες με αυτόν τον τρόπο.
Καταλαβαίνω πως όχι μόνο δεν κατάλαβες τίποτα, αλλά συνεχίζεις να προσβάλλεις με τον ίδιο τρόπο, αυτή τη φορά εμένα.
Νομίζεις πως έχεις αυτό το δικαίωμα;
Εγώ ποτέ δεν σε αποκάλεσα κλόουν ή καραγκιόζη ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Πρόσεχε...
sacarame
Lefpan και reignman, λήχτε το και οι 2 παρακαλώ....


Δεν ψάχνω ποιος το ξεκίνησες αυτή τη στιγμή, αν δεν μπορείτε ο ένας τον άλλον ignore...


Επόμενο ποστ που συνεχίζει τη διαμάχη έχει φάει φάουλ....


Η φωτογραφία να πω ότι διαγράφεται, διότι δεν θεωρώ ότι συνάδει με το φόρουμ...
rankin
Εδώ ολη η αλήθεια για τον Μπίλι απο εναν Ιάπωνα φωτογράφο...

Εντυπωσιάστηκα απο την τοποθέτηση του: "Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης από παλιά! Είναι καλλιτέχνης!"
Φανταστειτε τώρα, οτι αυτο το λέει ενας άνθρωπος που ζει στην άλλη άκρη του κόσμου και δεν έχει σχέση με την ελληνική μιζέρια και κακομοιριά... Βλέπει τον Μπίλι να αγωνίζεται και αναγνωρίζει εναν καλλιτέχνη του μπασκετ. 77.gif
Neondreamer
Λύθηκε η συνεργασία της Βαλένθια με τον κόουτς Βιδορέτα.

Το καταγράφω εδώ μιας και ίσως τεθεί επί τάπητος προσεχώς η επιλογή του, μαζί με αυτές των Περάσοβιτς και Πλάθα.
Future7
Για το περιστατικό με Μπογρη και τον δημοσιογράφο δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατι ουτε ξέρουμε τι είχε προηγηθεί ουτε τι ακριβως έγινε.

Κατα τ αλλα η απάντηση στο γιατι να μείνει ο Μπογρης ειναι πολυ εύκολη: γιατί ειναι Έλληνας στην καλύτερη ηλικία με αρκετές παραστάσεις που φέτος δεν πήρε ουτε μισή ευκαιρία. Γιατί ειναι φτηνός, δινει τα πάντα στην προπονηση και αυτο που έκανε να παίζει με ενα πόδι δεν το κάνει κανεις.
Mamuwalde
QUOTE(Future7 @ Jul 5 2018, 17:41 ) *
Για το περιστατικό με Μπογρη και τον δημοσιογράφο δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατι ουτε ξέρουμε τι είχε προηγηθεί ουτε τι ακριβως έγινε.

Κατα τ αλλα η απάντηση στο γιατι να μείνει ο Μπογρης ειναι πολυ εύκολη: γιατί ειναι Έλληνας στην καλύτερη ηλικία με αρκετές παραστάσεις που φέτος δεν πήρε ουτε μισή ευκαιρία. Γιατί ειναι φτηνός, δινει τα πάντα στην προπονηση και αυτο που έκανε να παίζει με ενα πόδι δεν το κάνει κανεις.

Ας πω ότι στο δεύτερο σκέλος είμαι μαζί σου, κατανοητό.
(ασχέτως ότι μου είναι τελείως ασυμπάθιστος θεωρώ το Μπόγρη πολύ μακρυά από παίκτη ευρωλίγκας, θα προτιμούσα να βρίσκαμε κάνα πιτσιρίκι τύπου Καβαδά κάποτε, και καλά να τον δουλέψεις).

Όσον αφορά όμως το περιστατικό απλώς το έθαψαν για να μη μάθουμε τίποτα. Αθλητής τραμπουκίζει δημοσιογράφο χύμα σε καφετέρια κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα περισσότερο για την υπόθεση. Θα έπρεπε να μας πουν, αυτό εννοώ. Δε γουστάρω στην ομάδα μου τύπους που φέρονται έτσι (και χωρίς την Κοκκίνου στις εξέδρες για μένα είχα φάει Χ με το που ήρθε) tongue.gif

Εκτός θέματος αυτό βέβαια, οπότε το αφήνω εδώ.
papp7
Το περιστατικο δεν χρειαζεται να το σχολιασουμε περαιτερω.Ο Αθλητικογραφος αμπασκετο ανεβαζε τον μπογρη βλακα τον κατεβαζε , μπασκετικο ζιγκολο τον εχει πει. Πολλα αρθρα με συνεχεις μειωτικους και προσβλητικους χαρακτηρισμους. Ο Γεωργιου το παρα τραβηξε και καθε δραση εχει αντιδραση . Εννοειται οτι καταδικαζουμε την πραξη . Ο Γεωργιου ομως δεν πρεπει να βρει ξανα δουλεια σαν δημοσιογραφος ποτε.Γιατι εχει ξεφυγει το πραγμα με τους δημοσιοκαφρους , εχεις καθε δικαιωμα να κανεις την κριτικη σου απεναντι σε εναν παικτη αλλα το να τον προσβαλεις λεγοντας τον ζιγκολο δεν συμπεριλαμβανεται στα δικαιωματα σου , ειναι προσβολη και θα μπορουσες να μην την πεις.
basket72
QUOTE (papp7 @ Jul 5 2018, 18:05 ) *
Το περιστατικο δεν χρειαζεται να το σχολιασουμε περαιτερω.Ο Αθλητικογραφος αμπασκετο ανεβαζε τον μπογρη βλακα τον κατεβαζε , μπασκετικο ζιγκολο τον εχει πει. Πολλα αρθρα με συνεχεις μειωτικους και προσβλητικους χαρακτηρισμους. Ο Γεωργιου το παρα τραβηξε και καθε δραση εχει αντιδραση . Εννοειται οτι καταδικαζουμε την πραξη . Ο Γεωργιου ομως δεν πρεπει να βρει ξανα δουλεια σαν δημοσιογραφος ποτε.Γιατι εχει ξεφυγει το πραγμα με τους δημοσιοκαφρους , εχεις καθε δικαιωμα να κανεις την κριτικη σου απεναντι σε εναν παικτη αλλα το να τον προσβαλεις λεγοντας τον ζιγκολο δεν συμπεριλαμβανεται στα δικαιωματα σου , ειναι προσβολη και θα μπορουσες να μην την πεις.



Σε ολόκληρο το ποστ σου επικεντρώνεσαι στον Γεωργίου κι τα μύρια όσα καταλόγισε στον Μπόγρη (ακούς εκεί αμπάσκετο!!! χοντρό- rolleyes.gif άλλοι τραβάνε μαχαίρι σε τέτοιες περιπτώσεις)

Στην ουσία δεν το καταδικάζεις το περιστατικό. Τύποις μόνο.
Κρίμα είναι.

Συμφωνώ με τον συμφορουμίτη @Mamuwalde που έκανε λόγο για φάουλ των Αφών στο θέμα αυτό.
Δεν πειράζει κι ας είναι οφ τόπικ. Είναι σημαντικό να παίρνουμε θέση σε φαινόμενα τραμπουκισμού, πόσο μάλλον από έναν αθλητή 2.10 με τη κάλυψη ολόκληρου Ολυμπιακού από πίσω. Διπλό φάουλ, δηλαδή.
papp7
QUOTE (basket72 @ Jul 5 2018, 21:15 ) *
Σε ολόκληρο το ποστ σου επικεντρώνεσαι στον Γεωργίου κι τα μύρια όσα καταλόγισε στον Μπόγρη (ακούς εκεί αμπάσκετο!!! χοντρό- rolleyes.gif άλλοι τραβάνε μαχαίρι σε τέτοιες περιπτώσεις)

Στην ουσία δεν το καταδικάζεις το περιστατικό. Τύποις μόνο.
Κρίμα είναι.

Συμφωνώ με τον συμφορουμίτη @Mamuwalde που έκανε λόγο για φάουλ των Αφών στο θέμα αυτό.
Δεν πειράζει κι ας είναι οφ τόπικ. Είναι σημαντικό να παίρνουμε θέση σε φαινόμενα τραμπουκισμού, πόσο μάλλον από έναν αθλητή 2.10 με τη κάλυψη ολόκληρου Ολυμπιακού από πίσω. Διπλό φάουλ, δηλαδή.


Επικεντρώνομαι στον Γεωργίου γιατί ο Μπόγρης δεν σηκώθηκε ένα απόγευμα και είπε τι θα κάνω σήμερα θα πάω να δειρω τον Γεωργίου. 3 χρόνια βγάζει άρθρα που λέει ο ζιγκολό και ο ζιγκολό και αυτό το κρέας ούτε ξέρω πως παίζει μπάσκετ . Έχει ασυλία ο Γεωργίου και το ακαταλογιστο ώστε να χρησιμοποιεί οποία έκφραση θέλει και να χαρακτηρίζει όπως θέλει τον κάθε άνθρωπο ? Από την οπτική του παίκτη θα το δούμε ? Επειδή είναι αθλητής και δημόσιο πρόσωπο πρέπει να τον κρεμάσουμε επειδή χειροδίκησε απέναντι σε άνθρωπο που τον προσέβαλε διαρκώς ? Και οι 2 κινήσεις ήταν λάθος και οι 2 ήταν λάθος και πρπεει να τιμωρηθούν ανάλογα . Αλλά γιατί τραμπούκος ο Μπόγρης ? Επειδή έδειρε κάποιον που τον έβριζε εδώ και 3 χρόνια χωρίς λόγο ? Έχει παρελθόν τραμπουκου ο Μπόγρης και δεν το ξέρω ? Ο ένας χρησιμοποίησε λεκτική βία και ο άλλος σωματική ,καταδικαστέα και τα δύο. Αλλά όχι να βγάλουμε και θύμα τον Γεώργιου που στην τελική αυτός το προκάλεσε. Μετά το περιστατικό δεν έχει βγει άρθρο για τον Μπόγρη , έπρεπε να φτάσει στα άκρα το θέμα για να καταλάβει το λάθος του ? Και δεν είναι οπαδός στο γήπεδο ούτε φανατικός που θα βρίσει και θα πει συνθήματα , είναι δημοσιογράφος που τοποθετείται σε ευθεία επίθεση . Η λεκτική βία έχει εξισωθεί με την σωματικη σε βαθμό σοβαρότητας χρόνια τώρα . Το να φάει τιμωρία για εξωαγωνιστικο περιστατικό από την ομάδα του ειναι σωστό για σένα ? Και περιστατικό το οποίο δεν το προκάλεσε και ο ίδιος ? Η πολιτεία πρέπει να τιμωρήσει τους 2 αυτούς ανθρώπους . Ο Γεωργίου σε συνέντευξη είπε ότι πελαγωσε στην όψη του Μπόγρη και το δραματοποιησε λέγοντας πως ήταν σαν γίγαντας απέναντι του . Τι περίμενε δηλαδή να τον δει ο Μπόγρης και να του πει σε παρακαλώ μην με λες ζιγκολό και μην με βρίζεις ?
stefkorner
QUOTE (papp7 @ Jul 6 2018, 03:59 ) *
Η πολιτεία πρέπει να τιμωρήσει τους 2 αυτούς ανθρώπους


πως ακριβως να παρεμβει η πολιτεια και να τιμωρησει τον αθλητικογραφο και τον παικτη ; blink.gif
papp7
QUOTE (stefkorner @ Jul 5 2018, 22:02 ) *
πως ακριβως να παρενεβει η πολιτεια και να τιμωρησει τον αθλητικογραφο και τον παικτη ; blink.gif


Να πανε στα δικαστήρια . Πρώτα είναι πολίτες και μετά παίκτες και δημοσιογράφοι ας πάνε εκεί να καταθέσουν .Και να δω ποιος θα βγει ενοχος από τους 2 και ποιος θα έχει μεγαλύτερη ποινή .
Mamuwalde
QUOTE(papp7 @ Jul 5 2018, 21:59 ) *
Τι περίμενε δηλαδή να τον δει ο Μπόγρης και να του πει σε παρακαλώ μην με λες ζιγκολό και μην με βρίζεις ?

Εγώ δε βγάζω κανένα Γεωργίου ότι δε φταίει, αλλά ναι φίλε, να του κάνει μήνυση αν θέλει, να τον πάει στα δικαστήρια. να πάει να του ζητήσει το λόγο, μιλώντας. Κι αν δε βγάλει άκρη υπάρχουνε τα δικαστήρια. Συκοφαντική δυσφήμιση κλπ.

Επαγγελματίας αθλητής να τραμπουκίζει δημοσιογράφο; δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος αθλητής που δέχεται κακοπροαίρετη κριτική. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε τέτοιες συμπεριφορές από κανένα δημόσιο πρόσωπο, όπως ο Μπόγρης. Πως θα σταματήσεις μετά τον καρούμπαλο7 από το να πάει κυνηγάει κάθε μη αρεστό δημοσιογράφο; θα σου πει, ότι από το να το κάνει ο κάθε Μπόγρης, καθαρίζω εγώ...

Η σωστή κίνηση θα ήταν από πλευράς διοίκησης να στείλουνε ένα φιρμάνι στο Γεωργίου. να εξηγήσει τα άρθρα του στο δικαστήριο. να ξεφτιλίσεις τον κακό δημοσιογράφο για συκοφαντική δυσφήμιση δημόσια, τότε θα του κάνεις κακό. Να προστετεύσεις ταυτόχρονα και τον παίκτη σου από το να κάνει κάτι εν βρασμώ. Εμείς εδώ ακόμα δεν ξέρουμε αν τον "ακούμπησε" ή τον "τρόμαξε πολύ" , κλπ. Κι αυτό είναι κακό απέναντι σε όλη την κοινή γνώμη.

Future7
QUOTE (Mamuwalde @ Jul 5 2018, 22:32 ) *
Εγώ δε βγάζω κανένα Γεωργίου ότι δε φταίει, αλλά ναι φίλε, να του κάνει μήνυση αν θέλει, να τον πάει στα δικαστήρια. να πάει να του ζητήσει το λόγο, μιλώντας. Κι αν δε βγάλει άκρη υπάρχουνε τα δικαστήρια. Συκοφαντική δυσφήμιση κλπ.

Επαγγελματίας αθλητής να τραμπουκίζει δημοσιογράφο; δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος αθλητής που δέχεται κακοπροαίρετη κριτική. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε τέτοιες συμπεριφορές από κανένα δημόσιο πρόσωπο, όπως ο Μπόγρης. Πως θα σταματήσεις μετά τον καρούμπαλο7 από το να πάει κυνηγάει κάθε μη αρεστό δημοσιογράφο; θα σου πει, ότι από το να το κάνει ο κάθε Μπόγρης, καθαρίζω εγώ...

Η σωστή κίνηση θα ήταν από πλευράς διοίκησης να στείλουνε ένα φιρμάνι στο Γεωργίου. να εξηγήσει τα άρθρα του στο δικαστήριο. να ξεφτιλίσεις τον κακό δημοσιογράφο για συκοφαντική δυσφήμιση δημόσια, τότε θα του κάνεις κακό. Να προστετεύσεις ταυτόχρονα και τον παίκτη σου από το να κάνει κάτι εν βρασμώ. Εμείς εδώ ακόμα δεν ξέρουμε αν τον "ακούμπησε" ή τον "τρόμαξε πολύ" , κλπ. Κι αυτό είναι κακό απέναντι σε όλη την κοινή γνώμη.



Η μονη "κοινη γνωμη" που το εμαθε ειναι οσοι διαβαζουν ποστς σελιδων στο facebook και κανενας επισης δε το θυμαται κι ουτε ασχολειται.
Και φυσικα εσυ εγω κι ο καθε ασχετος δεν υπαρχει κανενας λογος να ξερει. Αν ο δημοσιογραφος ηθελε θα εκανε μηνυση για σωματικες βλαβες κλπ. Για να μην το κανει και να περιοριστει σ ενα status εεε κατι παιζει....
Mamuwalde
QUOTE(Future7 @ Jul 5 2018, 23:27 ) *
Η μονη "κοινη γνωμη" που το εμαθε ειναι οσοι διαβαζουν ποστς σελιδων στο facebook και κανενας επισης δε το θυμαται κι ουτε ασχολειται.
Και φυσικα εσυ εγω κι ο καθε ασχετος δεν υπαρχει κανενας λογος να ξερει. Αν ο δημοσιογραφος ηθελε θα εκανε μηνυση για σωματικες βλαβες κλπ. Για να μην το κανει και να περιοριστει σ ενα status εεε κατι παιζει....

όταν έγινε το σκηνικό έγινε μια χαρά θέμα. αλλά θάφτηκε εν ριπή οφθαλμού κι αυτό είναι ύποπτο. από κάθε πλευρά.

Για το "δεν υπάρχει λόγος να ξέρουμε" δε συμφωνώ καθόλου. Μην το μπερδεύεις με μια ιδιωτική περίπτωση. Μιλάμε για σκηνικό που εμπλέκει δημοσιογράφο στο μεγαλύτερο σταθμό της χώρας και αθλητή της πρώτης ομάδας της χώρας. Και αφορούν δημοσιευμένα άρθρα. Δε μιλάμε για δυο μπινελίκια σε κάποιο φόρουμ που κάποιοι τα είδαν.

Φυσικά και μας αφορά. Δε γουστάρω να χειροκροτήσω έναν παίκτη της ομάδας μου αν έχει φερθεί έτσι. Νομίζω το μειώνεις το περιστατικό. Και μην ξεχνάς ότι υπήρξε ένας και μοναδικός κερδισμένος από την υπόθεση: ο Μπόγρης.
Ξαφνικά βρέθηκε να φωνάζει το γήπεδο το όνομά του, τη στιγμή που μέχρι τότε δεν ασχολούταν κανείς με την πάρτη του για κανένα λόγο. Κι αυτό έγινε γιατί φέρεται ότι την έπεσε σε έναν κακό δημοσιογράφο που πήγαινε κόντρα σ'αυτόν και κατά συνέπεια έκανε κακό στην ομάδα. Άρα καλά έκανε ο Μπόγρης που καθάρισε για την ομάδα...


Προσωπικά τέτοιου τύπου συμβάντα μου θυμίζουν φάση jr smith να σκουπίζεται με δολλάρια . έτσι. γιατί μπορεί και είναι μάγκας και δε θα του κάνει κανείς τίποτα.
68.gif

Φιλικά μιλάω, ασχέτως αν είμαι ξινισμένος με το σκηνικό και τον παίκτη smile.gif
d4m13n
QUOTE (Future7 @ Jul 5 2018, 23:27 ) *
Η μονη "κοινη γνωμη" που το εμαθε ειναι οσοι διαβαζουν ποστς σελιδων στο facebook και κανενας επισης δε το θυμαται κι ουτε ασχολειται.
Και φυσικα εσυ εγω κι ο καθε ασχετος δεν υπαρχει κανενας λογος να ξερει. Αν ο δημοσιογραφος ηθελε θα εκανε μηνυση για σωματικες βλαβες κλπ. Για να μην το κανει και να περιοριστει σ ενα status εεε κατι παιζει....


Αυτό ακριβώς. Ας του έκανε μήνυση αν αυτά που έγραψε στο facebook ήταν αλήθεια και τότε θα τον τιμωρούσε και ο Ολυμπιακός και η Πολιτεία και η Ομοσπονδία τον Μπόγρη. Δικαστήρια στο facebook δεν γίνονται
Future7
Φιλε μου διαφωνουμε και το ιδιο θα ελεγα αν ηταν παιχτης οποιασδηποτε ομαδας. Αφορα τους εμπλεκομενους στο περιστατικο κι οχι τους φιλαθλους. Το μονο που ξερουμε απο την ολη ιστορια ειναι αυτα που ποσταρε ο Γεωργιου. Ουτε ο Μπογρης μιλησε, ουτε μαρτυρες μιλησαν, ουτε μηνυση εγινε. Εγω ξερω οτι αν μ ειχε ξυλοκοπησει καποιος θα φωναζα αμεσως αστυνομια-εκαβ και η αστυνομια θα τον εψαχνε για αυτοφωρο.

Οι αγγελοπουλοι ειναι ανθρωποι ηθικοι και θεωρω πως δε θα κρατουσαν στην ομαδα τους εναν εγκληματια. Τον Γουντς τον αγαπουσε ο κοσμος αλλα οταν εδωσε την αφορμη, εφυγε με συνοπτικες διαδικασιες. Αντιθετα ο Γκιστ τιμωρηθηκε κι ομως εμεινε στον Παο. Εγω εκει δε θα γουσταρα να χω εναν τετοιο παιχτη στην ομαδα

Τωρα για τον Μπογρη πραγματικα δε μπορω να πω τιποτα γιατι δεν εχω ιδεα τι εγινε. Τωρα αν εγινε συνθημα απο τους καφρους τι να πω, καφροι ειναι ετσι "χαιρονται".....
Mamuwalde
QUOTE(Future7 @ Jul 6 2018, 00:21 ) *
Φιλε μου διαφωνουμε και το ιδιο θα ελεγα αν ηταν παιχτης οποιασδηποτε ομαδας. Αφορα τους εμπλεκομενους στο περιστατικο κι οχι τους φιλαθλους. Το μονο που ξερουμε απο την ολη ιστορια ειναι αυτα που ποσταρε ο Γεωργιου. Ουτε ο Μπογρης μιλησε, ουτε μαρτυρες μιλησαν, ουτε μηνυση εγινε. Εγω ξερω οτι αν μ ειχε ξυλοκοπησει καποιος θα φωναζα αμεσως αστυνομια-εκαβ και η αστυνομια θα τον εψαχνε για αυτοφωρο.

Οι αγγελοπουλοι ειναι ανθρωποι ηθικοι και θεωρω πως δε θα κρατουσαν στην ομαδα τους εναν εγκληματια. Τον Γουντς τον αγαπουσε ο κοσμος αλλα οταν εδωσε την αφορμη, εφυγε με συνοπτικες διαδικασιες. Αντιθετα ο Γκιστ τιμωρηθηκε κι ομως εμεινε στον Παο. Εγω εκει δε θα γουσταρα να χω εναν τετοιο παιχτη στην ομαδα

Τωρα για τον Μπογρη πραγματικα δε μπορω να πω τιποτα γιατι δεν εχω ιδεα τι εγινε. Τωρα αν εγινε συνθημα απο τους καφρους τι να πω, καφροι ειναι ετσι "χαιρονται".....


Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε smile.gif
yorgos
QUOTE
Και οι 2 κινήσεις ήταν λάθος και οι 2 ήταν λάθος και πρπεει να τιμωρηθούν ανάλογα .

Ανάλογα ναι, ισότιμα όχι, δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Δηλαδή αν σε πω αλλήθωρο και με πλακώσεις στις φάπες είμαστε πάτσι;
QUOTE
Αλλά γιατί τραμπούκος ο Μπόγρης ? Επειδή έδειρε κάποιον που τον έβριζε εδώ και 3 χρόνια χωρίς λόγο ?

Ε ναι.
QUOTE
Έχει παρελθόν τραμπουκου ο Μπόγρης και δεν το ξέρω ?

Ναι, στην Εθνική στο παρελθόν.
QUOTE
Ο ένας χρησιμοποίησε λεκτική βία και ο άλλος σωματική ,καταδικαστέα και τα δύο.

QUOTE
Αλλά όχι να βγάλουμε και θύμα τον Γεώργιου που στην τελική αυτός το προκάλεσε.

Κι έτσι να το παίρναμε, η λεκτική βία προκαλεί λεκτική βία, όχι να τον στείλεις στο νοσοκομείο.

QUOTE
είναι δημοσιογράφος που τοποθετείται σε ευθεία επίθεση .

Είναι λίγο διαφορετικό, είναι δημοσιογράφος και ως εκ τούτου γράφει την άποψή του. Αν θεωρεί ότι ο Μπόγρης δεν κάνει για μπασκετιμπολίστας και ότι είναι κρέας, αυτή είναι η άποψή του, άκομψη και λάθος, αλλά αυτή είναι. Τα περί μπασκετικού ζιγκολό είναι φτηνά και χυδαία βέβαια, αλλά οι αθλητές είναι δημόσια πρόσωπα που και στην κριτική και τη σάτιρα υπόκεινται ως τέτοια.

QUOTE
Η λεκτική βία έχει εξισωθεί με την σωματικη σε βαθμό σοβαρότητας χρόνια τώρα .

Αυτό με εκπλήσσει αν ισχύει. Δηλαδή οι ποινές για σωματικές βλάβες είναι ίδιες με αυτές για εξύβριση;;;
QUOTE
Το να φάει τιμωρία για εξωαγωνιστικο περιστατικό από την ομάδα του ειναι σωστό για σένα ?

Ε ναι, έτσι γίνεται παντού.
QUOTE
Και περιστατικό το οποίο δεν το προκάλεσε και ο ίδιος ?

Το ξύλο αυτός το προκάλεσε. Δε νομίζω να ήταν ο Γεωργίου στο μπαρ και να του είπε "έλα ρε Μπόγρη αν σου βαστάει να με κάνεις τουλούμι". Το αν ο Μπόγρης θεωρεί ότι οποιαδήποτε έκφραση "προκαλεί" ή επιφέρει και ξύλο, μάλλον πρέπει να το κοιτάξει.
QUOTE
Ο Γεωργίου σε συνέντευξη είπε ότι πελαγωσε στην όψη του Μπόγρη και το δραματοποιησε λέγοντας πως ήταν σαν γίγαντας απέναντι του . Τι περίμενε δηλαδή να τον δει ο Μπόγρης και να του πει σε παρακαλώ μην με λες ζιγκολό και μην με βρίζεις ?

Το τι περίμενε με το τι είναι ποινικά κολάσιμο πάντως δεν είναι σχετικό. Και τη Μαλβίνα θυμάμαι που έλεγε ότι έπεσε με τον Καραμανλή σε ένα εστιατόριο όταν τον προσέβαλε σε εβδομαδιαία βάση και την πλησιάζει ο Κωστάκης και της λέει "Μαλβίνα, ο δάμαλος σε χαιρετά". Μπορεί να περίμενε αυτό ο Γεωργίου, να πάει ο Μπόγρης να του πει "εδώ ζιγκολό, σκάσε ένα κατοστάρικο να σου κάνω τα γούστα", αλλά λίγο παίζει ρόλο το τι περίμενε. Εδώ έχουμε δημόσιο ξυλοδαρμό ενός δημοσιογράφου για κάτι που έγραψε. Απαράδεκτο. Κι ακόμη πιο απαράδεκτο -και χαίρομαι που το καυτηριάζουν όλοι- ότι αποθεώνεται ο συγκεκριμένος στην εκπομπή των οργανωμένων για την πράξη του κι έγινε και σύνθημα.

Δε βγάζω το Γεωργίου λάδι, είναι χρόνια ανόητος και μάλλον ανίατη περίπτωση, αλλά δεν τον δέρνεις γι αυτό, στην καλύτερη του κάνεις μια μήνυση.
papp7
Εγώ κρίνω τον Μπόγρη πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν αθλητή . Το πώς θα αντιδράσει ο κάθε άνθρωπος σε λεκτικές προσβολές κατά εξ ακολουθηση είναι καθαρά υποκειμενικό , μπορούσε να κάνει μήνυση μπορούσε να μην δώσει βάση μπορούσε να το πάει στα άκρα . Έκανε το τελευταίο, λάθος του . Να διερευνηθεί όμως γιατί οδηγήθηκε εκεί . Εγώ δεν ήμουν μπροστά στο μαγαζί να ακουσω τι ειπώθηκε και τι ακριβώς έγινε . Και ξανά λέω η κίνηση του Μπόγρη ήταν λάθος αλλά δεν θα βγάλω τον Γεωργίου θύμα . Άλλο η κριτική άλλο η ευθεία επίθεση . Έχει δικαίωμα να κρίνει μπασκετικα εναν παίκτη στα πλαίσια της σωστής συμπεριφοράς και του σεβασμού . Και τραμπούκος είναι κάποιος ο οποίος προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του με την βία ή φτάνει σε βιαιοπραγίες επί πληρωμή γιατί ανήκει σε κάποια παράταξη . Άρα ετυμολογικα βλεπουμε ότι ο Μπόγρης δεν είναι τραμπούκος . Και φυσικά ούτε επικροτω τον παίκτη ούτε τον δικαιολογώ. Δεν ειναι ψυχακιας όμως να σηκωθεί και να μοιράζει σφαλιάρες σε όποιον δημοσιογράφο δεν τον θεωρεί καλό παίκτη . Υπάρχει μια δράση ,υπάρχει κάτι το οποίο τον έφερε σε αυτήν την πράξη και αυτο το έκανε ο Γεωργίου. Από εκεί και πέρα εγώ μόνο ένα ποστ στο φβ από τον πατέρα του Γεωργίου είδα και τίποτα άλλο . Οπότε αυτό με κάνει να κρατάω και μια και δυο πισίνες για το συμβάν .
yorgos
QUOTE
Εγώ κρίνω τον Μπόγρη πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν αθλητή .

Ε κι εγώ σαν άνθρωπο τον έκρινα απαράδεκτο.
QUOTE
Το πώς θα αντιδράσει ο κάθε άνθρωπος σε λεκτικές προσβολές κατά εξ ακολουθηση είναι καθαρά υποκειμενικό , μπορούσε να κάνει μήνυση μπορούσε να μην δώσει βάση μπορούσε να το πάει στα άκρα . Έκανε το τελευταίο, λάθος του .

Αδίκημά του, είναι όχι απλώς λάθος, επισύρει σοβαρές ποινές ο ξυλοδαρμός και η πρόκληση σωματικών βλαβών, δεν είναι "λάθος". Αλλιώς είναι "λάθος" κι ο Τίμοθι ΜακΒέι που απολύθηκε ο άνθρωπος κι έβαλε βόμβα στο WTC. Άλλο το λάθος, άλλο η ποινική συμπεριφορά.
QUOTE
Να διερευνηθεί όμως γιατί οδηγήθηκε εκεί
.
Αν γίνει δικαστήριο θα διερευνηθεί και θα φάει μια κάπως ελαφρότερη ποινή ως ελαφρυντικό, φαντάζομαι. Αλλά το αδίκημα παραμένει και είναι τιμωρήσιμο, δεν ξέρω κανένα δικαστήριο που να αθώωνει κάποιον που έδειρε κάποιον άλλο επειδή τον έβρισε.

QUOTE
Και τραμπούκος είναι κάποιος ο οποίος προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του με την βία

Α γεια σου. Δεν του άρεσε η άποψη του Γεωργίου και πήγε να του την αλλάξει με τη βία. Τραμπούκος.
QUOTE
Δεν ειναι ψυχακιας όμως να σηκωθεί και να μοιράζει σφαλιάρες σε όποιον δημοσιογράφο δεν τον θεωρεί καλό παίκτη .

Δεν τον κρίνουμε επειδή είναι ψυχάκιας. Τον κρίνουμε επειδή έδειρε έναν άνθρωπο, ό,τι κι αν του είπε ή του έχει προσάψει αυτός. Δεν δικαιολογείται η αντίδραση, αλίμονο στην κάθε προσβολή να παίρνουμε σβάρνα τα μπαρ να δείρουμε τον καθένα που μας προσέβαλε.
QUOTE
Υπάρχει μια δράση ,υπάρχει κάτι το οποίο τον έφερε σε αυτήν την πράξη και αυτο το έκανε ο Γεωργίου.

Με δυσανάλογη αντίδραση. Ως εκ τούτου η αντίδραση είναι πιο αποδοκιμαστέα, η δράση δε δικαιολογεί όποια αντίδραση να' ναι. η βία δε δικαιολογείται.
QUOTE
Από εκεί και πέρα εγώ μόνο ένα ποστ στο φβ από τον πατέρα του Γεωργίου είδα και τίποτα άλλο .

Εγώ άκουσα σε πολλά μέσα το Γεωργίου να λέει την εκδοχή του, να επικαλείται και μάρτυρες. Από το Μπόγρη δεν άκουσα τίποτε, μόκο. Πήγε, έδειρε, έγινε ήρωας και σύνθημα στα μάτια του Άκη, του Τάκη και του Λάκη του σουγιά, πήρε και μια ωραία ανανέωση συμβολαίου (δε νομίζω να ήταν επειδή είχε εκπληκτικές εμφανίσεις) και μια χαρά όλα.

Δικαιολογίες σε περιστατικό βίας εγώ δε θα αναγνωρίσω σε κανέναν.

john wick
QUOTE (Future7 @ Jul 5 2018, 21:21 ) *
Φιλε μου διαφωνουμε και το ιδιο θα ελεγα αν ηταν παιχτης οποιασδηποτε ομαδας. Αφορα τους εμπλεκομενους στο περιστατικο κι οχι τους φιλαθλους. Το μονο που ξερουμε απο την ολη ιστορια ειναι αυτα που ποσταρε ο Γεωργιου. Ουτε ο Μπογρης μιλησε, ουτε μαρτυρες μιλησαν, ουτε μηνυση εγινε. Εγω ξερω οτι αν μ ειχε ξυλοκοπησει καποιος θα φωναζα αμεσως αστυνομια-εκαβ και η αστυνομια θα τον εψαχνε για αυτοφωρο.

Οι αγγελοπουλοι ειναι ανθρωποι ηθικοι και θεωρω πως δε θα κρατουσαν στην ομαδα τους εναν εγκληματια. Τον Γουντς τον αγαπουσε ο κοσμος αλλα οταν εδωσε την αφορμη, εφυγε με συνοπτικες διαδικασιες. Αντιθετα ο Γκιστ τιμωρηθηκε κι ομως εμεινε στον Παο. Εγω εκει δε θα γουσταρα να χω εναν τετοιο παιχτη στην ομαδα

Τωρα για τον Μπογρη πραγματικα δε μπορω να πω τιποτα γιατι δεν εχω ιδεα τι εγινε. Τωρα αν εγινε συνθημα απο τους καφρους τι να πω, καφροι ειναι ετσι "χαιρονται".....




ρε μπαγάσα μου έφυγε ο καφές από τη μύτη... smiley.gif
papp7
Η βία δεν δικαιολογείται σε καμία μορφή ούτε η ψυχολογική ούτε η λεκτική ούτε η σωματική . Δεν θα πω σε διαδικασία να θίξω και να κατατάξω ποια είναι η πιο light . Ρίχνω βαρύτητα στην πηγή του προβλήματος γιατί αυτή έφερε τα αποτελέσματα. Είδαμε ότι ο πρόεδρος τον Κλίπερς έφαγε πρόστιμο 2,5 εκατομμύρια και απογορευση στην ενασχοληση με την Λίγκα γιατί βγήκαν συνομιλίες που μίλαγε με μειωτικό τρόπο και ρατσιστικά για τους μαύρους . Δημοσιογράφος στο ΝΒΑ αν έλεγε ζιγκολό κρέας κτλ κοσμιτικα επίθετα για τον βαρεζαο πχ την επόμενη θα έμενε χωρίς δουλειά και θα τον βαζανε να ζητήσει συγγνώμη . Φορείς που εμείς δεν έχουμε ,κάνουν την δουλειά τους . Από εκεί και πέρα άλλο χτυπάω κάποιον επειδή δεν συμφωνώ με την άποψη του και άρα είμαι τραμπούκος και άλλο με βρίζει άρα χρησιμοποιεί βία και απαντάω με άλλη μορφή βίας . Σε όλο το ποστ που κάνεις πιάνεις κομμάτια που παραθέτω και τα μεταφράζεις και βγάζεις συμπεράσματα όπως εσύ επιθυμείς . Το δικό μου συμπέρασμα και η δική μου γνώμη είναι η εξής . Αν ο Γεωργίου και ο κάθε Γεωργίου έτρωγε το πρόστιμο του εγκαίρως και σταματούσε δεν θα φταναμε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα . Από την στιγμή που φτάσαμε εννοείται πως ο Μπόγρης βγαίνει φάουλ με τον τρόπο που διάλεξε να ενεργησει. Στα δικαστήρια λοιπόν και να αποφασίσουν οι ειδικοί . Και πίστεψέ μόνο υπέρ του Γεωργίου δνε είναι η κατάσταση επειδή τυχαίνει να έχω άνθρωπο που δουλεύει σε ραδιοφωνικό σταθμό είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε το υλικό και να το παραδίδουν στον εισαγγελέα . Πολύ θα ήθελα να συγκεντρωθεί το υλικό των τελευταίων 4ων χρόνων που σε σχεδόν καθημερινή συχνότητα βρίζει τον παίκτη από την απογευματινή εκπομπή του. Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο με το παρόν θέμα αν κάποιος θέλει διευκρίνιση σε αυτά που λέω είναι ευπρόσδεκτος να μου στείλει pm.
sacarame
https://twitter.com/minas_kat7/status/1016347001934503937


Έτσι, για μας τους ρομαντικούς... 77.gif
yorgos
QUOTE
Δημοσιογράφος στο ΝΒΑ αν έλεγε ζιγκολό κρέας κτλ κοσμιτικα επίθετα για τον βαρεζαο πχ την επόμενη θα έμενε χωρίς δουλειά και θα τον βαζανε να ζητήσει συγγνώμη .

Σωστα. Και τον παίκτη που θα τον έδερνε θα τον στέλνανε στην ψειρού. Διαφορετικού βα΄ρους αδικήματα, διαφορετικές ποινές.
QUOTE
Από εκεί και πέρα άλλο χτυπάω κάποιον επειδή δεν συμφωνώ με την άποψη του και άρα είμαι τραμπούκος και άλλο με βρίζει άρα χρησιμοποιεί βία και απαντάω με άλλη μορφή βίας .

Όχι, είναι ακριβώς το ίδιο. Εξισώνεις δυο εντελώς διαφορετικές μορφές βίας που δεν επισύρουν ίδιες ποινές σε κανένα νομικό σύστημα του πλανήτη. Με την ίδια λογική και μένα κάποιος με βρίζει, άρα είναι λεκτική βία, του κόβω ένα χέρι, βία είναι κι αυτό άρα είμαστε πάτσι.
QUOTE
Από την στιγμή που φτάσαμε εννοείται πως ο Μπόγρης βγαίνει φάουλ με τον τρόπο που διάλεξε να ενεργησει. Στα δικαστήρια λοιπόν και να αποφασίσουν οι ειδικοί . Και πίστεψέ μόνο υπέρ του Γεωργίου δνε είναι η κατάσταση

Ο Μπόγρης είναι θύμα φραστικής "βίας" και θύτης σωματικής βίας. Ο Γεωργίου είναι το ακριβώς αντίστροφο. Οι ποινές που θα φάνε θα είναι εντελώς διαφορετικές κι όχι υπέρ του Μπόγρη.
QUOTE
Πολύ θα ήθελα να συγκεντρωθεί το υλικό των τελευταίων 4ων χρόνων που σε σχεδόν καθημερινή συχνότητα βρίζει τον παίκτη από την απογευματινή εκπομπή του.

Δεν το έχω παρακολουθήσει και πολύ πιθανόν να είναι κι όπως τα λες. Ελαφρυντικό πάντως για σωματική βία δεν αποτελεί αυτό, δε θα βρεθεί δικαστηριο να αθωώσει το Μπόγρη που πλάκωσε στις φάπες ένα δημοσιογράφο επειδή τον έβρισε στην εκπομπή του.
QUOTE
Το δικό μου συμπέρασμα και η δική μου γνώμη είναι η εξής . Αν ο Γεωργίου και ο κάθε Γεωργίου έτρωγε το πρόστιμο του εγκαίρως και σταματούσε δεν θα φταναμε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα .

Αν ο Μπόγρης κι ο κάθε Μπόγρης είχε κινηθεί νομικά εναντίον του, μάλλον θα είχε φάει το πρόστιμο και τέλος, είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχει τιμωρηθεί ο Τύπος για λιβελογραφήματα, στα πρόχειρα θυμάμαι το Μάκαρος vs Λαλιώτης τα όσα γράφονταν σε εφημερίδα του Μάκαρου και το Νταλάρας vs Τζιμάκος (δεν είναι ακριβώς Τύπος ο Πανούσης, αλλά ήταν πάλι δημόσιο ξεφωνητό και μάλιστα στα πλαίσια της τέχνης, όπου ανήκει η σάτιρα κι όμως καταδικάστηκε).

Από την ώρα που ο Μπόγρης αντί να κινηθεί νομικά επιλέγει να κάνει το μπράβο, το όποιο δίκιο είχε εξαφανίζεται εντελώς και σε μια ευνομούμενη χώρα θα ήταν στην ψειρού. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν άνθρωποι σαν τον Μπόγρη υθιουετούν τη δική σου λογική "ο άλλος το ξεκίνησε άρα απαντάω κι εγώ με άλλη μορφή βίας". Δεν πάει έτσι, αυτό είναι ζούγκλα κι είναι αυτονόητο σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή κοινωνία είναι αστείο που το συζητάμε κιόλας. Το ότι ο Γεωργίου είναι αυτό που είναι δε δικαιολογεί στο ελάχιστο την αντίδραση του Μπόγρη, ο οποίος μάλιστα στις τηλεοπτικές εκπομπές της Θύρας 7 αποθεώνεται κι ανταμείφθηκε και με ανανέωση συμβολαίου.
Conan1982
QUOTE (yorgos @ Jul 10 2018, 04:01 ) *
Το ότι ο Γεωργίου είναι αυτό που είναι δε δικαιολογεί στο ελάχιστο την αντίδραση του Μπόγρη, ο οποίος μάλιστα στις τηλεοπτικές εκπομπές της Θύρας 7 αποθεώνεται κι ανταμείφθηκε και με ανανέωση συμβολαίου.


Το ότι κάποιοι τον αποθεώνουν πάντως επειδή χτύπησε έναν δημοσιογράφο και επειδή πουλάει "Ολυμπιακοφροσύνη" δεν σημαίνει ότι ανανέωσε γι' αυτόν τον λόγο.
Εγώ όπως το βλέπω, έγινε το συμβάν, ο δημοσιογράφος αντί να κινηθεί δικαστικά το έκανε βούκινο στο διαδίκτυο, (δεν ξέρουμε βέβαια και αν τον βρήκαν τίποτα επιστήμονες) δεν μάθαμε σίγουρα τι έγινε και οι Αγγελόπουλοι δεν έδωσαν συνέχεια αφού δεν έδωσε και ο Δημοσιογράφος. Προσωπικά δεν θα καταδικάσω τον παίκτη πάντως αφού δεν το ζήτησε το ίδιο το θύμα (ο Γεωργίου).
Για την ανανέωση τα πράγματα είναι απλά, χρειαζόμαστε 6 Έλληνες που να μπορούν να σταθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο στην Ευρωλίγκα. Αυτήν την στιγμή έχουμε 4 (Μάντζαρης, Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης) συν τον Αγραβάνη όταν επανέλθει. Δεν υπήρχε λόγος να χαλάσουμε θέση ξένου για τρίτο ψηλό όταν ο Μπόγρης είναι ότι καλύτερο είχαμε σ' αυτόν τον ρόλο για χρόνια και συγχρόνως είναι οικονομικός.
Mamuwalde
Προφανώς και δεν έχουμε μάθει ακριβώς τι συνέβη, γι'αυτό κάνουμε τόσες εικασίες. Νομικά καθαρά όμως, αν είσαι ο δημοσιογράφος και θα ήθελες να πας τον παίκτη στα δικαστήρια θα πρέπει να εξηγήσεις και για ποιο λόγο αντέδρασε έτσι. Μια μήνυση του παίκτη στο καπάκι (συκοφαντία, μείωση προσωπικότητας ή ό,τι άλλο σκεφτούν οι δικηγόροι) δε θα βγάλει ούτε το δημοσιογράφο λάδι με αυτά που του σούρνει τόσον καιρό.

Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και για τους δύο. Πολύ πιθανό γι'αυτό και το κουκούλωσαν (ό,τι κι αν έγινε, προσωπικά θεωρώ απαράδεκτους και τους δύο. απλώς το δημοσιογράφο μπορώ να μην τον διαβάζω καν ενώ τον Μπόγρη πρέπει να τον βλέπω στην ομάδα μου και ξινίζω).

Ασχέτως πάντως αυτού δε βλέπω καμία χρησιμότητα του Μπόγρη. Εκτός από την όντως μεγάλη διάθεσή του να παίξει και να βοηθήσει δεν είναι ότι παρουσίασε και τίποτα για να δικαιολογεί τη θέση του. Ακόμα κι όταν πήγε η μισή frontline νοσοκομείο κατάφερε να γράψει μόλις 3 ματς με πάνω από 10 λεπτά ενώ είχε 13 DNP (δε ασχολούμαι με ελληνικό πρωτάθλημα, και ο Καββαδάς έπαιζε στην Α1). Ελάχιστα πράγματα, χωρίς κάποια βελτίωση. Καλό κορμί για τις προπονήσεις, αυτό μόνο.

peace.gif
Conan1982
QUOTE (Mamuwalde @ Jul 10 2018, 12:01 ) *
Ασχέτως πάντως αυτού δε βλέπω καμία χρησιμότητα του Μπόγρη. Εκτός από την όντως μεγάλη διάθεσή του να παίξει και να βοηθήσει δεν είναι ότι παρουσίασε και τίποτα για να δικαιολογεί τη θέση του. Ακόμα κι όταν πήγε η μισή frontline νοσοκομείο κατάφερε να γράψει μόλις 3 ματς με πάνω από 10 λεπτά ενώ είχε 13 DNP (δε ασχολούμαι με ελληνικό πρωτάθλημα, και ο Καββαδάς έπαιζε στην Α1). Ελάχιστα πράγματα, χωρίς κάποια βελτίωση. Καλό κορμί για τις προπονήσεις, αυτό μόνο.

peace.gif


Αυτή είναι η χρησιμότητα του ως τρίτος σέντερ, να συμπληρώνει μερικά λεπτά στα παιχνίδια όταν χρειάζεται. Δεν είχαμε και τα τελευταία χρόνια κάποιον καλύτερο σαν τρίτο. Γι' αυτό λέω ότι δεν αξίζει να χαλάσουμε θέση ξένου.
Mamuwalde
QUOTE(Conan1982 @ Jul 10 2018, 15:59 ) *
Αυτή είναι η χρησιμότητα του ως τρίτος σέντερ, να συμπληρώνει μερικά λεπτά στα παιχνίδια όταν χρειάζεται. Δεν είχαμε και τα τελευταία χρόνια κάποιον καλύτερο σαν τρίτο. Γι' αυτό λέω ότι δεν αξίζει να χαλάσουμε θέση ξένου.

όχι βρε θέση ξένου, αλλά ένας φερελπις "Καβαδάς" δε θα με χαλούσε. κι ό,τι βγει. στην Α1 θ έπαιρνε χρόνο και ευρωλίγκα επικουρικά 5λεπτα ααααν χρειαζόταν. κουβεντα να γίνεται smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.