QUOTE (1600 @ Jun 20 2018, 22:09 )
ΥΓ...ο Χακετ ειναι απαραιτητος στην ομαδα, για πολλους λογους, οποιος δεν το καταλαβαινει, μαλλον δεν εχει παιξει ποτέ ομαδικο αθλημα. Καταρχην με αυτον στην ομαδα η αποδοση του Παπανικολαου...θα εκτοξευθει. Ηδη αρκετοι το στηλιτευετε οτι ο Παπ φετος...ηταν μονιμως ξεθεωμενος...αφου καλυπτε 2 και 3 θεσεις σε μερικες αμυνες. Κι επισης, στο ιδιο μοτιβο της επιστροφης στην ομαδα, θα ξαναεκανα μια κουβεντα με τον ετερο αδικημενο Erick Green. Περυσι με εμας ειχε 10 μ.ο, φετος ανεβηκε στους ~15 μ.ο, λογω των επιπλεον λεπτων συμμετοχης, με τα ιδια ή κι ελαφρως καλυτερα ποσοστα σε σουτ και βολες. Με αλλον προπονητη πλεον, μπορουν και πρεπει να επιστρεψουν, εχοντας το πλεονεκτημα οτι ειναι ηδη μυημενοι στην ομαδα. Ο δε Μπογρης, ας αλλαξει σπορ κι ας γραφτει σε ενα πυγμαχικο συλλογο να εκτονωνεται απο τα πολλα νευρα. Ειναι και μακρυς, αν το δουλεψει λιγο, κατι περισσοτερο θα πετυχει. Οχι τιποτε αλλο, αλλα φαινομαστε σαν ιδρυμα, σαν ασυλο ωρες-ωρες, οπου εχουμε θεσεις (που χρυσοπληρωνονται κιολας) για να περιθαλπουμε διαφορους αστεγους, ανεργους, ατεχνους.
Συμφωνώ και ειδικότερα με το υστερόγραφό σου το οποίο κι απομόνωσα γι΄αυτόν τον λόγο.
Όχι τόσο στα επιμέρους (π.χ αναφορικά με τον Γκριν που ναι μεν είναι αδικημένος αλλά δεν είναι αυτός που μας λείπει κατ΄εμέ) όσο για το πνεύμα και το ύφος σου. Και πιο πολύ σε ότι έχει να κάνει με τον Χάκετ αλλά και με τον Μπόγρη.
Και ο Pan24 έχει τα δίκια του σχετικά με κάποια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ντάνιελ, αλλά έτσι είναι η ζωή, κάτι πρέπει να στερηθείς για να πάρεις κάτι άλλο που το έχεις περισσότερο ανάγκη.
Κι εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να βγάζει ρόστερ χωρίς τον Χάκετ με παίκτες που θα μας ταίριαζαν καλύτερα. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ειδική περίπτωση που απλώς δεν μπορούμε και δεν πρέπει να προσπεράσουμε(όπως δεν έπρεπε να προσπεράσουμε και τον ανέτοιμο Παπανικολάου όταν γύρισε από το ΝΒΑ).
Έπειτα τον Χάκετ δεν θα τον αφήσουμε μόνο του να προσπαθεί να παραστήσει κάτι που δεν είναι, αλλά πρέπει να του φέρουμε παίκτη δίπλα του που να έχει τέτοια χαρακτηριστικά( στην επίθεση πάντα αναφέρομαι). Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάμε σε παίκτη που να μπορεί να φτάσει μέχρι το καλάθι , να είναι εκρηκτικός και δυνατός και παράλληλα να προσφέρει στην άμυνα και σε ασσίστς/ δημιουργία. Εξού κι ο Κομπς κι όχι ο πιο ταλαντούχος Ε. Γκριν, ας πούμε.
Όλα αυτά προφανώς με "υποβιβασμό" του Μάντζαρη σε πέμπτο κοντό και μια σοβαρή κουβέντα πέρι χρόνου και ρόλου με τον αρχηγό.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ωστόσο ότι θα τη δεχθεί, όχι επειδή είναι παρτάκιας κ.λ.π ή επειδή δεν αγαπάει την ομάδα αλλά επειδή έχει πετριά, είναι ασυμβίβαστος με την ήττα (κι ο πανδαμάτωρ χρόνος έχει χροιά ήττας για τον Σπαν) και δεν μπορεί ο άνθρωπος να φανταστεί τίποτε άλλο από την πρωτιά, είτε αυτή ανάγεται σε ομαδικούς τίτλους, είτε αυτή έχει να κάνει με τον ίδιο του τον ρόλο στην ομάδα. Αυτόν του πρώτου. Για αυτό και θα τον ήθελα εκτός ρόστερ προκειμένου να μπορούμε να κινηθούμε και με άνεση στο φετινό παζάρι που ήδη είναι το πιο γκλαμουράτο των τελευταίων 2 χρόνων. Από μένα σεβασμός και θαυμασμός στον αρχηγό, κατά τα άλλα. Αν κάνω λάθος, θα έχει να κάνει με αστοχία προσέγγισης κι όχι με πρόθεση να τον απαξιώσω.
Παίκτες υπάρχουν πάντως στο "παζάρι", κινητικότητα κι όραμα χρειάζεται.