QUOTE(DON-basketblog @ Jun 28 2009, 06:19 )

Φίλε απαντάω πραγματικά για τελευταία φορά γιατί υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων.
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ότι έκανε αλλά ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!Είμαι πρώτος στο χωριό και πλέον χέστηκα να μην ξαναπάρω πρωτάθλημα για 10 χρόνια...ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ.Θέλω ευρωκούπα και θέλω πρόεδρο που θα την κυνηγήσει...Όποιος έχει ταβάνι για τον μεγαλύτερο σύλλογο της ευρώπης να πάει σπίτι του.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.Δεν με κακόμαθε φίλε γιατί ΧΕΣΤΗΚΑ για το πρωτάθλημα στο ελλαδιστάν με τον καραγκούνη και τον μπλάνκο αντιπάλους...Αυτό το παίρνω και χωρίς παίκτες!Μόνο με τις φανέλες.ΕΥΡΩΚΟΥΠΑ ΘΕΛΩ.
Το πόσο λάθος μα παααρα πολύ λάθος σκέφτεσαι είναι μέσα η ατάκες σου
"Καλομαθε τοσα χρονια καποιους σαν κι εσενα, να ειναι πρωτοι και να παιρνουν πρωταθλημα καθε χρονο."
"Να φυγει και να φερουμε πισω τον Βαλβερδε, για να ξανααποκλειστουμε απο καμια Ανορθωση."
προφανώς για σένα ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ παίρνει τα πρωταθλήματα και ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ αποκλείστηκε απο την ανόρθωση.Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ κέρδισε τον παο 1-4 στην λεοφώρο ο λεμονής έφαγε 4 μπαλάκια απο τον ντούσαν στον τελικό απο τον παοκ.ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΣ.
και
"και να ερθουν οι Σαλιαρεδηδες παλι, να βγαινει η ομαδα 4η - 5η."
Αυτή φίλε την καταστροφολογία όχι σε μένα...Γνωρίζω πολύ καλά πως ο Ολυμπιακός μετά τον κόκκαλη δεν θα καταρρεύσει...ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ!Κόκκαλης και μετά τέλος ε?ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
υ.γ. αν ο παναθηναικός με τους γκουμομπασινάδες έχει πάει 2 φορές στους 4 τότε φίλε εγώ ΑΠΑΙΤΩ να πάρω ΕΥΡΩΚΟΥΠΑ.Κάτσε εσύ στο ελλαδιστάν να νικάς τους ανύπαρκτους...
Αυτά απο μένα και αν θέλει ο moderator ας μεταφέρει τα σχόλια η συζήτησε έληψε...
Σορρυ αλλα ζεις σε εναν δικο σου κοσμο ονειρικα φτιαγμενο.
Πως να παρει μια Ελληνικη ομαδα ευρωκουπα??? Με τι φοντα??
Ποιος παιχτης σοβαρος θελει να εθει στην Ελλαδα πριν τα 32 του,
αν δεν εχει καποιο προβλημα??? ΚΑΝΕΙΣ.
Η Λυων που εχει φτασει μονο μια φορα στους 4 σε 10 χρονια,
εχει εσοδα τηλεοπτικα απο το Γαλλικο πρωταθλημα μονο, 100εκ. ευρω.
Ο Ολυμπιακος εχει 7,5εκ ευρω.
Πως να χτυπησεις τετοια μεγεθη???
Στο μπασκετ με 30-35 ευρω μπατζετ πας στο Φ4 ανετα καθε χρονο.
Με τα ιδια λεφτα στο ποδοσφαιρο, αγοραζεις το ενα ποδι του Κακα (οποιο θες).
Αλλα και 70 να δωσεις για ολοκληρο τον Κακα, δεν προκειται να ερθει.
Ενω στο μπασκετ, με το καταλληλο ποσο θα ερθουν ολοι.
Οταν ο Σωκρατης ηρθε στον Ολυμπιακο, ο συλλογος και οχι μονο η ομαδα
ειχε πεσει πολυ χαμηλα παντου και μονο το βολλευ κυριαρχουσε.
Η ΠΑΕ ηταν ετοιμη για φουντο, το μπασκετ δεν υπηρχε στον χαρτη
το πολο ηταν μια μεσαια ομαδα.
Τα χρεη της ΠΑΕ ηταν 13δις δραχμουλες και με την εκπτωση 30% που εκανε η εφορια,
πληρωσε 9δις δραχμουλες απο την τσεπη του.
Πηρε το μπασκετ απο το Παπαστρατειο και το εκανε νο.1 στην Ευρωπη.
Εκανε το πολο πρωτη δυναμη σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Πηρε ευρωκουπα στο βολλευ.
Υπαρχει καμια αλλη Ελληνικα ομαδα που να εχει ευρωκουπες σε 3 διαφορετικα αθληματα??? ΚΑΜΙΑ.
Και ολα αυτα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ εγιναν επι προεδριας Σωκρατη Κοκκαλη.
Αν τα πρωταθληματα τα παιρνεις μονο με τις φανελες τοτε γιατι 10 χρονια δεν παιρναμε τιποτα???
Μηπως δεν φορουσαμε καλες φανελες τοτε???
Ο ΠΑΟ πηγε στους 4 το 1984 και το 1996 και τοτε δεν υπηρχαν ΓκουμοΜπασιναδες.
Τα ιδια λεγανε καποιοι και για τον Νταιφα ''ελα μωρε ας φυγει, θα βρεθει αλλος''
και βρεθηκε ο Κοσκωτας και ο Σαλιαρελης.
Ο Ολυμπιακος μπορει να ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους συλλογους στην Ευρωπη,
αλλα στο ποδοσφαιρο ειναι ομαδα β' διαλογης, οπως ολες οι Ελληνικες και οχι μονο.
Για να καταφερεις να φτασεις σε εναν τελικο ΤΣ.Λ. πρεπει να εχεις μπατζετ 300εκ. ευρω.
Αυτο δεν μπορει να το κανει καμια Ελληνικη ομαδα.