Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός οff topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
dimit
QUOTE(giorgos14 @ Sep 16 2012, 20:40 ) *
Κομπλεξικε "ολυμπιακε" με φτανεις στα ορια μου να φαω φαουλ βριζοντας σε...Αμα δεν σαρεσει η ομαδα προτεινω να σταματησεις να ασχολεισαι μαζι της.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! Πιστευω προτιμουσες τις χρονιες που ειμασταν 8οι και οχι τωρα που πηρες πρωταθλημα και ευρωλιγκα ε;;Αν και τοτε η' ησουν 7-8 χρονων η' ησουν απο αυτους που δεν ηξεραν τι παει να πει μπασκετ η' που βρισκοταν το κλειστο του κορυδαλλου η' τι σημαινει να τρως 50 στο κεφαλι απο την εφες παρα μονο ασχολιοσουν με το ποδοσφαιρο και υμνουσες το σωκρατη.
Οσον αφορα το Σχορτσιανιτη δεν θα πρεπε να τρεμει το 3ο ψηλο του ολυμπιακου,εξαλλου ο Μαυροειδης εχει αλλους 2 παικτες μπροστα του στην ιδια θεση,τους οποιους καλο θα ταν να φοβαται.Τι πιο λογικο εξαλλου να τον παιρναμε για 3ο ψηλο.Αν εχεις παιξει ποτε σου,αμφιβαλλω πραγματικα,καταλαβαινεις οτι 3ος παικτης στην ιδια θεση ειναι μονο για χαλαρα ματς και το πολυ 5-6 λεπτα στα σοβαρα.
Αμα ζοριζεσαι τοσο για το ροστερ του ολυμπιακου συγκρινε το με του αντιπαλου του.Πιστευεις πραγματικα οτι σχορτσιανιτης-αρμστρονγκ-σκορδιλης ειναι καλυτερο απο χαινς-ντορσευ-μαυροειδης;


Φιλε μου χαλαρωσε. Ολυμπιακος ειμαι χωρις εισαγωγικα . Και μπασκετακι παιζω χρονια- ερασιτεχνικα βεβαια.
Αυτος που σε αγαπαει πραγματικα ειναι αυτος που σε πικραινει . Που σου λεει τα κακως κειμενα , οχι αυτος που σου λεει "Ολα καλα"
Φυσικα και λατρεψα αυτη την ομαδα αλλα οταν καταλαγιασαν οι πανηγυρισμοι ηρθε και η ωρα της κριτικης για βελτιωση
Ναι κερδισαμε τον τελικο, αλλα επι της ουσιας τον κλεψαμε και με τη μεγαλη αρωγη των Καζλαουσκας -Μιλος
Δε θα πρεπει να διορθωναμε την αιτεια που μειναμε πισω στο σκορ 20 ποντους? Ειμασταν ανικανοι να απεολησουμε με πλατη μεσα στη ρακετα κι αυτο επετρεψε στους ρωσους να ανοιξουν την αμυνα τους και να πιεσουν πολυ περειφεριακα Ο γενικα εξαιρετικος αλλα με ειδικες ικανοτητες Χαινς φοτωθηκε γρηγορα με φαουλ (συνηθες οταν μαρκαρει βαρια κορμια)και χρειαστηκε ο τριτος σεντερ για μεγαλο διαστημα ( κι ας μην ηταν ευκολο παιχνιδι συμφωνα με τη λογικη σου, και με τη Σιενα και τον Παο χρειαστηκε επανειλημενα 3ος ψηλος), ο οπιος επισης δε βοηθησε.
Τι απο τα παραπάνω διορθωνει ο -εξαιρετικα εξυπνος-Μαυροειδης ? Απειλη με πλατη? Γεμιζει τη ρακετα ? Κοβει? Ναι εχει σχετικα γρηγορα ποδια για την αμυνα αλλα τι να το κανεις που δεν εχει ουτε το υψος ουτε τη δυναμη και την αλτικοτητα να αντιμετωπισει δεινοσαυρους στα ισα .
Η ομαδα χρειαζοταν ενα τριτο ψηλο οχι συμπληρωματικο αλλα ισοτιμο των Ντορσει -Χαινς . Παραπλευρο ωφελος θα ηταν η μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα του Χαινς για το 4 και του Πριντυεζη για το 3 .Δε θελατε το Σοφοκλη(πο κοστιζε μονο +150000€) ? Ας παιρνανε τον Ντογκ ή καποιον με παρόμοια χρακτηριστικα. ΜΙΑ καλη προσθηκη χρειαζοταν η ομαδα οπωσδηποτε . Κατα τη γνωμη μου δεν εγινε Η τρυπα στο 5 χασκει κι θα επηρεαζει ολη τη λειτουργια της ομαδας.
Το τι κανει Ο Παο μου ειναι αδιαφορο Εγω κοιτω τη χημεια της δικης μου ομαδας
Παιδες η λαμψη της τελικης επιτυχιας μου φαινεται μας τυφλωσε και τα βλεπουμε ολα τελεια
ΥΣ Πιστευει κανεις σοβαρα οτι ο 2ος ψηλος Χαινς μπορει να παιξαι χωρις βοηθειες τον Σοφο? Ακομη κι ο Ντορσευ θα εχει θεμα χωρις βοηθειες. Ο Σοφο δεν ειναι μονο δυνατοες εχει και καλες κινησεις. Ευτυχως που μετα απο αυτον το χαος στους ψηλους του Παο
T.W.Is.M.
QUOTE(dimit @ Sep 18 2012, 15:41 ) *
Η ομαδα χρειαζοταν ενα τριτο ψηλο οχι συμπληρωματικο αλλα ισοτιμο των Ντορσει -Χαινς . Παραπλευρο ωφελος θα ηταν η μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα του Χαινς για το 4 και του Πριντυεζη για το 3 .Δε θελατε το Σοφοκλη(πο κοστιζε μονο +150000€) ? Ας παιρνανε τον Ντογκ ή καποιον με παρόμοια χρακτηριστικα. ΜΙΑ καλη προσθηκη χρειαζοταν η ομαδα οπωσδηποτε . Κατα τη γνωμη μου δεν εγινε Η τρυπα στο 5 χασκει κι θα επηρεαζει ολη τη λειτουργια της ομαδας.
Το τι κανει Ο Παο μου ειναι αδιαφορο Εγω κοιτω τη χημεια της δικης μου ομαδας
Παιδες η λαμψη της τελικης επιτυχιας μου φαινεται μας τυφλωσε και τα βλεπουμε ολα τελεια
ΥΣ Πιστευει κανεις σοβαρα οτι ο 2ος ψηλος Χαινς μπορει να παιξαι χωρις βοηθειες τον Σοφο? Ακομη κι ο Ντορσευ θα εχει θεμα χωρις βοηθειες. Ο Σοφο δεν ειναι μονο δυνατοες εχει και καλες κινησεις. Ευτυχως που μετα απο αυτον το χαος στους ψηλους του Παο


Με ισοτιμο τριτο σεντερ σημαινει οτι μοιραζουμε(κατα μεσο ορο και αναλογα με τις συνθηκες του αγωνα) το χρονο μεταξυ των τριων, αρα ο καθενας παιζει λιγο πανω απο 13'! Δηλαδη προτεινεις να χαλασουμε 2 θεσεις Αμερικανων για να παιζουν 13' ο καθενας? Το πραγματικα καλο συμπληρωμα για τους Χαινς και Ντορσει, που θα αξιζε να κανουμε κατι τετοιο ειναι μονο ο Κουφος κι αυτο γιατι ειναι Ελληνας και δεν πιανει θεση ξενου. Ο Σχορτσανιτης θα εδινε αυτο που δεν εχουν οι δυο Αμερικανοι, αλλα θα επασχε αλλου. Πληρεις δε θα ημασταν ουτε τοτε.
Τρυπα κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει. Αδυναμια στο παιχνιδι στο low post ναι, αλλα καλυπτεται. Τα προηγουμενα χρονια λοιπον που υπηρχε δυνατη frontline με Μπουρουση, Σχορτσανιτη, Βουισιτς, Νεστεροβιτς μας χτυπουσαν συνεχως στο pick n' roll και δεν κερδιζαμε τιτλους. Περσι που η θεση του σεντερ δεν ηταν δυνατη ειχαμε την καλυτερη συμπεριφορα εναντιον του pick n' roll και το αποτελεσμα ηταν τελειως διαφορετικο. Το παιχνιδι με πλατη πια ειναι πολυτελεια στην Ευρωπη. Δεν ειμαστε ΝΒΑ, οπου καθε καλος παιχτης απο το 3 και πανω πρεπει να μπορει να ποσταρει. Οι καλοι ψηλοι στο low post σπανιζουν και οσο κι αν θα ηταν πλεονεκτημα να ειχαμε εναν, δεν ειναι και καταστροφη το οτι δεν εχουμε. Αλλωστε ολες οι ομαδες παιζουν με σκριν πανω στην μπαλα που οδηγει τον ψηλο εξω απο τη ρακετα, δε βαζουν τη μπαλα στη ρακετα για να τραβηξουν τα νταμπλ τιμ πανω του και να βγαλουν ετσι ελευθερο παιχτη. Οι πιο πολλοι ποντοι των ψηλων προερχονται ειτε απο pick n' roll ειτε απο καταστασεις mismatch, οχι απο παιχνιδι στο low post.
Με αλλα λογια ο ψηλος στην Ευρωπη εχει κι αλλα στοιχεια εξισου απαραιτητα με το παιχνιδι με πλατη.

ΥΓ. Ο Χαινς δε θα αντιμετωπισει 1-on-1 το Σχορτσανιτη. Δεν μπορει δηλαδη να το κανει. Ομοιως και ο Σοφο θα δυσκολευτει αν βρει μια καλα προσαρμοσμενη αμυνα πανω του, οπως συμβαινει τα τελευταια χρονια.
damian
Zephyr
Το θέμα με τον Σόφο είναι πιο απλό απ' όσο φαίνεται. Ισχύει το "τι 'χες Γιάννη , τι 'χα πάντα".
Παίξ' τον από μπροστά (βλ. Χάινς, Ντόρσει) ώστε να μην παίρνει πάσες (το να καρφώσει με alley hoop είναι λίγο εξωπραγματικό για τα κιλά του), βάλε βοήθειες από μακρυχέρικα 4αρια (Πρι, Άντιτς) και αυτό ήταν. Πρέπει να βρεθεί σε πραγματικά καλή μέρα ώστε να ξεπεράσει όλα αυτά.
Α και το καλύτερο! Βάλε στην επίθεση Χάινς ή Πρι να ποστάρουν τον Σόφο και δες με πόση ευκολία θα χρεωθεί φάουλ που δεν θα καταλαβαίνει πως τα κάνει, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί 71.gif .
rankin
Αν φτάσουμε σε σημείο να ανησυχούμε για τον Σόφο, τοτε κάτι θα έχει πάει πολύ στραβά....

Ο Σοφοκλής ειναι τοσο πρόβλημα για την αντίπαλη άμυνα, όσο και για την δική του επίθεση
Ο τρόπος που μαγνητίζει το παιχνίδι ειναι μοναδικός στην ευρώπη.. Μόνο ο Σακίλ μαγνήτιζε τόσο πολύ το παιχνίδι της ομάδας του στο ΝΒΑ, αλλά έβαζε και καμιά 35αρα πόντους και τους αποζημίωνε.
Αντιθέτως, οσον αφορά τον Σοφοκλή, προκαλώ όποιον θέλει να μελετήσουμε μαζί διάφορους αγώνες, από όποια ομάδα έχει αγωνιστεί ως τώρα, και να διαπιστώσουμε το πόσο μονοδιάστατο έκανε το παιχνίδι της ομάδας του η παρουσία του στο παρκέ.
Το ρίσκο σε όλο αυτό ηταν πως για 5-10 λεπτά αν ο Σοφοκλής ήταν σε καλή μέρα, τα πάντα ρολάριζαν εξαίσια. Αν δεν ήταν σε καλή μέρα προκαλούσε μπλοκάρισμα, εκνευρισμό και χάσιμο του ρυθμού. Αυτά και στην Εθνική , και στον Ολυμπιακό και στην Μακάμπι

Και επίσης αυτά τα έγραφα και όταν ο Σοφοκλής έπαιζε στον Ολυμπιακό..
Στη μέρα του μπορεί να πάρει ενα παιχνίδι, στην κακή του μέρα, που ειναι και συχνότερη, μπορεί να σε αποσυντονίσει εντελώς... Εξ ου και οι προπονητές του, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο, πάντα του έδιναν ενα 5λεπτο, και αν δεν τραβούσε, τον πετούσαν στο πάγκο μέχρι το τέλος του αγώνα..
rchos
Η αλήθεια για τον Σχορτσιανίτη είναι πως στα 27 του δεν έχει υπάρξει ούτε μισή χρονιά που να μπορείς να ισχυριστείς ότι ο σοφο μπορεί να πάρει παιχνίδι μόνος του.


Ο Σόφο στον Ολυμπιακό είχε στα καλά του ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.Ήταν ο καλύτερος παίχτης πρώτου ημιχρόνου.Μετά είτε λόγο κούρασης είτε λόγο αδυναμίας βολών είτε λόγο φάουλ ήταν συνήθως non factor.Στα κακά του έχανε και αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Παίχτης λοιπόν που στα καλά του ήταν δύναμη μόνο στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τόσο φόβητρο για τον αντίπαλο αφού στα κρίσιμα τελευταία λεπτά δεν ήταν σχεδόν ποτέ εκεί.

Στα λίγα παιχνίδια που τον είδα στην Μακάμπι αυτό δεν είχε αλλάξει.
sir-elric
εαν ο σχορτσιανιτης μας στερησει τους τιτλους θα παω να παρω διαρκειας στον παναθηναϊκο και θα φωναζω σοφο σοφο ολη την χρονια. μην τρελαθουμε τελειως! ακομα και εαν τον κρυβει στην αμυνα με ζωνη, το ποσο κακα πασαρει και η κακιστη αντιληψη του χωρου!
PanosIlio
QUOTE(Zephyr @ Sep 18 2012, 13:41 ) *
Όχι ρε, τι σου 'φταιξε το παιδί! (παρεμπιπτόντως τις καλύτερες ευχές μου φίλε Πάνο thumbsup.gif )

ΥΓ. Αν δεν τρώει το φαϊ του, βάλτου μια αφίσα από Ντόρσει να σφίγγει μούσκουλα αλά Μπαλοτέλι biggrin.gif


Ευχαριστώ για τις ευχές, όσο για το ΥΓ φρόντισε ο damian. Ευχαριστώ παρεμπιπτόντως κατέβηκε η φωτό.
dimit
Ρε παιδια το θεμα δεν ειναι Ο Σχορτσιανιτης . Το θεμα ειναι οτι ο παικτης που επιλεχθηκε δε καλυπτει τις περσινες αδυναμιες. Ας μην επ0αιρνε το Σοφο αφου δε το θελετε . Ας επαιρνε αλλον που ομως ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ τις αναγκες. Ο Μαυροειδης απλα ειναι ανεπαρκης και σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα του Χαινς εχουμε τρύπα στο 5 απέναντι στις ομάδες υψηλού επιπεδου.
Anaz
O Mαυροειδης ειναι ενας παιχτης που κανει λιγο απ'ολα και δεν εχει καμμια χτυπητη αδυναμια σε αμυνα-επιθεση. Επομενως καλυπτει την περσινη αδυναμια, οταν φορτωνονταν με φαουλ οι Χαινς-Ντορσυ στα κρισιμα/δυσκολα ματς, και εμπαινε ο Λαζος που αποτελουσε liability με τα αργα ποδια του κ την αδυναμια του στις βολες.
Απο κει και περα οι βασικοι ψηλοι μας στην πραξη περσι δεν αντιμετωπισαν ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ προβλημα απο κανεναν ψηλο.

Για μενα το λαθος που εγινε τον σχεδιασμο ειναι που δεν αποκτηθηκε ενας παιχτης να δωσει το κατι παραπανω σε σχεση με περσι, και προτιμηθηκε ο -ρολιστας- Περπερογλου. Η γραμμη των ψηλων θεωρω οτι ειναι καλη.
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Sep 18 2012, 21:44 ) *
Για μενα το λαθος που εγινε τον σχεδιασμο ειναι που δεν αποκτηθηκε ενας παιχτης να δωσει το κατι παραπανω σε σχεση με περσι, και προτιμηθηκε ο -ρολιστας- Περπερογλου. Η γραμμη των ψηλων θεωρω οτι ειναι καλη.


Αφου πιασαμε τα λαθη, ας πω κι εγω τα δικα μου. Το λαθος ειναι που δεν υπογραψαμε συμβαση με ολους τους μανατζερ της Ευρωπης να μη μας φερουν Σερβο παιχτη για τα επομενα 10 χρονια, τωρα που καθαρισαμε απ αυτους! laugh.gif
giorgos14
Επανηλθα biggrin.gif Ακομα παντως δεν μπορω να χωνεψω την απαιτηση ο 3ος ψηλος να εχει παιχνιδι με πλατη.Αν θελαμε οπωσδηποτε κατι τετοιο γιατι να μην κρατησουμε το Λαζαρο και να παρουμε το Σχορτσιανιτη;Ετσι κι αλλιως το ιδιο μαυρες τρυπες ειναι στην αμυνα και οι 2.
sir-elric
ρε κολημα με το παιχνιδι με πλατη! δεν θα το εχουμε αυτο γιατι δεν μπορουμε να βρουμε 5ρι που να το εχει και να παιζει αμυνα στα πικ ν ρολ(οχι οτι δεν υπαρχουν τετοιοι, λεφτα δεν εχουμε για τετοιους). οποτε επιλεξαμε μια αλλη οδο

πικ ν ρολ με το 5ρι, το 4ρι στην αδυνατη στο 3ποντο και ειτε το τριαρι να κοβει (παπανικολαου) ή να ποσταρει (περπερογλου).
δεν θυμαμαι τις ομαδες του μπαρτζοκα να παιζουν isolation στο low post, αλλα κυριως πολυ κινηση με σκριν στην μπαλα και χωρις την μπαλα.(αυτα ειδα και απο τα βιντεακια και αυτα μας ταιριαζουν). τι θα δουμε φετος? οτι ειδαμε περσι προς το τελος με περισσοτερη κινηση,μεγαλητερο ροτεσιον. εξακολουθουμε να ειμαι σπαζοκεφαλια στην αντιμετωπιση γιατι εκτος του σπανουλη δεν υπαρχει καποιος αλλο που θα ειναι σαφως και ξεκαθαρα κομβικος στην επιθεση. ισως να προσπαθησουν να παιξουν βοηθειες με τον παικτη του ματζαρη (στο χερι του μικρου να τους κανει να το πληρωσουν)αλλα μεχρι εκει. αυτο που δεν εχω δει ειναι η αμυνα? εκει δεν ξερω πως θα το παει


ο πεδουλακης διαλεξε να το αποκτησει! με τον σοφο. λογικα θα τον κρυβει στην αμυνα με μια ζωνη οπου τα ψηλα κορμια (διαμαντιδης,ουκιτσ,ο λιθουανος) θα μπορουν να κλεινουν τις αποστασεις. παντως και ο πεδουλακης το λιγο που ειδα το αποφευγει το πικ ν ρολ με τον σοφο (γιατι που να τρεχει πανω κατω). θα του το φτοιαξει ετσι ωστε να εχει τους σποτ σουτερ στην αδυνατη. Δεν ειναι καποια πανακεια που θα κυριαρχησει στο παιχνιδι. μια επιλογη ειναι απλα.
zarko78
QUOTE(giorgos14 @ Sep 20 2012, 12:06 ) *
Επανηλθα biggrin.gif Ακομα παντως δεν μπορω να χωνεψω την απαιτηση ο 3ος ψηλος να εχει παιχνιδι με πλατη.Αν θελαμε οπωσδηποτε κατι τετοιο γιατι να μην κρατησουμε το Λαζαρο και να παρουμε το Σχορτσιανιτη;Ετσι κι αλλιως το ιδιο μαυρες τρυπες ειναι στην αμυνα και οι 2.


Λευτεριά στον giorgos14
giorgos14
QUOTE(zarko78 @ Sep 20 2012, 14:23 ) *
Λευτεριά στον giorgos14

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9zuosvM...fazdyo2_500.png


QUOTE(sir-elric @ Sep 20 2012, 11:27 ) *


συμφωνω απολυτα φιλε μου.Οτι μπορει να προσφερει καποιος τετοιος παικτης χανεται στην αμυνα.Η ομαδα βασιστηκε σε ενα συγκεκριμενο μοτιβο: Αμυνα-ενθουσιασμος απο τους μικρους-εμπειρια απο Σπανουλη/Πριντ και αμερικανους.Απο τη στιγμη που απεδωσε δεν βρισκω λογο να κινηθουμε σε κατι διαφορετικο.
Zephyr
QUOTE(sir-elric @ Sep 20 2012, 14:27 ) *
εξακολουθουμε να ειμαι σπαζοκεφαλια στην αντιμετωπιση γιατι εκτος του σπανουλη δεν υπαρχει καποιος αλλο που θα ειναι σαφως και ξεκαθαρα κομβικος στην επιθεση. ισως να προσπαθησουν να παιξουν βοηθειες με τον παικτη του ματζαρη (στο χερι του μικρου να τους κανει να το πληρωσουν)αλλα μεχρι εκει.


Με αρκετούς περσινούς παίχτες ξεψαρωμένους (βλ. Παπανικολάου, Σλούκας, Μάντζαρης, Γκέτσε) δεν νομίζω ότι θα είναι πολλές οι ομάδες που θα τους δώσουν ελεύθερα σουτ. Το κάζο της ΤΣΣΚΑ που έφαγε 3 τρίποντα σε 10' από παίχτες θεωρητικά ακίνδυνους δεν ξεχνιέται εύκολα και όποιος δεν διδάχθηκε από αυτό, ενδεχομένως θα το πληρώσει.
Μην σου πω ότι θα ανεβάζει μ.ο. σε ασίστ φέτος ο Σπανούλης biggrin.gif !
Reggie Miller #31
Και πάλι ρισκάρεις να αφήσεις το σουτ στον Μάντζαρη ή σε κάποιο τεσσάρι,παρά να αφήσει χώρο στον Σπανούή να παίξει μ επικ ή απομωνομένος.Άρα κάποιοι θα βρουν ελέυθερα σουτ,επομένως στο χέρι τους είναι να βοηθήσουν όπως έγινε σε αρκετούς αγώνες στο δεύτερο μισό πέρσι με τεράστια σουτ και ειδικά ψυχολογίας...
Ginobili
Με Μπάμπεργκ απόψε στις 9 θα το δείξει πουθενά? Κανά λινκ?
rakos
https://brosebaskets.tv/live/

αλλα κολλαει
leonkalf
με google chrome παίζει! ακόμα και αν δεν φορτώνει καλά η σελίδα.. Κάτω κάτω
xristos_metal
ΣΗμερα το ματς το δειχνει καπου αλλους εκτος απο bamberg?
roben

54-38 μπροστά στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Κίμκι (7/13 τρίποντα, 16 ασίστ). Εξαιρετικός ρυθμός και τρομερή αυτοπεποίθηση σε ένα ακόμα φιλικό για τους ερυθρόλευκους που μοιάζουν ασταμάτητοι!!
plo koon
QUOTE (roben @ Sep 22 2012, 19:46 ) *
54-38 μπροστά στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Κίμκι (7/13 τρίποντα, 16 ασίστ). Εξαιρετικός ρυθμός και τρομερή αυτοπεποίθηση σε ένα ακόμα φιλικό για τους ερυθρόλευκους που μοιάζουν ασταμάτητοι!!

Ναι όλα φαίνονται να πάνε καλά. Ωστόσο αυτό δεν πρέπει αυτό να είναι αιτία για εφησυχασμό.

Πρέπει να αναφέρουμε και την πολύ καλή ενσωμάτωση του Περπε στην ομάδα. Το περίμενα βέβαια αλλά δεν ήμουν και 100% σίγουρος.
dimit
Η ομαδα προβληματιζει με την κακη της αμυντικη συμπεριφορα
sir-elric
QUOTE(dimit @ Sep 22 2012, 21:12 ) *
Η ομαδα προβληματιζει με την κακη της αμυντικη συμπεριφορα

ακριβως!τους τρωει πολυ ευκολα.μονο με αμυνα θα ερθουν τα ριπητ! γιατι αν δεν σου πανε τα σουτ στην εξτρα πασα θα εχουμε προβλημα
T.W.Is.M.
QUOTE(dimit @ Sep 22 2012, 21:12 ) *
Η ομαδα προβληματιζει με την κακη της αμυντικη συμπεριφορα


Υπαρχουν ομως 2 κομματια του παιχνιδιου και το αλλο δειχνει να δουλευει παρα πολυ καλα. Ξερω οτι δε θα σε πεισω, γιατι εχεις αποφασισει να τα δεις ολα μαυρα, αλλα σκεψου οτι ειμαστε σε περιοδο προετοιμασιας. Αν κερδιζαμε 60-50, θα ελεγες οτι εχουμε επιθετικο προβλημα, τωρα λες οτι εχουμε κακη αμυντικη συμπεριφορα. Οταν ομως βαζεις 96 ποντους στη Χιμκι(και οχι στην Τραχανοπλαγια που μπορεις να την κερδισεις 96-56), ειναι λογικο οτι θα φας και αρκετους ποντους.
morrison
Για την ακρίβεια είναι ζήτημα επιλογής τέμπου, αριθμού κατοχών, τρόπου που επιλέγεις να παίξεις άμυνα- επιθετικά με στόχο να κλέψεις.

Το ενδιαφέρον, και για να στηρίξω την προσπάθεια/ισχυρισμό του φίλου dimit εδώ, είναι πόσο αποτελεσματικό θα αποδειχθεί αυτό το στυλ σε δύσκολες έδρες, σε κρίσιμα ματς κτλ.
Πέρσι δεν ήταν ακριβώς έτσι το πράγμα.
Αυτός ο τρόπος, το λεγόμενο παιχνίδι έδρας όπως έλεγε ο Ίβκοβιτς, ήταν αποτελεσματικό κυρίως εντός ΣΕΦ, στα ματς με τον Παναθηναικό σίγουρα για παράδειγμα.
Όμως στο f4 χρειάστηκε και να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα και σε χαμηλό τέμπο, κόντρα στο στυλ σου δηλαδή, χωρίς να τρέξεις αρκετά.

Το καλό είναι ότι προσπαθούν να βελτιωθούν και στο σετ, έχει εντοπίσει δηλαδή το πράγμα που θέλει βελτίωση ο Μπαρτζώκας.
Και όχι μόνο αυτό αλλά προσπαθεί να εκμεταλευτεί τα στοιχεία της ομάδας και σε αυτό τον τομέα, με πολύ κίνηση δηλαδή και κοψίματα. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον το πράγμα...
Με λίγα λόγια πέρσι ο Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα με ενέργεια και τα υπόλοιπα γνωστά αλλά όχι πάρα πολύ καλός εναντίον οργανωμένης άμυνας.
Φέτος αντί να προσθέσει στο mix κάποιους παίχτες που θα τον βοηθούσαν πολύ στην αδυναμία του αλλά πιθανώς να του έριχναν την ενεργητικότητα του, να του αλλοίωναν το στυλ, πχ Σόφο για να πάω στο παράδειγμα που έχει αναφερθεί, προσπαθεί απλά να προσαρμόσει τα καλά του στοιχεία ώστε αυτά να είναι παντός καιρού...Θα δούμε πόσο θα το καταφέρει...
rankin
συμφωνώ με τους προλαλήσαντες

Πρώτα απο όλα είναι ακόμα προετοιμασία. Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση να παίζεις επίθεση που βγάζει 100 πόντους και άμυνα που τρώει 50.. Και πρακτικά δηλαδή δεν γίνεται
Επίσης, στην προετοιμασία, οι ομάδες "προετοιμάζονται" w00t.gif
Γεγονός που σημαίνει οτι οι προπονητές δοκιμάζουν διάφορες ιδέες και ρίχνουν το βάρος σε συγκεκριμένους τομείς
Υπάρχει φυσικά και το θέμα των κατοχών και του τέμπου. Δε μπορείς να παίζεις σβάρνα και να αυξάνονται οι κατοχές μόνο για σένα... Θα επωφεληθεί και ο αντίπαλος απο αυτό και θα κάνει παραπάνω επιθέσεις.
Το αν ειναι σωστή ή λανθασμένη επιλογή, απο τακτικής πλευράς, δεν το γνωρίζω, όπως επίσης δεν γνωρίζω αν θα ειναι τελικά και βασική αγωνιστική τακτική για φέτος.

Οι προπονητές δοκιμάζουν διάφορα πράγματα, τόσο στη προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αν τους βγαίνουν, τις κρατάνε. Αν οχι, τις πετάνε.
Ο Κόουτς προφανώς και πιστεύει οτι η ομάδα αυτή μπορεί να παίζει και σε πιο high tempo απο πέρσι, εξ ου και το δοκιμάζει.
Εγώ προσωπικά δεν ειμαι σιγουρος για την επιλογή αυτή, αλλά δεν χάνουμε τίποτα να την δοκιμάσουμε, και αν δε βγει, στο mid tempo ειμαστε μαστορες και το γυρνάμε οποτε θέλουμε (πιστεύω)

Η άμυνα λοιπόν δε μπορεί να προβληματίζει. Όχι ακόμα τουλάχιστον και οχι όσο δοκιμάζονται καινούρια πράγματα
Θεωρητικά πάντως, ο προπονητής καλό ειναι που δοκιμάζει κάποια νέα πράγματα και προσπαθεί να περάσει νέα στοιχεία, αρκεί να μην κολλήσει σε αυτά αν τυχών και δεν του βγαίνουν.
plo koon
Επίσης να προσθέσω ότι για λόγους ψυχολογικούς θα ήταν πολύ κακό να πετάμε από τώρα. Για την ακρίβεια, ήδη αυτά που γράφονται για το σερί που έχουμε, με κάνει να νιώθω κάπως άβολα.

Ο πεδουλάκης είπε ότι "επίτηδες" χάλασε την άμυνα της ομάδας του στο πρώτο μισό, ώστε να δει αντιδράσεις. Εγώ δεν αποκλείω κάτι παρόμοιο να έγινε και με εμάς, μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Επίσης δεν αποκλείω να κάνουν το ίδιο και άλλες ομάδες (να μην παίζουν στο 100% σε όλα τα διαστήματα του παιχνιδιού)

Συμπέρασμα: Όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο δεν πρέπει να αποτελούν έρεισμα για κριτική(+/-). Είναι λάθος να συσσωρεύουμε αρνητική ενέργεια από τώρα, κατι που θα φθείρει ψυχολογικά και εμάς και την ομάδα όταν έρθουν οι στραβές.
morrison
Να μην γίνεται καθόλου συζήτηση γιατί...
-είτε θα πετάμε από την υπεραισιοδοξία αν είναι θετική η κριτική,
-είτε θα συσσωρεύσουμε αρνητική ενέργεια αν είναι αρνητική,
...είναι λίγο δύσκολο. Απλά η όποια συζήτηση το λογικό είναι να γίνεται στην σωστή βάση. Ότι είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και παίζουμε κάποια φιλικά.

Οπότε νομίζω ότι είναι στην σωστή αφετηρία η συζήτηση ότι είμαστε σε καλό επίπεδο από ότι φαίνεται αρχικά (κάποιοι ίσως περιμέναν ότι μετά το περσινό οργιαστικό τελευταίο τρίμηνο θα ξαναπέφταμε στο προ Φλεβάρη/Μάρτη level και με την τεράστια απώλεια του Ντούντα, ότι δεν είναι αυτές οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας) και από εκεί και μετά να παρατηρούμε κάποια πράγματα στο τι πάει να αλλαχθεί στο επιθετικό σκέλος για παράδειγμα, τον τρόπο που κοιτάζει να κουμαντάρει την ομάδα ο κόουτς κτλ.

Να πω και την αλήθεια. Μόνο αποθεωτικά πράγματα βλέπουμε μέχρι τώρα. Σαφώς αν υπήρχε ο Ίβκοβιτς ίσως να ήμουνα πιο ήρεμος στην διαχείριση της κατάστασης αν προκύψουν ανάποδα αποτέλεσματα κάποια στιγμή, που λογικά θα υπάρχουν και τέτοια μέσα σε μια σεζόν. Όμως πιστεύω στον χαρακτήρα της ομάδας γενικότερα...

Από την άλλη αν κάτι μου αρέσει σε αυτήν την περίοδο των φιλικών μέχρι τώρα και δεν είναι καθαρά αγωνιστικό είναι ότι με τις εμφανίσεις που κάνουμε ανεβαίνουμε σε πρεστίζ. Παίζουμε σαν πραγματικοί Πρωταθλητές Ευρώπης και το βλέπεις πλέον αυτό και στην ψυχολογία των αντιπάλων αυτή την περίοδο. Ότι...όπα..παίζουμε με τον Ολυμπιακό.Αυτό είναι ωραίο και δεν μπορώ να το παραβλέψω σαν παρατήρηση από την περίοδο της προετοιμασίας...
Manu7
Στο ότι δεν πρέπει να πετάμε από τώρα, συμφωνώ απόλυτα.

Όμως δεν θα πρέπει να πετάμε ούτε στο 1ο 3μηνο της χρονιάς!

Η ουσία είναι μετά τον Ιανουάριο.Μέχρι τότε η ομάδα μπορεί να χάνει σε δύσκολες έδρες και δεν θα μου κάνει εντύπωση.
Ειδικά σε Ισπανικές που θα είναι πιο έτοιμες ομάδες.Αλλά και πάλι αυτή η ομάδα δεν σου βγάζει ότι θα σέρνεται στην αρχή της χρονιάς.Και να μην παίζει καλά όμως ο γαμπρός θα αρχίζει να ξυρίζεται Φεβρουάριου και μετά για μένα...
Manu7
Μοrrison πόσο καμμένος είσαι?biggrin.gif

Kαλά τι έδωσαν?4 βολές και μπάλα απ'έξω?
plo koon
QUOTE (Manu7 @ Sep 23 2012, 18:34 ) *
Μοrrison πόσο καμμένος είσαι?biggrin.gif

Kαλά τι έδωσαν?4 βολές και μπάλα απ'έξω?

Αντιαθλητικό και τεχνική ποινή. Το γκαζέτα λέει ότι πριν από τη φάση είχε δεχθεί καθαρό φάουλ ο Αντιτς.

Γενικά σφυρίζουν λίγο εκνευριστικά, από όσο πρόλαβα να δω. Ενιγουέι, καλύτερα να σπάσει και το σερί.

ΥΓ: το τσατ του γκαζέτα είναι ΟΛΑ τα λεφτά. Μπαίνουν και Παναθηναικοί με "γαυρος7" nick είναι και κάποιοι δικοί μας για τα μπάζα και τώρα συζητάνε να διώξουνε τον Μπαρτζώ. Λιώνω λέμε.
Manu7
Tι έγινε ρε?Κι άλλη τεχνική ποινή?

Xrειαζόταν πάντως μια ήττα.Ήρθε λίγο άσχημα αλλά μετά από τόσα δυνατά ματς και το 3ο συνεχόμενο σε 3 μέρες είναι λογικό.
plo koon
QUOTE
Μετά απο μια χαμένη επίθεση της Μακάμπι, ο Σπανούλης παρότρυνε ειρωνικά τον διαιτητή να δώσει φάουλ.


Προφανώς και δεν με πείραξε η ήττα, αυτό όμως είναι ενοχλητικό. Για το θεό δλδ. Κάναμε αμάν να γλιτώσουμε από τον αρχη μανούρα, μη γίνουν τώρα οι υπόλοιποι, 12 μικροί μπουρούσιδες.
dimit
Τι έγινε σήμερα ρε παιδιά? Τελικά η ομάδα εχει χτυπητές αδυναμίες που δε δοιρθώθηκαν?
Είμασταν τρελλοί όσοι φωναζαμε τοσο καιρό? Συντριβή από την ανύπαρκτη Μακάμπι?
Κακό πραγμα ο εφησυχασμός και η αλαζονία. Τώρα αντε με αλχημείες να κλείσουν τα κενά.
Reggie Miller #31
Τώρα κύριοι φάνηκε η γύμνια της ομάδας και η μη αντικατά;σταση των σημαντικότατων μονάδων που έφυγαν το καλοκαίρι!!!!

Εντάξει,μία ήττα κάναμε η οποία ίσως να ήταν κι απαραίτητη.Για μένα είναι σημαντικό ότι έχουμε δώσει δυνατά φιλικά,ασχέτως ετοιμότητας των ομάδων και από τα σκορ σίγουρα επιθετικά είμαστε καλοί,ενώ πέρσι η ομάδα ψαχνόταν μπροστά.
roben

Τον έχει τον Μπαρτζώκα ο Μπλατ!! laugh.gif
Zoys
Γιατί να πάρει κανείς στα σοβαρά τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων; Συμφωνώ ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κι ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στα κεκτημένα όμως ας μην τρωγόμαστε χωρίς λόγο...
Ginobili
QUOTE(roben @ Sep 23 2012, 17:47 ) *
Τον έχει τον Μπαρτζώκα ο Μπλατ!! laugh.gif

Μπα δεν είναι αυτό...ο Σερμαντίνι έχει τον Ντόρσει και τον Χάινς για πλάκα μάλλον.. tongue.gif
Πάρτυ βλέπω στην ρακέτα,14π-14 ριμπ με 100% ευστοχία σε 22'...και ο Λόγκαν οργιάκια..
Manu7
QUOTE(dimit @ Sep 23 2012, 19:44 ) *
Τι έγινε σήμερα ρε παιδιά? Τελικά η ομάδα εχει χτυπητές αδυναμίες που δε δοιρθώθηκαν?
Είμασταν τρελλοί όσοι φωναζαμε τοσο καιρό? Συντριβή από την ανύπαρκτη Μακάμπι?
Κακό πραγμα ο εφησυχασμός και η αλαζονία. Τώρα αντε με αλχημείες να κλείσουν τα κενά.

Όπως τα λες είναι...Είσαι πολύ μπροστά τελικά..

Γι'αυτό συνέχιζε το τρολάρισμα τώρα...
roben
QUOTE(Ginobili @ Sep 23 2012, 19:54 ) *
Μπα δεν είναι αυτό...ο Σερμαντίνι έχει τον Ντόρσει και τον Χάινς για πλάκα μάλλον.. tongue.gif
Πάρτυ βλέπω στην ρακέτα,14π-14 ριμπ με 100% ευστοχία σε 22'...και ο Λόγκαν οργιάκια..


Και βλέπεις τον Άρμστρονγκ να φορτώνεται με 3 φάουλ σε 3 λεπτά από τον Μπόγρη! Α,ρε Σέρμα πόσο θα μας λείψεις φέτος...
T.W.Is.M.
QUOTE(roben @ Sep 23 2012, 20:03 ) *
Και βλέπεις τον Άρμστρονγκ να φορτώνεται με 3 φάουλ σε 3 λεπτά από τον Μπόγρη! Α,ρε Σέρμα πόσο θα μας λείψεις φέτος...


Οντως ο Σερμαντινι θα ηταν χρησιμος και στις δυο ομαδες! Περσι τον θυμαμαι οτι ειχε δημιουργησει αρκετα προβληματα στον Χαινς. Τον Ντορσει δεν ειχε προλαβει να τον αντιμετωπισει ως παιχτη του Ολυμπιακου και δεν ξερω αν ο Ιβανοβιτς τον ειχε βαλει καθολου στα παιχνιδια Καχα Λαμποραλ-Καντου.

Στο παιχνιδι το αποτελεσμα μου εκανε εντυπωση, οχι για την ηττα, αλλα για τη διαφορα. Καλο ηταν να ερθει και ηττα και ειδικα αν η διαφορα δεν αντικατοπτριζει την εικονα του ματς(απ οσο διαβασα στο ρεπορταζ μετα ετσι ηταν). Συνεχιζουμε...
plo koon
QUOTE (dimit @ Sep 23 2012, 19:44 ) *
Τι έγινε σήμερα ρε παιδιά? Τελικά η ομάδα εχει χτυπητές αδυναμίες που δε δοιρθώθηκαν?
Είμασταν τρελλοί όσοι φωναζαμε τοσο καιρό? Συντριβή από την ανύπαρκτη Μακάμπι?
Κακό πραγμα ο εφησυχασμός και η αλαζονία. Τώρα αντε με αλχημείες να κλείσουν τα κενά.

Το ματς ήταν 60-63 (υπέρ της Μακάμπι) όταν έσκασε μία (άδικη από ό,τι διαβάζω) τεχνική ποινή+αντιαθλητικό=>χάσιμο κατοχής και 4 βολές. Στο καπάκι έπεσε εκνευρισμός/αποπροσανατολισμός και μία τεχνική επιπλέον (δεν ξέρω αν άλλαξε η κατοχή εξ αιτίας της). Οπότε "μπακάλικα" μπορείς να πεις οι κανονικοί πόντοι που δεχθήκαμε ήταν 80. Ξέρω, ξέρω: "μα μου σου του να μην εκνευρίζονταν, οι πόντοι είναι ποντοι κλπ κλπ", ωστόσο αφού μιλάμε για φιλικό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσους πόντους ανα κατοχή έφαγε "αγωνιστηκά" η ομάδα (είτε από εντός πεδιάς είτε από βολές μέσω φαουλ).

Το σημαντικό που έπρεπε να παρατηρήσεις (το οποίο προφανώς δεν έκανες) είναι ότι είναι ανεπίτρεπτο σε φιλικό να δεχόμαστε Τ λόγω διαμαρτυρίας. Στα επίσημα δλδ τι θα γίνει?

Επίσης σε κάποια φάση ο Μπαρτζώ διάβασα έπαιξε με 3 τον Κατσί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να δοκίμασε.

Μην κρίνεις την ομάδα από τα φιλικά. Να παρακολουθούσες πρώτη φορά μπάσκετ να λεγα. Αλλά προφανώς ξέρεις μπασκετ, ξέρεις πως/πότε πρέπει να τρώνε σίδερα οι ομάδες και πότε πρέπει να δουλεύουν τις αδυναμίες τους (που για εμάς είναι η επίθεση).

ΥΓ: Ελπίζω να λες αυτά που λες έχοντας δει το φιλικό. Είναι ανόητο να κρίνεις έναν αγώνα μπάσκετ χωρίς να τον έχεις δει, προφανώς. Φαντάζομαι δεν κάνεις κάτι τέτοιο
Zoys
QUOTE(plo koon @ Sep 23 2012, 20:10 ) *
ΥΓ: Ελπίζω να λες αυτά που λες έχοντας δει το φιλικό. Είναι ανόητο να κρίνεις έναν αγώνα μπάσκετ χωρίς να τον έχεις δει, προφανώς. Φαντάζομαι δεν κάνεις κάτι τέτοιο

Ενώ αν τον είχε δει η κριτική αυτή θα έστεκε...
rchos
QUOTE(plo koon @ Sep 23 2012, 20:10 ) *
ΥΓ: Ελπίζω να λες αυτά που λες έχοντας δει το φιλικό. Είναι ανόητο να κρίνεις έναν αγώνα μπάσκετ χωρίς να τον έχεις δει, προφανώς. Φαντάζομαι δεν κάνεις κάτι τέτοιο


Έχεις μεγάλη φαντασία... tongue.gif


Απλά προσκυνάμε και πάμε παρακάτω
roben

Ο Μπαρτζώκας δήλωσε ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν άρχισε η Μακάμπι να ξεφεύγει το παράτησε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός λόγω κούρασης και εκνευρισμού! Επίσης μίλησε για αδυναμία στα ριμπάουντς όταν το δίδυμο ψηλών είναι οι Πρίντεζης-Χάινς και στο 3 δεν παίζει ο Παπανικολάου!
Zephyr
QUOTE(roben @ Sep 23 2012, 20:29 ) *
Επίσης μίλησε για αδυναμία στα ριμπάουντς όταν το δίδυμο ψηλών είναι οι Πρίντεζης-Χάινς και στο 3 δεν παίζει ο Παπανικολάου!


Αυτά τα συμπεράσματα είναι ο λόγος που γίνονται τα φιλικά αυτό τον καιρό. Όχι για να λέμε ποιος νίκησε ποιον αλλά για να κατασταλάξει ο κάθε προπονητής στα αποδοτικότερα σχήματα ανά περίπτωση.
Οι απανταχού γκρινιάρηδες ας κρατήσουν δυνάμεις για αργότερα tongue.gif
dimit
Θα σταθω στις δηλωσεις Μπαρτζωκα και ειδικα στο σημειο που λεει " διδυμο ψηλων Χαινς -Πριντεζη με τριαρι οχι τον Παπανικολαου εχει προβλημα στα ριμπαουντ"
Ανακαλυψαμε την Αμερικη! Ένα undεr sized 4αρι κι ενα super undersized 5αρι ,χωρις και το κριαρι , προφανως κι εχουν προβλημα ριμπαουντ. Το φωναζουμε ολο το καλοκαιρι . ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ περυσι, Ο Χαινς και με τον Σερμαντινι ειχε προβλημα και με αλλους 7-footers. Ο πριντεζης με βαρια 4αρια εχει μεγαλο προβλημα στην αμυνα.
Δεν υποτιμω τον Χαινς. Απλα σε καπια σεναρια ειναι ανεπαρκης και θα χρειαζοταν ενας τριτος κανονικος και ικανος σεντερ που θα επετρεπε και στο Χαινς να κατεβει στο 4
Συμφωνω οτι απλα ηταν φιλικο. Θα θυμησω ομως οτι ο μεγας Γκαλης δεν ηθελε να χανει ουτε στην προπονηση.
Και επειδη βαρεθηκα να μου τη λετε διαρκως ας πω και κατι που θα ακουστει ευχαριστα στα αυτια. Αυτη την Μακαμπι σε επισημο αγωνα την εχουμε ευκολα .
natouralistis
dimit καταρχην να σου πω οτι οταν καποιος εκφραζει μια αποψη την οποια δεν συμμεριζεται κανεις αλλος, πλην αυτου που την εκφραζει

τοτε λεει "τα ελεγα", "τα φωναζα"

Χρησιμοποιωντας 1ο πληθυντικο ,για να στηριξεις την ακυρη θεωρια σου περι χρησιμοτητας του Σοφο στην ομαδα, ή ιδιοτελης εισαι ή προπαγανδιστης.

Δεν ειναι χαλια η ομαδα, μονο εσυ το πιστευεις αυτο!

Δεν χρειαζεται τον Σοφο η ομαδα, μονο εσυ το πιστευεις αυτο!

Δεν γινονται οι φιλικοι αγωνες προετοιμασιας με σκοπο τη νικη, αλλα με σκοπο να μονταριστουν σχηματα,συστηματα, τακτικες, δοκιμες ειναι! Μονο εσυ πιστευεις οτι δεν "κανει" να χασεις σε φιλικο και εχεις και φανταστικο επιχειρημα "Ο Γκαλης δεν ηθελε να χασει ουτε σε προπονηση", οκ αλλα λογια να αγαπιομαστε!

Για να τελειωνουμε , ακομη κι αν η φετινη ομαδα αποκλειστει απο τους ομιλους χωρις να σημειωσει νικη, ακομη κι αν στο πρωταθλημα βγει 5η, ΕΣΥ, εγω και ολοι μας οφειλουμε να τη χειροκροτησουμε και να της πουμε ευχαριστω! Ξερεις γιατι? Γιατι αυτη ειναι η ιδια ομαδα που περυσι ενω ολο το μπασκετικο συναφι τη περιμενε στη γωνια με ενα κορνε στο χερι, κατεκτησε την ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ που ισοδυναμουσε με θαυμα και στη συνεχεια στεφθηκε μετα απο 15 χρονια ξανα πρωταθλητρια αποκαθηλωνοντας την κυριαρχια του Παναθηναϊκου.

Σεβασμος και βαθια υποκλιση σε αυτα τα παιδια για οτι εχουν καταφερει και αν ,λεμε αν φετος δεν πανε τα πραγματα κατ'ευχην np..Σας ευχαριστουμε!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.