QUOTE(john wick @ Sep 28 2018, 10:06 )

Αν ο Κώστας ο Σλούκας φέρθηκε άσχημα στον Ολυμπιακό , ο Βασίλης της καρδιάς μας , πως φέρθηκε στον Παύλο κ τον Θανάση;;;
Όπως τους άξιζε
QUOTE(natouralistis @ Sep 28 2018, 11:54 )

Σε αυτό που στέκομαι μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του, είναι ο παραλογισμός της όλης φάσης.
Ο Σλούκας στον Ολυμπιακό, όσο τον θυμάμαι, κλότσαγε
Δανεικός στον Άρη ειχε πάει και δεν ηθελε να επιστρέψει
Σε συνέχεια και σε μεγέθυνση αυτού, ήρθαν οι χθεσινές δηλώσεις συμπάθειας (και θαυμασμου?) προς τον κόσμο του Παναθηναικού, γεγονός που δείχνει πως το παλικάρι μάλλον ηταν Παναθηναικός απο μικρός.
Δηλαδή και εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Και πήγε στο ΟΑΚΑ, και χειροκρότησε τον κόσμο του Παναθηναικού. Ειχε πρόγραμμα.
Οχι γέφυρες έχει ρίξει, ολόκληρη λεωφόρο έχει ανοίξει...
Θα μου κάνει εντύπωση αν το καλοκαίρι δεν φορέσει τα πράσινα, οπως έπραξε και ο έτερος πρασινων αισθημάτων, ο Ιωάννης.
Στο καλό να πάνε τα παιδιά. Με στεναχωρεί μονο που παίχτες με κόκκινα αισθήματα, εμάς είτε μας τίμησαν λίγο, είτε καθόλου.
Ο Παπαλουκάς ήρθε εδώ για τα τελευταία ένσημα
Ο Διαμαντίδης, εκλεινε συμβόλαια στα μέσα της χρονιάς. Δε προλάβαινε ουτε FA να γίνει
Απο την άλλη, ο Σπανούλης, μάλλον ειναι Ολυμπιακός, αν και τα ρομποτ δεν έχουν ομάδες και αισθήματα....
Επιστρέφοντας στον Σλούκα και στα όσα έγραψα στην αρχή, ο παίχτης μάλλον δεν γουσταρε ποτέ να παίζει για τον Ολυμπιακό.
Μια ζωή ψαχνοταν για να φύγει. Μια ζωή σπασμένος ηταν. Νομίζω πως περίμενε πως και πως να πετύχει και να σηκωθεί να φύγει και να μη ξαναγυρίσει.
Δεν υπάρχει πάντως λόγος για να κακίζει κανείς τον παίχτη.
Επαγγελματίας ειναι και έχει δικαίωμα να αποφασίζει και να πράττει οπως εκείνος κρίνει καλύτερα.