QUOTE(rankin @ Aug 6 2010, 13:45 )
Αν θα πρέπει κάποιον να ευχαριστούμε όλοι μας για τον τελικό της Αθήνας, αυτός είναι ο Παπαλουκάς που σας άλλος Ράμπο, τα έβαλε μόνος του με τον Παναθηναικό και με 18.000 κόσμο κρεμασμένο πάνω του! Μετέτρεψε τον τελικό σε Παναθηναϊκός vs Παπαλουκάς και κόντεψε να το πάρει μόνος του!
Αν λοιπόν κάποιος ανήκει στους "αγνούς φιλάθλους, καθαρόαιμους μπασκετόφιλους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις" που αναφέρεις, από τον συγκεκριμένο τελικό, θα έπρεπε να θυμάται τον πρώτα από όλους τον Θόδωρα και όχι τον Ομπράντοβιτς, εκτός και αν είναι (κυριολεκτικά) ερωτευμένος με τον Σέρβο και δεν μπορεί να τον βγάλει απο το μυαλό του ούτε όταν παρακολουθεί ένα πραγματικό ρεσιτάλ απο κάποιον άλλο.. (γιατί, ναι, συμβαίνουν και αυτά !!!!)
το κακό είναι
("κακό" κατά τη γνώμη μου, σε άλλον μπορεί να φαίνεται μια χαρά) ότι τη γνώμη σας ή την άποψη σας προσπαθείτε να τη "ντύσετε" με το μανδύα της αντικειμενικότητας και εν τέλει αν της προσδώσετε μια υπεράνω χροιά, λες και είναι κανένα έγκλημα να είσαι φίλαθλος της "α" ή της "β" ομάδας
Φυσικά και δεν είναι έτσι.
Εσύ που είσαι Ολυμπιακός κράτησες την εμφάνιση του Παπαλουκά. Και καλά έκανες.
Εγώ που είμαι Παναθηναϊκός κράτησα ότι η ομάδα μου σήκωσε την Ευρωλίγκα παίζοντας το καλύτερο μπάσκετ που είχαμε δει μέχρι εκείνη την ώρα σε τελικό (κάτι που αποτελεί γενική παραδοχή) και έχοντας 6 παίχτες , ούτε έναν ούτε δύο , αλλά έξι με διψήφιο αριθμό πόντων , πετυχαίνοντας απέναντι στην καλύτερη άμυνα Ευρώπης 93 πόντους.
Ας κρίνει λοιπόν ο καθένας τι πρέπει να κρατήσει και τι να αφήσει. Προσωπικά δε θέλω να κάνω υπόδειξη σε κανέναν.
Και κάτι ακόμα :Εάν είχε προπονητή ο Ολυμπιακός τον Ομπράντοβιτς και είχε πετύχει αυτά που είχε πετύχει παίζοντας αυτό το μπάσκετ, δεν θα είχε μείνει Παναθηναϊκός στο φόρουμ .
Θα είμαστε πιο σπάνιο είδος και από κάτι κολεόπτερα που ζουν στον Αμαζόνιο. Και ο νοών νοείτο.
Τώρα περί ερώτων και άλλων δαιμονίων άστο καλύτερα, αυτά είναι για το πολύ το κόσμο.
QUOTE(rankin @ Aug 6 2010, 13:45 )
εκτός και αν είναι (κυριολεκτικά) ερωτευμένος με τον Σέρβο και δεν μπορεί να τον βγάλει απο το μυαλό του ούτε όταν παρακολουθεί ένα πραγματικό ρεσιτάλ απο κάποιον άλλο.. (γιατί, ναι, συμβαίνουν και αυτά !!!!)
QUOTE(PanosIlio @ Aug 6 2010, 14:10 )
Μάλλον έχουμε και τέτοια rankin....
Προσωπικά δεν ερωτεύομαι (στην κυριολεξία) σερνικούς. Τώρα εάν κρίνετε εξ' ιδίων πάω πάσο. Ο καθένας όπως τη βρίσκει.