Όπως φαίνεται στο section: Game development του site και παρουσιάζει την ροή του σκορ η τελευταία φορά που η Krasny Oktyabr ήταν μπροστά με πάνω από 2 πόντους ήταν στο 23ο λεπτό του αγώνα. Στο 25ο λεπτό πήρε το προβάδισμα η CSKA και μετά η διαφορά συνεχώς αυξανόταν
Κοιτα επειδη το πας επι του προσωπικου θα αρχισω και εγω πλεον με τις φαντασιοπληξιες,τις προσωπολατρεις και τον βιασμο της(οχι της αγελαδας) αληθειας...
Καπου ανεφερα οτι μεχρι και το τεταρτο δεκαλεπτο η διαφορα ηταν κοντα....Χμμμμ στο 27ο λεπτο δηλαδη προς το τελος του ΤΡΙΤΟΥ δεκαλεπτου (συγνωμη που δεν ημουν τελειως ακριβης ως προς τα λεπτα με την επιθυμια να σαρκαστω καποιο γεγονος εκεινη την στιγμη) το σκορ ειναι 62-58.....
Ενταξει σιγουρα οχι τιμητικο οταν παιζεις με την Octyabr που ειναι στο 3-5 αυτη την στιγμη και μια θεση απο Αζοβμας ,Αστανα στην βαθμολογια της Vtb.
Όπως φαίνεται από το boxscore του αγώνα και το play by play κανένας παίκτης της Krasny Oktyabr δεν τραυματίστηκε, κανένας δεν αποβλήθηκε με 5 φάουλ, κανένας ψηλός της δεν έφτασε καν στα 4 φάουλ (ο μόνος που έφτασε στα 4 είναι ο PG της Darnell Hinson).
Ο 2.11 cm, 116 kg, Center, Marcus Cousin αγωνίστηκε 8,5 λεπτά στο 4ο δεκάλεπτο από τα συνολικά 27 του.
Ο Hines μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχε σε 16,5 λεπτά 15 πόντους, 8 rebounds, 2 blocks και μια assist.
Ο Χαινς για ματς το οποιο δεν ειδες (στοιχηματικη εταιρια αν απορεις απο που βρηκα και η 365 για την ακριβεια) μπηκε στο εκτο προς εβδομο λεπτο...μεχρι το τελος του ημιχρονου αν δεν κανω λαθος σημειωσε 9 ποντους συνολικα και πρεπει να εκανε 1 η 2 λαθη....(ως προς τους αριθμους συγχωρεσε με γιατι προσπαθω να τα εξακριβωσω μεσω κινητου)....οι υπολοιποι μπηκαν στο Β ΜΕΡΟΣ...
Στο 27ο λεπτο σημειωσε το πρωτο του καλαθι στο β μερος οπως ΟΡΘΑ προανεφερα ενω μπηκε προς το 22 του β μερους αφου δεν ξεκινησε αυτος μετα το ημιχρονο(ξαναλεω αν κανω καποιο λαθος ειναι γιατι δυσκολευομαι μεσω κινητου)....
Ξερω ειναι ομορφο και ωραιο να καταπιαστεις απο μια προταση μου οπου δεν ηθελα να σταθω στην αγωνιστικη αξια του Χαινς αλλα να απαντησω με πιο γλαφυρο τροπο σ ενα φιλο στα περι συγκρισεων και να μου τσαμπουνας τα box scores...
Ο Kyle λοιπόν στο 4ο δεκάλεπτο σε 6,5 λεπτά πήρε φόρα και σκόραρε 0 πόντους, πήρε 2 rebounds κι έδωσε 4 assists.
Eπισης στο α μερος για συνολικα 3 στο α δεκαλεπτο ηταν ηταν αποντος ή για να το θεσω καλυτερα δεν ειχε συμμετοχη στο σκοραρισμα...οπως αποντος ηταν απο το 22 μεχρι το 27 σχεδον σε ενα σημειο ΠΟΥ ΟΠΩΣ σωστα εθεσα στο πρωτο μου ποστ το ματς ηταν κοντα μιας και μεχρι εκεινο το σημειο η διαφορα ηταν στους 4 ποντους....
Αν δεν κανω λαθος οι περισσοτεροι ποντοι του ηταν στο δευτερο δεκαλεπτο και ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ δεκαλεπτο σκοραρε 2 φορες μονος του κατω απ το καλαθι.....
Τωρα παρατηρουμε οτι σκοραρε 2 καλαθια στο τριτο μερος οπου η διαφορα ηταν κοντα μεχρι το 27 και εκει που εκανε το ξεπεταγμα ηταν στο β και μονο δεκαλεπτο ουσιαστικα ενω στο τεταρτο και στο πρωτο σκοραρε συνολικα 2 ποντους ....στο τριτο επισης προσθεσε 4 ποντους και αυτοι προς το τελος με 2 καρφωματα αν θυμαμαι καλα ΜΟΝΟΣ του στο καλαθι μετα απο ισαριθμες ασιστ του Τεοντοσιτς
Δεν νομιζω τωρα με βαση τους αριθμους ΜΕ ΤΟΝ τροπο οπου εγω εθεσα να κανω λαθος για κατι ...Οκ μπορεις να φουσκωνεις την αληθεια κατα τον τροπο που επιθυμεις αλλα οντως εχουμε παει σε αλλο επιπεδο απο τον βιασμο της λογικης οταν απλα αναφερεις κατι απο την δικη σου σκοπια...
Κατα την δικη μου σκοπια επισης ο Σπανουλης αν δεν εβλεπε καποιος το ματς μεχρι τα μεσα του τεταρτου δεκαλεπτου του Τελικου θα πιστευε οτι οργιασε το παλικαρι σ ολα το ματς(ασχετα οτι στο α μερος ο αρχηγος ηταν αποντος) οπως θα πιστευε οτι στην Μαλαγα πριν λιγες βδομαδες παλι το ιδιο οπου αν δεν κανω λαθος(δεν θυμαμαι ακριβως) νομιζω ηταν και παλι αποντος...
Οποτε κατσε βρες το ματσακι (ξερω ειναι δυσκολο αλλα μιας και καταπιαστηκες απο ενα ματς το οποιο οπως προανεφερα το εκανα για να προσδωσω το στοιχειο της υπερβολης σ αυτο που ειπε ενας φιλος) και οταν το δεις (δεν ξερω πως θα το καταφερεις) πες μου το οτιδηποτε.Απ την στιγμη που θελεις να σε παρω στα σοβαρα μεσα απο ενα box score και παρουσιαζοντας το οπως εσυ θες(πατεντα) το θεωρω ανουσιο και οντως τερατολογια....και οπως ειπες βιασμο της λογικης... Είχε την πλάκα του στην αρχή το φούσκωμα των αριθμών
Περισσοτερη πλακα εχει οταν δεν εχεις δει ενα αγωνα και δεν γνωριζεις οτι η Krasny εχει μεινει με 2 πενταρια αυτη την στιγμη τον Cousin και τον Βοσνιο και καλυτερο πενταρι τους Rizvic (εχει καλυτερα νουμερα απ τον πρωτο ) και χρησιμοποιησε σ ολο το ματς ενα πενταρι και μονο και αντικαταστατη ουσιαστικα του Βοσνιου στο 5 το καθαρο 4ρι Φλετσερ( ο οποιος εχει κοντα στο 35 τις εκατο στα τριποντα) και ανεβαζοντας σε καποια σημεια απ το 4 και τον Βικτορ που πηραν απ την Λε μαν.....Ουσιαστικα με ενα πενταρι δηλαδη καθαρο σ ολο το ματς μιας και επαιξε 27 λεπτα και δεν νομιζω οτι τα πηγαν και ασχημα με την αντιπαλη φροντ λαιν στο κομματι της επιθεσης μιας και ο ο Βικτορ ειχε 6/8 διποντα και 11 ριμπαουντς ενω ο Φλετσερ προφανως και ηταν εξω απ τα νερα του με 9.5 ποντους ανα ματς(απ τους καλυτερους παιχτες της) καθως σκοραρε 4 ποντους σε 17 λεπτα συμμετοχης....
Επισης μεγαλη πλακα εχει να διαβασεις το λινκ αυτο οταν αποκτησαμε τον Χαινς...
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...83&st=26285
Με ποστ τυπου...
[Και η ιδια ερωτηση παει και για τον Χαινς
Διωξαμε τον Σχορτσανιτη περσι, για να παρουμε φετος μια φτηνη απομιμηση του..
Τωρα πηραμε αγνωστων στοιχειων αμερικανακι, που αμφιβαλω οτι ειναι καλυτερος παιχτης του Σλουκα..]
[Το ΣΚ εκατσα και ειδα 3 αγωνες της Μπαμπεργκ: με εμας στον α' γυρο, με την Αλμπα τον Γεναρη και με την Γκετιγκεν την ανοιξη. Περαν του διαστροφικου του πραγματος, μπορεσα με την ησυχια μου να παρατηρησω το νεο μας σεντερ, τον Καιλ Χαινς.
Προκειται περι μπασκετικου ανεκδοτου, αξιου συνεχιστη της παραδοσης των αμπαλων που ειχε ξεκινησει ο Σουμποτιτς.
Σεντερ 1.98, εξαιρετικος αθλητης, αλλα σιγουρα οχι μπασκετμπολιστας! Με πλατη δεν παιζει, σουτ δεν εχει (καθολου), στην αμυνα απεναντι σε σοβαρους ψηλους θα εχει χοντρο προβλημα (εδω ειχε με αντιπαλο τον συμπαθη αλλα 36αρη, πλεον, Μικς...), στην επιθεση ειναι προβλεψιμος, αφου παιζει αποκλειστικα πικ εν ρολ ή με την ελπιδα ο αντιπαλος ψηλος να ειναι αρκετα αργος και ατσουμπαλος ωστε να τον περασει με ντριμπλα. Παλευει πολυ στο ριμπαουντ, αλλα φυσικα δεν εχει καμια τυχη απεναντι σε μεγαλοσωμους και ογκωδεις ψηλους που βαζουν καλα το σωμα τους! Στην ομαδα του επαιζε αλλαγη του Πλάις (εμπαινε παντα καπου στις αρχες του β' δεκαλεπτου) που δεν ειναι μονο πιτσιρικας και αμπαλος, αλλα και χαζος, οποτε δεν ειναι και προς τιμη του. Το παιχνιδι της Μπαμπεργκ τον ευνοουσε (ιδιως οταν επαιζε μαζι με τον πολυ καλο Ρομπερτς, να στηνει τα πικ εν ρολ ή να τον βγαζει στον αιφνιδιασμο)
Απεναντι σε καλους ψηλους: εχει εξασφαλισμενες πολλες ταπες, θα δυσκολευτει παααααααρα πολυ στα ριμπαουντ, θα του κανουν πλακα στην επιθεση τους, αν παρ' ελπιδα τους περναει με ντριμπλα θα εχουν την επιλογη του φαουλ αφου ειναι απαραδεκτος απο τη γραμμη και τελος -το σημαντικοτερο- ειναι παρα πολυ κακος πασερ, οποτε εκτος της αδυναμιας να πασαρει στους πλαγιους οταν κλεινεται, προβλεπω πολλα λαθη και αιφνιδιασμους του αντιπαλου.
Η επιλογη του δεν εχει κανενα νοημα, τετοιους ψηλους (πολυ... ψηλοτερους), μπορεις να βρεις κατα εκατονταδες με ενα χαλαρο σκαουτινγκ σε επιπεδο κολλεγιων.
Θα ηταν εξαιρετικος για επιπεδο Α2, ενας Τολης Κουτρουλιας πιο αμπαλος, αλλα πολυ καλυτερος αθλητης. Πιθανοτατα δε θα επαιζε ουτε στον Ολυμπιακο του Κορυδαλλου.]
[το ερώτημα είναι αν θα μας κάνει να αναφωνήσουμε :
"Καλύτερα ο Νίλσεν!" , γιατί για εκεί το βλέπω το πράγμα]
[Ελεγα οτι οι προηγουμενες χρονιες ειχαν θεσει πολυ ψηλα τον πυχη, αλλα αμα ολοκληρωθει κι αυτη η κινηση βλεπω να οδηγουμαστε λογικα σε νεο ρεκορ ΚΑΚΟΥ σχεδιασμου!!]
Αληθεια αυτα ειναι ποστ απο καποιους που παθανε εντονη προσωπολατρεια προς το ατομο του...Καποιοι που τον αποκαλουσαν ειρωνικα Καιλ Χαινζ Ρουμενιγκ....καποιοι αλλοι Μαγιονεζα..καποιοι αταλαντο Κουτρουλια κλπ κλπ κλπ..Ξαφνικα τα ιδια ατομα πανε να με φανε (ΠΟιον εμενα????) ΠΟΥ απ την ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ τον Χαινς εγινε πιο φανατικος υπερμαχος του απ οτι θεωρει καποιος οτι ειμαι με τον Ντανστον και που οταν πεσανε να τον φανε οταν χαναμε απ τις Μπαμπεργκ ...τις Καντου....τις Λαμποραλ κλπ κλπ με χαρακτηριζανε γραφικο για την εμμονη μου...
Ε διαβασε τωρα και το ποστ μου που απλα το προσπερασες...
Δεν ΔΙΑΦΩΝΩ πουθενα...Βασικα για να κλεισουμε το θεμα(γιατι αρχισε να κουραζει ολους μας) στην συγκριση Ντανστον -Χαινς και οι 2 ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ παιχτες...τελειως διαφορετικοι κατα την γνωμη μου....
Το ποσταρα πιο πανω περιπου καμια 10 ρια φορες με τον φιλο D-wade (με τον οποιο δεν εχω τιποτα απλα κουβεντουλα καναμε οπως κανω και τωρα)Αν χαλαει καποιον οτι εκατσα να πω την αποψη μου και στεκεται σ αυτην και την χαρακτηριζει φουσκωμα απ την στιγμη που εδωσα και καποια στοιχεια πιο πριν με τα 15 ματς του Χαινς που στα 5 με 6 απο αυτα εφτασε μαξιμουμ τους 2 ποντους τοτε η παραπανω λασπη ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ της κακογουστιας,της λασπης,της μουφας και της ανυπαρξιας.
Ε ας κατσει τωρα καποιος να ξαναψαξει τα stats του αγωνα της ΤΣΣΚΑ να μου αναλυσει οπως θελει εκεινος το παιχνιδι μεσα απ το play by play..ε πως να το κανουμε δεν θα πεισει κανενα...
Και φυσικα η δικια μου λογικη ειναι Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ (με βαση τα λεγομενα ενος φιλου) επειδη λεει μας εφτυσε ο Χαινς για να ερθει ο Ντανστον .
Αν η δικια μου χαρακτηριζεται ως τετοια θα ηθελα να γεμισω την σελιδα με ποστ(δεκαδες ποστ) αλλα δεν μου φτανει αυτη την στιγμη η ωρα για να δω τα κριτηρια σκεψης καποιου .
Ειμαι ο πρωτος που αποθεωσα τον Χαινς....Ειμαι ο πρωτος που τον υπερασπιστηκα σε πολλες ασχημες εμφανισεις ακομα και στους περσινους τελικους....Ομως δεν θα κατσω εγω να κουβαλησω χαρακτηρισμους απ την στιγμη που δεν χαρακτηρισα κανενα απο εδω μεσα...που ενω αποκαλω πολυ καλο παιχτη τον Χαινς να μου λενε οτι τον υποτιμαω και τον υποβαθμιζω και ειδικα απο ατομα που τον θαβανε και τον ξεφτιλιζανε απ την στιγμη που ανακοινωθηκε το ονομα του.
Επισης ειμαι ο πρωτος που αποθεωσε και τον Λοτζεσκι ο οποιος και αν ακουσε αλλα τοσα ωραια γραφικα οταν ανακοινωθηκε απ την ομαδα...Βεβαια η ειρωνεια...ο ανυποστατος χαρακτηρισμος αθλητων χωρις να τον εχει δει καποιος ειναι εξισου γραφικος με την Σαντορινη αλλα και με την αναλυση ματς απ την σκοπια που γουσταρει ο καθενας χωρις να εχει δει τον αγωνα ουτε καν για ενα 3 λεπτο....
Στην τελικη τα γραπτα μενουν.....Εκανα το λαθος να χαρακτηρισω καποιον ανωτερο παιχτη απο καποιον οντως ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ...ε ρε παιδι μου προσωπικη μου αποψη ειναι τι να κανουμε τωρα.....αυτη ειναι ..ενταξει μπορει να διαφωνησουμε με καποιους αλλα απ το να μου λεει καποιος τα χιλια μυρια που ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ και να με κατηγορει ενω ποτε δεν ειπα κουβεντα ασχημη οταν αποκτησαμε τον ΄Μαγιονεζα' στον Ολυμπιακο δεν περναει και δεν μου ιδρωνει καν το αυτακι ....
Τα παραπανω που παρεθεσα ηταν βιασμος της λογικης και της νοημοσυνης.....
Η φαση ειναι τωρα να ξεπεταχτει να μου πει οτι υποβαθμιζω παλι τον Χαινς κλπ κλπ....εκει θα ψαξω πραγματικα να βρω ολα τα ποστς απ την ημερα της ανακοινωσης του...
Μονα ατομα που ειπαν κατι αξιολογο αν θυμαμαι καλα ηταν ο spysta ,ο berry και λιγα ακομα παιδια....
Καραγουσταρω να μιλαω με παιδια απο εδω μεσα και να κανω διαλογο και ακομα ας διαφωνω με μερικους οπως πχ χτες αυτο δεν σημαινει οτι δεν εκτιμω το επιπεδο τους....αν καποια αποψη δεν αρεσει..αν καποιος εχει εμμονη με πρωην παιχτες (οπως τον Πορνοσταρ Αντις...ετσι τον χαρακτηριζαν οταν ανακοινωθηκε,τον Χαινς και τον Παπανικολαου) μπορει να βαζει youtube oλη μερα και να τους θαυμαζει και να τους νοσταλγει..
Εγω δεν θα νοσταλγησω κανενα..καραγουσταρω την ομαδα μου και θεωρω οτι ειναι η πιο γεματη ομαδα στην Ευρωπη και ενα απ τα ποιοτικοτερα ροστερ που ειχαμε ποτε...αν καποιος δεν συμφωνει με προσπερναει και διαβαζει το επομενο ποστ..απλα λιτα και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ....
Και συμφωνω με το ποστ του airg και κλεινω εδω....καλη συνεχεια..πραγματικα ξενερωσα ασχημα..ισως να ξανασκεφτω τι θα ποσταρω γιατι μπορει καποιος να παρει και το μπλοκακι του Berestnyev για να μου κανει αναλυση αριθμων...
Οπως γι αυτον ο Ολυμπιακος ηταν ενα σκαλι και για μας ηταν ενα εργαλειο που χρησιμοποιησαμε.
ΑΠΑΞΙΩ να ασχολουμαι μαζι του.
Αυτο το κεφαλαιο εκλεισε οριστικα.
ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ δεν ηταν ουτε θα γινει, ουτε νομιζω οτι θελησε ποτε να γινει.