QUOTE(Neondreamer @ Jul 4 2015, 17:19 )

Έκανα μια μίνι έρευνα για τα ποσά που πήραν στη σεζόν οι παίχτες που ήδη αποχώρησαν ή που πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να φύγουν. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Dunston 550K $
Darden 650K $
Petway 200K $
Lafayette 450K $
Σλούκας 450.000 ευρώ (σε $ 500K)
Κατσίβελης 120.000 ευρώ (σε $ περίπου 134K)
Καββαδάς 100.000 ευρώ (σε $ 111K)
Σύνολο σε δολάρια: 2,595K
Ο DJ απ΄ότι γράφτηκε θα πάρει για την ερχόμενη 400K $ και ο Young 900K $.
Επομένως, από το υφιστάμενο μπάτζετ μένουν περίπου 1,3 εκ.$ για να πάνε στον ξένο γκαρντ, στον Έλληνα το συμπληρωματικό και ίσως σ΄ένα τεσσάρι (αν δεν καταλήξουν σε Πριντ, Αγραβάνη, Τσαϊρέλη για το 4, όπως γράφεται).
Τεσσάρι δε νομίζω να πάρουν πια, και ίσως είναι καλό να πάρει ευκαιρίες ο Αγραβάνης. Τα 1,3 για ξένο γκαρντ σημαίνουν ονοματάρα, οπότε και κάποια από τα ονόματα που ακούστηκαν δεν είναι τραβηγμένα.
Είμαι ο μόνος που βλέπω κάτι θετικό στο Τολιόπουλο;;
Αν και έχουμε ήδη στην ομάδα Χριστοδούλου και Μουράτο σε σχεδόν αντίστοιχες ηλικίες..
Ακυρο για Κιθ; Κρίμα. Δεν ήταν Σλούκας αλλά κάτι θα κανε
basket72
Jul 4 2015, 19:13
QUOTE (yorgos @ Jul 4 2015, 18:33 )

Τεσσάρι δε νομίζω να πάρουν πια, και ίσως είναι καλό να πάρει ευκαιρίες ο Αγραβάνης. Τα 1,3 για ξένο γκαρντ σημαίνουν ονοματάρα, οπότε και κάποια από τα ονόματα που ακούστηκαν δεν είναι τραβηγμένα.
Παιζει κι ενα σεναριο για"βομβα" απο Ρωσια μερια, μηπως να ειναι ο Ντε Κολο;
Μαζι με Ντιο!!! και χωρις ξενο 4 αρι.
Στην περιπτωση αυτη δεν θε εχουμε καποιον 5ο να κλεινει την γραμμη των περιφερειακων αλλα τους 2 βασικους Ντε Κολο Σπανουλη και απο κει αναλογα με το παιχνιδι ο χρονος θα μοιραζεται στα ισα αναμεσα σε Φραουλα Ντιο και Μαντζαρη και θα προσευχομαστε να μην εχουμε τραυματισμο στο 4 και το 5 με πασπαρτου τον φιλοδοξο ΝΒΑer Αγραβά.
Παντως οι μεχρι τωρα προσθηκες ειναι καλυτερες των προσδοκιων.!!!
QUOTE(Ilias7 @ Jul 4 2015, 19:02 )

Αν και έχουμε ήδη στην ομάδα Χριστοδούλου και Μουράτο σε σχεδόν αντίστοιχες ηλικίες..
Χτες τον είδα πρώτη φορά και δεύτερη σε λίγο κόντρα στους Αμερικάνους. Ωραίος ο Τολιόπουλος, μου άρεσε περισσότερο από τον Σταμάτη. Βέβαια δεν μπορώ να τον συγκρίνω με Μουράτο γιατί ειδικά αυτόν δεν τον έχω δει καθόλου.
ΥΓ. Ο Χριστοδούλου αν δεν είναι να πάρει χρόνο φέτος καλύτερα να πάει δανεικός. Κρίμα να καεί στον πάγκο και φαίνεται ότι έχει δυνατότητες.
Παντως οι μεχρι τωρα προσθηκες ειναι καλυτερες των προσδοκιων.!!! rolleyes.gif
Συμφωνώ. Και δεν τους το είχα των αφών ούτε του Σφαιρό. Πολύ καλές κινήσεις, όπως και αυτές που συζητούνται. Και το μπάτζετ σταθερό, πάνε πολύ καλά.
mixalisgate7
Jul 4 2015, 20:04
QUOTE(Ilias7 @ Jul 4 2015, 19:02 )

Αν θυμάσαι είχε δοκιμαστεί επί Μπαρτζώκα το καλοκαίρι του 2013. Νομίζω οτι δεν τα είχαμε βρει με την τότε του ομάδα.
Μην ακούω για Λάγκφορντ και λοιπά γατάκια, κλείστε Τάιλερ Ντόρσει ΤΩΡΑ

!
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 4 2015, 21:04 )

Αν θυμάσαι είχε δοκιμαστεί επί Μπαρτζώκα το καλοκαίρι του 2013. Νομίζω οτι δεν τα είχαμε βρει με την τότε του ομάδα.
Ειναι αρκετα βελτιωμενος πλεον και φαινεται στο παιχνιδι οτι του εχει κανει πολυ καλο ο υψηλος χρονος συμμετοχης που ειχε στο Κολοσσο..
QUOTE(Zephyr @ Jul 4 2015, 21:19 )

!
Ανετοιμος για τετοιο επιπεδο. Εχει προοπτικες αλλα θελει δουλεια κι εμπειριες.
bodiroga10
Jul 5 2015, 01:33
QUOTE (Zephyr @ Jul 4 2015, 21:19 )

!
http://insider.espn.go.com/college-sports/...00/tyler-dorseyο ντορσει σε 2-3 χρονια θα παιζει nba αυτα τα περι γυμνασιου που ανακαλυψε η εοκ που λεει ο ιωαννου και ο χατζηγεωργιου ειναι αστεια οποτε το να ερθει να παιξει σ αυτην την ηλικια στην ευρωπη το βλεπω αδυνατο
Καλά, προφανώς δεν περιμένω να κλείσει ο Ντόρσει, αλλά ο τύπος θα γίνει μεγάλος παίχτης και αν υπήρχε η δυνατότητα να τον αποκτήσουμε δεν θα με χαλούσε καθόλου!
QUOTE (bodiroga10 @ Jul 4 2015, 18:33 )

http://insider.espn.go.com/college-sports/...00/tyler-dorseyο ντορσει σε 2-3 χρονια θα παιζει nba αυτα τα περι γυμνασιου που ανακαλυψε η εοκ που λεει ο ιωαννου και ο χατζηγεωργιου ειναι αστεια οποτε το να ερθει να παιξει σ αυτην την ηλικια στην ευρωπη το βλεπω αδυνατο
Ο Ντόρσει με αυτο το ύψος και αυτά τα κιλά δεν παίζει πουθενά, ούτε ευρώπη ούτε ΝΒΑ. Χρειάζεται τουλάχιστον και κατ' ελάχιστον 5-6 εκατοστά ύψους ή ιδανικά 10 εκατοστά και επιπλέον να πάρει καμιά 15 κιλά ακόμη γιατί αλλιώς είτε στην ευρώπη, είτε στο ΝΒΑ, είτε στα γυναικεία πρωταθλήματα, θα τον τσαλωπατίσουν άσχημα μέσα στο παιχνίδι.
Κατά τα άλλα καταπληκτικός παίκτης, δυστυχώς όμως στο μπάσκετ το 50% είναι το σώμα.
Πάντως και εμένα μου αρέσει πολύ. Επίσης πολύ καλός ο Τολιόπουλος.
QUOTE (anton2 @ Jul 5 2015, 20:23 )

Κατά τα άλλα καταπληκτικός παίκτης, δυστυχώς όμως στο μπάσκετ το 50% είναι το σώμα.
γενικα ναι....αλλα μην εισαι απολυτος

ο μητογλου εχει συμβολαιο με τον Αρη κατατιθεμενο στον εσακε btw(δε ξερω τι ισχυει γιατι ειναι μονομερες...οι δικοι μας λενε οτι αν παει αλλου πληρωνει ρητρες....)
bodiroga10
Jul 5 2015, 23:56
QUOTE (anton2 @ Jul 5 2015, 20:23 )

Ο Ντόρσει με αυτο το ύψος και αυτά τα κιλά δεν παίζει πουθενά, ούτε ευρώπη ούτε ΝΒΑ. Χρειάζεται τουλάχιστον και κατ' ελάχιστον 5-6 εκατοστά ύψους ή ιδανικά 10 εκατοστά και επιπλέον να πάρει καμιά 15 κιλά ακόμη γιατί αλλιώς είτε στην ευρώπη, είτε στο ΝΒΑ, είτε στα γυναικεία πρωταθλήματα, θα τον τσαλωπατίσουν άσχημα μέσα στο παιχνίδι.
Πάντως και εμένα μου αρέσει πολύ. Επίσης πολύ καλός ο Τολιόπουλος.
για τα κιλα θα συμφωνησω αλλα για το υψος με τιποτα. αλλωστε δυαρι ειναι με 1,95 υψος και με την αλτικοτητα που εχει στην ευρωπη παιζει ανετα σε πρωτοκλασσατο επιπεδο. στο nba ειναι ενα προβλημα το υψος του αλλα οχι απαγορευτικο.
mixalisgate7
Jul 6 2015, 17:12
Πάλι οι Ισπανοί λένε για Ρίβερς
Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία έμεινε ελεύθερος και φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό.
Ο Αμερικανός γκαρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση περιφερειακών, με τον Ρίβερς να μοιάζει ιδανική περίπτωση.
Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Marca, ο Ολυμπιακός με τον Ρίβερς θέλει να αντικαταστήσει τον Τρεμέλ Ντάρντεν και του προσφέρει συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να είναι μεγαλύτερες του 1.000.000€.
ΠΗΓΗ
Mε τον Πέτγουει να την κάνει και με τη λογική ότι στο 4 θα στηρίξουμε Αγραβάνη-Τσαϊρέλη (καλύτερα να ρισκάρουμε στο 4 παρά σε άλλη θέση αν και έχει σκάσει ο Γιώργαρος) εξοικονομούνται κι άλλα χρήματα για δυνατή μεταγραφή στα γκαρντ.
Χουέρτας - Χάκετ - Ρίβερς θα έπρεπε να είναι στο τραπέζι.
QUOTE(Manu7 @ Jul 6 2015, 20:00 )

Mε τον Πέτγουει να την κάνει και με τη λογική ότι στο 4 θα στηρίξουμε Αγραβάνη-Τσαϊρέλη (καλύτερα να ρισκάρουμε στο 4 παρά σε άλλη θέση αν και έχει σκάσει ο Γιώργαρος) εξοικονομούνται κι άλλα χρήματα για δυνατή μεταγραφή στα γκαρντ.
Χουέρτας - Χάκετ - Ρίβερς θα έπρεπε να είναι στο τραπέζι.
Εκτός από Αγραβάνη και Τσαιρέλη, μπορεί να πάρει χρόνο και ο Παπαπέτρου στο "4" σε χαμηλό σχήμα. Από το να ρισκάρεις να συμπληρώσεις το "1" με τίποτα Ξανθόπουλους, χίλιες φορές αυτή η λύση.
Από κει και πέρα, έφυγαν Ντάρντεν, Λαφαγιέτ, Σλούκας και έχει έρθει μέχρι στιγμής ο Φράουλας (αντί ποιου ακριβώς δεν έχω καταλάβει). Η λογική λέει ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμα combo 2-3 και ένας playmaker εκ των οποίων ο ένας θα είναι κοινοτικός.
Για μένα η έμφαση πρέπει να δοθεί στον playmaker, εκτός κ αν αποφάσισε ο Σφαιρό να δώσει κύριο οργανωτικό ρόλο στον Σπαν και τον ρόλο του εκτελεστή να τον αναλάβει άλλος. Πάντως ήταν οφθαλμοφανές ότι προς το τέλος της χρονιάς ο KillBill δεν είχε πατήματα, τα Σπανουλοdrives που τον καθιέρωσαν όσο πάνε και λιγοστεύουν και καλό θα υπάρξει μια επιπλέον επιθετική βοήθεια μεγάλης εμβέλειας.
G-arenas
Jul 6 2015, 20:25
παντως εγω νομιζω πως αυτο που θελει κυριως η ομαδα ειναι εναν πολυ καλο σκορερ πλει μαικερ,στο στυλ δηλαδη ντιλεινι ή λανγκφορντ,δηλαδη ενας παικτης που θα ερθει απο τον παγκο (6ος παικτης )που θα αλλαζει την ροη του αγωνα και θα μπορει να δωσει σκορ στην ομαδα...δηλαδη να αρχιζει με μαντζαρη-σπαν και να συνεχιζει με ξενος σκορερ-στρομπερι...για το 3 λοτζο και παπ...για 12ος παικτης ειτε ο χριστοδουλου ειτε ενα φθηνο G/F μικρος σε ηλικια...για ψηλους οπως ειστε μιας και γιανγκ(αν ερθει τελικα) και χαντερ ειναι μια χαρα συν αντι για καββαδα εναν αλλο ρολιστα αν και μπορει και ο αγραβανης να παιξει συν τσαιρελη στο 4...
δηλαδη...
1.μαντζαρης, σκορερ,χριστοδουλου ή αλλο φθηνο 2-3
2. σπαν, φραουλας
3 λοτζο, παπ
4 πριντ, τσαιρελης
4-5 αγραβανης
5 γιανγκ, χαντερ
και εχεις αλλη μια θεση κενη για μεταγραφη ξενου μεσα στην σεζον αν θες ενισχυση κυριως στους ψηλους...
O Young τι γίνεται,πότε υπογράφει?μην γίνει κανά αστείο και το χάσουμε...Τρελένομαι για αυτό τον παίχτη,μαζί με Σπαν θα κάνει παπάδες,τρελά καρφώματα και ταπίδια!!!Άντε να υπογράψει!!!Και εγώ προσωπικά θα ήθελα και ένα μπάμ απο Αγγελόπουλους φέτος σε όποια θέση κα αν είναι,έτσι για τη πόρωση..αν και ξέρω δύσκολο λόγω εποχής.
Η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια (και ιδίως πέρυσι) παρουσιάζεται πολύ κουρασμένη μέσα στο γήπεδο και της λείπουν ανάσες στο τέλος. Πολύ σοβαρό πρόβλημα που φαίνεται σε κάθε είδους τελικό που δίνουμε. Και σε αντίθεση με άλλες ομάδες που φαίνονται πολύ πιο δυνατές σε μυς και ενέργεια. Αυτό είναι επιπλέον προφανές πλέον και λόγω της αμυντικής στρατηγικής του Σφαιρόπουλου.
Αυτό οφείλεται φυσικά και στο ότι ο Σπαν μεγαλώνει αλλά και πλέον όλοι τον ξέρουν καλά και στέλνουν πάνω του ό,τι καλύτερο έχουν αλλά και παίζουν με αμυντικούς συνδιασμούς εναντίον του που τον εξαντλούν έξτρα και εξαιρετικά.
Παράλληλα Σλούκας, Μάντζαρης και οι υπόλοιποι έλληνες φημίζονται (και φημίζονταν) για πολλά αλλά όχι για την τεράστια αθλητική τους ικανότητα.
Γι' αυτό βλέπω φέτος (και με αφορμή την αποχώρηση Σλούκα) ότι η ομάδα πάει να δοκιμάσει ένα σχήμα πιο σκληροτράχηλο και πιο αθλητικό, με περισσότερους μυς και ενέργεια, κάτι που πραγματικά μας έλλειψε τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι εξηγώ την έλευση "νταβραντομένων", "έγχρωμων", "κοντών" πάνω από 1.94 ύψος, που περισσότερο μοιάζουν με μποντιμπίλτερς παρά με μπασκεμπολίστες π.χ. Φράουλας, π.χ. Ει σι Ρίβερς π.χ. όποιος άλλος έρθει.
Αυτό φυσικά είναι πολύ λογικό σε σχέση με την στρατηγική της ομάδας και όλα μπαίνουν στη θέση τους στο μυαλό μας σε σχέση με τον φετινό σχεδιασμό.
Και εφόσον όπως φαίνεται υπάρχει λογική και "γενναίες"/σοβαρές επιλογές παικτών φαίνεται ότι στοχεύουμε φέτος και πάλι την πρώτη θέση στην Ευρώπη.
Επίσης εξηγούνται πολλά σε σχέση με το γιατί έφυγε ο Σλούκας και γιατί η ΚΑΕ είχε αυτή την στρατηγική που είχε. Η άμυνα εξτυπηρετείται από νταβραντομένα παιδιά του χάρλεμ καλύτερα. Από εκεί και πέρα κρατάμε το DNA μας με Μάντζαρη-Σπανούλη-Πρίντεζη ο οποίος είπε ότι κόντεψε να λιποθυμήσει μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και ότι για πρώτη φορά πέρασε τα όρια των ορίων αντοχής του....
Συμφωνώ με την επιλογή του Αγραβάνη στο 4 και κυρίως στο να του δοθεί χώρος και χρόνος για να ψηθεί περισσότερο. Δεν μπορείς να θέλεις να αξιοποιήσεις έναν παίκτη και μετά στην πρώτη στραβή να τον χάνουμε για 5 αγωνιστικές....
Ο Τσαιρέλης φυσικά είναι αίνιγμα.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω όμως τους διθύραμβους για τον Παπαπέτρου ο οποίος έχει δείξει ελάχιστα πράγματα έως τώρα. Αυτές οι μεγάλες προσδοκίες στην Ελλάδα από την εποχή του Γαλακτερού και η πίστη σε μόνιμα ταλέντα που τελικά έμειναν ταλέντα, έχουν την τάση να ρέπουν προς το μηδέν.
Αντίθετα ψημένοι παίκτες από τον Ηρακλή ή την Λάρισα και το Μαρούσι έγιναν ιστορικές μορφές του μπάσκετ.
akratacity
Jul 7 2015, 01:29
QUOTE (anton2 @ Jul 6 2015, 23:33 )

Η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια (και ιδίως πέρυσι) παρουσιάζεται πολύ κουρασμένη μέσα στο γήπεδο και της λείπουν ανάσες στο τέλος. Πολύ σοβαρό πρόβλημα που φαίνεται σε κάθε είδους τελικό που δίνουμε. Και σε αντίθεση με άλλες ομάδες που φαίνονται πολύ πιο δυνατές σε μυς και ενέργεια. Αυτό είναι επιπλέον προφανές πλέον και λόγω της αμυντικής στρατηγικής του Σφαιρόπουλου.
Αυτό οφείλεται φυσικά και στο ότι ο Σπαν μεγαλώνει αλλά και πλέον όλοι τον ξέρουν καλά και στέλνουν πάνω του ό,τι καλύτερο έχουν αλλά και παίζουν με αμυντικούς συνδιασμούς εναντίον του που τον εξαντλούν έξτρα και εξαιρετικά.
Παράλληλα Σλούκας, Μάντζαρης και οι υπόλοιποι έλληνες φημίζονται (και φημίζονταν) για πολλά αλλά όχι για την τεράστια αθλητική τους ικανότητα.
Γι' αυτό βλέπω φέτος (και με αφορμή την αποχώρηση Σλούκα) ότι η ομάδα πάει να δοκιμάσει ένα σχήμα πιο σκληροτράχηλο και πιο αθλητικό, με περισσότερους μυς και ενέργεια, κάτι που πραγματικά μας έλλειψε τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι εξηγώ την έλευση "νταβραντομένων", "έγχρωμων", "κοντών" πάνω από 1.94 ύψος, που περισσότερο μοιάζουν με μποντιμπίλτερς παρά με μπασκεμπολίστες π.χ. Φράουλας, π.χ. Ει σι Ρίβερς π.χ. όποιος άλλος έρθει.
Αυτό φυσικά είναι πολύ λογικό σε σχέση με την στρατηγική της ομάδας και όλα μπαίνουν στη θέση τους στο μυαλό μας σε σχέση με τον φετινό σχεδιασμό.
Και εφόσον όπως φαίνεται υπάρχει λογική και "γενναίες"/σοβαρές επιλογές παικτών φαίνεται ότι στοχεύουμε φέτος και πάλι την πρώτη θέση στην Ευρώπη.
Επίσης εξηγούνται πολλά σε σχέση με το γιατί έφυγε ο Σλούκας και γιατί η ΚΑΕ είχε αυτή την στρατηγική που είχε. Η άμυνα εξτυπηρετείται από νταβραντομένα παιδιά του χάρλεμ καλύτερα. Από εκεί και πέρα κρατάμε το DNA μας με Μάντζαρη-Σπανούλη-Πρίντεζη ο οποίος είπε ότι κόντεψε να λιποθυμήσει μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και ότι για πρώτη φορά πέρασε τα όρια των ορίων αντοχής του....
Συμφωνώ με την επιλογή του Αγραβάνη στο 4 και κυρίως στο να του δοθεί χώρος και χρόνος για να ψηθεί περισσότερο. Δεν μπορείς να θέλεις να αξιοποιήσεις έναν παίκτη και μετά στην πρώτη στραβή να τον χάνουμε για 5 αγωνιστικές....
Ο Τσαιρέλης φυσικά είναι αίνιγμα.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω όμως τους διθύραμβους για τον Παπαπέτρου ο οποίος έχει δείξει ελάχιστα πράγματα έως τώρα. Αυτές οι μεγάλες προσδοκίες στην Ελλάδα από την εποχή του Γαλακτερού και η πίστη σε μόνιμα ταλέντα που τελικά έμειναν ταλέντα, έχουν την τάση να ρέπουν προς το μηδέν.
Αντίθετα ψημένοι παίκτες από τον Ηρακλή ή την Λάρισα και το Μαρούσι έγιναν ιστορικές μορφές του μπάσκετ.
οταν ενας παιχτης ειναι σχεδον 6 μηνες εκτος δρασης και μπαινει σε αγωνα ευρωλιγκας διχως ρυθμο και πατηματα και τον καθαριζει (για το παιχνιδι με την εφες λεω) και κανει απεναντι στον κιριλενκο ενα τοσο γεματο παιχνιδι σε αγωνα F4 μαλιστα τοτε ειναι λογικο να ακους διθυραμβους και να υπαρχουν μεγαλες προσδοκιες
για μενα ο υγιης παπαπετρου θα ειναι η καλυτερη μεταγραφη της νεας χρονιας
υ.γ. ο παπαπετρου μπορει να μην επαιζε στον ηρακλη η στην λαρισα αλλα ηταν 2-3 χρονια στην αμερικη και σε σχεση με παιχτες της ηλικιας του στην ελλαδα (πχ μποχωριδης) ειναι ετη φωτος μπροστα
QUOTE (akratacity @ Jul 6 2015, 18:29 )

οταν ενας παιχτης ειναι σχεδον 6 μηνες εκτος δρασης και μπαινει σε αγωνα ευρωλιγκας διχως ρυθμο και πατηματα και τον καθαριζει (για το παιχνιδι με την εφες λεω) και κανει απεναντι στον κιριλενκο ενα τοσο γεματο παιχνιδι σε αγωνα F4 μαλιστα τοτε ειναι λογικο να ακους διθυραμβους και να υπαρχουν μεγαλες προσδοκιες
για μενα ο υγιης παπαπετρου θα ειναι η καλυτερη μεταγραφη της νεας χρονιας
υ.γ. ο παπαπετρου μπορει να μην επαιζε στον ηρακλη η στην λαρισα αλλα ηταν 2-3 χρονια στην αμερικη και σε σχεση με παιχτες της ηλικιας του στην ελλαδα (πχ μποχωριδης) ειναι ετη φωτος μπροστα
Εμένα δεν μου λέει τίποτα ότι έπαιζε στην αμερική ακόμη και αν έπαιζε και στο ΝΒΑ, και τι αν είναι πιο μπροστά από άλλους της ηλικίας του;...
Για παράδειγμα, ο προπονητής της ομάδας των 19ρηδων των ΗΠΑ δήλωσε προχτες ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο εχθρική ατμόσφαιρα-μιλούσε για το παιχνίδι με την Ελλάδα που οι μισές κερκίδες ήταν παιδάκια! Σε αυτές τις ΗΠΑ δεν έπαιζε ο Παπαπέτρου;
Τέλος πάντων, δεν θέλω να παριστάνω τον κακό γιατί άλλωστε μακάρι το παιδί να βοηθήσει, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα πω καλά λόγια γι' αυτόν.
Αλλά να υπολογίζεται ήδη ως βασικός και σαν να έχει ήδη καταπλήξει τα πλήθη επειδή έκανε κάποιες αποσπασματικά καλές εμφανίσεις...δεν ισχύει....Χρειαζόμαστε παραπάνω "δειγμα" για να μπορούμε να πούμε κάτι...
Η ομάδα βέβαια κάτι παραπάνω θα ξέρει.
QUOTE(anton2 @ Jul 7 2015, 04:56 )

Εμένα δεν μου λέει τίποτα ότι έπαιζε στην αμερική ακόμη και αν έπαιζε και στο ΝΒΑ, και τι αν είναι πιο μπροστά από άλλους της ηλικίας του;...
Για παράδειγμα, ο προπονητής της ομάδας των 19ρηδων των ΗΠΑ δήλωσε προχτες ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο εχθρική ατμόσφαιρα-μιλούσε για το παιχνίδι με την Ελλάδα που οι μισές κερκίδες ήταν παιδάκια! Σε αυτές τις ΗΠΑ δεν έπαιζε ο Παπαπέτρου;
Τέλος πάντων, δεν θέλω να παριστάνω τον κακό γιατί άλλωστε μακάρι το παιδί να βοηθήσει, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα πω καλά λόγια γι' αυτόν.
Αλλά να υπολογίζεται ήδη ως βασικός και σαν να έχει ήδη καταπλήξει τα πλήθη επειδή έκανε κάποιες αποσπασματικά καλές εμφανίσεις...δεν ισχύει....Χρειαζόμαστε παραπάνω "δειγμα" για να μπορούμε να πούμε κάτι...
To 2011 o Παπανικολάου στην δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό είχε κάνει όλες κ όλες 1-2 καλές εμφανίσεις σε αδιάφορους αγώνες.
το 2015 ο Παπαπέτρου στην δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό και προερχόμενος από τραυματισμούς που τον πήγαν πολύ πίσω, κάνει δυο μεγάλες εμφανίσεις σε κρίσιμα παιχνίδια, καθαρίζει την Εφές στο πρώτο και τον Κιριλένκο στο δεύτερο.
Μπορεί ο Παπαπέτρου να μην γίνει ποτέ Παπανικολάου, μπορεί να γίνει και καλύτερος, θα φανεί στην πορεία.
Στην πράξη όμως, αν μη τι άλλο ο Γιάννης δείχνει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά και να στηριχθεί ενδεχομένως η ομάδα πάνω του σε 2-3 χρόνια. Βασικός έτσι κ αλλιώς δεν θα είναι φέτος, έχει μπροστά του τον Λοτζέσκι στο "3" και ίσως βοηθήσει και στο "4" για να μην κλατάρει ο Αι Γιώργης. Ελπίζω φέτος να είναι υγιής, ίσως αποδειχθεί η καλύτερη φετινή μας μεταγραφή.
akratacity
Jul 7 2015, 11:18
QUOTE (anton2 @ Jul 7 2015, 04:56 )

τι σχεση εχει αυτο που ειπε ο προπονητης των ηπα με τον παπαπετρου δεν μπορω να το καταλαβω
το παιδι επαιξε μπασκετ στην αμερικη και η βελτιωση του ηταν κατακορυφη και σωματικα και τεχνικα
βασικος δεν θα ειναι αλλα ειδικα απο τη στιγμη που εφυγε ο σλουκας και θα παρουμε ξενο στη θεση του αξιζει να στηριχτει ο παπαπετρου και να εχει σταθερο χρονο συμμετοχης
TakeshyKurosawa
Jul 7 2015, 11:34
Ο Παπαπέτρου είναι πολύ άτυχος παίχτης. Αυτοί οι τραυματισμοί τον έχουν αφήσει πίσω σε σχέση με αυτά που μπορεί να κάνει. Ελπίζω να μην τον έχουν καταστρέψει από άποψη ταχύτητας-εκρηκτικότητας! Αν παραμείνει υγιής πιστεύω ότι θα είναι ο επόμενος ηγέτης του Ολυμπιακού.
mixalisgate7
Jul 7 2015, 16:08
Ο Steve Kyler έγραψε στο Twitter πως ο Patric Young υπέγραψε το συμβόλαιο του:
Ran into my guy Patric Young (@PatricYoung1) last night just inked a deal with Olympiacos in Greece - 2 yrs $1.6 million. #stayonthegrind
ΠΗΓΗ
Η ομάδα προχωράει πολύ καλά τον σχεδιασμό της με μελετημένες κινήσεις. Απόδειξη οι έως τώρα επιλογές και υπογραφές που έχουν πέσει.
Τέτοια σοβαρότητα και σταθερότητα στρατηγικής από ελληνικούς παράγοντες είναι πραγματικά σπάνια.
Άντε να σπάσει και η "παράγκα" του ποδοσφαίρου να αρχίσουμε και εμείς να μην πληρώνουμε σπασμένα άλλων...
Πολυ καλη κινηση ο Young. Βεβαια πιο πολυ με εκκολαπτομενο bodybuilder μοιαζει παρα με μπασκετμπολιστα, αλλα ηταν απο τις καλυτερες περιπτωσεις που κυκλοφορουσαν αφου με τα physical tools που διαθετει θα γινει μαγκας στον Ολυμπιακο του Σπανουλη, οπως και οι προκατοχοι του.
Ο Στρομπερυ δεν με ενθουσιαζει αλλα περιμενω να τον δω πριν εκφερω αποψη και σε καθε περιπτωση θα προσφερει λογικα περισσοτερα απο τον φετινο Νταρντεν.
Το βεβαιο ειναι οτι αυτες οι δυο κινησεις ειναι ιδανικες γι'αυτο που φαινεται να θελει ο Μπαρτζωκας, μια ομαδα που θα στραγγαλιζει τον αντιπαλο με την ασφυχτικη και physical αμυνα της.
Απ'την αλλη ομως, καλα τα μουσκουλα αλλα λειπει αυτη τη στιγμη λιγο...μπασκετικοτητα για να συμπληρωθει το παζλ.
Πρωτα απ'ολα χρειαζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενας ΥΨΗΛΟΥ επιπεδου δημιουργος στην περιφερεια. Με αυτο μαλιστα το δεδομενο, η κινηση Στρομπερυ νομιζω οτι δεν πολυταιριαζει στον σχεδιασμο, αλλα περιμενω να δω πως θα ολοκληρωθει. Πολλα τα κενα, λιγες οι θεσεις.. Ιδωμεν.. Δεν συμφωνω παντως καθολου στο σεναριο που ακουγεται να μεινει η ομαδα χωρις 4αρι με αξιοπιστο περιφερειακο σουτ.
Goofy-shot
Jul 8 2015, 01:01
QUOTE(Anaz @ Jul 8 2015, 01:50 )

Πολυ καλη κινηση ο Young. Βεβαια πιο πολυ με εκκολαπτομενο bodybuilder μοιαζει παρα με μπασκετμπολιστα, αλλα ηταν απο τις καλυτερες περιπτωσεις που κυκλοφορουσαν αφου με τα physical tools που διαθετει θα γινει μαγκας στον Ολυμπιακο του Σπανουλη, οπως και οι προκατοχοι του.
Ο Στρομπερυ δεν με ενθουσιαζει αλλα περιμενω να τον δω πριν εκφερω αποψη και σε καθε περιπτωση θα προσφερει λογικα περισσοτερα απο τον φετινο Νταρντεν.
Το βεβαιο ειναι οτι αυτες οι δυο κινησεις ειναι ιδανικες γι'αυτο που φαινεται να θελει ο Μπαρτζωκας, μια ομαδα που θα στραγγαλιζει τον αντιπαλο με την ασφυχτικη και physical αμυνα της.
Απ'την αλλη ομως, καλα τα μουσκουλα αλλα λειπει αυτη τη στιγμη λιγο...μπασκετικοτητα για να συμπληρωθει το παζλ.
Πρωτα απ'ολα χρειαζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενας ΥΨΗΛΟΥ επιπεδου δημιουργος στην περιφερεια. Με αυτο μαλιστα το δεδομενο, η κινηση Στρομπερυ νομιζω οτι δεν πολυταιριαζει στον σχεδιασμο, αλλα περιμενω να δω πως θα ολοκληρωθει. Πολλα τα κενα, λιγες οι θεσεις.. Ιδωμεν.. Δεν συμφωνω παντως καθολου στο σεναριο που ακουγεται να μεινει η ομαδα χωρις 4αρι αξιοπιστο με περιφερειακο σουτ.
Σφαιρόπουλος
QUOTE (Anaz @ Jul 7 2015, 17:50 )

Μην ξεχνάς ότι φεύγει ο Πέτγουει, οπότε κατευθείαν έχει ανέβει το μπασκετικό IQ της ομάδας χωρίς να πάρουμε κάποιον άλλο παίκτη.
Επίσης, η αμυντική στρατηγική Σφαιρόπουλου-και η κουρασμένη εικόνα της ομάδας- δείχνει ότι θέλουμε λίγο περισσότερα μάσκουλα.
Άλλωστε δε νομίζω ότι ο Χάινς ή ο Ντάνστον φέτος ήταν καλύτεροι τεχνίτες από τον γιάνκ.
Ο Στρόσμπέρι φαίνεται να καλύπτει ένα κενό και από ότι κατάλαβα ψάχνουν άλλο έναν και δυνατό-ψηλό και έξυπνο κοντό για το 1-2-3.
QUOTE(anton2 @ Jul 8 2015, 02:06 )

Μην ξεχνάς ότι φεύγει ο Πέτγουει, οπότε κατευθείαν έχει ανέβει το μπασκετικό IQ της ομάδας χωρίς να πάρουμε κάποιον άλλο παίκτη.
Αυτό είναι άδικο για τον Πετγουει. Προσωπικα δε τον θεωρω καθολου ξεγραμμενο απο την ομαδα, απλα η παραμονη του θα εξαρτηθει κι απο αλλους παραγοντες αφου πιανει θεση ξενου. Αν ας πουμε αποκτηθει ενας σχετικα ακριβος Ελληνας, λογικο ειναι να είναι πιθανοτερη η παραμονη του μπρεντ για να πατσισει το μπατζετ. Το ποιος θα ειναι ο σχετικα ακριβος Ελληνας μετα την παραμονη του Περπε στην Εφες και το ανυπαρκτο ενδιαφερον για Ζηση να μη το ξαναπω. Απλα αναφερω για αλλη μια φορα το γεγονος πως ο Ολυμπιακος δεν εχει σεντερ που να παιζει με πλατη...
RipCity
Jul 8 2015, 17:43
Νομίζω είναι δεδομένο ότι θα φύγει γιατί αρνείται να κάνει χειρουργείο για τον ώμο του.
Έλα ρε συ qspock είπαμε! Μην αρχίσεις και συ να κάνεις 12άδες με Σόφο όπως οι άλλοι με Βεζένκοφ. Ούτε καν προσέγγιση δεν έχει υπάρξει κι ούτε θα υπάρξει.
mixalisgate7
Jul 8 2015, 18:14
Ο Ολυμπιακός έχει δύο ακόμα θέσεις ξένων ανοιχτές (Λοτζέσκι, Στρόμπερι, Χάντερ, Γιανγκ που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα) και το δικαίωμα να υπογράψει ένα μη Ευρωπαίο και ένα Ευρωπαίο ξένο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops ο 28χρονος (1μ.99) Ιταλός γκαρντ Ντανιέλ Χάκετ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με συνολικές αποδοχές που “αγγίζουν” τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Χάκετ ταιριάζει με το στιλ της ομάδας, μπορεί να κολλήσει εξαιρετικά δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη και είναι παίκτης που κάνει πάρα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Καλός αμυντικός και ριμπάουντερ, δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, βγάζει πολλή ενέργεια και στην επίθεση διαθέτει το στοιχείο που πρωτίστως ψάχνουν στην ομάδα, την απειλή μέσω ντράιβ.
Φέτος στην Αρμάνι Μιλάνο τελείωσε την σεζόν στην Ευρωλίγκα με 10.5 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ με σχεδόν 29 λεπτά μέσο όρο. Μοναδικό ψεγάδι του τα ποσοστά στο τρίποντο (φέτος είχε το χαμηλότερο από όλες τις σεζόν του στην Ευρωλίγκα με 25%) αλλά αν υπογράψει ο Ντανιέλ Χάκετ, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει ο Ολυμπιακός και στη κίνηση με 6ο ξένο, που σίγουρα θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το μακρινό σουτ. Είναι αλήθεια πως έχει ενδιαφερθεί η ομάδα για τον Κέι Σι Ρίβερς και δεν είναι ο μοναδικός “εκτελεστής” που εξετάζει.
Ο Χάκετ διαθέτει πλέον εμπειρία τριών ετών στην Ευρωλίγκα, που μοιράστηκε ισόποσα σε Σιένα και Αρμάνι Μιλάνο. Ξεκίνησε την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο στην Ιταλία από την Μπενετόν Τρεβίζο και αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη Σκαβολίνι, πριν μετακινηθεί στην τότε πρωταθλήτρια Ιταλίας, Σιένα.
ΠΗΓΗ
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 8 2015, 19:14 )

Ευχάριστα νέα, μακάρι να ισχύουν! Βέβαια ως χαρακτήρας πρέπει να είναι ψιλοβλαμμένος, αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Πάντως αν όντως ισχύει φαίνεται ότι οι Αφοι έχουν πεισμώσει...
QUOTE(gspara @ Jul 8 2015, 14:58 )

Ενδιαφέρον τυπάκι που "Σλουκίζει" αρκετά, καλό σουτ και καλή πάσα. Μπορεί κάποιος να βρει το κασέ του?
RipCity
Jul 8 2015, 18:34
ε φέτος πήρε καθαρά κοντά στα 400κ ευρώ αλλά δε θα έρθει για τόσα φαντάζομαι.
άσε που οι Heat τον προτιμούν από τον Napier από ότι διάβασα και λογικά θα τον κρατήσουν.
Παίκτης χωρίς ευρωπαική εμπειρία δεν "παίζει" για τον ολυμπιακό που από ό,τι φαίνεται του χρόνου πάμε για το 4ο ευρωπαικό.
Χάκετ για τον Ολυμπιακό; Ονειρεύομαι; Αυτός θα είναι ο πρωτος παίκτης "όνομα" μετά από μια ντουζίνα no-names παικτών πολλοί από τους οποίους ήταν λίρες 100 π.χ. Λοτζέσκι, Χάινς, Ντάνστον κτλ.
Φέτος όμως ένας Χάκετ θα μας βοηθούσε αρκετά και θα ήταν κίνηση ματ.
Ο Σφαιρόπουλος δεν φτιάχνει απλά μια αμυντικογενή ομάδα αλλά μια ομαδάρα που θα παίζει και άμυνα!
Μετά την πίκρα που φάγαμε λόγω Σλούκα οι πρόεδροι μας "αποζημιώνουν" με το παραπάνω.
Και ο Χάκετ έχει ύψος 1,99 . Οπότε πάμε σε μια ντρίμ τιμ κοντών.
παντως να πω το εξης για Χακετ ... ειλικρινα εξαρχης μου φαινοταν δυσκολο ο Σφαιρο να παρει παικτη που εχει πειθαρχικα παραπτωματα , το πιστευω ακομα και τωρα μετα το απογευματινο σουσουρο.
καταληγω στο εξης (παρολλο που αλλα πραγματα εχω μαθει) .. οτι εχουμε συζητησει μαζι του , λογικα τα εχουμε βρει στο οικονομικο .. αλλα ΙΣΩΣ κοιταμε κατι αλλο ή απλα εν τελει κολλαμε στο ψυχολογικο του προφιλ.
επιμενω παντως οπως εγραψα και στο τοπικ του ΠΑΟ .. πραγματικα ο Χακετ θα επρεπε να ειναι Ν1 κινηση για τους πρασινους.
QUOTE(RipCity @ Jul 8 2015, 18:43 )

Νομίζω είναι δεδομένο ότι θα φύγει γιατί αρνείται να κάνει χειρουργείο για τον ώμο του.
Έλα ρε συ qspock είπαμε! Μην αρχίσεις και συ να κάνεις 12άδες με Σόφο όπως οι άλλοι με Βεζένκοφ. Ούτε καν προσέγγιση δεν έχει υπάρξει κι ούτε θα υπάρξει.
Εγω 12δες δεν κανω κι ουτε υπηρξα ποτε θαυμαστης του Βουλγαρου που δε θα ξαναδειτε σε ελληνικη ομαδα. Πραγματικα απορω για τη μανια ορισμενων με τον συγκεκριμενο παιχτη. Ταλεντο αλλα αδουλεφτος σε υβηλο επιπεδο, καμια σχεση με τη χωρα μας και μια νοοτροπια εντελως αρνητικη προς την Ελλαδα.
Απο κει και περα, για Σοφο, βρες μου εσυ αλλον καλυτερο για 3ο πενταρι κι Ελληνα κι ελα να τα πουμε. 30 χρονων ειναι, δεν ειναι τελειωμενος. Να τον κλεισουν τωρα, γιατι αμα κατεβει σοβαρα με την εθνικη το κασε θα ανεβει κι ολοι μετα θα τον θελετε.
Sherlock_7
Jul 8 2015, 22:48
Το κόλλημα σου με τον Σόφο έχει καταντήσει πολύ κουραστικό. Το είπες μια, το είπες δυο, φτάνει.
RipCity
Jul 8 2015, 22:49
Δεν είναι το αγωνιστικό το θέμα με τον συγκεκριμένο για να σου βρω καλύτερο. Δεν αξίζει άλλη ευκαιρία, 10 τουλάχιστον του έδωσε ο Ολυμπιακός και δεν ανταποκρίθηκε.
SteveNashidis
Jul 8 2015, 22:53
QUOTE(qspock @ Jul 8 2015, 23:38 )

Απο κει και περα, για Σοφο, βρες μου εσυ αλλον καλυτερο για 3ο πενταρι κι Ελληνα κι ελα να τα πουμε. 30 χρονων ειναι, δεν ειναι τελειωμενος. Να τον κλεισουν τωρα, γιατι αμα κατεβει σοβαρα με την εθνικη το κασε θα ανεβει κι ολοι μετα θα τον θελετε.

Γρηγόρης Ραλλάτος . Έχει και εμπειρία από 3χ3
Ακούγεται έντονα για Αθηναίου το τελευταίο διήμερο.
Αν ισχύει προφανώς αυτός είναι το τρίτος pg πίσω από μεταγραφή (Χάκετ???) και Μάντζαρη (ο Αθηναίου είναι μια χαρά λύση για 3ο γκαρντ), οπότε ανοίγει μια θέση ξένου για το "4".
Στην περίπτωση αυτή θα ήθελα να δω τον Αγραβάνη περισσότερο στο "5" φέτος σαν 3ο σέντερ.
QUOTE(Zephyr @ Jul 9 2015, 10:53 )

Ακούγεται έντονα για Αθηναίου το τελευταίο διήμερο.
Αν ισχύει προφανώς αυτός είναι το τρίτος pg πίσω από μεταγραφή (Χάκετ???) και Μάντζαρη (ο Αθηναίου είναι μια χαρά λύση για 3ο γκαρντ), οπότε ανοίγει μια θέση ξένου για το "4".
Στην περίπτωση αυτή θα ήθελα να δω τον Αγραβάνη περισσότερο στο "5" φέτος σαν 3ο σέντερ.
Αν αποκτηθει ο Χακετ οπως γραφεται ο Αθηναιου θα ειναι ο αντικαταστατης του Κατσιβελη..Κατα τη γνωμη μου εστω και γι αυτο το ρολο ειναι αναβαθμηση.Αφου ο Αθηναιου ειναι πιο εμπειρος απο το Κατσιβελη και ισως πιο αποτελεσματικος στο παιχνιδι του γενικα..
Αν ο Καββαδας παει ως δανεικος οπως ακουγεται τοτε ο Αγραβανης μπορει να περασει ως 3ο 5αρι και να αποκτηθει καποιος στη θεση 4 μαζι με Πριντεζη και Τσαιρελη..
Εκτος και αποκτηθει ο Περπερογλου που εκει θα αλλαξουν λιγο τα σχεδια..
Conan1982
Jul 9 2015, 10:55
Ο Χάκετ ήταν ένας παίκτης που πάντα ήθελα στον Ολυμπιακό, έχει ποιότητα, είναι δυναμικός, έχει καλό ντράιβ που μπορεί να απεγκλωβίσει τον Σπανούλη.
Για τον χαρακτήρα είναι ένα θέμα αλλά πάλι και με τον Μπαρτζώκα είχαμε απορρίψει ένα σωρό παίκτες γι' αυτόν τον λόγο, χρειάζεται λίγο τσαμπουκάς.
Για τον Παπαπέτρου διάβασα συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα τον δει κάποιος ειδικός. Απορώ τι σόι διαγνώσεις και θεραπείες κάνουμε.. Ας τους στέλνουμε κατ' ευθείαν σε ειδικούς στο εξωτερικό να γλυτώνουμε και χρόνο..
giorgos14
Jul 9 2015, 11:03
Πρεπει να στρωσει αυτο το πραγμα με τις συνεχομενες ενοχλησεις.Στο κατω κατω ρε προεδροι τοσα λεφτα ριχνετε,ε ριξτε καποια να ερθει και ιατρικο επιτελειο.Δεν γινεται αυτο το πραγμα συνεχεια τραυματισμοι και καθε φορα που επανερχονται να παιξουν να γινονται χειροτερα,κατι παει στραβα.
TakeshyKurosawa
Jul 9 2015, 12:25
απόρριψη λόγω κακού χαρακτήρα=χειλόπιτα λόγω υψηλού κασέ για να τα λέμε και αυτά! Δεν μιλάω για τον Χάκετ συγκεκριμένα, αλλά γενικώς! Μακάρι να έρθει!
Conan1982
Jul 9 2015, 13:08
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Jul 9 2015, 13:25 )

απόρριψη λόγω κακού χαρακτήρα=χειλόπιτα λόγω υψηλού κασέ για να τα λέμε και αυτά! Δεν μιλάω για τον Χάκετ συγκεκριμένα, αλλά γενικώς! Μακάρι να έρθει!
Πάντως ο Μπαρτζώκας ένα κόλλημα το είχε με αυτό (και είμαι από αυτούς που τον έχουν σε εκτίμηση), θυμάμαι τον Κρις Άντερσεν ας πούμε..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.